Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
O τυπος μιλφο-σαβουρια πηδηξε και τα πληρωσε..αν ηταν γκομεναρες θα τις εβαζε...αντι να παρει   σιτυ τουρ πηγε οδικως τσερνοφτσι... λεει γαμησε και διηγειται την μεγαλη περιπετεια στα φιλαρακια στην βαλμαδα...κ στο μπου αλλα εδω δεν περασε το στορυ!
οι φωτο φαινονται κανονικες αλλα δεν δειχνουν κατι εκτος απ μια χοντροκωλα με πατουσες σαν του ντουζου κ μια αλλη που δεν φαινεται...τωρα αυτες τις φωτο δεν ξερουμε μπορει να του τις εδωσε αλλος συναγωνιστης του ωπα...παρεουλα στηριζει!!!

Μονο και μονο που πηγε οδικως απο θεσνικη τσερνιφτσι με αμαξι καμπριο με γκαζι τα λεει ολα και τα μουνια ηρθαν απο αλλα μερη της ουκρανιας να γαμηθουν τσαμπα !!!!πληρωσαν μαρσουτκες τραινα να δουνε το καμακι!!! :2funny:

Γελασαμε  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αστο κάηκες  :2funny: και Κισινιώφ οταν ημουν να συναντιθουμε δεν ερχόσουν  :jerking: γιατι δεν εχεις τιποτα να δειξεις  :2funny:.Αυτο ειναι αποδεδηγμένο αλλο τι  :jerking: μας λες εσυ οτι δεν μπηκες 2 μερες ιντερνετ  :jerking: :2funny:.Ενα μηνα ημουν εκει και ησουν 5-6 μέρες και εμπαινες στο ΟΠΑ και το Ελ Γκρέκο και το επαιρνες φωτογραφιες για να μας δειξεις οτι είσαι Μολδαβία.Οσο για τον Αλέκο μου έφερε μια μέτρια που δεν μου άρεσε καθόλου την έβαλα τη φωτογραφία της στο σά'ι'τ για να εχουν οι αναγνώστες αποψη.Μαζι της δεν βγηκα ραντεβου.
  Αν με της γκόμενες σου εχουν γίνει αυτα που μας λες δεν θα φοβόσουν να της βάλεις της φωτογραφιες τους στο σά'ι'τ.Οπως κάνω εγω με της δικές μου γκόμενες  :)Και να της βρει καποιος και να της ρωτισει θα του πουνε οτι γράφω.Αν δε καποια ειναι ιερόδουλος στο επαγγελμα και την εχω γκόμενα το γράφω.
  Εσυ σε συναντιση να πας ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ οπως δεν ηρθες και να συναντισεις εμένα.Κκωλόνεις οπως και ο Davarits που φέτος φοβηθηκε να παει ακομα και Μολδαβια και μεχρι τη Βουλγαρια εφτασε  :2funny:.
 Κατι αλλο πες μου:Τα ζώα του ΟΠΑ γιατι τα υποστηρίζεις? :think: :2funny:Κκαθε λογικος θα τους έκραζε και θα γέλαγε με την κατάντια τους  :think: :2funny:.

Ωχ μωρέ μαλάκα.Ολο πας να δημιουργήσεις αμφιβολίες.Δεν είναι έτσι.Δεν έχει σημασία ο μέσος όρος ή οι συνήθεις μαλάκες όπως εσύ.Αυτά τα πράγματα είναι niche.Οποιος είναι στα γούστα και καταλαβαίνει καταλαβαίνει.Οι άλλοι παίζουν το πουλί τους όπως εσύ.
Απλά δε θέλουν να συναντήσουν γιατί έχεις εμφάνιση για τον πούτσο και θα τους ρίξεις το κύρος.Πώς θα πουλήσουν μούρη στις γκόμενες με έναν σαν και εσένα δίπλα?Αυτό είναι όλο.Ρίχνεις την αξία του ατόμου για αυτό σε αποφεύγουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
O τυπος μιλφο-σαβουρια πηδηξε και τα πληρωσε..αν ηταν γκομεναρες θα τις εβαζε...αντι να παρει   σιτυ τουρ πηγε οδικως τσερνοφτσι... λεει γαμησε και διηγειται την μεγαλη περιπετεια στα φιλαρακια στην βαλμαδα...κ στο μπου αλλα εδω δεν περασε το στορυ!
οι φωτο φαινονται κανονικες αλλα δεν δειχνουν κατι εκτος απ μια χοντροκωλα με πατουσες σαν του ντουζου κ μια αλλη που δεν φαινεται...τωρα αυτες τις φωτο δεν ξερουμε μπορει να του τις εδωσε αλλος συναγωνιστης του ωπα...παρεουλα στηριζει!!!

Μονο και μονο που πηγε οδικως απο θεσνικη τσερνιφτσι με αμαξι καμπριο με γκαζι τα λεει ολα και τα μουνια ηρθαν απο αλλα μερη της ουκρανιας να γαμηθουν τσαμπα !!!!πληρωσαν μαρσουτκες τραινα να δουνε το καμακι!!! :2funny:

Σίγουρα πλήρωσε τουλάχιστον 50 ευρώ στην κάθε μία δεν ξέρω σε τι δώρα κτλ αλλά δεν το ομολογεί.Τα άλλα όμως που λέει φαίνονται αληθινά.
Ουκρανέζα και να μην πληρώσεις χλωμό εκτός και αν είσαι τζόβενο και κάτω από 30 και πάλι δύσκολο για μια μέρα.
Υπάρχουν και άντρες που ξοδεύουν χαλαρά σε ρεστωράν ντίσκο δώρα κτλ 100 ευρώ τη βραδιά και λένε δεν το έκανα για τη γκόμενα το έκανα για εμένα για να περάσω καλά.Τώρα βέβαια αν πήγαιναν μόνοι τους Ουκρανία και έτρωγαν 100 ευρώ τη βραδιά μόνοι τους για διασκέδαση και ήταν ευχαριστημένοι είναι άλλο θέμα απλά δεν το ομολογούν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ωχ μωρέ μαλάκα.Ολο πας να δημιουργήσεις αμφιβολίες.Δεν είναι έτσι.Δεν έχει σημασία ο μέσος όρος ή οι συνήθεις μαλάκες όπως εσύ.Αυτά τα πράγματα είναι niche.Οποιος είναι στα γούστα και καταλαβαίνει καταλαβαίνει.Οι άλλοι παίζουν το πουλί τους όπως εσύ.
Απλά δε θέλουν να συναντήσουν γιατί έχεις εμφάνιση για τον πούτσο και θα τους ρίξεις το κύρος.Πώς θα πουλήσουν μούρη στις γκόμενες με έναν σαν και εσένα δίπλα?Αυτό είναι όλο.Ρίχνεις την αξία του ατόμου για αυτό σε αποφεύγουν.
Ποιός μιλάει? :2funny:ο Αρχηγός των ψευτών  :2funny:
  Παντος οποιος με συνάντησε Αγία Πετρούπολη (προσφατα ενας φιλος του ρολογά) είπε τα αντίθετα.Εσένα ποιός σε έχει συναντίσει Θύμιο? :2funny:.
  Καλά δεν έχεις καταλάβει οτι αυτο το ζώο ειναι φίλος απο αυτους τους τελειωμένους του ΟΠΑ? :2funny:γ'αυτο και τους υποστηρίζει :2funny:.Αλλα οι φωτογραφιες τα λένε ολα  :2funny: ο κοσμος γελάει με τα καμάκια του ΟΠΑ  :2funny:

Σίγουρα πλήρωσε τουλάχιστον 50 ευρώ στην κάθε μία δεν ξέρω σε τι δώρα κτλ αλλά δεν το ομολογεί.Τα άλλα όμως που λέει φαίνονται αληθινά.
Ουκρανέζα και να μην πληρώσεις χλωμό εκτός και αν είσαι τζόβενο και κάτω από 30 και πάλι δύσκολο για μια μέρα.
Στην καλητερη περιπτωση να συναντησε την πρώτη η δευτερη φωτο ειναι πιθανότατα δωρο απο τον RED  :2funny:.Και να πήγε μαζι του θα της τα έσκασε 200-300 αν όχι 400 Ευρώ,απο Αγγλικό σά'ι'τ τη βρήκε και γ'αυτο τρέμει να βάλει φωτογραφία της!Γιατι ειναι πιθανον να εχει γραψει και με καποιον αλλον εδω μέσα και να του εχει ζητησει λεφτα.Παντος καλά που το κατάλαβες κ'εσυ οτι ο τυπος λέει ψέματα  :2funny:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
γκομενες στο νετ που κοιμουνται υπαρχουν πολλες  :2funny: ακομα και αληθινες να ειναι δεν φαινονται για καλες ..μαλλον μπαζα και μεγαλες θα ηταν και φυσικα επαιξε δωρακι..αν ηταν μουναρες θα τις εβαζε εστω και με κρυμμενο προσωπο...

δεν πανε τσαμπε  :uglystupid:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
γκομενες στο νετ που κοιμουνται υπαρχουν πολλες  :2funny: ακομα και αληθινες να ειναι δεν φαινονται για καλες ..μαλλον μπαζα και μεγαλες θα ηταν και φυσικα επαιξε δωρακι..αν ηταν μουναρες θα τις εβαζε εστω και με κρυμμενο προσωπο...

δεν πανε τσαμπε  :uglystupid:
κραζεις εδω, κραζεις πολωνια αλλα φωτο απο δικες σου γκομενες δεν ειδαμε
βαλε πρωτα δικες σου και μετα κραζε αλλους

Kitsos Tzavellas

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0

Ρε αφήστε ήσυχο τον πορνοτσάρο της Αγίας Πετρούπολης. Ο Δημητράκης είναι ο πρεσβευτής του βαλκάνιου πούτσου στις αφιλόξενες ρωσικές στέπες  :wanker: :wanker: :wanker:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρε αφήστε ήσυχο τον πορνοτσάρο της Αγίας Πετρούπολης. Ο Δημητράκης είναι ο πρεσβευτής του βαλκάνιου πούτσου στις αφιλόξενες ρωσικές στέπες  :wanker: :wanker: :wanker:

Δεν είναι βαλκάνια νοοτροπία να μειώνεις τους άλλους και να μιλάς συνέχεια για αυτούς.Αμα ήταν άρχοντας θα μιλούσε μόνο για αυτά που κάνει ο ίδιος.Αλλά μας έχει πρήξει τα παπάρια.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
α καλα τον Δημητρακη απανταω;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν είναι βαλκάνια νοοτροπία να μειώνεις τους άλλους και να μιλάς συνέχεια για αυτούς.Αμα ήταν άρχοντας θα μιλούσε μόνο για αυτά που κάνει ο ίδιος.Αλλά μας έχει πρήξει τα παπάρια.
Αυτα που κάνω εγω τα έχω αποδειξει.Αυτα που κάνετε εσεις δεν βλέπω  :think:μονο λόγια ακουω  :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Σαν προοπτική είναι ενδιαφέρουσα.Αν δηλαδή μπορείς να γαμήσεις πιο φτηνά μια γκόμενα από χωριό από ό,τι μία ίδιας εμφάνισης στο Κίεβο.Ομολογώ οτι ακόμα δεν έχω καταφέρει να δώσω απάντηση στο ερώτημα αν το Κίεβο ή η επαρχία είναι καλύτερο στην Ουκρανία.Σίγουρα το Κίεβο είναι ακριβότερο αλλά έχεις περισσότερες δυνατότητες είναι μαγεία.Ολες οι άλλες πόλεις εκτός από Λβωφ,Οντέσσα είναι μιζέρια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτα που κάνω εγω τα έχω αποδειξει.Αυτα που κάνετε εσεις δεν βλέπω  :think:μονο λόγια ακουω  :think:

Τι έχεις αποδείξει?Εσύ προμοτάρεις ένα συγκεκριμένο lifestyle.Λες στον άλλο αγόρασε 3 διαμερίσματα ένα για να μένεις δύο να νοικιάζεις,αγόρασε ακριβό αμάξι,μάθε τη γλώσσα,πάρε την υπηκοότητα φόρα παπούτσια από κροκόδειλο και θα γαμήσεις κάτι καλό.Αν δεν τα κάνεις αυτά γαμάς τη χούφτα σου.
Εγώ του λέω κάτι άλλο να χτυπήσει αιφνιδιαστικά και με συγκέντρωση πυρός και με χειρουργική ακρίβεια.Να τα κάνει όλα σωστά και να σπρώξει ρευστό στο κατάλληλο σημείο.
Ο Dr. Love συνιστά να πουλάς έρωτα.Ο Σχινοχάρας να κάνεις έξυπνες διαπραγματεύσεις.
Καθένας έχει το στυλ του.Ας δοκιμάσει κάποιος το δικό μου στυλ και ας δει αν έχει επιτυχία.Αυτά που λες εσύ να αγοράσει διαμερίσματα κτλ το 95% δεν μπορούν να τα κάνουν και το άλλο 5% που μπορεί δεν πρόκειται να το κάνει γιατί το ρίσκο είναι μεγάλο.Να θυσιάσουν πάλι την καριέρα τους για χαμηλό μισθό στην ανατολική Ευρώπη κάποιοι το σκέφτονται αλλά ίσως περιμένουν να ανέβει και άλλο οικονομικά η περιοχή.
Ενώ αυτό που προτείνω εγώ ή ο Σχινοχάρας είναι απόλυτα ρεαλιστικά εγώ έχω κάνει και τα δύο και είναι απολύτως εφαρμόσιμα.Βέβαια έχει έξοδο,ρίσκο και απώλειες αλλά δε μετανιώνεις.Δε μετανιώνω για τα ταξίδια που έκανα παρόλο που έφαγα πολλά λεφτά.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.880
Πόντοι
216
Σαν προοπτική είναι ενδιαφέρουσα.Αν δηλαδή μπορείς να γαμήσεις πιο φτηνά μια γκόμενα από χωριό από ό,τι μία ίδιας εμφάνισης στο Κίεβο.Ομολογώ οτι ακόμα δεν έχω καταφέρει να δώσω απάντηση στο ερώτημα αν το Κίεβο ή η επαρχία είναι καλύτερο στην Ουκρανία.Σίγουρα το Κίεβο είναι ακριβότερο αλλά έχεις περισσότερες δυνατότητες είναι μαγεία.Ολες οι άλλες πόλεις εκτός από Λβωφ,Οντέσσα είναι μιζέρια.

Γιατί δεν πάτε να γαμήσετε στο Donetsk Republic ???  :grin: :grin: :grin:

2250FFF0-1C6B-4D36-A5BE-2081638026E5_mw1024_s_n.jpg

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6

με ημερομηνια εγγραφης 4/5 εισαι ρε τυπε..εκτος αν εισαι κλωνος των ψευτων

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
με ημερομηνια εγγραφης 4/5 εισαι ρε τυπε..εκτος αν εισαι κλωνος των ψευτων
ρε θα μας ποσταρεις καμια φωτο της ουκρανεζας που υποτιθετε πηδαγες πολωνια;
αλλιως μπαινεις στην κατηγορια των ψευτων

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γιατί δεν πάτε να γαμήσετε στο Donetsk Republic ???  :grin: :grin: :grin:

2250FFF0-1C6B-4D36-A5BE-2081638026E5_mw1024_s_n.jpg

Οποιος πάει Novorossiya τώρα να γαμήσει και βγάλει ρεπορτάζ θα του βγάλω το καπέλο.Χρειάζονται χοντρά αρχίδια για κάτι τέτοιο και φυσικά απόλυτη πίστη στο ρωσικό ιδεώδες.
Ειδκά αν γαμήσει φορώντας παραλλαγή είναι παίχτης.Ολοι οι άλλοι πρέπει να σκάσουμε.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Παρε να εχεις την πρωτη

Ο σινο εισαι;;;

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    227,1 KB · Εμφανίσεις: 58

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Ποιος σου ειπε για πολωνια για την ουκρανιδα ειπες...δηλ συλλογη απο σεξυ φωτογραφιες μαζευετε στο συγκεκριμενο φορουμ για  :jerking: εχω αρκετες αλλα γιατι να τις ποσταρω....ο σινοχαρας εισαι;; :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom