Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Θα μας φλωμωσει στις ψευτιες παλι
με 400 θα μας πει πως μπαινει φετες
οχι τιποτα δεν θελω να πω....εσυ γραφεις για κοτοπουλακια κουκουλοφορους και πυροβολισμους στο ψαχνο...
Καλα αυτος πιο πανω με τους χαγιαμπες....φιδεμπορας με ανακοντες...Θα μας φλωμωσει στις ψευτιες παλι
δεν βαζω το χερι μου στη φωτια αλλα εμαθα απο φιλο μεσα στην αστυνομια οτι το αμαξι το ειχαν απο πισω και ενω ηταν μαυρο τζιπ η πινακιδα ανηκε σε κοκκινη κουρσα.εκει ειναι λιγο πιο υποπτα φιλε μουΦιλε διαβασες τι εγινε ? Σημα εκαναν τα παιδια για ελεγχο. Δεν παει να πει οτι οποιο αυτοκινητο ειναι υποπτο πρεπει να φωναζεις τις ειδικες δυναμεις.. θα μπορουσε να ειναι μια οικογενεια.. πραγματικα θα μπορουσε
Και οντως, ειναι παιδια, ειναι ΠΑΙΔΙΑ.. ρε γαμωτο εχω ζησει λογω της θεσης που ειχα στη θητεια μου στο στρατο 1 μεγαλη 2μηνη εκπαιδευση πανω απο 2.000 δοκιμους αστυνομικους.. κριμα απο το θεο να εχετε τετοιες αποψεις για τους αστυνομους επειδη μια μειοψηφια τους ειναι μαλακες.
Θα μου πεις οτι κανουμε εμεις για τους αστυνομους, κανει και ο υπολοιπος κοσμος για την ελλαδα... για λιγους μαλακες τρωμε κι εμεις το βρισιμο του αναξιοπιστου και του απατεωνα.
τελοςπαντων
οι καλοι φυλανε τους πλουσιους και στελνους τα παιδια στα δυσκολα..να κανω και γω λιγο τον εξυπνακια
εχεις υπο παρακολουθηση ενα μαυρο τζιπ βολβο το οποιο ειναι κλεμενο
και ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ δεν ειναι φορτομενο με 4 μαντραχαλεους για να κλεψει ενα περιπτερο
αλλα για μια αλλη δουλεια πολυ πιο σκληροπυρηνικη και στελνεις 2 μηχανες της ομαδας διας????????
ειναι δυνατον????κι ομως ειναι !!!!
βελεπεις τις φωτογραφιες των παιδιων και ειναι ΠΑΙΔΙΑ ρε πουστη μου
Θα μας φλωμωσει στις ψευτιες παλι
κανενας θανατος δεν εχει δικαιολογια φιλε τι να λεμεοι καλοι φυλανε τους πλουσιους και στελνους τα παιδια στα δυσκολα..
οσοι λετε οτι ο θανατος των ανθρωπων αυτων δικαιολογηται λογω της φυσης του επαγγελματος, ειστε πνευματικα φτωχοι και διανοητικα καθυστερημενοι
ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ !
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ !
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕ...
και παντοφλες τυπε.Καλα αυτος πιο πανω με τους χαγιαμπες....φιδεμπορας με ανακοντες...
Καλα αυτος πιο πανω με τους χαγιαμπες....φιδεμπορας με ανακοντες...
Θα σεβαστω το θρεντ και δεν θα σου απαντησω..τι περιμενεις απο εναν μαλακα που εχει φιλο την μαριαννα;;;
ισα μωρη μαριλενα με τα λεκανακια
και παντοφλες τυπε.
Αναθεμα κι αν εχει καβαλησει ποτε μεγαλύτερο οχημα απο παπι....
Tην καλύτερη δουλειά θα κάνεις.....δεν αξίζει τον κόποΘα σεβαστω το θρεντ και δεν θα σου απαντησω..
Έτσι,σεβάσου τον χώρο.....Θα σεβαστω το θρεντ και δεν θα σου απαντησω..
Εγω τον σεβομαι...εσυ ελεγες κατι μυστηρια και ασχετα...Έτσι,σεβάσου τον χώρο.....