Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εμένα η δουλειά μου έχει να κάνει με μικρές ηλικίες και φοιτήτριες. Κάθε χρόνο έχω 30 φοιτήτριες από 18 έως 23 και περνάω μαζί τους από 6 μήνες έως και όλη τη χρονιά. Δεν έχω λιγούρα για αυτές τις ηλικίες καθώς τις έχω στα πόδια μου και μάλιστα σαν εκπαιδευτής που διευκολύνει τα πράγματα αν θέλω να κάνω κάτι. Όπως είπα έρχομαι για τη βόλτα και το ταξίδι. Γυναίκες με ηλικίες από 12-13 χρόνια μικρότερες έως 5 είναι το δικό μου target group. Ο κεντρικός πεζόδρομος λέγεται Kobylianska st, η κάπως έτσι τέλος πάντων και είναι πεζόδρομος. Για τη νυχτέρινη ζωή δεν μπορώ να σου γράψω καθώς την περισσότερη μέρα είμαι στους δρόμους και το βράδυ πηδάω. Βαριέμαι να κάνω τον αραβοισραιλινό τουρίστα που βγήκε σαν λιγούρης στο Club για να πηδήξει. Άλλωστε ρώσικα δεν ξέρω.. και δεν γουστάρω τις Semi-prostitutkes. Δεν θα έκανα 1.400 χλμ. για να γαμάω επί πληρωμή. Όσο για το σούσι.. έχει ένα γιαπωνέζικο στον κεντρικό πεζόδρομο αλλά προτιμάω να φάω κάτι άλλο. Είμαι του κρέατος και ειδικά εδώ με τα χάλια ψάρια που έχουν. Ισως πάω να σου κανω τη χάρη.. μέχρι να φυγω.
Αυτο σχετικα με τα ψάρια το ειχα γράψει κ'εγω στη Μολδαβία,και στο Κισινιώφ και στο Τιράσπολ τα ψάρια τους ειναι  :shit:.
  Εμενα το σούσι δεν μου πολυαρεσει αλλα εκει πηγαινουν ολες οι γκομενες που θεωρουνε τον εαυτό τους Χά'ι' (χωρις φυσικα να ειναι).Και θελω να δω το επιπεδο τους για να εχω αποψη.Στις μικρες πολεις στις ντισκο πηγαινουν απλες φοιτητριες και νεες κοπέλες γιατι απλουστατα η ζωη εκει ειναι πολυ βαρετή!Αυτο με της πουτανες κ'αυτες που ζητάνε λεφτα ειναι στις πολεις οπου ειναι τουριστικες και εχουν κακομαθει!
  Ξένους εχει?Αν εχει ξένους ειναι  :shit: αυτοι κανουν το μεγαλητερο κακό!Αγια Πετρουπολη και να εχει δεν μπορουνε να χαλάσουν την πιάτσα γιατι το επιπεδο τους ειναι πολυ χαμηλότερο απο ενα ντόπιο και οι γκομενες πια δεν τρελενονται να πανε μαζι τους (μιλαω για τουριστες) στις μικρες πολεις ομως οι ξενοι εχουνε μπορουνε να κανουνε  :jerking: και να χαλάσουνε την πιάτσα αν ερθουν πολλοι.
  Κοιτα αν εχει ξένους φοιτητες?Οδησσό ειχα γραψει οτι ειχε παρα πολλους Τούρκους φοιτητες μεσου οικονομικου επιπέδου που σε συνδιασμό με το χαμηλό επίπεδο που ειχουν οι γκομενες και πηγαινουν μαζι τους κανανε κακό.Νοβγκοροντ εχει κατι άραβες φοιτητες αλλα αθλιου επιπέδου  :2funny:!Δεν βγαινουν καν απο της φοιτητικες εστιες τους  :2funny: Αν εχει ξενους φοιτητες εκει μπορει να κανουν πολύ κακό.
  Σχετικα με της φοιτητριες που ειπες προδώθηκες  σχετικα με το επαγγελμα σου :) Αν  και πιθανοτατα το ειπες για να θωλωσεις τα νερά  :think:

D

dude901123

Επισκέπτης
Αυτο σχετικα με τα ψάρια το ειχα γράψει κ'εγω στη Μολδαβία,και στο Κισινιώφ και στο Τιράσπολ τα ψάρια τους ειναι  :shit:.
 Εμενα το σούσι δεν μου πολυαρεσει αλλα εκει πηγαινουν ολες οι γκομενες που θεωρουνε τον εαυτό τους Χά'ι' (χωρις φυσικα να ειναι).Και θελω να δω το επιπεδο τους για να εχω αποψη.Στις μικρες πολεις στις ντισκο πηγαινουν απλες φοιτητριες και νεες κοπέλες γιατι απλουστατα η ζωη εκει ειναι πολυ βαρετή!Αυτο με της πουτανες κ'αυτες που ζητάνε λεφτα ειναι στις πολεις οπου ειναι τουριστικες και εχουν κακομαθει!
 Ξένους εχει?Αν εχει ξένους ειναι  :shit: αυτοι κανουν το μεγαλητερο κακό!Αγια Πετρουπολη και να εχει δεν μπορουνε να χαλάσουν την πιάτσα γιατι το επιπεδο τους ειναι πολυ χαμηλότερο απο ενα ντόπιο και οι γκομενες πια δεν τρελενονται να πανε μαζι τους (μιλαω για τουριστες) στις μικρες πολεις ομως οι ξενοι εχουνε μπορουνε να κανουνε  :jerking: και να χαλάσουνε την πιάτσα αν ερθουν πολλοι.
 Κοιτα αν εχει ξένους φοιτητες?Οδησσό ειχα γραψει οτι ειχε παρα πολλους Τούρκους φοιτητες μεσου οικονομικου επιπέδου που σε συνδιασμό με το χαμηλό επίπεδο που ειχουν οι γκομενες και πηγαινουν μαζι τους κανανε κακό.Νοβγκοροντ εχει κατι άραβες φοιτητες αλλα αθλιου επιπέδου  :2funny:!Δεν βγαινουν καν απο της φοιτητικες εστιες τους  :2funny: Αν εχει ξενους φοιτητες εκει μπορει να κανουν πολύ κακό.
 Σχετικα με της φοιτητριες που ειπες προδώθηκες  σχετικα με το επαγγελμα σου :) Αν  και πιθανοτατα το ειπες για να θωλωσεις τα νερά  :think:

Όταν λέω κάτι το έχω σκεφτεί πολύ καλά πριν.. Πίστεψέ με δεν ξέρεις το επάγγελμα μου. Απλά ρίχνεις άδεια να πιάσεις γεμάτα. Αλλά και να το ήξερες δεν θα είχα πρόβλημα. Απλά θα το σκεφτόσουν λίγο περισσότερο πριν με αποκάλεσεις παππού, γέρο-Θωμά και όλα τα υπόλοιπα άσχετα που είχες πει όταν ήμουν Μολδαβία και εσύ έπαιζες τάβλι και έκανες γνωριμίες στα καφενεία. Τουρίστες δεν είδα καθόλου.  Μόνο κάτι φοιτητές μελαμψού χρώματος και κάτι αυτοκίνητα με Βουλγάρικες, Ρουμανικες και Ιταλικές πινακίδες. Κατά πάσα πιθανότητα Ουκρανοί που δουλεύουν σε άλλες χώρες και Ρουμάνοι που έρχονται για δουλειές μια και τα σύνορα είναι δίπλα. Αύριο πρωί φεύγει η Βίκα και αλλάζω και πάλι ξενοδοχείο. Θα έρθει για μια ημέρα ένα μικρό από Κίεβο. Ήταν το μοναδικό που έκλεισε μόνο του Ξενοδοχείο και με κάλεσε αυτή να τη συναντήσω εκεί αφού θα φτάσει 7 το πρωί με τρένο ενώ εγώ υποτίθεται αργότερα. Της είπα να με περιμένει γυμνή.. και απάντησε θα δούμε. Σε λίγο θα κατέβω για σάουνα με τη Βίκα, τον κλείσαμε πριβέ το χώρο.. θα προσπαθήσω να βγάλω φώτο για ενημέρωση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:headbang:Καλά όλα αυτά αλλά δε λες πόσα σκας στις γκόμενες.Σιγά μην έρχεται η άλλη από το Κίεβο στο Τσερνιβτσί χωρίς δώρο.

D

dude901123

Επισκέπτης
:headbang:Καλά όλα αυτά αλλά δε λες πόσα σκας στις γκόμενες.Σιγά μην έρχεται η άλλη από το Κίεβο στο Τσερνιβτσί χωρίς δώρο.
Έχει γιαγιά που ζει Ελλάδα και θα έρθει το καλοκαίρι για διακοπές και ονειρεύεται πως μπορεί να είμαι το μαξιλάρι της της για να μείνει Θεσσαλονίκη. Φυσικά όλοι έχουμε ένα κίνητρο όταν κάνουμε κάτι. Εγώ το θέμα του κινήτρου χρησιμοποιώ.. και όχι χρήματα. Με ξενερώνει να πληρώνω για sex. Όχι μόνο δεν πλήρωσα τίποτα αλλά και οι δύο που έχουν έρθει μέχρι στιγμής πλήρωσαν μόνες τους τα εισιτήρια και εγώ όλα τα έξοδα εδώ όπως φαγητό, ξενοδοχείο, καφέδες κτλ. Χωρίς δώρα και μαλακίες. Και αυτή που θα έρθει από Κίεβο έχει πληρώσει μόνη της εισιτήριο και έκανε κράτηση σε ξενοδοχείο πριν προλάβω να κάνω εγώ που ασχολούμουν με τις άλλες 2 κρατήσεις και δεν είχα προλάβει. Και με κάλεσε να συναντηθούμε στο ξενοδοχείο που θα είναι ήδη και να μείνουμε εκεί. Όσο για τα εισιτήρια μη φανταστείς.. 235 Hryvnia με το τρένο. Σκέφτηκα να τα πληρώσω αλλά τα πήρε μόνη της πριν προλάβω να το προτείνω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δηλαδή η άλλη πηδήχτηκε μαζί σου επειδή η γιαγιά της μένει Ελλάδα και χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα;Και η άλλη έρχεται από το Κίεβο στο Τσερνιβτσί μόνο για τον πούτσο;Λίγο δύσκολο για Ουκρανέζες.Τι να πω μπορεί να γίνεται αλλά δύσκολο μου φαίνεται.Μπορεί να μίλαγες μαζί τους για πολύ καιρό ίσως κανένα εξάμηνο ή να τους υποσχέθηκες κάτι.

D

dude901123

Επισκέπτης
Δηλαδή η άλλη πηδήχτηκε μαζί σου επειδή η γιαγιά της μένει Ελλάδα και χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα;Και η άλλη έρχεται από το Κίεβο στο Τσερνιβτσί μόνο για τον πούτσο;Λίγο δύσκολο για Ουκρανέζες.Τι να πω μπορεί να γίνεται αλλά δύσκολο μου φαίνεται.Μπορεί να μίλαγες μαζί τους για πολύ καιρό ίσως κανένα εξάμηνο ή να τους υποσχέθηκες κάτι.
Τι να σου πω ρε φίλε.. Τόσο κούκλος δεν είμαι.. καλός είμαι αλλά δεν χρειάζεται να με κάνεις να αισθάνομαι υπερήφανος που το κατάφερα αυτό. Απλή προσέγγιση κάνω και ξέρω τι ζητάω και πως μπορώ να το πάρω. Όπως επίσης ξέρω πως μπορεί να έρθω και να μη βρω καμία να με περιμένει ή να σκάσει μύτη καμιά άθλια και εγώ να έχω έρθει άδικα. Ρίσκα του επαγγέλματος που τα αναλαμβάνεις. Κάποτε στο Κισινάου 3η ή 4η φορά που ανέβαινα είχα κλείσει 3,4 ραντεβού και έσκασαν μύτη τα 2 με χίλια ζόρια. Ευτυχώς είχα τις παλιές γνωριμίες στις οποίες εμφανίστηκα εκτάκτως με μια καλή δικαιολογία για το ταξίδι μου απρόσμενα εκεί. Η κοπέλα που μόλις μου έστειλε μήνυμα πως είναι στο τρένο και ζει Κίεβο είναι η ίδια που έχει τη γιαγιά της στην Ελλάδα. Και ήταν από τις ελάχιστες που μου μίλησε πρώτη στο net. Οι άλλες 2 ήρθαν απο Ternopil στο Chernivcy χωρίς να στείλω χρήματα και χωρίς να πληρώσω τίποτα παραπάνω από ξενοδοχείο, φαγητό, καφεδες, ποτά, Super market. Το κίνητρο τους είναι η ελπίδα να φύγουν από την Ουκρανία της κρίσης και ίσως τους παρουσίασα ένα καλό πακέτο ανθρώπου ανεξάρτητου, χωρίς παιδιά και γάμους όπως συναντάνε συνέχεια στο ιντερνετ, καθώς μπορούσα να μιλήσω βράδια και με πίστεψαν. Με δικό μου σπίτι, ωραίο αυτοκίνητο, καλή δουλειά.. ίσως ψάρωσαν.. ξέρω και εγώ. Μιλήσαμε πάνω κάτω 3 βδομάδες στο ιντερνετ. Τότε αποφάσισα να κάνω αυτό το ταξίδι. Όταν τρως ένα κοτόπουλο δεν το ρωτάς πως νιώθει.. απλά το απολαμβάνεις.. ;) ;) ;)

Όπως το άθλιο μεσημεριανό σήμερα σε ένα εστιατόριο που θύμιζε USSR...

Συνημμένα

• DSC01309.JPG
    DSC01309.JPG
    197,9 KB · Εμφανίσεις: 43
  • DSC01310.JPG
    DSC01310.JPG
    162,5 KB · Εμφανίσεις: 68

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για να κανω το δικηγόρο του διαβόλου,όλες λένε οτι ειναι απο Κίεβο  :2funny: ειναι πολυ πιθανόν να ειναι απο κανα χωριο 100-150 χλμ. εξω απο το Κίεβο.
  Σχετικα με της γκόμενες του φίλου μας το ειπε και μόνος του 33 ετων!Δε νομιζω οτι εξιζει να κανει κανεις τόσα χλμ. και να παει εκει για να  :knockinb: τετοιες.
Όπως το άθλιο μεσημεριανό σήμερα σε ένα εστιατόριο που θύμιζε USSR...
Για πες μου για το εστιατόριο ακόμα μαγειρευουν με αυτο το μη ραφιναρισμένο ηλιελαιο που μυριζει λιγακι σα μηχανέλαιο?Μεχρι το 2007-2008 με αυτο μαγειρευαν και στο Νόβγκοροντ με το που ετρωγα σε κανα 20 λεπτο ετρεχα να χέσω  :2funny:

Σχετικα με της γκόμενες εγω ισως λογω του οτι μένω μόνιμα εδώ ειμαι πολυ δυσκολος!Πρεπει να ειναι μεχρι 25 ετων και κουκλάκι!Με σαβούρες δεν πάω προτιμάω να  :jerking:!Βεβαια για καποιον που ερχεται απο Ελλαδα και οι 33 χρονες Ουκρανές ειναι φυσικο να του φένονται θεές.Βλεπω τι σαβούρες εχουνε παντρευτει οι Ελληνες  :2funny: και καυχιόνται οτι εχουνε την καλητερη γυναικα  :2funny:
  Δεν ζητάνε ολες οι Ουκρανες να τους παρεις διάφορα πράγματα.Αυτες που ειναι στα τουριστικα μέρη εχουν τέτοια συμπεριφορά,βεβαια γ'αυτο φταινε οι ξένοι που της χαλάσανε!Αν ομως παει καποιος σε μη τουριστικο μέρος θα βρει καλητερες κοπέλες.Η βασικη διαφορα με της Ρωσσίδες ειναι οτι οι Ρωσσίδες ειναι πιο ανεκτηκες ενω οι Ουκρανές πιο ζηλιάρες θα έλεγα.Το θετικο απο της Ουκρανες ειναι οτι δεν εχουνε πρόβλημα να της πηδάς όσο θες  :2funny: τους αρέσει κιόλας το πολυ  :knockinb:.Ενω οι περισσοτερες Ρωσσιδες αν της πηδήξεις 3-4 φορες σου λένε φτάνει  :2funny:.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για να κανω το δικηγόρο του διαβόλου,όλες λένε οτι ειναι απο Κίεβο  :2funny: ειναι πολυ πιθανόν να ειναι απο κανα χωριο 100-150 χλμ. εξω απο το Κίεβο.
 Σχετικα με της γκόμενες του φίλου μας το ειπε και μόνος του 33 ετων!Δε νομιζω οτι εξιζει να κανει κανεις τόσα χλμ. και να παει εκει για να  :knockinb: τετοιες.Για πες μου για το εστιατόριο ακόμα μαγειρευουν με αυτο το μη ραφιναρισμένο ηλιελαιο που μυριζει λιγακι σα μηχανέλαιο?Μεχρι το 2007-2008 με αυτο μαγειρευαν και στο Νόβγκοροντ με το που ετρωγα σε κανα 20 λεπτο ετρεχα να χέσω  :2funny:

Σχετικα με της γκόμενες εγω ισως λογω του οτι μένω μόνιμα εδώ ειμαι πολυ δυσκολος!Πρεπει να ειναι μεχρι 25 ετων και κουκλάκι!Με σαβούρες δεν πάω προτιμάω να  :jerking:!Βεβαια για καποιον που ερχεται απο Ελλαδα και οι 33 χρονες Ουκρανές ειναι φυσικο να του φένονται θεές.Βλεπω τι σαβούρες εχουνε παντρευτει οι Ελληνες  :2funny: και καυχιόνται οτι εχουνε την καλητερη γυναικα  :2funny:
 Δεν ζητάνε ολες οι Ουκρανες να τους παρεις διάφορα πράγματα.Αυτες που ειναι στα τουριστικα μέρη εχουν τέτοια συμπεριφορά,βεβαια γ'αυτο φταινε οι ξένοι που της χαλάσανε!Αν ομως παει καποιος σε μη τουριστικο μέρος θα βρει καλητερες κοπέλες.Η βασικη διαφορα με της Ρωσσίδες ειναι οτι οι Ρωσσίδες ειναι πιο ανεκτηκες ενω οι Ουκρανές πιο ζηλιάρες θα έλεγα.Το θετικο απο της Ουκρανες ειναι οτι δεν εχουνε πρόβλημα να της πηδάς όσο θες  :2funny: τους αρέσει κιόλας το πολυ  :knockinb:.Ενω οι περισσοτερες Ρωσσιδες αν της πηδήξεις 3-4 φορες σου λένε φτάνει  :2funny:.

Η βασική διαφορά είναι οτι οι Ρωσίδες είναι ακόρεστες.Δηλαδή όσα και να τους δώσεις θέλουνε παραπάνω.Βέβαια η εμπειρία με Ρωσίδες δε συγκρίνεται.Ξέρουν να φέρονται θεικά στους άντρες.Από την άλλη οι Ουκρανέζες είναι για τον πούτσο στη συμπεριφορά όλο temper και χωριάτικα πείσματα αλλά ενώ προσπαθούν να σου φάνε πάνω από όσο αξίζουν(προσπαθούν δηλαδή να σε κλέψουν) δεν είναι τόσο αποτελεσματικές και φαταούλες όπως οι Ρωσίδες.Π.χ. Ουκρανέζα να σου ζητήσει γούνα δεν παίζει ενώ Ρωσίδα είναι πιθανό.Από την άλλη η Ουκρανέζα είναι τόσο ηλίθια που μπορεί να ζητήσει BMW ενώ η Ρωσίδα αποκλείεται να κάνει τέτοια μαλακία.Ομως για ένα κινητό δε γαμάς Ρωσίδα όπως γαμάς χαλαρά Ουκρανέζα.Ετσι είναι στο περίπου.Οπως δε γαμάς Ουκρανέζα ή Ρωσίδα αν της αγοράσεις sex toys ή εσώρουχα ενώ η Πολωνέζα μπορεί να σου κάτσει για αυτό.Είναι απλά πολιτισμικές διαφορές.
Ζηλιάρες οι Ουκρανέζες δεν είναι καθόλου όπως και οι Ρωσίδες.Ολες σου φέρνουνε και φίλες τους να τις πηδήξεις.Η λογική είναι αφού έτσι κι αλλιώς ξενοπηδάς γιατί να μη γαμάς τη φίλη μου για να έχω και εγώ έμμεσο όφελος?Το ίδιο κάνουν και οι Πολωνέζες όταν παίζουν λεφτά στη μέση.Και οι Λευκορρωσίδες.Γενικώς με τις Σλάβες σχηματίζεις αναγκαστικά χαρέμι και να μη θες στο φέρνουν αυτές.
Πιο σεξουλιάρες από όλες είναι οι Πολωνέζες.Την Πολωνέζα όσο και να την πηδήξεις δεν καταλαβαίνει τίποτα.Μιλάμε για βιομηχανία.Δε χορταίνουν με τίποτα.Δε γίνεται αυτό μπορεί να γαμάς 3 ώρες και πάλι να θέλουν και άλλο.Ενώ Ουκρανέζες συνήθως αρκούνται σε 2 πούτσους τη μέρα και οι Ρωσίδες σε έναν.Και οι Τσέχες με έναν πούτσο είναι ευχαριστημένες.Μόνο με Πολωνέζες μπορεί κάποιος πραγματικά να ξεπουτσιαστεί.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με τη διαφορά οτι εμένα με βλέπουν σαν ντόπιο οποτε αλλαζει η συμπεριφορά τους.Γ'αυτο και δεν ζητάνε,αν με βλεπαν σαν ξένο κ'εμένα μπορει να μου ζητάγανε.Θυμήθηκα τον φίλο του ρολογά που γουσταρε μια γκόμενα που δουλευε σε ενα κλαμπ και μου το ειπε,εγω του απάντησα αυτες ειναι οι πιο ευκολες!Μονες τους στην πέφτουν.Μου απάντησε,εγω εδω ομως δεν εχω ουτε σιδερένιο άλογο,ουτε διαμερίσματα σε ενα τριάστερο ξενοδοχειο μένω!Πολυ λογική απάντηση :)
  Οσες Ουκρανές εχω μου κάνουνε ζήλιες ας ξερουν οτι εχω κ'αλλες γκόμενες παίρνουν τα τηλεφωνα μου κοιτανε της φωτογραφίες ψιλοτσαντίζονται.Οι Ρωσσιδες ειναι πιο διακριτικες.
  Εκτος του οτι δεν πάω με τέτοιες ηλικίες οπως εξηγησα παραπάνω.Αν βγω με μια ετσι χάλια ντυμένη θα με κοιταει ο κόσμος περιεργα εχει γινει μια τέτοια φαση  :2funny: βεβαια Αγία Πετρούπολη Ουκρανία εινα πιο άξεστοι,και οι Ελληνες ντυνονται τωρα εντελως χάλια οποτε δεν εχουνε και πολυ διαφορά.Ο κόσμος γυριζε και κοιταγε παραξενεμένος σκεφτόμενος καλά απο ποιο Колхоз την μάζεψε  :2funny:.

D

dude901123

Επισκέπτης
Για να κανω το δικηγόρο του διαβόλου,όλες λένε οτι ειναι απο Κίεβο  :2funny: ειναι πολυ πιθανόν να ειναι απο κανα χωριο 100-150 χλμ. εξω απο το Κίεβο.
 Σχετικα με της γκόμενες του φίλου μας το ειπε και μόνος του 33 ετων!Δε νομιζω οτι εξιζει να κανει κανεις τόσα χλμ. και να παει εκει για να  :knockinb: τετοιες.Για πες μου για το εστιατόριο ακόμα μαγειρευουν με αυτο το μη ραφιναρισμένο ηλιελαιο που μυριζει λιγακι σα μηχανέλαιο?Μεχρι το 2007-2008 με αυτο μαγειρευαν και στο Νόβγκοροντ με το που ετρωγα σε κανα 20 λεπτο ετρεχα να χέσω  :2funny:

Σχετικα με της γκόμενες εγω ισως λογω του οτι μένω μόνιμα εδώ ειμαι πολυ δυσκολος!Πρεπει να ειναι μεχρι 25 ετων και κουκλάκι!Με σαβούρες δεν πάω προτιμάω να  :jerking:!Βεβαια για καποιον που ερχεται απο Ελλαδα και οι 33 χρονες Ουκρανές ειναι φυσικο να του φένονται θεές.Βλεπω τι σαβούρες εχουνε παντρευτει οι Ελληνες  :2funny: και καυχιόνται οτι εχουνε την καλητερη γυναικα  :2funny:
 Δεν ζητάνε ολες οι Ουκρανες να τους παρεις διάφορα πράγματα.Αυτες που ειναι στα τουριστικα μέρη εχουν τέτοια συμπεριφορά,βεβαια γ'αυτο φταινε οι ξένοι που της χαλάσανε!Αν ομως παει καποιος σε μη τουριστικο μέρος θα βρει καλητερες κοπέλες.Η βασικη διαφορα με της Ρωσσίδες ειναι οτι οι Ρωσσίδες ειναι πιο ανεκτηκες ενω οι Ουκρανές πιο ζηλιάρες θα έλεγα.Το θετικο απο της Ουκρανες ειναι οτι δεν εχουνε πρόβλημα να της πηδάς όσο θες  :2funny: τους αρέσει κιόλας το πολυ  :knockinb:.Ενω οι περισσοτερες Ρωσσιδες αν της πηδήξεις 3-4 φορες σου λένε φτάνει  :2funny:.

Έχεις μπερδευτεί τύπε.. Η ηλικία δεν είναι το βασικό χαρακτηριστικό επιλογής γυναίκας. Είναι το πόσο δείχνει κυρίως, το πόσο καλά κρατιέται. Υπάρχουν 20αρες με δέρμα γιαγιάς και 30αρες με δέρμα μωρού. Τα πιτσιρίκια συνήθως συμπεριφέρονται ανώριμα και χαζά. Γίνονται πολύ κουραστικά, εκφράζουν συχνά παράλογες επιθυμίες, γίνονται ευκολότερα ζηλιάρες και κυρίως στο παιχνίδι που κάνω εγώ χρειάζομαι γκόμενα δίπλα μου που ξέρει να σταθεί τόσο ερωτικά όσο και κοινωνικά από την πρώτη στιγμή. Δεν έχω το χρόνο να την εκπαιδεύσω ερωτικά και να σπάσω τα όποια κολήματα και αντιστάσεις, ούτε να την οριοθετήσω. Μια εμπειρότερη γυναίκα αντιλαμβάνεται καλύτερα τι πρέπει να κάνει για να ευχαριστήσει και να κρατήσει έναν άντρα. Ξέρει πως δεν μπορεί να το κάνει μόνο με την ηλικία της. Ήδη σκέφτεται πως αν θέλει να κρατήσει κάποιον δίπλα της θα πρέπει να δώσει. Το θέμα είναι απλά να τη ρίξεις και όχι να την εκπαιδεύσεις. Συνήθως συμπεριφορά σαβούρας συναντάς στα ανατολικά πιτσιρίκια που μαζεύουν iphone6 από τους παντρεμένους Τούρκους γαμιάδες. Νομίζω Τύπε έχεις καιρό να γαμήσεις χωρίς φράγκα και δωράκια και έχεις μπερδέψει την πραγματικότητα με τη φαντασία. Δεν είναι τυχαίο πως τεράστιες διαφορές ηλικίας συναντάς σε τύπους σαν το Μπερλουσκόνι και τον Hugh Hefner που δεν τις βγάζουν καν έξω. Απλά τις πληρώνουν με μισθό για να τις πηδάνε και τις κλειδώνουν σε βίλες για να μην τους εκθέτουν. Μόνιμες πουτάνες δηλαδή. Δεν τις θέλουν δίπλα τους στις υπόλοιπες κοινωνικές επαφές τους και γρήγορα τους κουράζουν και τις διώχνουν.
Όσο για το λάδι που ρώτησες.. όχι δεν μύριζε περίεργα. Εδώ έχουν δικό τους ηλιέλαιο και νομίζω τους βγαίνει φτηνά τουλάχιστον το λάδι. Απλά για το κρέας δεν ξέρω.. και τα ρώσικα.. σεσημασμένα προιόντα με αντίστοιχη σημαία ώστε να μην αγοραστούν.

Συνημμένα

• DSC01308.JPG
    DSC01308.JPG
    176,3 KB · Εμφανίσεις: 47
  • DSC01294.JPG
    DSC01294.JPG
    232,3 KB · Εμφανίσεις: 90
D

dude901123

Επισκέπτης
Πάντως οι τιμές βενζίνης.. είναι για πολλά χιλιόμετρα.. δυστυχώς όμως οι δρόμοι τους όχι. Αέριο σήμερα έβαλα με 9 Hryvnia. Λιγότερο από 40 λεπτά.

Συνημμένα

• DSC01296.JPG
    DSC01296.JPG
    198,6 KB · Εμφανίσεις: 96

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με τη διαφορά οτι εμένα με βλέπουν σαν ντόπιο οποτε αλλαζει η συμπεριφορά τους.Γ'αυτο και δεν ζητάνε,αν με βλεπαν σαν ξένο κ'εμένα μπορει να μου ζητάγανε.Θυμήθηκα τον φίλο του ρολογά που γουσταρε μια γκόμενα που δουλευε σε ενα κλαμπ και μου το ειπε,εγω του απάντησα αυτες ειναι οι πιο ευκολες!Μονες τους στην πέφτουν.Μου απάντησε,εγω εδω ομως δεν εχω ουτε σιδερένιο άλογο,ουτε διαμερίσματα σε ενα τριάστερο ξενοδοχειο μένω!Πολυ λογική απάντηση :)
 Οσες Ουκρανές εχω μου κάνουνε ζήλιες ας ξερουν οτι εχω κ'αλλες γκόμενες παίρνουν τα τηλεφωνα μου κοιτανε της φωτογραφίες ψιλοτσαντίζονται.Οι Ρωσσιδες ειναι πιο διακριτικες.
 Εκτος του οτι δεν πάω με τέτοιες ηλικίες οπως εξηγησα παραπάνω.Αν βγω με μια ετσι χάλια ντυμένη θα με κοιταει ο κόσμος περιεργα εχει γινει μια τέτοια φαση  :2funny: βεβαια Αγία Πετρούπολη Ουκρανία εινα πιο άξεστοι,και οι Ελληνες ντυνονται τωρα εντελως χάλια οποτε δεν εχουνε και πολυ διαφορά.Ο κόσμος γυριζε και κοιταγε παραξενεμένος σκεφτόμενος καλά απο ποιο Колхоз την μάζεψε  :2funny:.

