Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μερικές σημαντικές ερωτήσεις αφού ακόμη είσαι βυθισμένος μέσα στη βλακεία της αποτυχίας σου και στη θλίψη μιας πόλης που όλοι πάνε από διάφορες ρωσικές επαρχίες για να δουλέψουν και ονειρεύονται πότε θα φύγουν από εκεί για να ζήσουν κάπου άλλου. Εσύ πήγες εκεί και δεν δουλεύεις.. Ψάχνεις όλη μέρα άνθρωπο μέσα στα site να σου μιλήσει.. καημένε.. σε συμπονώ. Λογικό είναι να τα παίξεις και να μην μπορείς να διαβάσεις 5 σειρές και να κατανοήσεις το νόημα. Συνεχίζεις να απαντάς άλλα για άλλα.. της Παρασκευής το γάλα. Είσαι κρίμα τελικά.. Σε λυπάμαι.. Εγώ ήμουν θάλασσα το μεσημέρι με μια Σέρβα που ήρθε από Vranje και εσύ έγραφες εδώ μέσα και έψαχνες μήπως αγοράσεις φτηνότερα από το ιντερνετ κινητό.
Τώρα για πες.. Έχω μερικές σημαντικές ερωτήσεις για εσένα...
Αυτό είναι το πτυχίο που πλήρωσες για να πάρεις αφού σε έδιωξαν από τη Βουλγαρία και έφυγες σαν αποτυχημένος? Πόσο το αγόρασες? Με δόσεις ή μετρητοίς με τα λεφτά της μαμάς σου? Που δούλεψες με αυτό το άξιο πτυχίο? Σε κανένα εστιατόριο έπλενες πιάτα στη Ρωσία? Βάλε μας ρε καμιά φωτογραφία με τη γάτα που τα έχεις και κάνετε μπάνιο μαζί μετά το sex. Σου αρέσουν μόνο τα θηλυκά γατιά ή είσαι αμφισεξουαλικός και πηγαίνεις και με αρσενικά? Κάνεις και kinky κόλπα με σκυλιά ταυτόχρονα? Έχεις γαμήσει γάτα ενώ σε πηδάει σκύλος? Σκέφτηκες να γίνεις πρωταγωνιστής σε πορνό ταινίες που θα σε πηδάνε ζώα?
Αυτές είναι οι καίριες ερωτήσεις για την καράφλα σου, ντροπή της Ελλάδας στο εξωτερικό, άσχετε πορνοηλίθιε. Τώρα βάλε και μια φωτογραφία της γκόμενας σου από το fb. Μετά το γάμο θα σε αφήσει να τη βγάλεις φωτογραφία εκτός fb, τώρα είσαι αποκλεισμένος.

αστο τυπε,μπορει ο δημητρακης να γαμει γατες κ σκυλια,αλλα κ συ ξεφτιλιστηκες  :2funny: :2funny: :2funny:

Ημερ/νία συνάντησης 04-12-2013
Διάρκεια συνάντησης 1 ώρα
Κόστος συνάντησης 170 Ευρώ
Incall-Outcall Στο χώρο της κοπέλας

εσυ που πηδας χωρις λεφτα μουναρες  :jerking: :jerking:  :uglystupid:  :2funny: :2funny: :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
:grin: :grin: :grin: δεν γαματε χωρις σπονσορινκ  ;) ;) όλα τα αλλα μαντουβαλα και κλαμα στελαρα το γραμμοφωνο  :helpplea:

Συνημμένα

• ukraιna.jpg
    ukraιna.jpg
    120,3 KB · Εμφανίσεις: 39

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μερικές σημαντικές ερωτήσεις αφού ακόμη είσαι βυθισμένος μέσα στη βλακεία της αποτυχίας σου και στη θλίψη μιας πόλης που όλοι πάνε από διάφορες ρωσικές επαρχίες για να δουλέψουν και ονειρεύονται πότε θα φύγουν από εκεί για να ζήσουν κάπου άλλου. Εσύ πήγες εκεί και δεν δουλεύεις.. Ψάχνεις όλη μέρα άνθρωπο μέσα στα site να σου μιλήσει.. καημένε.. σε συμπονώ. Λογικό είναι να τα παίξεις και να μην μπορείς να διαβάσεις 5 σειρές και να κατανοήσεις το νόημα. Συνεχίζεις να απαντάς άλλα για άλλα.. της Παρασκευής το γάλα. Είσαι κρίμα τελικά.. Σε λυπάμαι.. Εγώ ήμουν θάλασσα το μεσημέρι με μια Σέρβα που ήρθε από Vranje και εσύ έγραφες εδώ μέσα και έψαχνες μήπως αγοράσεις φτηνότερα από το ιντερνετ κινητό.
Τώρα για πες.. Έχω μερικές σημαντικές ερωτήσεις για εσένα...
Αυτό είναι το πτυχίο που πλήρωσες για να πάρεις αφού σε έδιωξαν από τη Βουλγαρία και έφυγες σαν αποτυχημένος? Πόσο το αγόρασες? Με δόσεις ή μετρητοίς με τα λεφτά της μαμάς σου? Που δούλεψες με αυτό το άξιο πτυχίο? Σε κανένα εστιατόριο έπλενες πιάτα στη Ρωσία? Βάλε μας ρε καμιά φωτογραφία με τη γάτα που τα έχεις και κάνετε μπάνιο μαζί μετά το sex. Σου αρέσουν μόνο τα θηλυκά γατιά ή είσαι αμφισεξουαλικός και πηγαίνεις και με αρσενικά? Κάνεις και kinky κόλπα με σκυλιά ταυτόχρονα? Έχεις γαμήσει γάτα ενώ σε πηδάει σκύλος? Σκέφτηκες να γίνεις πρωταγωνιστής σε πορνό ταινίες που θα σε πηδάνε ζώα?
Αυτές είναι οι καίριες ερωτήσεις για την καράφλα σου, ντροπή της Ελλάδας στο εξωτερικό, άσχετε πορνοηλίθιε. Τώρα βάλε και μια φωτογραφία της γκόμενας σου από το fb. Μετά το γάμο θα σε αφήσει να τη βγάλεις φωτογραφία εκτός fb, τώρα είσαι αποκλεισμένος.
Αυτό το πανεπηστήμιο δεν έχει ξένους και γ'αυτό δεν παίρνουν μίζες.Εκει για να πας πρέπει να έχεις κάποια σχέση με τον κρατικό μηχανισμό της Ρωσσίας.Σου έβαλα τη γατούλα μου και διπλα στο σιδερένιο άλογο και μέσα.
 Που είναι η Σέρβα μηπως ειναι και αυτη της φαντασίας σου όπως και αυτές στην Ουκρανία :think: :2funny:.Ζήτα στον RED να σου στείλει καμιά φωτογραφία να μας βάλεις όπως την άλλη φορά  :2funny:
  Σχετικά με τα κινητά είναι ένα πολύ δυνατό όπλο για το καμάκι η διαφορα απο το αν τα παρω απο τη Ρωσσία ειναι αρκετά μεγάλη.Κοατίζουν περίπου 1060 Ευρώ και τα 2 στην Ελλάδα (600 το samsung και 360 το sony) ενω στη Ρωσσία κάνουν και τα 2 γυρω στα 1400 Ευρώ!Μιλάμε για κοντά 350 Ευρώ διαφορά.Βεβαίως και ρώτησα εγω αν κατι δεν το ξέρω δεν κάνω τον έξυπνο.

αστο τυπε,μπορει ο δημητρακης να γαμει γατες κ σκυλια,αλλα κ συ ξεφτιλιστηκες  :2funny: :2funny: :2funny:

εσυ που πηδας χωρις λεφτα μουναρες  :jerking: :jerking:  :uglystupid:  :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτό ήταν παλιά τώρα οι Ουκρανές τον πληρώνουνε κιόλας για να της  :knockinb: :2funny:.Ελεγε οτι έδινε 100 Ευρώ μόνο  :2funny:επειδη είχε γνωρημίες  :jerking: :2funny:.Εειχα βάλει και εγω ενα παρόμοιο κείμενο του.
 Αποδεικτικα αληθινος οταν έλεγα οτι είναι κακομοίρης και μπακούρης και δίνει ένα σωρό λεφτά για λίγη γυναικία συντροφιά.Εχει γίνει σε πολλά ρεζίλι  :2funny: πολύ γέλιο έριξα με το (σπορ) αυτοκινητο του  :2funny: και με το που παίφτει για υπνο στις 10-10.30 το βράδυ για να παει το πρω'ι' στη δουλεια  :2funny:.Κατευθειαν κατάλαβα οτι πρόκειται για κατακαημένο  :2funny:Μοναχικό  :jerking: :2funny:
 Αν θυμάσαι έλεγε οτι τη νύχτα δεν μπάινει ιντερνετ γιατι  :knockinb:.Σε καποια στιγμη ομως παραδέχτηκε οτι λογω δουλειας παιφτει για υπνο νωρις  :2funny:.
  Θυμίσου που κρυβόταν στο Κισινιώφ  :2funny: για να μη δω τα χάλια του  :2funny: και έλεγε οτι 2 μέρες δεν μπήκε ιντερνέτ  :2funny: ή της μούφα φωτογραφίες που μας έβαζε  :jerking: :2funny:
      Για να γελάς με την κατάντια του καλός είναι πάντος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
:s&m_3  :  ραδιενεργεια και στης κολοτσεπες  :bounce-glasses: οποιος βγαλει τριτο αρχιδι μολδαβια ουκρανεια χαλαλι  :2funny:  :helpplea: ξυπνατε μαλακες αρχίδει και κουράδει  :grin: ουκρανικα και μολδαβικα μηχανάκια δειχνουν ενεργεια 7 φορες απανο .... :s&m_3:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πανεπιστήμιο
αποδείχθηκα
γυναικεία
πέφτει
θυμήσου
πάντως

δημοτικό τελείωσες;
Ελληνικά είχα να γράψω εως το 2007 που γράφτηκα στο σά'ι'τ απο το 1992 δηλαδή για 15 χρόνια!Οποτε έχω κάθε δικαιωμα να κανω λάθη! Υπάρχει ενα ρητό απο το σχολείο που λέει διυλίζετε τον κώνωπα και καταπίνετε την κάμηλον
  Αντί να κράξεις τον ψεύτη που υποτιμά τη νοημοσύνη σας  :2funny:κοιτάς αν εγω κάνω λάθη? :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
1. Ελληνικά είχα να γράψω εως το 2007 που γράφτηκα στο σά'ι'τ απο το 1992 δηλαδή για 15 χρόνια!

2. Υπάρχει ενα ρητό απο το σχολείο που λέει διυλίζετε τον κώνωπα και καταπίνετε την κάμηλον
3. Αντί να κράξεις τον ψεύτη

1. Κάντο λιανά φραγκοδίφραγκα
2. Το "ρητό" (sic) δεν είναι από το σχολείο (sic), είναι από την Καινή Διαθήκη. κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον (23.24)
[move]Αντίχριστε! Οπήγαινε οπίσω μου Σατανά![/move]
3. Κι εσύ παπατζής είσαι.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Δηλ η γκομεναρα  η σερβα ξεκινησε απο το χωριο της ναερθει θεσσαλονικη οπως η πρωτευουσιανα του κιεβου να ερθει τσερνιτσφι;;;τι εχετε μαγνητη που τις τραβατε ετσι. :2funny:
Δημητρακη παλια μπορει να πληρωναν σιτυ τουρς αλλα τωρα εξελιχτηκαν ξεκινανε γκομενες απο παντου τσαμπε να τους δουνε!!!!

Αν ειναι σαν τους τυπους στο ωπα..λογικο

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    76,2 KB · Εμφανίσεις: 57
  • image.jpg
    image.jpg
    93,6 KB · Εμφανίσεις: 66

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Το τσερνιφτσι ειναι φοιτητουπολη εχει ενα απο τα μεγαλυτερα και παλιοτερα πανεπιστημια...ειναι φουλ στα μουνακια 18-22 χρονων...οποτε πρεπει να παμε μια βολτα στο καμπους ... :rockon:

Βεβαια καποιοι προτιμανε μπαμπουσκες  :jerking: τουλαχιστον δεν τις πληρωνουν; :think:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    229,5 KB · Εμφανίσεις: 81

