Νέα

Χυμώδεις γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bbwlover99
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LovelyGirl

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2023
Like
21
Πόντοι
0
Κλασσική Ελληνίδα που πάει να τα ρίξει στους άντρες που υπάρχουν άντρες που δε μπορούν να βρουν ούτε μια,ρε εδώ έχετε καταργήσει ολόκληρη πρόταση βγαλμένη από τη ζωή ότι για όλους υπάρχει μια σας κράζουν ινστα,μπουρδέλα.κομ,Φβ οι ίδιοι οι Έλληνες ακόμα και οι ξένοι ξινές σας λένε και θα μου πεις εμένα ότι κάνω κάτι λάθος ?βρε αι παράτα μας.Εγω αυτό το είπα για εκδίκηση που δε βρίσκω καμία και πάω μόνο σε μπουρδέλα και δε είμαι ο μόνος,εγώ γιαυτο θα βρω μια του γούστου μου ώστε να μη χρειαστεί να την απατησω ούτε με πουτανα ούτε με τίποτα και γι'αυτό δε θα πάω με άσχημη για να μη συμβεί αυτό που είπα,βέβαια τώρα δε θα βρω καμία γιατί μεγάλωσα και έπρεπε να γίνει στη ώρα του δε έγινε τέλος πουτανες μια ζωη τώρα δε θέλω εγώ πλέον ήθελα μέχρι τα 22 μου αλλά δε έγινε τότε πλέον όχι μεγάλωσα,εγώ είμαι Τίμιος εσύ πας να με βγάλεις σκάρτο για να δικαιολογήσεις τις Ελληνίδες.Εδω σε μια στη σχολή μιλήσαμε ωραία μου έδωσε ινστα της είπα να βγούμε και λέει ναι και μετά από 2 μέρες της λέω ποτε θες και λέει είμαι παντρεμένη και έχω προετοιμασιες και τη ρώτησα αν δε ήσουν παντρεμένη θα ήμουν του γούστου σου και είπε όχι σε άλλες μπορεί να αρέσεις σε μένα όχι και αυτή έκανε και λαικ στον απαίσιο τον ρακ τον τραπερ διστυχως αυτές είναι οι Ελληνίδες ντροπή σας σιχαμενες.Εμενα μαρεσουν οι χυμώδεις γυναίκες εσείς οι Ελληνίδες ακόμα και σε αυτό ναυάγια είστε γιατί δε θέλετε τους ευσωμους όλο με κατι λεπτούς πάτε με καθόλου περιττά κιλά αυτές οι άχρηστες είστε οι Ελληνίδες ένα καλό δε έχετε.
Είπαμε σταμάτα να γενικεύσεις. Και εμένα δεν μου φέρθηκαν καλά οι άντρες να τα βάλω με όλο τον αντρικό πληθυσμό; Και επίσης αν κάποια δεν σου αρέσει απλά μην κάνεις σχέση μαζί της, καλύτερα από το να την κοροϊδεύεις και να την απατάς

OP
OP
B

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
397
Πόντοι
21
Είπαμε σταμάτα να γενικεύσεις. Και εμένα δεν μου φέρθηκαν καλά οι άντρες να τα βάλω με όλο τον αντρικό πληθυσμό; Και επίσης αν κάποια δεν σου αρέσει απλά μην κάνεις σχέση μαζί της, καλύτερα από το να την κοροϊδεύεις και να την απατάς
Δε είναι το ίδιο γιατί οι γυναίκες έχουν όλες επιλογές και η πιο άσχημη για εμάς τους άντρες δε ισχιει αυτό ούτε μια επιλογή δε μπορούμε να έχουμε αρκετοί αν όχι όλοι,αυτό και μόνο σε κάνει να σιχαθεις το γυναικείο φύλλο.Εσυ τις είχες τις ευκαιρίες σου ως γυναίκα και αυτοί που δε σου φέρθηκαν σωστά πάλι εσύ φταις γιατί θα πηγές με τους μαλακες σε καμία περίπτωση δε θα πηγές με ευγενικές φυσιογνωμίες σα εμένα οπότε δε θα μιλάς.Επισης ναι αυτό εννοούσα αστροπελέκι ότι θα τα έφτιαχνα με μια του γούστου μου ώστε να μη αναγκαστώ να τη κερατωσω μετά αλλά τώρα δε θέλω εγώ γκομενα πλέον είναι αργά για μένα η μικρός μικρός παντρέψουν η καλογερεψου στη περίπτωση μου όχι παντρέψου αλλά η μικρός κάνε σχέση η άστο,εε λοιπον το αφήνω,κατευθείαν να με κατηγορήσεις ότι κάτι δε κάνω εγώ καλά,καλύτερα πουτανες μόνο πιο αυθεντικές από τις Ελληνίδες είναι γιατί τουλάχιστον κάθονται σε όλους εσείς πάτε μόνο με τους καραγκιόζηδες όταν είστε 20-28 και στα 30 και πάνω πάτε με αυτούς που έχουν σταθερή δουλειά για οικογένεια.

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
19.870
Πόντοι
3.656
Δε είναι το ίδιο γιατί οι γυναίκες έχουν όλες επιλογές και η πιο άσχημη για εμάς τους άντρες δε ισχιει αυτό ούτε μια επιλογή δε μπορούμε να έχουμε αρκετοί αν όχι όλοι,αυτό και μόνο σε κάνει να σιχαθεις το γυναικείο φύλλο.Εσυ τις είχες τις ευκαιρίες σου ως γυναίκα και αυτοί που δε σου φέρθηκαν σωστά πάλι εσύ φταις γιατί θα πηγές με τους μαλακες σε καμία περίπτωση δε θα πηγές με ευγενικές φυσιογνωμίες σα εμένα οπότε δε θα μιλάς.Επισης ναι αυτό εννοούσα αστροπελέκι ότι θα τα έφτιαχνα με μια του γούστου μου ώστε να μη αναγκαστώ να τη κερατωσω μετά αλλά τώρα δε θέλω εγώ γκομενα πλέον είναι αργά για μένα η μικρός μικρός παντρέψουν η καλογερεψου στη περίπτωση μου όχι παντρέψου αλλά η μικρός κάνε σχέση η άστο,εε λοιπον το αφήνω,κατευθείαν να με κατηγορήσεις ότι κάτι δε κάνω εγώ καλά,καλύτερα πουτανες μόνο πιο αυθεντικές από τις Ελληνίδες είναι γιατί τουλάχιστον κάθονται σε όλους εσείς πάτε μόνο με τους καραγκιόζηδες όταν είστε 20-28 και στα 30 και πάνω πάτε με αυτούς που έχουν σταθερή δουλειά για οικογένεια.
Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης – Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης
:coffee:

LovelyGirl

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2023
Like
21
Πόντοι
0
Τέλος πάντων, εγώ σου λέω να ηρεμήσεις, απλά δεν βρήκες ακόμα την κατάλληλη, δεν σε ξέρω όμως προσωπικά για να σε κρίνω, εύχομαι να βρεις σύντομα την κοπέλα της ζωής σου

OP
OP
B

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
397
Πόντοι
21
Τέλος πάντων, εγώ σου λέω να ηρεμήσεις, απλά δεν βρήκες ακόμα την κατάλληλη, δεν σε ξέρω όμως προσωπικά για να σε κρίνω, εύχομαι να βρεις σύντομα την κοπέλα της ζωής σου
Δε με ξέρεις αλλά πετάς τη μαλακιά ότι φταίω εγώ στο νήμα μου λες και δε ξέρεις άλλους να βρίσκονται σε αυτή τη κατάντια και αν δε ξέρεις εσύ ξέρω εγώ επίσης δεν υπάρχει κατάλληλη είστε όλες ακατάλληλες για να υπάρχουν άντρες που δε έχουν βρει ούτε μια σε ξεπερασμένες ηλικίες,αυτό είναι να γίνει μέχρι τα 20-21 το πολύ έστω μια σχέση μια ξεπετα αν μέχρι τότε δεν καλυνύχτα είσαι μεγάλος για κάτι τέτοιο,επίσης δε πρόκειται να βρω καμία γιατί πλέον δε θέλω εγώ εφόσον δε έγινε στη λογικη ηλικία που γίνεται στους περισσότερους.

LovelyGirl

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2023
Like
21
Πόντοι
0
Δε με ξέρεις αλλά πετάς τη μαλακιά ότι φταίω εγώ στο νήμα μου λες και δε ξέρεις άλλους να βρίσκονται σε αυτή τη κατάντια επίσης δεν υπάρχει κατάλληλη είστε όλες ακατάλληλες για να υπάρχουν άντρες που δε έχουν βρει ούτε μια σε ξεπερασμένες ηλικίες,αυτό είναι να γίνει μέχρι τα 20-21 το πολύ έστω μια σχέση μια ξεπετα αν μέχρι τότε δεν καλυνύχτα είσαι μεγάλος για κάτι τέτοιο,επίσης δε πρόκειται να βρω καμία γιατί πλέον δε θέλω εγώ εφόσον δε έγινε στη λογικη ηλικία που γίνεται στους περισσότερους.
Δεν υπάρχει λογική ηλικία για αυτό, ο έρωτας είναι κάτι αναπάντεχο, και πρόσεξε μιλάω για έρωτα όχι για σεξ. Πάντως φαίνεσαι καλό παιδί αλλά λίγο πληγωμένο και μπερδεμένο

OP
OP
B

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
397
Πόντοι
21
Δεν υπάρχει λογική ηλικία για αυτό, ο έρωτας είναι κάτι αναπάντεχο, και πρόσεξε μιλάω για έρωτα όχι για σεξ. Πάντως φαίνεσαι καλό παιδί αλλά λίγο πληγωμένο και μπερδεμένο
Εγώ όμως δε μιλάω μόνο για έρωτα αλλά και για σεξ,το ξέρεις ότι υπάρχουν άντρες που δε έχουν ούτε μια ευκαιρία για σχέση ή ξεπετα σε ηλικίες 28 χρόνων ?αλλά που να το ξέρεις είσαι γυναίκα οι γυναίκες δε τα ξέρουν αυτά γιατί όλες έχουν ευκαιρίες οπότε ναι λογική ηλικία για σεξ ή ξεπετα έστω για ξεπετα αν όχι για σχέση είναι μέχρι τα 20-21 αν περάσεις αυτό το ηλικιακό φάσμα και δε έχεις κάνει τίποτα από τα 2 καλύτερα άστο.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.738
Πόντοι
3.506
Γυναίκες αληθινές.
Να ρίξεις ένα πούτσο και να φας παρέα και ένα ταψί παστίτσιο. :rockon:
Γυναίκες αληθινές.
Να ρίξεις ένα πούτσο και να φας παρέα και ένα ταψί παστίτσιο. :rockon:
Αν σου αφήσουν κάνα ψίχουλο

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.543
Πόντοι
1.336
ευγενικές φυσιογνωμίες σα εμένα οπότε δε θα μιλάς..
*ευγενικές *και να λένε *δε θα μιλάς * κάτι δεν κολλάει .

Κοίτα μπορεί να είναι ευκαιρία να μιλήσεις όμορφα σε μια άγνωστη δες το κι έτσι.

Επίσης γιατί τρώς τα νί πριν από φωνήεν; πρέπει;

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C
OP
OP
B

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
397
Πόντοι
21
Κοίτα αυτή μπορει είναι χοντρή αλλά μάλλον κάνει γυμναστική..δες μπούτια.και κόλο..είναι γυμνασμενος..ενώ στη τελευταία φότο.του.τζιμακου είναι αγυμναστες

Χοντρή από χοντρή έχει.διαφορα.μεγαλη..αυτη εδώ η αμερικανα ξανθιά χοντρουλα ξεφτιλιζει για πλάκα τις πιο πολλές ελλεινιδες.
Κοίτα εδώ λιντερ μια καυλιάρα αυτές είναι γυναίκες ρε όχι τα κόκκαλα που θέλετε η πλειοψηφία εδώ βλάκες.

Συνημμένα

• 58d0db81e3909de7bde7d470344af9d7.jpg
    58d0db81e3909de7bde7d470344af9d7.jpg
    16,2 KB · Εμφανίσεις: 51

LovelyGirl

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2023
Like
21
Πόντοι
0
Εγώ όμως δε μιλάω μόνο για έρωτα αλλά και για σεξ,το ξέρεις ότι υπάρχουν άντρες που δε έχουν ούτε μια ευκαιρία για σχέση ή ξεπετα σε ηλικίες 28 χρόνων ?αλλά που να το ξέρεις είσαι γυναίκα οι γυναίκες δε τα ξέρουν αυτά γιατί όλες έχουν ευκαιρίες οπότε ναι λογική ηλικία για σεξ ή ξεπετα έστω για ξεπετα αν όχι για σχέση είναι μέχρι τα 20-21 αν περάσεις αυτό το ηλικιακό φάσμα και δε έχεις κάνει τίποτα από τα 2 καλύτερα άστο.
Ο τελευταίος γκόμενος που είχα ήταν μέχρι τα 25 του παρθένος και μετά άρχισε να πηγαίνει σε ιερόδουλες και στα 28 του που τον γνώρισα εγώ και κάναμε σχέση συνέχιζε να πηγαίνει γιατί του είχε γίνει συνήθειο. Και είναι ο λόγος που χωρίσαμε κιόλας. Οπότε ποτέ δεν είναι αργά να βρεις κοπέλα, απλά να ξέρεις πως θα την φερθείς και μην σε παίρνει από κάτω

OP
OP
B

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
397
Πόντοι
21
*ευγενικές *και να λένε *δε θα μιλάς * κάτι δεν κολλάει .

Κοίτα μπορεί να είναι ευκαιρία να μιλήσεις όμορφα σε μια άγνωστη δες το κι έτσι.

Επίσης γιατί τρώς τα νί πριν από φωνήεν; πρέπει;
Αλλάζεις θέμα στείλε καμία χυμώδη γυναίκα που σαρεσει να δούμε το γούστο σου.

OP
OP
B

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
397
Πόντοι
21
Ο τελευταίος γκόμενος που είχα ήταν μέχρι τα 25 του παρθένος και μετά άρχισε να πηγαίνει σε ιερόδουλες και στα 28 του που τον γνώρισα εγώ και κάναμε σχέση συνέχιζε να πηγαίνει γιατί του είχε γίνει συνήθειο. Και είναι ο λόγος που χωρίσαμε κιόλας. Οπότε ποτέ δεν είναι αργά να βρεις κοπέλα, απλά να ξέρεις πως θα την φερθείς και μην σε παίρνει από κάτω
Εγώ δε το βλέπω έτσι ή θα κάνεις νωρίς σχέση η έστω ξεπετα στα 20-21 ή τέλος μετά και η σχέση και η ξεπετα, καλύτερα πουτανες μονο.

Akatanomasto$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.259
Πόντοι
206
  • Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.738
Πόντοι
3.506
Εγώ δε το βλέπω έτσι ή θα κάνεις νωρίς σχέση η έστω ξεπετα στα 20-21 ή τέλος μετά και η σχέση και η ξεπετα, καλύτερα πουτανες μονο.
Να σου πω τύπε , για δασκάλους καράτε τι γνώμη έχεις ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom