D
dude901123
Επισκέπτης
+17 σήμερα στο Κισινάου. Πήρα τη Μαριάνα και πήγαμε απο Dubasari PNR και μετά Τιράσπολ για φαγητό και βόλτα. Τώρα ήρθα στο ΟPA να ανοίξω λίγο υπολογιστή και να πω τα νέα μου. Την πάτησα στα σύνορα με ΠΝΡ καθώς ο βλάκας ο συνοριόβλακας είπε στην κοπέλα πως έχω περάσει άλλη μια φορά από εκεί πέρυσι το καλοκαίρι.. όταν είχαμε πάει με το Μάκη. Και η κοπέλα επέμεινε πως ήμουν πρώτη φορά ΠΝΡ όπως της είχα πει εγώ.. καμιά φορά όποιος πηδάει πολλά αγγούρια, κάνει τον άνετο.. τρώει και ένα στον κώλο. Ευτυχώς το μάζεψα.. είπα πως είχα δανείσει το αυτοκίνητο σε ένα φίλο το καλοκαίρι ο οποίος πήγε Οδησσό. Και ότι το όνομά μου ίσως χρυπήθηκε κατά λάθος. Τώρα πόσο το πίστεψε.. δεν ξέρω.Γειά σου Φίλε! Συγχαρητήρια για το ταξίδι βλέπω πως περνάς καλά με λιγά σχετικά λεφτά και μια σχετικά καλή ποιότητα! Επίσης μας δίνεις πολύτιμες πληροφορίες για ένα σχετικά "παρθένο" μέρος που δείχνει να είναι πολύ υποσχόμενο!
Αλλά για τις γυναίκες πιστεύω πως υπερβάλεις πάνω στην προσπάθεια σου να αντιπαρατεθείς με τον Δημητράκη! 3 σε τέσσερις μέρες και χωρίς Ντίσκο και χωρίς καν να τις έχεις δει πιο πριν είναι πολύ δύσκολο Νούμερο και επαληθευμένο από εμάς πολλές φορές! Συνήθως στα ραντεβού που πάμε σε γκόμενες που δεν έχουμε πάρει και απλά έχουμε φασώσει συνήθως 1 στις 3 κάθεται και αφού μεθύσουν μετά από βραδινή έξοδο...
Το σύστημά σου μοιάζει με του Σινοχάρα αλλά εσύ υπόσχεσαι.... αέρα αντί χρήμα?? Κάπου δεν μου κάθεται καλά εκτός αν σε αυτές τις πόλεις οι γκόμενες είναι τόσο ...καμένες!
Όσο για το πορνομετανάστη... Πρίν από μερικές μέρες πήγε ένας φίλος μου Αγ. Πετρούπολη για να βρεί κάποιες γκόμενες που άλλες γνώριζε από Ρόδο και άλλες από το ίντερνετ που δεν του έκατσε καμία για διάφορους λόγους! Τον έφερα σε επαφή με τον Δημητράκη ο οποίος ήταν πολύ φιλόξενος μαζί του! Τον γύρισε στα κλάμπ και αν δεν ήταν καθημερινές και είχε κόσμο μπορεί να φόρτωναν διότι έστω και στα άδεια κλάμπ παίζαν παιχνίδι! Τελευταία μέρα μάλιστα ο Δημητράκης χτύπησε το μοναδικό γκομενάκι του κλάμπ και πήγε να το πλασάρει στο φίλο μου ο οποίος δεν γούσταρε!
Μας τα είπε όλα αναλυτικά και έτσι όλη η Παρέα δεν θα είχαμε πρόβλημα να ανεβούμε Αγ Πετρουπολη κάποια στιγμή αλλά και όπωτε θέλει ο ίδιος είναι ευπρόσδεκτος στη Ρόδο!!!
Είναι ανόητο να προσπαθήσω να πείσω πως δεν υπερβάλω. Δεν είπα πως γάμησα το πιο όμορφο μουνί της Ουκρανίας. Αλλά αυτές με τις οποίες έκλεισα ραντεβού αυτή τη φορά μου έκατσαν. Τι να πω? Είχαμε μιλήσει αρκετές φορές Skype, το παρουσίασα ωραία το παραμύθι, δεν έκανα και κάποια χοντρή γκάφα και μου έκατσε. Θέλετε τα ονόματα ξενοδοχείων ώστε να ελεγξετε ότι τα 3 διαφορετικά δωμάτια των φωτογραφιών ήταν ακριβώς αυτά? Που να βρήκα τις φωτογραφίες από γυμνές κοπέλες στην ίδια στάση σε 3 διαφορετικά δωμάτια ξενοδοχείων στο Chernivcy?
Λοιπόν...
1. Φωτογραφία: Andinna Hotel. 2. Φωτογραφία: Chernivtsi Apartments. 3. Φωτογραφία: Magnat Lux Hotel.
Δείτε καλά τα δωμάτια και τις φωτογραφίες και θα διαπιστώσετε πως ότι γράφω είναι ακριβώς όπως τα λέω. Αν κάποιος από εσάς ζει Θεσσαλονίκη και θέλει ας έρθει με πμ να πιούμε ένα καφέ και να του δείξω τις υπόλοιπες ανοιχτές φωτογραφίες με πρόσωπα, με αποδείξεις κράτησης ξενοδοχείων αλλά και μιλώντας στο Skype με τα κορίτσια των φωτογραφιών ώστε να κλείσει επιτέλους το θέμα μια και καλή.