Νέα

Club Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gpr262
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τί λέει ρε παιδιά εντό?????????η αντριανα και η κάρλα γυρίσανε? κρύσταλ υπάρχει?ζεί?

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους,θα κάνω μία μίνι ενημέρωση για το εν λόγω κωλοχανείο μιας και το επεσκέφθην χτες το βράδυ περίπου στη 1.00 π.μ.Η κατάσταση εκεί μέσα έχει ξεφύγει εντελώς,πρόκειται για πραγματική καθίζηση σε όλυος τους τομείς.Χορός στη πίστα βαρετός-αντισεξουαλικός,φωτισμός χάλια,εξωτερική εμφάνιση κοριτσιών μέτρια έως κάτω του μετρίου(πλην 2-3 εξαιρέσεων).Τώρα στο βασικότερο,υπάρχει μια έντονη διάθεση για ξεπέτα και κοροϊδία από τη πλειοψηφία των κορασίδων.Η συμπεριφορά τους ήταν της νοοτροπίας:"ότι αρπάξουμε" λες και κατά 100% επέρχεται η συντέλεια του κόσμου στις 21 του εν λόγω μήνα.Συγκεκριμένα τη "πάτησα" σα πρωτάρης με μία Ρουμάνα,μέτρια προς ψηλή,λιγερόκορμι,γύρω στα 28-30,καστανόξανθη,καθώς την επέλεξα για απλό χορό και ύστερα υπέκυψα στις πιεσεις της για πριβέ των 50(έχω όντως ένστικτο σε αυτές τις περιπτώσεις και αντιστεκόμουν προς τη μετάβαση στο άνω μέρος του μαγαζιού).Η τύπισσα είναι πραγματικά "χτυπάω και φεύγω",μιλάμε για το χειρότερο πριβέ που έχω κάνει έβερ στα περίπου 7 χρόνια της στριποκαριέρας μου,και μάλιστα είχε το θράσος να ζητήσει άλλα 50 "για να τελειώσεις" όπως είπε...φυσικά της είπα ότι αυτό αποκλείεται και πως γνωρίζω τί γίνεται στα πριβέ.Εν συνεχεία είπε το εξής κορυφαίο που απλά με έκανε να αναρωτηθώ για το πόσο υποβιβάζουν τη νοημοσύνη μας:"εχει κάμερες εδώ πάνω" και της είπα πως αυτό ,αν ισχύει, έτσι κι αλλιώς τις περισσότερες δεν τις νοιάζει,για να λάβω την εξίσου ηλίθια απάντηση "εχω 10 μέρες στο μαγαζί και εμένα με νοιάζει".Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε απλά,εγώ άφησα 70e στο κωλοχανείο τους αλλά με αυτές τις συμπεριφορές αυτοί έχασαν πολλαπλάσια αυτών(από εμένα και πιθανόν άλλους σστριπόφιλους που τα διαβάζουν αυτά).Αυτά από μένα φίλοι μου,όφειλα να σας ενημερώσω για τα κακώς κείμενα και από κει κ πέρα ο καθένας έχει τη κρίση του.
Υ.Γ:Το προσωπικό,ως συνήθως,δεν κάνει τίποτα το σπουδαίο και μάλιστα τους χορούς τους χρεώνουν στο τελικό λογαριασμό?γιατί άραγε?μήπως ψάχνουν άλλη μια ποταπή ευκαιρία για να εξαπατήσουν?.Τέλος πάντων,φυσικά τους πλήρωσα επί τόπου στο ταμείο τους χορούς και άφησα μόνο τα ποτά στο τελικό λογαριασμό.Καλές γιορτές σε όλους και προσοχή λόγω της καύλας,θέλει μέτρο....μη χαρίζουμε αβέρτα τα λεφτά που με κόπο ,στις εποχές που ζούμε,αποκτάμε!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Λοιπόν τις άγιες μέρες πέρασα για τις καθιερωμένες ευχές... Τεμάχια ελάχιστα παρ'όλα αυτά περισσότερα από τους πελάτες...

Μίνι ροστερέισον:
Αντριάνα (ναι επέστρεψε αλλά χωρίς την κολλητή)
Λάουρα (ρωσίδα)
Νατάσα
Ιζαμπέλα (η παλιά)
Στέφανι (μπλακ)
Ναόμι (μπλακ)
και 2-3 ακόμη αγνώτων στοιχείων

Το πατάρι αραχνιασμένο

alkos1982

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα.. Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει την κρυσταλ. Είναι μελαχρινη με βυζους.? για να καταλάβω ποια είναι. Ευχαριστώ

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Άλλαξε όνομα από ότι είδα ("Prive"). Πήγε κανείς να δει τι παίζει;

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασα πρόσφατα από Συγγρού με τα φώτα της νύχτας να με καλούν να γνωρίσω τα σκοτάδια τους (μιλάμε ποίηση, όχι αστεία), όμως κατάφερα να αντισταθώ στα κελεύσματά τους... Έχω να πάω Ανατολή περίπου 7-8 μήνες, είδα την αλλαγή απ' έξω, αλλά για μέσα δεν έχω εικόνα... Γνωρίζει κανείς συνάδελφος-συναγωνιστής τι παίζει στο μαγαζί από ρόστερ; Και πιο συγκεκριμένα, η Λίντα η Τσέχα δουλεύει ακόμη εκεί; Θα ήμουν ευγνώμων εκ των προτέρων εάν γνώριζε κάποιος...

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Μετά από πρόσφατες αυτοψίες, στο Prive πλέον, αναφέρω τα κάτωθι:
Άλλαξε ελαφρώς ο χώρος, ξηλώθηκε το μπαρ για να τοποθετηθούν περισσότερα τραπέζια και καναπέδες ώστε να ξεκουράζονται τα τεμάχια και  τοποθετήθηκε στο κέτρο δίπλα στην πίστα εκεί που ήταν η καταπακτή. Επίσης ανανεώθηκε η ταπετσαρία των καναπέδων. Λείπει ο γνωστός μαιτρ αλλά το πατάρι περιμένει τους τολμηρούς. Ροστερέϊσον:

Νατάσα (η γνωστή)
Ιζαμπέλα (η γνωστή)
Ολίβια (η γνωστή)
Μαρία (η παπαδιά)
ΚΡΙΑΤΑΛ (Η ΓΝΩΣΤΗ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ)
Σάρον (μπλακ)
Τζίνα (η γνωστή)
Τζέσικα (new entry πιπινορουμανάκι)
Σόνια (αρχαιολογικό εύρημα)
μια ξανθιά που μου διαφεύγει το όνομα με φωνή νταλικιέρη
μια ρωσίδα μελαχρινή ψιλόλιγνη
μια ρωσίδα σαν τραβέλι
και μερικές ακόμα μη αναγνωρισθείσες

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Ακριβό κωλόμπαρο πλέον. Ανύπαρκτο σόου. Για πριβέ...πιο τίμιο το χ-μπαρ.
οι καναπέδες είναι μαρτύριο τιμωρίας.
Παραξεθώριασε.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.952
Πόντοι
36.618

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Ακριβό κωλόμπαρο πλέον. Ανύπαρκτο σόου. Για πριβέ...πιο τίμιο το χ-μπαρ.
οι καναπέδες είναι μαρτύριο τιμωρίας.
Παραξεθώριασε.

συμφωνώ, οι καναπέδες άθλιοι (και εκεί που γίνονται οι χοροί βουλιάζεις μέσα τους..), συν ότι η κοπέλα
παλιά που είχα πάρει χορούς κοίταγε τον μετρ μη τυχόν υπερβούμε τον χρόνο του χορού ΕΛΕΟΣ :S

walter

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Γνωριζει κάποιος τίποτε για μια Σιμόνα που δουλευει εκεί τώρα? Θα με βοηθούσε να ξέρω τι παιζει πριν επισκεφτώ το μαγαζι

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Πρόσφατη επίσκεψη στο πάλαι ποτέ στέκι. Το ρόστερ κατά συντριπτική πλειοψηφία από Ερότικα. Εθεάθησαν οι:

Σιμόνα (Ρουμάνικο ξανθό καυΛάκι)
Συλβάνα (Ρουμάνικο ξανθό μπάζο)
Ρωξάννη (Αλβανικοί βύζει)
Κλεοπάτρα (Αλβανική κυταρίτιδα)
Ιζαμπέλα (η γνωστή παλιά)
Νατάσα (κι αυτή παλιά)
Έλενα (Ρουμάνα  ξανθιά)
Άνκα (Ρουμάνα καστανή κοντή αδύνατη)
και μερικές ακόμα ως επι το πλείστον Ρουμάνες

Σχημάτισα την εντύπωση ότι δεν υφίσταται πλέον το κρεατικό των 100 €

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.952
Πόντοι
36.618
Πρόσφατη επίσκεψη στο πάλαι ποτέ στέκι. Το ρόστερ κατά συντριπτική πλειοψηφία από Ερότικα. Εθεάθησαν οι:

Σιμόνα (Ρουμάνικο ξανθό καυΛάκι)
Συλβάνα (Ρουμάνικο ξανθό μπάζο)
Ρωξάννη (Αλβανικοί βύζει)
Κλεοπάτρα (Αλβανική κυταρίτιδα)
Ιζαμπέλα (η γνωστή παλιά)
Νατάσα (κι αυτή παλιά)
Έλενα (Ρουμάνα  ξανθιά)
Άνκα (Ρουμάνα καστανή κοντή αδύνατη)
και μερικές ακόμα ως επι το πλείστον Ρουμάνες

Σχημάτισα την εντύπωση ότι δεν υφίσταται πλέον το κρεατικό των 100 €

Βγάλανε το κρεατικό γιατί μεταφέρθηκαν οι υπεύθυνοι του στο κίνκυ και μάλλον υφίσταται εκεί...!

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.162
Πόντοι
3.820
Βγάλανε το κρεατικό γιατί μεταφέρθηκαν οι υπεύθυνοι του στο κίνκυ και μάλλον υφίσταται εκεί...!
Δεν ειναι θεμα υπευθυνων,οι κοπελες δεν εξαναγκαζονται,αλλιως θα το κανανε ολες, απλα φυγανε οι "τολμηρες" του μαγαζιου.παντως σιγουρα μια απο το παραπανω ροστερ του captain το προσεφερε, εκτος και αν το γυρισανε τελειως στο μαγαζι και καταργησανε τον εξωστη.το οτι εχει μεταφερθει η "τεχνογνωσια" στο παταρι του κινκυ ισχυει.οι κοπελες ομως που προσφερουν φουλ μενου ειναι συγκεκριμενες,αλλες παιζουν φραπε και αλλες φραπε με καλαμακι. τον φραπε βεβαια μπορειτε να τον πιειτε και κατω στο 50αρι,γι αυτο να ρωτατε ευθεως τι θελετε για να μην βρεθειτε προ εκπληξεων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom