You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
chernivtsi
- Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 103K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ρολογα μου συμφωνω στο οτι ειναι λιγο δυσκολο οι γκομενες να πανε στο ξενοδοχειο να μεινουν λιγες μερες,διαφορετικο να εχεις διαμερισμα,να μιλας την γλωσσα.αυτο που εκανα μερικες φορες να σπιτωσω καπεια,απλα ηταν απο αλλη πολη και εμενε σε αχουρια σε φιλη,αδερφη,οταν της επαιρνα σπιτι δεν ηθελαν να φυγουν,μετα γνωριζα φιλες και αδερφες.στο ξενοδοχειο μονο βιζιτες πηγαινοερχονται.για αγια πετρουπολη συμφωνο εν μερη ειναι ανωτερος κοσμος αλλα στα στεκια που παει ο διμιτρακις και στα κλαμπ οι γκομενες που πανε ειναι φατε ματια ψαρια και ειδα συμπεριφορα ουκρανιδων.δεν θα βρεις στο ροσι και στο μετρο που πηγαινα τον καλο κοσμο της πετρουπολης,εγω αφραγγες ειδα φοιτιτριες η απο πετρουπολη που ηθελαν να πιουν τσαμπα!επιναν μπυρα 2 ευρο,οταν προτινα κερασμα ηθελαν κοκτειλ 15 ευρο και εδιναν στις φιλες να δοκιμασουν,ασε μια συμπαθιτικη πιτσιρικα καθε νυχτα την εβλεπα να γλειφετε με 6-7 διαφορετικους χαχαχαχ.στην οδησσο δεν βλεπεις να γλειφονται και τετειες αφραγγες οπως πετρουπολη στο μετρο που πανε φοιτητες.αν θυμασε διμιτρακι στο γιο κλαμπ οδυσσο ηταν φοιτητες αντρες παρεα,κοπελες μεγαλη παρεα,λιγοι μιξ και καθονταν κοσμια.ασε που δεν καταδεχοταν καμια να την κερασω οταν προτεινα.πιτσιρικες που βρηκα πετρουπολι 18-19 τις πηγα και εφαγαν μια μικρη κρεπα σοκολατα,τους ειπα παρτε δευτερη και ειπαν χορτασαμε καθε 2-3 μερες τρωμε χαχαχα.διμιτρακι και στην πετρουπολη εχει κοσμοπου δεν ειναι καλα οικονομικα,δεν ζουνε ολοι στο κεντρο.αδεια πολη ειναι ο κοσμος δουλευει και οι καλες κοπελες,κρυο και το βραδι δεν θα βγουν να πανε στο ροσι.που πηγα τοτε σεμπτεβριο αδεια πολη ηταν,βαρετη,στο ροσι αδειο και μονο στο μετρο με τους φοιτητες κοσμο.αγια πετρουπολη μονο σαλον θα γαμουσε ο φιλος του ρολογα η θα κερνουσε αδικα κοκτειλ στην καθε χαζη.μια τετεια που κερνουσα κοκτειλ και ειδα αδικα,μεθυσμενη μετα αρχισε να φλερταρει με εναν αφραγγο,αυτος τις εκλεψε το πανακριβο κινητο που ηταν του πατερα της χαχαχαχ.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Tο οτι μπηκες και γραφεις υπερ του αποδικνυει τι τελειωμένος ειναι .Και οτι οι περισσοτερες φωτογραφίες του ειναι δανεισμένες απο ΄σαςΌλοι τον πιστεύουν εκτός από σένα χαχαχ Οι πιο πολλοί γαμανε εδώ μέσα εκτός από σένα Συνέχισε να γράφεις για να γελάμε
Ναι οι Ελληνες της Μολδαβίας ξεσκιζονται στο γαμήσι ειναι πιθανον να γαμάνε τον Παναγιώταρο άσε πηγα και ειδα την κατάντια τους Τους ειδαμε και σε φωτογραφία και τους θαυμάσαμε
ο φιλος μας 4 σε τρεις μέρες τοτε που ειχε παει στη Μολδαβία .Το 3 στα 3 σε 3 μέρες είναι μη ρεαλιστικό ποσοστό...
Δεν γίνονται αυτά και μάλιστα με γνωριμίες μέσω ίντερνετ και πολύ περισσότερο με επαρχιώτισσες...
Ο φίλος μου που ανέβηκε Αγ. Πετρούπολη δεν κατάφερε καμιά από τις 3 που είδε! Μάλιστα η μια δεν εμφανίστηκε καν! Είναι και αυτό πολύ πιθανό! Το ίδιο συμβαίνει σε όλους μας εδώ που πάμε και συναντάμε κοπέλες που μας αρέσουν! Συνήθως 1 στις 3 κάθονται...
Βέβαια κράτησα μια επιφύλαξη γι' αυτά τα χωριά που ρεύμα έχουν μόνο στις διασταυρώσεις των δρόμων...
Χωρις πλακα αυτος πρεπει να ειναι απο τους πιο τελειωμένους του σά'ι'τ Η αληθεια διαφερει λιγακι απο αυτα που γράφει .Για να καλός είναι
Η αληθεια ειναι λιγάκι διαφορετική Ελλαδα ειχε να δει γκόμενα χρόνια γ'αυτο και η χωριάτα που βρήκε ηταν θεά γ'αυτον!και την ειχε χεράκι χεράκι απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ .Πιο πολυ γυναικια συντροφιά ήθελε παρα να .Ο καθαρά Ελληνας Πιρφόρος .
Το αρνητικό ειναι οτι δεν εδωσε καμια πληροφορία μόνο εγραφε για καφέδες,αθλια φαγητά και το ξενοδοχείο.Εγω οπου πηγαινω κανω πολυ λεπτομερή ανάλυση και οταν καποιος πηγαινει καπου βλεπει αυτα που εχω γραψει.Θυμασαι ενα φιλος σου που ειχε παει Μολδαβία και σου ειχε πει ακριβως οτι εγραψα κ'εγω?Για τη Μολδαβία και τους εκει Ελληνες Βεβαια ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικο επιπεδο και αν το επιπεδο του ειναι τετοιο μπορει να βλεπει οτι αυτα τα μέρη ειναι πολυ χά'ι'
Πιο πλάκα εχει που ειναι χέστης φοβαται μη μαθουμε ποιος ειναι και τον κάνουμε ρεζίλι ενας Κυπριος που ειναι εδω οταν τον ειχα συναντισει τυχαια κοιταγε το πουκαμισο μου μην εχω καμια κρυφη κάμερα και τον φωτογραφίσω .Ο Σινοχάρας παντος ειναι πολυ καλητερος του (ελπιζω να μην παρεξηγηθει μαζι μου ο Σινοχάρας που τον συγκρίνω με κατι τετοιους τελειωμένους ) .Παντος για να με αυτα που γραφει καλός ειναι
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Απο το μετρό μονο απ'εξω περνάω εκει ειναι χαβούζα!Ρόσι μια φορα στις 4-5 φορες βρισκω πολυ καλη γκόμενα.Υπαρχουν πολλα αλλα κλαμπ στην πόλη των 5 εκατομυριων για να πας.Συνηθως καλό κόσμο εχει στα ΧΧΧΧ αλλο επιπεδο εκει.Στο Ρόσι εχω το θετικο οτι οι Σεκιουριτάδες που ειναι φίλοι μου μου λενε αν τους ρωτησω για καποια γκομενα,αν ερχεται συχνά?με τι ασολειται?πως φερεται?Μαζι με τον αρχισεκιουριτά ειχαμε παρει αρκετες φορές γκόμενες απο την ντίσκο στη σάουνα.ρολογα μου συμφωνω στο οτι ειναι λιγο δυσκολο οι γκομενες να πανε στο ξενοδοχειο να μεινουν λιγες μερες,διαφορετικο να εχεις διαμερισμα,να μιλας την γλωσσα.αυτο που εκανα μερικες φορες να σπιτωσω καπεια,απλα ηταν απο αλλη πολη και εμενε σε αχουρια σε φιλη,αδερφη,οταν της επαιρνα σπιτι δεν ηθελαν να φυγουν,μετα γνωριζα φιλες και αδερφες.στο ξενοδοχειο μονο βιζιτες πηγαινοερχονται.για αγια πετρουπολη συμφωνο εν μερη ειναι ανωτερος κοσμος αλλα στα στεκια που παει ο διμιτρακις και στα κλαμπ οι γκομενες που πανε ειναι φατε ματια ψαρια και ειδα συμπεριφορα ουκρανιδων.δεν θα βρεις στο ροσι και στο μετρο που πηγαινα τον καλο κοσμο της πετρουπολης,εγω αφραγγες ειδα φοιτιτριες η απο πετρουπολη που ηθελαν να πιουν τσαμπα!επιναν μπυρα 2 ευρο,οταν προτινα κερασμα ηθελαν κοκτειλ 15 ευρο και εδιναν στις φιλες να δοκιμασουν,ασε μια συμπαθιτικη πιτσιρικα καθε νυχτα την εβλεπα να γλειφετε με 6-7 διαφορετικους χαχαχαχ.στην οδησσο δεν βλεπεις να γλειφονται και τετειες αφραγγες οπως πετρουπολη στο μετρο που πανε φοιτητες.αν θυμασε διμιτρακι στο γιο κλαμπ οδυσσο ηταν φοιτητες αντρες παρεα,κοπελες μεγαλη παρεα,λιγοι μιξ και καθονταν κοσμια.ασε που δεν καταδεχοταν καμια να την κερασω οταν προτεινα.πιτσιρικες που βρηκα πετρουπολι 18-19 τις πηγα και εφαγαν μια μικρη κρεπα σοκολατα,τους ειπα παρτε δευτερη και ειπαν χορτασαμε καθε 2-3 μερες τρωμε χαχαχα.διμιτρακι και στην πετρουπολη εχει κοσμοπου δεν ειναι καλα οικονομικα,δεν ζουνε ολοι στο κεντρο.αδεια πολη ειναι ο κοσμος δουλευει και οι καλες κοπελες,κρυο και το βραδι δεν θα βγουν να πανε στο ροσι.που πηγα τοτε σεμπτεβριο αδεια πολη ηταν,βαρετη,στο ροσι αδειο και μονο στο μετρο με τους φοιτητες κοσμο.αγια πετρουπολη μονο σαλον θα γαμουσε ο φιλος του ρολογα η θα κερνουσε αδικα κοκτειλ στην καθε χαζη.μια τετεια που κερνουσα κοκτειλ και ειδα αδικα,μεθυσμενη μετα αρχισε να φλερταρει με εναν αφραγγο,αυτος τις εκλεψε το πανακριβο κινητο που ηταν του πατερα της χαχαχαχ.
Ο φιλος του ρολογα ηρθε χωρις να εχει πληροφοριες ηταν ντυμένος λάθος και νομιζε οτι το στυλ του καμακιου της Ρόδου εχει πέραση.Ηταν και άτυχος γιατι εκεινη τη βδομάδα δεν ειχα λεφτα αυτη τη γκόμενα που καμάκωσα άνετα την παίρναμε με της 2 φίλες της στη σάουνα.καθημερινες δεν εχει κινηση.Οι καλητερες μέρες ομως για να βγαλω γκόμενα στο Ρόσι ειναι η Κυριακά και η Τετάρτη ερχονται και πλήτουνε.Οταν μιλαω για γκόμενες μιλάω ηλικίας μεχρι 25 ετών αν θες γριες έχει όσες θελεις!Ο φίλος του ρολογά συναντηθηκε και κυνηγησε γκόμενες 20-22 ετων.Αν ηθελε 35αρες θα οσες ηθελε!Του άρεσε παρα πολυ η Αγία Πετρούπολη και ειπε μακάρι να μπορούσα να πορνομεταναστεύσω!
Σας βαζω τη γκόμενα που σχεδόν μόνη της μου την έπεσε,επειδη ειναι πολυ μέτρια δεν μου άρεσε και ηθελα να την πασάρω στο φίλο του ρολογά.Την αλλη μέρα με έπαιρνε τηλεφωνο για να βγούμε.Τη βάζω χωρις καποια αποδειξη γιατι μπορει να επιβεβαιωσει ο φίλος του Ρολογά οτι λέω.
Συνημμένα
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.275
- Πόντοι
- 506
Το έχω γράψη πολλές φορές να το γράψω άλλη μια τώρα. Στην Ουκρανική επαρχία είναι πολύ πιο εύκολο από οπουδήποτε άλλου.Ειδικά αν κυνηγάς την ποσότητα από 30+.Αν παιζει και κανενα χαρτζιλίκι υπάρχει η πιθανότητα να περάσεις τον μισό γυναικείο πληθυσμό του χωριού.Στο Σαν Πετερμπούργκ μπορεί να μη τα κατάφερε ο φίλος σου να πηδηξη αλλά όπως λες οι γκόμενες βγήκαν μαζί του. Αν σκεφτεις και τη διάφορα στο επίπεδο που έχει μια ρωσίδα από μια πρωτεύουσα η συμπρωτεύουσα και την συγκρίνεις με μια χωριατοπούλα από το πουθενά θα καταλάβεις ότι είναι πολύ εύκολο να έχεις όχι 3 αλλά και περισότερες.Μην μπερδευεσαι μ αυτό που συμβαινει στην Ελλαδα όπου στις μικρές επαρχιακές πόλεις είναι δύσκολο το καμάκι λόγω της κλειστής κοινωνίας και στην μεγαλούπολη εύκολο. Στην πρώην CCCP τα πράγματα είναι εντελώς αντίθετα.Το 3 στα 3 σε 3 μέρες είναι μη ρεαλιστικό ποσοστό...
Δεν γίνονται αυτά και μάλιστα με γνωριμίες μέσω ίντερνετ και πολύ περισσότερο με επαρχιώτισσες...
Ο φίλος μου που ανέβηκε Αγ. Πετρούπολη δεν κατάφερε καμιά από τις 3 που είδε! Μάλιστα η μια δεν εμφανίστηκε καν! Είναι και αυτό πολύ πιθανό! Το ίδιο συμβαίνει σε όλους μας εδώ που πάμε και συναντάμε κοπέλες που μας αρέσουν! Συνήθως 1 στις 3 κάθονται...
Βέβαια κράτησα μια επιφύλαξη γι' αυτά τα χωριά που ρεύμα έχουν μόνο στις διασταυρώσεις των δρόμων...
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Πόσο τελειωμένος και απελπισμένος πρεπει να ειναι κανεις για να παει εκει να κυνηγάει 30+ Αν ειναι να τους δωσεις και χαρτζιλίκι εισαι για να πας να κρεμαστείςΤο έχω γράψη πολλές φορές να το γράψω άλλη μια τώρα. Στην Ουκρανική επαρχία είναι πολύ πιο εύκολο από οπουδήποτε άλλου.Ειδικά αν κυνηγάς την ποσότητα από 30+.Αν παιζει και κανενα χαρτζιλίκι υπάρχει η πιθανότητα να περάσεις τον μισό γυναικείο πληθυσμό του χωριού.Στο Σαν Πετερμπούργκ μπορεί να μη τα κατάφερε ο φίλος σου να πηδηξη αλλά όπως λες οι γκόμενες βγήκαν μαζί του. Αν σκεφτεις και τη διάφορα στο επίπεδο που έχει μια ρωσίδα από μια πρωτεύουσα η συμπρωτεύουσα και την συγκρίνεις με μια χωριατοπούλα από το πουθενά θα καταλάβεις ότι είναι πολύ εύκολο να έχεις όχι 3 αλλά και περισότερες.Μην μπερδευεσαι μ αυτό που συμβαινει στην Ελλαδα όπου στις μικρές επαρχιακές πόλεις είναι δύσκολο το καμάκι λόγω της κλειστής κοινωνίας και στην μεγαλούπολη εύκολο. Στην πρώην CCCP τα πράγματα είναι εντελώς αντίθετα.
Όσο για το φίλο μας η γνωμη μου ειναι οτι τη με τη μία έμεινε ολες αυτες της μέρες τωρα αυτα που λεει για τα αλλα ξενοδοχεια και της αλλες γκόμενες ειναι της φαντασίας του.Ακομα και ενας οχι εμπειρος με το που ειδε τους κλωνους του Red-Davarits να γραφουν υπερ του καταλαβε οτι αυτοι του δώσανε της φωτογραφίες απο τα αλλα ξενοδοχεια η δε φωτο μου φενεται γνωστη νομιζω την ειχε βαλει παλιά ο Red χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος .
Αυτος παντος που ειπα για το φίλος σου το Σινοχάρα οτι ειναι πολυ καλητερος απ' αυτον τον αγάμητο κακομοίρη δεν το ειπα για πλάκα.Ο Σινοχάρας τέτοιες σαβούρες δεν θα γυριζε να της κοιτάξει
Εκανε πολυ καλα ο κακομοίρης που κρυβόταν στο Κισινιώφ γιατι αν ειχα δει τα χάλια του και μου είχε δειξει και καμια αθλια 35αρα Μολδαβή που θα έμοιαζε με αυτες που δουλευουν καθαρηστριες στην Ελλάδα θα ειχε φάει πολύ κράξιμο
blakanexpres
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
του σχινο τα κονε αλλανταλον αρχηγε παρε την παε δεν μου πες να ρθω ..
η οντεσσα ανακηρυξε την αυτονομια της οτι γαμησατε γαμησατε τελος ..
προδομενηγρια
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ΠεινάλααααΗταν και άτυχος γιατι εκεινη τη βδομάδα δεν ειχα λεφτα
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Γιατι δεν ηθελα να χαλάσω Ευρώ και να πουλήσω μετοχές της Philip Morris που πηρα με 25 $ και πουλησα με 90 $.Πεινάλαααα
Θες να μαθει ο κόσμος που δουλευεις στην Ελβετία? Που μεταφέρεις τα αποβλητα των νοσοκομείων με ενα φορτηγάκι .
Εισαι τόσο που αντι να βοηθάς τον ψεύτη που ετσι κ'αλλιως δεν τον πιστευει κανενας τον χαντακώνεις ακόμα περισσότερο Το οτι εχει σχέση μαζι σου τον ξεφτιλίζει ακομα περισσότερο
Ενας φίλος μου μου έγραψε με ΠΜ οτι πιστεύει οτι ο ψεύτης της Μολδαβίας ουτε τη χωριάτα και την έβγαλε φωτογραφία οταν κοιμότανε για να .Ισως να ειναι κ'ετσι δεν αποκλυεται γιατι τον ειδα πολύ στόκο,αγάμητο και άβγαλτο ισως γ'αυτο καθοτανε και εγραφε για να ξεθυμάνει,τωρα που πηγε σ'αυτη τη 35χρονη στη Μολδαβία που πρεπει να του καθησε εξαφανίστηκε δεν γραφει τίποτα
D
dude901123
Επισκέπτης
Από ότι κατάλαβα το Forum Chernivcy έχει φτιαχτεί για να γράφει ο.. Πορνόβλακας μια μαλακία και να κάνει αναλύσεις περί του κόμπλεξ του. Βρε Πορνοηλίθιε.. εδώ μιλάμε για το Chernivcy. Υπάρχει forum για να γράφεις τι έκανες στο Πετροχώρι σου. Εδώ μιλάμε για άλλο χωριό. 8 σελίδες διαβάζω μαλακίες σχόλια. Έχεις κάτι να πεις για το Chernivcy? Έχεις πάει? Γάμησες καμία από εκεί? Έχεις καμιά πληροφορία συγκεκριμένη να μοιραστείς σχετικά με το μέρος και όχι τι άκουσες ή τι σου είπε κάποιος άσχετος? Πραγματικά υπάρχει κάποιος υπεύθυνος εδώ μέσα στο site που να ελέγχει τι γράφεται και αν είναι σχετικό? Αν δεν ενδιαφέρουν οι πληροφορίες που έχω να μοιραστώ και γουστάρετε απλά το spamarisma μη γράφω άδικα. Δεν μπήκα εδώ ούτε να αποδείξω ότι είμαι Greeklover ούτε πως την έχω μεγαλύτερη. Δεν κάνω διαγωνισμό και δεν ανταγωνίζομαι κανέναν. Πήγα σε ένα μέρος, ακολούθησα μια μέθοδο, χτύπησα γκόμενες με συγκεκριμένο τρόπο και ανέβασα φωτογραφίες από όσα έγιναν με ξενοδοχεία και γκόμενες. That's all. Κανένας σαβούρης δεν μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα.
Και αν δεν μπορεί να γαμήσει χωρίς να πληρώσει.. λυπάμαι.. Μπουρδέλα υπάρχουν και στη Θεσσαλονίκη. Δεν χρειάζεται να ξετρυπώνουμε sallon στη Ρωσία για να πληρώσουμε για να γαμήσουμε. Ανοίγεις την τηλεόραση εκεί και σε μουσικές εκπομπές γυναίκες ανεβάζουν αγγελίες με τηλέφωνα για να τις συναντήσεις. Δεν χρειάζεται να πας ούτε σε club, ούτε καν να πληρώσεις. Τέλος πάντων δεν είναι αυτός ο στόχος μου.
Τώρα αν οι συγκεκριμένες είναι από άντρες ή γυναίκες.. συγχωρείστε με δεν ξέρω ρώσικα να ανεβάσω τις σωστές.
Και αν δεν μπορεί να γαμήσει χωρίς να πληρώσει.. λυπάμαι.. Μπουρδέλα υπάρχουν και στη Θεσσαλονίκη. Δεν χρειάζεται να ξετρυπώνουμε sallon στη Ρωσία για να πληρώσουμε για να γαμήσουμε. Ανοίγεις την τηλεόραση εκεί και σε μουσικές εκπομπές γυναίκες ανεβάζουν αγγελίες με τηλέφωνα για να τις συναντήσεις. Δεν χρειάζεται να πας ούτε σε club, ούτε καν να πληρώσεις. Τέλος πάντων δεν είναι αυτός ο στόχος μου.
Τώρα αν οι συγκεκριμένες είναι από άντρες ή γυναίκες.. συγχωρείστε με δεν ξέρω ρώσικα να ανεβάσω τις σωστές.
Συνημμένα
προδομενηγρια
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Πόσα έπαιξες?ένα εκατομύριο? άντε να έβαλες δύο τρεις το πολύ πέντε χιλιάδες και σου τελείωσαν τα λεφτά αυτά είχες όλα και όλαΓιατι δεν ηθελα να χαλάσω Ευρώ και να πουλήσω μετοχές της Philip Morris που πηρα με 25 $ και πουλησα με 90 $.
Τόσο καιρό μας παρουζιασεσαι λες και είσαι ο γιος του βαρδινογιάννη
Με αμάξι δεκαετίας είσαι και μένεις σε μια τρώγλη
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Παντος εγω δεν χρειαζεται να μεταφέρω με ενα φορτηγάκι στην Ελβετία νοσοκομειακά αποβλητα και να με εχουνε οι Ελβετοί σαν τους Αλβανούς .Πόσα έπαιξες?ένα εκατομύριο? άντε να έβαλες δύο τρεις το πολύ πέντε χιλιάδες και σου τελείωσαν τα λεφτά αυτά είχες όλα και όλα
Τόσο καιρό μας παρουζιασεσαι λες και είσαι ο γιος του βαρδινογιάννη
Με αμάξι δεκαετίας είσαι και μένεις σε μια τρώγλη
Εσενα παντος εκτος απο τους κλώνους του RED και του DAVARITS δεν σε πιστεψε κανένας! Σε βοηθίσαν παντος πολύ σου δωσανε και φωτογραφίες να βάλεις για να στηρίξεις αυτα που λες!Από ότι κατάλαβα το Forum Chernivcy έχει φτιαχτεί για να γράφει ο.. Πορνόβλακας μια μαλακία και να κάνει αναλύσεις περί του κόμπλεξ του. Βρε Πορνοηλίθιε.. εδώ μιλάμε για το Chernivcy. Υπάρχει forum για να γράφεις τι έκανες στο Πετροχώρι σου. Εδώ μιλάμε για άλλο χωριό. 8 σελίδες διαβάζω μαλακίες σχόλια. Έχεις κάτι να πεις για το Chernivcy? Έχεις πάει? Γάμησες καμία από εκεί? Έχεις καμιά πληροφορία συγκεκριμένη να μοιραστείς σχετικά με το μέρος και όχι τι άκουσες ή τι σου είπε κάποιος άσχετος? Πραγματικά υπάρχει κάποιος υπεύθυνος εδώ μέσα στο site που να ελέγχει τι γράφεται και αν είναι σχετικό? Αν δεν ενδιαφέρουν οι πληροφορίες που έχω να μοιραστώ και γουστάρετε απλά το spamarisma μη γράφω άδικα. Δεν μπήκα εδώ ούτε να αποδείξω ότι είμαι Greeklover ούτε πως την έχω μεγαλύτερη. Δεν κάνω διαγωνισμό και δεν ανταγωνίζομαι κανέναν. Πήγα σε ένα μέρος, ακολούθησα μια μέθοδο, χτύπησα γκόμενες με συγκεκριμένο τρόπο και ανέβασα φωτογραφίες από όσα έγιναν με ξενοδοχεία και γκόμενες. That's all. Κανένας σαβούρης δεν μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα.
Η δεύτερη φωτογραφία τα λέει όλα Κοκκινομάλα κουκλίτσα ψαχνω (σε ελευθερη μεταφραση) για αντρα ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΧΑ
Το νούμερο αυτό είναι МЕГАФОН απο воронежская область μια κοπελίτσα απο εκει ψάχνει για Μοσχοβίτη.Εσένα αυτή ουτε θα γυρίσει να σε κοιτάξει για καμιά 35χρονη απο τα χωριά της Ουκρανίας καλός εισαι .Αν κουβαλάς τη μιζέρια που κουβαλάνε στην Ελλάδα και εχεις και το Ελληνικό ντύσιμο το πιθανοτερο ειναι να σε κοιτάξει με περιφρόνιση οπως κοιτάνε Ελλάδα τους Πακιστανούς!
Η πλακα ειναι οτι πολλοι δεν πιστευουν οτι σου έκατσε και η χωριάτα.Εγω πιστεύω οτι τη χωριάτα την η δευτερη γκομενα που κοιμάται ειναι φωτογραφια που σου έστειλε ο RED ,θα ειναι καμια γκομενα του που πριν απο 10 χρόνια!
Το οτι εισαι εντελως αγάμητος τα λένε οι πράξεις σου πηγες και γύριζες κρατώντας χεράκι χεράκι μια 30+ χωριάτα σε μια υποβαθμισμένη πόλη!Οταν γυρω σου ηταν γεμάτο μουνάκια .Συνέχισε να κρύβεσαι μη βρω καμιά φωτογραφία σου Στέλιο και τρέχεις και δεν φτάνεις
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Φίλε η αξιοπιστία του κάθε ενός που γράφει έχει σημασία! Είναι καλά αλλά κάπου υπερέβαλες...Από ότι κατάλαβα το Forum Chernivcy έχει φτιαχτεί για να γράφει ο.. Πορνόβλακας μια μαλακία και να κάνει αναλύσεις περί του κόμπλεξ του. Βρε Πορνοηλίθιε.. εδώ μιλάμε για το Chernivcy. Υπάρχει forum για να γράφεις τι έκανες στο Πετροχώρι σου. Εδώ μιλάμε για άλλο χωριό. 8 σελίδες διαβάζω μαλακίες σχόλια. Έχεις κάτι να πεις για το Chernivcy? Έχεις πάει? Γάμησες καμία από εκεί? Έχεις καμιά πληροφορία συγκεκριμένη να μοιραστείς σχετικά με το μέρος και όχι τι άκουσες ή τι σου είπε κάποιος άσχετος? Πραγματικά υπάρχει κάποιος υπεύθυνος εδώ μέσα στο site που να ελέγχει τι γράφεται και αν είναι σχετικό? Αν δεν ενδιαφέρουν οι πληροφορίες που έχω να μοιραστώ και γουστάρετε απλά το spamarisma μη γράφω άδικα. Δεν μπήκα εδώ ούτε να αποδείξω ότι είμαι Greeklover ούτε πως την έχω μεγαλύτερη. Δεν κάνω διαγωνισμό και δεν ανταγωνίζομαι κανέναν. Πήγα σε ένα μέρος, ακολούθησα μια μέθοδο, χτύπησα γκόμενες με συγκεκριμένο τρόπο και ανέβασα φωτογραφίες από όσα έγιναν με ξενοδοχεία και γκόμενες. That's all. Κανένας σαβούρης δεν μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα.
Και στη τελική ο φίλος μου που ανέβηκε Αγ. Πετρούπολη δεν είχε κανένα πρόβλημα να συναντήσει τον Δημητράκη! Και μας λέει τα καλύτερα! Εσύ τι φοβήθηκες να πας να τον δεις?
D
dude901123
Επισκέπτης
Πριν ανέβω για δεύτερη φορά Μολδαβία έστειλα μήνυμα αν είναι κάποιος επάνω να τα πούμε. Από τις 6 περίπου ημέρες που κάθησα τις πρώτες 2,3 ήμουν συχνά online το πρωί και έβγαινα με γκόμενες απόγευματα κυρίως και βράδυ καθώς το πρωί εργαζόντουσαν. Στη συνέχεια μπλόκαρα καθώς δεν είχα χρόνο ούτε να κατουρήσω μόνος μου. Οι τελευταίες μέρες ειδικά ήταν πνιγμένες με ραντεβού και γαμήσια. Ο Πορνόβλακας απάντησε σε εκείνη τη φάση, 2 μέρες πριν φύγω από Κισινάου. Το μήνυμα του το είδα όταν είχα επιστρέψει Θεσσαλονίκη. Δεν έχω λόγο να αποφύγω κανέναν και όποιος αξιόπιστος και σοβαρός παίχτης θέλει εδώ είμαι να πιούμε ένα καφέ Θεσσαλονίκη και να του δείξω όλες τις γκόμενες που είναι με πλάτη στις φωτογραφίες γυμνές, να πίνουμε καφέ και να τριγυρνάμε στις διάφορες πόλεις (Κισιναου, Τσερνιβτσι, Οδησσό, Τιράσπολ, Βουκουρέστι). Όποιος αμφισβητεί την αξιοπιστία μου ας έρθει να πιούμε ένα καφέ. Επειδή εγώ έκανα τουρισμό και ψάρευα γκομενάκια μέσω ιντερνετ, υπάρχουν πλήρη στοιχεία απο φωτογραφίες, συνομιλίες κτλ.Φίλε η αξιοπιστία του κάθε ενός που γράφει έχει σημασία! Είναι καλά αλλά κάπου υπερέβαλες...
Και στη τελική ο φίλος μου που ανέβηκε Αγ. Πετρούπολη δεν είχε κανένα πρόβλημα να συναντήσει τον Δημητράκη! Και μας λέει τα καλύτερα! Εσύ τι φοβήθηκες να πας να τον δεις?
Πριν αμφισβητήσεις κάποιον να έχεις το χρόνο και τη διάθεση να διαπιστώσεις όταν σε προκαλεί να ελέγξεις την αξιοπιστία του. Αλλιώς μη το κάνεις.
Επαναλαμβάνω.. ότι έγραψα είναι 100% αληθινά και μπορώ να το αποδείξω από κοντά σε όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά. Όπως κάποια στιγμή είδε και ο Μάκης τις φωτογραφίες όταν βρεθήκαμε πριν 1 χρόνο Κισινάου. Αλλά τώρα έχω τριπλάσιο υλικό από τις τελευταίες εξορμήσεις..
Όποιος θέλει εδώ είμαι. Δημητράκη.. Έλα να πιούμε ένα καφέ. Με τον όρο να έχεις το Laptop μαζί σου να ζητήσεις άμεσα συγνώμη όταν δεις πόσο βλάκας ήσουν για όσα έγραψες.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Με λίγα λόγια δεν πιστεύεις τα παραμυθια που λεει ουτε εσυ Πολλοι μου γράφουν οτι ουτε τη χωριάτα που φενεται λιγο στη φωτογραφία μπορει του Στόκου να μην του κάθισε να τον ειδε ετσι αγάμητο και κακομοιρη και να του το έπαιζε οτι καποια ειναι Πρεπει να ειναι πολυ θλιβεροςΦίλε η αξιοπιστία του κάθε ενός που γράφει έχει σημασία! Είναι καλά αλλά κάπου υπερέβαλες...
Καλα το σκέφτηκες πολυ αυτό για να το γράψεις? Ποιες αποδειξεις μας έβαλες? δυο κοπελες που δεν φενονται ουτε τα προσωπα τους να κοιμουνται σε ενα κρεβάτι ενος ξενοδοχειου? Ασε που η δευτερη ειναι φωτογραφια ειναι του RED νομιζω την ειχε βάλει παλιά .Πριν ανέβω για δεύτερη φορά Μολδαβία έστειλα μήνυμα αν είναι κάποιος επάνω να τα πούμε. Από τις 6 περίπου ημέρες που κάθησα τις πρώτες 2,3 ήμουν συχνά online το πρωί και έβγαινα με γκόμενες απόγευματα κυρίως και βράδυ καθώς το πρωί εργαζόντουσαν. Στη συνέχεια μπλόκαρα καθώς δεν είχα χρόνο ούτε να κατουρήσω μόνος μου. Οι τελευταίες μέρες ειδικά ήταν πνιγμένες με ραντεβού και γαμήσια. Ο Πορνόβλακας απάντησε σε εκείνη τη φάση, 2 μέρες πριν φύγω από Κισινάου. Το μήνυμα του το είδα όταν είχα επιστρέψει Θεσσαλονίκη. Δεν έχω λόγο να αποφύγω κανέναν και όποιος αξιόπιστος και σοβαρός παίχτης θέλει εδώ είμαι να πιούμε ένα καφέ Θεσσαλονίκη και να του δείξω όλες τις γκόμενες που είναι με πλάτη στις φωτογραφίες γυμνές, να πίνουμε καφέ και να τριγυρνάμε στις διάφορες πόλεις (Κισιναου, Τσερνιβτσι, Οδησσό, Τιράσπολ, Βουκουρέστι). Όποιος αμφισβητεί την αξιοπιστία μου ας έρθει να πιούμε ένα καφέ. Επειδή εγώ έκανα τουρισμό και ψάρευα γκομενάκια μέσω ιντερνετ, υπάρχουν πλήρη στοιχεία απο φωτογραφίες, συνομιλίες κτλ.
Πριν αμφισβητήσεις κάποιον να έχεις το χρόνο και τη διάθεση να διαπιστώσεις όταν σε προκαλεί να ελέγξεις την αξιοπιστία του. Αλλιώς μη το κάνεις.
Επαναλαμβάνω.. ότι έγραψα είναι 100% αληθινά και μπορώ να το αποδείξω από κοντά σε όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά. Όπως κάποια στιγμή είδε και ο Μάκης τις φωτογραφίες όταν βρεθήκαμε πριν 1 χρόνο Κισινάου. Αλλά τώρα έχω τριπλάσιο υλικό από τις τελευταίες εξορμήσεις..
Όποιος θέλει εδώ είμαι. Δημητράκη.. Έλα να πιούμε ένα καφέ. Με τον όρο να έχεις το Laptop μαζί σου να ζητήσεις άμεσα συγνώμη όταν δεις πόσο βλάκας ήσουν για όσα έγραψες.
Ποιες τελευαταιες μέρες? αφού εγώ ημουν εκεί πάνω απο 20 μέρες!Και έγραφα να έρθεις να συναντηθούμε!Ποιες 2 μέρες δεν μπήκες ιντερνέτ? Και που δεν ειχες χρόνο? Χρόνο για να ερχεσαι εξω απο το ΟΠΑ και να το βγαζεις φωτογραφία και να μην μπαινεις μέσα να μου μιλήσεις οταν πιθανότατα εγω ημουν μέσα είχες Στο El Greco μπήκες και μέσα κιόλας για να το βγάλεις φωτογραφία .Απλος κρυβόσουν σαν Αρουραίος για να μη δω τα χάλια σου Του Χάρη οταν μιλαγατε στο Σκα'ι'π γιατι δεν του ανοιξες την κάμερα να σε δει να θαυμάσει την ομορφιά σου? τι φοβόσουν οτι εισαι και θα γέλαγε μετά μαζί σου? Που ειναι οι φωτογραφιες που μας λες? Γιατι δεν μας της βαζεις να της δούμε να σε θαυμάσουμε
Enginieros
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Μην τσακωνεστε δωστε πιο πολλες πληροφοριες για το μερος αν εχετε παει....
ειναι γειτονικα στο ιβανο φρανκιβ οποτε μιας και θα επισκεφτω το ιβανο ισως παω και απο εκει...
τωρα αν εχει μουνια δε το ξερω ,αν δεν μιλανε αγγλικα;;;..εχει φοιτητριες;;;εχει κλαμπακια;;;χοτελ ζωη κοστος φανταζομαι φτηνια...
Υγ Προςωπικα δεν με νοιαζει αν ποσταρει καποιος φωτο και προσωπα απο γκομενες που πηδηξε εκει..εδω δεν κανουμε διαγωνισμο ποιος πηδαει τις καλυτερες ...πληροφοριες για ταξιδια πολεις μουνια κλπ κινδυνοι ευκολια....ολα δεκτα τα αλλα ειναι εκτος τοπικ νομιζω
ειναι γειτονικα στο ιβανο φρανκιβ οποτε μιας και θα επισκεφτω το ιβανο ισως παω και απο εκει...
τωρα αν εχει μουνια δε το ξερω ,αν δεν μιλανε αγγλικα;;;..εχει φοιτητριες;;;εχει κλαμπακια;;;χοτελ ζωη κοστος φανταζομαι φτηνια...
Υγ Προςωπικα δεν με νοιαζει αν ποσταρει καποιος φωτο και προσωπα απο γκομενες που πηδηξε εκει..εδω δεν κανουμε διαγωνισμο ποιος πηδαει τις καλυτερες ...πληροφοριες για ταξιδια πολεις μουνια κλπ κινδυνοι ευκολια....ολα δεκτα τα αλλα ειναι εκτος τοπικ νομιζω
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Κ'εγω του ειπα να γραψει γ'αυτα αλλα δεν πηγε ουτε σε κλαμπ ουτε ασχοληθηκε.Καθοτανε με μια χωριάτα και πηγαινε βόλτα καθε μέρα χεράκι χεράκι Μπορει και να μην του κάθισε να την ? Οι μόνες πληροφορίες ηταν για φα'ι' και για καφέ.Μην τσακωνεστε δωστε πιο πολλες πληροφοριες για το μερος αν εχετε παει....
Οταν καποιος λεει ψέματα οπως αυτός το μονο που κάνει ειναι να κορο'ι'δευει τον εαυτό του!Και ο ψεύτης πολυ γρήγορα αποκαλυπτεται Εχει ενδιαφέρον ποιανού φίλος ειναι?Ποιος τον κάλεσε αυτον τον αποτυχημένο στη Μολδαβία? Υποψιάζομαι οτι ειναι γνωστός με τον Γιάννη τον Κηπουρό τον πρωην ιδιοκτήτη του ΟΠΑ που χρεωκοπισε και εφυγε νυχτα .
Καλες και οι πληροφορίες αλλα και το γέλιο με τους φουκαράδες καλό ειναι
Τα εχουμε πει ολα!Αν πας μιλώντας Αγγλικά θα δυσκολευτεις ακομα και να παραγγείλεις να φας.
D
dude901123
Επισκέπτης
Εγώ έγραψα αρκετά πράγματα για την περιοχή. Την επισκεφθηκα, την έζησα και είχα τις εμπειρίες μου. Αλλά ο μόνος σοβαρός αναλυτής Μολδαβίας, Οδησσού και γενικά νότιας Ουκρανίας είναι ο γίγαντας που πήγε εκεί και γαμήθηκε να παίζει τάβλι με τους παππούδες και να κάνει οικονομικό-κοινωνικές αναλύσεις. 'Α και να τις θεωρεί όλες άσχημες και φτωχές.. πως λέμε.. όσα δεν φτάνει.. τουλάχιστον τα βρίζει. για να νιώθει καλά.Μην τσακωνεστε δωστε πιο πολλες πληροφοριες για το μερος αν εχετε παει....
Εδώ είναι όλη μέρα.. ρώτα τον
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Τι εγραψες Μπούρδες Τι όσα δε φτάνει?εγω δεν μένω Ελλάδα,τι να ζηλέψω την κακομοιριά της Ουκρανίας απο ΄κει ολοι ονειρευονται να ερθουν εδω! Ουτε ειμαι κανενας κατακαημένος να παίφτω για υπνο στις 10.30 για να ξυπνήσω τα χαράματα να παω στη δουλειά .Και οταν θελω να αλλαξω περιβαλλον στις Πορνοεκδρομές μου δεν πηγαίνω για να βρω μια 35αρα πεινασμένη χωριάτα για να πηγαίνω μαζί της χεράκι χεράκι στο χωριό Πρεπει να εισαι πολυ αγάμητος για να πηγαίνεις να ερωτεύεσαι της χωριάτες .Εγω σας έβαλα φωτο τη γκομενίτσες εχω!Δε νομιζω οτι συγκρίνονται με την τελειωμένη χωριάτα σου!Εγώ έγραψα αρκετά πράγματα για την περιοχή. Την επισκεφθηκα, την έζησα και είχα τις εμπειρίες μου. Αλλά ο μόνος σοβαρός αναλυτής Μολδαβίας, Οδησσού και γενικά νότιας Ουκρανίας είναι ο γίγαντας που πήγε εκεί και γαμήθηκε να παίζει τάβλι με τους παππούδες και να κάνει οικονομικό-κοινωνικές αναλύσεις. 'Α και να τις θεωρεί όλες άσχημες και φτωχές.. πως λέμε.. όσα δεν φτάνει.. τουλάχιστον τα βρίζει. για να νιώθει καλά.
Εδώ είναι όλη μέρα.. ρώτα τον
Παντο ο κυκλος στενευει Στέλιο μήπως το σπορ αμάξι σου ειναι μια Lancia Delta της δεκαετίας του '80? Εχω κάποιες υποψίες οτι ξερω ποιά ποιός είσαι Αν εισαι αυτός που νομίζω εισαι για πολλά γιαούρτια
Το παιδί εγραψε πολυ καλάΤα εχετε γαμησει αυτα τα θεματα για το εξωτερικο ... αντι να διαβαζουμε για πουτανες,call girls και μπουρδελα και studio στο εξωτερικο διαβαζουμε ιστοριες κομπλεξικων που ψαχνουν γκομενα στο εξωτερικο ...
D
dude901123
Επισκέπτης
Ρε φίλε εδώ είναι Forum που εμείς οι καημένοι μιλάμε για Ουκρανία. Αν δεν σου αρέσει γιατί μας σπας τα αρχίδια? Και βασικά τι ασχολείσαι? Αφου συμφωνείς με το παλικάρι.. Για πουτάνες ενδιαφέρεσαι με εισαγωγικά ή χωρίς, για γυναίκες που θα τις πληρώσεις για να σου κάτσουν. Οπότε τι κοντράρεσαι μαζί μου? Εγώ δεν πληρώνω καμία για να μου κάτσει. Εσύ είσαι όλη μέρα είσαι εδώ μέσα γιατί έχεις χαμηλή συναισθηματική νοημοσύνη. Δεν μπορείς να συνδεθείς με γυναίκα. Για εσένα είναι συναλλαγή και μόνο. Για τους περισσότερους από εμάς που συνδεόμαστε με γυναίκες, που κάνουμε σχέσεις, που έχουμε γκόμενες.. δεν μπορούμε να καθόμαστε στον υπολογιστή τόσες ώρες. Το βράδυ γαμάμε. Δεν είμαστε ηλίθιοι nerds μπροστά στον υπολογιστή.Τι εγραψες Μπούρδες Τι όσα δε φτάνει?εγω δεν μένω Ελλάδα,τι να ζηλέψω την κακομοιριά της Ουκρανίας απο ΄κει ολοι ονειρευονται να ερθουν εδω! Ουτε ειμαι κανενας κατακαημένος να παίφτω για υπνο στις 10.30 για να ξυπνήσω τα χαράματα να παω στη δουλειά .Και οταν θελω να αλλαξω περιβαλλον στις Πορνοεκδρομές μου δεν πηγαίνω για να βρω μια 35αρα πεινασμένη χωριάτα για να πηγαίνω μαζί της χεράκι χεράκι στο χωριό Πρεπει να εισαι πολυ αγάμητος για να πηγαίνεις να ερωτεύεσαι της χωριάτες .Εγω σας έβαλα φωτο τη γκομενίτσες εχω!Δε νομιζω οτι συγκρίνονται με την τελειωμένη χωριάτα σου!
Παντο ο κυκλος στενευει Στέλιο μήπως το σπορ αμάξι σου ειναι μια Lancia Delta της δεκαετίας του '80? Εχω κάποιες υποψίες οτι ξερω ποιά ποιός είσαι Αν εισαι αυτός που νομίζω εισαι για πολλά γιαούρτια
Το παιδί εγραψε πολυ καλά
Όντως έχεις δίκιο.. είμαι ένας καημένος που πηγαίνει στη δουλειά το πρωί. Δεν τρώω τα χρήματα της οικογένειας μου και της μάνας μου. Τα καταφέρνω μόνος μου. Οι συγγενείς μου δεν ντρέπονται για εμένα και μου μιλάνε. Δεν μετανάστεψα στην κατακαημένη Ρωσία τη δεκαετία του '90 που όταν έφτασες εσύ εκεί και αποφάσισες να ζήσεις ήταν χειρότερα από τη σημερινή Αλβανία, Ουκρανία, Μολδαβία κτλ. Δεν αγόρασα πτυχίο από κανένα πανεπιστήμιο του ανατολικού Μπλόκ όπως τόσοι κακομοίρηδες χαμηλής νοημοσύνης. Δεν έχω αποτύχει σε ότι έχω προσπαθήσει για να βρω στον ήλιο μοίρα και δεν αναζητώ αναγνώριση μέσα στα chat. Δεν έφυγα αποτυχημένος από τη Βουλγαρία της μιζέριας χωρίς να καταφέρω ούτε εκεί να αγοράσω πτυχίο.
Όσο για την απεριόριστη βλακεία σου.. Ναι Lancia Delta του '80 έχω και με με λένε Στέλιο, Θωμά.. όπως θέλεις εσύ. Είσαι τόσο βλάκας που δεν μπορείς να συγκεντρώσεις τις σκέψεις σου πριν μιλήσεις, να τις βάλεις σε μια σειρά.
Άντε τράβα να πληρώσεις μήπως βρεις γυναίκα να σου κάτσει για καμιά ώρα.. γιατί για παραπάνω δεν σε βλέπω με τη νοημοσύνη που έχεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 750
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 160
- Εμφανίσεις