kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Μερικές σημαντικές ερωτήσεις αφού ακόμη είσαι βυθισμένος μέσα στη βλακεία της αποτυχίας σου και στη θλίψη μιας πόλης που όλοι πάνε από διάφορες ρωσικές επαρχίες για να δουλέψουν και ονειρεύονται πότε θα φύγουν από εκεί για να ζήσουν κάπου άλλου. Εσύ πήγες εκεί και δεν δουλεύεις.. Ψάχνεις όλη μέρα άνθρωπο μέσα στα site να σου μιλήσει.. καημένε.. σε συμπονώ. Λογικό είναι να τα παίξεις και να μην μπορείς να διαβάσεις 5 σειρές και να κατανοήσεις το νόημα. Συνεχίζεις να απαντάς άλλα για άλλα.. της Παρασκευής το γάλα. Είσαι κρίμα τελικά.. Σε λυπάμαι.. Εγώ ήμουν θάλασσα το μεσημέρι με μια Σέρβα που ήρθε από Vranje και εσύ έγραφες εδώ μέσα και έψαχνες μήπως αγοράσεις φτηνότερα από το ιντερνετ κινητό.
Τώρα για πες.. Έχω μερικές σημαντικές ερωτήσεις για εσένα...
Αυτό είναι το πτυχίο που πλήρωσες για να πάρεις αφού σε έδιωξαν από τη Βουλγαρία και έφυγες σαν αποτυχημένος? Πόσο το αγόρασες? Με δόσεις ή μετρητοίς με τα λεφτά της μαμάς σου? Που δούλεψες με αυτό το άξιο πτυχίο? Σε κανένα εστιατόριο έπλενες πιάτα στη Ρωσία? Βάλε μας ρε καμιά φωτογραφία με τη γάτα που τα έχεις και κάνετε μπάνιο μαζί μετά το sex. Σου αρέσουν μόνο τα θηλυκά γατιά ή είσαι αμφισεξουαλικός και πηγαίνεις και με αρσενικά? Κάνεις και kinky κόλπα με σκυλιά ταυτόχρονα? Έχεις γαμήσει γάτα ενώ σε πηδάει σκύλος? Σκέφτηκες να γίνεις πρωταγωνιστής σε πορνό ταινίες που θα σε πηδάνε ζώα?
Αυτές είναι οι καίριες ερωτήσεις για την καράφλα σου, ντροπή της Ελλάδας στο εξωτερικό, άσχετε πορνοηλίθιε. Τώρα βάλε και μια φωτογραφία της γκόμενας σου από το fb. Μετά το γάμο θα σε αφήσει να τη βγάλεις φωτογραφία εκτός fb, τώρα είσαι αποκλεισμένος.
αστο τυπε,μπορει ο δημητρακης να γαμει γατες κ σκυλια,αλλα κ συ ξεφτιλιστηκες
Ημερ/νία συνάντησης 04-12-2013
Διάρκεια συνάντησης 1 ώρα
Κόστος συνάντησης 170 Ευρώ
Incall-Outcall Στο χώρο της κοπέλας
εσυ που πηδας χωρις λεφτα μουναρες