Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
Καλα σήμερα δεν έπεσες για υπνο για να μας αποδείξεις το αντίθετο? :2funny:Αυτο τωρα τι είναι? :jerking: Μπορει και να το έγραψες μόνος σου  :2funny: :jerking:.Αφου ρεζιλευτηκες τελειως με αυτα που έλεγες στη Μολδαβία  :2funny: συνεχισε να γραφεις για να γελάμε  :2funny:.Εγω οτι λεω το αποδεικνυω και τωρα ηταν εδω ο φιλος του ρολογά και ειδε πολυ περισσοτερα απ'οσα γράφω!Αυριο θα ειναι Ρόδο και θα πει στα παιδια πως πέρασε.Εγω δεν κρύβομαι  :2funny:Αντε πηγαινε να κοιμηθεις  :2funny: νιωθω τυψεις που για μένα έχασες τον ύπνο σου  :2funny:.
  Παρακαλεσα τον Ιωσήφ να γραψει ενα κειμενο σχετικα με την Ουκρανία ελπιζω αυτες της μερες να μου το στειλει  :)
Φίλε απέδειξες στη Μολδαβία πως είσαι ο μοναδικός που πήγε εκεί και δεν καταδέχονταν οι γκόμενες να βγουν μαζί του. Και μετά σου έφταιγε η Μολδαβία και όχι η φάτσα σου. Πήγαινε να πληρώνεις μπας και γαμήσεις καμιά ανατολική.. καημένε. Εγώ τουλάχιστον όταν πάω.. δεν κάνω κοινωνικό-οικονομικό-πολιτικό ρεπορτάζ. Γκόμενες πηδάω. Και επίσης σε αντίθεση με εσένα δεν κάθομαι όλη νύχτα στον υπολογιστή.. να γράφω βλακείες για πράγματα που λένε οι άλλοι. Ξέρεις εμείς που δεν πληρώνουμε για να πηδάμε έχουμε γυναίκες στο σπίτι που έρχονται και κάθονται περισσότερο απο 10 λεπτά, γιατί έτσι όπως σε κόβω δεν χρειάζεσαι περισσότερα. Δεν ζούμε εδώ μέσα.. Έχουμε Real life.
Άντε πάλι σπατάλησα χρόνο για τον Πορνόβλακα..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω τι κανω και αν μετράω το ειδαν ατομα απο το σά'ι'τ που ηρθαν.Ο τελευταιος εφυγε χτες και ειανι φίλος του ρολογά και θα πει στη Ρόδο τι ειδε.Δε νομιζω να λένε ψέματα ολοι αυτοι που ηρθαν εδω? :think: Ενω εσυ εισαι ενας ψεύτης που κρυβεται  :2funny: το πιο  :2funny: ηταν το τελευταιο που ειπες για το ακριβο αμαξι  :2funny:.Αν ειχες ακριβο αμαξι και γκομενες που να βλεπονται δεν θα κρυβόσουνα σαν αρουραιος στη Μολδαβία  :2funny:Θα ρχόσουν να μου της δειξεις  :2funny:.
  Οσο για της Μολδαβές εγω της κοιταγα με το απαξιωτικο βλέμμα μου  :2funny: (ετσι κοιταω μια γυναικα οταν δεν μου αρεσει  :2funny: οι μπουρδελιαριδες το εχουνε δει  :2funny:).Οι Μολδαβές ειναι εντελως υπαναπτικτες τριτοκοσμικες,βεβαια για ενα βλάχο σαν και ΄σενα ειναι χά'ι' και η Μολδαβία και το Τσερνοφτσί  :2funny:Το εχω πει οτι οι Ελληνες που ειναι εκει ειναι ολοι τους τελειωμένοι τους ειδατε και στις φωτογραφιες  :2funny:
  Οσο για το ιντερνετ εχω στο τηλεφωνο απεριοριστο ιντερνετ και δεν χρειαζεται να ειμαι στο σπιτι για να γράφω.
  Τωρα ετοιμαζει ο Ιωσήφ να γραψει σχετικα με την Ουκρανία του ειπα να γραψει και για Τσερνοφτσί θα πεσει πολυ :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και τέλος γιά να δουν οι αναγνώστες ΠΌΣΟ ΓΕΛΟΊΟΣ ΚΑΙ ΨΕΎΤΗΣ ΕΊΣΑΙ γιατί όταν μίλαγες με το Χάρη στο Σκά'ι'π δεν ανοιξες ποτέ την κάμερα να σε δει?Αφού είσαι τόσο όμορφος?τι φοβόσουν? :2funny:μη  ματιάσει την ομορφιά σου? :2funny:εσυ που δεν ανοιγεις την κάμερα στο Σκά'ι'π του λες να πατε μαζι Ουκρανία  :2funny: δεν θα φοβιθεις μην σε παρει φωτογραφια με καμια κρυφη κάμερα? :2funny: Μου θυμιζεις τον Γιάννη τον κηπουρό τον πρωην ιδιοκτητη του ΟΠΑ  :2funny: σας ειχα γραψει πως χρεωκόπησε,εφυγε νυχτα χρωστωντας παντου (το παραδεχτηκε κιολας  :2funny:) και πως του τα εφαγε τα λεφτα η χοντρη 45-50 ετών που εχει καταστρέψει κ'άλλους  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Και τέλος γιά να δουν οι αναγνώστες ΠΌΣΟ ΓΕΛΟΊΟΣ ΚΑΙ ΨΕΎΤΗΣ ΕΊΣΑΙ γιατί όταν μίλαγες με το Χάρη στο Σκά'ι'π δεν ανοιξες ποτέ την κάμερα να σε δει?Αφού είσαι τόσο όμορφος?τι φοβόσουν? :2funny:μη  ματιάσει την ομορφιά σου? :2funny:εσυ που δεν ανοιγεις την κάμερα στο Σκά'ι'π του λες να πατε μαζι Ουκρανία  :2funny: δεν θα φοβιθεις μην σε παρει φωτογραφια με καμια κρυφη κάμερα? :2funny: Μου θυμιζεις τον Γιάννη τον κηπουρό τον πρωην ιδιοκτητη του ΟΠΑ  :2funny: σας ειχα γραψει πως χρεωκόπησε,εφυγε νυχτα χρωστωντας παντου (το παραδεχτηκε κιολας  :2funny:) και πως του τα εφαγε τα λεφτα η χοντρη 45-50 ετών που εχει καταστρέψει κ'άλλους  :2funny:

Εγώ πάλι ξέρω κάποιον που η αδερφή του παντρεύτηκε έναν πολιτικό. Ο ίδιος πήγε να σπουδάσει γυμναστής στη Σερβία-Βουλγαρία δεν ξέρω ακριβώς αλλά ποτε δεν πήρε πτυχίο λόγω βλακείας. Είχε περιουσία από την οικογένεια του και αγόρασε διαμερίσματα σε Πολωνία και Ρωσία τότε που αυτές οι χώρες μόλις βγήκαν από την άθλια Κομμουνιστική κατάσταση. Αυτή η επιλογή του έδωσε υπεραξία στα χρήματά του και ένα καλό εισόδημα για να ζήσει χωρίς να δουλεύει. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να δουλέψει στην κατάστασή του. Δυστυχώς όμως δεν του έκοβε πολύ, ήταν μέτριας νοημοσύνης επιπέδου εκπομπών της Ανίτας Πάνια. Έτσι δεν γύρισε ποτέ στην Ελλάδα μόνιμα. Έμεινε μακριά στη Ρωσία και οι δικοί του ντρέπονταν για αυτόν και τις επιλογές του. Η αδερφή του όσο ήταν παντρεμένη φοβόταν μήπως βγει στη φόρα ότι αυτός ο Πανηλίθιος είναι αδερφός της και έχει πρόβλημα η πολιτική καριέρα του δεξιού άντρα της. Όλη αυτή η τραγική ζωή είναι δύσκολο να χωνευτεί.. και οι άνθρωποι συχνά προσπαθούν να κρύψουν την απόρριψη που ζουν μέσα στο κοινωνικό και οικογενειακό τους περιβάλλον προσπαθώντας να υποτιμήσουν άλλους. Γιατί αν οι άλλοι είναι μίζεροι, φτωχοί, καημένοι τότε ένας πανήβλακας μπορεί να έχει χώρο σε αυτό τον κόσμο..
Κρίμα γιατί εγώ δεν θέλω να υποτιμώ ανθρώπους που βρίσκονται σε τέτοια κατάσταση.. αλλά μερικές φορές.. δυστυχώς χρειάζεται κάποιος να τους κάνει μια ιστορική αναδρομή για να ξαναθυμηθούν ποιοι είναι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ πάλι ξέρω κάποιον που η αδερφή του παντρεύτηκε έναν πολιτικό. Ο ίδιος πήγε να σπουδάσει γυμναστής στη Σερβία-Βουλγαρία δεν ξέρω ακριβώς αλλά ποτε δεν πήρε πτυχίο λόγω βλακείας. Είχε περιουσία από την οικογένεια του και αγόρασε διαμερίσματα σε Πολωνία και Ρωσία τότε που αυτές οι χώρες μόλις βγήκαν από την άθλια Κομμουνιστική κατάσταση. Αυτή η επιλογή του έδωσε υπεραξία στα χρήματά του και ένα καλό εισόδημα για να ζήσει χωρίς να δουλεύει. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να δουλέψει στην κατάστασή του. Δυστυχώς όμως δεν του έκοβε πολύ, ήταν μέτριας νοημοσύνης επιπέδου εκπομπών της Ανίτας Πάνια. Έτσι δεν γύρισε ποτέ στην Ελλάδα μόνιμα. Έμεινε μακριά στη Ρωσία και οι δικοί του ντρέπονταν για αυτόν και τις επιλογές του. Η αδερφή του όσο ήταν παντρεμένη φοβόταν μήπως βγει στη φόρα ότι αυτός ο Πανηλίθιος είναι αδερφός της και έχει πρόβλημα η πολιτική καριέρα του δεξιού άντρα της. Όλη αυτή η τραγική ζωή είναι δύσκολο να χωνευτεί.. και οι άνθρωποι συχνά προσπαθούν να κρύψουν την απόρριψη που ζουν μέσα στο κοινωνικό και οικογενειακό τους περιβάλλον προσπαθώντας να υποτιμήσουν άλλους. Γιατί αν οι άλλοι είναι μίζεροι, φτωχοί, καημένοι τότε ένας πανήβλακας μπορεί να έχει χώρο σε αυτό τον κόσμο..
Κρίμα γιατί εγώ δεν θέλω να υποτιμώ ανθρώπους που βρίσκονται σε τέτοια κατάσταση.. αλλά μερικές φορές.. δυστυχώς χρειάζεται κάποιος να τους κάνει μια ιστορική αναδρομή για να ξαναθυμηθούν ποιοι είναι.
Τον πολιτικο δεν τον παντρευτηκε.Ασε που αυτο ηταν 10 χρόνια πριν που το ξέθαψες? :2funny:Οσο για τους συγγενείς μου δεν τους ξέρει ουτε η μάνα τους! :2funny: εγω ειμαι ο μοναδικος διασημος στην οικογενεια.
 Και επειδη δεν φτανει το μυαλό μου μου κανανε προταση να δουλεψω στο πανεπηστημιο στη Νέ Υόρκη με πρωτο μισθο 2700 $ και οι μετοχες της Philip Morris που πηρα πριν κατι μήνες απο 22 $ που της πήρα πηγαν στα 90$ +.
 Η Αγία Πετρούπολη δεν εχει καμια σχεση με τα μερη που πηγαίνεις  :2funny:.Εγω γέλαγα με αυτα τα υπαναπτυκτα μέρη που εσυ θεωεις χά'ι' :2funny:.
 Κρυβόσουν στο Κισινιώφ γιατι στην καλητερη περιπτωση θα ερχόσουν με καμια τελειωμένη 35χρονη Μολδαβή,ντυμένος  :shit: ασχημος και θα σε έκραζα οπως κραζω και τους αλλους κακομοιρηδες Ελληνες που ειναι εδώ  :2funny:Και εγω δεν χαρίζομαι σε κανένα Πιρφόρο  :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
αγγλικα μονο οι πουτανες μιλανε απο ιτερνετ και πρακτορεια γαμου,καπεια να ερθει να βρει τσαμπα καpeion αγνωστον ειναι σχεδον αδυνατο.ειχα γκομενες φιλες κοπελων που δεν με γνωριζαν και ηξεραν ομως θα τους κανω τα χαντιρια για αυτον ερχονταν.επαιξα πρωτη φορα απο ιτερνετ οδυσσο μια απο κιεβο που τις ειπα καθαρα για χρημα αφου αυτο ηθελε ειπε ερχομαι σε 2 μερες,εξαφανιστηκε χαχαχα.αλλη που με ξερει απο πολταβα παλι το ιδιο.φιλε αλλο να εισαι μολδβια και να ερχονται κοπελες που μενουν κοντα και αλλο να ερθει μια απο κιεβο στο τσερνικοβ ετσι απλα να σε γνωρισει.η μικρη που ηρθε σε μενα τωρα αρχισε ιδιοτροπιες νομιζε σπονσαρω μονο δωρα οχι χρημα,οταν τις ειπα καταλαβε λαθος και θα δωσω λεφτα εφγαλε απο μονη τα ρουχα και εκανε τελειες πιπες εκει που φενοταν αδικα την εφερα χαχαχα.πηγαν ομως 1500,πληρωσα τα εισιτιρια τις απο πριν συμφωνια οτι θα τις δωσω 500 γριβνα αντι 180-200 που ειναι το εισιτιριο.μπορει να ειμαι ηλιθιος η μπορει απο πειρα που ξερω καλα αυτες τις πουτανες 29 χρονια παω εκει.μην πονταρεις σε αυτες απο κιεβο,παιξε εκει ο φιλος εφερε οδυσσο μια τελειωμενη απο εκει 28,φενοταν 50 χρονων.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αγγλικα μονο οι πουτανες μιλανε απο ιτερνετ και πρακτορεια γαμου,καπεια να ερθει να βρει τσαμπα καpeion αγνωστον ειναι σχεδον αδυνατο.ειχα γκομενες φιλες κοπελων που δεν με γνωριζαν και ηξεραν ομως θα τους κανω τα χαντιρια για αυτον ερχονταν.επαιξα πρωτη φορα απο ιτερνετ οδυσσο μια απο κιεβο που τις ειπα καθαρα για χρημα αφου αυτο ηθελε ειπε ερχομαι σε 2 μερες,εξαφανιστηκε χαχαχα.αλλη που με ξερει απο πολταβα παλι το ιδιο.φιλε αλλο να εισαι μολδβια και να ερχονται κοπελες που μενουν κοντα και αλλο να ερθει μια απο κιεβο στο τσερνικοβ ετσι απλα να σε γνωρισει.η μικρη που ηρθε σε μενα τωρα αρχισε ιδιοτροπιες νομιζε σπονσαρω μονο δωρα οχι χρημα,οταν τις ειπα καταλαβε λαθος και θα δωσω λεφτα εφγαλε απο μονη τα ρουχα και εκανε τελειες πιπες εκει που φενοταν αδικα την εφερα χαχαχα.πηγαν ομως 1500,πληρωσα τα εισιτιρια τις απο πριν συμφωνια οτι θα τις δωσω 500 γριβνα αντι 180-200 που ειναι το εισιτιριο.μπορει να ειμαι ηλιθιος η μπορει απο πειρα που ξερω καλα αυτες τις πουτανες 29 χρονια παω εκει.μην πονταρεις σε αυτες απο κιεβο,παιξε εκει ο φιλος εφερε οδυσσο μια τελειωμενη απο εκει 28,φενοταν 50 χρονων.
Μ'αρέσει που εξηγεις στον ψεύτη  :2funny: μη μου πεις οτι πιστευεις κιόλας αυτα που λέει  :2funny:.
  Μιλαμε για μεγάλο ξεφτίλα  :2funny: αυτος εχει ξεπερασει ολους τους ψευτες του σά'ι'τ μαζι  :2funny: .Ημασταν στην ιδια πολη οταν εγραφε της  :jerking: του και οταν του ειπα να συναντηθουμε ηρθε και φωτογραφισε το μαγαζι για να μας δειξει οτι ειναι εκει  :2funny:.Εσενα σου λεει ελα Θεσσαλονίκη να παμε μαζι Μολδαβία,Ουκρανία.Ενω οταν μιλαγατε στο Σκά'ι'π δεν σου ανοιγε την καμερα να τον δεις  :2funny:πως θα τον γνωρίσεις αν δεχτεις την πρόταση του αφου δεν σε αφήνει να τον δεις? :2funny:.Σκεψου να ειναι ενας Ελληνας στην Οδησσό να γραφει οτι  :knockinb: καθε μερα απο 2 γκομενες και να του πεις εσυ να ερθει απο το Ελληνικό να σε βρει να σου τα πει ολα αυτα και να περνάει απ'εξω και να το φωτογραφίζει χωρις να ερχεται να σου μιλήσει  :2funny:.
  Η γνωμη μου ειναι οτι ειναι τραγικός και στην καλητερη περιπτωση ειχε μια Μολδαβή 35-40 ετων που θα θυμιζε αυτες που δουλευουν καθαριστριες στην Ελλάδα  :2funny: και γ'αυτο κρυβόταν σαν Αρουραίος  :2funny:
  Αυτους τους Πιρφόρους πρεπει να τους κράζεις και να  :2funny: μαζι τους  :2funny:.

D

dude901123

Επισκέπτης
Καλημέρα σε όλους.
Άφιξη χθές στις 15.00 στο Chernivcy, μετά από ένα 8ωρο ταξίδι από Βουκουρέστι. Στα σύνορα είδαν οι Ουκρανοί ελληνικό σπορ αυτοκίνητο και νόμιζαν πως θα βγάλουνε χρήματα και με έψαχναν 20 λεπτά για ναρκωτικά και όπλα. Φυσικά το μόνο που βρήκαν ήταν ένα ρόπαλο του Baseball στη ρεζέρβα. Για safety τους είπα και το αφήσανε. Παρά τις προβλέψεις για άσχημο καιρό με χιόνια και βροχές συνάντησα ήλιο και θερμοκρασίες +5,+6. Το ξενοδοχείο τα σπάει σε σύκριση με τη τιμή που πληρώνω με τεράστιο δωμάτιο, ντουζιέρα για όργια και απέχει μόλις 2km από το κέντρο. Άφιξη της Όλγας, του πρώτου μου διήμερου ραντεβού στις 17.00 από το Ternopil που ζει. Ήρθε απ'ευθείας στο ξενοδοχείο που είχαμε ορίσει ως τόπο της συνάντησης. Και ύστερα από σχεδόν μιας ώρας κουβέντας και σπασίματος πάγου ο στόχος επετεύχθη. Μετά βόλτα στο κέντρο της πόλης, το οποίο παρεπιπτώντος είναι γεμάτο από φοιτητές και νεαρό κόσμο. Στη γωνία που ξεκινάει ο πεζόδρομος υπάρχει ένα ενδιαφέρον καφέ-bar με μουσική που δυστυχώς όμως ήταν γεμάτο και δεν βρήκαμε τραπέζι. Τελικά καθήσαμε λίγο παρακάτω σε ένα άλλο όπου δοκίμασα μια Ρουμάνικη σούπα, αρκετά καλή και ότι έπρεπε για εκείνη την ώρα και ύστερα από την ταλαιπωρία του ταξιδιού. Επίστροφή στο ξενοδοχείο, sex και ύπνος για το υπόλοιπο της βραδιάς. Δυστυχώς για εμένα η συνήθεια του πρωινού ξυπνήματος λόγω δουλειάς δεν αλλάζει στις διακοπές.. όσο κοιμάται η γκόμενα μπορώ και γράφω εδώ.

Συνημμένα

• DSC01216.JPG
    DSC01216.JPG
    113,3 KB · Εμφανίσεις: 83
  • DSC01214.JPG
    DSC01214.JPG
    138 KB · Εμφανίσεις: 92
D

dude901123

Επισκέπτης
Να διευκρινήσω πως για το ξενοδοχείο πληρώνω 860 Hryvnia για δυο διανυντερεύσεις όπερ σημαίνει 17 ευρώ τη βραδιά με εσωτερική πισίνα, hamam, spa, jakuzi. Επίσης οι τιμές είναι εξευτελιστικά χαμηλές ακόμα και για έναν Έλληνα που έρχεται από την Ελλάδα της κρίσης. Ενδεικτικά η βενζίνη 19 hryvnia (0,75 το λίτρο), το αέριο που χρησιμοποιώ εγώ για το αυτοκίνητο 10 hryvnia (0,4e το λίτρο), ο καφές σε ένα μαγαζί στο κέντρο στο πεζόδρομο, εκεί που δεν είχε τραπέζι 13 hryvnia (0,5e).
Ησυχία.... το κορίτσι θα ξυπνήσει και έχουμε άλλη μια μέρα μαζί μέχρι την επόμενη άφιξη αύριο το πρωί της επόμενης πάλι από Ternopil.

Συνημμένα

• DSC01219.JPG
    DSC01219.JPG
    118,5 KB · Εμφανίσεις: 85
  • DSC01218.JPG
    DSC01218.JPG
    121,5 KB · Εμφανίσεις: 90

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλημέρα σε όλους.
Άφιξη χθές στις 15.00 στο Chernivcy, μετά από ένα 8ωρο ταξίδι από Βουκουρέστι. Στα σύνορα είδαν οι Ουκρανοί ελληνικό σπορ αυτοκίνητο και νόμιζαν πως θα βγάλουνε χρήματα και με έψαχναν 20 λεπτά για ναρκωτικά και όπλα. Φυσικά το μόνο που βρήκαν ήταν ένα ρόπαλο του Baseball στη ρεζέρβα. Για safety τους είπα και το αφήσανε. Παρά τις προβλέψεις για άσχημο καιρό με χιόνια και βροχές συνάντησα ήλιο και θερμοκρασίες +5,+6. Το ξενοδοχείο τα σπάει σε σύκριση με τη τιμή που πληρώνω με τεράστιο δωμάτιο, ντουζιέρα για όργια και απέχει μόλις 2km από το κέντρο. Άφιξη της Όλγας, του πρώτου μου διήμερου ραντεβού στις 17.00 από το Ternopil που ζει. Ήρθε απ'ευθείας στο ξενοδοχείο που είχαμε ορίσει ως τόπο της συνάντησης. Και ύστερα από σχεδόν μιας ώρας κουβέντας και σπασίματος πάγου ο στόχος επετεύχθη. Μετά βόλτα στο κέντρο της πόλης, το οποίο παρεπιπτώντος είναι γεμάτο από φοιτητές και νεαρό κόσμο. Στη γωνία που ξεκινάει ο πεζόδρομος υπάρχει ένα ενδιαφέρον καφέ-bar με μουσική που δυστυχώς όμως ήταν γεμάτο και δεν βρήκαμε τραπέζι. Τελικά καθήσαμε λίγο παρακάτω σε ένα άλλο όπου δοκίμασα μια Ρουμάνικη σούπα, αρκετά καλή και ότι έπρεπε για εκείνη την ώρα και ύστερα από την ταλαιπωρία του ταξιδιού. Επίστροφή στο ξενοδοχείο, sex και ύπνος για το υπόλοιπο της βραδιάς. Δυστυχώς για εμένα η συνήθεια του πρωινού ξυπνήματος λόγω δουλειάς δεν αλλάζει στις διακοπές.. όσο κοιμάται η γκόμενα μπορώ και γράφω εδώ.
Ωραια ολα αυτα αλλα μερικα πραγματα ειναι λιγακι ποντιακά  :2funny: σπορ αμάξι με γκάζι?Νομιζα οτι μονο ο Πιτσιλιστης την εκανε αυτη τη  :jerking: :2funny: Η πλακα ειναι οτι με το γκάζι πανω απο της 3500 στροφες το αμάξι δεν δουλευει καλά το γκαζι ειναι πιο πολυ για ησυχη οδηγηση.Δεν παιρνει καποιος σπορ αμάξι για ησυχη οδήγηση!Εγω το ρυθμισα να ψεκαζει μετα της 3200 στροφες 45% βενζίνη και πηγαινει καπως καλητερα στις ψηλες στροφές με το γκάζι.Ειχες ενα ρόπαλο στη ρεζερβα.Συνηθως στα αυτοκινητα με μικρο πορτ μπαγκαζ το γκαζι το βάζουν στη θεση της ρεζέρβας.Εσυ που το έβαλες? :think:Δε λεω οτι μας δουλευεις απλος ολα αυτα ειναι ποντιακά  :2funny:.Οπως και το να παει κανεις σε αυτους τους κωλοδρομους με σπορ αμάξι  :rockon:!
 Σχετικα με το ξενοδοχειο εχω πει επανελλημενα οτι στην Ελλαδα ειναι αλήτες και κλέφτες!Μια βδομαδα στα νησια θα στοιχισει περισσοτερο απο εναμιση μηνα στην Τα'ι'λάνδη!Και εδω δεν ειναι πανακρυβα ο φιλος του ρολογά που ηρθε βρηκε με 40 Ευρώ πιθανότατα παρομοιο δωματιο πανω στη Νιέφσκι!Εγραψες 860 Γκρίβνια σημερα η εισοτημία του νομισματο σε σχεση με το Ευρώ ειναι 100 EUR Евро 100 EUR = 2523.9097 UAH   δηλαδη 25,23 Γκρίβνια το Ευρώ άρα τα 860 ειναι 33,99 Ευρώ!Και όχι 17 πιθανον τα μπέρδεψες λιγάκι  :think:

Σχετικα με το τεράστιο δωμάτιο,στη φωτογραφια φενεται ενα πολυ μικρο δωματιο με ενα μεγαλο κρεβάτι στη μέση με πολυ λιγο χωρο στο πλά'ι'.Τωρα για τη ντουσιέρα το λες λες και ειναι κανενα ειδος πολιτελειας! :2funny:Λες και ειναι κανενα τζακούτζι  :2funny: Πες κιόλας σαν θετικο οτι εχει συνέχεια ζεστό νερό (για τα Ελληνικα δεδομένα κ'αυτο ειναι μεγαλη άνεση).Τωρα τι οργια μπορει να κανει κανεις στην Ντουσιέρα δεν ξερω? Για τον Βλάκμαν που εχει στο οικοτροφειο του στη Γερμανία μια ντουσιέρα στον όροφο σιγουρα να εχει ντουσιέρα το δωμάτιο ειναι μεγαλη άνεση!Και θα το θαύμαζε!Δεν σε κατηγορω γιατι και ενας απο τους Ελληνες που ειχε ερθει εδω μου έλεγε παρομοια πραγματα:εχω το μπάνιο μου,το ψυγειο μου,την κουζίνα μου λες και ελεγε εχω το ελικόπτερο μου,το λίαρ τζετ μου  :2funny: σας ειχα γραψει σχετικα με τους Ελληνες που ηρθαν Αγια Πετρουπολη σαν οικονομικοί μετανάστες   :2funny:
 Τωρα για τη γκόμενα εσυ μας ελεγες οτι θα σου ερθει μια απο το Κίεβο  :think: τωρα εγινε απο Τερνόπολ?
 Σχετικα με την πόλη αυτός ο πεζόδρομος είναι που μαζευει κόσμο.Θα σε ρωταγα για τις ντίσκο αλλα οπως εγραψες δεν πηγαινεις.
 Για καποιον βεβαια που ζει στην Ελλαδα το να βρει εστω αυτη τη χωριατογκόμενα και να την εχει ολη νυχτα θα γινει μόνο στα όνειρα του!Οποτε δεν σε κατακρίνω που την σπίτωσες.Εγω οταν παω Νόβγκοροντ λεω σε οποια γκομενα συναντισω να φερει φιλες της να παμε σάουνα...και όσες καμακωσω στην ντίσκο στη σάουνα της καλώ.

D

dude901123

Επισκέπτης
Ωραια ολα αυτα αλλα μερικα πραγματα ειναι λιγακι ποντιακά  :2funny: σπορ αμάξι με γκάζι?Νομιζα οτι μονο ο Πιτσιλιστης την εκανε αυτη τη  :jerking: :2funny: Η πλακα ειναι οτι με το γκάζι πανω απο της 3500 στροφες το αμάξι δεν δουλευει καλά το γκαζι ειναι πιο πολυ για ησυχη οδηγηση.Δεν παιρνει καποιος σπορ αμάξι για ησυχη οδήγηση!Εγω το ρυθμισα να ψεκαζει μετα της 3200 στροφες 45% βενζίνη και πηγαινει καπως καλητερα στις ψηλες στροφές με το γκάζι.Ειχες ενα ρόπαλο στη ρεζερβα.Συνηθως στα αυτοκινητα με μικρο πορτ μπαγκαζ το γκαζι το βάζουν στη θεση της ρεζέρβας.Εσυ που το έβαλες? :think:Δε λεω οτι μας δουλευεις απλος ολα αυτα ειναι ποντιακά  :2funny:.Οπως και το να παει κανεις σε αυτους τους κωλοδρομους με σπορ αμάξι  :rockon:!
 Σχετικα με το ξενοδοχειο εχω πει επανελλημενα οτι στην Ελλαδα ειναι αλήτες και κλέφτες!Μια βδομαδα στα νησια θα στοιχισει περισσοτερο απο εναμιση μηνα στην Τα'ι'λάνδη!Και εδω δεν ειναι πανακρυβα ο φιλος του ρολογά που ηρθε βρηκε με 40 Ευρώ πιθανότατα παρομοιο δωματιο πανω στη Νιέφσκι!Εγραψες 860 Γκρίβνια σημερα η εισοτημία του νομισματο σε σχεση με το Ευρώ ειναι 100 EUR Евро 100 EUR = 2523.9097 UAH   δηλαδη 25,23 Γκρίβνια το Ευρώ άρα τα 860 ειναι 33,99 Ευρώ!Και όχι 17 πιθανον τα μπέρδεψες λιγάκι  :think:

Σχετικα με το τεράστιο δωμάτιο,στη φωτογραφια φενεται ενα πολυ μικρο δωματιο με ενα μεγαλο κρεβάτι στη μέση με πολυ λιγο χωρο στο πλά'ι'.Τωρα για τη ντουσιέρα το λες λες και ειναι κανενα ειδος πολιτελειας! :2funny:Λες και ειναι κανενα τζακούτζι  :2funny: Πες κιόλας σαν θετικο οτι εχει συνέχεια ζεστό νερό (για τα Ελληνικα δεδομένα κ'αυτο ειναι μεγαλη άνεση).Τωρα τι οργια μπορει να κανει κανεις στην Ντουσιέρα δεν ξερω? Για τον Βλάκμαν που εχει στο οικοτροφειο του στη Γερμανία μια ντουσιέρα στον όροφο σιγουρα να εχει ντουσιέρα το δωμάτιο ειναι μεγαλη άνεση!Και θα το θαύμαζε!Δεν σε κατηγορω γιατι και ενας απο τους Ελληνες που ειχε ερθει εδω μου έλεγε παρομοια πραγματα:εχω το μπάνιο μου,το ψυγειο μου,την κουζίνα μου λες και ελεγε εχω το ελικόπτερο μου,το λίαρ τζετ μου  :2funny: σας ειχα γραψει σχετικα με τους Ελληνες που ηρθαν Αγια Πετρουπολη σαν οικονομικοί μετανάστες   :2funny:
 Τωρα για τη γκόμενα εσυ μας ελεγες οτι θα σου ερθει μια απο το Κίεβο  :think: τωρα εγινε απο Τερνόπολ?
 Σχετικα με την πόλη αυτός ο πεζόδρομος είναι που μαζευει κόσμο.Θα σε ρωταγα για τις ντίσκο αλλα οπως εγραψες δεν πηγαινεις.
 Για καποιον βεβαια που ζει στην Ελλαδα το να βρει εστω αυτη τη χωριατογκόμενα και να την εχει ολη νυχτα θα γινει μόνο στα όνειρα του!Οποτε δεν σε κατακρίνω που την σπίτωσες.Εγω οταν παω Νόβγκοροντ λεω σε οποια γκομενα συναντισω να φερει φιλες της να παμε σάουνα...και όσες καμακωσω στην ντίσκο στη σάουνα της καλώ.
Εκτός από χαζός είσαι και τυφλός. Όπως συχνά λένε οι έξυπνοι άνθρωποι πρώτα διαβάζουν και μετά μιλάνε. Εσύ είσαι τόσο χαζός που αμφισβητείς ακόμα και αυτά που βλέπεις. Ξύπνα.. σαν τη γκόμενα στο δωμάτιο κοιμάσαι. Διάβασε καλύτερα το μήνυμα. Το γράφω τόσο αναλύτικά που και αλβανός να είσαι, που αλβανοφέρνεις, θα το έβλεπες (Να διευκρινήσω πως για το ξενοδοχείο πληρώνω 860 Hryvnia για δυο διανυντερεύσεις όπερ σημαίνει 17 ευρώ τη βραδιά με εσωτερική πισίνα, hamam, spa, jakuzi). Εγώ τη ντουζιέρα τη χρησιμοποιώ για γαμήσια όταν έχει μεγάλο χώρο.. και αυτή η ντουζιέρα είναι ειδική για αυτό. Το δωμάτιο δεν είναι ένα αλλά έχει και επέκταση ένα μικρό σαλονάκι. Συγνώμη αλλά το σπίτι σου στο st. Petersburg έχει χώρο μόνο για εσένα και τη γάτα και είστε και στριμωγμένοι.
Αν διαβάσεις λοιπόν ξανά όσα έγραψα ίσως ξεκολήσει η τυρόπιτα από τον εγκέφαλό σου. 4-6 είμαι με μία που ήρθε από το Ternopil. Αύριο φεύγει το πρωί και έρχεται άλλη από το Ternopil, η Vika. Μένει 2 ημέρες 6-8 και μάλιστα για να μην έχω προβλήματα, συναντήσεις κτλ. θα μεταφερθώ σε άλλο Ξενοδοχείο καθώς έχουμε κλείσει και στα δυο ονόματα σε περίπτωση που έρθει νωρίτερα δήθεν από εμένα στην πόλη να έχει κάπου να πάει και να με περιμένει. Όπως το ίδιο είχα κάνει και με την Όλγα. Την Τελευταία από το Κίεβο επειδή δουλεύει και δεν έχει άδεια θα τη δώ μόνο Τετάρτη αφού φύγει η Vika. Μάλιστα αυτή έκλεισε μόνη της δωμάτιο καθώς φτάνει 7 το πρωί από Κίεβο και εγώ θα ελευθερωθώ από τη Vika στις 13.00 που φεύγει το λεωφορείο της για Ternopil, και Πέμπτη πρωί θα φύγει πίσω Kiev και εγώ θα ξεκινήσω για Κισινάου. Όπως είπα δεν πληρώνω για sex. Μόνο για το ταξίδι μου και τα έξοδά μας. Ίσως αυτό να μην μπορείς να το χωνέψεις ως πορνόβλακας που είσαι. Όσο για τα spor αυτοκίνητα ξεκόλα. Έχουν ρεζέρβα πολλά και εκεί μπαίνει η δεξαμενή. Το δικό μου μάλιστα έχει τεράστιο πορτ-μπαγκάζ. Όσο για τα συστήματα αερίου υπάρχουν καινούργια συστήματα όπως το δικό μου που όταν πάει πάνω από 3.500 στροφές καίει ένα ποσοστό βενζίνης παράλληλα μαζί με το αέριο για να λιπαίνεται η μηχανή. Όταν καταλάβεις τι σημαίνει αυτό, να σου κάθεται μια γκόμενα χωρίς να έχεις δώσει 100 ευρώ και να είσαι ο 25 πελάτης την ίδια μέρα ίσως το πιάσεις. Καλά να περνάς μπροστά στον υπολογιστή σου και προσπάθησε να ξεπεράσεις τα στενά όρια του μυαλού σου.

Συνημμένα

• DSC01241.JPG
    DSC01241.JPG
    128,1 KB · Εμφανίσεις: 78
  • DSC01243.JPG
    DSC01243.JPG
    117,8 KB · Εμφανίσεις: 85

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Ρε φίλε, μη θυμώνεις με τον Δημητράκη !  :2funny: :2funny: :2funny:

Γράψε τις εντυπώσεις σου , και πολλοί , επισκέπτες και μέλη,
σε ευχαριστούν για τις περιγραφές σου , και μην νευριάζεις με
τον Δημητράκη .

Ο Δημητράκης έχει σπουδάσει νομικά στη Ρωσία
δεν είναι μηχανολόγος, μην τον παρεξηγείς.

Εμείς σε πιστεύουμε !  :rockon: :rockon:

D

dude901123

Επισκέπτης
Ρε φίλε, μη θυμώνεις με τον Δημητράκη !  :2funny: :2funny: :2funny:

Γράψε τις εντυπώσεις σου , και πολλοί , επισκέπτες και μέλη,
σε ευχαριστούν για τις περιγραφές σου , και μην νευριάζεις με
τον Δημητράκη .

Ο Δημητράκης έχει σπουδάσει νομικά στη Ρωσία
δεν είναι μηχανολόγος, μην τον παρεξηγείς.

Εμείς σε πιστεύουμε !  :rockon: :rockon:
Είναι εντελώς τρελό να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις τις εμπειρίες σου και να σου απαντά όλη την ώρα υποτιμητικά ο πορνόβλακας για τα πάντα.. δωμάτια, γκόμενες, αυτοκίνητα.. και μάλιστα για να αποδείξει πως τα ξέρει όλα να παραθέτει ιστορίες για αγρίους από φίλους, γνωστούς και άσχετους. Εγώ μπήκα πριν 2 βδομάδες και ρώτησα πληροφορίες από όποιον γνωρίζει κάτι και άρχισα να λέω τι σκοπεύω να κάνω. Τώρα είμαι εδώ και λέω τι συμβαίνει, τι βλέπω, τι ζω. Καλά ή κακά αυτά είναι και ψέματα να πω γιατί? Ούτε είπα πως βγήκα με το πιο όμορφο μουνί της Ουκρανίας, ούτε πως πηδάω μοντέλα. Καθημερινές κοπέλες που παραμυθιάζονται με την πιθανότητα να γίνω ο γκόμενος τους και περνάω υπέροχα καθώς μου τα δίνουν όλα. Για 1,2 μέρες με κάνουν να περνάω υπέροχα. Και όπως είπα οι τιμές είναι τόσο εξευτελιστικές που σχεδόν ντρέπομαι να πληρώνω μόνο τα έξοδα π.χ. σήμερα το πρωί για 2 καφέδες και 1 γλυκό 55 Hryvnia=2 ευρώ. Το καφέ - ζαχαροπλαστείο είναι στον κεντρικό πεζόδρομο και παρεπιπτώντος έχει πολύ καλή ποιότητα σε γλυκά και καφέδες.

Συνημμένα

• DSC01228.JPG
    DSC01228.JPG
    210 KB · Εμφανίσεις: 84
  • DSC01229.JPG
    DSC01229.JPG
    183,6 KB · Εμφανίσεις: 86

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εκτός από χαζός είσαι και τυφλός. Όπως συχνά λένε οι έξυπνοι άνθρωποι πρώτα διαβάζουν και μετά μιλάνε. Εσύ είσαι τόσο χαζός που αμφισβητείς ακόμα και αυτά που βλέπεις. Ξύπνα.. σαν τη γκόμενα στο δωμάτιο κοιμάσαι. Διάβασε καλύτερα το μήνυμα. Το γράφω τόσο αναλύτικά που και αλβανός να είσαι, που αλβανοφέρνεις, θα το έβλεπες (Να διευκρινήσω πως για το ξενοδοχείο πληρώνω 860 Hryvnia για δυο διανυντερεύσεις όπερ σημαίνει 17 ευρώ τη βραδιά με εσωτερική πισίνα, hamam, spa, jakuzi). Εγώ τη ντουζιέρα τη χρησιμοποιώ για γαμήσια όταν έχει μεγάλο χώρο.. και αυτή η ντουζιέρα είναι ειδική για αυτό. Το δωμάτιο δεν είναι ένα αλλά έχει και επέκταση ένα μικρό σαλονάκι. Συγνώμη αλλά το σπίτι σου στο st. Petersburg έχει χώρο μόνο για εσένα και τη γάτα και είστε και στριμωγμένοι.
Αν διαβάσεις λοιπόν ξανά όσα έγραψα ίσως ξεκολήσει η τυρόπιτα από τον εγκέφαλό σου. 4-6 είμαι με μία που ήρθε από το Ternopil. Αύριο φεύγει το πρωί και έρχεται άλλη από το Ternopil, η Vika. Μένει 2 ημέρες 6-8 και μάλιστα για να μην έχω προβλήματα, συναντήσεις κτλ. θα μεταφερθώ σε άλλο Ξενοδοχείο καθώς έχουμε κλείσει και στα δυο ονόματα σε περίπτωση που έρθει νωρίτερα δήθεν από εμένα στην πόλη να έχει κάπου να πάει και να με περιμένει. Όπως το ίδιο είχα κάνει και με την Όλγα. Την Τελευταία από το Κίεβο επειδή δουλεύει και δεν έχει άδεια θα τη δώ μόνο Τετάρτη αφού φύγει η Vika. Μάλιστα αυτή έκλεισε μόνη της δωμάτιο καθώς φτάνει 7 το πρωί από Κίεβο και εγώ θα ελευθερωθώ από τη Vika στις 13.00 που φεύγει το λεωφορείο της για Ternopil, και Πέμπτη πρωί θα φύγει πίσω Kiev και εγώ θα ξεκινήσω για Κισινάου. Όπως είπα δεν πληρώνω για sex. Μόνο για το ταξίδι μου και τα έξοδά μας. Ίσως αυτό να μην μπορείς να το χωνέψεις ως πορνόβλακας που είσαι. Όσο για τα spor αυτοκίνητα ξεκόλα. Έχουν ρεζέρβα πολλά και εκεί μπαίνει η δεξαμενή. Το δικό μου μάλιστα έχει τεράστιο πορτ-μπαγκάζ. Όσο για τα συστήματα αερίου υπάρχουν καινούργια συστήματα όπως το δικό μου που όταν πάει πάνω από 3.500 στροφές καίει ένα ποσοστό βενζίνης παράλληλα μαζί με το αέριο για να λιπαίνεται η μηχανή. Όταν καταλάβεις τι σημαίνει αυτό, να σου κάθεται μια γκόμενα χωρίς να έχεις δώσει 100 ευρώ και να είσαι ο 25 πελάτης την ίδια μέρα ίσως το πιάσεις. Καλά να περνάς μπροστά στον υπολογιστή σου και προσπάθησε να ξεπεράσεις τα στενά όρια του μυαλού σου.
Τα διαμερίσματα μου στην Αγία Πετρούπολη τα εχουνε δει παιδιά απο το σά'ι'τ και ειδαν αν εχουν χώρο ή όχι.
  Καλα στη Ντουσιέρα πως  :knockinb: ξαπλωνεται στο πάτωμα? :2funny:
  Αυτο με το σπορ αμάξι με γκάζι ειναι γιά  :2funny: θα ηθελα πολυ να το φωτογραφίσω για να  :2funny:.Σκεφτομαι να στειλω αν βρω καποιον απο τους γνωστους μου εκει να σε φωτογραφίσει να σε δουμε να σε θαυμάσουμε  :2funny: :think:.
  Τελικα εσεις οι βλαχοι ειστε μεγαλοι χέστες  :2funny:,τη γκομενα γιατι δεν την βαζει φωτογραφία να την δουμε?Γιατι κωλόνεις?Αν ειναι ωραια θα κανεις και κοινωνικο εργο θα δωσεις υλικό για να  :jerking: εκτος αν ειναι κανενα μπάζο γιατι αυτο υποψιαζομαι  :2funny:.Εγω τη γκόμενα χτες που ειναι κουκλάκι την έβαλα φωτο μπροστα στο σιδερενιο μου άλογο για να μην υπαρχει καμια αμφιβολία και ειναι 22 ετων απο Αγία Πετρούπολη οχι 30+ απο κανενα χωριο και δεν την πληρώνω φενεται αμέσως οτι δεν ειναι βίζιτα.Ας δεχτω οτι ειναι αληθινή αυτη που εβαλες πόσο χρονών είναι?30+? :2funny: εσυ δεν ειπες απο μόνος σου οτι πας με 30αρες? Με τη δικιά μου γκόμενα παντος ο Βλάκμαν πρεπει να μαλακιζότανε όλη τη νύχτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Σχετικα με το υπαναπτυκτος μονος του το λες  :2funny: οταν αυτο το μέρος που και οι Ουκρανοι θεωρουνε υπαναπτυκτο εσυ το θεωρείς χά'ι'  :2funny: της βλαχαδερές γυναίκες της θεωρείς χά'ι',και ενα απλο επαρχιακό ξενοδοχειο με μια ντουσιέρα το θεωρεις λουξ εγω τι να πω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δημητράκη είσαι μαλάκας.Να σου βάλω φωτό από το διαμέρισμά μου στη Γερμανία να πάθεις πλάκα.Πλήρως ανακαινισμένο κεντρικό και κατασκευή πολυτελείας.Εσύ μένεις σε χεζουλέ όπως δείχνουν οι φωτό.Αλλά σε έχουν πάρει χαμπάρι και άλλοι οτι είσαι μαλάκας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη είσαι μαλάκας.Να σου βάλω φωτό από το διαμέρισμά μου στη Γερμανία να πάθεις πλάκα.Πλήρως ανακαινισμένο κεντρικό και κατασκευή πολυτελείας.Εσύ μένεις σε χεζουλέ όπως δείχνουν οι φωτό.Αλλά σε έχουν πάρει χαμπάρι και άλλοι οτι είσαι μαλάκας.
Μη βαλω εγω καμια φωτογραφια σου και γελάνε ολοι Θύμιο μαζι σου  :2funny:.Φοβερη αποδειξη το διαμερισμα σου  :jerking:.Και που θα ξέρουμε οτι ειναι δικό σου? :2funny: Το πιθανότερο ειναι να πας επίσκεψη στον προ'ι'σταμενο σου ή σε κανα γνωστο σου πλούσιο και να βγαλεις μερικες φωτογραφίες το σπίτι του  :2funny:θα κανω το ιδιο στο Ερμιτάζ  :2funny: θα παρω και το κομπιουτερ μαζι για να φενεται οτι ειμαι στο σά'ι'τ  :2funny:και θα πω οτι ειναι σπιτι μου.Μονος σου τα γράφεις οτι δεν εχεις καν αμαξι και οτι πηγαινεις με το τρένο.Διαμερισμα να νοικιασεις ειναι πρακτικα αδυνατον αν δεν εισαι μονιμος κατοικος εκει,δεν σε εμπιστευονται!Εκτος αυτου που να βρεις 600-800 Ευρω το μήνα για διαμέρισμα?Αν δεν εισουν πειναντέους δεν θα πηγαινες στη Γερμανία να εισαι ο υπηρέτης των Γερμανών  :2funny:.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Να διευκρινήσω πως για το ξενοδοχείο πληρώνω 860 Hryvnia για δυο διανυντερεύσεις όπερ σημαίνει 17 ευρώ τη βραδιά με εσωτερική πισίνα, hamam, spa, jakuzi. Επίσης οι τιμές είναι εξευτελιστικά χαμηλές ακόμα και για έναν Έλληνα που έρχεται από την Ελλάδα της κρίσης. Ενδεικτικά η βενζίνη 19 hryvnia (0,75 το λίτρο), το αέριο που χρησιμοποιώ εγώ για το αυτοκίνητο 10 hryvnia (0,4e το λίτρο), ο καφές σε ένα μαγαζί στο κέντρο στο πεζόδρομο, εκεί που δεν είχε τραπέζι 13 hryvnia (0,5e).
Ησυχία.... το κορίτσι θα ξυπνήσει και έχουμε άλλη μια μέρα μαζί μέχρι την επόμενη άφιξη αύριο το πρωί της επόμενης πάλι από Ternopil.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
και εμεις κατι τετειες βρισκουμε ουκρανια,οπειος σου πει γαμα πρωτη κλαση και μικρουλες μαλακιες λεει,τετειες εχει μονο ο ριμπολιεβ της μονακο και ο δολοφονημενος 56χρονος πολιτικος στην ρωσια που ειναι ελιτ χαχαχαχ.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
η μικρουλες διευκρινηση που βρισκεις στα σαλον,ιτερνετ και κανουν βιζιτες ειναι επιπεδου αυτων που βρισκεις τσαμπα εδω,ενοω τις μικρουλες που πανε στα καλα μαγαζια και ολοι μερα φιγουρα με πανακριβα κινητα στο κοντακτε.αυτες εχουν χιλιαδες φολοουερς και βρισκουν δυνατο σπονσορα.απο αλλες πολλεις οδυσσο που ερχονται,τελειως αφραγγες χωρις στον ηλιο μοιρα

D

dude901123

Επισκέπτης
Ο καιρός παραμένει φανταστικός και ελπίζω να μη το γρουσουζέψω καθώς θα μεινω άλλες 3 νύχτες στο Chernivcy. Ηλιοφάνεια με θερμοκρασίες από +4 έως +8, αλλά παρά τα χαμηλά νούμερα αρκετά μαλακό κρύο. Ερχόμενος είχα φοβηθεί καθώς στα τελευταία 15 χιλιόμετρα πριν την Ουκρανία και στα πρώτα χιλιόμετρα εντός έξω από το δρόμο ήταν παντού χιονισμένα. Ευτυχώς ο δρόμος ήταν καθαρός και παρά τις αντίθετες προβλέψεις στο διαδίκτυο πολύ καλές ημέρες έως τώρα.
Κατά τα άλλα όπως πάντα ξύπνησα νωρίτερα και η μικρή (27 χρονών) Όλγα ακόμα κοιμάται. Χθες το απόγευμα όταν έκανε ντουζ μπήκα σε ένα site από αυτά που ψάρευα πριν έρθω εδώ τα κορίτσια, και μια ακόμη μου απάντησε ανέλπιστα πως αύριο το πρωί είναι διαθέσιμη καθώς πήρε άδεια απο τη δουλειά της. Και τώρα πρέπει να βρω δικαιολογία να ξαποστείλω την Όλγα στα κτελ πριν τις 11 με κάποια δικαιολογία, ενώ το λεωφορείο της φεύγει στις 13.00 και η Vika καταφθάνει στις 12.00. Θα έχω λίγες ώρες κενό δηλαδή να κάνω μια πρώτη προσέγγιση, αλλά δυστυχώς αυτό είναι απροετοίμαστο, σε σχέση με τις άλλες που ήταν οργανωμένο και θα πάω στα τυφλά, με αβέβαιο αποτέλεσμα. Θα δούμε...
Χθες μεσημέρι και απόγευμα πήγαμε για φαγητό σε 2 πολύ διαφορετικά μαγαζιά. Το πρώτο απέναντι από την όπερα, υπόγειο αλλά με πολύ καλό φαγητό. Το δεύτερο στον κεντρικό πεζόδρομο με επίσης καλό φάγητο αλλά πιο τσιμπημένες τιμές σε σχέση με ότι εχω δει ως στιγμής. Αν και ήμουν επιφυλακτικός με τα φαγητά και τις γεύσεις τους τείνω να τα συμπαθήσω πλέον.
Πρέπει σε λίγο να αρχίσω να μαζεύω τα πράγματά μου και να ετοιμάζομαι για το καινούργιο ξενοδοχείο.

Συνημμένα

• DSC01230.JPG
    DSC01230.JPG
    174 KB · Εμφανίσεις: 84
  • DSC01233.JPG
    DSC01233.JPG
    180,9 KB · Εμφανίσεις: 86

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom