Νέα

Χριστίνα Ανδρεάδου: Από το GNTM στο πορνό !!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

Johnm91

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2019
Like
132
Πόντοι
1
εχω καλά νέα !! Εκανε τσόντα στο love her feet φιλοι πατουσάκιδες !! σε λιγες μερες βγαινει ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ GIRLS RIMMING!!!
Αντεεεε επιτελους!!! Να δουμε και καμια διαφορετικη σκηνη!! Και οχι τιποτα αλλο αλλα εχει και πατουσαρες!! Ειναι κριμα να μενουν στο περιθωριο σε καθε ταινια!

Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
166
Πόντοι
0
Αντεεεε επιτελους!!! Να δουμε και καμια διαφορετικη σκηνη!! Και οχι τιποτα αλλο αλλα εχει και πατουσαρες!! Ειναι κριμα να μενουν στο περιθωριο σε καθε ταινια!
Τέτοιες πατουσάρες δύσκολα βρίσκεις. Σκέτη κάβλα είναι

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.531
Πόντοι
446
εχω καλά νέα !! Εκανε τσόντα στο love her feet φιλοι πατουσάκιδες !! σε λιγες μερες βγαινει ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ GIRLS RIMMING!!!
Έχει καταπληκτικές πατουσες αλλά ο λαός θέλει σκηνή anal.

patsav0

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2024
Κριτικές
7
Like
813
Πόντοι
301
αμα δε δωσει κωλο δεν αξιζει να ασχοληθουμε ξανα θεωρω.
Τόσο anal κυκλοφορεί, δεν χρειάζεται όλες να κάνουν τα ίδια. Μια πατουσοκατάσταση όμως που πρότειναν οι συναγωνιστές θα την ήθελα να πω την αμαρτία μου

Thomas.s

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2024
Like
330
Πόντοι
21
Τόσο anal κυκλοφορεί, δεν χρειάζεται όλες να κάνουν τα ίδια. Μια πατουσοκατάσταση όμως που πρότειναν οι συναγωνιστές θα την ήθελα να πω την αμαρτία μου
Έκανε μπες στο love her feet να την δεις από το σποτ φαίνεται ότι είναι καλή.

chrisPritt

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2020
Like
11
Πόντοι
0
Η συγκεκριμενη ηταν πορνιδιο ΠΟΛΥ πριν ξεκινησει τις τσοντες. Επιπεδου γαμιοτανε στην τουαλετα κανονικου ιντερνετ καφε της θεσσαλονικης το 2015. Κανενας δεν παραξενευτηκε οταν μαθανε πως αρχισε τις τσοντες.

denn1s

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2013
Like
183
Πόντοι
21
Η συγκεκριμενη ηταν πορνιδιο ΠΟΛΥ πριν ξεκινησει τις τσοντες. Επιπεδου γαμιοτανε στην τουαλετα κανονικου ιντερνετ καφε της θεσσαλονικης το 2015. Κανενας δεν παραξενευτηκε οταν μαθανε πως αρχισε τις τσοντες.
Ε και? Μαγκια της. Αυτη κανει ζωαρα, κι εσυ ψαχνεις υλικο της στο ιντερνετ για να τον παιξεις.

pastelios

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
16
Like
10.152
Πόντοι
3.296
ποσα θελει η κοπελα για καταπωση ξερει κανενας???

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.141
Πόντοι
3.786
Πορνίδιο θα ήταν αν το έκανε επί πληρωμή.Μπορεί να γούσταρε να γαμηθεί στις τουαλέτες με κάποιον που της καύλωσε.

chrisPritt

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2020
Like
11
Πόντοι
0
Ε και? Μαγκια της. Αυτη κανει ζωαρα, κι εσυ ψαχνεις υλικο της στο ιντερνετ για να τον παιξεις.
Ειπα ποτε πως ειμαι εναντια? Συμπαθω πολυ τις πουτανες, τις πληρωνεις μπροστα και τις γαμας οσο εκφυλα γουσταρεις και αντεχει και η ιδια φυσικα. Η πρωην μου μου κοστισε μια περιουσια, ηταν συντηριτικη στο κρεβατι και τελικα χωρησαμε

Jen

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2024
Like
5
Πόντοι
0
Έχει ωραίο κωλαρακι αλλά μικρό στήθος

Stories

Νέο!

Stories