Οντως αν βγεις με Ουκρανέζα τελείως χάλια ντυμένη θα γίνεις ρεζίλι.Μερικές έχουν τελείως χωριάτικο στυλ νιώθεις σα βλάχος.Αν είσαι επαρχία κάτι γίνεται αλλά Κίεβο με τίποτα δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις τέτοια γκόμενα.Ευτυχώς Πολωνία είναι πιο άνετα τα πράγματα μπορεί να φας πόρτα στα κλαμπ αν προσπαθήσεις να μπεις με χωριάτικα τελείως ντυμένη γκόμενα αλλά δε σε νοιάζει πολύ αφού σε ξεπληρώνει με το φοβερό πολωνικό βλαχικό τσιμπούκι.Ενώ Ουκρανία είναι ξεφτίλα να φας πόρτα.
Πολωνία,Ουκρανία,Λευκορρωσία με αφήνουνε πάντα να μπω στα κλαμπ όταν μπαίνω μόνος μου ενώ αν πάω με γκόμενα και δεν είναι στην τρίχα ντυμένη τρώω πόρτα.
Επίσης οι Σλάβες γκόμενες σε Ουκρανία,Πολωνία,Λευκορρωσία παίζει να κάνουν χοντρές μαλακίες(ακόμα και στριπτίζ άμα μεθύσουν) οπότε χαλαρά τις πετάνε έξω από τα μαγαζιά και εσύ ακολουθείς.Είναι γενικά κόλαση τα σκηνικά είναι απίστευτα με τις καυλιάρες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έχεις μπερδευτεί τύπε.. Η ηλικία δεν είναι το βασικό χαρακτηριστικό επιλογής γυναίκας. Είναι το πόσο δείχνει κυρίως, το πόσο καλά κρατιέται. Υπάρχουν 20αρες με δέρμα γιαγιάς και 30αρες με δέρμα μωρού. Τα πιτσιρίκια συνήθως συμπεριφέρονται ανώριμα και χαζά. Γίνονται πολύ κουραστικά, εκφράζουν συχνά παράλογες επιθυμίες, γίνονται ευκολότερα ζηλιάρες και κυρίως στο παιχνίδι που κάνω εγώ χρειάζομαι γκόμενα δίπλα μου που ξέρει να σταθεί τόσο ερωτικά όσο και κοινωνικά από την πρώτη στιγμή. Δεν έχω το χρόνο να την εκπαιδεύσω ερωτικά και να σπάσω τα όποια κολήματα και αντιστάσεις, ούτε να την οριοθετήσω. Μια εμπειρότερη γυναίκα αντιλαμβάνεται καλύτερα τι πρέπει να κάνει για να ευχαριστήσει και να κρατήσει έναν άντρα. Ξέρει πως δεν μπορεί να το κάνει μόνο με την ηλικία της. Ήδη σκέφτεται πως αν θέλει να κρατήσει κάποιον δίπλα της θα πρέπει να δώσει. Το θέμα είναι απλά να τη ρίξεις και όχι να την εκπαιδεύσεις. Συνήθως συμπεριφορά σαβούρας συναντάς στα ανατολικά πιτσιρίκια που μαζεύουν iphone6 από τους παντρεμένους Τούρκους γαμιάδες. Νομίζω Τύπε έχεις καιρό να γαμήσεις χωρίς φράγκα και δωράκια και έχεις μπερδέψει την πραγματικότητα με τη φαντασία. Δεν είναι τυχαίο πως τεράστιες διαφορές ηλικίας συναντάς σε τύπους σαν το Μπερλουσκόνι και τον Hugh Hefner που δεν τις βγάζουν καν έξω. Απλά τις πληρώνουν με μισθό για να τις πηδάνε και τις κλειδώνουν σε βίλες για να μην τους εκθέτουν. Μόνιμες πουτάνες δηλαδή. Δεν τις θέλουν δίπλα τους στις υπόλοιπες κοινωνικές επαφές τους και γρήγορα τους κουράζουν και τις διώχνουν.
Όσο για το λάδι που ρώτησες.. όχι δεν μύριζε περίεργα. Εδώ έχουν δικό τους ηλιέλαιο και νομίζω τους βγαίνει φτηνά τουλάχιστον το λάδι. Απλά για το κρέας δεν ξέρω.. και τα ρώσικα.. σημασμένα προιόντα ώστε να μην αγοραστούν.
Οπως εγραψα εμένα ποτέ καμία δεν μου ζήτησε τίποτα.Βεβαια γυναικες που πηγαινουν με ξένους ουτε γυρίζω να της κοιτάξω.Εδώ Τούρκους δεν έχει τα i phpne τους τα παίρνουν οι γονείς τους!Απλος πηγες μονο στην αθλια Μολδαβια και λιγο Ουκρανια γ'αυτο τα λες αυτα.Οι δε Ουκρανές γερνάνε πολυ γρήγορα μια 30άρα δεν βλέπεται!Εκτος αυτου μια γυναικα ανω των 25 ετων δεν γυριζει κανεις να την κοιτάξει απο τους ντόπιους γ'αυτο και ψάχνουν για ξένους!
 Τωρα θα μας πεις οτι αν σου καθότανε ενα γκομενάκι σαν τα δικά μου θα τα έδιωχνες για να πας με τη γριά! :rockon:
Οντως αν βγεις με Ουκρανέζα τελείως χάλια ντυμένη θα γίνεις ρεζίλι.Μερικές έχουν τελείως χωριάτικο στυλ νιώθεις σα βλάχος.Αν είσαι επαρχία κάτι γίνεται αλλά Κίεβο με τίποτα δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις τέτοια γκόμενα.Ευτυχώς Πολωνία είναι πιο άνετα τα πράγματα μπορεί να φας πόρτα στα κλαμπ αν προσπαθήσεις να μπεις με χωριάτικα τελείως ντυμένη γκόμενα αλλά δε σε νοιάζει πολύ αφού σε ξεπληρώνει με το φοβερό πολωνικό βλαχικό τσιμπούκι.Ενώ Ουκρανία είναι ξεφτίλα να φας πόρτα.
Πολωνία,Ουκρανία,Λευκορρωσία με αφήνουνε πάντα να μπω στα κλαμπ όταν μπαίνω μόνος μου ενώ αν πάω με γκόμενα και δεν είναι στην τρίχα ντυμένη τρώω πόρτα.
Εγω επειδη ντύνομαι και πολυ στυλάτα αν εχω καμια τόσο κακοντυμένη γκόμενα σαν της φωτογραφίας φενεται περισσοτερο οτι ειναι  :shit: ντυμένη κανει μπαμ.Μια φορά ειχε γινει κατι τέτοιο  :2funny: μου ηρθε μια ετσι χάλια ντυμενη και ειχανε γυρισει ολοι και μας κοιτάγανε!Ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει  :2funny:.
 Κοιτα για καποιον ομως που μένει Ελλαδα και ντυνεται οπως ντυνονται στην Ελλαδα δεν πιστευω οτι θα εχει δωσει ο κοσμος τόση σημασία.
 Σκεφτομαι τι θα γινει αν ερθει εδω κανενας ντυμένος οπως στην Ελλαδα  :2funny: μπορει να τον περάσουνε για Ουζμπέκο!Ελλάδα δεν ξερω τι να φορέσω?Προσπαθω να βαλω οτι πιο απλο εχω αλλα και παλι φενομαι πολυ καλο ντυμενος και εχω τρομερη διαφορα απο το μέσο πλυθισμο!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οπως εγραψα εμένα ποτέ καμία δεν μου ζήτησε τίποτα.Βεβαια γυναικες που πηγαινουν με ξένους ουτε γυρίζω να της κοιτάξω.Εδώ Τούρκους δεν έχει τα i phpne τους τα παίρνουν οι γονείς τους!Απλος πηγες μονο στην αθλια Μολδαβια και λιγο Ουκρανια γ'αυτο τα λες αυτα.Οι δε Ουκρανές γερνάνε πολυ γρήγορα μια 30άρα δεν βλέπεται!Εκτος αυτου μια γυναικα ανω των 25 ετων δεν γυριζει κανεις να την κοιτάξει απο τους ντόπιους γ'αυτο και ψάχνουν για ξένους!
 Τωρα θα μας πεις οτι αν σου καθότανε ενα γκομενάκι σαν τα δικά μου θα τα έδιωχνες για να πας με τη γριά! :rockon:Εγω επειδη ντύνομαι και πολυ στυλάτα αν εχω καμια τόσο κακοντυμένη γκόμενα σαν της φωτογραφίας φενεται περισσοτερο οτι ειναι  :shit: ντυμένη κανει μπαμ.Μια φορά ειχε γινει κατι τέτοιο  :2funny: μου ηρθε μια ετσι χάλια ντυμενη και ειχανε γυρισει ολοι και μας κοιτάγανε!Ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει  :2funny:.
 Κοιτα για καποιον ομως που μένει Ελλαδα και ντυνεται οπως ντυνονται στην Ελλαδα δεν πιστευω οτι θα εχει δωσει ο κοσμος τόση σημασία.
 Σκεφτομαι τι θα γινει αν ερθει εδω κανενας ντυμένος οπως στην Ελλαδα  :2funny: μπορει να τον περάσουνε για Ουζμπέκο!Ελλάδα δεν ξερω τι να φορέσω?Προσπαθω να βαλω οτι πιο απλο εχω αλλα και παλι φενομαι πολυ καλο ντυμενος και εχω τρομερη διαφορα απο το μέσο πλυθισμο!

Οντως Ουκρανέζα πάνω από 30 δε μετράει καθόλου.Οι Πολωνέζες βαστάνε καλά μέχρι τα 35.Βασικά στις σλαβικές χωρες μια γκόμενα άνω των 25 θεωρείται γριά και στην επαρχία αν δεν έχει παντρευτεί μέχρι τα 22 θεωρείται γεροντοκόρη.Χωρίς άντρα στα 25 θεωρείται προβληματική ανώριμη με σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς.Ακόμα και με άνεργους αλκοολικούς μένουν οι γκόμενες τόσο πολλή ανάγκη έχουν τους άντρες.Αυτό έχει αρχίσει να αλλάζει στην Πολωνία με τις μαλακίες του φεμινισμού και τις επιρροές της Δύσης αλλά είναι εισαγόμενο δεν έχει σχέση με την τοπική κουλτούρα.Οι Σλάβες θέλουν συνέχεια άντρα και πούτσο.Δεν αντέχουν ούτε μια μέρα χωρίς άντρα εκ του φυσικού.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
 Τωρα θα μας πεις οτι αν σου καθότανε ενα γκομενάκι σαν τα δικά μου θα τα έδιωχνες για να πας με τη γριά! :rockon:Εγω επειδη ντύνομαι και πολυ στυλάτα αν εχω καμια τόσο κακοντυμένη γκόμενα σαν της φωτογραφίας φενεται περισσοτερο οτι ειναι  :shit: ντυμένη κανει μπαμ.Μια φορά ειχε γινει κατι τέτοιο  :2funny: μου ηρθε μια ετσι χάλια ντυμενη και ειχανε γυρισει ολοι και μας κοιτάγανε!Ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει  :2funny:.

Οι Ελληνίδες γουστάρουν πιο πολύ τα μαγκάκια με τα τατού  τα σκουλαρίκια τα γένια και τα χύμα ρούχα οπότε δεν έχει νόημα να την ψάχνει κανείς με τα ρούχα εκτός αν συχνάζει μπουζούκια και high end club.Γενικώς στην Ελλάδα το ντύσιμο κάνει τη διαφορά αλλά όχι παντού όπως Ρωσία,Ουκρανία,Λευκορρωσία,μόνο σε συγκεκριμένα μέρη.Το αντίθετο είναι Πολωνία.Σε μερικά μαγαζιά επαρχία Πολωνίας είναι καλύτερα να πας ντυμένος σα λέτσος Πολωνός παρά σαν κυριλέ ξένος γιατί οι γκόμενες σε θεωρούν πιο αυθεντικό.
Γενικά το ντύσιμο παίζει τεράστιο ρόλο σε Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορρωσία σε σχέση με Πολωνία,Τσεχία.
Γενικά για Ουκρανία,Λευκορρωσία ισχύει ο κανόνας των 100 ευρώ.Πρέπει ό,τι έχεις πάνω σου(παντελόνι,πουκάμισο,παπούτσια,πουλόβερ,μπουφάν) να κοστίζει πάνω από 100 ευρώ.Πολωνία μπορεί και να σε αφήσουνε με φτηνότερα ρούχα αλλά δε βλάπτει να φοράς ρούχα άνω των 100 ευρώ που αγόρασες τον ίδιο χρόνο.
Επίσης για να σου δώσει η γκόμενα τηλέφωνο στο κλαμπ πρέπει το κινητό σου να αξίζει πάνω από 300 ευρώ γιατί έτσι και βγάλεις φτηνό κινητό να γράψει το νούμερό της το σκέφτεται.Με Galaxy Note,iPhone 6 το δίνει και ας έχει ενδοιασμούς.Το κέρασμα στο κλαμπ πάει 50 ευρώ το λιγότερο Πολωνία για να σου επιτρέψει χούφτο.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
με αυτες που βλεπεις σε τετεια καφε,οδησσο,κιεβο δεν θα ειχες τυχη μαζι τους.αυτες νορμαλ κοπελιτσες ειναι.μαλλον δεν σταλτηκε το μυνημα που σε προτρεπα μην πας οδεσσα αφου εισαι καλα εκει,πεια εισαγελεας χαχαχα βιζιτα θα σου ερχοταν.παντα στο ιτερνετ βλεπεις καραπουταναρες που γραφουν στην ταδε τραπεζα,παντα λεω σε φιλους σε τραπεζα σπερματος δουλευουν και ενοουν σε αυτη τη  τραπεζα θελουν να στειλεις λεφτα,δεν επεσα ποτε εξω σε γκομενα ουκρανια,29 χρονια παω χαχαχα.οι κοπελες που εχεις απο καπου δανηστηκαν τα λεφτα,ξερουν οτι θα τα επιστρεωψεις σαν ξενος που εισαι,δεν εχουν 200 γριβνα,το στιλ της κοπελας που εχεις απο το ντυσιμο τα 200 τα παιρνει σε 10 μερες,αν δουλευει που δεν νομιζω δουλευουν οι περισοτερες στιν περιοχι αυτες.πολλα καταστηματα εκλεισαν λογο πολεμου και πωλιτριες εμειναν ανεργες.εσυ λογο γλωσας δεν συνενοησαι μαζι τους,γιατι εισαι σιγουρος δεν θελουν τα λεφτα του εισιτιριου,αν ειναι βλαχαρες και ντρεπονται περιμενουν να κανεις κινηση να δειξεις οτι εισαι γεναιοδορος.ουκρανιδα δεν βαζει ποτε το χερι στην τζεπη,περιμενουν οτι εσυ σαν αντρας θα τα πληρωσεις ολα,οταν ερχονται ενοειται αυτο δεν ηρθε απλα για να σε γνωρισει να πουλας παραμυθια.τι παραμυθι πουλησα,καμια ποτε δεν πιστεψε χαχαχα.τωρα κυπρο βγηκα με μια απο μαριουπολη που ηρθε σε γνωστους,επεσαν χουφτωματα,φιλια ως εκει.της εδειξα εχω χρημα και ιστοριες αλλα καταλαβε οτι μαζι μου μονο θα την γαμουσα και αφου τις ειπα τι παιζει ουκρανια στα ρωσικα εξαφανιζολ!ουτε εισιτιρια να παει πισω δεν εχει λεφτα αλλα καταλαβε δεν πιανομε και δεν θα επαιρνε τιποτα,μονο θα την ταιζα εδω και εκει και γαμησι.δοκιμασε αυριο να μιλησεις με τις κοπελιτσες στο καφε να δεις απο μονος αντιδραση,να δεις ενα δειγμα πως ειναι οι νορμαλ κοπελιτσες και οχι αυτες που συναντας απο ιτερνετ.ισως βρεις κατι καλο,ισως αποριψη δοκιμασε,δεν μπορω να σου πω μην ασχολησε με τις αθλιες που κουβαλας γιατι πηγες αποκλειστικα να γαμησεις αυτες και δεν εχεις χρονο για εξω γνωριμιες,οπωε και εγω βολευομαι με διαφορες γειτονησες που γνωριζω και χανω χρονο να παιξω με νορμαλ καλα κοριτσακια

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
συμφωνω μαζι σου ειναι δυσκολο απο το ιτερνετ να ερθουν ετσι απλα σε καπειον.καταρχην σε πειο σαιτ γραφει ο φιλος.οσες ηρθαν σε μενα απο αλλες πολεις ηξερα φιλες τους απο κιεβο,οδυσσο.ηταν αφραγγες μικρουλες αλλα ηταν δικτιωμενες και με αλλους ταυτοχρονα αφου ειχαν ξαναερθει πολλες φορες πριν σε αλλους ντοπιους.δεν ζητουσαν λεφτα,αλλα τους ελεγα θα πληρωσω εισιτιρια,αλλα δωρακια εξτρα ρουχα τα εκανα γιατι μου αρεσει να ξοδευω στα μαγαζια ιδικα αν μου αρεσει η πωλιτρια για σοου χαχαχα.οταν εφευγαν απο μονος τις χαρτζιλικωνα για να νιωθω καλα με τον εαυτο μου,δεν μου αρεσει να εκμεταλευομαι την φτωχια μιας κοπελας.αν ειναι η δουλεια τις να ξεγελα σαν αλλες στο ιτερνετ αυτες τις εκδικουμαι και δεν αφηνω να εκμεταλευονται.ελπιζω να γραψει καμια μερα ο δασκαλος ιωσηφ,να επιβεβαιωσει αυτα που λεμε,προχτες που μιλησαμε συμφωνουμε σε ολα εκτος στο οτι ολες ειναι πουτανες ουκρανια χααχχαχ.εγω επιμενω εχει και λιγες καλες,πολυ καλητερες απο τις δικες μας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οντως Ουκρανέζα πάνω από 30 δε μετράει καθόλου.Οι Πολωνέζες βαστάνε καλά μέχρι τα 35.Βασικά στις σλαβικές χωρες μια γκόμενα άνω των 25 θεωρείται γριά και στην επαρχία αν δεν έχει παντρευτεί μέχρι τα 22 θεωρείται γεροντοκόρη.Χωρίς άντρα στα 25 θεωρείται προβληματική ανώριμη με σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς.Ακόμα και με άνεργους αλκοολικούς μένουν οι γκόμενες τόσο πολλή ανάγκη έχουν τους άντρες.Αυτό έχει αρχίσει να αλλάζει στην Πολωνία με τις μαλακίες του φεμινισμού και τις επιρροές της Δύσης αλλά είναι εισαγόμενο δεν έχει σχέση με την τοπική κουλτούρα.Οι Σλάβες θέλουν συνέχεια άντρα και πούτσο.Δεν αντέχουν ούτε μια μέρα χωρίς άντρα εκ του φυσικού.
Εχω μια Ουκρανή που θα συναντησω οταν θα δειξει η ζυγαριά σταθερά κατω απο 75 κιλα  :2funny: Της ειπα να μου το πει αυτο για να εχω κινητρο να αδυνατίσω.Την ξερω 4 χρόνια απ'οταν ηταν 20 ετων.Τωρα εχει γίνει σαν Баба εχει παρει βάρος χωρις να ειναι ακομα χοντρή εχει αλλαξει πολυ.Γερνάνε τρομερα γρηγορα.Η αλλη που εχω που εχει υψος 1,78 (του Χάρη του εστειλα φωτογραφία αλλα δεν τη βαζω στο σά'ι'τ γιατι δεν εχω φωτογραφια μαζι της ή που να αποδυκνιει οτι εχει καποια σχεση μαζι μου) ενω ειναι 24 ετων εχει αρχισει να σπαει το προσωπο της!
 Οι Πολωνες οντως δε γερνάνε τόσο γρήγορα.

Οι Ελληνίδες γουστάρουν πιο πολύ τα μαγκάκια με τα τατού  τα σκουλαρίκια τα γένια και τα χύμα ρούχα οπότε δεν έχει νόημα να την ψάχνει κανείς με τα ρούχα εκτός αν συχνάζει μπουζούκια και high end club.Γενικώς στην Ελλάδα το ντύσιμο κάνει τη διαφορά αλλά όχι παντού όπως Ρωσία,Ουκρανία,Λευκορρωσία,μόνο σε συγκεκριμένα μέρη.Το αντίθετο είναι Πολωνία.Σε μερικά μαγαζιά επαρχία Πολωνίας είναι καλύτερα να πας ντυμένος σα λέτσος Πολωνός παρά σαν κυριλέ ξένος γιατί οι γκόμενες σε θεωρούν πιο αυθεντικό.
Γενικά το ντύσιμο παίζει τεράστιο ρόλο σε Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορρωσία σε σχέση με Πολωνία,Τσεχία.
Γενικά για Ουκρανία,Λευκορρωσία ισχύει ο κανόνας των 100 ευρώ.Πρέπει ό,τι έχεις πάνω σου(παντελόνι,πουκάμισο,παπούτσια,πουλόβερ,μπουφάν) να κοστίζει πάνω από 100 ευρώ.Πολωνία μπορεί και να σε αφήσουνε με φτηνότερα ρούχα αλλά δε βλάπτει να φοράς ρούχα άνω των 100 ευρώ που αγόρασες τον ίδιο χρόνο.
Επίσης για να σου δώσει η γκόμενα τηλέφωνο στο κλαμπ πρέπει το κινητό σου να αξίζει πάνω από 300 ευρώ γιατί έτσι και βγάλεις φτηνό κινητό να γράψει το νούμερό της το σκέφτεται.Με Galaxy Note,iPhone 6 το δίνει και ας έχει ενδοιασμούς.Το κέρασμα στο κλαμπ πάει 50 ευρώ το λιγότερο Πολωνία για να σου επιτρέψει χούφτο.
Εγω τα ξέρω αυτα και τα λέω συνέχεια.Το ντύσιμο οπως και αυτο που εγραψες με το κινητό ειναι το πιο σημαντικό πράγμα!με το Sony Ultra ψαρωνουνε,οπως και με το οτι κυκλοφορω με 3 κινητα!(τωρα ετοιμαζομαι να παρω Samsung S5 ή S6 ή Α5 οποτε μαζι με το Sony Ultra θα αναβαθμιστω) Μεγάλη μουνοπαγήδα ειναι και το ρολό'ι' τηλεφωνο Galaxy Tab s αξιζει τα 380-400 Ευρω που κοστίζει!Οι γκομενίτσες τα παίζουν!
 Βεβαια μετα το ντυσιμο και τα κινητα πρεπει να εχεις και ενα καλο σιδερένιο άλογο.Και για μετά διαμέρισμα δικό σου.Αν και εγω τρελενομαι για σάουνα,Κανω το εξης κολπο:Ερχόμαστε εκει που μενω βαζω τ'αμαξι στο υπογειο γκαράζ (και αυτο μετράει λιγάκι).... ανεβαινουμε σπιτι να παρουμε κανα μπουκάλι με κανα ποτό μαζι.....και μετα παμε στι σάουνα που ειναι στη γωνία στο ίδιο κτήριο.Αν τα εχεις αυτα βγάζεις γκομενάκια σαν τα δικά μου στην Αγία Πετρούπολη χωρις καμια δυσκολία.
 Παντος οι 30-35 χρονες ντρέπονται να με κοιτάξουν  :2funny: ξερουν τη θέση τους  :2funny:Ξερουν οτι δυσκολο να παω μαζι τους!

Συνημμένα

• RTGaL1n131I.jpg
    RTGaL1n131I.jpg
    26,9 KB · Εμφανίσεις: 31
  • U-KWTnnTi7o.jpg
    U-KWTnnTi7o.jpg
    25,8 KB · Εμφανίσεις: 27

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom