Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
Γειά σου Φίλε! Συγχαρητήρια για το ταξίδι βλέπω πως περνάς καλά με λιγά σχετικά λεφτά και μια σχετικά καλή ποιότητα! Επίσης μας δίνεις πολύτιμες πληροφορίες για ένα σχετικά "παρθένο" μέρος που δείχνει να είναι πολύ υποσχόμενο!
Αλλά για τις γυναίκες πιστεύω πως υπερβάλεις πάνω στην προσπάθεια σου να αντιπαρατεθείς με τον Δημητράκη! 3 σε τέσσερις μέρες και χωρίς Ντίσκο και χωρίς καν να τις έχεις δει πιο πριν είναι πολύ δύσκολο Νούμερο και επαληθευμένο από εμάς πολλές φορές! Συνήθως στα ραντεβού που πάμε σε γκόμενες που δεν έχουμε πάρει και απλά έχουμε φασώσει συνήθως 1 στις 3 κάθεται και αφού μεθύσουν μετά από βραδινή έξοδο...
Το σύστημά σου μοιάζει με του Σινοχάρα αλλά εσύ υπόσχεσαι.... αέρα αντί χρήμα?? Κάπου δεν μου κάθεται καλά εκτός αν σε αυτές τις πόλεις οι γκόμενες είναι τόσο ...καμένες!
Όσο για το πορνομετανάστη... Πρίν από μερικές μέρες πήγε ένας φίλος μου Αγ. Πετρούπολη για να βρεί κάποιες γκόμενες που άλλες γνώριζε από Ρόδο και άλλες από το ίντερνετ που δεν του έκατσε καμία για διάφορους λόγους! Τον έφερα σε επαφή με τον Δημητράκη ο οποίος ήταν πολύ φιλόξενος μαζί του! Τον γύρισε στα κλάμπ και αν δεν ήταν καθημερινές και είχε κόσμο μπορεί να φόρτωναν διότι έστω και στα άδεια κλάμπ παίζαν παιχνίδι! Τελευταία μέρα μάλιστα ο Δημητράκης χτύπησε το μοναδικό γκομενάκι του κλάμπ και πήγε να το πλασάρει στο φίλο μου ο οποίος δεν γούσταρε!
Μας τα είπε όλα αναλυτικά και έτσι όλη η Παρέα δεν θα είχαμε πρόβλημα να ανεβούμε Αγ Πετρουπολη κάποια στιγμή αλλά και όπωτε θέλει ο ίδιος είναι ευπρόσδεκτος στη Ρόδο!!!
+17 σήμερα στο Κισινάου. Πήρα τη Μαριάνα και πήγαμε απο Dubasari PNR και μετά Τιράσπολ για φαγητό και βόλτα. Τώρα ήρθα στο ΟPA να ανοίξω λίγο υπολογιστή και να πω τα νέα μου. Την πάτησα στα σύνορα με ΠΝΡ καθώς ο βλάκας ο συνοριόβλακας είπε στην κοπέλα πως έχω περάσει άλλη μια φορά από εκεί πέρυσι το καλοκαίρι.. όταν είχαμε πάει με το Μάκη. Και η κοπέλα επέμεινε πως ήμουν πρώτη φορά ΠΝΡ όπως της είχα πει εγώ.. καμιά φορά όποιος πηδάει πολλά αγγούρια, κάνει τον άνετο.. τρώει και ένα στον κώλο. Ευτυχώς το μάζεψα.. είπα πως είχα δανείσει το αυτοκίνητο σε ένα φίλο το καλοκαίρι ο οποίος πήγε Οδησσό. Και ότι το όνομά μου ίσως χρυπήθηκε κατά λάθος. Τώρα πόσο το πίστεψε.. δεν ξέρω.
Είναι ανόητο να προσπαθήσω να πείσω πως δεν υπερβάλω. Δεν είπα πως γάμησα το πιο όμορφο μουνί της Ουκρανίας. Αλλά αυτές με τις οποίες έκλεισα ραντεβού αυτή τη φορά μου έκατσαν. Τι να πω? Είχαμε μιλήσει αρκετές φορές Skype, το παρουσίασα ωραία το παραμύθι, δεν έκανα και κάποια χοντρή γκάφα και μου έκατσε. Θέλετε τα ονόματα ξενοδοχείων ώστε να ελεγξετε ότι τα 3 διαφορετικά δωμάτια των φωτογραφιών ήταν ακριβώς αυτά? Που να βρήκα τις φωτογραφίες από γυμνές κοπέλες στην ίδια στάση σε 3 διαφορετικά δωμάτια ξενοδοχείων στο Chernivcy?
Λοιπόν...
1. Φωτογραφία: Andinna Hotel. 2. Φωτογραφία: Chernivtsi Apartments. 3. Φωτογραφία: Magnat Lux Hotel.
Δείτε καλά τα δωμάτια και τις φωτογραφίες και θα διαπιστώσετε πως ότι γράφω είναι ακριβώς όπως τα λέω. Αν κάποιος από εσάς ζει Θεσσαλονίκη και θέλει ας έρθει με πμ να πιούμε ένα καφέ και να του δείξω τις υπόλοιπες ανοιχτές φωτογραφίες με πρόσωπα, με αποδείξεις κράτησης ξενοδοχείων αλλά και μιλώντας στο Skype με τα κορίτσια των φωτογραφιών ώστε να κλείσει επιτέλους το θέμα μια και καλή.  

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
χαχαχαχ,και εγω καπεια φαση σκεφτηκα τον σινοχαρα χαχαχαχ.ο φιλος μου κυπριος οδυσσο γαμα μουναρα 18 τσαμπα,αυτος 50 αλλα εχει εκει εταιρια και 2 διαμερισματα 200,χιλ ευρο το ενα.η κοπελα ιδικα με τατουαζ και περιγραφη σαν πουτανα δεν νομιζω να ερχοταν τσαμπα.για πειο λογο να τις διωχνεις ολες που εχεις τσαμπα για να ρισκαρεις με αλλες που δεν ξερεις ειναι περιεργο.εγω εδιωξα την κοπελα απο υμαν με 1500 γριβνα στην τσεπη γι να φυγει.πειος λογος να αλλασει ξενοδοχεια δεν ξερω,αν ερθει μια δθσκολο να την ξεφωρτωθεις ιδικα τσαμπα .πιστευω και εγω οτι καπου εχει μια υπερβολη σε αντιπαραθεση με τον διμητρακι.ακομα και σε μενα που ειμαι καλα εμφανισιακα,ντυνομαι φιρμες,διχνω διαμερισματα λεφτα και δεν ερχονται ολες για γαμηση ετσι απλα.επιτυχια με ολες μονο στην σοφια ειχα που της πληρωσα.αν βαλει φοτο του ο φιλος ισως δεν θα εχει αμφιβολια ο διμητρακις και εμεις για ολα.
Εσενα σου ειπα ντύνεσαι ΛΑΘΟΣ!Σου πρότινα να πας σε καποιον στυλίστα να σου πει πως να ντυθεις!Η δε συμπεριφορά σου ειναι κ'αυτή εντελώς λάθος.Πρεπει να κανεις μεγαλες αλλαγες για να εχεις επυτηχία!Στο εχω πει αλλα εσυ δεν μ'ακους!

Γειά σου Φίλε! Συγχαρητήρια για το ταξίδι βλέπω πως περνάς καλά με λιγά σχετικά λεφτά και μια σχετικά καλή ποιότητα! Επίσης μας δίνεις πολύτιμες πληροφορίες για ένα σχετικά "παρθένο" μέρος που δείχνει να είναι πολύ υποσχόμενο!
Αλλά για τις γυναίκες πιστεύω πως υπερβάλεις πάνω στην προσπάθεια σου να αντιπαρατεθείς με τον Δημητράκη! 3 σε τέσσερις μέρες και χωρίς Ντίσκο και χωρίς καν να τις έχεις δει πιο πριν είναι πολύ δύσκολο Νούμερο και επαληθευμένο από εμάς πολλές φορές! Συνήθως στα ραντεβού που πάμε σε γκόμενες που δεν έχουμε πάρει και απλά έχουμε φασώσει συνήθως 1 στις 3 κάθεται και αφού μεθύσουν μετά από βραδινή έξοδο...
Το σύστημά σου μοιάζει με του Σινοχάρα αλλά εσύ υπόσχεσαι.... αέρα αντί χρήμα?? Κάπου δεν μου κάθεται καλά εκτός αν σε αυτές τις πόλεις οι γκόμενες είναι τόσο ...καμένες!
Όσο για το πορνομετανάστη... Πρίν από μερικές μέρες πήγε ένας φίλος μου Αγ. Πετρούπολη για να βρεί κάποιες γκόμενες που άλλες γνώριζε από Ρόδο και άλλες από το ίντερνετ που δεν του έκατσε καμία για διάφορους λόγους! Τον έφερα σε επαφή με τον Δημητράκη ο οποίος ήταν πολύ φιλόξενος μαζί του! Τον γύρισε στα κλάμπ και αν δεν ήταν καθημερινές και είχε κόσμο μπορεί να φόρτωναν διότι έστω και στα άδεια κλάμπ παίζαν παιχνίδι! Τελευταία μέρα μάλιστα ο Δημητράκης χτύπησε το μοναδικό γκομενάκι του κλάμπ και πήγε να το πλασάρει στο φίλο μου ο οποίος δεν γούσταρε!
Μας τα είπε όλα αναλυτικά και έτσι όλη η Παρέα δεν θα είχαμε πρόβλημα να ανεβούμε Αγ Πετρουπολη κάποια στιγμή αλλά και όπωτε θέλει ο ίδιος είναι ευπρόσδεκτος στη Ρόδο!!!
Το καταλαβες κ'εσυ οτι λεει  :jerking:  :2funny: .Το πιθανοτερο ειναι να ηταν με τη χωριάτα και να πήγε τωρα στη γριά στο Κισινιώφ.Η αλλη ειναι φωτο που του εστειλε καποιος αλλος,πιθανοτατα ο Davarits ή ο Red?
  Θα σου ειπε ο Βασίλης τη δυναμη μου στις ντίσκο,το στυλ μου και γενικά αν μετράω ή όχι.Την μια φορα που ειχαμε παει ειχε 3-4 Τουρκους στο Ρόσι ποτέ δεν σκεφτηκα οτι θα προτιμησουν τους Τουρκους απο'μένα.Θα σου ειπε ο Βασίλης πόσο άνετος ειμαι στο καμάκι.
  Εγω δεν εχω καμια σχεση μ'αυτο το φουκαρά δεν παω 3500 χλμ. για να περάσω 4ης μέρες με μια χωριάτα που ερχεται μαζί μου για να την τα'ί'σω  :2funny:.Και να γυριζω μαζι της στα πάρκα  :2funny:Πρεπει να ειναι πολυ θλυβερος ο τυπος για να κρυβεται  :2funny:.Και στην Ελλαδα εντελως αγάμητος σαν τον Πιρφόρο αφου ηρθε Ουκρανία για να βρει λιγη γυναικια συντροφιά  :jerking:.

+17 σήμερα στο Κισινάου. Πήρα τη Μαριάνα και πήγαμε απο Dubasari PNR και μετά Τιράσπολ για φαγητό και βόλτα. Τώρα ήρθα στο ΟPA να ανοίξω λίγο υπολογιστή και να πω τα νέα μου. Την πάτησα στα σύνορα με ΠΝΡ καθώς ο βλάκας ο συνοριόβλακας είπε στην κοπέλα πως έχω περάσει άλλη μια φορά από εκεί πέρυσι το καλοκαίρι.. όταν είχαμε πάει με το Μάκη. Και η κοπέλα επέμεινε πως ήμουν πρώτη φορά ΠΝΡ όπως της είχα πει εγώ.. καμιά φορά όποιος πηδάει πολλά αγγούρια, κάνει τον άνετο.. τρώει και ένα στον κώλο. Ευτυχώς το μάζεψα.. είπα πως είχα δανείσει το αυτοκίνητο σε ένα φίλο το καλοκαίρι ο οποίος πήγε Οδησσό. Και ότι το όνομά μου ίσως χρυπήθηκε κατά λάθος. Τώρα πόσο το πίστεψε.. δεν ξέρω.
Είναι ανόητο να προσπαθήσω να πείσω πως δεν υπερβάλω. Δεν είπα πως γάμησα το πιο όμορφο μουνί της Ουκρανίας. Αλλά αυτές με τις οποίες έκλεισα ραντεβού αυτή τη φορά μου έκατσαν. Τι να πω? Είχαμε μιλήσει αρκετές φορές Skype, το παρουσίασα ωραία το παραμύθι, δεν έκανα και κάποια χοντρή γκάφα και μου έκατσε. Θέλετε τα ονόματα ξενοδοχείων ώστε να ελεγξετε ότι τα 3 διαφορετικά δωμάτια των φωτογραφιών ήταν ακριβώς αυτά? Που να βρήκα τις φωτογραφίες από γυμνές κοπέλες στην ίδια στάση σε 3 διαφορετικά δωμάτια ξενοδοχείων στο Chernivcy?
Λοιπόν...
1. Φωτογραφία: Andinna Hotel. 2. Φωτογραφία: Chernivtsi Apartments. 3. Φωτογραφία: Magnat Lux Hotel.
Δείτε καλά τα δωμάτια και τις φωτογραφίες και θα διαπιστώσετε πως ότι γράφω είναι ακριβώς όπως τα λέω. Αν κάποιος από εσάς ζει Θεσσαλονίκη και θέλει ας έρθει με πμ να πιούμε ένα καφέ και να του δείξω τις υπόλοιπες ανοιχτές φωτογραφίες με πρόσωπα, με αποδείξεις κράτησης ξενοδοχείων αλλά και μιλώντας στο Skype με τα κορίτσια των φωτογραφιών ώστε να κλείσει επιτέλους το θέμα μια και καλή. 
Ολο  :jerking: θες να σε πιστεψουμε κιόλας  :2funny: πότε πρόλαβες σε 4 μερες να αλλαξεις τρία ξενοδοχεια  :2funny: Εγω κατι τετοιο πρωτη φορα το ακούω  :2funny:.Και αυτα θα σας δειξω φωτογραφιες αν συναντηθούμε αστα οταν ημασταν και οι δυο Κισινιώφ κρυβόσουνα  :2funny:.
  Εδω βάλτες να της δουμε  :2funny: τι φοβασαι μην εκθέσεις της χωριάτες  :2funny:
  Η αληθεια ειναι οτι ησουν με τη χωριάτα 4ης μέρες ολα τα αλλα ειναι της φαντασιας σου.Αν οπως εγω ειχες γκομενες εμφανησιμες θα μας της έβαζες δεν θα χεζόσουν  :2funny:.Λιγο απο τη χωριάτα που ειδαμε  :2funny:
  Οσο για το Σινοχάρα για να λέμε την αλήθεια ειναι έτη φωτός πιο πάνω απο σένα!Εχει δικη του εταιρία δεν ειναι εκατομμυριουχος αλλα δεν πειναει.Θα μπορουσε να ζησει τη ζωη του πολυ καλητερα.Παντος εχει βγαλει μερικα τρομερά μωράκια δεν εχει σημασία αν τα πληρώνει.Ας εδινες κ'εσυ 100-150 Ευρώ τη μέρα για να ειχες τετοια μωράκια διπλα σου και όχι αυτην την τελειωμένη χωριάτα που μας έβαλες :2funny:Εσυ ουτε στα όνειρα σου τέτοιες δεν έχεις.Ο χοντρός σας έβαλε τα γυαλιά!

Συνημμένα

• 06sh.jpg
    06sh.jpg
    114,6 KB · Εμφανίσεις: 58
  • 31sh.jpg
    31sh.jpg
    65,5 KB · Εμφανίσεις: 48

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
διμητρακι μαλακιες λες,τι να αλλαξω στο ντυσιμο?να φορω μποτες απο σαλαχι και φανελακι του τιγρι?μονο με τις χαζες διδιμες με ειδες που θυμωσα και της εριξα χαστουκια γιατι δεν ακουανε,δεν το συνηθισω αλλα με νευριασε.μου αρεσει να ντυνομαι με επονυμα ρουχα.σημερα βγηκα με μια 41 ρωσιδα,παιρνει 3000 σε ρωσικη εταιρια κυπρο.μονο φιλια επεσαν πρωτη συναντηση,μενει λαρνακα και την περιμεναν 2 ρωσιδες για εκκλησια.διμητρακι δεν συμπεριφερομαι με ολεςτο ιδιο,εξαρταται τι επιπεδο γκομενας.αν φορω μποτες απο σαλαχι και νιαουριζω και λεω κοπλιμεντα τυπου θελω να σε γλειψω και κατουρησω θα πιασουν ?χαχαχαχ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διμητρακι μαλακιες λες,τι να αλλαξω στο ντυσιμο?να φορω μποτες απο σαλαχι και φανελακι του τιγρι?μονο με τις χαζες διδιμες με ειδες που θυμωσα και της εριξα χαστουκια γιατι δεν ακουανε,δεν το συνηθισω αλλα με νευριασε.μου αρεσει να ντυνομαι με επονυμα ρουχα.σημερα βγηκα με μια 41 ρωσιδα,παιρνει 3000 σε ρωσικη εταιρια κυπρο.μονο φιλια επεσαν πρωτη συναντηση,μενει λαρνακα και την περιμεναν 2 ρωσιδες για εκκλησια.διμητρακι δεν συμπεριφερομαι με ολεςτο ιδιο,εξαρταται τι επιπεδο γκομενας.αν φορω μποτες απο σαλαχι και νιαουριζω και λεω κοπλιμεντα τυπου θελω να σε γλειψω και κατουρησω θα πιασουν ?χαχαχαχ.
Εγω ομως βγαινω με γκομενες που εχουν τα μισά τους χρόνια  :2funny:.Αυτα κανετε και μετα με κοιτάνε οι γριες και παραξενευονται που της κοιταω με αυτο το απαξιωτικό βλέμμα  :2funny:.Σημερα συναντηθηκα με την ψιλη  που σου ειχα στειλει φωτογραφια (24 ετων).Αν κατσει να τη φωτογραφισω με καποια αποδειξη οτι ειναι μαζι μου (διπλα στο αμαξι,σπιτι μου ή μαζι μου) θα σας την βάλω να  :jerking:  :2funny: οι Πιρφόροι.Αυριο εχω ραντεβου με μια απο της παλιες μου (την ειχα βαλει φωτογραφία παλιά).
  Το καθε ρουχο σε καθε ανθρωπο δειχνει διαφορετικα δε σημαινει οτι θα φορέσεις οτι φοραω κ'εγω και θα σκίσεις.Πρεπει να βρεις ενα στυλ.Μακαρι να μπορουσα να σε βοηθίσω αλλα δυστηχως δεν ξερω τι θα σου πηγαινε περισσοτερο  :think: γ'αυτο σου λεω να πας σε ενα στυλίστα να σου πει τη γνωμη του.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ο σινοχαρας ειναι αρχοντας και συναντηθηκαμε απο κοντα.δεν κατηγορω ποτε καπειον απο εμφανιση,ποτε δεν μας ειπε οτι γαμα τζαμπα,αντιθετα ειναι επαγγελματιας σε αυτο.ο διμητρακις παλι δεν ειναι ψευτης σε οτι λεει.παντα κρατω μικρο καλαθι απο οσους δεν ξερω αλλα τιποτα δεν ειναι απιθανο,πολλες φορες εχεις επιτυχια και καπεια φορα να ερθουν ολα αναποδα.ακουσα απο αθλιους 50-55 να μου λενε οτι τους εκοψε εισιτιριο η γκομενα να πανε ουκρανια,ρωσια να την βρουνε,η να μου πουνε πληρωσε η ιδια η πουτανα το αφεντικο να τις δωσει οφφ να βγει μαζι τους χαχαχαχα.οκ,αυτοι που μου τα ελεγαν δεν ηξεραν οτι παω 29 χρονια και ακομα γαμωτο ουτε οι ευκαταστατες κοπελες δεν εβαλαν ποτε το χερι στην τσεπη να με κερασουν  η να κανουν  κινηση ,εκτος της τρελης χαχαχαχ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
ο σινοχαρας ειναι αρχοντας και συναντηθηκαμε απο κοντα.δεν κατηγορω ποτε καπειον απο εμφανιση,ποτε δεν μας ειπε οτι γαμα τζαμπα,αντιθετα ειναι επαγγελματιας σε αυτο.ο διμητρακις παλι δεν ειναι ψευτης σε οτι λεει.παντα κρατω μικρο καλαθι απο οσους δεν ξερω αλλα τιποτα δεν ειναι απιθανο,πολλες φορες εχεις επιτυχια και καπεια φορα να ερθουν ολα αναποδα.ακουσα απο αθλιους 50-55 να μου λενε οτι τους εκοψε εισιτιριο η γκομενα να πανε ουκρανια,ρωσια να την βρουνε,η να μου πουνε πληρωσε η ιδια η πουτανα το αφεντικο να τις δωσει οφφ να βγει μαζι τους χαχαχαχα.οκ,αυτοι που μου τα ελεγαν δεν ηξεραν οτι παω 29 χρονια και ακομα γαμωτο ουτε οι ευκαταστατες κοπελες δεν εβαλαν ποτε το χερι στην τσεπη να με κερασουν  η να κανουν  κινηση ,εκτος της τρελης χαχαχαχ
Δύο είναι οι τρόποι για να βγάλεις γκόμενα Χάρη, ο ένας είναι να το παιξεις έρωτες και παραμύθια αν ξέρεις πολύ καλά ρωσικά και o άλλος είναι να είσαι σπόνσορας. Ρωσίδες και ουκρανές μια στις εκατό να βάλει το χέρι στην τσέπη και αυτό στην αρχή για να σε εντυπωσιάσει  :)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ο dirty 7 για μολδαβια εγραψε και αποτυχιες και επιτυχιες οπως και εγω συνηθισω για αυτο τον πιστευω στο θεμα εκει.για ουκρανια ειναι λιγο διαφορετικα τα παιχνιδια και οι κοπελες δεν ειναι τοσο αθωες,αν πεις καθαρα περιμενω αλλη γκομενα και δωσεις δωρακι την κρατας η διωχνεις και αυτη.εμενα η βιζιτα που εφερα ειπε στην κοπελα ππου γουσταρα ειμαστε φιλοι και ηρθε οδυσσο για ενα βραδι,αλλα την ειχα λαδωσει απο πριν ωστε να μεινω ελευθερος.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Δεν σου είπα ότι δεν πιστεύω αυτά που γράφει ο dirty,άλλωστε είναι παλιός και αξιόπιστος παίκτης, είναι διαφορετικό  όμως να κυνηγάς 20αρες και εντελώς διαφορετικό 30αρες. Για τις 30 + μπορώ να βγαίνω κάθε μέρα με διαφορετικιά γκόμενα εύκολα και χωρίς χαρτζιλίκια.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Δύο είναι οι τρόποι για να βγάλεις γκόμενα Χάρη, ο ένας είναι να το παιξεις έρωτες και παραμύθια αν ξέρεις πολύ καλά ρωσικά και o άλλος είναι να είσαι σπόνσορας. Ρωσίδες και ουκρανές μια στις εκατό να βάλει το χέρι στην τσέπη και αυτό στην αρχή για να σε εντυπωσιάσει  :)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
μιλω τωρα με δασκαλο,λεει αν εισαι ο ροντολφο βαλεντινο μπορει χαχαχαχ.για τον διμητρακι με τα 100 γριβνα πουτανες ουτε πριν 25 χρονια συμφωνουμε με δασκαλο.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Ασε τον δασκαλο να λεει,μετα απο 30 και κατι χρονια μονιμης διαμονις επι ρωσικου εδαφους κατι παραπανω ξερω. Παντα αυτα που γραφω ειναι 100%.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν σου είπα ότι δεν πιστεύω αυτά που γράφει ο dirty,άλλωστε είναι παλιός και αξιόπιστος παίκτης, είναι διαφορετικό  όμως να κυνηγάς 20αρες και εντελώς διαφορετικό 30αρες. Για τις 30 + μπορώ να βγαίνω κάθε μέρα με διαφορετικιά γκόμενα εύκολα και χωρίς χαρτζιλίκια.
Αν πιστευεις αυτον τον ψεύτη εγω τι να πω? :2funny:Καλα δεν καταλαβαινεις για τι φουκαρά και αγάμητο μιλάμε  :2funny: πηγε Ουκρανία για να βρει μια 30+ ξυπολιτη για να εχει γυναικια παρέα  :2funny:δεν βλεπεις οτι κρυβεται? :2funny:Αν ειχε ωραιες γκομενες θα μας ειχε φλωμοσει στις φωτογραφιες  :2funny: λιγο φανηκε η μια και ειδες την κακομοιρια της.
 Θυμιζει αυτους τους τελειωμένους Ελληνες που ειναι εδω και εχουνε παρει κατι σκουπίδια κι καυχιόνται οτι εχουν γυναίκα :2funny:.Ο Σινοχάρας ειπε ψεματα ως προς την τιμη.Σε σχεση μ'αυτο τον κακομοιρη ακόμα και ο Σινοχάρας ειναι θεός.

μιλω τωρα με δασκαλο,λεει αν εισαι ο ροντολφο βαλεντινο μπορει χαχαχαχ.για τον διμητρακι με τα 100 γριβνα πουτανες ουτε πριν 25 χρονια συμφωνουμε με δασκαλο.
Σχετικα με 'μενα επιβεβαιωθηκα για μια ακομα φορα απο τον φίλο του ρολογά που ηρθε Αγία Ππετρούπολη.Γιατι μια ζωη με συγκρίνετε με τους φουκαράδες? :headbang:Επειδη καποιοι ειναι για κλάμματα πρεπει να ειμαι κ'εγω?
 Τωρα με τα 100 Γκρίβνια αφου το λέει η κοπέλα!Ρωσσικά ξερετε!Γ'αυτο και σας εβαλα τα βιντεάκια με την κρυφή κάμερα.Εεκτος αν ειναι στημένο το βιντεάκι?Ωραια τότε και πόσο ειναι η τιμη για ενα  :knockinb: στο δρόμο?Πόσα παίρνουν αυτές που στέκονται στο δρόμο?
  Και στο amurspb για τετοιες τιμες μιλάνε 100 Γκρίβνια τσιμπούκι 150 γαμήσι.

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Ο γερό-ουβρός όλο μαλακίες λέει ένεκα αλτσαχάιμερ χαχχα

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Και στην Ελλαδα εντελως αγάμητος σαν τον Πιρφόρο αφου ηρθε Ουκρανία για να βρει λιγη γυναικια συντροφιά  :jerking:.
Όταν δεν ανεβαίνουν λες ότι δεν έχουν λεφτά,όταν ανεβαίνουν λες ότι είναι πεινασμένοι....τσίμπα ένα αρχίδι χαχχαχα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το οτι τετοια ξεφτιλισμένα άτομα μπήκανε να βοηθίσουνε τον ψεύτη  οταν παλι εγινε ρεζίλι δειχνει πόσο κακομοίρης είναι:2funny:.
  μετα απο αυτο ακομα και αν καποιος τον πιστεψε τωρα δεν προκειται να τον πιστέψει  :2funny:

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Όλοι τον πιστεύουν εκτός από σένα χαχαχ Οι πιο πολλοί γαμανε εδώ μέσα εκτός από σένα :2funny: Συνέχισε να γράφεις για να γελάμε  :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
.Αν οπως εγω ειχες γκομενες εμφανησιμες θα μας της έβαζες δεν θα χεζόσουν  :2funny:.Λιγο απο τη χωριάτα που ειδαμε  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Έχει αυτογνωσία ο τύπος! Δεν μιλάει για ποιότητα αλλά για ποσότητά!! Δεν τολμάει καν να γράψει στο παραπάνω νήμα με τις Ουκρανίδες Μουνάρες :2funny: :2funny: :2funny:!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το 3 στα 3 σε 3 μέρες είναι μη ρεαλιστικό ποσοστό...
Δεν γίνονται αυτά και μάλιστα με γνωριμίες μέσω ίντερνετ και πολύ περισσότερο με επαρχιώτισσες...
Ο φίλος μου που ανέβηκε Αγ. Πετρούπολη δεν κατάφερε καμιά από τις 3 που είδε! Μάλιστα η μια δεν εμφανίστηκε καν! Είναι και αυτό πολύ πιθανό! Το ίδιο συμβαίνει σε όλους μας εδώ που πάμε και συναντάμε κοπέλες που μας αρέσουν! Συνήθως 1 στις 3 κάθονται...
Βέβαια κράτησα μια επιφύλαξη γι' αυτά τα χωριά που ρεύμα έχουν μόνο στις διασταυρώσεις των δρόμων...

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Το 3 στα 3 σε 3 μέρες είναι μη ρεαλιστικό ποσοστό...
Δεν γίνονται αυτά και μάλιστα με γνωριμίες μέσω ίντερνετ και πολύ περισσότερο με επαρχιώτισσες...
Ο φίλος μου που ανέβηκε Αγ. Πετρούπολη δεν κατάφερε καμιά από τις 3 που είδε! Μάλιστα η μια δεν εμφανίστηκε καν! Είναι και αυτό πολύ πιθανό! Το ίδιο συμβαίνει σε όλους μας εδώ που πάμε και συναντάμε κοπέλες που μας αρέσουν! Συνήθως 1 στις 3 κάθονται...
Βέβαια κράτησα μια επιφύλαξη γι' αυτά τα χωριά που ρεύμα έχουν μόνο στις διασταυρώσεις των δρόμων...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom