Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
το έχεις παρατηρήσει? όταν είμαστε στο ασανσέρ το σώμα χαλαρώνει αυτομάτωςΔυο φορές το δόλιο το ασανσέρ την πλήρωσε
το έχεις παρατηρήσει? όταν είμαστε στο ασανσέρ το σώμα χαλαρώνει αυτομάτωςΔυο φορές το δόλιο το ασανσέρ την πλήρωσε
Ειδικά στα εμπορικά που παίζει και μουσικούλατο έχεις παρατηρήσει? όταν είμαστε στο ασανσέρ το σώμα χαλαρώνει αυτομάτως
καλά άστο. Έχω κλάσει σε μεγάλο εμπορικό και σταματάει σε ενδιάμεσο όροφο τροφοδοσίας που δεν υπολόγιζα και μπαίνουν γυναίκες υπάλληλοι στο πικ της μυρωδιάς. Έγινα πατζάριΕιδικά στα εμπορικά που παίζει και μουσικούλα
καλά άστο. Έχω κλάσει σε μεγάλο εμπορικό και σταματάει σε ενδιάμεσο όροφο τροφοδοσίας που δεν υπολόγιζα και μπαίνουν γυναίκες υπάλληλοι στο πικ της μυρωδιάς. Έγινα πατζάρι
ολομόναχος.Όταν κλάνετε, να κοιτάζετε υποτιμητικά κάποιον άλλον, για ξεκάρφωμα.
Εμένα πάλι, μου έχει τύχει γαμίσι, πάνω στο χέσιμο.
συνεχισα τυπε κυριος σταντ γιορ γκραουντ να πουμε. κατεβασα ταχυτητα και εμπρωχνα προς τα μεσα με κοφτες κινησεις για να το λοκαρω και να το σφηνωσω μην πεταχτει εξω. επειτα βγηκα και τελος καλο ολα καλαΤα μάζεψες κι έφυγες;
ολομόναχος.
μπήκανε δύο κοπέλες πάνω στο πικ της βρώμας και ήμουν μονάχος. Δεν το έσωζα από πουθενά.Η μόνη περίπτωση που δεν πιάνει, είναι να είστε μόνος και να εισέλθει και κάποιος άλλος, μόνος και αυτός.
Αν μπεί μπούγιο, την γλυτώνετε.
μπήκανε δύο κοπέλες πάνω στο πικ της βρώμας και ήμουν μονάχος. Δεν το έσωζα από πουθενά.
Πάντα υπολογίζω τα λίγα δευτερόλεπτα που διαχέει η μυρωδιά, πήγαινα τελευταίο όροφο και την πάτησα με τον όροφο τροφοδοσίας που πάνε με κλειδί.
Χεστηκα στο γελιο...τιμη και δοξα συναγωνιστη!το χέσιμο που δεν θα ξεχάσω ποτέ με έπιασε στην ουρά ταμείο στο σουπερμάρκετ.
Δεν θα πω λεπτομέρειες, έζησα δραματικές στιγμές λουσμένος στον ιδρώτα ψώνισα κανονικά οδήγησα και τελικά χέστηκα στο ασανσέρ στο σπίτι. Είμαι ήρωας όμως, έπρεπε να έχω χεστεί νωρίτερα.
Another time I sharted (farted with shit). Σε υπόγειο πάρκινγκ αυτό. Την ψιλιάστηκα γιατί μύριζε σκατίλα στο ασανσέρ μετά.
Δακρυσα...δεν μπορω αλλο...Die Laughing οπως ελεγαν και οι Therapy?Κι εμενα μ'εχει πιασει κλανιδι πανω στο γαμησι.Ειχαμε γυρισει απο εξοδο και την χαμουρευα απο το ασανσερ,οποτε με το που μπηκαμε στο σπιτι την εριξα στο πατωμα του σαλονιου της τραβηξα το ελαστικο τζην και ξεκινησα να καρφωνω.Την στιγμη που μου ηρθε να κλασω της το ειπα,κλασε και συνεχισε μου ειπε,εριξα μια βροντερη και δεν μασησε αλλα με επιασαν τα γελια και σταματησα.Κι αλλη μια φορα που περασα απο μια γκομενα σκαστος απο τη δουλεια,αυτη διαβαζε για την εξεταστικη και μετα τον αγωνα τη ρωτησα αν της αρεσε και μου απαντησε οτι αν δεν μυριζαν τα ποδια μου θα ηταν καλυτερο!
Με έχει πιάσει πολύ ισχυρό χέσιμο/κόψιμο, στην επιστροφή από ραντεβού στο Χαϊδάρι. Έχω κάνει στάση στο στούντιο 318 στην Λεωφόρο Καβάλας, για ανακούφιση και μετά κατάθεση στο εργαζόμενο τεμάχιο. Τα καλύτερα 50 ευρώ που παίζει να έχω ξοδέψει ποτέ μου.
το έχεις παρατηρήσει? όταν είμαστε στο ασανσέρ το σώμα χαλαρώνει αυτομάτως
αυτό είναι χειρότερο. έχεις δει τα γαϊδούρια σαντορίνη και ύδρα στον ανήφορο τι κλανίδι ρίχνουν?Ε τότε ανέβα με τις σκάλες.