Και αλλο ένα ψέμα οτι
γκόμενες οταν έχεις γράψει δεκάδες σελίδες για city tour που δίνεις 200 ευρώ για να γαμίσεις!
Είσαι μάντης. Βέβαια να σου καταθέσω πως είχαμε χθες συνεννόηση μπουζούκι με τη Liza. Έλα στις 12, μετά από ένα λεπτό όχι έχω πρόβλημα με το δωμάτιο, αμέσως μετά πάμε σε κάποιο minihotel και θα σου κάνω έκπτωση 30 ευρώ, όχι λύθηκε τελικά το πρόβλημα έλα. Και μέσα σε αυτό το μπάχαλο, που με βοήθησε να αποφασίσω το άκυρο, απέφυγα το κασκαντεριλίκι τελικά. Πάντως όταν ανάμεσα στα μηνύματα της είπα πως θα ενημερώσω το σίτε για την συμπεριφορά της (έλα στις 12, όχι μην έρχεσαι έχω πρόβλημα με το δωμάτιο) αμέσως ψάρωσε και το έλυσε. Επίσης, όπως φαντάζομαι ξέρετε ήδη, οι κοπέλες κάνουν εκπτώσεις στις αναγραφόμενες τιμές και μάλιστα πολύ εύκολα. Της είπα 200 (από 250) για μια ώρα και το δέχτηκε. Αν πηγαίναμε σε minihotel θα έπαιρνε 170 αυτή (-30). Εκπτώσεις όλοι και μέσα στο Πάσχα λοιπόν.
Υ.Γ. Τελικά κανένας παίχτης θα ενημερώσει για την κοπέλα(Liza) έτσι να μας φύγει και η περιέργεια?
Μηπως και αυτό δεν το έγραψες εσύ?
Μετά σχετικά με το Κισινιώφ μα περιμένεις να πιστέψουμε οτι δεν μπήκες 2 μέρες ιντερνέτ!
Σε εχω για υπανάπτικτο αλλά όχι τόσο
Η πλάκα είναι που όταν ήμουν εκεί μου έλεγες ρώτα τον ιδιοκτήτη του ΟΠΑ αν τον πλησίασε ένας Ελληνας που ηταν με μια κοπέλα το μεσημέρι
.Εβγαζες φωτογραφίες τα μαγαζιά αλλα να μου μιλήσεις δεν τόλμισες.Όσο για της γκόμενες σου εγραφες για 35αρα Μμολδαβή τωρα εγινε 26
.
Και τέλος σχετικά με της φωτογραφίες σιγά την απόδειξη
ειδηκά η δεύτερη που κοιμάται στο κρεβάτι είναι δώρο του ΡΕΝΤ
.Και στο κάτω κάτω γιατι δεν μας βάζεις φωτογραφία της γκόμενες σου να της θαυμάσουμε οπως κάνω εγώ?
Τι φοβάσαι μην εκθέσεις της χωριάτες?
Τωρα γιατι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ?:Γιατι κολώνεις
Εκτός οτι μετά θα φας κράξιμο γιατί εισαι για
ή γιά κλάμματα!Μπορει να βάλω και κανέναν να σε τραβίξει καμιά φωτογραφία και να τρέχεις και να μην φτάνεις
Εγω μιλάω ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΧΙ ΜΕ
ουτε με τυρόπιτες
Πρέπει να είναι κανεις παρα πολύ
για να σε πιστέψει
Συνεχίζεις να είσαι γραφικός.. εκτός από βλάκας. Έτσι για να σου λύσω την απορία λοιπόν.. πριν το 2012 που ανέβηκα πρώτη φορά Ουκρανία-Μολδαβία-Ρουμανία δεν ασχολούμουν με ταξίδια στις ανατολικές χώρες. Η πρώτη μου εμπειρία με το site ήταν όταν πειραματίστηκα λίγο με μερικά city-tour, κυρίως από περιέργεια αφού δεν είχα εμπειρία από πληρωμένο. Έτσι λοιπόν πήδηξα 4,5 callgirl-city-τουρίστριες τις οποίες έβρισκα μέσα σε Chat καθώς έψαχνα ρωσάκια γκομενάκια εδώ στην Ελλάδα. Φυσικά κίνητρο αποτέλεσε και το γεγονός πως αυτό που πηδούσαν οι περισσότεροι με 200-250αρια εγώ το είχα λόγω προσωπικής επικοινωνίας με 100άρικο και με τις ίδιες υπηρεσίες. Δυστυχώς όμως δεν μου ταίριαξε το πληρωμένο, δεν μου κάθησε η φάση να πληρώνω για κάτι που το έχω δωρεάν και άλλαξα ρότα. Βασικά ο καθένας ότι γουστάρει και όπου περνάει καλά. Αν περνούσα καλά θα το συνέχιζα. Απλά έχω ένα θέμα.. δεν μου βγαίνει να πληρώνω. Δεν πηγαίνω σε μπουρδέλα, sallon και γενικά η προσωπική μου εμπειρία λέει πως μπορείς να πάρεις περίσσοτερα και να περάσεις απείρως καλύτερα αν η άλλη σε βλέπει σαν πιθανό, υποψήφιο γκόμενο παρά σαν αγοραστή υπηρεσιών.
Οπότε για να καταλήξουμε.. εσύ που πηγαίνεις σε sallon και για να έχεις συντροφιά πάντα πληρώνεις είσαι... Πιρφόρος!
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΑΜΑΕΙ ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ..