Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.559
κ οχι μόνο εγώ,και με μαύρο δεν ηταν η πρωτη της φορα στην ταινία,είχε ξανακάνειΤο ξέρεις λογικά εσύ ε?
Τελευταία τροποποίηση:
κ οχι μόνο εγώ,και με μαύρο δεν ηταν η πρωτη της φορα στην ταινία,είχε ξανακάνειΤο ξέρεις λογικά εσύ ε?
Νομίζω πως είναι 24 τώρα. Αν είναι αυτή θα πρέπει να ήταν ανήλικη (17) οπότε το βλέπω δύσκολοΡε παιδιά αυτή στις φωτό η Χριστίνα δεν είναι; Ίδια φάτσα και χαμόγελο απλά 7 χρόνια πριν,ίσως τότε 18.Με την ίδια απόχρωση του κόκκινου που πήγε στο GNTM.Σε κωλόμπαρο της Θεσσαλονίκης.Κοιτάξτε και από μόνοι σας:
Log into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.www.facebook.com
αυτή είναι… ήταν όντως κοκκινομάλα παλιάΝομίζω πως είναι 24 τώρα. Αν είναι αυτή θα πρέπει να ήταν ανήλικη (17) οπότε το βλέπω δύσκολο
Στο όριο παίζουμε.Μπορεί να κρύβει 1-2 χρόνια.Επίσης Ελλάδα είσαι,μπορεί να δούλευε από τα 17 για κανά Σ/Κ και να τη δήλωναν 18,ποιος θα το έλεγχε;Ή να κέρδιζε χρονιά και να είχε ολοκληρώσει το Λύκειο.Επίσης υπάρχει περίπτωση να μη δούλευε,αλλά να την έβαλαν στις φωτό για promo.Δε γίνεται τέτοια ομοιότητα ρε συ.Και ακριβώς ίδιο χρώμα μαλλιών με το GNTM και εξίσου αδύνατη.Αυτή είναι standardΝομίζω πως είναι 24 τώρα. Αν είναι αυτή θα πρέπει να ήταν ανήλικη (17) οπότε το βλέπω δύσκολο
Εγώ είμαι βέβαιος.Δεν είναι μόνο το πρόσωπο και το σουλούπι-κιλά.Αυτό που το επιβεβαιώνει είναι η ίδια απόχρωση ανάμεσα σε πολλές του κόκκινου χρώματος.Έξυπνη κίνηση του μαγαζιού.Πάντως αν το είχε με πόζες και πασαρέλα,με τέτοια ομορφιά και κορμί θα γινόταν μοντελάρα.Όχι ότι δεν γίνονται διακρίσεις στο GNTM,αλήθεια είπε.Αφού ήταν και μοντέλο παίζει να την έβαλαν για καμία προμο φωτογράφιση. Δεν είμαι βέβαιος ότι είναι αυτή πάντως
Η αλήθεια είναι ότι μου την σήκωσε για τα καλά την περηφάνιαΜην είστε μίζεροι! Η κοπέλα έφτασε την κορυφή. Κάνει τσόντες με τις μεγαλύτερες παραγωγές του κόσμου η μία σκηνή καλύτερη από την άλλη. Τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου παρακαλάνε. Δείξτε λίγο υπερηφάνεια!
Τρελό καυλάκι από τα 18 της. @Sandra Magic σκέψου να επιστρέψεις στο κόκκινο που σου πάει.Ξανθιές υπάρχουν πολλές,ενώ με το κόκκινο θα ξεχωρίζεις.αυτη ειναι. παρτε αλλη μια απο παλια
Γουστάρω πολύ κοκκινομάλλες αλλά σε πιο φυσικό τόνο αν έχουν και φακίδες ακόμα καλύτεραΤρελό καυλάκι από τα 18 της. @Sandra Magic σκέψου να επιστρέψεις στο κόκκινο που σου πάει.Ξανθιές υπάρχουν πολλές,ενώ με το κόκκινο θα ξεχωρίζεις.
Γουστάρω πολύ κοκκινομάλλες αλλά σε πιο φυσικό τόνο αν έχουν και φακίδες ακόμα καλύτερα
Εγω δεν την ειδα ποτε την κοπελα, αλλα τημ βρισκω πολυ ομορφη και τα λεει και ωραια που ειναο για μενα εξισου σημαντικο, απο εκει και περα κλασσικα κραζουν μερικοι οποιον τα καταφερνει στην ζωη του σε οτι επιπεδο και να ειναι αυτο. Απο τον λανθιμο μεχρι το κοριτσι εδω.επισης πρεπει να καταλαβουμε οτι για να πετυχει καποιος σε οποιδηποτε επαγγελμα χρειαζοντε πολλα διαφορετικα πραγματα, και στην συγγεκριμενη περιπτωση , μπορει να μην μετραει μο ο η εμφανιση ,ή αν γαμιεται καλα η δεν ξερω εγω τι, αλλα ο συνδυασμος ολων αυτν ,η ορεξη για δουλεια το ταλεντο ο χαρακτηρας η αφωσιωση , χιλια δυο,.μπορει στην αμερικη πολυ πιο ομορφες που πηδιουντε πιο ωραια να ειναι καμμενες απο ναρκωτικα ή τιγκα στα ψυχολογικα και μετα απο ενα μηνα να παιθανουν ή μα αυτοκτονησουν, μια εταιρεια σαν αυτην ππυ ειναι τοσο μεγαλη αυτο το μετραει και σιγπυρα δε θελει να ταυτιστει με κατι τετοιο.
Επισης ξεχνατε οτι η καθε σοβαρη εππαγγελματιας ακολουθει πδηγιες σκηνοθετη δεν κανει σεξ με γκομενο της