Νέα

Χώρες που γυναίκες ειναι μόνες και λείπουν διαθέσιμοι άνδρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (5 μέλη και 13 επισκέπτες)

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.956
Πόντοι
2.356
Eίναι και το κλίμα αδελφέ, όλοι οι Νότιοι κάνουμε πιο πολύ μπάνιο γιατί 7-8 μήνες το χρόνο όποτε βγεις από το σπίτι ιδρώνεις. Στην Αθήνα το καλοκαίρι μέχρι το φούρνο να πάρεις ψωμί αν πας ίδρωσες, οπότε είσαι όλη την ώρα στο ντουζ. Στο UK όλο το χειμώνα αν δεν κάνεις γυμναστική, δε γαμήσεις κλπ. δε θα ιδρώσεις, οπότε και 3-4 φορές τη βδομάδα να κάνεις μπάνιο κομπλέ είσαι, δε νιώθεις τόσο βρώμικος.
Τις βλέπω και στην Ελλάδα το καλοκαίρι τύπε. Μπουκάλι στο χέρι, ξυπόλητες στην άσφαλτο και ένα τόνο άρωμα πάνω τους για να μη βρωμάνε.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.278
Πόντοι
1.446
Τις βλέπω και στην Ελλάδα το καλοκαίρι τύπε. Μπουκάλι στο χέρι, ξυπόλητες στην άσφαλτο και ένα τόνο άρωμα πάνω τους για να μη βρωμάνε.
Όλο σχετικό είναι παίκτη, έχουν άλλη αντίληψη για το τι είναι ΟΚ να κάνεις δημόσια οπότε το να περπατήσεις ξυπόλυτος ή να ξαπλώσεις στο γκαζόν και να πίνεις μπύρες γι' αυτούς είναι ΟΚ, για μας όχι.

Αν το δεις αλλιώς, έναν Άγγλο αν τον φέρεις σε ελληνικό δημόσιο κτήριο (πανεπιστήμιο π.χ.) σοκάρεται από το πόση βρώμα έχει σε σχέση με τα δικά τους και απορεί πώς οι φοιτητές κάνουν μάθημα στο αχούρι. Κι όμως εμείς είμαστε OK with that. Aν τον πας μπουζούκια που όλοι καπνίζουν και μετά το κουστούμι θέλει καθαριστήριο να φύγει η βρώμα το ίδιο. Look on all sides.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.228
Πόντοι
3.846
Παίκτη (στα γερμανικά) μιλάς σωστά. Οι Άγγλοι έχουν μια κουλτούρα που οι Έλληνες δεν την καταλαβαίνουμε και κάποιοι τους θεωρούν κατώτερη ράτσα. 'Οταν οι Άγγλοι θα βγουν και είναι σε διακοπές θα κάνουν ξεφτιλικια, θα ντυθούν στρουμφάκια, θα τραγουδάνε όλοι μαζί, μπορεί να πέσει και ξύλο, οι γυναίκες θα κάνουν κανένα one night stand. Εγώ προσωπικά δεν τους θεωρώ καθόλου κατώτερους, για μένα είναι ένας λαός με πολλές αρετές αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Έχει γραφεί και στο νήμα για τουρίστριες, αλλά το ξαναγράφουμε για να ξυπνήσουν και οι τελευταίοι που ζουν ακόμη με το μύθο του greek lover. Ο Έλληνας έχει σουξέ πλέον σε Σέρβες (γενικά λαός με φιλελληνικά αισθήματα), Ρωσίδες (τους αρέσουν οι μεσογειακοί αλλά περισσότερο τους αρέσει το χρήμα), Βουλγάρες, Ρουμάνες, Μολδαβές πάλι κυρίως για τα λεφτά.

Στις υπόλοιπες χώρες έχουμε περισσότερο αρνητική φήμη σαν άντρες. Ακόμη χειρότεροι θεωρούνται οι Τούρκοι επειδή είναι πιο αγενείς. Θετική προκατάληψη υπάρχει για Ισπανούς, Ιταλούς, Πορτογάλους και νοτιομαερικάνους (και όσες γουστάρουν μαύρους βέβαια).
Υπάρχουν μετά και αυτές που γουστάρουν Σκανδιναυούς ,Ολλανδούς, Γάλλους.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.371
Πόντοι
206
Βασικές πληροφορίες που πολλοί φαίνεται να αγνοούν ή απλά δυσκολεύονται να τις χρησιμοποιήσουν.

Θες να πας σε χώρα που έχει άφθονο φτηνό μουνί και σε κυνηγάνε οι γυναίκες;
Ταϊλάνδη και ξερό ψωμί.
Ήταν, είναι και θα είναι από τους καλύτερους σεξοτουριστικους προορισμούς και κάθε άνδρας είναι βασιλιάς εκεί.

Και τώρα που έχει τέτοια πληροφορία ο νηματοθετης τι θα κάνει;
Βαστάει χρήμα να κλείσει ταξιδακι για εκεί;
Ή μόνο μπλα μπλα;

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.278
Πόντοι
1.446
Έχει γραφεί και στο νήμα για τουρίστριες, αλλά το ξαναγράφουμε για να ξυπνήσουν και οι τελευταίοι που ζουν ακόμη με το μύθο του greek lover. Ο Έλληνας έχει σουξέ πλέον σε Σέρβες (γενικά λαός με φιλελληνικά αισθήματα), Ρωσίδες (τους αρέσουν οι μεσογειακοί αλλά περισσότερο τους αρέσει το χρήμα), Βουλγάρες, Ρουμάνες, Μολδαβές πάλι κυρίως για τα λεφτά.

Γενικά δε ξέρω τι παίζει γιατί η μόνη χώρα που έχω δουλέψει πλην Ελλάδας είναι το UK . Έχω κάνει μερικά ταξίδια για διακοπές και δουλειά αλλά σε 3 ή 5 ή 10 μέρες δε θα καταλάβεις κάτι, αυτό χρειάζεται χρόνια. Στο UK το να είσαι Έλληνας δεν είναι αρνητικό, πολλές Αγγλίδες έχουν έρθει Ελλάδα για διακοπές και έχουν περάσει καλά. Αυτό δημιουργεί και μια αρχική θετική σύνδεση που αν είσαι λίγο έξυπνος μπορείς να την πιάσεις, να πεις μια καλή ατάκα και ξεκινήσεις μια κουβέντα. Μετά είναι θέμα ανθρώπου καθαρά, τι άτομο είσαι, αν μιλάς καλά αγγλικά να μπορείς να παίξεις τη native speaker κάπως στα ίσια, η εμφάνιση σου κλπ. Με το διαβατήριο κανένας δε γάμησε, όσοι το πιστεύουν αυτό είναι άσχετοι.

Τελευταία τροποποίηση:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.087
Πόντοι
6.955
Στο Λίβανο υπάρχει καλό ποσοστό διαθέσιμων όμορφων κορασίδων με αντρών, και γενικά σε όλα αυτά τα μέρη που έφυγαν μετανάστες οι άνδρες.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.278
Πόντοι
1.446
Σιγά το καλά κρυμμένο μυστικό και τα λεφτά που θες να πας στη Ταϋλάνδη ρε μάστορα, 450 λιρες το return ticket και άλλες 500 το 5άστερο μια βδομάδα, δυο μέρες στη Μύκονο να πας παραπάνω λεφτά θέλεις. Low-budget προορισμός εδώ και αιώνες.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.956
Πόντοι
2.356
Όλο σχετικό είναι παίκτη, έχουν άλλη αντίληψη για το τι είναι ΟΚ να κάνεις δημόσια οπότε το να περπατήσεις ξυπόλυτος ή να ξαπλώσεις στο γκαζόν και να πίνεις μπύρες γι' αυτούς είναι ΟΚ, για μας όχι.

Αν το δεις αλλιώς, έναν Άγγλο αν τον φέρεις σε ελληνικό δημόσιο κτήριο (πανεπιστήμιο π.χ.) σοκάρεται από το πόση βρώμα έχει σε σχέση με τα δικά τους και απορεί πώς οι φοιτητές κάνουν μάθημα στο αχούρι. Κι όμως εμείς είμαστε OK with that. Aν τον πας μπουζούκια που όλοι καπνίζουν και μετά το κουστούμι θέλει καθαριστήριο να φύγει η βρώμα το ίδιο. Look on all sides.
Καθαρτήριο θέλει όχι καθαριστήριο!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.228
Πόντοι
3.846
Γενικά δε ξέρω τι παίζει γιατί η μόνη χώρα που έχω δουλέψει πλην Ελλάδας είναι το UK . Έχω κάνει μερικά ταξίδια για διακοπές και δουλειά αλλά σε 3 ή 5 ή 10 μέρες δε θα καταλάβεις κάτι, αυτό χρειάζεται χρόνια. Στο UK το να είσαι Έλληνας δεν είναι αρνητικό, πολλές Αγγλίδες έχουν έρθει Ελλάδα για διακοπές και έχουν περάσει καλά. Αυτό δημιουργεί και μια αρχική θετική σύνδεση που αν είσαι λίγο έξυπνος μπορείς να την πιάσεις, να πεις μια καλή ατάκα και ξεκινήσεις μια κουβέντα. Μετά είναι θέμα ανθρώπου καθαρά, τι άτομο είσαι, αν μιλάς καλά αγγλικά να μπορείς να παίξεις τη native speaker κάπως στα ίσια, η εμφάνιση σου κλπ. Με το διαβατήριο κανένας δε γάμησε, όσοι το πιστεύουν αυτό είναι άσχετοι.
Εννοείται ότι η καταγωγή δεν είναι το σημαντικό. Τι να την κάνεις την καταγωγή αν είσαι μπάζο;
Ρώτα τις Αγγλίδες που ξέρεις ποια χώρα πιστεύουν ότι βγάζει τους ωραιότερους άντρες και δες τι θα σου απαντήσουν.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.278
Πόντοι
1.446
Εννοείται ότι η καταγωγή δεν είναι το σημαντικό. Τι να την κάνεις την καταγωγή αν είσαι μπάζο;
Ρώτα τις Αγγλίδες που ξέρεις ποια χώρα πιστεύουν ότι βγάζει τους ωραιότερους άντρες και δες τι θα σου απαντήσουν.
Aν ρωτήσω εγώ θα είναι biased και μπορεί να πουν οι Έλληνες για να μη με στεναχωρήσουν ρε bro. Σε μια έρευνα πιο παλιά είχαν πει τους Ιταλούς. Οι Ιρλανδές ξηγήθηκαν σωστά όμως, αν σου αρέσει το κόκκινο μαλλί και οι φακίδες ξέρεις που να πας διακοπές φέτος. :cheesy:

which-country-has-the-most-attractive-men-according-to-v0-wi9mx1vugh5a1.png

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.664
Πόντοι
206
Μας γουστάρουν οι Βουλγαρίτσες και οι Σκοπιανές! Είχα μία υποψία και τώρα επιβεβαιώθηκα

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.424
Πόντοι
456
Ξέρω πως είναι γιατί πιτσιρικάς έκανα χρόνια τέτοιες δουλειές. Μερικοί που δεν έχουν δουλέψει σε τέτοια πόστα νομίζουν ότι κάθε βράδυ σχολάς και πας για παρτούζες, αλλά όποιος το έχει κάνει ξέρει τι είναι αλήθεια. ΟΚ, σε σχέση με κάποιον που είναι ταμίας στη ΔΕΗ π.χ. παραπάνω θα πηδήξεις μέσω της δουλειάς αλλά καμία σχέση με το τι φαντάζονται οι άσχετοι.
Μερικοί είχαν όρεξη και κάθε βράδυ έβγαιναν. Εγώ μόλις τελείωνα τη δουλειά κατευθείαν σπίτι και ύπνο. Δεν είχα όρεξη για τίποτα.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.424
Πόντοι
456
Βασικές πληροφορίες που πολλοί φαίνεται να αγνοούν ή απλά δυσκολεύονται να τις χρησιμοποιήσουν.

Θες να πας σε χώρα που έχει άφθονο φτηνό μουνί και σε κυνηγάνε οι γυναίκες;
Ταϊλάνδη και ξερό ψωμί.
Ήταν, είναι και θα είναι από τους καλύτερους σεξοτουριστικους προορισμούς και κάθε άνδρας είναι βασιλιάς εκεί.

Και τώρα που έχει τέτοια πληροφορία ο νηματοθετης τι θα κάνει;
Ή μόνο μπλα μπλα;
Πλάκα , πλάκα το σκέφτομαι. Πόσα θέλω άραγε για μια εβδομάδα π.χ. μαζί με τις πουτάνες ;

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.906
Πόντοι
456
Πλάκα , πλάκα το σκέφτομαι. Πόσα θέλω άραγε για μια εβδομάδα π.χ. μαζί με τις πουτάνες ;
πηγαινω απο το 2005 πουκετ τωρα εουν ακριβυνει καπου 1500 μπατμ για σορτ 2 ωρες στο σωματιο ,βγανει 40 ευρω αλλα με καλη συμφωνια ισως εχεις μονιμη με καμμια 30.000 μπατ γυρω στα 900 ευρω για ολο το μηνα ,πιο φθηνα δυσκολο ,εεκτος αν ειναι καμμια ανω των σαραντα ,τοτε ομωε ε δεν λεει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom