Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οτι σε λένε Στέλιο ειναι σίγουρο,δεν ξερω ακομα αν εισαι αυτός ο Στέλιος που συχναζει Μολδαβία  :think:
 Αφου δε  :knockinb: με λεφτά αυτά τι είναι?  :2funny:

Πόσο καμμένος πρέπει να ειναι κανείς για να πληρώνει 200 Ευρώ την ώρα για να έχει γυναικία συντροφιά?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ρε φίλε εδώ είναι Forum που εμείς οι καημένοι μιλάμε για Ουκρανία. Αν δεν σου αρέσει γιατί μας σπας τα αρχίδια? Και βασικά τι ασχολείσαι? Αφου συμφωνείς με το παλικάρι.. Για πουτάνες ενδιαφέρεσαι με εισαγωγικά ή χωρίς, για γυναίκες που θα τις πληρώσεις για να σου κάτσουν. Οπότε τι κοντράρεσαι μαζί μου? Εγώ δεν πληρώνω καμία για να μου κάτσει. Εσύ είσαι όλη μέρα είσαι εδώ μέσα γιατί έχεις χαμηλή συναισθηματική νοημοσύνη. Δεν μπορείς να συνδεθείς με γυναίκα. Για εσένα είναι συναλλαγή και μόνο. Για τους περισσότερους από εμάς που συνδεόμαστε με γυναίκες, που κάνουμε σχέσεις, που έχουμε γκόμενες.. δεν μπορούμε να καθόμαστε στον υπολογιστή τόσες ώρες. Το βράδυ γαμάμε. Δεν είμαστε ηλίθιοι nerds μπροστά στον υπολογιστή.
Όντως έχεις δίκιο.. είμαι ένας καημένος που πηγαίνει στη δουλειά το πρωί. Δεν τρώω τα χρήματα της οικογένειας μου και της μάνας μου. Τα καταφέρνω μόνος μου. Οι συγγενείς μου δεν ντρέπονται για εμένα και μου μιλάνε. Δεν μετανάστεψα στην κατακαημένη Ρωσία τη δεκαετία του '90 που όταν έφτασες εσύ εκεί και αποφάσισες να ζήσεις ήταν χειρότερα από τη σημερινή Αλβανία, Ουκρανία, Μολδαβία κτλ. Δεν αγόρασα πτυχίο από κανένα πανεπιστήμιο του ανατολικού Μπλόκ όπως τόσοι κακομοίρηδες χαμηλής νοημοσύνης. Δεν έχω αποτύχει σε ότι έχω προσπαθήσει για να βρω στον ήλιο μοίρα και δεν αναζητώ αναγνώριση μέσα στα chat. Δεν έφυγα αποτυχημένος από τη Βουλγαρία της μιζέριας χωρίς να καταφέρω ούτε εκεί να αγοράσω πτυχίο.
Όσο για την απεριόριστη βλακεία σου.. Ναι Lancia Delta του '80 έχω και με με λένε Στέλιο, Θωμά.. όπως θέλεις εσύ. Είσαι τόσο βλάκας που δεν μπορείς να συγκεντρώσεις τις σκέψεις σου πριν μιλήσεις, να τις βάλεις σε μια σειρά.
Άντε τράβα να πληρώσεις μήπως βρεις γυναίκα να σου κάτσει για καμιά ώρα.. γιατί για παραπάνω δεν σε βλέπω με τη νοημοσύνη που έχεις.

μαγκες οποιος ενδιαφερεται για πτυχια απο εκει ας μου στειλει ΠΜ  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

216 City Τours / City Τours / Απ: City Tours in Thessaloniki στις: 10/08/11, 11:11
Παράθεση από: alexm4n στις 10/08/11, 11:11
παιχτη η απαθεια και η μηδενικη συμμετοχη μαζι με ελειπη καθαριοτητα δεν ειναι οι ιδανικες συνθηκες για ενα αξιομνημονευτο ραντεβου!
κάνω λάθος? ενας φιλος που ειναι μεγαλος παιχτης πιστευει οτι απλά μαζεψε τα φραγκα που ηθελε και γι'αυτο η κατακορυφη πτώση...
Εγώ πάλι δεν συνάντησα αυτό που περιγράφεις. Ίσως φορούσα ωραίο άρωμα ή ίσως τα χρήματά μου την καύλωσαν περισσότερο. Όταν μπήκα στο δωμάτιο με πήρε από το χεράκι, μπήκαμε παρέα και κάναμε ντουζ και γενικά έχω πολύ καλή εικόνα. Καθόλου βιαστική, πιπούλα με υπομονή και προσπάθεια για deep-throat, πολύ gamisαble γκομενάκι, ευχάριστο social. Για την τιμή που προσφέρεται (είχαμε ίδια πηγή υποθέτω) εγώ δεν έχω βρει κάτι καλύτερο.
ΑπάντησηΑπάντηση  Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση  Ειδοποίηση για απαντήσειςΕιδοποίηση

Στη χωριάτα πόσα έσκασες για να έρθει να σε βρει στο Τσερνοφτσί? :2funny: και αυτη καβλωσε απο τα χρήματα σου? :2funny: Πρεπει να εισαι εντελως τελειωμένος για να πληρώνεις για γυναικία συντροφιά  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οταν καποιος δίνει 250 Ευρώ την ωρα για να εχει γυναικια συντροφιά ειναι Πιρφόρος!

Συνημμένα

• dirti.jpg
    dirti.jpg
    193,8 KB · Εμφανίσεις: 63
  • pseutis2.png
    pseutis2.png
    165,2 KB · Εμφανίσεις: 37
D

dude901123

Επισκέπτης
Οταν καποιος δίνει 250 Ευρώ την ωρα για να εχει γυναικια συντροφιά ειναι Πιρφόρος!
Συνεχίζεις να είσαι γραφικός.. εκτός από βλάκας. Έτσι για να σου λύσω την απορία λοιπόν.. πριν το 2012 που ανέβηκα πρώτη φορά Ουκρανία-Μολδαβία-Ρουμανία δεν ασχολούμουν με ταξίδια στις ανατολικές χώρες. Η πρώτη μου εμπειρία με το site ήταν όταν πειραματίστηκα λίγο με μερικά city-tour, κυρίως από περιέργεια αφού δεν είχα εμπειρία από πληρωμένο. Έτσι λοιπόν πήδηξα 4,5 callgirl-city-τουρίστριες τις οποίες έβρισκα μέσα σε Chat καθώς έψαχνα ρωσάκια γκομενάκια εδώ στην Ελλάδα. Φυσικά κίνητρο αποτέλεσε και το γεγονός πως αυτό που πηδούσαν οι περισσότεροι με 200-250αρια εγώ το είχα λόγω προσωπικής επικοινωνίας με 100άρικο και με τις ίδιες υπηρεσίες. Δυστυχώς όμως δεν μου ταίριαξε το πληρωμένο, δεν μου κάθησε η φάση να πληρώνω για κάτι που το έχω δωρεάν και άλλαξα ρότα. Βασικά ο καθένας ότι γουστάρει και όπου περνάει καλά. Αν περνούσα καλά θα το συνέχιζα. Απλά έχω ένα θέμα.. δεν μου βγαίνει να πληρώνω. Δεν πηγαίνω σε μπουρδέλα, sallon και γενικά η προσωπική μου εμπειρία λέει πως μπορείς να πάρεις περίσσοτερα και να περάσεις απείρως καλύτερα αν η άλλη σε βλέπει σαν πιθανό, υποψήφιο γκόμενο παρά σαν αγοραστή υπηρεσιών.
Οπότε για να καταλήξουμε.. εσύ που πηγαίνεις σε sallon και για να έχεις συντροφιά πάντα πληρώνεις είσαι... Πιρφόρος!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Συνεχίζεις να είσαι γραφικός.. εκτός από βλάκας. Έτσι για να σου λύσω την απορία λοιπόν.. πριν το 2012 που ανέβηκα πρώτη φορά Ουκρανία-Μολδαβία-Ρουμανία δεν ασχολούμουν με ταξίδια στις ανατολικές χώρες. Η πρώτη μου εμπειρία με το site ήταν όταν πειραματίστηκα λίγο με μερικά city-tour, κυρίως από περιέργεια αφού δεν είχα εμπειρία από πληρωμένο. Έτσι λοιπόν πήδηξα 4,5 callgirl-city-τουρίστριες τις οποίες έβρισκα μέσα σε Chat καθώς έψαχνα ρωσάκια γκομενάκια εδώ στην Ελλάδα. Φυσικά κίνητρο αποτέλεσε και το γεγονός πως αυτό που πηδούσαν οι περισσότεροι με 200-250αρια εγώ το είχα λόγω προσωπικής επικοινωνίας με 100άρικο και με τις ίδιες υπηρεσίες. Δυστυχώς όμως δεν μου ταίριαξε το πληρωμένο, δεν μου κάθησε η φάση να πληρώνω για κάτι που το έχω δωρεάν και άλλαξα ρότα. Βασικά ο καθένας ότι γουστάρει και όπου περνάει καλά. Αν περνούσα καλά θα το συνέχιζα. Απλά έχω ένα θέμα.. δεν μου βγαίνει να πληρώνω. Δεν πηγαίνω σε μπουρδέλα, sallon και γενικά η προσωπική μου εμπειρία λέει πως μπορείς να πάρεις περίσσοτερα και να περάσεις απείρως καλύτερα αν η άλλη σε βλέπει σαν πιθανό, υποψήφιο γκόμενο παρά σαν αγοραστή υπηρεσιών.
Οπότε για να καταλήξουμε.. εσύ που πηγαίνεις σε sallon και για να έχεις συντροφιά πάντα πληρώνεις είσαι... Πιρφόρος!

καλα ρε ποιοι μαλακες πληρωνουν 250 για γυναικεια συντροφια  :2funny:  :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
καλα ρε ποιοι μαλακες πληρωνουν 250 για γυναικεια συντροφια  :2funny:  :2funny: :2funny:
Εγώ δεν θα τους χαρακτηρίσω καθώς υπάρχουν άνθρωποι παντρεμένοι, χωρίς χρόνο, με αδυναμίες, που θέλουν να πηγαίνουν.. όπως νομίζουν.. με μοντέλα.. Εδώ αν διαβάσεις κριτικές υπάρχουν άλλοι που δίνουν 500αρια, αεροπορικά εισιτήρια για να πάνε με κάποια πορνοστάρ..
Οπότε περί ορέξεως.. κολοκυθόπιτα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εγώ δεν θα τους χαρακτηρίσω καθώς υπάρχουν άνθρωποι παντρεμένοι, χωρίς χρόνο, με αδυναμίες, που θέλουν να πηγαίνουν.. όπως νομίζουν.. με μοντέλα.. Εδώ αν διαβάσεις κριτικές υπάρχουν άλλοι που δίνουν 500αρια, αεροπορικά εισιτήρια για να πάνε με κάποια πορνοστάρ..
Οπότε περί ορέξεως.. κολοκυθόπιτα.

αλλο πορνοσταρ αλλο η καθε χωριατα βουλγαριας και ρομμουνιας που απο 20ευρο παιρνει 200  :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
αλλο πορνοσταρ αλλο η καθε χωριατα βουλγαριας και ρομμουνιας που απο 20ευρο παιρνει 200  :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατί συγνώμη η πορνοστάρ έχεις την εντύπωση πως είναι από την πρωτεύουσα? Και αν διαβάσεις τον παίχτη που συνήθως τις επιλέγει.., από όσα βλέπω τουλάχιστον στις κριτικές του, ελάχιστες ανταποδίδουν σε υπηρεσίες τα χρήματα που διαθέτει για αυτές.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι γ'αυτο εχεις γράψει καμια δεκαριά σελίδες για city tour και πιάτσες της Θεσσαλονίκης  :2funny:Μεχρι και αραπήνες πληρώνεις για να  :knockinb: :2funny:.Ιστορίες ολόκληρες έχεις γράψει  :jerking: :jerking: :jerking:.
  Οχι τσάμπα της  :knockinb: :2funny:ποιά 100 ολοι οι αγάμιτοι το ιδιο λετε  :jerking: αφου τα λες οτι μπορει να το παζαρέψεις με 150 απο 200.Αν και σε μερικες σε κωβω απο την αγαμία σου να εδωσες και 250  :2funny:.Εγω οτι λεω ειναι αποδεδειγμένο εχουν έρθει και εχουνε δει αν μετράω ή όχι και αν γαμάω.
  Εσυ έχεις γίνει ρεζίλι ενας κακομοιρης μοναχικός που πληρωνε τα city tour για να εχει λιγη γυναικια συντροφια  :jerking:και τωρα ψάχνει να βρει μια γυναίκα να την φέρει Ελλάδα να μένει μαζι της  :2funny:.Εγω δεν εχω τετοια ανάγκη ετοιμαζομαι να παω ραντεβου δεν ξερω με ποιά?εχω τρεις επιλογές?Τη μία σας την έβαλα πρόσφατα φωτογραφία (πραγματικη φωτγραφία οχι μούφα) και ξεροχύσαν οι Πιρφόροι  :2funny:
  Πόσο αγάμητος είσαι για να πηγαίνεις Οκρανία και να κυνηγάς χωριάτες  :2funny: Στη χωριάτα πόσα έδωσες?300-400-500 Ευρώ?Δε νομιζω οτι υπαρχει κανει που να πιστευει μετα απο αυτο οτι σου ηρθε τσάμπα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλα ρε ποιοι μαλακες πληρωνουν 250 για γυναικεια συντροφια  :2funny:  :2funny: :2funny:
Μαλάκες σαν αυτόν που γράφει  :2funny: καλά δεν βλέπεις οτι ειναι αγάμητος μέχρι αηδίας? :2funny:
  Υπαρχει μια περιπτωση να ειναι αυτος που σου έστειλα σε ΠΜ ο Κύπριος που αγώρασε σπίτι και τζιπ στη Μολδαβή στο Μπεντέρι και μετα τον σέντραρε και πηγε με αυτον τον άθλιο (στη φωτο που ειναι η πρωην γκομενα του μαζι με αυτον τον ασχημομούρη) που του έλεγε οτι ειναι ξεδερφος της  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Στέλιο τον λένε κ'αυτόν  :think: Αυτοι που παίρνουν city tour ειναι εντελώς τελειωμένοι  :2funny: ειναι ο καθαρα Ελληνας Πιρφόρος που δεν εχει γυναικια συντροφιά και δινει της οικονομίες του για να  :knockinb: και να εχει μια γυναίκα διπλα του να μιλήσει  γιατι τον εχει φάει η μοναξιά και η  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

D

dude901123

Επισκέπτης
Ναι γ'αυτο εχεις γράψει καμια δεκαριά σελίδες για city tour και πιάτσες της Θεσσαλονίκης  :2funny:Μεχρι και αραπήνες πληρώνεις για να  :knockinb: :2funny:.Ιστορίες ολόκληρες έχεις γράψει  :jerking: :jerking: :jerking:.
  Οχι τσάμπα της  :knockinb: :2funny:ποιά 100 ολοι οι αγάμιτοι το ιδιο λετε  :jerking: αφου τα λες οτι μπορει να το παζαρέψεις με 150 απο 200.Αν και σε μερικες σε κωβω απο την αγαμία σου να εδωσες και 250  :2funny:.Εγω οτι λεω ειναι αποδεδειγμένο εχουν έρθει και εχουνε δει αν μετράω ή όχι και αν γαμάω.
   Εσυ έχεις γίνει ρεζίλι ενας κακομοιρης μοναχικός που πληρωνε τα city tour για να εχει λιγη γυναικια συντροφια  :jerking:και τωρα ψάχνει να βρει μια γυναίκα να την φέρει Ελλάδα να μένει μαζι της  :2funny:.Εγω δεν εχω τετοια ανάγκη ετοιμαζομαι να παω ραντεβου δεν ξερω με ποιά?εχω τρεις επιλογές?Τη μία σας την έβαλα πρόσφατα φωτογραφία (πραγματικη φωτγραφία οχι μούφα) και ξεροχύσαν οι Πιρφόροι  :2funny:
  Πόσο αγάμητος είσαι για να πηγαίνεις Οκρανία και να κυνηγάς χωριάτες  :2funny: Στη χωριάτα πόσα έδωσες?300-400-500 Ευρώ?Δε νομιζω οτι υπαρχει κανει που να πιστευει μετα απο αυτο οτι σου ηρθε τσάμπα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μαλάκες σαν αυτόν που γράφει  :2funny: καλά δεν βλέπεις οτι ειναι αγάμητος μέχρι αηδίας? :2funny:
   Υπαρχει μια περιπτωση να ειναι αυτος που σου έστειλα σгьε ΠΜ ο Κύπριος που αγώρασε σπίτι και τζιπ στη Μολδαβή στο Μπεντέρι και μετα τον σέντραρε και πηγε με αυτον τον άθλιο (στη φωτο που ειναι η πρωην γκομενα του μαζι με αυτον τον ασχημομούρη) που του έλεγε οτι ειναι ξεδερφος της  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
   Στέλιο τον λένε κ'αυτόν  :think: Αυτοι που παίρνουν city tour ειναι εντελώς τελειωμένοι  :2funny: ειναι ο καθαρα Ελληνας Πιρφόρος που δεν εχει γυναικια συντροφιά και δινει της οικονομίες του για να  :knockinb: και να εχει μια γυναίκα διπλα του να μιλήσει  γιατι τον εχει φάει η μοναξιά και η  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
Άλλο ένα forum γεμάτο χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα κόμπλεξ, προβλήματα και ηλίθιες απόψεις του εκλεκτού Πορνόβλακα έφτασε στο απώγειο του. Εύγε.. συνέχισε έτσι.
Είχα να μοιραστώ και άλλα πράγματα από την δικιά μου εξόρμηση - εμπειρία που ίσως κάποιους τους ενδιέφεραν. Αλλά οι Moderator του site αποφάνθηκαν πως είναι πιο ενδιαφέρον να αφήνουν τα άσχετα σχόλια σε σχέση με το τίτλο του forum, τους ανόητους διαξιφισμούς, τις εξυπνάδες και γενικά όλα όσα δεν αφορούν το θέμα Chernivcy_Ουκρανία. Πήγα να ξαναζωντανέψω ένα πεθαμένο forum με νέες πληροφορίες και κατάληξα να προσπαθώ να αποδείξω πως δεν είμαι, όσα λέει πως είμαι, ο Πορνόβλακας. Σας ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σας κύριοι Moderator. Άλλωστε τα τηλεοπτικά αστέρια, οι Cult φιγούρες τύπου Πορνόβλακα όταν σχολιάζει μέρη και πράγματα τα οποία δεν γνωρίζει, όταν βρίζει έμμεσα και προσβάλει το περιεχόμενο ενός θέματος.. δεν είναι πρόβλημα.
Έτσι δεν είναι κύριοι???

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Άλλο ένα forum γεμάτο χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα κόμπλεξ, προβλήματα και ηλίθιες απόψεις του εκλεκτού Πορνόβλακα έφτασε στο απώγειο του. Εύγε.. συνέχισε έτσι.
Είχα να μοιραστώ και άλλα πράγματα από την δικιά μου εξόρμηση - εμπειρία που ίσως κάποιους τους ενδιέφεραν. Αλλά οι Moderator του site αποφάνθηκαν πως είναι πιο ενδιαφέρον να αφήνουν τα άσχετα σχόλια σε σχέση με το τίτλο του forum, τους ανόητους διαξιφισμούς, τις εξυπνάδες και γενικά όλα όσα δεν αφορούν το θέμα Chernivcy_Ουκρανία. Πήγα να ξαναζωντανέψω ένα πεθαμένο forum με νέες πληροφορίες και κατάληξα να προσπαθώ να αποδείξω πως δεν είμαι, όσα λέει πως είμαι, ο Πορνόβλακας. Σας ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σας κύριοι Moderator. Άλλωστε τα τηλεοπτικά αστέρια, οι Cult φιγούρες τύπου Πορνόβλακα όταν σχολιάζει μέρη και πράγματα τα οποία δεν γνωρίζει, όταν βρίζει έμμεσα και προσβάλει το περιεχόμενο ενός θέματος.. δεν είναι πρόβλημα.
Έτσι δεν είναι κύριοι???
Ναι αυτά εδώ ειναι της φαντασίας μου  :2funny:.Δεν τα έγραψες εσύ  :think: :2funny:ειναι προϊόν φωτομοντάζ για να αμαυρόσουν ενα μεγάλο γαμιά  :jerking: :2funny:.Πες μας κιόλας οτι δεν τα έγραψες εσύ :2funny:.
  Αντί να μας γράφεις ψέματα και  :jerking: γράψε μας πόσα έδωσες στην 35χρονη χωριάτα για να κάτσει μαζί σου αυτές της μέρες?Αν θες να δώσεις κάτι γιά τους αναγνώστες.Οι αναγνώστες του σά'ι'τ δεν τρώνε κουτόχορτο!

Συνημμένα

• dirty.jpg
    dirty.jpg
    190,9 KB · Εμφανίσεις: 47
  • pseutis2.png
    pseutis2.png
    165,2 KB · Εμφανίσεις: 40
D

dude901123

Επισκέπτης
Δεν ξέρεις να διαβάζεις? Διάβασε τι έγραψα ρε ηλίθιε του site.. γραφικέ, μας έχεις γαμήσει στο τρολάρισμα.. έχεις κάψει με τη βλακεία σου τα μισά forum. Μπαίνουμε να ενημερωθούμε και καταλήγουμε να διαβάζουμε ακατάσχετη μπουρδολογία..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν ξέρεις να διαβάζεις? Διάβασε τι έγραψα ρε ηλίθιε του site.. γραφικέ, μας έχεις γαμήσει στο τρολάρισμα.. έχεις κάψει με τη βλακεία σου τα μισά forum. Μπαίνουμε να ενημερωθούμε και καταλήγουμε να διαβάζουμε ακατάσχετη μπουρδολογία..
Εγω πληρώνω 10 το πολύ 20 Ευρώ και γαμάω.Δεν δίνω 250 για να περάσω όμορφες στιγμές για να ειμαι μια ωρα με μια γυναίκα και να της κρατάω το χεράκι και να της λέω γλυκόλογα :jerking:.Εχω γκόμενες δεν ειμαι Μπακούρης όπως εσυ να παίρνω city tour  :2funny: ουτε παω στα τελευταια χωριά για να περάσω 4 μέρες με μια που δεν εχει να φάει  :2funny:Κατι τετοιοι φουκαράδες σαν κ'εσένα μας ρεζιλεύουν διεθνώς  :jerking:
  Σε φαντάζομαι ντυμένο οπως ντύνονται στην Ελλάδα με μιά σακαράκα και τη χωριάτα δίπλα ολο μαγκιά που έχεις γυναίκα :2funny:Πες μας τουλάχιστον πόσα της έδωσες? :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΩΣΤΕ ΔΙΝΕΙΣ 100 ΤΗΝ ΩΡΑ?ΣΤΑ CITY TOUR  :think: και αυτό τι είναι ρε ψεύτη?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είσαι μάντης. Βέβαια να σου καταθέσω πως είχαμε χθες συνεννόηση μπουζούκι με τη Liza. Έλα στις 12, μετά από ένα λεπτό όχι έχω πρόβλημα με το δωμάτιο, αμέσως μετά πάμε σε κάποιο minihotel και θα σου κάνω έκπτωση 30 ευρώ, όχι λύθηκε τελικά το πρόβλημα έλα. Και μέσα σε αυτό το μπάχαλο, που με βοήθησε να αποφασίσω το άκυρο, απέφυγα το κασκαντεριλίκι τελικά. Πάντως όταν ανάμεσα στα μηνύματα της είπα πως θα ενημερώσω το σίτε για την συμπεριφορά της (έλα στις 12, όχι μην έρχεσαι έχω πρόβλημα με το δωμάτιο) αμέσως ψάρωσε και το έλυσε. Επίσης, όπως φαντάζομαι ξέρετε ήδη, οι κοπέλες κάνουν εκπτώσεις στις αναγραφόμενες τιμές και μάλιστα πολύ εύκολα. Της είπα 200 (από 250) για μια ώρα και το δέχτηκε. Αν πηγαίναμε σε minihotel θα έπαιρνε 170 αυτή (-30). Εκπτώσεις όλοι και μέσα στο Πάσχα λοιπόν.
Υ.Γ. Τελικά κανένας παίχτης θα ενημερώσει για την κοπέλα(Liza) έτσι να μας φύγει και η περιέργεια?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 200 Ευρώ δίνεις για να  :knockinb: Φουκαρά αγάμητε  :2funny:
  Cosmopolitan Σελιδα 18  :2funny:    
   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ξερω θα μας πεις ΕΙΜΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ  :jerking: :2funny:Η απάντηση ειναι παρακάτω  :2funny:
  Μας ειχες πει οτι έχεις και σπορ αμάξι που το εχεις κανει με γκάζι  :2funny:
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Αν και δεν πιάνω απόλυτα το νόημα αυτού του forum.. (μήπως θα κάνουμε λέσχη φίλων Γαλλικών αυτοκινήτων;). Anyway έχω ένα Renault Megane Coupe 1.400 και μου έχει βγάλει μέχρι τώρα 210.000 χλμ και πάει ακόμη. Φτηνό δεν το λες στη συντήρησή του, αλλά το έχω σκίσει και πηγαίνει άνετα ακόμη. Και το εντυπωσιακότερο. Δεν έχει χάσει σχεδόν καθόλου απο τη δύναμη του κινητήρα του. Τα ηλεκτρικά του και τα τριξίματα είναι άλλο θέμα βέβαια..

Το Renault megane coupe εβγαινε μόνο στην πρώτη γενιά (1995-2003) μετα το 1999 του ειχανε κανει ριστά'ι'λινγκ.
  Αυτό ειναι το σπορ αμάξι που έχεις και παίφτουν οι γκόμενες? :2funny:μ'αυτό ουτε στα χωριά της Μολδαβίας δεν μετράς  :2funny:.Αυτό ουτε 1000 Ευρώ δεν κάνει  :2funny: :2funny: :2funny:
  Τωρα καταλαβαινω γιατι κρυβόσουν στο Κισινιώφ σαν αρουραίος  :2funny:θα μου ρχόσουν με κανα τέτοιο σπορ αμάξι  :2funny: ντυμένος οπως ντύνονται εδω οι Ουζμπέκοι  :2funny: και με καμιά 35χρονη Μολδαβή σαν αυτές που δουλεύουν καθαρηστριες στην Ελλάδα  :2funny:Δηλαδή μια κατάντια  :2funny: Οπότε καλά έκανες και κρύφτηκες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• megane coupe.jpg
    megane coupe.jpg
    94,9 KB · Εμφανίσεις: 32

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ξερω θα μας πεις ΕΙΜΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ  :jerking: :2funny:Η απάντηση ειναι παρακάτω  :2funny:

Αν και δεν πιάνω απόλυτα το νόημα αυτού του forum.. (μήπως θα κάνουμε λέσχη φίλων Γαλλικών αυτοκινήτων;). Anyway έχω ένα Renault Megane Coupe 1.400 και μου έχει βγάλει μέχρι τώρα 210.000 χλμ και πάει ακόμη. Φτηνό δεν το λες στη συντήρησή του, αλλά το έχω σκίσει και πηγαίνει άνετα ακόμη. Και το εντυπωσιακότερο. Δεν έχει χάσει σχεδόν καθόλου απο τη δύναμη του κινητήρα του. Τα ηλεκτρικά του και τα τριξίματα είναι άλλο θέμα βέβαια..

Το Renault megane coupe εβγαινε μόνο στην πρώτη γενιά (1995-2003) μετα το 1999 του ειχανε κανει ριστά'ι'λινγκ.
   Αυτό ειναι το σπορ αμάξι που έχεις και παίφτουν οι γκόμενες? :2funny:μ'αυτό ουτε στα χωριά της Μολδαβίας δεν μετράς  :2funny:.Αυτό ουτε 1000 Ευρώ δεν κάνει  :2funny: :2funny: :2funny:
   Τωρα καταλαβαινω γιατι κρυβόσουν στο Κισινιώφ σαν αρουραίος  :2funny:θα μου ρχόσουν με κανα τέτοιο σπορ αμάξι  :2funny: ντυμένος οπως ντύνονται εδω οι Ουζμπέκοι  :2funny: και με καμιά 35χρονη Μολδαβή σαν αυτές που δουλεύουν καθαρηστριες στην Ελλάδα  :2funny:Δηλαδή μια κατάντια  :2funny: Οπότε καλά έκανες και κρύφτηκες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

Το ένδεχόμενο οι 4 των 3 ημερών να μην τον άφηναν να βάλει το χέρι στη τσέπη και να του κάνανε ακριβά, για τα μέτρα της περιοχής, δώρα το έχεις σκεφτεί? Αν τον άφηνες να γράψει μπορεί να έλεγε πως μαζεύαν τις οικονομίες τους για να του πληρώσουν την βενζίνη για να τις συναντήσει :2funny: :2funny: :2funny:!!!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

οι γεωργιανοι και οι αρμενιοι στην ελλαδα εχουν καλυτερα απο αυτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny:

Το ένδεχόμενο οι 4 των 3 ημερών να μην τον άφηναν να βάλει το χέρι στη τσέπη και να του κάνανε ακριβά, για τα μέτρα της περιοχής, δώρα το έχεις σκεφτεί? Αν τον άφηνες να γράψει μπορεί να έλεγε πως μαζεύαν τις οικονομίες τους για να του πληρώσουν την βενζίνη για να τις συναντήσει :2funny: :2funny: :2funny:!!!
Μα ειπε κατι παρόμοια πράγματα  :2funny:.Είπε οτι ηρθε η γκόμενα και νοίκιασε μόνη της δωμάτιο στο ξενοδοχειο για να ερθει αυτός οταν θα εδιωχνε την αλλη  :2funny: και να μείνει μαζί της  :2funny: εβαλε αν θυμασαι και τη μούφα φωτογραφία  :2funny:με μια γυναικα που κοιμάται σε ενα δωμάτιο.
οι γεωργιανοι και οι αρμενιοι στην ελλαδα εχουν καλυτερα απο αυτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το θλυβερό δεν ειναι το επίπεδο ζωής του.Η κατάντια του ειναι οτι ενας 30+ που πιθανότατα ζει με τους γονείς του σηκωνεται καθε πρω'ι' για το μεροκάμματο,βγαζει 800 Ευρω (αν οχι λιγότερα) γκόμενα δεν ειχε σπο το λύκειο,εχει αυτο το σπορ αμαξι  :2funny:,ντυνεται οπως οι Ουζμπέκοι εδω και ειναι τόσο θλυβερός και αγάμητος που πηγαίνει και δίνει 200 Ευρώ όχι μονο για να  :knockinb: αλλά για να έχει μιά κάποια γυναικία συντροφιά,να πει κάτι με μιά γυναίκα να νιώσει ότι δεν γαμάει και φεύγει οτι εκτός απο το γαμήσι έχει μιά γυναίκα να πει δυο κουβέντες στην μία ωρα που θα κάτσει μαζί της.

D

dude901123

Επισκέπτης

Τις ημερομηνίες τις διαβάζεις? Το έγραψα πιο πάνω πανίβλακα, γραφικέ. Το 2011 λοιπόν, πριν 5 χρόνια εσύ είχες ακόμη το σαράβαλο που έχεις και εγώ το άλλαξα γιατί ο κόσμος εξελίσσεται.. Για αυτό δεν περνούσες τα μαθήματα και σε έδιωξαν απο τη Βουλγαρία? Για αυτό αναγκάστηκες να ζήσεις στη Ρωσία της γυφτιάς του 90' ενώ η Ελλάδα τότε ήταν μια χαρά? Γιαυτό αναγκάστηκες να αγοράσεις πτυχίο? Έχεις και τύφλωση μαζί με την βλακεία που κουβαλάς. Πραγματικά αυτό ειναι το αυτοκίνητο σου? Αυτό στη φωτογραφία που έβαλες? Γιατί εγώ τέτοιο αυτοκίνητο δεν είχα ποτέ.. Και είμαι ο μπαρμπα Φώτης, Στέλιος, ζω στη Μολδαβία, είμαι 65 χρονών και έχω το αυτοκίνητο της φωτογραφίας που έβαλες. Είσαι μεγάλος... Ατελείωτος.. Αν είχες και λίγο μυαλό ίσως δεν σε έδιωχναν οι συγγενείς στην Βουλγαρία, Ρωσία. Τα έφαγες όλα τα λεφτά της μαμάς? Με την αδερφή σου πόσα χρόνια έχεις να μιλήσεις? Ακόμη σε κατηγορεί πως μάσησες την οικογενειακή περιουσία και ντρέπεται που είσαι συγγενής της? Θυμάσαι που θέλανε να σε βάλουν σε ίδρυμα?
Δες τις ημερομηνίες.. Βλάκα!! Πότε θα σε ξαναδούμε στην Πάνια?
Απάντηση #15 στις: 28/05/11, 22:10

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom