Φωτογραφιες απο γκομενες απο την ΠΜΡ εχω βάλει και της εχουνε δει ολοι.Δεν ηταν τιποτα θεές νεαρά κοριτσάκια το επιπεδο βεβαια καμια σχεση με αυτες που βγαζω στην Αγια Πετρουπολη.Εσυ γιατι δεν μας βάζεις της φωτογραφίες απο της δικες σου να της δούμε?
Η μία που λιγο φάνηκε το ειπαν ολοι οτι ειναι χωριάτα.
Το αμάξι μου το πήρα τότε πανω απο 40.000 Ευρώ.Τωρα 20.000 τα πιάνει άνετα.Σκεφτομαι να παρω G KLASS αλλα δεν μου άρεσε γιατι δεν ειναι τόσο άνετο ειναι σα στρατιωτικο τζιπ.Εκτος αυτου το δικό μου τη δουλεια του την κάνει και με το παραπάνω.
Αν εγω κυκλοφωρισω με μια χωριάτα σαν τη δικιά σου θα γυριζαν να κοιτάξουν ολοι περιεργα αν κατέβαινε δε απο το σιδερένιο μου άλογο θα ητανε μια παραφωνία!
.θα λέγανε πόσο μαλάκας ειναι αυτος που με ενα τετοιο αμαξι,τετοιο ντύσιμο και στυλ
κουβαλάει μια τέτοια τελειωμένη?Απο ποιο колхоз τη βρήκε? .
Φυσικο ηταν να κραξω τους Μολδαβούς
μου θυμισε Ελληνικη επαρχία.Οι γκόμενες ηταν άθλιες αφου μερικοι νομιζαν οτι ειμαι πούστης που δεν της κοιταγα ή της κοιταγα με το απαξιωτικό μου βλέμμα
γιατι ηταν για μένα τριτοκοσμικες και ασχημες
για να της λυπασαι τωρα αν εσενα σου αρέσαν και της εβγαζες γκόμενες εγω τι να πω?
Οι Ελληνες εκει τελειωμένοι
για γέλια ή για κλάμματα ολοι τους
.Ουτε καυχιομουν για τα μέρη οπου έμεινα στη Μολδαβία οπως εσυ.Ειπα οτι ολα ηταν χάλια!
Εσυ εισαι ο κακομοιρης Ελληνας Πιρφόρος που εισαι αγάμητος Ελλάδα και πηγαινεις στα πιο τελειωμένα μέρη και βρίσκεις τα αποφάγια των Ουκρανών
.Μη μου πεις οτι αν μπορουσες να βρεις κανενα κουκλάκι σαν το δικό μου θα έλεγες οτι ειναι μικρή στην ηλικία?
Θα την απερριπτες κιόλας?
Απλος με την εμφανιση σου και το στάτους σου αυτες σου κάθονται και αυτες
.
Εμενα ευτυχως δεν με περνάνε για Ελληνα στην Ευρώπη!Τόσο κακοντυμένος δεν ειμαι!Στη Γερμανία με περνάγανε για Ρώσσο
.Και αν πρόσεξες δεν εχω Ελληνική νοοτροπία να λέω ψέματα.Και οτι λεω το αποδυκνιω ενω ολο λογια εισαι.Ακομα και να ημουν εκει που εισαι θα κρυβόσουν οπως στο Κισινιώφ γιατι εμφανησιακα δεν πρεπει να μετράς,και οι γκομενες σου δεν βλέπονται.Αν δεν ηταν ετσι στο Κισινιώφ θα έτρεχες να με βρεις να μου δειξεις και το αμάξι σου
και της γκομενές σου
Οσο για την φτωχή και άθλια Αγία Πετρούπολη εχουμε 13.000 ανεργους στα 5.000.000 ποσοστο ανεργίας 1,6%
На сегодняшний день официально в Петербурге зарегистрировано 13 тыс. безработных или 1,6% от трудоспособного населения. В конце прошлого года этот показатель составлял 10 тыс. человек или 1,4%
Βεβαια εχουμε αυξηση της ανεργίας απο 1,4% σε 1,6% και θα υπαρξει μεγαλη πτωση της οικονομίας.Αλλα για να φτασει το επιπεδο της Ελλαδας εινα λιγο δυσκολο!