Νέα

Χριστίνα Ανδρεάδου: Από το GNTM στο πορνό !!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.670
Πόντοι
486
πάντως έπαιζε πολύ ίντριγκα εκεί στον μάγο, έμαθε το Χριστινάκι οτι η Αριάνα γούσταρε φουλ την αλογόπουτσα του Jason Luv και τελικά εκείνη από εκεί
που έλεγε οτι δε γουστάρει μαύρους , το κυνήγησε να πηδηχτεί μαζί του κυκλοφορώντας και το βιντεάκι φυσικά μόνο και μόνο για να την κάνει να ζηλέψει :coffee:
@Ariana!

Raul11

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
42
Πόντοι
0
Μάγκες την είχα πάρει μια φορά πριν χρόνια στον μάγο σε αντίθεση με τις κριτικές απορουσα γιατί την βλέπουν τόσο ουαου..
Οκ δεν έχω να πω κάτι άσχημο αλλα ούτε κάτι υπερβολικά καλό όμως..
Δηλαδή ακόμα και στις ταινίες βλέπετε κάτι τρομερό? Ίσως μόνο για αυτούς που θέλουν το εσκορτ να το αγκαλιαζουν λες και είναι η κόρη τους μιας και ήταν 45κιλα

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.664
Πόντοι
216
Μάγκες την είχα πάρει μια φορά πριν χρόνια στον μάγο σε αντίθεση με τις κριτικές απορουσα γιατί την βλέπουν τόσο ουαου..
Δηλαδή ακόμα και στις ταινίες βλέπετε κάτι τρομερό? Ίσως μόνο για αυτούς που θέλουν το εσκορτ να το αγκαλιαζουν λες και είναι η κόρη τους μιας και ήταν 45κιλα
Είναι πανέμορφη φίλε και σου βγάζει κάτι καθαρό ούτε πλαστικές ούτε τίποτα

Raul11

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
42
Πόντοι
0
Είναι πανέμορφη φίλε και σου βγάζει κάτι καθαρό ούτε πλαστικές ούτε τίποτα
Φίλε απλά είναι μια Ελληνίδα ξανθιά που κάνει αυτή τη δουλειά στο πρόσωπο οκ είναι ωραία αλλά δεν έχει κάτι ιδιαίτερο στο σώμα και γενικά στην συμπεριφορά της..
Και στη σύγκριση με αριανα πχ θα έχανε σε όλα η πχ με καμιά σοφία από ματζικ

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.664
Πόντοι
216
Φίλε απλά είναι μια Ελληνίδα ξανθιά που κάνει αυτή τη δουλειά στο πρόσωπο οκ είναι ωραία αλλά δεν έχει κάτι ιδιαίτερο στο σώμα και γενικά στην συμπεριφορά της..
Προσωπικά για μένα είναι πολύ του γούστου μου και το πρόσωπο της και το σώμα και η φωνή όλα

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.670
Πόντοι
486
Αδιάφορη φουλ στο περφορμανς

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
4.209
Πόντοι
2.846
Τι άλλο θα ακούσω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom