You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Club Ανατολή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gpr262
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 171K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ρε παιδιά θα μας πεί κανείς τί κάνει αυτή η κρύσταλ η μελαχροινή πάνω?καιγόμαστε σας λέω...
Έσβησες, ή ακόμη.....?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Έσβησες, ή ακόμη.....?
τώρααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!
omgmitzidis2
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
τώρααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!
pap05032966
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξέρει κανείς αν η Αννέτα δουλευει ακομα εκει?
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
απο δεβονιοΑυτή η Κολομπιάνα θεία που περιφέρεται μέσα στην Ανατολή, πόσους αιώνες βγάζει μεροκάματο στα κλαμπ της λεωφόρου;!!!
ισως και 3 χρόνια νωρίτερααπο δεβονιο
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
μιλαμε για ταξισ μεγεθους μιριον κε πανο....οχι για φορμουλα εναισως και 3 χρόνια νωρίτερα
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
απο δεβονιο
Γειά σου παλεοντολόγε
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ανοθογραφε ... εφελκισμε...Γειά σου παλεοντολόγε
Και είπε ο Θεός, "εξαγαγέτω τα ύδατα ερπετά ψυχών ζωσών..." έκτοτε ζει αναμεσά μας;μιλαμε για ταξισ μεγεθους μιριον κε πανο....οχι για φορμουλα ενα
Επισκέφθηκα πριν από κάνα μήνα το μαγαζί μαζί με μερικούς φίλους. Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση σε όλα του. Επειδή ενδιαφέρομαι να ξαναπάω και υπήρξε μία κοπέλα που κέντρισε το ενδιαφέρον μου και περάσαμε εκείνο το βράδυ στο μαγαζί μαζί, ποιος ξέρει να πει τίποτα περισσότερο για τη Λίντα, την οποία δεν βλέπω να αναφέρετε και πολύ; Η κοπέλα είναι κούκλα...
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.463
- Πόντοι
- 6.305
τί ακριβώς θες να μάθεις?Επισκέφθηκα πριν από κάνα μήνα το μαγαζί μαζί με μερικούς φίλους. Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση σε όλα του. Επειδή ενδιαφέρομαι να ξαναπάω και υπήρξε μία κοπέλα που κέντρισε το ενδιαφέρον μου και περάσαμε εκείνο το βράδυ στο μαγαζί μαζί, ποιος ξέρει να πει τίποτα περισσότερο για τη Λίντα, την οποία δεν βλέπω να αναφέρετε και πολύ; Η κοπέλα είναι κούκλα...
τί ακριβώς θες να μάθεις?
Μαζί μου ήταν πολύ τρυφερή, αλλά στο χορό λίγα πράγματα... Γενικά είναι έτσι; Πριβέ κάνει; Αν ναι, τι πριβέ κάνει; Με... άλλα κόλπα ή απλά χορεύει; Θεωρείται από τα καλά κομμάτια του μαγαζιού;
Ρωτάω επειδή αυτό το Σαββατοκύριακο λέω να ξαναπάω και θα ήθελα να ξέρω περισσότερα για τη Λίντα. Εμένα σε γενικές γραμμές μου έκανε πολύ καλή εντύπωση, αλλά ξενέρωσα με το χορό. Έχουν άλλοι συναγωνιστές άποψη και γνώση επί του θέματος;
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Ρωτάω επειδή αυτό το Σαββατοκύριακο λέω να ξαναπάω και θα ήθελα να ξέρω περισσότερα για τη Λίντα. Εμένα σε γενικές γραμμές μου έκανε πολύ καλή εντύπωση, αλλά ξενέρωσα με το χορό. Έχουν άλλοι συναγωνιστές άποψη και γνώση επί του θέματος;
ξενέρα φίλε και φωνή νταλικιέρη....άσε που το παίζει και θεωρητικολόγος της οικονομικής κρίσης και μας τη λέει κιόλας...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
απο αυτό το ίδτυμα σαν όμορφη παρέα αξίζει ίνγκα,ιζαμπέλλα(αλλά πολύ μούρη) και για πάνω σίγουρα κρυστάλ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 117
- Εμφανίσεις