Νέα

Χριστιανισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trustworth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 815
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΘΡΗΚΕΙΑΣ

• .

Ψήφοι: 2 100,0%
  • .

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Επισκέπτης
Στην πραγματικότητα,ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο Θεός Ήλιος.... ;)

Επισκέπτης
μα μόνο αυτό το 2.5 % αξίζει και έχει την ικανότητα να καθοδηγέι τα πράγματα ...

το υπόλοιπ 97.5 % - το ποίμνιο - πρόβατα επι σφαγή ... που αναζητούν μέσα απο αυτη την αυτούπνωση που ζουν την <θεική επίδραση στη ζωή τους> ....

ναι !!! υπάρχουν δυνάμεις πέρα απο αυτές που έχουν σχέση με τους μυς και την απλή σκέψη ... όμως δεν χρειάζεται θεός για να τις ανακαλύψουν οι άνθρωποι .... όλα ειναι μέσα τους ... ας κοιτάξουν ....

Ολα αυτα που λες εχουν υπαρξει και δικες μου αποψεις, μεχρι που τελικα ψαχτηκα λιγο περισσοτερο. Ειδικα αυτο που λες οτι "ολα ειναι μεσα τους" ειναι ακριβως αυτο που θελει ο διαβολος απο σενα, δηλαδη να πιστεψεις οτι εσυ ο ιδιος εισαι ενας μικρος θεος, οτι μονος σου μπορεις να τα κανεις ολα!

Μην πεφτεις φιλε μου στην παγιδα, χωρις να το ξερεις ασπαζεσαι την κυρια φιλοσοφια του μεγαλυτερου σατανιστη του 20ου αιωνα Aleister Crowley. Στα βιντεο που παραθετω θα δεις ποσο εχει διεισδυσει η φιλοσοφια του Crowley στη συγχρονη μουσικη και πως τα μηνυματα που η μουσικη περναει για "ελευθερη βουληση" κτλ. ειναι απλα και μονο αντιγραφες απο τα γραπτα του Crowley.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ολα αυτα που λες εχουν υπαρξει και δικες μου αποψεις, μεχρι που τελικα ψαχτηκα λιγο περισσοτερο. Ειδικα αυτο που λες οτι "ολα ειναι μεσα τους" ειναι ακριβως αυτο που θελει ο διαβολος απο σενα, δηλαδη να πιστεψεις οτι εσυ ο ιδιος εισαι ενας μικρος θεος, οτι μονος σου μπορεις να τα κανεις ολα!

εσυ έχεις μεγάλη πλάκα!
διάβασε το παρακάτω και προσπάθησε να καταλάβεις τι θέλει να πει:

«Το καλύτερο είναι βέβαια να οδηγείσαι πάντα από το θεό, και εκείνος προσωπικά να σου ψιθυρίζει στο αυτί. Μόνο που, όταν είναι ο διάβολος που μιλάει θα σου πει πως είναι ο θεός, γιατί ο διάβολος είναι ένας πανούργος ψεύτης.  Έτσι, ποτέ δεν ξέρεις ποιος σου μιλάει.»

Επισκέπτης
1 ερώτηση για τους ανόητους άθεους....μετά το θάνατο ο άνθρωπος τι γίνετε; Η πλήρη ανυπαρξία; :rolleyes:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
εσυ έχεις μεγάλη πλάκα!
διάβασε το παρακάτω και προσπάθησε να καταλάβεις τι θέλει να πει:

«Το καλύτερο είναι βέβαια να οδηγείσαι πάντα από το θεό, και εκείνος προσωπικά να σου ψιθυρίζει στο αυτί. Μόνο που, όταν είναι ο διάβολος που μιλάει θα σου πει πως είναι ο θεός, γιατί ο διάβολος είναι ένας πανούργος ψεύτης.  Έτσι, ποτέ δεν ξέρεις ποιος σου μιλάει.»
Για αυτο μωρο εχει αλλους να σκευτουν αντ'αυτου.
Δλδ ο ιδιος σου βαζει το διλημμα, ο ιδιος σου βρισκει τη λυση.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
1 ερώτηση για τους ανόητους άθεους....μετά το θάνατο ο άνθρωπος τι γίνετε; Η πλήρη ανυπαρξία; :rolleyes:

1 ερώτηση για τους ανόητους θειστές... μετά το θάνατο ο άνθρωπος τι γίνετε; Γύρισε κανείς για να τους πει; :rolleyes:

Επισκέπτης
1 ερώτηση για τους ανόητους θειστές... μετά το θάνατο ο άνθρωπος τι γίνετε; Γύρισε κανείς για να τους πει; :rolleyes:

Γιατί ο άνθρωπος μετά το θάνατο ξαναγενιέτε,και δε θυμάται τίποτα από την προηγούμενη ζωή του :sunglasses: ;)

Και έπειτα ποιος στο διάολο έφτιαξε τον κόσμο άμα δεν υπήρχε Θεός,από μόνος του έγινε; :think:

Επισκέπτης
Παιδια ο καθενας κανει τις επιλογες του. Ειμαι πραγματικα φιλελευθερο ατομο και δεν θελω να προσηλυτισω κανεναν. Υπηρξα αθεος για πανω απο 15 χρονια αλλα τωρα αποφασισα να επιστρεψω στην πιστη, ισως και στο Χριστιανισμο. Ειμαι κατα της οργανωμενης θρησκειας και πιστευω οτι η πνευματικοτητα ειναι κατι τελειως προσωπικο. Ειναι ανουσιο ο ενας να προσπαθει να πεισει τον αλλον, καθενας ας ψαξει μονος του να βρει ποια ειναι η αληθεια.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Γιατί ο άνθρωπος μετά το θάνατο ξαναγενιέτε,και δε θυμάται τίποτα από την προηγούμενη ζωή του :sunglasses: ;)

αν δε θυμάται τίποτα από την προηγούμενη ζωή του, πως ξέρεις οτι ξαναγεννιέται?

Και έπειτα ποιος στο διάολο έφτιαξε τον κόσμο άμα δεν υπήρχε Θεός,από μόνος του έγινε; :think:

Και έπειτα ποιος στο διάολο έφτιαξε τον Θεο ,από μόνος του έγινε; :think:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Πάντως μου κάνει εντύπωση κάποιοι να θεωρούν ότι όλα είναι τυχαία, τα πάντα δημιουργήθηκαν από μόνα τους χωρίς να υπάρχει κάτι πέρα από δω...
Ντάξει απόψεις είναι αυτές δεν αντιλέγω, αλλά ξέρω γω, μου κάνει εντύπωση

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Παιδια ο καθενας κανει τις επιλογες του. Ειμαι πραγματικα φιλελευθερο ατομο και δεν θελω να προσηλυτισω κανεναν. Υπηρξα αθεος για πανω απο 15 χρονια αλλα τωρα αποφασισα να επιστρεψω στην πιστη, ισως και στο Χριστιανισμο. Ειμαι κατα της οργανωμενης θρησκειας και πιστευω οτι η πνευματικοτητα ειναι κατι τελειως προσωπικο. Ειναι ανουσιο ο ενας να προσπαθει να πεισει τον αλλον, καθενας ας ψαξει μονος του να βρει ποια ειναι η αληθεια.

Θες να πεις οτι είναι ανούσια τα ποστ μας?

Πάντως μου κάνει εντύπωση κάποιοι να θεωρούν ότι όλα είναι τυχαία, τα πάντα δημιουργήθηκαν από μόνα τους χωρίς να υπάρχει κάτι πέρα από δω...
Ντάξει απόψεις είναι αυτές δεν αντιλέγω, αλλά ξέρω γω, μου κάνει εντύπωση

Εμένα να δεις πόση εντύπωση μου κάνει το να θεωρούν οτι ολα προήρθα απο κάποιον που δεν τον εχουν δει, δεν εχουν καμία αποδειξη οτι υπάρχει παρα μόνο κάτι άκουσαν απο κάποια βιβλία, τα λεγόμενα "ιερα" τα οποία εχουν τρομερές αντιφάσεις.

Επισκέπτης
αν δε θυμάται τίποτα από την προηγούμενη ζωή του, πως ξέρεις οτι ξαναγεννιέται?

Και έπειτα ποιος στο διάολο έφτιαξε τον Θεο ,από μόνος του έγινε; :think:

Ο Θεός είναι η αρχή των πάντων... ;)

Και λογικά έτσι γίνεται,γιατί η πλήρη ανυπαρξία δεν υπάρχει. :sunglasses:

Και γω άθεος ήμουν παλιότερα αλλά ήμουν μικρός και μαλάκας...μεγαλόνωντας κατάλαβα ότι δεν μπορεί να είναι όλα να φτιάχτηκαν έτσι.... :)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Εμένα να δεις πόση εντύπωση μου κάνει το να θεωρούν οτι ολα προήρθα απο κάποιον που δεν τον εχουν δει, δεν εχουν καμία αποδειξη οτι υπάρχει παρα μόνο κάτι άκουσαν απο κάποια βιβλία, τα λεγόμενα "ιερα" τα οποία εχουν τρομερές αντιφάσεις.
Πολλά λάθη , αλλά βαριέμαι να εξηγώ... :zzzzz:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
Σκοπός αύτού του θρέντ ήταν έξαρχής να άκουστούν πολλές φωνές και πολλές ίδέες.

Δεν χρειάζεται να δηλώσεις άθεος, άρκεί να γράψεις  ένα πόστ  άθεϊστικού ένδιαφέροντος..........

Γιά έμένα  ή πρώτη παρατήρηση πού έχω νά κάνω σέ όλα αύτά είναι το ψευδοδίλλημα
όρισμένων  :think: :think:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Και να τονίσω κάτι άλλο.

Είμαι κατά των φανατικών χριστιανών,γιατί και αυτοί μαλάκες σαν τους άθεους είναι ;)

εσυ που τσουβαλιάζεις ολους του άθεους και τους θεωρείς μαλάκες, θεωρείς ότι δεν ανήκεις στην κατηγορία των φανατικών χριστιανών?

επειδη δεν μας καις στην πυρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom