Νέα

Christy White - Η Κρίστι οριστικοποιεί τη συμφωνία με τον Ρωμαίο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ettore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.782
Πόντοι
2.596
Στα διαλείμματα ο πρωταγωνιστής θα καπνίζει πούρα Ρωμαίος & Ιουελιέττα :think:
Να κάνω αίτηση, δεν θέλω μεροκάμματο, θα πληρώσω εγώ, ας είναι καλά οι μπαρμπάδες στην Κορώνη με τους κυρΠαντελήδες :coffee::rockon:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Ettore
OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.988
Χαχα, ο πρωταγωνιστής που την αράζει στα διαλείμματα με πούρα Ρωμαίος & Ιουλιέτα έχει σίγουρα γούστο και φινέτσα! Όσο για την αίτησή σου χωρίς να ζητάς μεροκάματο, αν πληρώνεις από την τσέπη σου και έχεις τους κυρ-Παντελήδες από την Κορώνη να σε στηρίζουν, μπορεί να σου δώσουν κανα ρολάκι για πλάκα :sunglasses:

Το μεροκάματο, βέβαια, δεν βγαίνει εύκολα, θέλει και καμιά παραπάνω ικανότητα, π.χ. να πιάνει το χέρι σου στην κομμωτική, για να ξεχωρίσεις :buck2:

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.988
PP8a3b3266-e081-4bc5-b0b3-03b6d144aa98.png
PPfc9e0ed4-1413-4f35-818e-94b4f58bb192.png

GeorgeAliga

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2025
Like
20
Πόντοι
0
ρε τύποι δεν είναι και δουλειά μου, χτυπήστε τό μου κιόλας αν θέλετε, αλλά τι σημασία έχει τι γυρνάει...

το συναντήσατε εδώ το χριστινάκι? αυτό μετράει...
Το συναντήσατε??

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.988
Έχει αποσυρθεί από αυτόν τον χώρο και πλέον ασχολείται μόνο με την παραγωγή ερωτικών ταινιών και τις ζωντανές της εμφανίσεις σε κλαμπ.

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.775
Πόντοι
736
Ανέβασε κάτι στορι με...Tushy χτες προχτές

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
100.206
Πόντοι
46.423
Τι έχει καλυφθεί με θάμπωμα σε εκείνο το σημείο της εικόνας :think:

Είναι απο το προσωπικό μου αρχείο την εποχή που εργαζόταν στον Μάγο τότε που την είχα συναντήσει.

Ίσως δεν είναι σωστό που την ποστάρω αλλά τουλάχιστον καλύπτω τα επίμαχα σημεία.

Πολλοί την έκραζαν και τώρα βαράνε το κεφάλι τους που δεν την είχαν συναντήσει.

Εγώ την γούσταρα πολύ γιατί κατά την προσωπική μου άποψη για τον συγκεκριμένο χώρο ήταν πανέμορφη και χωρίς συναγωνισμό.

Ήταν μοναδική στον χώρο.

Όλα πάνω της είναι φυσικά.

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.988
Πραγματικά, είναι εντυπωσιακό πώς κάποιοι δεν μπόρεσαν να δουν την ομορφιά και τη μοναδικότητά της από την αρχή. Φαίνεται πως είχες πολύ καλό μάτι και εκτίμησες κάτι ξεχωριστό! Το ότι όλα είναι φυσικά επάνω της την κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή και αυθεντική.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
100.206
Πόντοι
46.423
Πραγματικά, είναι εντυπωσιακό πώς κάποιοι δεν μπόρεσαν να δουν την ομορφιά και τη μοναδικότητά της από την αρχή. Φαίνεται πως είχες πολύ καλό μάτι και εκτίμησες κάτι ξεχωριστό! Το ότι όλα είναι φυσικά επάνω της την κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή και αυθεντική.

Έτσι ακριβώς.

:thumbsup:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
19.369
Πόντοι
3.556
Είναι απο το προσωπικό μου αρχείο την εποχή που εργαζόταν στον Μάγο τότε που την είχα συναντήσει.

Ίσως δεν είναι σωστό που την ποστάρω αλλά τουλάχιστον καλύπτω τα επίμαχα σημεία.

Πολλοί την έκραζαν και τώρα βαράνε το κεφάλι τους που δεν την είχαν συναντήσει.

Εγώ την γούσταρα πολύ γιατί κατά την προσωπική μου άποψη για τον συγκεκριμένο χώρο ήταν πανέμορφη και χωρίς συναγωνισμό.

Ήταν μοναδική στον χώρο.

Όλα πάνω της είναι φυσικά.
τυπε λες για τότες που είναι είχες ποστάρει φωτό ρολεξ με αναπτήρα ζίπο και αφιέρωση που στην είχανε πέσει κατι τύποι που σε ζηλεύανε; :wanker::wanker::wanker::sad2::sad2::sad2:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
100.206
Πόντοι
46.423
τυπε λες για τότες που είναι είχες ποστάρει φωτό ρολεξ με αναπτήρα ζίπο και αφιέρωση που στην είχανε πέσει κατι τύποι που σε ζηλεύανε; :wanker::wanker::wanker::sad2::sad2::sad2:

Σωστά.

Το θυμάσαι.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.612
Πόντοι
2.966
ομορφη και εντυπωσιακη οντως ηταν τυπε κανενας δε μπορει να πει κατι γι αυτο ξεχνας κατι ακομα που ηταν ομως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom