dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αυτο σχετικα με τα ψάρια το ειχα γράψει κ'εγω στη Μολδαβία,και στο Κισινιώφ και στο Τιράσπολ τα ψάρια τους ειναι .Εμένα η δουλειά μου έχει να κάνει με μικρές ηλικίες και φοιτήτριες. Κάθε χρόνο έχω 30 φοιτήτριες από 18 έως 23 και περνάω μαζί τους από 6 μήνες έως και όλη τη χρονιά. Δεν έχω λιγούρα για αυτές τις ηλικίες καθώς τις έχω στα πόδια μου και μάλιστα σαν εκπαιδευτής που διευκολύνει τα πράγματα αν θέλω να κάνω κάτι. Όπως είπα έρχομαι για τη βόλτα και το ταξίδι. Γυναίκες με ηλικίες από 12-13 χρόνια μικρότερες έως 5 είναι το δικό μου target group. Ο κεντρικός πεζόδρομος λέγεται Kobylianska st, η κάπως έτσι τέλος πάντων και είναι πεζόδρομος. Για τη νυχτέρινη ζωή δεν μπορώ να σου γράψω καθώς την περισσότερη μέρα είμαι στους δρόμους και το βράδυ πηδάω. Βαριέμαι να κάνω τον αραβοισραιλινό τουρίστα που βγήκε σαν λιγούρης στο Club για να πηδήξει. Άλλωστε ρώσικα δεν ξέρω.. και δεν γουστάρω τις Semi-prostitutkes. Δεν θα έκανα 1.400 χλμ. για να γαμάω επί πληρωμή. Όσο για το σούσι.. έχει ένα γιαπωνέζικο στον κεντρικό πεζόδρομο αλλά προτιμάω να φάω κάτι άλλο. Είμαι του κρέατος και ειδικά εδώ με τα χάλια ψάρια που έχουν. Ισως πάω να σου κανω τη χάρη.. μέχρι να φυγω.
Εμενα το σούσι δεν μου πολυαρεσει αλλα εκει πηγαινουν ολες οι γκομενες που θεωρουνε τον εαυτό τους Χά'ι' (χωρις φυσικα να ειναι).Και θελω να δω το επιπεδο τους για να εχω αποψη.Στις μικρες πολεις στις ντισκο πηγαινουν απλες φοιτητριες και νεες κοπέλες γιατι απλουστατα η ζωη εκει ειναι πολυ βαρετή!Αυτο με της πουτανες κ'αυτες που ζητάνε λεφτα ειναι στις πολεις οπου ειναι τουριστικες και εχουν κακομαθει!
Ξένους εχει?Αν εχει ξένους ειναι αυτοι κανουν το μεγαλητερο κακό!Αγια Πετρουπολη και να εχει δεν μπορουνε να χαλάσουν την πιάτσα γιατι το επιπεδο τους ειναι πολυ χαμηλότερο απο ενα ντόπιο και οι γκομενες πια δεν τρελενονται να πανε μαζι τους (μιλαω για τουριστες) στις μικρες πολεις ομως οι ξενοι εχουνε μπορουνε να κανουνε και να χαλάσουνε την πιάτσα αν ερθουν πολλοι.
Κοιτα αν εχει ξένους φοιτητες?Οδησσό ειχα γραψει οτι ειχε παρα πολλους Τούρκους φοιτητες μεσου οικονομικου επιπέδου που σε συνδιασμό με το χαμηλό επίπεδο που ειχουν οι γκομενες και πηγαινουν μαζι τους κανανε κακό.Νοβγκοροντ εχει κατι άραβες φοιτητες αλλα αθλιου επιπέδου !Δεν βγαινουν καν απο της φοιτητικες εστιες τους Αν εχει ξενους φοιτητες εκει μπορει να κανουν πολύ κακό.
Σχετικα με της φοιτητριες που ειπες προδώθηκες σχετικα με το επαγγελμα σου Αν και πιθανοτατα το ειπες για να θωλωσεις τα νερά