kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 7.885
Σήμερα Γκάνα-Νότια Αφρική και Σενεγάλη-Αλγερία στις 20:00

εχεις γιουροσπορ τυπε ;Σήμερα Γκάνα-Νότια Αφρική και Σενεγάλη-Αλγερία στις 20:00![]()
![]()
εχεις γιουροσπορ τυπε ;
χαχα το εχω παρατηρησει κ εγω αυτο!Έχω τύπε ;) ;)![]()
.Οι μισές μεταδόσεις είναι και γαμώ,οι τύποι που μεταδίδουν γουστάρουν πολύ και η μετάδοση είναι όλα τα λεφτά
![]()
,οι άλλοι μισοί είναι εντελώς για τον πούτσο
![]()
,μεταδίδουν 2 λεπτά και μετά δεν ξέρω τι κάνουν,μιλάνε στο κινητό,βλέπουν τσόντες,παίζουν το πουλί τους :S :S
![]()
![]()
Μόλις ολοκληρώθηκε κι ο δεύτερος προημιτελικός όπου η Ισημερινή Γουινέα μου θύμισε την σιχαμερή κόκκινη πουτάνα της Ελλάδας![]()
![]()
.Με ''πέναλτι'' στο 90+1 ισοφάρισε σε 1-1,ενώ μέχρι εκείνη την ώρα ζήτημα να είχε κάνει 2 καθαρές ευκαιρίες :S :S
![]()
και το παιχνίδι πήγε την παράταση,όπου στο 102 έγινε το 1-2 με ωραία εκτέλεση φάουλ και από εκεί και μετά μόνο καθυστερήσεις
![]()
.Στο τέλος ο διαιτητής έδειξε 2 λεπτά καθυστερήσεις και η μπάλα βγήκε πλάγιο άουτ στον πάγκο της Ισημερινής Γουινέας και οι αναπληρωματικοί παίχτες δεν την έδωσαν στους τυνήσιους να συνεχίσουν.Πέρασε έτσι ο χρόνος των καθυστερήσεων και ο διαιτητής σφγύριξε την λήξη.Ακριβώς σαν να έβλεπα τους πουστο-ολυμπιακούς της αφρικής
![]()
![]()
![]()
ρε μαγκες ολοι ειμαστε αρρωστοι με το τοπι αλλα τα κοπα αφρικα ανεκαθεν ηταν οτι πιο βαρετο εχει να επιδειξει το παγκοσμιο ποδοσφαιρο..
μπαλιτσα επιπεδου φουτμπωλ λιγκ!!
ποδοσφαιρικη ατμοσφαιρα της πουτσας..
αθλιες καταστασεις..
αυτή την στιγμή πολύ ξύλο στο εκουιτοριαλ- γκαναΠριν από λίγο Λαική Δημοκρατία Κονγκό-Ακτή Ελεφαντοστού 1-3 σ'ένα πολύ δυνατό ματς με πολύ ανώτερη την ακτή![]()
.Αύριο στις 21:00 Γκάνα-Ισημερινή Γουινέα
![]()
.
αυτή την στιγμή πολύ ξύλο στο εκουιτοριαλ- γκανα
υπερέβαλα λιγο για να το κανω πιο θεαματικό :SΥπερβάλεις ιάκυνθε :S :S,μόνο κάποια ρομαντικά μπουκάλια πέσανε από οπαδούς της ισημερινής προς του οπαδούς της γκάνας και τους αστυνομικούς ;) ;).Εγώ περίμενα να γίνει ντου μέσα στο γήπεδο και να τους ''μαυρίσουν'' όλους στο ξύλο![]()
.Το παιχνίδι διακόπηκε στο 83 για περίπου 30΄ και όταν συνεχίστηκε παίχτηκαν μόνο 3΄ σαν καθυστερήσεις :o :o.
Υπερβάλεις ιάκυνθε :S :S,μόνο κάποια ρομαντικά μπουκάλια πέσανε από οπαδούς της ισημερινής προς του οπαδούς της γκάνας και τους αστυνομικούς ;) ;).Εγώ περίμενα να γίνει ντου μέσα στο γήπεδο και να τους ''μαυρίσουν'' όλους στο ξύλο![]()
.Το παιχνίδι διακόπηκε στο 83 για περίπου 30΄ και όταν συνεχίστηκε παίχτηκαν μόνο 3΄ σαν καθυστερήσεις :o :o.