iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
κανουν χαβαλε οι αλλοι και παιρνει και τους σοβαρους η μπαλα
Κοντα στα ξερά καίγονται και τα χλωρά τυπε. :S :S :S
κανουν χαβαλε οι αλλοι και παιρνει και τους σοβαρους η μπαλα
σε παιρνει και εσενα το παραπονο τυπε; :S :S :Sκανουν χαβαλε οι αλλοι και παιρνει και τους σοβαρους η μπαλα
τυπε εχεις δικιο για τον συγκεκριμενο.και ο Iakovos επισης.μην τους ακους.μονο εγω θα σου απαντησω σοβαρα :S :S :S
τυπε αυτο το θεμα πρεπει να φτασει οπωςδηποτε ως την κυριακη. :S :S :SΤυπε πρεπει να του κέρδισες την εμπιστοσύνη τωρα. :S :S :S
τυπε εχεις δικιο για τον συγκεκριμενο.και ο Iakovos επισης.μην τους ακους.μονο εγω θα σου απαντησω σοβαρα :S :S :S
Τυπε πρεπει να του κέρδισες την εμπιστοσύνη τωρα. :S :S :S
Τυπε πρεπει να του κέρδισες την εμπιστοσύνη τωρα. :S :S :S
τυπε αυτο το θεμα πρεπει να φτασει οπωςδηποτε ως την κυριακη. :S :S :S
τυπε μας συκοφαντει ο τυπος :S
τυπε καποια φωτο με τον κορμο πευκου στον πατο του Λιλα θα ηταν μια καλη αρχη :S :S :Sτυπε πρεπει οπωσδηποτε να σωσουμε την χαμενη τιμη του σαϊτ
τυπε καποια φωτο με τον κορμο πευκου στον πατο του Λιλα θα ηταν μια καλη αρχη :S :S :S
Κοντα στα ξερά καίγονται και τα χλωρά τυπε. :S :S :S
σε παιρνει και εσενα το παραπονο τυπε; :S :S :S
τυπε ηταν για καλο σκοπο :S :S :Sτυπε θα ξεσηκωθουν ολοι οι οικολογοι και οι αριστεροι του σαϊτ αμα δουνε κομμενο πευκο :S :S :S
Τύπε... γιατί έχω την εντύπωση ότι σε τρώει ο κώλος σου??? :S :S :S :S
Ρε παιδια να ρωτησω κατι? Εχει τυχει σε κανεναν οταν τον γαμαει καποιος να χυσει χωρις να τον παιξει? Δηλαδη εχω δει κατι βιντεακια στο ιντερνετ "bottoms handsfree" που την ωρα που γαμιουνται, χυνουν μετα χωρις να τον παιξουν. Πως γινεται αυτο? Θεμα προστατη ειναι μαλλον, αλλα πως γινεται? Σας στελνω και τα βιντεακια
με καποια επιλεκτα μελη του σαιτ πιστευεις θα τα καταφερεις :S :S :SΕυχαριστώ για την αναφώνηση κύριε ΝΑΣΟ
Παίδες μου έχει τύχει, τώρα δεν θυμάμαι αν ήταν μία ή περισσότερες φορές.... αλλά πολύ παλιά... όταν ήμουν πιο μικρός γύρω στα 20.
Είναι καθαρά θέμα μυαλού πιστεύω....
Εγώ γενικά μικρότερος όταν με γαμούσαν, και ειδικά αν την είχε μικρή ο άλλος, φανταζόμουν άλλους... πχ ότι με γαμάνε 2 μαύροι, ότι με παίρνουν 3-4 μαζί και τέτοια πράγματα και έχυνα.
Κάποιες από αυτές τις φορές έχυσα και έτσι.
Βοηθάει σίγουρα και αν έχει την κατάλληλη ψωλή ο άλλος και σου χτυπάει τον προστάτη αλλά κυρίως θέμα μυαλού.
Νομίζω ότι με μεγάαααααλη προσπάθεια θα μπορούσα να το καταφέρω και τώρα. έτσι εννοώ βλέποντας τσόντα και φαντασιώνοντας πχ ότι γουστάρω.... αλλά δύσκολο.