Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σε έδειξα μόλις τώρα στην ουκρανα μου χαχχα λύθηκε apo τα γέλια  :2funny: με το μαλλί σαν αγκάθινο στεφάνι από μπροστά και η καράφλα σου από πίσω σαν μπιφτέκι :2funny: αύριο θα tis δείξω pws perpatas με τα χέρια ανοιχτά :2funny: ελπίζω να το αντέξει :2funny:
Μίλησε ο μαλλιάς με τη χαίτη   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Οταν ο Παναγιώταρος πίνει ξαπλώνει σε παίρνει κ'εσένα αγκαλίτσα στους καναπέδες του ΟΠΑ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• a2.jpg
    a2.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 59
  • a4.jpg
    a4.jpg
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 34

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
dude901123 o δημητρακης σε εσκισε τυπε αστο...βαλε κ συ φωτογραφιες εστω κ με καλυμενα προσωπα απο αυτες που πληρωσες στο τσερνιφτσι κ μετα μιλαμε.
Το σοβαρο μουνι ρωσιδα απο πετροπουλη η μοσχα δεν καθεται για φωτογραφιες τουλαχιστον στην αρχη...τωρα για τις ουκρανες 35 αρες που λες φορτωσες ειναι ντροπαλες κι αυτες ;μηπως εχουν και παιδια 20 χρονων;;ποσα τους εδωσες;; :2funny:
Στο ωπα συχναζες;;; :2funny:
Μαριαν κ συ ποσες σημερα;;; :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Βλέπω γνωρίζεις από μπαζώματα.. Φίλος του Πορνοηλίθιου δεν είσαι? Γαμάς και εσύ γάτες ή μόνο σε πηδάνε σκυλιά? Εγώ λοιπόν έχω φωτογραφίες για όλα όσα γράφω. Αλλά εδώ μέσα με τις βλακείες που άκουσα μαζεμένες όταν ανέβαζα τις εμπειρίες και φωτογραφίες στο Chernivcy από άτομα που έχουν ερωτικές εμπειρίες μόνο με ζώα, σταμάτησα να δείχνω το παραμικρό. Όποιος ενδιαφέρεται μόνο κατόπιν προσωπικής επικοινωνίας.
Όσο για τον ηλίθιο.. αυτός ζει μόνιμα στο Πετροχώρι και έχει για γκόμενες τις 2 τελευταίες που ντρέπονται να φωτογραφηθούν μαζί του? Οι γυναίκες είναι πολύ έξυπνες.. ακόμη καιοι βλαχορωσσίδες που κυκλοφόρησε 2,3 φορές ο Πορνοηλίθιος. Όταν βρίσκουν χορηγό και ντρέπονται για την επιλογή τους λογικό είναι να μη θέλουν φωτογραφίες. Μη τους δει και κανένας με το γνωστό χορηγό του Πετροχωρίου και κατάλαβουν όλοι πως πρόκειται για.. semiprostituktes. Πάντως ντροπαλή ρωσίδα για φωτογραφίες... πρώτη φορά το ακούω. Έχω ακούσει για παρθένες, για πουτάνες, για γυναίκες για σπίτι, για καλές μαγείρισσες.. αλλά αυτό το τελευταίο είναι παγκόσμια πρώτη εμφάνιση της δικαιολογίας που σου πέταξε. Και εσύ παγκόσμιος μαλάκας που τη μεταφέρεις εδώ μέσα. Να τα κάνουμε ψιλά λοιπόν. Μια γκόμενα βγαίνει μαζί σου. Δεν σε γουστάρει, δεν της κάνεις, ντρέπεται να τη δουν μαζί σου και όπως όλες οι γυναίκες αποφεύγει να υπάρχει έστω μια τυπική φωτογραφία να κάθεσαι μαζί της σε ένα καφέ. Για να μη χρειάζεται να δίνει εξηγήσεις σε κάνεναν ποιος είσαι και που σε γνώρισε. Έχεις και γάτα αλλά δεν την ακούς που σου μιλάει..
Τι κάνει νιάου, νιάου? Ο Πορνοηλίθιος φυσικά.

φωτο θα βαλεις ρε γιδι?αντε μας τα πρηξες με τις ιστοριες σου  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Πρε φίλε Dirty? Έχεις λίγο ίχνος σοβαρότητας? Το άθλημα με τις Ρωσίδες δεν το κατέχεις... Υπάρχουν Ρωσίδες που δεν θέλουν καθόλου φωτογραφίες! Τι είναι χωριατάκια να παίζουν με τα κινητά? Αν επιμείνεις θα τη βγάλεις.. Αλλά αν δεν θέλει? Εδώ ο Δημητράκης μιλάει για πραγματικά ραντεβού και όχι στημένα! Όπως με τον φίλο μου που πήγε και τον είδε και γυρίσαν στα κλάμπ και κάναν νορμάλ καμάκι και όχι ιντερνετικές ιστορίες για αγρίους...
Τέτοια ρωσίδα ακόμα δεν γνώρισα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στις αρχες της δεκαετιας του '90 που εσυ ησουν στη Ρωσσία όλες σαν τρελλές φωτογραφίζονταν.Τωρα ομως επειδη πολλες φωτογραφιες της κλέβουν μέσω ιντερεντ για να της βάλουν σε ψεύτικες σελίδες οι περισσότερες δεν θελουν να φωτογραφιθουν!
  Απλος εχεις μεινει λιγάκι πισω.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Απλά φωτογραφίες θα βγάλουν αυτές, όταν θέλουν αυτές και όχι όποτε γουστάρουμε εμείς! Αν η Ρωσίδα δεν θέλει φωτογραφία και αντιληφθεί ότι πας να βγάλεις αφηνιάζει, κρύβεται και σπάζεται...
Ο Δημητράκης με κίνδυνο να έχει επεισόδιο έβγαλε τις φωτογραφίες :2funny: :rockon: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Στις αρχες της δεκαετιας του '90 που εσυ ησουν στη Ρωσσία όλες σαν τρελλές φωτογραφίζονταν.Τωρα ομως επειδη πολλες φωτογραφιες της κλέβουν μέσω ιντερεντ για να της βάλουν σε ψεύτικες σελίδες οι περισσότερες δεν θελουν να φωτογραφιθουν!
 Απλος εχεις μεινει λιγάκι πισω.
Καλά μερικές φορές με κανείς και απορώ. Ρωσία είσαι ρε εσύ όχι Σαουδική Αραβία. Έχω τόσες πρόσφατες φωτογραφίες που γεμίζω ένα σάιτ κι άλλες τόσες ο Σινοχαράς, πες τα αλλου αυτά σ αυτούς που δεν ξέρουν  

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Απλά φωτογραφίες θα βγάλουν αυτές, όταν θέλουν αυτές και όχι όποτε γουστάρουμε εμείς! Αν η Ρωσίδα δεν θέλει φωτογραφία και αντιληφθεί ότι πας να βγάλεις αφηνιάζει, κρύβεται και σπάζεται...
Ο Δημητράκης με κίνδυνο να έχει επεισόδιο έβγαλε τις φωτογραφίες :2funny: :rockon: :2funny:
Η ρωσίδα που δεν θα θέλει να βγει μαζί σου φωτογραφία σημαίνη ότι δεν είναι γκόμενα σου και δεν σε βλέπει και καθόλου. Νομός 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η ρωσίδα που δεν θα θέλει να βγει μαζί σου φωτογραφία σημαίνη ότι δεν είναι γκόμενα σου και δεν σε βλέπει και καθόλου. Νομός 
Ναι αλλα βγαινουνε μαζι μου,έρχονται σπιτι μου,πηδιούντε μαζι μου και θέλουν να μεινουν μαζι μου και να παντρευτούμε  :2funny: τωρα αν δε με θεωρούν γκόμενο τους δεν μπορώ να το ξέρω? :think: :2funny:.Ειχα μια Μοσχοβίτισα που ερχόταν συχνα Αγία Πετρούπολη και έμενε μαζί μου αλλα ποτέ δεν δεχόταν να τη φωτγραφίσω!Οι επαρχιώτισες δεν έχουν πρόβλημα της φωτογραφίζεις όσο θέλεις απο Μόσχα οι περισσότερες δεν δέχονται να φωτογραφιθούνε!
  Οσο για το σπίτι και το αμάξι που λέτε  :jerking: μερικοί η χτεσινή ξετρελάθηκε με το διαμέρισμα (το αμαξι το ειχε δει και στις προηγουμενες συναντισεις και φυσικα της άρεσε παρα πολυ).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι αλλα βγαινουνε μαζι μου,έρχονται σπιτι μου,πηδιούντε μαζι μου και θέλουν να μεινουν μαζι μου και να παντρευτούμε  :2funny: τωρα αν δε με θεωρούν γκόμενο τους δεν μπορώ να το ξέρω? :think: :2funny:.Ειχα μια Μοσχοβίτισα που ερχόταν συχνα Αγία Πετρούπολη και έμενε μαζί μου αλλα ποτέ δεν δεχόταν να τη φωτγραφίσω!Οι επαρχιώτισες δεν έχουν πρόβλημα της φωτογραφίζεις όσο θέλεις απο Μόσχα οι περισσότερες δεν δέχονται να φωτογραφιθούνε!
  Οσο για το σπίτι και το αμάξι που λέτε  :jerking: μερικοί η χτεσινή ξετρελάθηκε με το διαμέρισμα (το αμαξι το ειχε δει και στις προηγουμενες συναντισεις και φυσικα της άρεσε παρα πολυ).
Οι περισσότερες εδω ξενερώνουν αν πηγαινεις να της φωτογραφίσεις το θεωρούνε βλαχιά.Εγω το εβαλα της φωτο χτες μ'αυτην για να βάλω στη θέση του τον φουκαρά και ψεύτη  :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Το θέμα δεν είναι τι πιστεύω εγώ. Δεν με νοιάζει κιόλας αν είναι αλήθεια η ψέμα. Οποιος ότι κάνει για τον εαυτό του το κάνει ούτε μιραζόμαστε της χαρές τον αλλονων ούτε τις λύπες τους. Το επίπεδο τον ποστ της Ουκρανίας,Ρωσίας και Μολδαβίας το ρίξαμε στο βόθρο 

D

dude901123

Επισκέπτης
dude901123 o δημητρακης σε εσκισε τυπε αστο...βαλε κ συ φωτογραφιες εστω κ με καλυμενα προσωπα απο αυτες που πληρωσες στο τσερνιφτσι κ μετα μιλαμε.
Το σοβαρο μουνι ρωσιδα απο πετροπουλη η μοσχα δεν καθεται για φωτογραφιες τουλαχιστον στην αρχη...τωρα για τις ουκρανες 35 αρες που λες φορτωσες ειναι ντροπαλες κι αυτες ;μηπως εχουν και παιδια 20 χρονων;;ποσα τους εδωσες;; :2funny:
Στο ωπα συχναζες;;; :2funny:
Μαριαν κ συ ποσες σημερα;;; :jerking:
Τι λες ρε συ? Ειλικρινά θα με τρελάνετε εδώ μέσα.. Έχουμε καταργήσει τη λογική.. Αυτές ζούνε για να βγάλουνε φωτογραφία τη φάτσα τους όταν περνάνε καλά. Στην κομμουνιστική Ρωσία εσείς πάτε? Πρόεδρος μήπως είναι ο Στάλιν ακόμη?
Όσο για τις φωτογραφίες.. μπες λίγο στον κόπο να γυρίσεις μερικές σελίδες πίσω, πριν αρχίσει το σπαμάρισμα ο Πορνοηλίθιος του site. Θα δεις φωτογραφίες με ονόματα και ξενοδοχεία. Αν τώρα εσένα δεν σου κάνουν δες τις φωτογραφίες από το fb του χαζοβιόλη.
Και κάτι ακόμη.. αν σας έβγαλε μια βόλτα στο χωριό του και σαν έδειξε το μπαρ που πηγαίνει μην γίνεστε γιουσουφάκια που σας έβγαλε ο μεγάλος στη γύρα και τώρα πρέπει να τον υποστηρίξετε αλλιώς θα χάσετε την εύνοια του. Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε την πραγματικότητα. Μπορείτε και μόνοι σας να γαμήσετε. Δεν χρειάζεστε τον μεγάλο πάτρονα να σας πάει χεράκι, χεράκι στη Ντίσκο. Μπορείτε και μόνοι σας να πάτε. Εκτός και αν όντως έχετε σοβαρό πρόβλημα.. τότε σας καταλαβαίνω και σας συμπονώ.. συνεχίστε.

D

dude901123

Επισκέπτης
Το θέμα δεν είναι τι πιστεύω εγώ. Δεν με νοιάζει κιόλας αν είναι αλήθεια η ψέμα. Οποιος ότι κάνει για τον εαυτό του το κάνει ούτε μιραζόμαστε της χαρές τον αλλονων ούτε τις λύπες τους. Το επίπεδο τον ποστ της Ουκρανίας,Ρωσίας και Μολδαβίας το ρίξαμε στο βόθρο  
Φίλε νύκτερε πότε έγινε αυτό? Όταν πήγε ο Πορνοηλίθιος Μολδαβία και έπαιζε τάβλι επειδή οι γκόμενες εκεί δεν είναι πουτάνες να θαυμάσουν τα χέλια και τους κροκόδειλους που φοράει και τον κλάσανε. Παρακαλάω εδώ και 10 σελίδες να επέμβει κάποιος Moderator και να βάλει τάξη. Το forum λέγεται Chernivcy και έχει καταντήσει να είναι.. ο μπουχέσας αυτοπροσώπως. Και όταν κάποιος σου μιλάει όπως αυτός αναγκαστικά του απαντάς στο ίδιο επίπεδο. Έχω πέσει στο επίπεδο της καράφλας του. Πραγματικά είχα και άλλα πολλά να γράψω και να ανεβάσω από το ταξίδι μου όπως και από τα μετέπειτα ταξίδια μου σε Σόφια και Σκόπια. Αλλά μαλάκας είμαι να το κάνω.. Εδώ και 10 σελίδες παρακαλάω όποιον από αυτούς θέλει να πιούμε ένα καφέ και να του αποδείξω όσα γράφω γραμμή προς γραμμή. Αν αυτό ήταν το πρόβλημα η υπόθεση θα είχε κλείσει. Ακόμη και κάποιον Moderator αν γουστάρει ώστε να κλείσει το θέμα. Αλλά οι βλάκες ζούνε μέσα στη βλακεία τους. Η πραγματικότητα αν αποδειχθεί.. τους κάνει να δούνε την πραγματικότητά τους.. τη βλακεία τους δηλαδή. Όποτε ας συνεχίσουμε να σπαμάρουμε όλοι μαζί μαλακίες εδώ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φίλε νύκτερε πότε έγινε αυτό? Όταν πήγε ο Πορνοηλίθιος Μολδαβία και έπαιζε τάβλι επειδή οι γκόμενες εκεί δεν είναι πουτάνες να θαυμάσουν τα χέλια και τους κροκόδειλους που φοράει και τον κλάσανε. Παρακαλάω εδώ και 10 σελίδες να επέμβει κάποιος Moderator και να βάλει τάξη. Το forum λέγεται Chernivcy και έχει καταντήσει να είναι.. ο μπουχέσας αυτοπροσώπως. Και όταν κάποιος σου μιλάει όπως αυτός αναγκαστικά του απαντάς στο ίδιο επίπεδο. Έχω πέσει στο επίπεδο της καράφλας του. Πραγματικά είχα και άλλα πολλά να γράψω και να ανεβάσω από το ταξίδι μου όπως και από τα μετέπειτα ταξίδια μου σε Σόφια και Σκόπια. Αλλά μαλάκας είμαι να το κάνω.. Εδώ και 10 σελίδες παρακαλάω όποιον από αυτούς θέλει να πιούμε ένα καφέ και να του αποδείξω όσα γράφω γραμμή προς γραμμή. Αν αυτό ήταν η υπόθεση θα είχε κλείσει. Ακόμη και κάποιον Moderator αν γουστάρει ώστε να κλείσει το θέμα. Αλλά οι βλάκες ζούνε μέσα στη βλακεία τους. Η πραγματικότητα αν αποδειχθεί.. τους κάνει να δούνε την πραγματικότητά τους.. τη βλακεία τους δηλαδή. Όποτε ας συνεχίσουμε να σπαμάρουμε όλοι μαζί μαλακίες εδώ.
Τωρα που γελάνε όλοι μαζί σου να κλεείσει το θέμα  :2funny:Τωρα αρχίζει το μεγάλο  :2funny: που σε καταλάβανε  :2funny: :2funny: :2funny:
  Οσο για της Μολδαβές γ'αυτες οι άσπρες μπότες απο φίδι δεν διαφέρουν απο τα άσπρα παπούτσια που φοράει ο Μολδαβός και κάνουν 5 Ευρώ  :2funny:.Οι υπαναπτικτες με τους υπανάπτικτους θα πανε  :2funny:
  Αυτο με της γκόμενες αστο!Εντάξει εγω ειμαι σε αλλο επιπεδο.Ο Σινοχάρας όμως που εμφανησιακά δεν βλέπεται έβαζε φωτογραφίες απο γκόμενες?Και δεν ντράπηκε.Ενω εσυ εισαι η μαγαλητερη κωλόστρα που εχει περάσει απο το σά'ι'τ αν ειχες γκόμενες θα μας ειχες φλομώσει στις φωτογραφίες  :2funny: :2funny: :2funny:

Τι λες ρε συ? Ειλικρινά θα με τρελάνετε εδώ μέσα.. Έχουμε καταργήσει τη λογική.. Αυτές ζούνε για να βγάλουνε φωτογραφία τη φάτσα τους όταν περνάνε καλά. Στην κομμουνιστική Ρωσία εσείς πάτε? Πρόεδρος μήπως είναι ο Στάλιν ακόμη?
Όσο για τις φωτογραφίες.. μπες λίγο στον κόπο να γυρίσεις μερικές σελίδες πίσω, πριν αρχίσει το σπαμάρισμα ο Πορνοηλίθιος του site. Θα δεις φωτογραφίες με ονόματα και ξενοδοχεία. Αν τώρα εσένα δεν σου κάνουν δες τις φωτογραφίες από το fb του χαζοβιόλη.
Και κάτι ακόμη.. αν σας έβγαλε μια βόλτα στο χωριό του και σαν έδειξε το μπαρ που πηγαίνει μην γίνεστε γιουσουφάκια που σας έβγαλε ο μεγάλος στη γύρα και τώρα πρέπει να τον υποστηρίξετε αλλιώς θα χάσετε την εύνοια του. Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε την πραγματικότητα. Μπορείτε και μόνοι σας να γαμήσετε. Δεν χρειάζεστε τον μεγάλο πάτρονα να σας πάει χεράκι, χεράκι στη Ντίσκο. Μπορείτε και μόνοι σας να πάτε. Εκτός και αν όντως έχετε σοβαρό πρόβλημα.. τότε σας καταλαβαίνω και σας συμπονώ.. συνεχίστε.
Ασε της είδαμε της μούφα φωτογραφίες που μας έβαλες  :2funny:Ο RED στις έδωσε? :2funny:Οσο για τη συνάντιση άστο κρυβόσουν  :2funny: με δούνε τα χάλια σου  :2funny:
  Εσενα σε βάλανε τα ζώα απο το ΟΠΑ να γράψεις  :jerking:,ρεζιλευτηκες την πρωτη φορα με της ψευτικες φωτογραφίες που έβαλες...και σταμάτισες να γράφεις  :2funny:γιατι  :2funny: μαζι σου  :2funny:.Τωρα σου υποσχέθηκε υποστηριξη ο RED και ο DAVARITS αλλα αυτοι δεν μπορουνε αλλο να σε βοηθίσουνε πια,ουτε και σε βοηθίσανε ιδιαιτερα  :jerking:
  Ναι ειναι πανεύκολο να  :knockinb: με 170 Ευρώ  παίρνεις city tour  :2funny: ή μπορεις να πας στα χωριά της Ουκρανίας και να πληρώνεις της 35χρονες χωριάτες μπας και σου κάτσουν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Φίλε νύκτερε πότε έγινε αυτό? Όταν πήγε ο Πορνοηλίθιος Μολδαβία και έπαιζε τάβλι επειδή οι γκόμενες εκεί δεν είναι πουτάνες να θαυμάσουν τα χέλια και τους κροκόδειλους που φοράει και τον κλάσανε. Παρακαλάω εδώ και 10 σελίδες να επέμβει κάποιος Moderator και να βάλει τάξη. Το forum λέγεται Chernivcy και έχει καταντήσει να είναι.. ο μπουχέσας αυτοπροσώπως. Και όταν κάποιος σου μιλάει όπως αυτός αναγκαστικά του απαντάς στο ίδιο επίπεδο. Έχω πέσει στο επίπεδο της καράφλας του. Πραγματικά είχα και άλλα πολλά να γράψω και να ανεβάσω από το ταξίδι μου όπως και από τα μετέπειτα ταξίδια μου σε Σόφια και Σκόπια. Αλλά μαλάκας είμαι να το κάνω.. Εδώ και 10 σελίδες παρακαλάω όποιον από αυτούς θέλει να πιούμε ένα καφέ και να του αποδείξω όσα γράφω γραμμή προς γραμμή. Αν αυτό ήταν το πρόβλημα η υπόθεση θα είχε κλείσει. Ακόμη και κάποιον Moderator αν γουστάρει ώστε να κλείσει το θέμα. Αλλά οι βλάκες ζούνε μέσα στη βλακεία τους. Η πραγματικότητα αν αποδειχθεί.. τους κάνει να δούνε την πραγματικότητά τους.. τη βλακεία τους δηλαδή. Όποτε ας συνεχίσουμε να σπαμάρουμε όλοι μαζί μαλακίες εδώ.
Έτσι είναι ο Μήτσος της θέλει όλες για πάρτη του  :grin: ρωσίδες,ουκρανές,μολδαβές,λευκορωσιδες οποιος αγγιξει αρχίζει το κραξιμο. Και κράζει σαν ρωσικό κοράκι  :2funny: Όχι αυτά τα δικά μας τα μικρά εκείνα τα πελώρια ρωσικά  κοράκια που όταν κράζουν ακούγονται 10 οικοδομικά  τετράγωνα πιο πέρα .  :2funny: Για βουλγάρες,ρουμάνες και σκοπιανές γράψε ελεύθερα, δεν είναι στην ζώνη επιρροής του Μήτσου και δεν τον ενδιαφέρουν.  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έτσι είναι ο Μήτσος της θέλει όλες για πάρτη του  :grin: ρωσίδες,ουκρανές,μολδαβές,λευκορωσιδες οποιος αγγιξει αρχίζει το κραξιμο. Και κράζει σαν ρωσικό κοράκι  :2funny: Όχι αυτά τα δικά μας τα μικρά εκείνα τα πελώρια ρωσικά  κοράκια που όταν κράζουν ακούγονται 10 οικοδομικά  τετράγωνα πιο πέρα .  :2funny:
Εγω κράζω τους ψεύτες  :2funny: Μη μου πεις οτι πιστεύεις αυτον τον αγάμητο,κακομοίρη που δίνει 170 Ευρώ για να έχει μιά ώρα γυναικία παρέα? :2funny:
  Μη μου πεις οτι πιστευεις αυτα που γράφει οτι οταν ειμασταν και οι 2 Κισινιωφ ενω ερχοταν απ'εξω και φωτογραφιζε το ΟΠΑ δεν συναντηθήκαμε γιατι 2 μερες δεν μπηκε ιντερνετ οπως λέει  :jerking: :2funny:.
  Τους μεγάλους γαμιάδες του ΟΠΑ τους είδες  :2funny: Το (σπορ) αυτοκίνητο του το είδες  :2funny: το οτι τα σκάει χοντρά για να  :knockinb: το είδες  :2funny:μη μου πεις τωρα οτι πιστευεις της  :think: που γραφει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν ειναι έλα να συναντηθουμε να παμε να φαμε κανα σουβλάκι αν δεν θελεις να παμε στα πηδηχτήρια καπου κοντα στη Φυλής,μπορουμε και Μεταξουργειο αλλα εκει δεν έχει τίποτα!Φερε και το Σινοχάρα...13-26 θα είμαι Αθήνα.Εγω δεν κρύβομαι σαν αρουραίος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
ποια ουκρανα ρε γυφτο???ουκρανη λεγεται ...το γυμνασιο κορδελιου εβγαλες και συ??? :2funny:
το τι γαμαω εγω οχι μονο απο ομορφια αλλα και απο επιπεδο δεν το βγαζεις ουτε και στα πιο τρελλα σου ονειρα κακομοιρε !!!!
μας εβαλες κατι fake φωτος και λες πως γαμας και εσυ  :jerking:
ελεος με τους πικραμενους...
Σοβαρά???καλά που μου το είπες :2funny: πρέπει να είσαι πολύ χαζός :2funny: :2funny:
σιγά να μην σου στραβώσει μεγάλε γαμιά χαχχα την χούφτα σου γαμάς :2funny: μουνάρες και επίπεδο στον ύπνο σου τα βλέπεις η στην καλύτερη εδώ μέσα στο μπου :2funny: ξεσυνδέθηκες βλέπω δεν είσαι συνέχεια  μέσα  :2funny: κατάλαβες ότι σε πήραμε χαμπάρι :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
αχαχχαχαχα εδώ γελάνε με την τρώγλη σου ξετρελάθηκε??? :2funny: :2funny: :2funny:
πολύ επιπέδου γκόμενα πρέπει να είναι :2funny: σταματώ δεν περγράφω άλλο χαχχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom