Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
μια απο τις μικρουλες μου εκανε 2 φορες πουστια,ερχοταν σε μενα την μια και κατεληξε αλλου ενω την αλλη ηταν οδυσσο και κρυβοταν αλλου

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Εχω μια Ουκρανή που θα συναντησω οταν θα δειξει η ζυγαριά σταθερά κατω απο 75 κιλα  :2funny: Της ειπα να μου το πει αυτο για να εχω κινητρο να αδυνατίσω.Την ξερω 4 χρόνια απ'οταν ηταν 20 ετων.Τωρα εχει γίνει σαν Баба εχει παρει βάρος χωρις να ειναι ακομα χοντρή εχει αλλαξει πολυ.Γερνάνε τρομερα γρηγορα.Η αλλη που εχω που εχει υψος 1,78 (του Χάρη του εστειλα φωτογραφία αλλα δεν τη βαζω στο σά'ι'τ γιατι δεν εχω φωτογραφια μαζι της ή που να αποδυκνιει οτι εχει καποια σχεση μαζι μου) ενω ειναι 24 ετων εχει αρχισει να σπαει το προσωπο της!
 Οι Πολωνες οντως δε γερνάνε τόσο γρήγορα.
 Εγω τα ξέρω αυτα και τα λέω συνέχεια.Το ντύσιμο οπως και αυτο που εγραψες με το κινητό ειναι το πιο σημαντικό πράγμα!με το Sony Ultra ψαρωνουνε,οπως και με το οτι κυκλοφορω με 3 κινητα!(τωρα ετοιμαζομαι να παρω Samsung S5 ή S6 ή Α5 οποτε μαζι με το Sony Ultra θα αναβαθμιστω) Μεγάλη μουνοπαγήδα ειναι και το ρολό'ι' τηλεφωνο Galaxy Tab s αξιζει τα 380-400 Ευρω που κοστίζει!Οι γκομενίτσες τα παίζουν!
 Βεβαια μετα το ντυσιμο και τα κινητα πρεπει να εχεις και ενα καλο σιδερένιο άλογο.Και για μετά διαμέρισμα δικό σου.Αν και εγω τρελενομαι για σάουνα,Κανω το εξης κολπο:Ερχόμαστε εκει που μενω βαζω τ'αμαξι στο υπογειο γκαράζ (και αυτο μετράει λιγάκι).... ανεβαινουμε σπιτι να παρουμε κανα μπουκάλι με κανα ποτό μαζι.....και μετα παμε στι σάουνα που ειναι στη γωνία στο ίδιο κτήριο.Αν τα εχεις αυτα βγάζεις γκομενάκια σαν τα δικά μου στην Αγία Πετρούπολη χωρις καμια δυσκολία.
 Παντος οι 30-35 χρονες ντρέπονται να με κοιτάξουν  :2funny: ξερουν τη θέση τους  :2funny:Ξερουν οτι δυσκολο να παω μαζι τους!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
διμητρακι ουτε εγω παω με γυναικα πανω απο 45 κιλα,δεν με ενδιαφερει η ηλικια η βουλγαρα που γαμησα το σαβατο 45 θα ειναι.χαχαχαχ τωρα το baba που λες ετσι με κοροιδευει η λεσβια για την τρελη που ειναι 32 χαχαχαχ.ακυρο για πετρουπολη,σημερα μιλησαμε θα ειναι 17 απριλη μεχρι 28 πετρουπολη θα ειμαι κροατια.μαιο παει πραγα ετσι θα παω οδυσσο ιουνη 10 μερες.χιμωνα ισως ερθω πετρουπολη.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Οι Ελληνίδες γουστάρουν πιο πολύ τα μαγκάκια με τα τατού  τα σκουλαρίκια τα γένια και τα χύμα ρούχα οπότε δεν έχει νόημα να την ψάχνει κανείς με τα ρούχα εκτός αν συχνάζει μπουζούκια και high end club.Γενικώς στην Ελλάδα το ντύσιμο κάνει τη διαφορά αλλά όχι παντού όπως Ρωσία,Ουκρανία,Λευκορρωσία,μόνο σε συγκεκριμένα μέρη.Το αντίθετο είναι Πολωνία.Σε μερικά μαγαζιά επαρχία Πολωνίας είναι καλύτερα να πας ντυμένος σα λέτσος Πολωνός παρά σαν κυριλέ ξένος γιατί οι γκόμενες σε θεωρούν πιο αυθεντικό.
Γενικά το ντύσιμο παίζει τεράστιο ρόλο σε Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορρωσία σε σχέση με Πολωνία,Τσεχία.
Γενικά για Ουκρανία,Λευκορρωσία ισχύει ο κανόνας των 100 ευρώ.Πρέπει ό,τι έχεις πάνω σου(παντελόνι,πουκάμισο,παπούτσια,πουλόβερ,μπουφάν) να κοστίζει πάνω από 100 ευρώ.Πολωνία μπορεί και να σε αφήσουνε με φτηνότερα ρούχα αλλά δε βλάπτει να φοράς ρούχα άνω των 100 ευρώ που αγόρασες τον ίδιο χρόνο.
Επίσης για να σου δώσει η γκόμενα τηλέφωνο στο κλαμπ πρέπει το κινητό σου να αξίζει πάνω από 300 ευρώ γιατί έτσι και βγάλεις φτηνό κινητό να γράψει το νούμερό της το σκέφτεται.Με Galaxy Note,iPhone 6 το δίνει και ας έχει ενδοιασμούς.Το κέρασμα στο κλαμπ πάει 50 ευρώ το λιγότερο Πολωνία για να σου επιτρέψει χούφτο.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
παλι συμφωνουμε βαλκανιε,βλεπω κατι βρομερους ελληνες να μυριζουν,με φορμες και μουσια,τατουαζ και να λενε οι βλαμενες τι ομορφος χαχαχαχ,στην λευκωσια μου ετυχε πολλες φορες να δω να κοιτανε τετειους.εγω που σχεδον μεγαλωσα μοσχα,πριν 15 χρονια θυμαμε στα καφε εκει πουσκινκαγια που πηγαινα ειχε κοδικο ντυσιματος και σεκουριτι,μπορουσες να φας πορτα.αυτοι τους βλεπουν κουλ ενω εγω σαν βρωμερους γυφτους και βαζω στην σκεωη τι θα ελεγε μια ρωσιδα μοσχα,πετρουπολη αν τους εβλεπε και γελω.δικαιο εχει ο διμιτρακις,εκει δεν θελουν χατζικι του καυκασιους,τουρκους,τους μαυροκεφαλους.ρωσια τα παιρνουν μονες η απο γονεις τα κινητα,ουκρανια ολες απο χοριγιες χαχαχαχ

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Τι να σου πω ρε φίλε.. Τόσο κούκλος δεν είμαι.. καλός είμαι αλλά δεν χρειάζεται να με κάνεις να αισθάνομαι υπερήφανος που το κατάφερα αυτό. Απλή προσέγγιση κάνω και ξέρω τι ζητάω και πως μπορώ να το πάρω. Όπως επίσης ξέρω πως μπορεί να έρθω και να μη βρω καμία να με περιμένει ή να σκάσει μύτη καμιά άθλια και εγώ να έχω έρθει άδικα. Ρίσκα του επαγγέλματος που τα αναλαμβάνεις. Κάποτε στο Κισινάου 3η ή 4η φορά που ανέβαινα είχα κλείσει 3,4 ραντεβού και έσκασαν μύτη τα 2 με χίλια ζόρια. Ευτυχώς είχα τις παλιές γνωριμίες στις οποίες εμφανίστηκα εκτάκτως με μια καλή δικαιολογία για το ταξίδι μου απρόσμενα εκεί. Η κοπέλα που μόλις μου έστειλε μήνυμα πως είναι στο τρένο και ζει Κίεβο είναι η ίδια που έχει τη γιαγιά της στην Ελλάδα. Και ήταν από τις ελάχιστες που μου μίλησε πρώτη στο net. Οι άλλες 2 ήρθαν απο Ternopil στο Chernivcy χωρίς να στείλω χρήματα και χωρίς να πληρώσω τίποτα παραπάνω από ξενοδοχείο, φαγητό, καφεδες, ποτά, Super market. Το κίνητρο τους είναι η ελπίδα να φύγουν από την Ουκρανία της κρίσης και ίσως τους παρουσίασα ένα καλό πακέτο ανθρώπου ανεξάρτητου, χωρίς παιδιά και γάμους όπως συναντάνε συνέχεια στο ιντερνετ, καθώς μπορούσα να μιλήσω βράδια και με πίστεψαν. Με δικό μου σπίτι, ωραίο αυτοκίνητο, καλή δουλειά.. ίσως ψάρωσαν.. ξέρω και εγώ. Μιλήσαμε πάνω κάτω 3 βδομάδες στο ιντερνετ. Τότε αποφάσισα να κάνω αυτό το ταξίδι. Όταν τρως ένα κοτόπουλο δεν το ρωτάς πως νιώθει.. απλά το απολαμβάνεις.. ;) ;) ;)

Όπως το άθλιο μεσημεριανό σήμερα σε ένα εστιατόριο που θύμιζε USSR...

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
εχει ρισκο απο ιτερνετ,περισοτερες φορες σε στηνουν εχεις δικαιο σε αυτο.απο την αλλη κρατα πισινη για αυτη που λες απο κιεβο,αφου εχεις γκομενα τωρα.στην ουκρανια παντα τον ενδιαφερον απο την κοπελα,ιδικα το υπερβολικο μυριζει απατη,παιξε μπαλα με τα σιγουρα και δες αν ειναι διαθεσιμες να σου φερουν φιλες τους,ριξε στο τραπεζι δωρακι αν παρεις μπονους χαχαχαχ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διμητρακι ουτε εγω παω με γυναικα πανω απο 45 κιλα,δεν με ενδιαφερει η ηλικια η βουλγαρα που γαμησα το σαβατο 45 θα ειναι.χαχαχαχ τωρα το baba που λες ετσι με κοροιδευει η λεσβια για την τρελη που ειναι 32 χαχαχαχ.ακυρο για πετρουπολη,σημερα μιλησαμε θα ειναι 17 απριλη μεχρι 28 πετρουπολη θα ειμαι κροατια.μαιο παει πραγα ετσι θα παω οδυσσο ιουνη 10 μερες.χιμωνα ισως ερθω πετρουπολη.
Κ΄εσυ σαβουρογάμης είσαι  :2funny:γ'αυτο θα τιμωριθεις με ενα κατούριμα.Αυτη μπορεί να σε κατουρίσει θα της το πω οταν συναντηθούμε  :2funny:
 Εσυ τουλάχιστον αυτες που κουβαλας στην Ουκρανία ειναι πιτσιρίκες.Δεν εχεις καταντίσει να σπιτώνεις 35χρονες :2funny:Αν το έκανες αυτό θα έτρωγες χέσιμο όχι κατούριμα  :2funny:.Και θα έκανα οτι μου είπε ο Ιωσήφ  :2funny: (Ο Ιωσήφ μου ειπε να σου βάλω και ενα καρότο στον κώλο την ωρα που θα σε κατουράει η γκόμενα).Φταις γιατι η συμπεριφορα σου ειναι χάλια!Πας να κανεις τον νταή ενω εισαι μιση μερίδα.Το αντίθετο οι γυναικες θελουν γλυκύτητα οσο πιο γλυκος εισαι τοσο καλητερα.
  Σχετικά με την τρελλή εχεις τάσεις μαζοχισμού σου αρέσει να σε διαολοστέλνουνε  :2funny: τη βρίσκεις να βασανίζεσαι  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Χθες η μέρα έκλεισε με συννεφιά, κρύο και στο τέλος ψιχάλισε λίγο. Σήμερα πάλι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ήλιο με λίγα σύννεφα και σχετικά ζέστη για Ουκρανία. Στις 11.40 ξεφορτώνω τη Βίκα, που ευτυχώς κοιμάται ακόμη, στο σταθμό των λεωφορείων. Συνεχίζω για ένα καφέ με μια από την περιοχή και τέλος πάω ξενοδοχείο να συνατήσω την Ira που πρέπει να είναι ήδη εκεί μια και το τρένο της έφτασε στις 7.00 εδώ. Είναι η τελευταία μέρα στα Ουκρανικά εδάφη. Μετά από Briceni κατεβαίνω Chisinau για την τελευταία φάση του ταξιδιού.
Μάκη.. δες τη βρήκα εδώ? Μπαίνει και αυτή στη συλλογή μαζί με εκέινες από chernomorets, serif tiraspol και zimbru. Πρέπει να είσαι ταλέντο αλλά δεν αρκεί αυτό. Πρέπει επίσης να έχεις μέθοδο και παράλληλα να την ιδρώνεις τη φανέλα..

Συνημμένα

• DSC01317.JPG
    DSC01317.JPG
    235 KB · Εμφανίσεις: 51
  • DSC01315.JPG
    DSC01315.JPG
    150,7 KB · Εμφανίσεις: 58
D

dude901123

Επισκέπτης
Και κάντε λίγο ησυχία.. το κορίτσι κοιμάται.. το κούρασα πάλι χθες βράδυ. Είναι και κοντούλα αυτή, 1,78. Το πόδι κοντεύει να βγει έξω από το κρεβάτι. Καλημέρα για εμάς, καληνύχτα για τον Δημητράκη.. :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Συνημμένα

• DSC01314.JPG
    DSC01314.JPG
    162 KB · Εμφανίσεις: 81

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
:rockon: ενδιαφερον το ταξιδι σου φιλε dirty..δεν ειναι λιγο ρισκο να πας με αμαξι εκει?πες κι αλλα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και κάντε λίγο ησυχία.. το κορίτσι κοιμάται.. το κούρασα πάλι χθες βράδυ. Είναι και κοντούλα αυτή, 1,78. Το πόδι κοντεύει να βγει έξω από το κρεβάτι. Καλημέρα για εμάς, καληνύχτα για τον Δημητράκη.. :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Πρόσωπο γιατί δεν βάζεις?να τη δουμε να τη θαυμάσουμε?
  Αυτο που δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι εγω δεν ειμαι σαν τους υπανάπτικτους που έχεις στη Θεσσαλονίκη.Γ'αυτους συμφωνώ οτι γυναικες σαν αυτες ειναι θεές!Εγω ομως ουτε μένω Ελλαδα ουτε ειμαι σε αυτο το επίπεδο!Ειδες τι γκομενάκια εχω εγω,καμια σχεση με της γριές!Καθαρα Ελληνας Πιρφόρος που στην Ελλαδα δε γαμάει τίποτα και πηγε Ουκρανία μάζεψε οτι πετάνε οι Ουκρανοί και ειναι και ευτυχησμένος!Μου θυμίζεις τους Ελληνες που ήρθαν εδω και εχουνε κατι τέτοιες τελειωμένες και το παίζουν οτι καποιοι είναι.Οπως εσυ θεοποιησες το δωμάτιο στο απλο τριάστερο ξενοδοχειο ετσι και ο ενας απο τους Ελληνες που  προσπαθησε να μεταναστευσει εδω και εχω γραψει σχετικα  :2funny: μου ελεγε οτι εχει το μπάνιο του,την κουζίνα του το πλυντήριο του και καυχιόταν  :2funny: σαν να έλεγε εχω το λίαρ Τζετ μου,το Ελικόπτερο μου :2funny:.
:rockon: ενδιαφερον το ταξιδι σου φιλε dirty..δεν ειναι λιγο ρισκο να πας με αμαξι εκει?πες κι αλλα
Εξαρταται τι αμάξι?Αυτα που κυκλοφωρουν στην Ελλαδα δεν τα κοιταει κανένας.Το αμαξι σιγουρα βοηθάει παρα πολύ.
  Αν δεν εισαι συνηθισμένος στο ανατολικό μπλοκ θα σε πιάσει καταθλιψη!Εγω στο Νόβγκοροντ που σε σχεση με αυτο το μέρος ειναι Ευρώπη και μετα τη δεύτερη μερα τα παίζω!Αρχιζω να βαριέμαι.Θα σε συμβούλευα να πας εκει με παρέα για να μην βαρεθείς και οποσδήποτε να εχεις μαζι καποιον που να ξέρει τη γλωσσα αν θες να βγαλεις γκόμενες που να βλέπονται!Δε νομιζω οτι αξιζει να πας εκει για να  :knockinb: 30-35 χρονες χωριάτες που εκτος του οτι ειναι σπασμένες γιατι οπως ειπαν οι εμπειροι Ουκρανολόγοι οι γυναικες εκει γερνάνε πολυ γρήγορα μετα τα 25-27 πολλες θα της δεις πολυ γερασμένες,ειναι και αθλια ντυμένες :2funny:. Ειδες τη μια στη φωτογραφια που εβαλε τι φοραγε!

