Κλασσική Ελληνίδα που πάει να τα ρίξει στους άντρες που υπάρχουν άντρες που δε μπορούν να βρουν ούτε μια,ρε εδώ έχετε καταργήσει ολόκληρη πρόταση βγαλμένη από τη ζωή ότι για όλους υπάρχει μια σας κράζουν ινστα,μπουρδέλα.κομ,Φβ οι ίδιοι οι Έλληνες ακόμα και οι ξένοι ξινές σας λένε και θα μου πεις εμένα ότι κάνω κάτι λάθος ?βρε αι παράτα μας.Εγω αυτό το είπα για εκδίκηση που δε βρίσκω καμία και πάω μόνο σε μπουρδέλα και δε είμαι ο μόνος,εγώ γιαυτο θα βρω μια του γούστου μου ώστε να μη χρειαστεί να την απατησω ούτε με πουτανα ούτε με τίποτα και γι'αυτό δε θα πάω με άσχημη για να μη συμβεί αυτό που είπα,βέβαια τώρα δε θα βρω καμία γιατί μεγάλωσα και έπρεπε να γίνει στη ώρα του δε έγινε τέλος πουτανες μια ζωη τώρα δε θέλω εγώ πλέον ήθελα μέχρι τα 22 μου αλλά δε έγινε τότε πλέον όχι μεγάλωσα,εγώ είμαι Τίμιος εσύ πας να με βγάλεις σκάρτο για να δικαιολογήσεις τις Ελληνίδες.Εδω σε μια στη σχολή μιλήσαμε ωραία μου έδωσε ινστα της είπα να βγούμε και λέει ναι και μετά από 2 μέρες της λέω ποτε θες και λέει είμαι παντρεμένη και έχω προετοιμασιες και τη ρώτησα αν δε ήσουν παντρεμένη θα ήμουν του γούστου σου και είπε όχι σε άλλες μπορεί να αρέσεις σε μένα όχι και αυτή έκανε και λαικ στον απαίσιο τον ρακ τον τραπερ διστυχως αυτές είναι οι Ελληνίδες ντροπή σας σιχαμενες.Εμενα μαρεσουν οι χυμώδεις γυναίκες εσείς οι Ελληνίδες ακόμα και σε αυτό ναυάγια είστε γιατί δε θέλετε τους ευσωμους όλο με κατι λεπτούς πάτε με καθόλου περιττά κιλά αυτές οι άχρηστες είστε οι Ελληνίδες ένα καλό δε έχετε.