Fanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
την ντοπαμινη για παρκισονΟι Έλληνες τί προσφορά έχουνε κάνει στην ανθρωπότητα τα τελευταία 2000 χρόνια;;;
Αν εξαιρέσεις ένα τεστ Παπ...
την ντοπαμινη για παρκισονΟι Έλληνες τί προσφορά έχουνε κάνει στην ανθρωπότητα τα τελευταία 2000 χρόνια;;;
Αν εξαιρέσεις ένα τεστ Παπ...
Η μεγαλυτερη μαλακια που μπορει να κανει οδηγοςμια χωρις ζωνη και μια με κοκκινο... παλια βεβαια οταν δεν υπηρχε κριση ακομη
Εγω ειχα μεινει παλιοτερα με το αυτοκινητο και οι μονοι που σταματησαν ηταν αλβανοι,μου εδωσαν ρευμα για να φορτισει η μπαταρια.τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα οτι εχουν και οι αλβανοι δικαιωματα στη ζωη,ξυπνατε ρε χαριστικα τους συγκαταλεγουμε στο ανθρωπινο ειδος.
η μονο προσφορα που μπορει να κανεις ενας αλβανος στην ανθρωποτητα ειναι να αυτοκτονησει
Πριν κάτι ημέρες περάσαμε τα ξημερώματα μεθυσμένοι με έναν γνωστό μερικά κόκκινα μόνο...Η μεγαλυτερη μαλακια που μπορει να κανει οδηγος
Ελπιζω να μην το συνηθιζεις....
Και οι Αλβανοί καλλιεργούνε τα χωράφια,βγάλανε κοτζάμ Χότζα.την ντοπαμινη για παρκισον
Δεν αξιζει...Ειδικα αυτη η bitch που το λεει ειναι για κουτουλιδια (ετσι ακριβως). Η τρομοκρατια δε, παει συννεφο...Απο οτι εχω δει φευγαλεα, το alter μου φανηκε ενδιαφερων ειδησεογραφικα αλλα γενικοτερα η tv δεν μετραει πλεον για σοβαρο μεσο πληροφορησης, αφου ειναι ξεκαθαρα χειραγωγημενη.Προτιμω το ιντερνετ...Μόνο Μέγκα για να ενημερώνομαι αντικειμενικά κ σωστά!!!
Δεν βλέπεις tv αλλά όλα τα ξέρεις κρυφοπουτανίτσα!!!Δεν αξιζει...Ειδικα αυτη η bitch που το λεει ειναι για κουτουλιδια (ετσι ακριβως). Η τρομοκρατια δε, παει συννεφο...Απο οτι εχω δει φευγαλεα, το alter μου φανηκε ενδιαφερον ειδησεογραφικα αλλα γενικοτερα η tv δεν μετραει πλεον για σοβαρο μεσο πληροφορησης, αφου ειναι ξεκαθαρα χειραγωγημενη.Προτιμω το ιντερνετ...
Και οι Αλβανοί καλλιεργούνε τα χωράφια,βγάλανε κοτζάμ Χότζα.
Βάλανε βάσεις στην οικοδόμιση του σοσιαλισμού!!!
Πριν κάτι ημέρες περάσαμε τα ξημερώματα μεθυσμένοι με έναν γνωστό μερικά κόκκινα μόνο...
Θελω να εχω αποψηΔεν βλέπεις tv αλλά όλα τα ξέρεις κρυφοπουτανίτσα!!!
Πλέον δεν ξεχωρίζουνε οι Αλβανοί τους εκπολιτίσαμε,δύσκολο το έργο των ελεύθερων σκοπευτών...ειναι δυνατον να τους αφηνουμε ζωντανους και να μην υπαρχουν ελευθεροι σκοπευτες παντου-κυνηγοι αλβανων,μπορουν μετα να τους κανουμε δωρεαν λιπασμα για τους αγρους θα βοηθησουμε και τους αγρωτες ετσι
Η Δίας όμως δεν ήτανε εκεί να μας πιάσουνε να μας κοπανήσουμε πρόστιμο να βάλουμε μυαλό!!! >
Πλέον δεν ξεχωρίζουνε οι Αλβανοί τους εκπολιτίσαμε,δύσκολο το έργο των ελεύθερων σκοπευτών...
Ρε σου έφαγε καμία γκόμενα Αλβανός,σε λήστεψε,τί σου έκανε;;;
Εεε ντάξει έχεις σοβαρούς λόγους...απλα μου χαλανε την αισθητικη τα μεταλλαγμενα προσωπα τους και κακομοιρικη και μιζερη συμπεριφορα τους
Η Δίας όμως δεν ήτανε εκεί να μας πιάσουνε να μας κοπανήσουμε πρόστιμο να βάλουμε μυαλό!!! >
Εεε ντάξει έχεις σοβαρούς λόγους...
Με τούρκους,αφρικανούς,πανιστανούς,ρουμάνους,βούλγαρους πώς τα πας;;;ειναι ο μοναδικος λαος σορυ η μοναδικη ρατσα που δεν εχει προσφερει τιποτα στην ανθρωποτυητα και ουτε προκειται και ενταυτου δημιουργουν μονο προβληματα και βρωμιες
Δεν ξέρω αν υπάρχει θεός,αν υπάρχει παρόλο που δεν βρίσκω τον λόγο με έχει σε εκτίμιση...Αυτο θα ηταν το λιγοτερο...Το χειροτερο θα ηταν να σας κοπαναγε αυτος που περναγε με πρασινο, με τις οποιες συνεπειες...Εκτος απο το γαμησι που θα τρωγατε μετα απο μπατσους και ιδιωτες (αν επιζουσατε)
Με τούρκους,αφρικανούς,πανιστανούς,ρουμάνους,βούλγαρους πώς τα πας;;;
Με τους υπόλοιπους λαούς όλα καλά;;;δευτεροι στην λιστα για μενα ειναι οι ρωσσοποντιοι αλλα σκουπιδια οπου πηγαν τους διωξαν