Εδώ ο blyzz που κάποτε έκαναν και κάποια βίντεο μαζί με τον Φίλιππο , με αφορμή την είδηση για την επιτυχία αυτής της τσόντας κράζει τους πάντες , και όσους πληρώνουν για να δουν τσόντες και όσους πληρώνουν για να γαμήσουν ... και αντε πες αυτούς που βλέπουν τσόντες επι πληρωμή πάει και έρχεται γιατί υπάρχουν και τόσες δωρεάν τσόντες (ίσως πιό παλιές και ίσως σε χαμηλότερη ανάλυση) αλλά γαμήσι δωρεάν δεν νομίζω να υπάρχει κάπου.
Με την ίδια λογική θα μπορούσαμε να κράξουμε και εμείς όσους πληρώνουν για online coaching για γυμναστική (κάτι τέτοιο μου φαίνεται πως κάνει αυτός που κράζει , κάνει coaching) τόσα δωρεάν βίντεο με γυμναστική έχει στο youtube.
Με την ίδια λογική θα μπορούσαμε να κράξουμε και εμείς όσους πληρώνουν για online coaching για γυμναστική (κάτι τέτοιο μου φαίνεται πως κάνει αυτός που κράζει , κάνει coaching) τόσα δωρεάν βίντεο με γυμναστική έχει στο youtube.
Konstantinos Bliziotis on Instagram: "Γράψε μου στα σχόλια. Εσυ πληρώνεις για σεξ; Είτε για να κανεις είτε για να δεις ; #blyzz"
834 likes, 76 comments - blyzz__ on August 23, 2023: "Γράψε μου στα σχόλια. Εσυ πληρώνεις για σεξ; Είτε για να κανεις είτε για να δεις ; #blyzz".
www.instagram.com