Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
Άλλο να είσαι βόδι.. και να νομίζεις πως είσαι και πρίγκηπας.. Εκεί παίρνεις μετάλιο βλακείας. Τελικά τις φώτο από το δωμάτιο που ήσουν Κισινιωφ θα τις ξαναβάλεις να δείξεις επί τέλους ποιος είσαι? Και της γκόμενας που κυκλοφορούσες εκεί θα τις ανεβάσεις? Άντε περιμένουμε..  Άντε να δούμε.. πρίγκηπα.. που πήγες και έμεινες στη τρώγλη στη Μολδαβία και μας το παίζεις Αλβέρτος του Μονακό.. παλιόγυφτε. Ούτε ένα ελληνικό πανέπιστημιο δεν κατάφερες να βγάλεις. 20000 ευρώ ποιό? Το 10ετίας σαράβαλο που κυκλοφορείς? Αυτά στην Ελλάδα τα πουλάνε σε Γεωργιανούς. Ένα Lexous 400 έδωσε ο κολητός μου 3.000 σε ένα Γεωργιανό που το μετέφερ Γεωργία. Και το δικό σου είναι χειρότερο. Από τη Βουλγαρία σε έδιωξαν σαν άχρηστο. Ούτε μια γυμναστική ακαδημία δεν τελείσες στη Βουλγαρία άχρηστε. Μόνο στη μετακομμουνιστική Ρωσία επιβίωσες, γιατί όταν πήγες εσύ δεν είχανε να φάνε. Και τώρα η αποτυχία σου σε όλα τα επίπεδα προσπαθεί να αναρριχηθεί υποτιμώντας τους άλλους. Ότι χαρακτηρισμούς χρησιμοποιείς για Μολδαβούς, Άραβες, Ουκρανούς στην ουσία είναι η προβολή όσων έχεις ακούσει από την οικογένειά σου και νιώθεις για τον εαυτό σου. Ο μάγκας δεν κοκορεύεται. Τον επαινούν χωρίς να μιλάει πολύ. Μιλάνε τα έργα του.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχω βάλει φωτογραφια απο το διαμέρισμα στην ΠΜΡ σε εκεινα τα μέρη δεν υπαρχει καμια χλιδή.Εσυ τα λες χλιδάτα  :2funny:
 Σχετικα με τ'αμαξι μου παρε να δεις άσχετε  :2funny:

1 100 000 Р
19 880 $   18 208 €      2007 οπως ειναι και το δικο μου.Ακριβως το ιδιο μοτέρ φοράει.Εχει αρκετες αγγελίες αλλα ταπερισσοτερα ειναι με πετρέλαιο.Το δικο μου πρωτοκυκλοφωρισε το 2008 αν και ειναι κατασκευης 2007.Για 20.000 μου το παίρνουν αμέσως!Τελικα εισαι εντελώς άσχετος!Ελλαδα το ξερω οτι τα μεγαλα αμαξια ειναι τσάμπα!Ελλαδα ουτε παπακι δεν χρειαζεται να έχεις  :2funny:
 Βουλγαρία ημουν το 1992 για ενα μήνα και εφυγα γιατι το Μπουργκάς με ψυχοπλάκωνε μια μικρη πόλη με ενα πεζόδρομο που δεν ειχε τίποτα μιλάμε για το 1992!Δεν αντεχα με τιποτα εκει.Αρχισα τη γλώσσα και σε μια βδομάδα έφυγα γιατι ηταν μια τουριστικη πολη που το χειμωνα δεν ειχε τίποτα.
 Εγω έβαλα φωτο απο γκομενες με τα προσωπα τους και με καποια αποδειξη οτι ειναι μαζι μου.Εσυ τι μας έβαλες? :jerking: :2funny: γιατι δεν μας της δειχνεις? :2funny:
 Οποιος ερχεται εδω μιλαει για τα έργα μου.Ολοι οσοι ηρθαν ειδαν οτι,οτι γραφω το κάνω.Ενω εσυ εισαι ενας ψευτης :2funny:
 Υποψιάζομαι οτι τη μια τη χωριάτα συναντησες  στη καλητερη περιπτωση:2funny: Αυτη ισως να ειναι αλήθεια.Αυτο με την αλλαγη ξενοδοχειου σε 2 μερες μου φενεται περιεργο? :think:Μηπως η δευτερη ειναι φωτο που σου έδωσε κανενας φίλος σου? :2funny:Αν οι γκόμενες σου μετράγανε σαν αυτες που εχω εγω θα της έβαζες να της δούμε να της θαυμάσουμε  :2funny:Λιγο φάνηκαν τα ρουχα της μιας και ολοι ειπαν τι χωριάτα ειναι αυτη :2funny:.
 Τη γνωμη οτι οι Μολδαβοι,Ουκρανοι,Αραβες ειναι ζώα την εχουν ολοι οι Ρώσσοι και εδω αυτους τους κοιτάνε με λυπιση.Για να πηγαινεις εσυ σε τετοια τριτοκοσμικα μερη και να σου αρέσουν τα μερη και οι ανθρωποι σημαινει οτι εισαι ομοιος τους  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχω βάλει φωτογραφια απο το διαμέρισμα στην ΠΜΡ σε εκεινα τα μέρη δεν υπαρχει καμια χλιδή.Εσυ τα λες χλιδάτα  :2funny:
 Σχετικα με τ'αμαξι μου παρε να δεις άσχετε  :2funny:

1 100 000 Р
19 880 $   18 208 €      2007 οπως ειναι και το δικο μου.Ακριβως το ιδιο μοτέρ φοράει.Εχει αρκετες αγγελίες αλλα ταπερισσοτερα ειναι με πετρέλαιο.Το δικο μου πρωτοκυκλοφωρισε το 2008 αν και ειναι κατασκευης 2007.Για 20.000 μου το παίρνουν αμέσως!Τελικα εισαι εντελώς άσχετος!Ελλαδα το ξερω οτι τα μεγαλα αμαξια ειναι τσάμπα!Ελλαδα ουτε παπακι δεν χρειαζεται να έχεις  :2funny:
 Βουλγαρία ημουν το 1992 για ενα μήνα και εφυγα γιατι το Μπουργκάς με ψυχοπλάκωνε μια μικρη πόλη με ενα πεζόδρομο που δεν ειχε τίποτα μιλάμε για το 1992!Δεν αντεχα με τιποτα εκει.Αρχισα τη γλώσσα και σε μια βδομάδα έφυγα γιατι ηταν μια τουριστικη πολη που το χειμωνα δεν ειχε τίποτα.
 Εγω έβαλα φωτο απο γκομενες με τα προσωπα τους και με καποια αποδειξη οτι ειναι μαζι μου.Εσυ τι μας έβαλες? :jerking: :2funny: γιατι δεν μας της δειχνεις? :2funny:
 Οποιος ερχεται εδω μιλαει για τα έργα μου.Ολοι οσοι ηρθαν ειδαν οτι,οτι γραφω το κάνω.Ενω εσυ εισαι ενας ψευτης :2funny:
 Υποψιάζομαι οτι τη μια τη χωριάτα συναντησες  στη καλητερη περιπτωση:2funny: Αυτη ισως να ειναι αλήθεια.Αυτο με την αλλαγη ξενοδοχειου σε 2 μερες μου φενεται περιεργο? :think:Μηπως η δευτερη ειναι φωτο που σου έδωσε κανενας φίλος σου? :2funny:Αν οι γκόμενες σου μετράγανε σαν αυτες που εχω εγω θα της έβαζες να της δούμε να της θαυμάσουμε  :2funny:Λιγο φάνηκαν τα ρουχα της μιας και ολοι ειπαν τι χωριάτα ειναι αυτη :2funny:.
 Τη γνωμη οτι οι Μολδαβοι,Ουκρανοι,Αραβες ειναι ζώα την εχουν ολοι οι Ρώσσοι και εδω αυτους τους κοιτάνε με λυπιση.Για να πηγαινεις εσυ σε τετοια τριτοκοσμικα μερη και να σου αρέσουν τα μερη και οι ανθρωποι σημαινει οτι εισαι ομοιος τους  :2funny:
Στο Tthread της Μολδαβίας εχω βαλει και φωτογραφίες απο μια γκομενα που μου ειχε φέρει ο Αλέκος να μου γνωρίσει.Την κοιταγα με μισο μάτι σα να της έκανα χάρη που θα την συναντούσα  :'( δεν μου άρεσε καθόλου!

D

dude901123

Επισκέπτης
Στο Tthread της Μολδαβίας εχω βαλει και φωτογραφίες απο μια γκομενα που μου ειχε φέρει ο Αλέκος να μου γνωρίσει.Την κοιταγα με μισο μάτι σα να της έκανα χάρη που θα την συναντούσα  :'( δεν μου άρεσε καθόλου!
Θυμάσαι πριν πας που μου ζήτησες να βάλω φωτογραφίες από το διαμέρισμα που θα έμενα? Και μετά όταν έβαλα έλεγες καλό είναι αλλά ακριβό? Και μετά πήγες νοίκιασες σε μια τρώγλη και ανέβασες και φωτογραφία? Για να γλιτώσεις πόσα? 10 ευρώ τη βραδιά? Για να μην λέμε πολλά λόγια.. ξανα ανέβασε τις φωτογραφίες από το  διαμέρισμα που έμενες και τις γκόμενες που έβγαινες. Δώσε την πραγματικότητα με τις φώτο και άσε τα λόγια. Μετά θα σε κρίνουν οι άλλοι. Όχι εγώ!!!!!
Καλημέρα για τους υπόλοιπους αληθινούς συναγωνιστές.. για αυτούς που λένε λιγότερα και κάνουν περισσότερα, για αυτούς που παίρνουν αξία από τις πράξεις τους και όχι από τη μπουρδολογία τους. Για αυτούς που σέβονται τον εαυτό τους και αναγνωρίζουν την προσπάθεια και το απότελεσμα των πράξεων των άλλων Σε αυτούς που δεν είναι μίζεροι και κατά συνέπεια δεν μεταφέρουν τη μιζέρια τους και το κομπλεξισμό τους στους άλλους..

D

dude901123

Επισκέπτης
Στο θέμα μας τώρα..
Η πόλη έχει ένα τεράστιο πανεπιστήμιο που σφίζει από ζωή. Για αυτούς που θέλουν να ψαρέψουν μικρούλες φοιτήτριες υπάρχει υλικό. Εγώ δεν έπαιξα σε αυτό το επίπεδο και δεν έχω να σας δώσω οδηγίες χρήσης. Μερικές φώτο λοιπον..

Συνημμένα

• Optimized-DSC01347.JPG
    Optimized-DSC01347.JPG
    108,7 KB · Εμφανίσεις: 35
  • Optimized-DSC01338.JPG
    Optimized-DSC01338.JPG
    105,9 KB · Εμφανίσεις: 55
D

dude901123

Επισκέπτης
Και μερικές εικόνες από το κτήριο του Πανεπιστημίου

Συνημμένα

• Optimized-DSC01348.JPG
    Optimized-DSC01348.JPG
    96,8 KB · Εμφανίσεις: 47
  • Optimized-DSC01354.JPG
    Optimized-DSC01354.JPG
    106,1 KB · Εμφανίσεις: 44

Pazuzu

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
88
Πόντοι
1
Άλλο να είσαι βόδι.. και να νομίζεις πως είσαι και πρίγκηπας.. Εκεί παίρνεις μετάλιο βλακείας. Τελικά τις φώτο από το δωμάτιο που ήσουν Κισινιωφ θα τις ξαναβάλεις να δείξεις επί τέλους ποιος είσαι? Και της γκόμενας που κυκλοφορούσες εκεί θα τις ανεβάσεις? Άντε περιμένουμε..  Άντε να δούμε.. πρίγκηπα.. που πήγες και έμεινες στη τρώγλη στη Μολδαβία και μας το παίζεις Αλβέρτος του Μονακό.. παλιόγυφτε. Ούτε ένα ελληνικό πανέπιστημιο δεν κατάφερες να βγάλεις. 20000 ευρώ ποιό? Το 10ετίας σαράβαλο που κυκλοφορείς? Αυτά στην Ελλάδα τα πουλάνε σε Γεωργιανούς. Ένα Lexous 400 έδωσε ο κολητός μου 3.000 σε ένα Γεωργιανό που το μετέφερ Γεωργία. Και το δικό σου είναι χειρότερο. Από τη Βουλγαρία σε έδιωξαν σαν άχρηστο. Ούτε μια γυμναστική ακαδημία δεν τελείσες στη Βουλγαρία άχρηστε. Μόνο στη μετακομμουνιστική Ρωσία επιβίωσες, γιατί όταν πήγες εσύ δεν είχανε να φάνε. Και τώρα η αποτυχία σου σε όλα τα επίπεδα προσπαθεί να αναρριχηθεί υποτιμώντας τους άλλους. Ότι χαρακτηρισμούς χρησιμοποιείς για Μολδαβούς, Άραβες, Ουκρανούς στην ουσία είναι η προβολή όσων έχεις ακούσει από την οικογένειά σου και νιώθεις για τον εαυτό σου. Ο μάγκας δεν κοκορεύεται. Τον επαινούν χωρίς να μιλάει πολύ. Μιλάνε τα έργα του.
:thumbsup: +1

D

dude901123

Επισκέπτης
Α και ξέχασα να ανεβάσω τη σημερινή πρωινή φώτογραφία από το τελευταίο τεμάχιο.. Καλημέρα και πάλι.. Περιμένω τα σχόλια σου για τις διαστημικές γκόμενες που κυκλοφορείς.. και εδώ και 2 χρόνια μας έδειξες.. 2,3. Εγω 3 καινούργιες έβγαλα σε 5 μέρες..

Συνημμένα

• Optimized-DSC01394.JPG
    Optimized-DSC01394.JPG
    112,2 KB · Εμφανίσεις: 46

Pazuzu

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
88
Πόντοι
1
Κάνε την δουλειά σου εσύ τυπε, να περνάς πάνω από όλα καλά και να δίνεις πληροφορίες  και παράτα τον πανιβλακα,όσο ασχολείσαι μαζί του του δίνεις αξία. 

D

dude901123

Επισκέπτης
Σήμερα έχει +10 θαθμούς και ένα τεράστιο ήλιο χωρίς σύννεφα. Το πρόγραμμα λέει πρωινό σε λίγο, βόλτα στην πόλη.. μια γύρα πριν φύγω και με το αυτοκίνητο και κατά τις 12 αναχώρηση για Κισινάου. Έχω ραντεβού στις 17.30-18.00 στα Macdonald της Dacia Bld με τη Μαριάνα, μια παλιά που θα με φιλοξενήσει 3 νύχτες. Το επόμενο τριήμερο 9/4-12/4 θα είμαι μαζί της. Αλλά 12/4 το μεσημέρι έχω το τελευταίο ραντεβού μου με μια Ρωσίδα που ζει Τιράσπολ και θα έρθει για να περάσουμε μαζί ένα 24ωρο. Άντε να δούμε.. Αν κάτσει και αυτό τότε θα είναι ένα από τα λίγα ταξίδια που έπιασε το 100% σε όσα είχα προγραμματίσει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
3 σε 5 μέρες είναι απόλυτα εφικτό με δωράκι.Αλλά έτσι χωρίς αντάλλαγμα πρέπει να είσαι παίκτης τέτοια έκανα πριν από 10 χρόνια.
Αμα είσαι πάνω από 40 είναι σχεδόν αδύνατο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θυμάσαι πριν πας που μου ζήτησες να βάλω φωτογραφίες από το διαμέρισμα που θα έμενα? Και μετά όταν έβαλα έλεγες καλό είναι αλλά ακριβό? Και μετά πήγες νοίκιασες σε μια τρώγλη και ανέβασες και φωτογραφία? Για να γλιτώσεις πόσα? 10 ευρώ τη βραδιά? Για να μην λέμε πολλά λόγια.. ξανα ανέβασε τις φωτογραφίες από το  διαμέρισμα που έμενες και τις γκόμενες που έβγαινες. Δώσε την πραγματικότητα με τις φώτο και άσε τα λόγια. Μετά θα σε κρίνουν οι άλλοι. Όχι εγώ!!!!!
Καλημέρα για τους υπόλοιπους αληθινούς συναγωνιστές.. για αυτούς που λένε λιγότερα και κάνουν περισσότερα, για αυτούς που παίρνουν αξία από τις πράξεις τους και όχι από τη μπουρδολογία τους. Για αυτούς που σέβονται τον εαυτό τους και αναγνωρίζουν την προσπάθεια και το απότελεσμα των πράξεων των άλλων Σε αυτούς που δεν είναι μίζεροι και κατά συνέπεια δεν μεταφέρουν τη μιζέρια τους και το κομπλεξισμό τους στους άλλους..
Την τρώγλη τη νοικιασα με 80 $ για ένα μήνα συν 20 $ για τα κοινόχρηστα.Μου την βρήκε ο Μάκης δεν ειπα ομως οτι ειναι ποτέ χά'ι'.Ουτε ειπα της  :jerking: που λες για τη Μολδαβία και της Μολδαβές :jerking:Και ειπα την αλήθεια σχετικά με της γκόμενες και εκανα μια πολυ καλη ανάλυση.Για της γκόμενες εκανα μια πολυ καλη αναλυση του χαρακτήρα τους.
 Σχετικα με την γκόμενα την ξαπλωμένη στο κρεβάτι η γνωμη μου ειναι οτι σου τη δάνεισε τη φωτογραφια της ο Ρεντπέ'ι'νζ ή ο Davarits που ο Blakan express ειναι κλώνος του  :2funny:.Γ'αυτο και ειπες οτι αλλαξες ξενοδοχειο  :think:για να βαλεις φωτογραφία σε αλλο δωμάτιο.Ο Davarits σε υποστηρίζει επειδη ρεζιλευτηκe και εφυγε σα βρεγμενη γάτα οταν μπηκε η φωτογραφία του και ειδαμε τα χάλια του  :2funny:.
 Αποδειξεις δεν μας έβαλες.Αν εγω δεν δω αποδειξεις ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ!Εγω οτι φωτογραφίες βαζω ειναι αληθινες παντα της βαζω με αποδειξεις ή διπλα μου ή στο σιδερενιο αλογο μου ή σπιτι μου.Πριν λίγες μέρες ειδες τη μουνάκια εχω και μιλαμε για πραγματικες γκόμενες οχι δανεικες φωτογραφιες απο τα αρχεια του RED  :2funny:Αν τωρα υπαρχουν ανθρωποι εδω μέσα που πιστευουν της φωτογραφιες που βάζει ενας ανθρωπος που στη Μολδαβία αποκαλυφθηκε ψευτης εγω τι να πω? :2funny:  Το πιθανοτερο παντος ειναι να ειχες τη χωριάτα αυτες της μέρες  :2funny:.η δευτερη γκόμενα πιθανότατα ειναι της φαντασίας σου.Απλός επειδη γελάγαν ολοι μαζι σου τότε που κρυβόσουν στη Μολδαβία τωρα πας να μας δειξεις οτι καποιος εισαι  :2funny:.Πιο πολυ  :2funny: με το σπορ αμάξι με γκάζι  :2funny:Που ειναι το αμαξι? :2funny: και φυσικα με της κομμένες και ραμμένες φωτογραφίες  :2funny:
 Εγω εμεινα δυσαρεστημένος απο την εκδρομή στη Μολδαβία γιατι οι γκομενες ηταν πολυ ζηλιάρες σε ολα τα κλαμπ ειχε παρεες μικτες οποτε ηταν αδυνατον να καμακωσεις οι ντόπιοι την πεφτανε σε όλες παντου και οι γυναικες ειχαν πολυ χαμηλό επίπεδο και πηγαίναν μαζι τους.Βεβαια για σένα το φουκαρά αγάμητο Πιρφόρο απο τη Θεσσαλονίκη οι 35χρονες Μολδαβές ειναι κουκλαρες  :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Δεν πάω να παίξω με την τύχη μου. Εγώ τη φτιάχνω την τύχη μου από πριν. Υπάρχει ένα minimum επίπεδο επιτυχίας στη μέθοδό μου. Δεν θα βρίσω ποτέ κάποια πόλη και τους ανθρώπους της ως υπανάπτυχτους επειδή με πήραν χαμπάρι και δεν μου κάθησαν οι γκόμενες. Σε όποιο μέρος πάει ο βλάκας του χωριού και οι γυναίκες τον κλάνουν μετά αρχίζει τους ηλίθιους χαρακτηρισμούς. Όταν πήγε αυτός Ρωσία μετά τη πτώση του Κομμουνισμού ήταν χειρότερα από ότι είναι τώρα η Ουκρανία και η Μολδαβία. Και όμως έφυγε από την Ελλάδα που είχε ανάπτυξη τότε και πήγε στην μετακομμουνιστική Ρωσία να φτιάξει την τύχη του. Και καλά έκανε. Άρπαξε την ευκαιρία και τώρα βρίζει άλλους. Στην ουσία μιλάει για τον εαυτό του. Είναι η αυτοκριτική του όσα λέει για τους άλλους ως υπανάπτυχτους. Σκέψου.. δεν μπόρεσε να μπει σε ελληνικά πανεπιστήμιο και πήρε με τη σειρά όλες τις ανατολικές χώρες.. Σερβο-Βουλγαρίες όπου δεν τα κατάφερε και εγκατέλειψε πριν βρεθεί στην Αγία Πετρούπολη εξωστρακισμένος από την οικογένεια του. Και όλη μέρα 264 μέρες το χρόνο μιλάει για το μεγαλείο του. Που? Εκεί που εξωστρακίστηκε για να βρει στον ήλιο μοίρα.

τυπε τι σκληρες κουβεντες ειναι αυτες  :S  :S :S
ο δημητρακης ειναι το καλτ-ιδαλμα ,ο μοναχικος αναζητητης του μουνιου  :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Φωτογραφιες απο γκομενες απο την ΠΜΡ εχω βάλει και της εχουνε δει ολοι.Δεν ηταν τιποτα θεές νεαρά κοριτσάκια το επιπεδο βεβαια καμια σχεση με αυτες που βγαζω στην Αγια Πετρουπολη.Εσυ γιατι δεν μας βάζεις της φωτογραφίες απο της δικες σου να της δούμε? :2funny:Η μία που λιγο φάνηκε το ειπαν ολοι οτι ειναι χωριάτα.
 Το αμάξι μου το πήρα τότε πανω απο 40.000 Ευρώ.Τωρα 20.000 τα πιάνει άνετα.Σκεφτομαι να παρω G KLASS αλλα δεν μου άρεσε γιατι δεν ειναι τόσο άνετο ειναι σα στρατιωτικο τζιπ.Εκτος αυτου το δικό μου τη δουλεια του την κάνει και με το παραπάνω.
 Αν εγω κυκλοφωρισω με μια χωριάτα σαν τη δικιά σου θα γυριζαν να κοιτάξουν ολοι περιεργα αν κατέβαινε δε απο το σιδερένιο μου άλογο θα ητανε μια παραφωνία! :headbang: :headbang: :headbang:.θα λέγανε πόσο μαλάκας ειναι αυτος που με ενα τετοιο αμαξι,τετοιο ντύσιμο και στυλ κουβαλάει μια τέτοια τελειωμένη?Απο ποιο колхоз τη βρήκε? :2funny:.
 Φυσικο ηταν να κραξω τους Μολδαβούς  :2funny: μου θυμισε Ελληνικη επαρχία.Οι γκόμενες ηταν άθλιες αφου μερικοι νομιζαν οτι ειμαι πούστης που δεν της κοιταγα ή της κοιταγα με το απαξιωτικό μου βλέμμα :2funny: γιατι ηταν για μένα τριτοκοσμικες και ασχημες  :rockon:για να της λυπασαι τωρα αν εσενα σου αρέσαν και της εβγαζες γκόμενες εγω τι να πω? :2funny:  Οι Ελληνες εκει τελειωμένοι  :2funny: για γέλια ή για κλάμματα ολοι τους  :2funny:.Ουτε καυχιομουν για τα μέρη οπου έμεινα στη Μολδαβία οπως εσυ.Ειπα οτι ολα ηταν χάλια!
  Εσυ εισαι ο κακομοιρης Ελληνας Πιρφόρος που εισαι αγάμητος Ελλάδα και πηγαινεις στα πιο τελειωμένα μέρη και βρίσκεις τα αποφάγια των Ουκρανών  :2funny:.Μη μου πεις οτι αν μπορουσες να βρεις κανενα κουκλάκι σαν το δικό μου θα έλεγες οτι ειναι μικρή στην ηλικία? :2funny:Θα την απερριπτες κιόλας? :2funny: Απλος με την εμφανιση σου και το στάτους σου αυτες σου κάθονται και αυτες  :knockinb:.
  Εμενα ευτυχως δεν με περνάνε για Ελληνα στην Ευρώπη!Τόσο κακοντυμένος δεν ειμαι!Στη Γερμανία με περνάγανε για Ρώσσο :2funny:.Και αν πρόσεξες δεν εχω Ελληνική νοοτροπία να λέω ψέματα.Και οτι λεω το αποδυκνιω ενω ολο λογια εισαι.Ακομα και να ημουν εκει που εισαι θα κρυβόσουν οπως στο Κισινιώφ γιατι εμφανησιακα δεν πρεπει να μετράς,και οι γκομενες σου δεν βλέπονται.Αν δεν ηταν ετσι στο Κισινιώφ θα έτρεχες να με βρεις να μου δειξεις και το αμάξι σου  :2funny: και της γκομενές σου  :2funny:
 Οσο για την φτωχή και άθλια Αγία Πετρούπολη εχουμε 13.000 ανεργους στα 5.000.000 ποσοστο ανεργίας 1,6%

На сегодняшний день официально в Петербурге зарегистрировано 13 тыс. безработных или 1,6% от трудоспособного населения. В конце прошлого года этот показатель составлял 10 тыс. человек или 1,4%

Βεβαια εχουμε αυξηση της ανεργίας απο 1,4% σε 1,6% και θα υπαρξει μεγαλη πτωση της οικονομίας.Αλλα για να φτασει το επιπεδο της Ελλαδας εινα λιγο δυσκολο!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε μλκ που θυμισες εναν κακομοιρη ελληνα που παντρευτηκε μια βουλγαρα ,και οταν ειμασταν εξω με μια φιλη μου ρωσσιδα μου ειπε στο αυτι,αυτη η βουλγαρα μοιαζει με κολχλοζνιτσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τυπε τι σκληρες κουβεντες ειναι αυτες  :S  :S :S
ο δημητρακης ειναι το καλτ-ιδαλμα ,ο μοναχικος αναζητητης του μουνιου  :rockon:
Απλος εγω ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΤΈ ΨΕΜΑΤΑ!Αν καπου οι γκομενες ειναι δυσκολες θα το πω.Δεν θα λεω ιστοριες για αγρίους οπως οι ψευτες της Μολδαβίας  :2funny:Που γράφανε...γράφανε  :jerking: και οταν πηγα εγω εκει ειδα φουκαράδες και κακομοίρηδες και οτι ολα οσα γραφανε ηταν της φαντασίας τους  :2funny:
 Αυτος εδω ειναι ο καθαρα κακομοιρης Ελληνας Πιρφόρος,του στυλ ξέρεις ποιος ειμ'εγω? :2funny:Το οτι παει και βρίσκει 35χρονες που οι ντόπιοι της θεωρούνε σκουπίδια και να νομίζει οτι κατι κανει δειχνει το πόσο τελειωμένος και αγάμητος ειναι  :2funny:Εχει πλάκα που νομίζει οτι ειναι πετυχημένος κιόλας  :2funny:.Δεν ξερω καν αν της βρίσκει κ'αυτες ή ειναι και αυτές της φαντασιας του? :think:Στη Μολδαβία ομως οταν και οι δυο ημασταν Κισινιώφ δεν τόλμισε να ερθει να με συναντίσει να και μου τα πει ολα αυτα που μας γράφει  :2funny: :2funny: :2funny: γιατι καταλαβε τη θέση του  :2funny: θα ερχόταν με κανενα αμαξι της κακιάς ωρα,θα ειχε στην καλητερη περιπτωση καμια 35χρονη τελειωμένη Μολδαβή και ουτε αυτος θα βλεπότανε εμφανησιακά  :2funny:Οποτε προτιμησε να με αποφευγει και να κρυβεται σαν Αρουραιος  :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σήμερα έχει +10 θαθμούς και ένα τεράστιο ήλιο χωρίς σύννεφα. Το πρόγραμμα λέει πρωινό σε λίγο, βόλτα στην πόλη.. μια γύρα πριν φύγω και με το αυτοκίνητο και κατά τις 12 αναχώρηση για Κισινάου. Έχω ραντεβού στις 17.30-18.00 στα Macdonald της Dacia Bld με τη Μαριάνα, μια παλιά που θα με φιλοξενήσει 3 νύχτες. Το επόμενο τριήμερο 9/4-12/4 θα είμαι μαζί της. Αλλά 12/4 το μεσημέρι έχω το τελευταίο ραντεβού μου με μια Ρωσίδα που ζει Τιράσπολ και θα έρθει για να περάσουμε μαζί ένα 24ωρο. Άντε να δούμε.. Αν κάτσει και αυτό τότε θα είναι ένα από τα λίγα ταξίδια που έπιασε το 100% σε όσα είχα προγραμματίσει.
Γειά σου Φίλε! Συγχαρητήρια για το ταξίδι βλέπω πως περνάς καλά με λιγά σχετικά λεφτά και μια σχετικά καλή ποιότητα! Επίσης μας δίνεις πολύτιμες πληροφορίες για ένα σχετικά "παρθένο" μέρος που δείχνει να είναι πολύ υποσχόμενο!
Αλλά για τις γυναίκες πιστεύω πως υπερβάλεις πάνω στην προσπάθεια σου να αντιπαρατεθείς με τον Δημητράκη! 3 σε τέσσερις μέρες και χωρίς Ντίσκο και χωρίς καν να τις έχεις δει πιο πριν είναι πολύ δύσκολο Νούμερο και επαληθευμένο από εμάς πολλές φορές! Συνήθως στα ραντεβού που πάμε σε γκόμενες που δεν έχουμε πάρει και απλά έχουμε φασώσει συνήθως 1 στις 3 κάθεται και αφού μεθύσουν μετά από βραδινή έξοδο...
Το σύστημά σου μοιάζει με του Σινοχάρα αλλά εσύ υπόσχεσαι.... αέρα αντί χρήμα?? Κάπου δεν μου κάθεται καλά εκτός αν σε αυτές τις πόλεις οι γκόμενες είναι τόσο ...καμένες!
Όσο για το πορνομετανάστη... Πρίν από μερικές μέρες πήγε ένας φίλος μου Αγ. Πετρούπολη για να βρεί κάποιες γκόμενες που άλλες γνώριζε από Ρόδο και άλλες από το ίντερνετ που δεν του έκατσε καμία για διάφορους λόγους! Τον έφερα σε επαφή με τον Δημητράκη ο οποίος ήταν πολύ φιλόξενος μαζί του! Τον γύρισε στα κλάμπ και αν δεν ήταν καθημερινές και είχε κόσμο μπορεί να φόρτωναν διότι έστω και στα άδεια κλάμπ παίζαν παιχνίδι! Τελευταία μέρα μάλιστα ο Δημητράκης χτύπησε το μοναδικό γκομενάκι του κλάμπ και πήγε να το πλασάρει στο φίλο μου ο οποίος δεν γούσταρε!
Μας τα είπε όλα αναλυτικά και έτσι όλη η Παρέα δεν θα είχαμε πρόβλημα να ανεβούμε Αγ Πετρουπολη κάποια στιγμή αλλά και όπωτε θέλει ο ίδιος είναι ευπρόσδεκτος στη Ρόδο!!!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Γειά σου Φίλε! Συγχαρητήρια για το ταξίδι βλέπω πως περνάς καλά με λιγά σχετικά λεφτά και μια σχετικά καλή ποιότητα! Επίσης μας δίνεις πολύτιμες πληροφορίες για ένα σχετικά "παρθένο" μέρος που δείχνει να είναι πολύ υποσχόμενο!
Αλλά για τις γυναίκες πιστεύω πως υπερβάλεις πάνω στην προσπάθεια σου να αντιπαρατεθείς με τον Δημητράκη! 3 σε τέσσερις μέρες και χωρίς Ντίσκο και χωρίς καν να τις έχεις δει πιο πριν είναι πολύ δύσκολο Νούμερο και επαληθευμένο από εμάς πολλές φορές! Συνήθως στα ραντεβού που πάμε σε γκόμενες που δεν έχουμε πάρει και απλά έχουμε φασώσει συνήθως 1 στις 3 κάθεται και αφού μεθύσουν μετά από βραδινή έξοδο...
Το σύστημά σου μοιάζει με του Σινοχάρα αλλά εσύ υπόσχεσαι.... αέρα αντί χρήμα?? Κάπου δεν μου κάθεται καλά εκτός αν σε αυτές τις πόλεις οι γκόμενες είναι τόσο ...καμένες!
Όσο για το πορνομετανάστη... Πρίν από μερικές μέρες πήγε ένας φίλος μου Αγ. Πετρούπολη για να βρεί κάποιες γκόμενες που άλλες γνώριζε από Ρόδο και άλλες από το ίντερνετ που δεν του έκατσε καμία για διάφορους λόγους! Τον έφερα σε επαφή με τον Δημητράκη ο οποίος ήταν πολύ φιλόξενος μαζί του! Τον γύρισε στα κλάμπ και αν δεν ήταν καθημερινές και είχε κόσμο μπορεί να φόρτωναν διότι έστω και στα άδεια κλάμπ παίζαν παιχνίδι! Τελευταία μέρα μάλιστα ο Δημητράκης χτύπησε το μοναδικό γκομενάκι του κλάμπ και πήγε να το πλασάρει στο φίλο μου ο οποίος δεν γούσταρε!
Μας τα είπε όλα αναλυτικά και έτσι όλη η Παρέα δεν θα είχαμε πρόβλημα να ανεβούμε Αγ Πετρουπολη κάποια στιγμή αλλά και όπωτε θέλει ο ίδιος είναι ευπρόσδεκτος στη Ρόδο!!!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
χαχαχαχ,και εγω καπεια φαση σκεφτηκα τον σινοχαρα χαχαχαχ.ο φιλος μου κυπριος οδυσσο γαμα μουναρα 18 τσαμπα,αυτος 50 αλλα εχει εκει εταιρια και 2 διαμερισματα 200,χιλ ευρο το ενα.η κοπελα ιδικα με τατουαζ και περιγραφη σαν πουτανα δεν νομιζω να ερχοταν τσαμπα.για πειο λογο να τις διωχνεις ολες που εχεις τσαμπα για να ρισκαρεις με αλλες που δεν ξερεις ειναι περιεργο.εγω εδιωξα την κοπελα απο υμαν με 1500 γριβνα στην τσεπη γι να φυγει.πειος λογος να αλλασει ξενοδοχεια δεν ξερω,αν ερθει μια δθσκολο να την ξεφωρτωθεις ιδικα τσαμπα .πιστευω και εγω οτι καπου εχει μια υπερβολη σε αντιπαραθεση με τον διμητρακι.ακομα και σε μενα που ειμαι καλα εμφανισιακα,ντυνομαι φιρμες,διχνω διαμερισματα λεφτα και δεν ερχονται ολες για γαμηση ετσι απλα.επιτυχια με ολες μονο στην σοφια ειχα που της πληρωσα.αν βαλει φοτο του ο φιλος ισως δεν θα εχει αμφιβολια ο διμητρακις και εμεις για ολα.ο αλλος φιλος τωρα θελει να της αγορασει σπιτι και τον κλανει μια αφραγγη πιτσιρικα,με αερα κουπανιστο λιγο δυσκολο.για το επιπεδο της γκομενας που ειδαμε φοτο,μονο με φαι,καφε,σιγουρα γαμας αν μιλας τουλαχιστον την γλωσσα και εχεις κατι να επιδειξεις που θα εισαι καλυτερος απο ουκρανους του επιπεδου τους.αν ο φιλος δοκιμαζε με τις πιτσιρικες στο καφε σιγουρα θα ετρωγε ακυρο.μεχρι πριν 6-7 χρονια κιεβο μπορουσες να βρεις καμια απο τετειες πολεις που μπορουσε να ερθει μονο για τσαμπα φαι.δεν μπορω να πω σιγουρα οτι δεν λεει αληθεια με καπεια δωση υπερβολης αλλα  για να φερνεις διωχνεις ετσι απλα μονο αν εισαι δυνατος οικονομικα η εισαι ο σινοχαρας που ειναι μετρ του ειδους και κορυφαιος σε αυτο

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
τωρα μια που γνωρισα κυπρο και μενει κιεβο θελει να ερθει οδυσσο και μετα κυπρο αλλα ειναι 42 κανεις δεν την κοιτα εκει.δουλευει,αλλα σαβατοκιριακο εχει ελευθερο να ερθει.θα της πληρωσω τα εισιτιρια για οδυσσο,σιγουρα θα την πιδηξω τσαμπα αλλα κυπρο ειδε σπιτι ενα εκατομυριο ευρο χαχαχαχ,οσοι εχεται κοντακτε μπορειτε να το δειτε.η κοπελα εχει λεφτα να ερθει κυπρο εισιτιριο,φτηνο χοτελ αλλα σαν κυριος θα της κανω ολα τα εξοδα οδυσσο.αν γνωριζα την κοπελα αυτη εκει,οπως και με αλλες στις ηλικιας της ισως επαιφταν φιλια,χουφτωματα αλλα σπιτι για να κατσει δεν θα ηταν σιγουρο.οπως η γειτονησα μου τωρα 40-42 ηρθε την ορμηξα και δεν εκατσε,αλλα μιλαμε και ειναι ετειμη για αλλη φορα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom