Νέα

Χυμώδεις γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bbwlover99
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
διάβασα λίγο το νήμα ,είναι 200 σελίδες, νηματάρα ατέλειωτο γέλιο με τον χοντρό ,γέλιο μέχρι δκρύων:2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
λειπει απο το σαι ο Μπιμπι ρε γαμωτο
παω να το ξαναδιαβασω:coffee:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.255
Πόντοι
6.056

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.788
Πόντοι
5.547
1)Έφερε ο ταρίφας πατατάκια να φάει η χοντρή
2) η χοντρή με πέθανε στο κλασιμο
3) οι Πακιστανοί μας χτυπάνε τη πόρτα
4) γλυφοκωλαδα στον ταρίφα

Ένα νήμα Λάμψη από μόνο του.

OP
OP
B

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
εχει ηδη δοκιμασει 1-2 δαχτυλακια και ψαχνει κατι πιο... "ταιριαστο" :coffee:
Για σένα δε θα μιλήσω που στις φωτό που έστειλε ο κοργκι δε βλέπεσαι κακομοίρη άστα να πάνε είσαι,όσο για το γκέι φαίνεται ποιος είναι εσύ στις φωτό να ξέρεις δείχνεις σα γεροπουστης κάργα εγώ τουλάχιστον στη μία φωτό που έστειλα παλιά για γκέι δε έδειχνα και ούτε είμαι,εγώ γουστάρω τις χοντρούλες του στιλ μου πιο πολύ από τις αδύνατες όχι ότι δε μαρεσουν και οι λεπτές αλλά σα τις μπαμπατσικες δε έχει.

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.441
Πόντοι
27.261
Για σένα δε θα μιλήσω που στις φωτό που έστειλε ο κοργκι δε βλέπεσαι κακομοίρη άστα να πάνε είσαι,όσο για το γκέι φαίνεται ποιος είναι εσύ στις φωτό να ξέρεις δείχνεις σα γεροπουστης κάργα εγώ τουλάχιστον στη μία φωτό που έστειλα παλιά για γκέι δε έδειχνα και ούτε είμαι,εγώ γουστάρω τις χοντρούλες του στιλ μου πιο πολύ από τις αδύνατες όχι ότι δε μαρεσουν και οι λεπτές αλλά σα τις μπαμπατσικες δε έχει.
Rainbow You Are Gay GIF

home video falling GIF

OP
OP
B

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
προσφέρουν κοινωνικό έργο,καλαισθησία και υγεία διότι
οι μαθητές γίνονται φιτ που γουστάρουν ελληνίδες-αλβανίδες
ενώ το πάχος προκαλεί στυτικές δυσλειτουργίες ειδικά στους κοντούληδες κιοφτέδες
και μετά παθαίνουν ψυχολογικά ,μισογυνισμό μέχρι να καταλήξουνε ημιγκέι-κροσάκια σε βάθος χρόνου
:coffee:
Συν ότι στιτικη δυσλειτουργία έχεις εσύ μου το είπε ο λασουφιν που γλύφεις μόνο πόδια στα μπουρδέλα στο Μεταξουργείο ούτε λεφτά για φυλής δε έχεις κακομοίρη πας με τους Πακιστανούς,γλύφεις πόδια και δε γαμας γιατί έχεις στιτικο θέμα ο λασουφιν είναι χρόνια εδώ και σας ξέρει όλους γιατί έχει μιλήσει μαζί σας λοιπόν δε θα ξαναπείς κουβέντα γιατί εσύ δείχνεις πόσο περίεργος είσαι όταν πας στα μπουρδέλα γλύφεις πατούσες και δε σου σηκώνεται και οι πουτανες λογικό να απορούνε παράτα το σπορ των μπουρδελων στα μπουρδέλα δε πάμε να γλυφουμε πατούσες αυτά τα κάνουμε με τη γυναίκα μας,λοιπόν μη ξαναπάς σε πουτανες και γενικά άστο δε το έχεις καθοσουν και έλεγες στον φακερος να σε γαμησει και να τον πληρώσεις μου τα πε όλα ο λασουφιν άστο κακομοίρη θες με το ζόρι να κάνεις και εμένα πουστη επειδή είσαι ο ίδιος ουστ βρωμοσκυλο,κάτσε εκεί να σε γαμησει ο φακερος και άσε τα μπουρδέλα και τις γυναίκες γενικότερα βρωμοπουστα

OP
OP
B

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
Γεροπουστης είσαι εσύ και φαίνεται κάργα αυτό με τη Μάγκυ που κάνεις παρέα και υποστηρίζεις άστο δε θα λες για μένα,εγώ καυλώνω φουλ με το μουνι και τις χοντρούλες οπότε δε θα μιλάς.Καθεσαι εκεί πέρα και υποστηρίζεις τραβελια γιατί είσαι ο ίδιος γκέι.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
Γεροπουστης είσαι εσύ και φαίνεται κάργα αυτό με τη Μάγκυ που κάνεις παρέα και υποστηρίζεις άστο δε θα λες για μένα,εγώ καυλώνω φουλ με το μουνι και τις χοντρούλες οπότε δε θα μιλάς.
ρε μαλακα παλι ευχεσαι καρκινους και βριζεις οικογενειες;γιατι σπας σαν κλαρακι συνεχεια;

OP
OP
B

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21

Συνημμένα

• images.jpeg
    images.jpeg
    5,8 KB · Εμφανίσεις: 51

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.441
Πόντοι
27.261
Γεροπουστης είσαι εσύ και φαίνεται κάργα αυτό με τη Μάγκυ που κάνεις παρέα και υποστηρίζεις άστο δε θα λες για μένα,εγώ καυλώνω φουλ με το μουνι και τις χοντρούλες οπότε δε θα μιλάς.Καθεσαι εκεί πέρα και υποστηρίζεις τραβελια γιατί είσαι ο ίδιος γκέι.
season 3 dancing GIF by Tim and Eric
Rainbow Gay GIF

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom