wasted years
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.084
- Πόντοι
- 1.011
Δυστυχώς μόνο show κάνειΣτο kinky πηδιέται ή μόνο σόου για τα λιγούρια?
Σε πελάτες δεν έχω δει να κάνει χορό
Δυστυχώς μόνο show κάνειΣτο kinky πηδιέται ή μόνο σόου για τα λιγούρια?
@Ariana!πάντως έπαιζε πολύ ίντριγκα εκεί στον μάγο, έμαθε το Χριστινάκι οτι η Αριάνα γούσταρε φουλ την αλογόπουτσα του Jason Luv και τελικά εκείνη από εκεί
που έλεγε οτι δε γουστάρει μαύρους , το κυνήγησε να πηδηχτεί μαζί του κυκλοφορώντας και το βιντεάκι φυσικά μόνο και μόνο για να την κάνει να ζηλέψει
Είναι πανέμορφη φίλε και σου βγάζει κάτι καθαρό ούτε πλαστικές ούτε τίποταΜάγκες την είχα πάρει μια φορά πριν χρόνια στον μάγο σε αντίθεση με τις κριτικές απορουσα γιατί την βλέπουν τόσο ουαου..
Οκ δεν έχω να πω κάτι άσχημο αλλα ούτε κάτι υπερβολικά καλό όμως..
Δηλαδή ακόμα και στις ταινίες βλέπετε κάτι τρομερό? Ίσως μόνο για αυτούς που θέλουν το εσκορτ να το αγκαλιαζουν λες και είναι η κόρη τους μιας και ήταν 45κιλα
Προσωπικά για μένα είναι πολύ του γούστου μου και το πρόσωπο της και το σώμα και η φωνή όλαΦίλε απλά είναι μια Ελληνίδα ξανθιά που κάνει αυτή τη δουλειά στο πρόσωπο οκ είναι ωραία αλλά δεν έχει κάτι ιδιαίτερο στο σώμα και γενικά στην συμπεριφορά της..
Και στη σύγκριση με αριανα πχ θα έχανε σε όλα η πχ με καμιά σοφία από ματζικ
Αδιάφορη φουλ στο περφορμανςΜάγκες την είχα πάρει μια φορά πριν χρόνια στον μάγο σε αντίθεση με τις κριτικές απορουσα γιατί την βλέπουν τόσο ουαου..
Οκ δεν έχω να πω κάτι άσχημο αλλα ούτε κάτι υπερβολικά καλό όμως..
Δηλαδή ακόμα και στις ταινίες βλέπετε κάτι τρομερό? Ίσως μόνο για αυτούς που θέλουν το εσκορτ να το αγκαλιαζουν λες και είναι η κόρη τους μιας και ήταν 45κιλα
Τι άλλο θα ακούσωΦίλε απλά είναι μια Ελληνίδα ξανθιά που κάνει αυτή τη δουλειά στο πρόσωπο οκ είναι ωραία αλλά δεν έχει κάτι ιδιαίτερο στο σώμα και γενικά στην συμπεριφορά της..
Και στη σύγκριση με αριανα πχ θα έχανε σε όλα η πχ με καμιά σοφία από ματζικ
Είσαι παραγωγός τύπε;ποσα θελει η κοπελα για καταπωση ξερει κανενας???
οχι αλλα προσπαθω!!!!Είσαι παραγωγός τύπε;
Ετοιμάζεις εταιρεία παραγωγής;οχι αλλα προσπαθω!!!!
Η αναβάθμιση θα γίνει όταν τον φάει από κώλοΤο κορίτσι αναβαθμίστηκε κ πλέον παραγωγή dorcel
δε θα αργησει πιστευω,Η αναβάθμιση θα γίνει όταν τον φάει από κώλο
Όταν ήταν στον Μάγο στην Αθήνα νομίζω την έδινε. Ας μας πει κάποιος Αθηναίος που ξέρει καλύτερα.Ειναι πολυ δυνατο μουνι η Χριστινα. Η κωλοτρυπιδα ειναι αβατη, προς το παρον, στις τσοντες αλλα σε γκομενους ή σε καλοπληρωτες πελάτες, δεν νομιζω να μην την δινει
Δεν νομιζω οτι εκανε αναλ!Όταν ήταν στον Μάγο στην Αθήνα νομίζω την έδινε. Ας μας πει κάποιος Αθηναίος που ξέρει καλύτερα.
Πάντως δεν φαινεται να ειναι αδουλευτηΔεν νομιζω οτι εκανε αναλ!
Η πλάκα είναι ότι η Σαλίνα (ρα) κάνει βίζιτες....η Κρίστυ ΌΧΙ !!!!!!!!!!Το κορίτσι αναβαθμίστηκε κ πλέον παραγωγή dorcel