papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.342
- Πόντοι
- 27.261
Ο γιος σου
Ο γιος σου
Το αγόρι σου έχοντας φάει μουσακά που του έχεις μαγειρέψει.
Το αγόρι σου έχοντας φάει μουσακά που του έχεις μαγειρέψει.
η φάλαινα η γιαγιά σου στη φωτό
Η Μανα σου η φάλαινα στη φωτό
Τι τσίμπησες μανη φάλαινα η γιαγιά σου στη φωτό
Κοίτα εδώ κάτι σέξυ χοντρούλες,κοίτα βυζάρες έχω καυλώσει άσχημα τώρα θέλω να τις γλύφω τα βυζιά για ώρες.Ναι είναι λίγο σκατιαρες οι ελλεινιδες και εγω αυτό βλέπω
You are gay
You are gay
Αυτή πράγματι αν έχανε 60 κιλά θα ήταν σούπερ μωρό...Κοίτα εδώ κάτι σέξυ χοντρούλες,κοίτα βυζάρες έχω καυλώσει άσχημα τώρα θέλω να τις γλύφω τα βυζιά για ώρες.
Βρε άσχημε δε βαρέθηκες τις μαλακιες?και γέρος και άσχημος και γκέι
Θέλουμε και άλλοι τις χοντρες όχι ο χαζοδικης νεοδημοκρατης Άλεξ μόνοΡε σεις τι έγινε εδώ ?
Έκανε κλώνο ο χασοδίκης και ανεβάζει χοντρές ?
Όχι 60 κιλά θα γίνει σα ηλίθια ΣτέκαΚοίτα εδώ κάτι σέξυ χοντρούλες,κοίτα βυζάρες έχω καυλώσει άσχημα τώρα θέλω να τις γλύφω τα βυζιά για ώρες.
Βρε άσχημε δε βαρέθηκες τις μαλακιες?και γέρος και άσχημος και γκέι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θέλουμε και άλλοι τις χοντρες όχι ο χαζοδικης νεοδημοκρατης Άλεξ μόνο
Τύπε μήπως έχεις κοφτερούς κυνόδοντες;Που εχει χοντρουλες στα μπουρδέλα σαν και αυτές που βγάζεις φότο?να έχουνε και βιζαρες..επίσης σε αφήνουβε να πιπιλισεις λίγο Ρόγα γιατί εμένα δεν με αφήνουνε μόνο να πιάνω και πάλι όχι πολυ
Πήγαινε φυλής στη μπουτι τη μαυρουλα θα περάσεις καλά επίσης πήγαινε στη νίκη φυλής 66 απόγευμα πολλά πιασίματα.Εχω πάρει νίκη αλλά μπιουτι όχι γιατί δε τρελαίνομαι για μαύρες.Που εχει χοντρουλες στα μπουρδέλα σαν και αυτές που βγάζεις φότο?να έχουνε και βιζαρες..επίσης σε αφήνουβε να πιπιλισεις λίγο Ρόγα γιατί εμένα δεν με αφήνουνε μόνο να πιάνω και πάλι όχι πολυ
Παρότι δε μαρεσουν οι μαύρες της τον έδινα στο στόμα και θα ήθελα ισπανικό με τις βυζάρες της.Αυτή πράγματι αν έχανε 60 κιλά θα ήταν σούπερ μωρό...
Άσε την μπούτι ρε τελεμέ και δες τη λάβλι γκερλ που ήρθε και σου κόλλησε κανόνισε τώρα να σε σκουπιδιάσει κι αυτή χώσου λέμε είναι η ευκαιρία σου το κορίτσι περιμενειΠήγαινε φυλής στη μπουτι τη μαυρουλα θα περάσεις καλά επίσης πήγαινε στη νίκη φυλής 66 απόγευμα πολλά πιασίματα.Εχω πάρει νίκη αλλά μπιουτι όχι γιατί δε τρελαίνομαι για μαύρες.
Εγώ θα της έδινα όνομα, τηλέφωνο από έναν τύπο που μου χρωστάει λεφτα...Παρότι δε μαρεσουν οι μαύρες της τον έδινα στο στόμα και θα ήθελα ισπανικό με τις βυζάρες της.