Pink_floyd , ακου
εεε μα ειναι δυνατον οταν αποφασιζεις στη ζωη σου να παιζεις πιστολιες , να μην σου κατσει περιπτωση ασχημη και ισως τραυματισμος και θανατος? πες μου τωρα... δεν πηγαινε γυρευοντας??? ναι η οχι?
Φιλαρακι εδω εχουμε τεραστιο θεμα και πραγματικα ντρεπομαι για λογαρισμο μου που δηλωσα οτι σε παω χωρις να σε εχω ψαξει περισσοτερο.
δεν πιστευω μια απο οσα λες.
Αν εσυ δεν εισαι ανθρωπακι ταισμενο απο το δημοσιο(με την ευρυτερη εννοια) εμενα να κατσω να με χυσετε ολοι.
Που ειναι η παιδεια σου αφου λες οτι εχεις σπουδασει ? που ειναι το επιπεδο σου ? που ειναι η κριση σου ?
Εχεις την αστεια πεποιθηση οτι οι αστυνομικοι κανουν το επαγγελμα αυτο απο επιλογη ? Ξερεις κανεναν ? σχολειο δεν πηγες ?συμμαθητες που εγιναν μπατσοι δεν ειχες ποτε ? δεν ειδες ποτε σου οτι αστυνομικοι γινονται τα παιδια απο τις φτωχοτερες οικογενειες ? ουτε να τα στειλουν να σπουδασουν δεν αντεχουν οι οικογενειες τους αυτα τα παιδια .. αυτα τα παιδια πανε και χτυπουν κατι γαμημενοι συνταξιουχοι με 10000 το μηνα συνταξη. Ο παππους μου(μεγαααααλο κουμουνι) παιρνει 400 ευρω συνταξη ,μαζι με τους φιλους του που ειναι ακομα εν ζωη και ξερει πολυ καλα ποιοι υπερασπιζονται τι στις διαδηλωσεις που λες οτι τρωνε ξυλο
Το οτι γνωριζοντας τον κινδυνο , το επιλεγουν ειναι κατι που αξιζει θαυμασμου και οχι της κλασσικης ελληνικης μαλακιας που οτι δεν ειναι επιλογη μας ειναι οπως και δηποτε λαθος ...
Εχω και αλλα να πω αλλα δεν θα σου κανω τη χαρη...
Εχεις δικιο vipermc.. χαιρεται
Οταν θα σου συμγει κατι, γιατι στατιστικα να το παρουμε, εφοσον εχεις χρημα, θα σου συμβει.. και τους χρειαστεις, μπορεις να πεις στον καθρεφτη αυτα που πρεπει και που μονο οι αντρες λενε