D

dude901123

Επισκέπτης
Εγώ μέχρι στιγμής δεν ένιωσα ανασφάλεια. Βέβαια όπως προείπα δεν έκανα τον καμπόσο γαμιά μέσα στις Disco και στα Bar. Κυκλοφόρησα τόσο μέρα όσο και νύχτα χωρίς να νιώσω σε κανένα σημείο πως απειλούμαι. Ίσως φταίει η πόλη που είναι κοντά στα σύνορα και έχει πολλούς φοιτητές και σίγουρα αυτό κάνει τους κατοίκους να βλέπουν διαφορετικά τους ξένους, αφού ενισχύει την τοπική οικονομία. Καινούριο Hotel σήμερα, πολύ καλό και δίπλα στο κέντρο. Το αυτοκίνητο δεν χρειάζεται καθόλου. Έχει και εσωτερικό πάρκινκ αν και μέσα στο κέντρο. Όταν μου άνοιξε η ρεσεψιονίστ το δωμάτιο η τύπισσα κοιμότανε γυμνή. Μπήκα, έκανα ντουζ πήγα στο κρεβάτι και μετά από κάτι φιλιά άρχισε μια αυτοκρατορική ουκρανική πίπα -πίπα κιέβου-. Χωρίς πολλές αναλύσεις και πρίξιμο. Γαμησάκι καλό και μετά βόλτα στο κέντρο, καφές, φαγητό και τώρα πίσω για ξεκούραση. Μιλάει με τη γιαγιά από την Ελλάδα στο τηλέφωνο τώρα και έχει ανοιχή ακρόαση και ακούω τα Ρώσικα.. Τα είπαμε και στα ελληνικά με τη γιαγιά της για λίγο.. πλάκα έχει η όλη φάση. η κοπέλα αυτή είναι πολύ άνετη και βγάζει γέλιο.. σε κάνει να νιώθεις λες και τη ξέρεις χρόνια.

Συνημμένα

• Optimized-DSC01320.JPG
    Optimized-DSC01320.JPG
    324,6 KB · Εμφανίσεις: 61
D

dude901123

Επισκέπτης
Και το κυρίως δωμάτιο..

Συνημμένα

• Optimized-DSC01321.JPG
    Optimized-DSC01321.JPG
    339,2 KB · Εμφανίσεις: 63
  • Optimized-DSC01322.JPG
    Optimized-DSC01322.JPG
    334,1 KB · Εμφανίσεις: 85
D

dude901123

Επισκέπτης
Πρόσωπο γιατί δεν βάζεις?να τη δουμε να τη θαυμάσουμε?
 Αυτο που δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι εγω δεν ειμαι σαν τους υπανάπτικτους που έχεις στη Θεσσαλονίκη.Γ'αυτους συμφωνώ οτι γυναικες σαν αυτες ειναι θεές!Εγω ομως ουτε μένω Ελλαδα ουτε ειμαι σε αυτο το επίπεδο!Ειδες τι γκομενάκια εχω εγω,καμια σχεση με της γριές!Καθαρα Ελληνας Πιρφόρος που στην Ελλαδα δε γαμάει τίποτα και πηγε Ουκρανία μάζεψε οτι πετάνε οι Ουκρανοί και ειναι και ευτυχησμένος!Μου θυμίζεις τους Ελληνες που ήρθαν εδω και εχουνε κατι τέτοιες τελειωμένες και το παίζουν οτι καποιοι είναι.Οπως εσυ θεοποιησες το δωμάτιο στο απλο τριάστερο ξενοδοχειο ετσι και ο ενας απο τους Ελληνες που  προσπαθησε να μεταναστευσει εδω και εχω γραψει σχετικα  :2funny: μου ελεγε οτι εχει το μπάνιο του,την κουζίνα του το πλυντήριο του και καυχιόταν  :2funny: σαν να έλεγε εχω το λίαρ Τζετ μου,το Ελικόπτερο μου :2funny:.Εξαρταται τι αμάξι?Αυτα που κυκλοφωρουν στην Ελλαδα δεν τα κοιταει κανένας.Το αμαξι σιγουρα βοηθάει παρα πολύ.
  Αν δεν εισαι συνηθισμένος στο ανατολικό μπλοκ θα σε πιάσει καταθλιψη!Εγω στο Νόβγκοροντ που σε σχεση με αυτο το μέρος ειναι Ευρώπη και μετα τη δεύτερη μερα τα παίζω!Αρχιζω να βαριέμαι.Θα σε συμβούλευα να πας εκει με παρέα για να μην βαρεθείς και οποσδήποτε να εχεις μαζι καποιον που να ξέρει τη γλωσσα αν θες να βγαλεις γκόμενες που να βλέπονται!Δε νομιζω οτι αξιζει να πας εκει για να  :knockinb: 30-35 χρονες χωριάτες που εκτος του οτι ειναι σπασμένες γιατι οπως ειπαν οι εμπειροι Ουκρανολόγοι οι γυναικες εκει γερνάνε πολυ γρήγορα μετα τα 25-27 πολλες θα της δεις πολυ γερασμένες,ειναι και αθλια ντυμένες :2funny:. Ειδες τη μια στη φωτογραφια που εβαλε τι φοραγε!
Για βάλε φώτο τώρα που κάνεις τον έξυπνο από το δωμάτιο που νοίκιαζες στο Κισινάου. Έτσι για να δούνε όλοι πόσο αυτοκράτορας είσαι στα ταξίδια σου... και μιλάς και από πάνω και κάνεις σχόλεια με το σαράβαλο τζιπάκι σου που στην ελλάδα τώρα δεν αξίζει ούτε 5.000 ευρώ. Έλα δείξε τις φωτογραφίες από το δωμάτιο στο Κισινάου.. έτσι να πάρουν όλοι μια γεύση πόσο αριστοκράτης και άπλας είσαι.. εσύ που κάνεις και κριτική μπινέ. Ο χειρότερος ελληνάρας είναι αυτός που σχολιάζει υπεράνω τους άλλους και δεν έχει καμιά αυτογνωσία.. Μίλα λοιπόν στον εαυτό σου όταν σου είπα πως εγώ νοικιάζω με 50 ευρώ και εσύ νοίκιαζες με 30 τη τρώγλη. Και ήθελες και να σου κάτσουν οι Μολδαβές. Δείξε τη φωτογραφία ξανά από εκείνη τη Μολδαβή που έβγαινες να γελάσουμε.. δώσε γέλιο στο λαό.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
μια χαρα φενεται η κοπελιτσα,λεπτη ειναι οχι σαν το βοδι 70 κιλα χαχαχαχ.μπραβο στον φιλο,φενεται καλα περασε.οδυσσο δεινοπατησα να γαμησω,δεν κανω ομως προεργασια απο πριν.τωρα σιγουρα θα εχω μια γειτονισα οταν παω 42 αλλα καλη ειναι,σκεφτομαι να καλεσω και μια μικρουλα απο συμφερουπολη αλλα λιγο χρονο θα εχω καλοκαιρι,μονο 9-10 μερες και θα εχω και αλλες δουλειες,τρεχαματα.θα εχει πολλες ευκαιριες καλοκαιρι απλα την μερα ειμαι κρατημενος,βραργα απογευμα ελευθερωνομαι και σαβατοκυριακα ειμαι τελειος ελευθερος.διμητρακι δεν εχω σχεση με ελληνες οδησσο,παλλια μονο οταν ετρωγα στο ελληνικο,μονο φαι και εφευγα,ποτε δεν ειχα χρονο ουτε τηληοραση να ανοιξω,ουτε ταβλι ξερω χαχαχαχ.ιουνη θα ειμαι οδησσο και αυγουστο μονο καλοκαιρι.

D

dude901123

Επισκέπτης
με αυτες που βλεπεις σε τετεια καφε,οδησσο,κιεβο δεν θα ειχες τυχη μαζι τους.αυτες νορμαλ κοπελιτσες ειναι.μαλλον δεν σταλτηκε το μυνημα που σε προτρεπα μην πας οδεσσα αφου εισαι καλα εκει,πεια εισαγελεας χαχαχα βιζιτα θα σου ερχοταν.παντα στο ιτερνετ βλεπεις καραπουταναρες που γραφουν στην ταδε τραπεζα,παντα λεω σε φιλους σε τραπεζα σπερματος δουλευουν και ενοουν σε αυτη τη  τραπεζα θελουν να στειλεις λεφτα,δεν επεσα ποτε εξω σε γκομενα ουκρανια,29 χρονια παω χαχαχα.οι κοπελες που εχεις απο καπου δανηστηκαν τα λεφτα,ξερουν οτι θα τα επιστρεωψεις σαν ξενος που εισαι,δεν εχουν 200 γριβνα,το στιλ της κοπελας που εχεις απο το ντυσιμο τα 200 τα παιρνει σε 10 μερες,αν δουλευει που δεν νομιζω δουλευουν οι περισοτερες στιν περιοχι αυτες.πολλα καταστηματα εκλεισαν λογο πολεμου και πωλιτριες εμειναν ανεργες.εσυ λογο γλωσας δεν συνενοησαι μαζι τους,γιατι εισαι σιγουρος δεν θελουν τα λεφτα του εισιτιριου,αν ειναι βλαχαρες και ντρεπονται περιμενουν να κανεις κινηση να δειξεις οτι εισαι γεναιοδορος.ουκρανιδα δεν βαζει ποτε το χερι στην τζεπη,περιμενουν οτι εσυ σαν αντρας θα τα πληρωσεις ολα,οταν ερχονται ενοειται αυτο δεν ηρθε απλα για να σε γνωρισει να πουλας παραμυθια.τι παραμυθι πουλησα,καμια ποτε δεν πιστεψε χαχαχα.τωρα κυπρο βγηκα με μια απο μαριουπολη που ηρθε σε γνωστους,επεσαν χουφτωματα,φιλια ως εκει.της εδειξα εχω χρημα και ιστοριες αλλα καταλαβε οτι μαζι μου μονο θα την γαμουσα και αφου τις ειπα τι παιζει ουκρανια στα ρωσικα εξαφανιζολ!ουτε εισιτιρια να παει πισω δεν εχει λεφτα αλλα καταλαβε δεν πιανομε και δεν θα επαιρνε τιποτα,μονο θα την ταιζα εδω και εκει και γαμησι.δοκιμασε αυριο να μιλησεις με τις κοπελιτσες στο καφε να δεις απο μονος αντιδραση,να δεις ενα δειγμα πως ειναι οι νορμαλ κοπελιτσες και οχι αυτες που συναντας απο ιτερνετ.ισως βρεις κατι καλο,ισως αποριψη δοκιμασε,δεν μπορω να σου πω μην ασχολησε με τις αθλιες που κουβαλας γιατι πηγες αποκλειστικα να γαμησεις αυτες και δεν εχεις χρονο για εξω γνωριμιες,οπωε και εγω βολευομαι με διαφορες γειτονησες που γνωριζω και χανω χρονο να παιξω με νορμαλ καλα κοριτσακια
Δεν πάω να παίξω με την τύχη μου. Εγώ τη φτιάχνω την τύχη μου από πριν. Υπάρχει ένα minimum επίπεδο επιτυχίας στη μέθοδό μου. Δεν θα βρίσω ποτέ κάποια πόλη και τους ανθρώπους της ως υπανάπτυχτους επειδή με πήραν χαμπάρι και δεν μου κάθησαν οι γκόμενες. Σε όποιο μέρος πάει ο βλάκας του χωριού και οι γυναίκες τον κλάνουν μετά αρχίζει τους ηλίθιους χαρακτηρισμούς. Όταν πήγε αυτός Ρωσία μετά τη πτώση του Κομμουνισμού ήταν χειρότερα από ότι είναι τώρα η Ουκρανία και η Μολδαβία. Και όμως έφυγε από την Ελλάδα που είχε ανάπτυξη τότε και πήγε στην μετακομμουνιστική Ρωσία να φτιάξει την τύχη του. Και καλά έκανε. Άρπαξε την ευκαιρία και τώρα βρίζει άλλους. Στην ουσία μιλάει για τον εαυτό του. Είναι η αυτοκριτική του όσα λέει για τους άλλους ως υπανάπτυχτους. Σκέψου.. δεν μπόρεσε να μπει σε ελληνικά πανεπιστήμιο και πήρε με τη σειρά όλες τις ανατολικές χώρες.. Σερβο-Βουλγαρίες όπου δεν τα κατάφερε και εγκατέλειψε πριν βρεθεί στην Αγία Πετρούπολη εξωστρακισμένος από την οικογένεια του. Και όλη μέρα 264 μέρες το χρόνο μιλάει για το μεγαλείο του. Που? Εκεί που εξωστρακίστηκε για να βρει στον ήλιο μοίρα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν πάω να παίξω με την τύχη μου. Εγώ τη φτιάχνω την τύχη μου από πριν. Υπάρχει ένα minimum επίπεδο επιτυχίας στη μέθοδό μου. Δεν θα βρίσω ποτέ κάποια πόλη και τους ανθρώπους της ως υπανάπτυχτους επειδή με πήραν χαμπάρι και δεν μου κάθησαν οι γκόμενες. Σε όποιο μέρος πάει ο βλάκας του χωριού και οι γυναίκες τον κλάνουν μετά αρχίζει τους ηλίθιους χαρακτηρισμούς. Όταν πήγε αυτός Ρωσία μετά τη πτώση του Κομμουνισμού ήταν χειρότερα από ότι είναι τώρα η Ουκρανία και η Μολδαβία. Και όμως έφυγε από την Ελλάδα που είχε ανάπτυξη τότε και πήγε στην μετακομμουνιστική Ρωσία να φτιάξει την τύχη του. Και καλά έκανε. Άρπαξε την ευκαιρία και τώρα βρίζει άλλους. Στην ουσία μιλάει για τον εαυτό του. Είναι η αυτοκριτική του όσα λέει για τους άλλους ως υπανάπτυχτους. Σκέψου.. δεν μπόρεσε να μπει σε ελληνικά πανεπιστήμιο και πήρε με τη σειρά όλες τις ανατολικές χώρες.. Σερβο-Βουλγαρίες όπου δεν τα κατάφερε και εγκατέλειψε πριν βρεθεί στην Αγία Πετρούπολη εξωστρακισμένος από την οικογένεια του. Και όλη μέρα 264 μέρες το χρόνο μιλάει για το μεγαλείο του. Που? Εκεί που εξωστρακίστηκε για να βρει στον ήλιο μοίρα.

Ο Δημητράκης έκανε μια τρύπα στο νερό.Εφαγε τα λεφτά των γονιών του με το να αγοράζει ακίνητα στη Ρωσία που έχασαν την αξία τους.Ο τύπος δεν έχει δουλέψει ούτε μια ώρα δεν έχει φάει ούτε έναν πούτσο για αυτό είναι στην καλύτερη περίπτωση γραφικός.
Μόνο άτομα που έχουν φάει το σκατό με το κουτάλι μπορούν να διατυπώσουν ένα δυο σωστά πράγματα και να δώσουν μια κάποια διαφώτιση.Αυτά που λεέι ο Δημητράκης είναι irrelevant δεν έχουν κάποια βάση εκτός αν κληρονομήσεις από τους γονείς σου 20 ακίνητα και λες τώρα πού να πάω να εισοδεύσω Ουκρανία,Ρωσία ή Ταυλάνδη?Γενικά αφορούν μειονότητα.Αυτά που λέω εγώ αφορούν ριψοκίνδυνους αρχιδάτους πολεμιστές που παίρνουν ρίσκα και είναι συνέχεια υπό πίεση.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για βάλε φώτο τώρα που κάνεις τον έξυπνο από το δωμάτιο που νοίκιαζες στο Κισινάου. Έτσι για να δούνε όλοι πόσο αυτοκράτορας είσαι στα ταξίδια σου... και μιλάς και από πάνω και κάνεις σχόλεια με το σαράβαλο τζιπάκι σου που στην ελλάδα τώρα δεν αξίζει ούτε 5.000 ευρώ. Έλα δείξε τις φωτογραφίες από το δωμάτιο στο Κισινάου.. έτσι να πάρουν όλοι μια γεύση πόσο αριστοκράτης και άπλας είσαι.. εσύ που κάνεις και κριτική μπινέ. Ο χειρότερος ελληνάρας είναι αυτός που σχολιάζει υπεράνω τους άλλους και δεν έχει καμιά αυτογνωσία.. Μίλα λοιπόν στον εαυτό σου όταν σου είπα πως εγώ νοικιάζω με 50 ευρώ και εσύ νοίκιαζες με 30 τη τρώγλη. Και ήθελες και να σου κάτσουν οι Μολδαβές. Δείξε τη φωτογραφία ξανά από εκείνη τη Μολδαβή που έβγαινες να γελάσουμε.. δώσε γέλιο στο λαό.
Φωτογραφιες απο γκομενες απο την ΠΜΡ εχω βάλει και της εχουνε δει ολοι.Δεν ηταν τιποτα θεές νεαρά κοριτσάκια το επιπεδο βεβαια καμια σχεση με αυτες που βγαζω στην Αγια Πετρουπολη.Εσυ γιατι δεν μας βάζεις της φωτογραφίες απο της δικες σου να της δούμε? :2funny:Η μία που λιγο φάνηκε το ειπαν ολοι οτι ειναι χωριάτα.
 Το αμάξι μου το πήρα τότε πανω απο 40.000 Ευρώ.Τωρα 20.000 τα πιάνει άνετα.Σκεφτομαι να παρω G KLASS αλλα δεν μου άρεσε γιατι δεν ειναι τόσο άνετο ειναι σα στρατιωτικο τζιπ.Εκτος αυτου το δικό μου τη δουλεια του την κάνει και με το παραπάνω.
 Αν εγω κυκλοφωρισω με μια χωριάτα σαν τη δικιά σου θα γυριζαν να κοιτάξουν ολοι περιεργα αν κατέβαινε δε απο το σιδερένιο μου άλογο θα ητανε μια παραφωνία! :headbang: :headbang: :headbang:.θα λέγανε πόσο μαλάκας ειναι αυτος που με ενα τετοιο αμαξι,τετοιο ντύσιμο και στυλ κουβαλάει μια τέτοια τελειωμένη?Απο ποιο колхоз τη βρήκε? :2funny:.
 Φυσικο ηταν να κραξω τους Μολδαβούς  :2funny: μου θυμισε Ελληνικη επαρχία.Οι γκόμενες ηταν άθλιες αφου μερικοι νομιζαν οτι ειμαι πούστης που δεν της κοιταγα ή της κοιταγα με το απαξιωτικό μου βλέμμα :2funny: γιατι ηταν για μένα τριτοκοσμικες και ασχημες  :rockon:για να της λυπασαι τωρα αν εσενα σου αρέσαν και της εβγαζες γκόμενες εγω τι να πω? :2funny:  Οι Ελληνες εκει τελειωμένοι  :2funny: για γέλια ή για κλάμματα ολοι τους  :2funny:.Ουτε καυχιομουν για τα μέρη οπου έμεινα στη Μολδαβία οπως εσυ.Ειπα οτι ολα ηταν χάλια!
  Εσυ εισαι ο κακομοιρης Ελληνας Πιρφόρος που εισαι αγάμητος Ελλάδα και πηγαινεις στα πιο τελειωμένα μέρη και βρίσκεις τα αποφάγια των Ουκρανών  :2funny:.Μη μου πεις οτι αν μπορουσες να βρεις κανενα κουκλάκι σαν το δικό μου θα έλεγες οτι ειναι μικρή στην ηλικία? :2funny:Θα την απερριπτες κιόλας? :2funny: Απλος με την εμφανιση σου και το στάτους σου αυτες σου κάθονται και αυτες  :knockinb:.
  Εμενα ευτυχως δεν με περνάνε για Ελληνα στην Ευρώπη!Τόσο κακοντυμένος δεν ειμαι!Στη Γερμανία με περνάγανε για Ρώσσο :2funny:.Και αν πρόσεξες δεν εχω Ελληνική νοοτροπία να λέω ψέματα.Και οτι λεω το αποδυκνιω ενω ολο λογια εισαι.Ακομα και να ημουν εκει που εισαι θα κρυβόσουν οπως στο Κισινιώφ γιατι εμφανησιακα δεν πρεπει να μετράς,και οι γκομενες σου δεν βλέπονται.Αν δεν ηταν ετσι στο Κισινιώφ θα έτρεχες να με βρεις να μου δειξεις και το αμάξι σου  :2funny: και της γκομενές σου  :2funny:
 Οσο για την φτωχή και άθλια Αγία Πετρούπολη εχουμε 13.000 ανεργους στα 5.000.000 ποσοστο ανεργίας 1,6%

На сегодняшний день официально в Петербурге зарегистрировано 13 тыс. безработных или 1,6% от трудоспособного населения. В конце прошлого года этот показатель составлял 10 тыс. человек или 1,4%

Βεβαια εχουμε αυξηση της ανεργίας απο 1,4% σε 1,6% και θα υπαρξει μεγαλη πτωση της οικονομίας.Αλλα για να φτασει το επιπεδο της Ελλαδας εινα λιγο δυσκολο!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μια χαρα φενεται η κοπελιτσα,λεπτη ειναι οχι σαν το βοδι 70 κιλα χαχαχαχ.μπραβο στον φιλο,φενεται καλα περασε.οδυσσο δεινοπατησα να γαμησω,δεν κανω ομως προεργασια απο πριν.τωρα σιγουρα θα εχω μια γειτονισα οταν παω 42 αλλα καλη ειναι,σκεφτομαι να καλεσω και μια μικρουλα απο συμφερουπολη αλλα λιγο χρονο θα εχω καλοκαιρι,μονο 9-10 μερες και θα εχω και αλλες δουλειες,τρεχαματα.θα εχει πολλες ευκαιριες καλοκαιρι απλα την μερα ειμαι κρατημενος,βραργα απογευμα ελευθερωνομαι και σαβατοκυριακα ειμαι τελειος ελευθερος.διμητρακι δεν εχω σχεση με ελληνες οδησσο,παλλια μονο οταν ετρωγα στο ελληνικο,μονο φαι και εφευγα,ποτε δεν ειχα χρονο ουτε τηληοραση να ανοιξω,ουτε ταβλι ξερω χαχαχαχ.ιουνη θα ειμαι οδησσο και αυγουστο μονο καλοκαιρι.
Αλλο να τους κράζεις και αλλο να εισαι ομοιος τους.Εχει μεγαλη διαφορά!
Ο Δημητράκης έκανε μια τρύπα στο νερό.Εφαγε τα λεφτά των γονιών του με το να αγοράζει ακίνητα στη Ρωσία που έχασαν την αξία τους.Ο τύπος δεν έχει δουλέψει ούτε μια ώρα δεν έχει φάει ούτε έναν πούτσο για αυτό είναι στην καλύτερη περίπτωση γραφικός.
Μόνο άτομα που έχουν φάει το σκατό με το κουτάλι μπορούν να διατυπώσουν ένα δυο σωστά πράγματα και να δώσουν μια κάποια διαφώτιση.Αυτά που λεέι ο Δημητράκης είναι irrelevant δεν έχουν κάποια βάση εκτός αν κληρονομήσεις από τους γονείς σου 20 ακίνητα και λες τώρα πού να πάω να εισοδεύσω Ουκρανία,Ρωσία ή Ταυλάνδη?Γενικά αφορούν μειονότητα.Αυτά που λέω εγώ αφορούν ριψοκίνδυνους αρχιδάτους πολεμιστές που παίρνουν ρίσκα και είναι συνέχεια υπό πίεση.
Ενω εσυ πέτυχες  :2funny: κοντευεις 50 και μες το κρυο ανεβαινεις στις κολώνες με σκοινιά και πηγες στη Γερμανία και μενεις σε ενα οικοτροφειο και πηγαινεις με το λεωφορειο.Αν αυτο λεγεται επυτηχια εγω τι να πω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom