Ειναι γεγονός οτι πολλές κοπέλες ηδονίζονται με τα σχόλια μας. Πολλές μου το έχουν πει. Ειδικά όταν μας βλέπουν να σφαζόμαστε για αυτές , σου λένε για μένα τσακώνονται καλέ αυτοί, μα ποια είμαι η ρουφιάνα ..
Γενικά πάντως απο την στιγμή που συζητείσαι , αυτό κράτα. Το να περνούσες αδιάφορη θα ήταν το κακό. Τώρα το ότι θα σε κράξουν κάποιοι, οκ αυτά συμβαίνουν, άλλοι επειδή έχεις φτάσει εκεί που είσαι και δεν έμεινες στάσιμη , άλλοι γιατί δεν σε είδαν και το έχουν παράπονο, άλλοι γιατί απλά ζηλεύουν κλπ.
Αυτά είναι τα αρνητικά του να είσαι διάσημος στις μέρες μας. Και εγώ που λες πάω στο περίπτερο και τρομάζω να γυρίσω, αφού με το που με πάρουν χαμπάρι οι θαυμάστριες μου , να δεις για πότε ορμάνε πάνω μου, προχτές μου σκίσανε την μπλούζα, με το σώβρακο γύρισα, άστα να πάνε , εμείς οι φίρμες καταλαβαινόμαστε καλύτερα πιστεύω..
Εγώ πάντως απορώ πως μου ξέφυγες. Τόσες και τόσες έχουν περάσει απο τα πόδια μου, τι διάολο , γενιές και γενιές έχουν μεγαλώσει δίπλα μου , μυστήριο πράγμα αυτό. Μάλλον θα περνούσα κάποια φάση , δεν εξηγείται αλλιώς. Τουλάχιστον βλέπω αυτές τις φωτο και παρηγορούμαι..