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
1. Κάντο λιανά φραγκοδίφραγκα
2. Το "ρητό" (sic) δεν είναι από το σχολείο (sic), είναι από την Καινή Διαθήκη. κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον (23.24)
[move]Αντίχριστε! Οπήγαινε οπίσω μου Σατανά![/move]
3. Κι εσύ παπατζής είσαι.
Τι λιανά να το κάνω στη Ρωσσία δεν έγραφα Ελληνικά.Απο το 1994 σταμάτισα να διαβάζω και Ελληνικά περιοδικά.Φυσικό ειναι να ξεχάσω την ορθογραφία.
  Το ρητό αυτό μας το έλεγε ενας καθηγητης θρησκευτικών στο σχολείο  :2funny:.
  Εγω οτι λέω το αποδεικνύω
  Με πέθανε ο Fidelio  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Δεν μπορω να παω ντισκο! :2funny: Δεν μπορω να σταματισω να γελάω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
:P ουτε και εγω  :grin: :grin: :grin: μεινατε να γραφεται από τα 100 χιλιαδες μελη 2 μοντερατορ η φιντελα και ο μιτσους  :grin: ουτε ο αντισθενης δεν γραφει  :helpplea: εμαθε για το 20 τα εκατο  :hi: που μπενει στης ιντερνετικες διαφημησεις συριζα  :tooth: και λογο φιντελοδημητρακη θα τα πληρωσει ανδρομικα από το 2011 και θα αρχησει με τον μιτσο ντισκο :grin: :grin: :grin:  τσερνομπιλ

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Ρε καμένε Πορνοηλιθίε.. Βάλε καμιά φωτογραφία από το FB να γελάσουμε.. Και μετά κανένα βιντεακί να ολοκληρωθεί το καρέ της Πορνοηλιθιότητας.. Είσαι η απόδειξη της βλαχιάς και της ντροπής του ελληνισμού. Ούτε οι συγγνενείς σου δεν σου μιλάνε και για αυτό όλη μέρα είσαι μέσα σε σάιτ όπως αυτό μήπως βρεις κανέναν να μιλήσεις και να σου πει πόσο βλάκας είσαι..
ρε τυπε  :helpplea: εκαψες τα φερμουιτ  :grin: γιατι την λες στα παλικαρια  :effemine: :effemine: :effemine: θελεις να στην πεσει ο βαλλιανατολιλας? το χαζο μας κανεις  :helpplea:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΑΒΑΡΙΤΣ ΠΕΙΡΑΤΗ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΑΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΩΠΑ ΤΣΑΡΕ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!!!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ο dirty τουλαχιστον δεν ειναι φανταστικος ταξιδιωτης οπως οι αλλοι στην ουκρανια.ουτε ειναι ικανοι να παιξουν μπαλα ουκρανια με καμια κατηγορια νορμαλ γκομενας χαχαχαχ.

D

dude901123

Επισκέπτης
αστο τυπε,μπορει ο δημητρακης να γαμει γατες κ σκυλια,αλλα κ συ ξεφτιλιστηκες  :2funny: :2funny: :2funny:

εσυ που πηδας χωρις λεφτα μουναρες  :jerking: :jerking:  :uglystupid:  :2funny: :2funny: :2funny:
Αχ ρε συ.. Για να δώσεις advance στον Πορνοηλίθιο βρήκες μια κριτική του 13. Πριν 2 χρόνια. Ναι λοιπόν, ας επανάλαβω όσα έχω γράψει τόσες φορές. Από το 2010 περίπου που γράφτηκα στο site έχω πληρώσει 3,4 φορές. Από το 2012 που άρχισα τα ταξίδια έχω πάει με 2 από όσο θυμάμαι επί πληρωμή για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Την μια πριν 5 μήνες περίπου, την οποία κάλεσα σπίτι μου και κάναμε παρτούζα με ένα γκομενάκι από Ρουμανία που γνώρισα σε ένα από τα πρώτα ταξίδια μου και ήρθε Θεσσαλονίκη και τη Julia η οποία έτυχε να μοιάζει με ένα αρρωστάκι που με γκαύλωσε ενώ συνταξιδεύαμε με αεροπλάνο για Βουκουρέστι. Την βρήκα σε ένα Site λίγους μήνες μετά και της πρότεινα μισά χρήματα από τα 170 που ζητούσε και παραδόξως δέχτηκε. Μάλιστα αν μπεις στον κόπο να διαβάσεις την κριτική μου όσα γράφω σήμερα τα έγραψα και τότε. Είναι 1 λεπτό δουλειά πριν κάνεις σαν τον Πορνοηλίθιο εύκολα σχόλια χωρίς βάθος.
Και επειδή η βαλίτσα πάει πολύ μακρία στα λόγια.. όποιος γουστάρει και θέλει να με εκθέσει.. να αποδείξει πως είμαι ψεύτης.. και είναι θεσσαλονίκη μπορεί αν θέλει να πάμε για ένα καφέ παρέα με τα laptop μας να διαπιστώσει την πραγματικότητα. Απλά μετά περιμένω ένα συγνώμη. Λέξη προς λέξη, γεγονός προς γεγονός για τα περισσότερα υπάρχουν φωτογραφίες, κρατήσεις σε ξενοδοχεία, συνομιλίες σε διάφορα site κτλ.
Αν πάλι θέλετε να συνεχίσουμε να γράφουμε τι πιστεύει ή τι δεν πιστεύει ο καθένας και να το κάνουμε εδώ φιλοσοφικές συνομιλίες μεταξύ ηλιθίων με το Δημητράκη αρχηγό μας.. keep going. Είμαστε στο σωστό δρόμο..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αχ ρε συ.. Για να δώσεις advance στον Πορνοηλίθιο βρήκες μια κριτική του 13. Πριν 2 χρόνια. Ναι λοιπόν, ας επανάλαβω όσα έχω γράψει τόσες φορές. Από το 2010 περίπου που γράφτηκα στο site έχω πληρώσει 3,4 φορές. Από το 2012 που άρχισα τα ταξίδια έχω πάει με 2 από όσο θυμάμαι επί πληρωμή για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Την μια πριν 5 μήνες περίπου, την οποία κάλεσα σπίτι μου και κάναμε παρτούζα με ένα γκομενάκι από Ρουμανία που γνώρισα σε ένα από τα πρώτα ταξίδια μου και ήρθε Θεσσαλονίκη και τη Julia η οποία έτυχε να μοιάζει με ένα αρρωστάκι που με γκαύλωσε ενώ συνταξιδεύαμε με αεροπλάνο για Βουκουρέστι. Την βρήκα σε ένα Site λίγους μήνες μετά και της πρότεινα μισά χρήματα από τα 170 που ζητούσε και παραδόξως δέχτηκε. Μάλιστα αν μπεις στον κόπο να διαβάσεις την κριτική μου όσα γράφω σήμερα τα έγραψα και τότε. Είναι 1 λεπτό δουλειά πριν κάνεις σαν τον Πορνοηλίθιο εύκολα σχόλια χωρίς βάθος.
Και επειδή η βαλίτσα πάει πολύ μακρία στα λόγια.. όποιος γουστάρει και θέλει να με εκθέσει.. να αποδείξει πως είμαι ψεύτης.. και είναι θεσσαλονίκη μπορεί αν θέλει να πάμε για ένα καφέ παρέα με τα laptop μας να διαπιστώσει την πραγματικότητα. Απλά μετά περιμένω ένα συγνώμη. Λέξη προς λέξη, γεγονός προς γεγονός για τα περισσότερα υπάρχουν φωτογραφίες, κρατήσεις σε ξενοδοχεία, συνομιλίες σε διάφορα site κτλ.
Αν πάλι θέλετε να συνεχίσουμε να γράφουμε τι πιστεύει ή τι δεν πιστεύει ο καθένας και να το κάνουμε εδώ φιλοσοφικές συνομιλίες μεταξύ ηλιθίων με το Δημητράκη αρχηγό μας.. keep going. Είμαστε στο σωστό δρόμο..
Καλά όλη τη μέρα σκεφτόσουν για να γράψεις αυτή τη  :jerking: :2funny:.
  Εδω γράφεις οτι έδωσες 170 Ευρώ  :2funny: ποιες διαπραγματευτικές οικανότητες  :jerking: :2funny:.Αφού υπάρχουν φωτογραφίες γιατί δεν μας της βάζεις να της θαυμάσουμε? :2funny:Αυτό που λες οτι θα εκθέσεις της Μολδαβές ειναι για  :2funny:.Η Σέρβα που είναι? :jerking: :2funny:Οτι είσαι ψεύτης έχει αποδειχθεί εδω και καιρο  :2funny:
    Η χειρότερη στιγμη της ζωης σου θα είναι οταν καποιος θα βρει τη φωτογραφία σου οποτε δεν προκειται να συναντιθεις με κανεναν και θα κρυβεσαι οπως και ο Βλάκμαν  :2funny:

Δηλ η γκομεναρα  η σερβα ξεκινησε απο το χωριο της ναερθει θεσσαλονικη οπως η πρωτευουσιανα του κιεβου να ερθει τσερνιτσφι;;;τι εχετε μαγνητη που τις τραβατε ετσι. :2funny:
Δημητρακη παλια μπορει να πληρωναν σιτυ τουρς αλλα τωρα εξελιχτηκαν ξεκινανε γκομενες απο παντου τσαμπε να τους δουνε!!!!

Αν ειναι σαν τους τυπους στο ωπα..λογικο
Κράζεις κ'έσύ τον μυθομανή  βλέπω:2funny:Ποιός σου είπε οτι την 35αρα δεν την πλήρωσε? :2funny:οι γκόμενες ειναι μεγαλες ψυχολόγοι τι να τον κανει ενα κακομοιρη με (σπορ) αμάξι  :2funny: τηλέφωνο Nokia1100 και ντυμένο  :shit: :2funny: και το κυριότερο μίζερο  :2funny:ακόμα και μια τελειωμενη 35αρα χωριάτα αν δει καποιον αγάμητο και κακομοιρη σαν κ'αυτόν θα τον απορίψει οποτε της τα έσκασε γ'αυτο και ηρθε Τσερνοφτσί :2funny:
  Ο Davarits στην πέφτει γιατι ο Παναγιώταρος ειναι κολλητός του οταν πηγαίνει εκεί  :2funny:.Στο ΟΠΑ  αξιζει  να πας αλλα ο Παναγιώταρος έφυγε πηγε Βουκουρέστι βέβαια υπαρουν οι αλλοι γαμιάδες  για να :2funny:.
  Θυμασαι τι γράφανε στο Thread της Μολδαβίας? :2funny: :jerking:οτι καθε μέρα γαμάνε 18χρονα  :jerking: :2funny: και πήγα εγω εκει και δεν είδα κανέναν να έχει γκόμενα  :2funny: ουτε 40αρες δεν ειχανε  :2funny:σχεδον 1 μηνα δεν είδα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ! :2funny:όλο τάβλι και χαρτιά επαιζαν :2funny:το μόνο που συνάντισα ηταν αυτα τα καμάκια που θαυμάζουμε  :2funny:.Αν πρόσεξες κανενας δεν βγήκε να πει οτι δεν είναι έτσι οπως τα γραφω  :2funny:.Ο ψεύτης οπως εχω γράψει οταν ημασταν και οι δυο Κισινιώφ κρυβότανε για να μη τον δω και  :2funny: με τα χάλια του  :2funny:αλλο τι λέει οτι 2 μερες δεν ειχε ιντερνετ  :jerking: :2funny:Δε νομιζω να το πιστευει αυτο κανένας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Περιμενουμε φωτογραφιες ντοκουμεντα με τα απιστευτα μωρα στο τσερνοφτσι.....αμα τα δειτε
Τα μουνοκαστρα των κισιναου τσερνοφτσι επεσαν απο τους ηρωικους γαμιαδες του ωπα :2funny:

The base is opa το λικνο των ηρωικων ιπποτων γκρικ λαβερς που αλωσαν το ανατολικο μπλοκ

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    87,1 KB · Εμφανίσεις: 73
  • image.jpg
    image.jpg
    113,4 KB · Εμφανίσεις: 69
D

dude901123

Επισκέπτης
Καλά όλη τη μέρα σκεφτόσουν για να γράψεις αυτή τη  :jerking: :2funny:.
  Εδω γράφεις οτι έδωσες 170 Ευρώ  :2funny: ποιες διαπραγματευτικές οικανότητες  :jerking: :2funny:.Αφού υπάρχουν φωτογραφίες γιατί δεν μας της βάζεις να της θαυμάσουμε? :2funny:Αυτό που λες οτι θα εκθέσεις της Μολδαβές ειναι για  :2funny:.Η Σέρβα που είναι? :jerking: :2funny:Οτι είσαι ψεύτης έχει αποδειχθεί εδω και καιρο  :2funny:
    Η χειρότερη στιγμη της ζωης σου θα είναι οταν καποιος θα βρει τη φωτογραφία σου οποτε δεν προκειται να συναντιθεις με κανεναν και θα κρυβεσαι οπως και ο Βλάκμαν  :2funny:
   Κράζεις κ'έσύ τον μυθομανή  βλέπω:2funny:Ποιός σου είπε οτι την 35αρα δεν την πλήρωσε? :2funny:οι γκόμενες ειναι μεγαλες ψυχολόγοι τι να τον κανει ενα κακομοιρη με (σπορ) αμάξι  :2funny: τηλέφωνο Nokia1100 και ντυμένο  :shit: :2funny: και το κυριότερο μίζερο  :2funny:ακόμα και μια τελειωμενη 35αρα χωριάτα αν δει καποιον αγάμητο και κακομοιρη σαν κ'αυτόν θα τον απορίψει οποτε της τα έσκασε γ'αυτο και ηρθε Τσερνοφτσί :2funny:
   Ο Davarits στην πέφτει γιατι ο Παναγιώταρος ειναι κολλητός του οταν πηγαίνει εκεί  :2funny:.Στο ΟΠΑ  αξιζει  να πας αλλα ο Παναγιώταρος έφυγε πηγε Βουκουρέστι βέβαια υπαρουν οι αλλοι γαμιάδες  για να :2funny:.
   Θυμασαι τι γράφανε στο Thread της Μολδαβίας? :2funny: :jerking:οτι καθε μέρα γαμάνε 18χρονα  :jerking: :2funny: και πήγα εγω εκει και δεν είδα κανέναν να έχει γκόμενα  :2funny: ουτε 40αρες δεν ειχανε  :2funny:σχεδον 1 μηνα δεν είδα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ! :2funny:όλο τάβλι και χαρτιά επαιζαν :2funny:το μόνο που συνάντισα ηταν αυτα τα καμάκια που θαυμάζουμε  :2funny:.Αν πρόσεξες κανενας δεν βγήκε να πει οτι δεν είναι έτσι οπως τα γραφω  :2funny:.Ο ψεύτης οπως εχω γράψει οταν ημασταν και οι δυο Κισινιώφ κρυβότανε για να μη τον δω και  :2funny: με τα χάλια του  :2funny:αλλο τι λέει οτι 2 μερες δεν ειχε ιντερνετ  :jerking: :2funny:Δε νομιζω να το πιστευει αυτο κανένας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έχω αρχίσει κοι κουράζομαι.. Φαντάζομαι αυτή είναι η τακτική του ηλίθιου.. Και για αυτό δεν ακούγεται τίποτα σοβαρό εδώ μέσα. Όποιος είναι σοβαρός είτε δεν μιλάει, είτε εξαφανίζεται μετά από λίγα ποσταρίσματα όταν καταλαβαίνει με τι επίπεδο βλακείας έχει να κάνει. Παπαρολογίες, αμφισβητήσεις, εξυπνάδες και όλα αυτά χωρίς καμία προσπάθεια κάποιος να διαπιστώσει όταν προκαλείται να δει την αλήθεια. Άλλωστε η αλήθεια του άλλου είναι εχθρός της βλακείας μας. Γιατί να αποκαλύψει κάποιος πόσο βλάκας είναι?
Πορνοηλίθίε.. βάλε καμιά φωτογραφία από το fb. 2 Ημέρες έχεις να βάλεις.
Τι να γράψω? Πως μου έκανε έκπτωση επειδή μιλήσαμε στο Mamba? Τι νόημα εχει αυτό? Βάλτε και καμιά φωτογραφία ακόμη από το ΟΠΑ. Άλλωστε ο Πορνοηλίθιος εκεί πήρε το πρωτάθλημα στο τάβλι όταν πήγε Μολδαβία. Εσύ βλακόφατσα παίζε τάβλι. Ο Ταβλομετανάστης... Επισκέπτεται διάφορες πόλεις της ανατολικής ευρώπης και ψάχνει έλληνες να παίζει τάβλι στα καφενεία. Θα μπορούσε να γίνει ρεπορτάζ σε διάφορες εκπομπές. Να σε χαρεί και η οικογενεία σου που όλη μέρα ανεβάζεις βιντεάκια με τη γκόμενα σου τη γάτα να κάνεις μπάνιο και να πλένεις το το σαράβαλό σου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έχω αρχίσει κοι κουράζομαι.. Φαντάζομαι αυτή είναι η τακτική του ηλίθιου.. Και για αυτό δεν ακούγεται τίποτα σοβαρό εδώ μέσα. Όποιος είναι σοβαρός είτε δεν μιλάει, είτε εξαφανίζεται μετά από λίγα ποσταρίσματα όταν καταλαβαίνει με τι επίπεδο βλακείας έχει να κάνει. Παπαρολογίες, αμφισβητήσεις, εξυπνάδες και όλα αυτά χωρίς καμία προσπάθεια κάποιος να διαπιστώσει όταν προκαλείται να δει την αλήθεια. Άλλωστε η αλήθεια του άλλου είναι εχθρός της βλακείας μας. Γιατί να αποκαλύψει κάποιος πόσο βλάκας είναι?
Πορνοηλίθίε.. βάλε καμιά φωτογραφία από το fb. 2 Ημέρες έχεις να βάλεις.
Τι να γράψω? Πως μου έκανε έκπτωση επειδή μιλήσαμε στο Mamba? Τι νόημα εχει αυτό? Βάλτε και καμιά φωτογραφία ακόμη από το ΟΠΑ. Άλλωστε ο Πορνοηλίθιος εκεί πήρε το πρωτάθλημα στο τάβλι όταν πήγε Μολδαβία. Εσύ βλακόφατσα παίζε τάβλι. Ο Ταβλομετανάστης... Επισκέπτεται διάφορες πόλεις της ανατολικής ευρώπης και ψάχνει έλληνες να παίζει τάβλι στα καφενεία. Θα μπορούσε να γίνει ρεπορτάζ σε διάφορες εκπομπές. Να σε χαρεί και η οικογενεία σου που όλη μέρα ανεβάζεις βιντεάκια με τη γκόμενα σου τη γάτα να κάνεις μπάνιο και να πλένεις το το σαράβαλό σου.
Να πάρε φωτογραφίες για να έχεις απο το σημερινό μου ραντεβού....να τη και απο το Facebook  :2funny:

Συνημμένα

• IMG_1455a.jpg
    IMG_1455a.jpg
    189,9 KB · Εμφανίσεις: 81
  • pTA3vroGbC4.jpg
    pTA3vroGbC4.jpg
    59 KB · Εμφανίσεις: 43

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παρτην και σπίτι μου που ηρθε να παιξουμε τάβλι  :2funny:

Περιμενουμε φωτογραφιες ντοκουμεντα με τα απιστευτα μωρα στο τσερνοφτσι.....αμα τα δειτε
Τα μουνοκαστρα των κισιναου τσερνοφτσι επεσαν απο τους ηρωικους γαμιαδες του ωπα :2funny:

The base is opa το λικνο των ηρωικων ιπποτων γκρικ λαβερς που αλωσαν το ανατολικο μπλοκ
Επρεπε να τους έβλεπες που τους την έλεγα  :2funny: και ρώταγα τον Παναγιώταρο?Τι γαμάς?Ενα μήνα δεν σε ειδα ποτέ με γκόμενα  :2funny:.Και μου απάνταγε οπως μιλαγε μπουκωμένος σα να 'χε παρει ενα αρχήδι στο στόμα:Γαμάω κάτι περίεργους.Εγω του απαντουσα απο γυναίκες γαμάς τιποτα? :2funny: και μου απάνταγε το ίδιο  :2funny:.
  Αυτη η γκόμενα δεν ηθελε με τιποτα να φωτογραφιθει!Φοβοταν  :2funny: την εβγαλα με πονηριά....οι πρωτες φωτο ειναι απο την καμερα του αυτοκινητου...περάσαμε μπροστα απο το αυτοκινητο και μας τραβηξε και πατησα pause στο βιντεο φωτογραφισα την οθώνη γ'αυτο και η ποιοτητα ειναι χάλια.Η φώτο στο σπιτι μου εγινε απο το τηλεφωνο.......κραταγα το  Sony και εκανα οτι γραφω σε καποιον....και την φωτογραφισα.
  Εγώ βαζω μόνο αληθινες φωτογραφίες με αποδειξεις.Όχι μούφα σαν τον ψεύτη  :2funny:Ουτε χρειαζεται να παω στα χωριά της Ουκρανίας για να παρακαλάω 35χρονες  :2funny: ουτε να δίνω 170 Ευρώ για να εχω για μια ωρα γυναικία συντροφιά  :jerking: :2funny:.Αυτη ειναι 24 ετων απο Αγία Πετρούπολη υψος 1,74.

Συνημμένα

• IMG_1456a.jpg
    IMG_1456a.jpg
    273 KB · Εμφανίσεις: 75
  • 11210099_1026387770707246_1704334951_n.jpg
    11210099_1026387770707246_1704334951_n.jpg
    41,7 KB · Εμφανίσεις: 37

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom