Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.315
- Πόντοι
- 4.546
Αυτό σε πείραξε εσέναΑνεύθυνοι όπως και όσοι δε φοράγανε μάσκα γενικά.
Αυτό σε πείραξε εσέναΑνεύθυνοι όπως και όσοι δε φοράγανε μάσκα γενικά.
Θέλω να πω ότι δεν έχει σημασία αν είναι Πακιστανοί ή Έλληνες,μουσουλμάνοι ή Χριστιανοί..Αυτό σε πείραξε εσένα
Τι να κάνουμε ρε παίδες δημοκρατία θέλατε δεν σας άρεσε ο Παττακός τώρα απλά περαστικά και άμα πάρετε και ένα ζευγάρι Πακιστανούς στο σπίτι θα περνετε και επιδόματαΑυτό σε πείραξε εσένα
Έπρεπε να δεις το σύνταγμα το 1967 και να πας σήμεραΗ νδ ειναι πατριωτικο κομμα χχαχααχχααχαχχαχααχχαχααχχααχα
Περα απο την πλακα η αρχη εγινε αρχες του 2000 στο συνταγμα με τα γνωστα γεγονοτα τοτε παλι παραμονη απο τοτε μονο χειροτερα παει το πραμα
Οι άνθρωποι δουλέυουν στην πλατεία Κουμουνδούρου 24 ώρες και πάνε δικοί μας άντρες και ψωνίζουν πακιαΕσείς τι πιστεύετε, τις ξεσκιζουνε τις ελλεινιδες οι Πακιστανοί, εννοώ οι καλοντυμενοι Πακιστανοί, όχι αυτοί που διαβάζουν όλη μέρα το κοράνι.. Εγώ πιστεύω ναι ότι στα κρυφά πολλές ελλεινιδες γαμιουνται με παίδες που δουλεύουν πχ σε άλογα και αυτός πάνε για καθίσματα ιπασιας??
Και ευκαιρίες οικόπεδα στα Νότια προάστεια τότε....Έπρεπε να δεις το σύνταγμα το 1967 και να πας σήμερα
Και ο Φρέντι από Πακισταν ήταν νομίζωΑυτός δεξιά ο Φρέντι Μέρκιουρι είναι;
Τανζανία,μπερδεύτηκα(το διόρθωσα)Και ο Φρέντι από Πακισταν ήταν νομίζω
Ιραν η Ιρακ ητανΤανζανία,μπερδεύτηκα(το διόρθωσα)
Εσείς τι πιστεύετε, τις ξεσκιζουνε τις ελλεινιδες οι Πακιστανοί, εννοώ οι καλοντυμενοι Πακιστανοί, όχι αυτοί που διαβάζουν όλη μέρα το κοράνι.. Εγώ πιστεύω ναι ότι στα κρυφά πολλές ελλεινιδες γαμιουνται με παίδες που δουλεύουν πχ σε άλογα και αυτός πάνε για καθίσματα ιπασιας??
αυτους στο φιλοπαππου τους ειχα πετυχει και γω με το σκυλο επειδη σκάω βραδια συνηθως..πριν γίνει η μαλακιαΤο παιδί στου Φιλοπάππου ποιος το έριξε απ'το γκρεμό;
Τη Μυρτώ ποιος την σακάτεψε;
Κάποιοι σαν όλους αυτούς που σας έχουν μαγαρίσει την πρωτευουσα σας