argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 51.384
- Πόντοι
- 9.297
Δεν έδωσε και κωλο στον μαύρο....αμέσως να την κακολογησετε βρε!!!Είναι καλό κορίτσι man
Δεν έδωσε και κωλο στον μαύρο....αμέσως να την κακολογησετε βρε!!!Είναι καλό κορίτσι man
Της τα έχουν ξεχειλώσει οι αράπηδεςτί μουνόχειλα είναι αυτά!!
Και πριν κρεμόταν λίγο...Της τα έχουν ξεχειλώσει οι αράπηδες
Το συναντήσατε??ρε τύποι δεν είναι και δουλειά μου, χτυπήστε τό μου κιόλας αν θέλετε, αλλά τι σημασία έχει τι γυρνάει...
το συναντήσατε εδώ το χριστινάκι? αυτό μετράει...
Όταν έπαιζε ναι...Το συναντήσατε??
Τι έχει καλυφθεί με θάμπωμα σε εκείνο το σημείο της εικόνας
Τι έχει καλυφθεί με θάμπωμα σε εκείνο το σημείο της εικόνας![]()
Πραγματικά, είναι εντυπωσιακό πώς κάποιοι δεν μπόρεσαν να δουν την ομορφιά και τη μοναδικότητά της από την αρχή. Φαίνεται πως είχες πολύ καλό μάτι και εκτίμησες κάτι ξεχωριστό! Το ότι όλα είναι φυσικά επάνω της την κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή και αυθεντική.
τυπε λες για τότες που είναι είχες ποστάρει φωτό ρολεξ με αναπτήρα ζίπο και αφιέρωση που στην είχανε πέσει κατι τύποι που σε ζηλεύανε;Είναι απο το προσωπικό μου αρχείο την εποχή που εργαζόταν στον Μάγο τότε που την είχα συναντήσει.
Ίσως δεν είναι σωστό που την ποστάρω αλλά τουλάχιστον καλύπτω τα επίμαχα σημεία.
Πολλοί την έκραζαν και τώρα βαράνε το κεφάλι τους που δεν την είχαν συναντήσει.
Εγώ την γούσταρα πολύ γιατί κατά την προσωπική μου άποψη για τον συγκεκριμένο χώρο ήταν πανέμορφη και χωρίς συναγωνισμό.
Ήταν μοναδική στον χώρο.
Όλα πάνω της είναι φυσικά.
τυπε λες για τότες που είναι είχες ποστάρει φωτό ρολεξ με αναπτήρα ζίπο και αφιέρωση που στην είχανε πέσει κατι τύποι που σε ζηλεύανε;![]()
ομορφη και εντυπωσιακη οντως ηταν τυπε κανενας δε μπορει να πει κατι γι αυτο ξεχνας κατι ακομα που ηταν ομωςΠραγματικά, είναι εντυπωσιακό πώς κάποιοι δεν μπόρεσαν να δουν την ομορφιά και τη μοναδικότητά της από την αρχή. Φαίνεται πως είχες πολύ καλό μάτι και εκτίμησες κάτι ξεχωριστό! Το ότι όλα είναι φυσικά επάνω της την κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή και αυθεντική.
οχι στο μαγο@Velociraptoras πες μου τι εννοείς με το «κάτι ακόμα που ήταν». Πριν τον Μάγο;