Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
φιλε δεν εμεινα με κανενα πουλι στο χερι καλεσα την ουκρανιδα απο πριν γιατι την μυριστηκα την δουλεια...
εγω αυτο σου ζητησα να μου δειξεις
απο εκει φωτο
αν ειναι η ιδια παω πασο αλλα θελω φωτο της απο Πολωνια

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
body building κανει η τυπισσα;
πολυ μπρατσωμενη την βλεπω

ειδικα στην φωτο με το μαγιο κατω ειναι τουμπανιασμενη

καλο το μωρο

υγ, δεν μπορω να καταλαβω γιατι τσακωνεστε για της σλαβες
τι γαμαει πως γαμαει γιατι γαμαει ο καθενας
το βασικο ειναι να γαμαμε ολοι
και περι ορεξεως του καθενος κουβεντα δεν μας πεφτει
Κάνει Kick Box!!! :rockon:

Τα λέω χρόνια!!! Ταξιδευψτε, γνωρίστε γκόμενες πάτε σε μουνομέρη πάτε νησιά .. ΓΑΜΗΣΤΕ .. Μυείστε τα μουνιά στην σφαίρα της Ελλάδας και βάλτε την στο κύκλο να κυνηγάει μόνο Έλληνες!!! Με ωραίο αγέροχο ενάρετο τρόπο!!
Το Μοντελο-Μοσχοβιτάκι της φωτογραφίας αν πέσει πάνω σε Έλληνα όπου πάει πλέον είναι με τα πόδια σχεδόν ανοιχτά! Αρκεί  όποιος την πλησιάσει να μην είναι Ψευτης ή Μίζερος!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
μιλησε ο μορφονιος του σαιτ..ποιος εισαι ρε κλωνε το βοδι ο νταβαριτς
Δεν είναι ο Νταβαριτς... Και να θέλει δεν μπορεί να γράψει έτσι! Ο Υαντις είναι ξεσηκωτικός!!! δεν είναι μίζερος! Είναι υπεράνω !!! Κάποιος κακόμοιρος που θίχτηκε για τα πόστ σου για τη Μολδαβία πρέπει να είναι... 

D

dude901123

Επισκέπτης

Έχεις κάτι να πεις για το Chernivcy ή απλώς κάνεις τον καμπόσο? Διάβασες να δεις τον τίτλο του Forum πριν γράψεις? Έχουν μαζευτεί όλοι οι πηδήκουλες και έχουν πάρει σβάρνα όλα τα forum επαναλαμβάνοντας τις ίδιες απόψεις και ανεβάζοντας τις ίδιες φωτογραφίες. Εγώ δεν μπήκα σε κανένα Forum για Πολωνία, Ρωσία κτλ. γιατί απλά δεν έχω πάει. Μπήκα και μίλησα μόνο για μέρη που ήμουν. Δεν ανέβασα φωτογραφίες από fb ή από το internet όπως ο Πορνοηλίθιος. Έχω ημερομηνίες, ονόματα ξενοδοχείων, κρατήσεις, φωτογραφίες με τα κορίτσια μέσα στα δωμάτια αυτών των ξενοδοχείων στην συγκεκριμένη πόλη και όλα τα στοιχεία όσων υποστηρίζω λέξη προς λέξη τα διαθέτω σε οποιοδήποτε ενδιαφέρεται πραγματικά να το διαπιστώσει. Στα αρχίδια μου οι πηδήκουλες της Μολδαβίας, Πολωνίας, Ρωσίας, το ΟΠΑ και οτιδήποτε άσχετο ασχολείστε. Εδώ πέρα έχει καταντήσει να μετράμε ποιος είναι ο μαγαλύτερος πηδήκουλας, ο πιο έξυπνος, ο πιο επιτυχημένος. Ζωή δεν έχετε? Πραγματική ζωή όμως. Και δεν καταλαβαίνω.. χρειάζεται ο Πορνοηλίθιος υποστηρικτές γιουσουφάκια να διαβεβαιώσουν τι? Πως ο Πορνόβλακας δεν πηδάει και τον πηδάνε ζώα? Αφού ο ίδιος τα λέει. Ψάχνει κατσίκια αφού δεν του κάθονται οι γκόμενες. Σας ενδιαφέρει να μπείτε στο ίδιο κάδρο μαζί του? Οκ, δεκτον και αυτό.
Πριν αρκετές σελίδες διευκρίνησα τα πράγματα..

Από ότι κατάλαβα το Forum Chernivcy έχει φτιαχτεί για να γράφει ο.. Πορνόβλακας μια μαλακία και να κάνει αναλύσεις περί του κόμπλεξ του. Βρε Πορνοηλίθιε.. εδώ μιλάμε για το Chernivcy. Υπάρχει forum για να γράφεις τι έκανες στο Πετροχώρι σου. Εδώ μιλάμε για άλλο χωριό. 8 σελίδες διαβάζω μαλακίες σχόλια. Έχεις κάτι να πεις για το Chernivcy? Έχεις πάει? Γάμησες καμία από εκεί? Έχεις καμιά πληροφορία συγκεκριμένη να μοιραστείς σχετικά με το μέρος και όχι τι άκουσες ή τι σου είπε κάποιος άσχετος? Πραγματικά υπάρχει κάποιος υπεύθυνος εδώ μέσα στο site που να ελέγχει τι γράφεται και αν είναι σχετικό? Αν δεν ενδιαφέρουν οι πληροφορίες που έχω να μοιραστώ και γουστάρετε απλά το spamarisma μη γράφω άδικα. Δεν μπήκα εδώ ούτε να αποδείξω ότι είμαι Greeklover ούτε πως την έχω μεγαλύτερη. Δεν κάνω διαγωνισμό και δεν ανταγωνίζομαι κανέναν. Πήγα σε ένα μέρος, ακολούθησα μια μέθοδο, χτύπησα γκόμενες με συγκεκριμένο τρόπο και ανέβασα φωτογραφίες από όσα έγιναν με ξενοδοχεία και γκόμενες. That's all. Κανένας σαβούρης δεν μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έχεις κάτι να πεις για το Chernivcy ή απλώς κάνεις τον καμπόσο? Διάβασες να δεις τον τίτλο του Forum πριν γράψεις? Έχουν μαζευτεί όλοι οι πηδήκουλες και έχουν πάρει σβάρνα όλα τα forum επαναλαμβάνοντας τις ίδιες απόψεις και ανεβάζοντας τις ίδιες φωτογραφίες. Εγώ δεν μπήκα σε κανένα Forum για Πολωνία, Ρωσία κτλ. γιατί απλά δεν έχω πάει. Μπήκα και μίλησα μόνο για μέρη που ήμουν. Δεν ανέβασα φωτογραφίες από fb ή από το internet όπως ο Πορνοηλίθιος. Έχω ημερομηνίες, ονόματα ξενοδοχείων, κρατήσεις, φωτογραφίες με τα κορίτσια μέσα στα δωμάτια αυτών των ξενοδοχείων στην συγκεκριμένη πόλη και όλα τα στοιχεία όσων υποστηρίζω λέξη προς λέξη τα διαθέτω σε οποιοδήποτε ενδιαφέρεται πραγματικά να το διαπιστώσει. Στα αρχίδια μου οι πηδήκουλες της Μολδαβίας, Πολωνίας, Ρωσίας, το ΟΠΑ και οτιδήποτε άσχετο ασχολείστε. Εδώ πέρα έχει καταντήσει να μετράμε ποιος είναι ο μαγαλύτερος πηδήκουλας, ο πιο έξυπνος, ο πιο επιτυχημένος. Ζωή δεν έχετε? Πραγματική ζωή όμως. Και δεν καταλαβαίνω.. χρειάζεται ο Πορνοηλίθιος υποστηρικτές γιουσουφάκια να διαβεβαιώσουν τι? Πως ο Πορνόβλακας δεν πηδάει και τον πηδάνε ζώα? Αφού ο ίδιος τα λέει. Ψάχνει κατσίκια αφού δεν του κάθονται οι γκόμενες. Σας ενδιαφέρει να μπείτε στο ίδιο κάδρο μαζί του? Οκ, δεκτον και αυτό.
Πριν αρκετές σελίδες διευκρίνησα τα πράγματα..

Από ότι κατάλαβα το Forum Chernivcy έχει φτιαχτεί για να γράφει ο.. Πορνόβλακας μια μαλακία και να κάνει αναλύσεις περί του κόμπλεξ του. Βρε Πορνοηλίθιε.. εδώ μιλάμε για το Chernivcy. Υπάρχει forum για να γράφεις τι έκανες στο Πετροχώρι σου. Εδώ μιλάμε για άλλο χωριό. 8 σελίδες διαβάζω μαλακίες σχόλια. Έχεις κάτι να πεις για το Chernivcy? Έχεις πάει? Γάμησες καμία από εκεί? Έχεις καμιά πληροφορία συγκεκριμένη να μοιραστείς σχετικά με το μέρος και όχι τι άκουσες ή τι σου είπε κάποιος άσχετος? Πραγματικά υπάρχει κάποιος υπεύθυνος εδώ μέσα στο site που να ελέγχει τι γράφεται και αν είναι σχετικό? Αν δεν ενδιαφέρουν οι πληροφορίες που έχω να μοιραστώ και γουστάρετε απλά το spamarisma μη γράφω άδικα. Δεν μπήκα εδώ ούτε να αποδείξω ότι είμαι Greeklover ούτε πως την έχω μεγαλύτερη. Δεν κάνω διαγωνισμό και δεν ανταγωνίζομαι κανέναν. Πήγα σε ένα μέρος, ακολούθησα μια μέθοδο, χτύπησα γκόμενες με συγκεκριμένο τρόπο και ανέβασα φωτογραφίες από όσα έγιναν με ξενοδοχεία και γκόμενες. That's all. Κανένας σαβούρης δεν μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα.
Η αλήθεια είναι πως βλέπω τα πόστ μου εδώ και μιζεριάζω με το τίτλο του νήματος...Τι δουλεια έχω απο Μόσχα σε αυτό το τσερνιβσι... :headbang:
Εγώ απορώ πως δυνατοί παίκτες δεν μπορούν μια μέρα στο εξωτερικό να έχουν πάνω απο 1 γυναίκα και νούργια και εσύ πήρες 4 σε 3 μέρες...
Το μεγαλύτερο γέλιο είναι όμως με τους καφέδες στη Θεσσαλονίκη με το λάπτοπ.....Τι μιζέρια Θεέ μου...
Δηλαδή ο Φιντέλ στη Πολωνία που πήγα έπρεπε να με πηγαίνει στα εμπορικά να μου δείχνει τι γαμάει;
Ή μήπως ο Δημητράκης να έδειχνε στο φίλο μου φώτος αντί να βγούνε έξω να καμακώσουν..
Κι εγώ τι να πω , ελάτε Ρόδο να δείτε φωτογραφίες;
Μόνο εσύ και ο Σινοχάρας τα λέτε αυτά!!!

D

dude901123

Επισκέπτης
Η αλήθεια είναι πως βλέπω τα πόστ μου εδώ και μιζεριάζω με το τίτλο του νήματος...Τι δουλεια έχω απο Μόσχα σε αυτό το τσερνιβσι... :headbang:
Εγώ απορώ πως δυνατοί παίκτες δεν μπορούν μια μέρα στο εξωτερικό να έχουν πάνω απο 1 γυναίκα και νούργια και εσύ πήρες 4 σε 3 μέρες...
Το μεγαλύτερο γέλιο είναι όμως με τους καφέδες στη Θεσσαλονίκη με το λάπτοπ.....Τι μιζέρια Θεέ μου...
Δηλαδή ο Φιντέλ στη Πολωνία που πήγα έπρεπε να με πηγαίνει στα εμπορικά να μου δείχνει τι γαμάει;
Ή μήπως ο Δημητράκης να έδειχνε στο φίλο μου φώτος αντί να βγούνε έξω να καμακώσουν..

Ρε μεγάλε Πηδήκουλα εκ Μόσχας.. Που υποστηρίζεις την μορφή του site, τον άνθρωπο που σε ενέπνευσε να γίνεις αυτός που είσαι.. Τον Πορνοηλίθιο που γαμιέται με ζώα.. Αν δεν θέλεις να πίνεις καφέδες μην πίνεις. Κάτσε σπίτι σου. Για πες λοιπόν πανέξυπνε φιλόσοφε.. με ποιον τρόπο αποδεικνύεις όσα λες σε μαλάκες που πάνε όλη μέρα για τάβλι στα καφενία? Τι τα λες σε εμένα? Πες τα στον κολητό σου. Διάβασε εδώ μέσα όσα ανέβασε ως συμβουλες σε παίχτη που ρώτησε για τη Μολδαβία. Νιώθεις μίζερος και εσύ? Πήγαινε στο Δημητράκη να μιλήσετε για κατσίκια και κότες. Ίσως μετά σε βάλει στη σιδερένια μαλακία του και σε πάει μια βόλτα να νιώσεις σπουδαίος μέσα στα Salon. Εγώ γνώρισα απλά καθημερινά κορίτσια, πέρασα όμορφα και έκανα όσα έκανα ακριβώς όπως τα περιέγραψα. Επειδή λοιπόν η βαλίτσα της μαλακίας και της αμφισβήτησης έχει πάει πολύ μακριά.. για πες πιστεύεις πως γάμησα 4 σε 3 μέρες στη Μολδαβία σε ένα από τα ταξίδια μου πριν 1,5 χρόνο? Πιστεύεις πως σε 5 ημέρες έκανα όσα έγραψα στο Chernivcy? Αν δεν το πιστεύεις πρόβλημα σου και στα αρχίδια μου κι ολας. Μείνε εκεί με τον Πορνοηλίθιο και τις κατσίκες. Εσύ με αμφισβητείς όχι εγώ. Με είδες να ψάχνω να αμφισβητήσω τις ιστορίες σου ή των φίλων σου? Δυστυχώς η απόδειξη τέτοιων ιστοριών γίνεται με ντοκουμέντα. Αν δεν σε ενδιαφέρει να πίνεις καφεδες και να βλέπεις την αλήθεια τουλάχιστον κλείστο το γαμημένο, πες δεν γουστάρω να φανώ πόσο μαλάκας ήμουν να μην πιστεύω. Άντε μου τα πρήξατε τα αρχίδια με τις θεωρίες και τις αμπελοφιλοσοφίες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταρχήν θίγεις το Σινοχάρα  :2funny: ο Σινοχάρας τουλάχιστον εχει φωτογραφίες απο γκόμενες που πληρώνε και  :knockinb:.Αυτός ούτε φωτογραφίες δεν έχει  :2funny: αν είχε φωτογραφίες θα της είχε βάλει.
  Και σχετικά με τη συνάντιση που λέει  :jerking: Αυτός κρυβότανε στο Κισινιώφ σαν Αρουραίος για να μη δω τα χάλια του και τον κράζω μετά οπως τα άλλα ζώα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Σιγα μην τολμίσει ο χέστης να ερθει να συναντιθεί  :2funny: Απ'όλα όσα γράφει πρέπει να είναι απο καμια πολυ λα'ι'κη γειτονιά της Θεσσαλονίκης  :2funny:Και να ειναι πολυ μίζερος  :2funny:
  Και ο Davarits ετσι μας ζάλιζε και μας έγραφε ιστορίες για αγρίους  :2funny:και κρυβόταν πίσω απο το πληκτρολόγιο αλλα μια ωραια μέρα όμως ο κόσμος είδε τα χάλια του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Αργα η γρήγορα θα πάθει κ'αυτός τα ίδια  :2funny:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
απο τα γραφομενα του dude901123 βλεπω οτι στην μολδαβια :φορτωσε 2 στις 3 μερες μετα 3 στις 3 και στο τσερνιφτσι 4 στις 3 μερες δηλαδη 9 στις 9 μερες!!!!! ουτε ο γκαλης  τετοια ποσοστα!!!!μετα τα σιτυ τουρς των 250ευρω επιασε μεγαλη ευστοχια στο καμακι...ασχετα αν ειναι ωραιες ή οχι!!!!

καπου γραφει πηγε στο ωπα με 5 γκομενες!!!το θρεντ της μολδαβιας θα ζηλευε και ο βαρωνος μυνχαουζεν  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• qnZZel6RP6fBQaQRSVPGU19Y4cd.jpg
    qnZZel6RP6fBQaQRSVPGU19Y4cd.jpg
    190 KB · Εμφανίσεις: 34

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Μου αρέσει που ο θεοτρελος έχει αποκτήσει και οπαδούς  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
χμμμμ
αν ερχοσουν Αθηνα και σε συναντουσε ενας απο αλλη πολη( ας πουμε για την χαρη της κουβεντας μιας οτι εχετε γινει φιλοι ο Δημητρης μια που θα ερθει Ελλαδα).....και σε ρωταγε τι γκομενες γαμησες στην Ροδο τι θα εκανες;;; φωτογραφιες δεν θα του εδειχνες;;; Η θα του ελεγες ελα παμε ροδο να σου δειξω;; εδω ποσταρες συνομηλια απο το τηλεφωνο σου τι σου ελεγε μια πολωνεζα οτι οι ελληνες ειναι οι καλυτεροι για να αποδειξεις τα λεγομενα σου... Τωρα αν δεν τον πιστευεις για το ποσες γκομενες πηδηξε σε 3 μερες δικαιωμα σου και δικαιωμα του να σου εει ελα σαλονικα να σου δειξω....την κοβω απλα αυτη την ιστορια κουβεντα να εχουμε και ετσι να γινετε
με την ιδια λογικη την δικια σου εισαι ψευτης και ο φιλος σου δεν φορτωσε 4 γκομενες σε 3 μερες στην Βαρσοβια.....
αμα υπαρχει το μικροβιο της αμφησβητισης ε τοτε οπως καταλαβαινεις κουβεντα να γινετε και διαφυκτιακοι τσακωμοι να περναει η ωρα

D

dude901123

Επισκέπτης
απο τα γραφομενα του dude901123 βλεπω οτι στην μολδαβια :φορτωσε 2 στις 3 μερες μετα 3 στις 3 και στο τσερνιφτσι 4 στις 3 μερες δηλαδη 9 στις 9 μερες!!!!! ουτε ο γκαλης  τετοια ποσοστα!!!!μετα τα σιτυ τουρς των 250ευρω επιασε μεγαλη ευστοχια στο καμακι...ασχετα αν ειναι ωραιες ή οχι!!!!

καπου γραφει πηγε στο ωπα με 5 γκομενες!!!το θρεντ της μολδαβιας θα ζηλευε και ο βαρωνος μυνχαουζεν   :2funny: :2funny: :2funny:

Βλέπω οι ακόλουθοι του Πορνοηλίθιου, τα γιουσουφάκια δεν τελείωσαν καν το Δημοτικο. Γιατί αν το είχαν τελειώσει θα έκαναν τα μαθήματά σους και θα ήξεραν να μετράνε. Λοιπόν φωστήρα, κολητέ του ανθρώπου που γαμιέται με ζώα.. 1+1=?, 2+1=?, 3+1=?
Λύσε αυτές τις ασκήσεις και μετά τα λέμε.
Λύσεις των ασκήσεων..
Chernivcy ήμουν 5 ημέρες. Συναντήθηκα με 3 κορίτσια σε 3 διαφορετικά ξενοδοχεία για 2+2+1 νύχτες αντίστοιχα. Εσύ βαριέσαι να πίνεις καφέδες? Κάνε λοιπόν τον έξυπνο εδώ. Πέτα μαλακίες, πες πόσο ψεύτης είμαι, πόσο Μυνχάουζεν.. και όταν σου απαντήσω έλα να δεις με αποδείξεις και ντοκουμέντα.. κάνε την κότα. Πες για τον RED, τη Μολδαβία, τα καφενεία γιατί απλά είσαι φίλος του Μαλάκα του Πορνοηλίθιου. Α και η καινούργια ατάκα σήμερα ήταν ήταν.. Τι μιζέρια Θεέ μου.. όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα αρχίζουν οι επικλήσεις στον ύψιστο η οποία φαντάζομαι αποτελεί και η απόδειξη της ανωτερότητάς σου ε?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
απο τα γραφομενα του dude901123 βλεπω οτι στην μολδαβια :φορτωσε 2 στις 3 μερες μετα 3 στις 3 και στο τσερνιφτσι 4 στις 3 μερες δηλαδη 9 στις 9 μερες!!!!! ουτε ο γκαλης  τετοια ποσοστα!!!!μετα τα σιτυ τουρς των 250ευρω επιασε μεγαλη ευστοχια στο καμακι...ασχετα αν ειναι ωραιες ή οχι!!!!

καπου γραφει πηγε στο ωπα με 5 γκομενες!!!το θρεντ της μολδαβιας θα ζηλευε και ο βαρωνος μυνχαουζεν   :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτό με το ΟΠΑ δεν το είδα πουθενά να το έχει γράψει :think: εγω ειδα το αντίθετο  :shit: να κάτσει στο ΟΠΑ και στο El Greco μην τον πάρω καμιά φωτογραφία και τον κάνω ρεζίλι των σκυλιών  :2funny:.Το El Greco μπηκε και το φωτογράφισε για να αποδειξει οτι ηταν εκεί  :2funny:.
  Αν το βρεις σε παρακαλώ που το έγραψε βάλτο να  :2funny:  κ'εμεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Αυτός εχει μια αρνητικότητα  :'( σαν κλαμμένος είναι.Ο Παναγιώταρος την είχε δει μάγκας  :2funny: γιατι ολοι οι κακομοιρηδες εκει ελεγαν συνέχεια οτι μετράει  :2funny:(επειδη ειχε απο τους γονεις του καποια οικονομικη άνεση,χωρις βεβαια να ειναι μεγιστάνας :2funny:).Ο ψεύτης της Μολδαβίας εκπεμπει μια αρνητικότητα μια μιζέρια.Το (σπορ) αμάξι του,τα city tour που παίρνει για να διώξει τη μοναξια του και να έχει λίγη γυναικία συντροφιά και τέλος η 35χρονη χωριάτα που είχε μαζι του και τά'ι'ζε στην Ουκρανία  :'( ολα αυτα δειχνουν εναν κακομοίρη, εναν μίζερο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
χμμμμ
αν ερχοσουν Αθηνα και σε συναντουσε ενας απο αλλη πολη( ας πουμε για την χαρη της κουβεντας μιας οτι εχετε γινει φιλοι ο Δημητρης μια που θα ερθει Ελλαδα).....και σε ρωταγε τι γκομενες γαμησες στην Ροδο τι θα εκανες;;; φωτογραφιες δεν θα του εδειχνες;;; Η θα του ελεγες ελα παμε ροδο να σου δειξω;; εδω ποσταρες συνομηλια απο το τηλεφωνο σου τι σου ελεγε μια πολωνεζα οτι οι ελληνες ειναι οι καλυτεροι για να αποδειξεις τα λεγομενα σου... Τωρα αν δεν τον πιστευεις για το ποσες γκομενες πηδηξε σε 3 μερες δικαιωμα σου και δικαιωμα του να σου εει ελα σαλονικα να σου δειξω....την κοβω απλα αυτη την ιστορια κουβεντα να εχουμε και ετσι να γινετε
με την ιδια λογικη την δικια σου εισαι ψευτης και ο φιλος σου δεν φορτωσε 4 γκομενες σε 3 μερες στην Βαρσοβια.....
αμα υπαρχει το μικροβιο της αμφησβητισης ε τοτε οπως καταλαβαινεις κουβεντα να γινετε και διαφυκτιακοι τσακωμοι να περναει η ωρα
Συγγνώμη μην τα μπλέκεις  :2funny: εδω μιλάμε για εναν ψευτη μυθομανή  :2funny: Ποιες φωτογραφίες να δειξει?Δεν διαβάζεις οτι ήμασταν και οι δυο Κισινιώφ και αυτός δεν ερχοταν να με συναντίσει  :2funny: κρυβόταν σαν ποντικός  :2funny: Είδες τι αμαξι εχει,ειδες οτι παιφτει για υπνο στις 10 το βραδυ για να παει το πρω'ι' για το μεροκαμματο...γ'αυτο και κρυβότανε γιατι θα τον έκραζα μετά αν τον έβλεπα  :2funny:.Για να στο θέσω πιο απλά ο τύπος είναι σαν έναν απο τους υπαλλήλους που δουλευουν στο τυπογραφείο σου! :2funny:
  Εμένα πάντος οταν ηρθε ο Βασίλης ο φίλος του Ρολογά δεν του έδειχνα φωτογραφίες  :jerking: :2funny: αλλα τον πήρα στις ντίσκο και είδε αν μετράω ή όχι.

D

dude901123

Επισκέπτης
Αυτό με το ΟΠΑ δεν το είδα πουθενά να το έχει γράψει :think: εγω ειδα το αντίθετο  :shit: να κάτσει στο ΟΠΑ και στο El Greco μην τον πάρω καμιά φωτογραφία και τον κάνω ρεζίλι των σκυλιών  :2funny:.Το El Greco μπηκε και το φωτογράφισε για να αποδειξει οτι ηταν εκεί  :2funny:.
  Αν το βρεις σε παρακαλώ που το έγραψε βάλτο να  :2funny:  κ'εμεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το
  Αυτός εχει μια αρνητικότητα  :'( σαν κλαμμένος είναι.Ο Παναγιώταρος την είχε δει μάγκας  :2funny: γιατι ολοι οι κακομοιρηδες εκει ελεγαν συνέχεια οτι μετράει  :2funny:(επειδη ειχε απο τους γονεις του καποια οικονομικη άνεση,χωρις βεβαια να ειναι μεγιστάνας :2funny:).Ο ψεύτης της Μολδαβίας εκπεμπει μια αρνητικότητα μια μιζέρια.Το (σπορ) αμάξι του,τα city tour που παίρνει για να διώξει τη μοναξια του και να έχει λίγη γυναικία συντροφιά και τέλος η 35χρονη χωριάτα που είχε μαζι του και τά'ι'ζε στην Ουκρανία  :'( ολα αυτα δειχνουν εναν κακομοίρη, εναν μίζερο.
Ρε βλάκα Πορνοηλίθιε, ντροπή του Forum.. Βγάλε φωτογραφία καμιά γκόμενα γυμνή να μας αποστομώσεις και άσε τις φωτογραφίες μελών. Δεν μας ενδιαφέρουν οι άντρες. Gay είσαι και ψάχνεις αντρικές φωτογραφίες? Ψάξε το.. Και επειδή ακόμη δεν πέρασες ούτε και εσύ το μάθημα.. ξαναδιάβασε μήπως το περάσεις..

Αχ ρε συ.. Για να δώσεις advance στον Πορνοηλίθιο βρήκες μια κριτική του 13. Πριν 2 χρόνια. Ναι λοιπόν, ας επανάλαβω όσα έχω γράψει τόσες φορές. Από το 2010 περίπου που γράφτηκα στο site έχω πληρώσει 3,4 φορές. Από το 2012 που άρχισα τα ταξίδια έχω πάει με 2 από όσο θυμάμαι επί πληρωμή για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Την μια πριν 5 μήνες περίπου, την οποία κάλεσα σπίτι μου και κάναμε παρτούζα με ένα γκομενάκι από Ρουμανία που γνώρισα σε ένα από τα πρώτα ταξίδια μου και ήρθε Θεσσαλονίκη και τη Julia η οποία έτυχε να μοιάζει με ένα αρρωστάκι που με γκαύλωσε ενώ συνταξιδεύαμε με αεροπλάνο για Βουκουρέστι. Την βρήκα σε ένα Site λίγους μήνες μετά και της πρότεινα μισά χρήματα από τα 170 που ζητούσε και παραδόξως δέχτηκε. Μάλιστα αν μπεις στον κόπο να διαβάσεις την κριτική μου όσα γράφω σήμερα τα έγραψα και τότε.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
Συγγνώμη μην τα μπλέκεις  :2funny: εδω μιλάμε για εναν ψευτη μυθομανή  :2funny: Ποιες φωτογραφίες να δειξει?Δεν διαβάζεις οτι ήμασταν και οι δυο Κισινιώφ και αυτός δεν ερχοταν να με συναντίσει  :2funny: κρυβόταν σαν ποντικός  :2funny: Είδες τι αμαξι εχει,ειδες οτι παιφτει για υπνο στις 10 το βραδυ για να παει το πρω'ι' για το μεροκαμματο...γ'αυτο και κρυβότανε γιατι θα τον έκραζα μετά αν τον έβλεπα  :2funny:.Για να στο θέσω πιο απλά ο τύπος είναι σαν έναν απο τους υπαλλήλους που δουλευουν στο τυπογραφείο σου! :2funny:
   Εμένα πάντος οταν ηρθε ο Βασίλης ο φίλος του Ρολογά δεν του έδειχνα φωτογραφίες  :jerking: :2funny: αλλα τον πήρα στις ντίσκο και είδε αν μετράω ή όχι.
εσυ τα μπερδευεις.....αν ερθεις Αθηνα εσυ κι ο ρολογας το ιδιο....αυτο λεω....τωρα αν γαμησε 1-2-3 δεν με νοιαζει
σημασια εχει οτι γαμησε... κι οπως λες κι εσυ δεν θελουν οι ρωσσιδες να βγαζουν φωτογραφιες....γι αυτο και τις εβγαλε οταν αυτες κοιμοταν
τωρα τι εδωσε ποσα εδωσε αν εδωσε δικαιωμα του
αλλοι μπορουν να δινουν 50 ευρω αλλοι 5000 αλλοι παλι γαμανε τσαμπα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε βλάκα Πορνοηλίθιε, ντροπή του Forum.. Βγάλε φωτογραφία καμιά γκόμενα γυμνή να μας αποστομώσεις και άσε τις φωτογραφίες μελλών. Δεν μας ενδιαφέρουν οι άντρες. Gay είσαι και ψάχνεις αντρικές φωτογραφίες? Ψάξε το.. Και επειδή ακόμη δεν πέρασες ούτε και εσύ το μάθημα.. ξαναδιάβασε μήπως το περάσεις..

Αχ ρε συ.. Για να δώσεις advance στον Πορνοηλίθιο βρήκες μια κριτική του 13. Πριν 2 χρόνια. Ναι λοιπόν, ας επανάλαβω όσα έχω γράψει τόσες φορές. Από το 2010 περίπου που γράφτηκα στο site έχω πληρώσει 3,4 φορές. Από το 2012 που άρχισα τα ταξίδια έχω πάει με 2 από όσο θυμάμαι επί πληρωμή για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Την μια πριν 5 μήνες περίπου, την οποία κάλεσα σπίτι μου και κάναμε παρτούζα με ένα γκομενάκι από Ρουμανία που γνώρισα σε ένα από τα πρώτα ταξίδια μου και ήρθε Θεσσαλονίκη και τη Julia η οποία έτυχε να μοιάζει με ένα αρρωστάκι που με γκαύλωσε ενώ συνταξιδεύαμε με αεροπλάνο για Βουκουρέστι. Την βρήκα σε ένα Site λίγους μήνες μετά και της πρότεινα μισά χρήματα από τα 170 που ζητούσε και παραδόξως δέχτηκε. Μάλιστα αν μπεις στον κόπο να διαβάσεις την κριτική μου όσα γράφω σήμερα τα έγραψα και τότε.

Σημερα δεν σου έβαλα φωτο γκόμενα στο σπίτι μου και με την ημερομηνια κιόλας στις πρωτες φωτο.
 Λες να ήρθε σπίτι μου να παίξουμε τάβλι?  :2funny:
 Εσυ πάντος είσαι πολύ αγάμητος  :2funny:ακόμα περιμένουμε να δούμε ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ και όχι δωρο απο τον RED  που μας έβαλες  :2funny:Τσούζει που ξέρουμε τι ζώο ειναι ο Davarits  :2funny: εχει χεστή πάνω του γιατι τον ψάχνει ο Σόριτας που είναι 2 μέτρα  :2funny: ο χέστης ο Davarits φέτος μέχρι Βουλγαρία έφτασε  :2funny: Συνέχισε να κρύβεσαι πίσω απο το πληκτρολόγιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εσυ τα μπερδευεις.....αν ερθεις Αθηνα εσυ κι ο ρολογας το ιδιο....αυτο λεω....τωρα αν γαμησε 1-2-3 δεν με νοιαζει
σημασια εχει οτι γαμησε... κι οπως λες κι εσυ δεν θελουν οι ρωσσιδες να βγαζουν φωτογραφιες....γι αυτο και τις εβγαλε οταν αυτες κοιμοταν
τωρα τι εδωσε ποσα εδωσε αν εδωσε δικαιωμα του
αλλοι μπορουν να δινουν 50 ευρω αλλοι 5000 αλλοι παλι γαμανε τσαμπα
Καλα δεν διαβάζεις το Forum?Εβαλε 3-4 φωτο μαζι με μια κοπέλα άθλια ντυμένη που εγω θα ντρεπόμουν να βγω μαζι της γιατι θα ημασταν μια παραφωνία!Σε μια φωτο φάνηκαν τα ρούχα της  :shit: αλλα πρόσωπο δεν μας έδειχνε.Απλος δεν βλεπεται γ'αυτο και δεν μας την βάζει να τη δουμε ή μηπως πιστευεις αυτα που λέει οτι δεν θέλει να θιξει τη χωριάτα?  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom