Επισκέπτης
Στην πραγματικότητα,ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο Θεός Ήλιος.... ;)
μα μόνο αυτό το 2.5 % αξίζει και έχει την ικανότητα να καθοδηγέι τα πράγματα ...
το υπόλοιπ 97.5 % - το ποίμνιο - πρόβατα επι σφαγή ... που αναζητούν μέσα απο αυτη την αυτούπνωση που ζουν την <θεική επίδραση στη ζωή τους> ....
ναι !!! υπάρχουν δυνάμεις πέρα απο αυτές που έχουν σχέση με τους μυς και την απλή σκέψη ... όμως δεν χρειάζεται θεός για να τις ανακαλύψουν οι άνθρωποι .... όλα ειναι μέσα τους ... ας κοιτάξουν ....
Ολα αυτα που λες εχουν υπαρξει και δικες μου αποψεις, μεχρι που τελικα ψαχτηκα λιγο περισσοτερο. Ειδικα αυτο που λες οτι "ολα ειναι μεσα τους" ειναι ακριβως αυτο που θελει ο διαβολος απο σενα, δηλαδη να πιστεψεις οτι εσυ ο ιδιος εισαι ενας μικρος θεος, οτι μονος σου μπορεις να τα κανεις ολα!
Για αυτο μωρο εχει αλλους να σκευτουν αντ'αυτου.εσυ έχεις μεγάλη πλάκα!
διάβασε το παρακάτω και προσπάθησε να καταλάβεις τι θέλει να πει:
«Το καλύτερο είναι βέβαια να οδηγείσαι πάντα από το θεό, και εκείνος προσωπικά να σου ψιθυρίζει στο αυτί. Μόνο που, όταν είναι ο διάβολος που μιλάει θα σου πει πως είναι ο θεός, γιατί ο διάβολος είναι ένας πανούργος ψεύτης. Έτσι, ποτέ δεν ξέρεις ποιος σου μιλάει.»
1 ερώτηση για τους ανόητους άθεους....μετά το θάνατο ο άνθρωπος τι γίνετε; Η πλήρη ανυπαρξία;
Για αυτο μωρο εχει αλλους να σκευτουν αντ'αυτου.
Δλδ ο ιδιος σου βαζει το διλημμα, ο ιδιος σου βρισκει τη λυση.
εις υγειαν και ασπρο πατο!α γεια σου!
1 ερώτηση για τους ανόητους θειστές... μετά το θάνατο ο άνθρωπος τι γίνετε; Γύρισε κανείς για να τους πει;
Και αφου ο θεος σου ειναι αλαθητος, τη μαλακια τη την ηθελε και στην φυτεψε?Και έπειτα ποιος στο διάολο έφτιαξε τον κόσμο άμα δεν υπήρχε Θεός,από μόνος του έγινε;
Γιατί ο άνθρωπος μετά το θάνατο ξαναγενιέτε,και δε θυμάται τίποτα από την προηγούμενη ζωή του ;)
Και έπειτα ποιος στο διάολο έφτιαξε τον κόσμο άμα δεν υπήρχε Θεός,από μόνος του έγινε;
Παιδια ο καθενας κανει τις επιλογες του. Ειμαι πραγματικα φιλελευθερο ατομο και δεν θελω να προσηλυτισω κανεναν. Υπηρξα αθεος για πανω απο 15 χρονια αλλα τωρα αποφασισα να επιστρεψω στην πιστη, ισως και στο Χριστιανισμο. Ειμαι κατα της οργανωμενης θρησκειας και πιστευω οτι η πνευματικοτητα ειναι κατι τελειως προσωπικο. Ειναι ανουσιο ο ενας να προσπαθει να πεισει τον αλλον, καθενας ας ψαξει μονος του να βρει ποια ειναι η αληθεια.
Πάντως μου κάνει εντύπωση κάποιοι να θεωρούν ότι όλα είναι τυχαία, τα πάντα δημιουργήθηκαν από μόνα τους χωρίς να υπάρχει κάτι πέρα από δω...
Ντάξει απόψεις είναι αυτές δεν αντιλέγω, αλλά ξέρω γω, μου κάνει εντύπωση
αν δε θυμάται τίποτα από την προηγούμενη ζωή του, πως ξέρεις οτι ξαναγεννιέται?
Και έπειτα ποιος στο διάολο έφτιαξε τον Θεο ,από μόνος του έγινε;
Παιδια ο καθενας κανει τις επιλογες του. Ειμαι πραγματικα φιλελευθερο ατομο και δεν θελω να προσηλυτισω κανεναν. Υπηρξα αθεος για πανω απο 15 χρονια αλλα τωρα αποφασισα να επιστρεψω στην πιστη, ισως και στο Χριστιανισμο. Ειμαι κατα της οργανωμενης θρησκειας και πιστευω οτι η πνευματικοτητα ειναι κατι τελειως προσωπικο. Ειναι ανουσιο ο ενας να προσπαθει να πεισει τον αλλον, καθενας ας ψαξει μονος του να βρει ποια ειναι η αληθεια.
Πολλά λάθη , αλλά βαριέμαι να εξηγώ...Εμένα να δεις πόση εντύπωση μου κάνει το να θεωρούν οτι ολα προήρθα απο κάποιον που δεν τον εχουν δει, δεν εχουν καμία αποδειξη οτι υπάρχει παρα μόνο κάτι άκουσαν απο κάποια βιβλία, τα λεγόμενα "ιερα" τα οποία εχουν τρομερές αντιφάσεις.
Και γω άθεος ήμουν παλιότερα αλλά ήμουν μικρός και μαλάκας...
Tώρα είσαι μεγάλος και μαλάκας
Και να τονίσω κάτι άλλο.
Είμαι κατά των φανατικών χριστιανών,γιατί και αυτοί μαλάκες σαν τους άθεους είναι ;)