sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Μπινελικη?οσα θελεις..Πολυ αγριο σε βρισκω ρε δικε μου. Χαλαρωσε λιγακι. Τι να θελω, εχεις κανα καλο ? ;)
Μπινελικη?οσα θελεις..Πολυ αγριο σε βρισκω ρε δικε μου. Χαλαρωσε λιγακι. Τι να θελω, εχεις κανα καλο ? ;)
οχι ρε,τον βιπερ...μαναδες,πατεραδες κ.λ.πισω απο μια οθονη λεμε οτι γουσταρουμε ο.κ. μη το γαμαμε κιολας...Ποιον περασα γενιες 14?τον παραλημνιο?Λαθος κανεις
οχι για πολυ τυπεΖιγκολό στην Ελλάδα είναι παράνομοι......
viper και gl σωστοι.
sinnerman o καθενας ειναι ελευθερος να λεει τη γνωμη του. Γιατι βριζεις ?
hello μικρο μου μαρουλακι...ωωω εμφανιστηκε ο σοισιξ
Σόρυ που θα στο χαλάσω...αλλά εφόσον το 60% των γιατρών χρηματίζεται,το 85% των μπάτσων είναι σκατοκέφαλα μοσχάρια...ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ...ΠΑΝΤΑ ΓΕΝΙΚΕΥΟΥΜΕ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ...ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΤΑΝΕΣ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ....ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.... Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ "ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ" ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΜΠΑΤΣΟΣ....ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΑΘΩΟΥ
ο καθενας με τις επιλογες του...
Τυπε οτι ειπε για το παιδακι που χαθηκε του τα επεστρεψα σε δικους του ανθρωπους..μπας και παρει χαμπαρι για τι μιλαμε...αλλα ...οχι ρε,τον βιπερ...μαναδες,πατεραδες κ.λ.πισω απο μια οθονη λεμε οτι γουσταρουμε ο.κ. μη το γαμαμε κιολας...
εισαι μαλακας,κανε κατι για αυτο.σκεψου λιγο ανθρωπινα.οπως το ειπε ο φιλος παραπανω , ο πολεμος ειναι μεταξυ ΠΙΣΤΟΛΑΔΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ και ΠΙΣΤΟΛΑΔΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
σωστα μεχρι εδω?
καποια στιγμη , αργα η γρηγορα αυτες οι δυο ομαδες θα χτυπηθουν . οποιος ειναι περισσοτερο εκπαιδευμενος , ετοιμος να σκοτωσει , τυχερος , πονηρος , ψυχολογικα ετοιμος ... θα επιβιωσει! καλα μεχρι εδω?
...ε , αποδειχτηκε πως οι μπατσοι εχασαν 0-4 αρα η εκπαιδευση τους ειναι για τον πουτσο , δεν ηταν τυχεροι , ηταν στην κοσμαρα τους ανετποιμοι να σκοτωσουν , δεν ηταν εξυπνοι αρκετα για να νικησουν και σαφως ψυχολογικα ανετοιμοι
επαιξαν κι εχασαν
γιατι ΕΓΩ να στεναχωρηθω ? γιατι? στεναχωρεθηκε ο μπατσος οταν παρεσυρε το παιδακι με τη μηχανη και το σκοτωσε ? στεναχωρεθηκε ο μπατσος οταν σηκωσε κλομπ και χτυπησε τον συνταξιουχο που διαδηλωνε επειδη του κοψαν τη συνταξη? δεν νομιζω...
αρα ? στα @@ οι μπατσακοι
...και στο φιναλε, οποιος μπατσακος κλαιει το μουνι του που παιρνει 3 κι 60 και κανει δυσκολη δουλεια... ας κανει αλλη δουλεια! μπουχτισαμε πια με τις καραμελιτσες αυτες
Το ξέρω,μέχρι κ στην παρανομία θα έφτανα...
Μπάτσος όμως ποτέ.-
οχι ρε,τον βιπερ...μαναδες,πατεραδες κ.λ.πισω απο μια οθονη λεμε οτι γουσταρουμε ο.κ. μη το γαμαμε κιολας...
καλα κανει και βριζει γιατι εχουν αρρωστησει ορισμενοι.
Ειναι δυνατον να σκοτωνεται ενας συνανθρωπος σου για να πιασει κακοποιους οι οποιοι καλιστα θα μπορουσαν να εχουν κλεψει εσενα εμενα τον σινερμαν τον βαιπερ.. και εσυ να λες οτι πηγαιναν γυρευοντας ??? ειναι αυτο απαντηση ωριμου ανθρωπου ????
Ειναι δυνατον να χαλας για να γαμησεις σε 1 μερα οσα βγαζει αυτος σε ενα μηνα υπο τις χειροτερες συνθηκες και να λες ... πηγαινουν γυρευοντας ??
Δεν θελουν τα μπινελικια τους ? δεν τα αξιζουν ?
Κοίτα με έναν μπάτσο με πολιτικά πιθανόν δεν θα υπάρξει πρόβλημα,όταν φοράνε την στολή είναι το πρόβλημα.Ούτε και γω θα γινόμουν....αλλά όχι γιατί τους μισώ -ίσα ίσα,έχω γνωστό που κάνει αυτό το επάγγελμα,και είναι μια χαρά άτομο-....απλά δε θέλω να μπλέκομαι
Οχι μωρε ασε θα ανοιξω διαλογο με το καθε μαλακισμενο εδω μεσα..για τις παπαριες που λεει να το παρει και πανω του...καλα κανει και βριζει γιατι εχουν αρρωστησει ορισμενοι.
Ειναι δυνατον να σκοτωνεται ενας συνανθρωπος σου για να πιασει κακοποιους οι οποιοι καλιστα θα μπορουσαν να εχουν κλεψει εσενα εμενα τον σινερμαν τον βαιπερ.. και εσυ να λες οτι πηγαιναν γυρευοντας ??? ειναι αυτο απαντηση ωριμου ανθρωπου ????
Ειναι δυνατον να χαλας για να γαμησεις σε 1 μερα οσα βγαζει αυτος σε ενα μηνα υπο τις χειροτερες συνθηκες και να λες ... πηγαινουν γυρευοντας ??
Δεν θελουν τα μπινελικια τους ? δεν τα αξιζουν ?
α ναι ?Ντροπη αυτα δεν λεγονται. Χαθηκε ανθρωπος.
ΕφυγεΠάμε μια αναφορά όλοι μαζί,αυτόν τον μαλάκα
Ούτε και γω θα γινόμουν....αλλά όχι γιατί τους μισώ -ίσα ίσα,έχω γνωστό που κάνει αυτό το επάγγελμα,και είναι μια χαρά άτομο-....απλά δε θέλω να μπλέκομαι
Μεγάλε....ο σίννερ δεν είναι κότα σαν μερικούς μερικούς -ονόματα δε λέμε- και δε νομίζω να είχε πρόβλημα να τον συναντήσει
αχαχαχα...το κρατος τους κατωτατους υπαλληλους του,τους αντιμετωπιζει ως αναλλωσιμους...αν δεν το καταλαβαινειςΣωστά. Εσύ για παράδειγμα μας δείχνεις σε κάθε ευκαιρία πόσο σκατόψυχος είσαι.
σκατα στον ταφο του καθε μπατσου
Κοίτα με έναν μπάτσο με πολιτικά πιθανόν δεν θα υπάρξει πρόβλημα,όταν φοράνε την στολή είναι το πρόβλημα.
Αλλά κ το να φοράς την στολή κάτι σε οδηγεί,δεν πάει ο καθένας να γίνει μπάτσος κ ειδικά ματατζής.
Αν στα άλλα σώματα είναι το 60% σκάρτοι,στα ματ είναι το 95%.
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.............. θα εμενε η λουγκρα.................