D
dude901123
Επισκέπτης
Φίλε απέδειξες στη Μολδαβία πως είσαι ο μοναδικός που πήγε εκεί και δεν καταδέχονταν οι γκόμενες να βγουν μαζί του. Και μετά σου έφταιγε η Μολδαβία και όχι η φάτσα σου. Πήγαινε να πληρώνεις μπας και γαμήσεις καμιά ανατολική.. καημένε. Εγώ τουλάχιστον όταν πάω.. δεν κάνω κοινωνικό-οικονομικό-πολιτικό ρεπορτάζ. Γκόμενες πηδάω. Και επίσης σε αντίθεση με εσένα δεν κάθομαι όλη νύχτα στον υπολογιστή.. να γράφω βλακείες για πράγματα που λένε οι άλλοι. Ξέρεις εμείς που δεν πληρώνουμε για να πηδάμε έχουμε γυναίκες στο σπίτι που έρχονται και κάθονται περισσότερο απο 10 λεπτά, γιατί έτσι όπως σε κόβω δεν χρειάζεσαι περισσότερα. Δεν ζούμε εδώ μέσα.. Έχουμε Real life.Καλα σήμερα δεν έπεσες για υπνο για να μας αποδείξεις το αντίθετο? Αυτο τωρα τι είναι? Μπορει και να το έγραψες μόνος σου .Αφου ρεζιλευτηκες τελειως με αυτα που έλεγες στη Μολδαβία συνεχισε να γραφεις για να γελάμε .Εγω οτι λεω το αποδεικνυω και τωρα ηταν εδω ο φιλος του ρολογά και ειδε πολυ περισσοτερα απ'οσα γράφω!Αυριο θα ειναι Ρόδο και θα πει στα παιδια πως πέρασε.Εγω δεν κρύβομαι Αντε πηγαινε να κοιμηθεις νιωθω τυψεις που για μένα έχασες τον ύπνο σου .
Παρακαλεσα τον Ιωσήφ να γραψει ενα κειμενο σχετικα με την Ουκρανία ελπιζω αυτες της μερες να μου το στειλει
Άντε πάλι σπατάλησα χρόνο για τον Πορνόβλακα..