Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
Καλα δεν διαβάζεις το Forum?Εβαλε 3-4 φωτο μαζι με μια κοπέλα άθλια ντυμένη που εγω θα ντρεπόμουν να βγω μαζι της γιατι θα ημασταν μια παραφωνία!Σε μια φωτο φάνηκαν τα ρούχα της  :shit: αλλα πρόσωπο δεν μας έδειχνε.Απλος δεν βλεπεται γ'αυτο και δεν μας την βάζει να τη δουμε ή μηπως πιστευεις αυτα που λέει οτι δεν θέλει να θιξει τη χωριάτα?  :2funny: :2funny: :2funny:
μπορουσε και να μην εβαζε και τιποτα και μονο να κραζει οπως ο fidelio ο εμπειρος
απορω πως δεν εχεις ασχοληθει με αυτον τον ψευτη ακομα

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
172 Εκτός Ελλάδος / Μολδαβία / Απ: Μολδαβία - Chişinău στις: 24/09/13, 14:02
Λαθος" με 5 γκομενες σε υπογειο μπαρ κοντα στο ωπα"
και καθε φορα η ιδια ιστορια 4 σε 3 μερες χωρις να τις δωσει €

D

dude901123

Επισκέπτης
Συγγνώμη μην τα μπλέκεις  :2funny: εδω μιλάμε για εναν ψευτη μυθομανή  :2funny: Ποιες φωτογραφίες να δειξει?Δεν διαβάζεις οτι ήμασταν και οι δυο Κισινιώφ και αυτός δεν ερχοταν να με συναντίσει  :2funny: κρυβόταν σαν ποντικός  :2funny: Είδες τι αμαξι εχει,ειδες οτι παιφτει για υπνο στις 10 το βραδυ για να παει το πρω'ι' για το μεροκαμματο...γ'αυτο και κρυβότανε γιατι θα τον έκραζα μετά αν τον έβλεπα  :2funny:.Για να στο θέσω πιο απλά ο τύπος είναι σαν έναν απο τους υπαλλήλους που δουλευουν στο τυπογραφείο σου! :2funny:
   Εμένα πάντος οταν ηρθε ο Βασίλης ο φίλος του Ρολογά δεν του έδειχνα φωτογραφίες  :jerking: :2funny: αλλα τον πήρα στις ντίσκο και είδε αν μετράω ή όχι.

Άιντε πάλι.. όσο δεν διαβάζεις τα μαθήματά σου θα στα ξαναβάζω..

Πριν ανέβω για δεύτερη φορά Μολδαβία έστειλα μήνυμα αν είναι κάποιος επάνω να τα πούμε. Από τις 6 περίπου ημέρες που κάθησα τις πρώτες 2,3 ήμουν συχνά online το πρωί και έβγαινα με γκόμενες απόγευματα κυρίως και βράδυ καθώς το πρωί εργαζόντουσαν. Στη συνέχεια μπλόκαρα καθώς δεν είχα χρόνο ούτε να κατουρήσω μόνος μου. Οι τελευταίες μέρες ειδικά ήταν πνιγμένες με ραντεβού και γαμήσια. Ο Πορνόβλακας απάντησε σε εκείνη τη φάση, 2 μέρες πριν φύγω από Κισινάου. Το μήνυμα του το είδα όταν είχα επιστρέψει Θεσσαλονίκη. Δεν έχω λόγο να αποφύγω κανέναν και όποιος αξιόπιστος και σοβαρός παίχτης θέλει εδώ είμαι να πιούμε ένα καφέ Θεσσαλονίκη και να του δείξω όλες τις γκόμενες που είναι με πλάτη στις φωτογραφίες γυμνές, να πίνουμε καφέ και να τριγυρνάμε στις διάφορες πόλεις (Κισιναου, Τσερνιβτσι, Οδησσό, Τιράσπολ, Βουκουρέστι). Όποιος αμφισβητεί την αξιοπιστία μου ας έρθει να πιούμε ένα καφέ. Επειδή εγώ έκανα τουρισμό και ψάρευα γκομενάκια μέσω ιντερνετ, υπάρχουν πλήρη στοιχεία απο φωτογραφίες, συνομιλίες κτλ.
Πριν αμφισβητήσεις κάποιον να έχεις το χρόνο και τη διάθεση να διαπιστώσεις όταν σε προκαλεί να ελέγξεις την αξιοπιστία του. Αλλιώς μη το κάνεις.
Επαναλαμβάνω.. ότι έγραψα είναι 100% αληθινά και μπορώ να το αποδείξω από κοντά σε όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά. Όπως κάποια στιγμή είδε και ο Μάκης τις φωτογραφίες όταν βρεθήκαμε πριν 1 χρόνο Κισινάου. Αλλά τώρα έχω τριπλάσιο υλικό από τις τελευταίες εξορμήσεις..
Όποιος θέλει εδώ είμαι. Δημητράκη.. Έλα να πιούμε ένα καφέ. Με τον όρο να έχεις το Laptop μαζί σου να ζητήσεις άμεσα συγνώμη όταν δεις πόσο βλάκας ήσουν για όσα έγραψες.

D

dude901123

Επισκέπτης

Άλλο βγήκα και πίνω ποτό με μια γκόμενα και τις 4 φίλες της και άλλο τις γάμησα και τις 5. Έλεος ρε πούστη.. Νόμιζα πως μόνο ο Πορνοηλίθιος δεν ξέρει να διαβάζει..

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
μπορουσε και να μην εβαζε και τιποτα και μονο να κραζει οπως ο fidelio ο εμπειρος

Ολο 4 στις 3 μερες και 3/3 και 4/3 λεει...οκ τετοια ποσοστα κ τσαμπε δεν παιζει ανατολικο μπλοκ....
Ρε τυπε διαβασε λιγο θρεντ μολδαβιας να μαθαινεις μιας και εισαι νεος ..εκτος αν εισαι κλωνος κ τα ξερεις τα παθηματα των ψευτων του τσισιναου και ντρεπεσαι γιατι ειναι φιλοι σου;;;;ησουν και συ στο ΩΠΑ;;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Fidelio πηγε Πολωνία και είπε ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΑ γιατι δεν ειχε μουνιά.Κ'εγω είπα πηγα Μολδαβία και σε 20 μέρες  :knockinb: μια καινούργια γκόμενα και μια απο της παλιές που ήρθε απο το Μπεντέρι που εγώ μιλάω άπταιστα τη γλώσσα,είμαι επαγγελματίας και ξερω και την ψυχολογία τους.Δεν ειναι κακό να πεις οτι δεν  :knockinb:.
  Ο ψεύτης όμως λέει ιστορίες για αγρίους  :shit:
  Σχετικα με τον ψευτη δεν προκειται να σου βάλει φωτογραφιες απο τη μια γκομενα που εχει γιατι την βρηκε απο Αγγλικό σά'ι'τ και μπορει να την αναγνωρίσει κάποιος και να γράψει πόσα του ζητησε.

Αν έχει γράψει τετοια φίδια τι να πω  :jerking:Αυτος εχει ξεπεράσει όλους τους ψευτες μαζί  :2funny:Βες και αυτά που λέει οτι μπήκε στο ΟΠΑ  :jerking: μιλησε με τον ιδιοκτήτη  :2funny: εγω μετα ρωτησα τον Λάμπη αν ηρθε καποιος Ελληνας και του μίλησε και ο Λάμπης μου είπε όχι!Και αλλα τέτοια εχουνε γραφει.
 Ημασταν στην ιδια πόλη για 5-6 μέρες τουλάχιστον και αυτος με διάφορες δικαιολογίες δεν ερχοταν να με συναντίσει να μου δείξει της γκόμενες του  :2funny: Οσο περνάει ο καιρός γινεται ακόμα πιο ρεζίλι  :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
Ολο 4 στις 3 μερες και 3/3 και 4/3 λεει...οκ τετοια ποσοστα κ τσαμπε δεν παιζει ανατολικο μπλοκ....
Ρε τυπε διαβασε λιγο θρεντ μολδαβιας να μαθαινεις μιας και εισαι νεος ..εκτος αν εισαι κλωνος κ τα ξερεις τα παθηματα των ψευτων του τσισιναου και ντρεπεσαι γιατι ειναι φιλοι σου;;;;ησουν και συ στο ΩΠΑ;;;
ρε μπουλη....αντε τραβα καμια πολωνια μεγαλη εβδομαδα να γαμησεις κι ασε με εμενα τι κανω
τοσο ακυρος εισαι
Μολδαβια δεν εχω παει και δεν ξερω...δεν εχω αποψη εσυ εχεις προσωπικη αποψη;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
χμμμμ
αν ερχοσουν Αθηνα και σε συναντουσε ενας απο αλλη πολη( ας πουμε για την χαρη της κουβεντας μιας οτι εχετε γινει φιλοι ο Δημητρης μια που θα ερθει Ελλαδα).....και σε ρωταγε τι γκομενες γαμησες στην Ροδο τι θα εκανες;;; φωτογραφιες δεν θα του εδειχνες;;; Η θα του ελεγες ελα παμε ροδο να σου δειξω;; εδω ποσταρες συνομηλια απο το τηλεφωνο σου τι σου ελεγε μια πολωνεζα οτι οι ελληνες ειναι οι καλυτεροι για να αποδειξεις τα λεγομενα σου... Τωρα αν δεν τον πιστευεις για το ποσες γκομενες πηδηξε σε 3 μερες δικαιωμα σου και δικαιωμα του να σου εει ελα σαλονικα να σου δειξω....την κοβω απλα αυτη την ιστορια κουβεντα να εχουμε και ετσι να γινετε
με την ιδια λογικη την δικια σου εισαι ψευτης και ο φιλος σου δεν φορτωσε 4 γκομενες σε 3 μερες στην Βαρσοβια.....
αμα υπαρχει το μικροβιο της αμφησβητισης ε τοτε οπως καταλαβαινεις κουβεντα να γινετε και διαφυκτιακοι τσακωμοι να περναει η ωρα
1)Το φόρουμ εδώ γι αυτό υπάρχει...Γκαυλιάρηδες είμαστε όλοι και ότι λέμε τα αποδεικνύουμε ΕΔΩ και όχι σε καφετέριες με λάπτοπ!Το πρόγραμα στη Ρόδο είναι απαιτητικό , δεν υπάρχει χρόνος για καφέδες και θεωρίες..μόνο ακατάπαυστο κυνήγι και  :knockinb:!
Όσο για τους φίλους μου που λέτε ήμουν σαφής ----> 3 σε 4 βράδια με τσιμπήματα απο κλάμπ!
2) ξεκίνησα να γράφω εδώ αναζητώντας πληροφορίες για την Ουκρανική πόλη γιατί φαινόταν ενδιαφέρον ΑΛΛΑ ο βασικός επισκέπτης που γράφει εδώ είναι τελείως ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ!!!Αναλώνεται σε συνεχείς αντιφάσεις και μανία κατά του φημισμένου μέλους του φόρουμ...Έτσι το όλο σκηνικό έχει καταντήσει μια διασκεδαστική φαρσοκωμωδία που επειδή είναι λίγο εύθυμη δεν θέλουμε να λήξει...

Μόνο που τώρα σας αφήνω γιατι η Ζωή είναι έξω απο εδώ..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτο το πιστευω κ'εγω οτι είναι καποιος φίλος καποιου απο το ΟΠΑ  :think: γ'αυτό και τους υποστηρίζει  :2funny:.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Άλλο βγήκα και πίνω ποτό με μια γκόμενα και τις 4 φίλες της και άλλο τις γάμησα και τις 5. Έλεος ρε πούστη.. Νόμιζα πως μόνο ο Πορνοηλίθιος δεν ξέρει να διαβάζει..

Ειπα οτι βγηκες με 5 γκομενες δεν ειπα οτι τις πηδηξες!!!! :uglystupid:
Το λες και μονος σου 4/3 3/3 2/3 4/3 αν δεν κανω λαθος(χασαμε το λογαριασμο) απο τα γραφονενα σου μιλαμε για 13 γκομενες σε 4 τριημερες επισκεψεις :ΤΣΑΜΠΑ ....ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΜΙΑ ΟΚ ΑΛΛΑ 4 φορες;;;;;φωτο γιοκ ομως γιατι κανει τζιζ κατι πλατες πατουσες κ απο πισω...τουλαχιστον ο σινο εβαζε φωτο!

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
Το λες και μονος σου 4/3 3/3 2/3 4/3 αν δεν κανω λαθος(χασαμε το λογαριασμο) απο τα γραφονενα σου μιλαμε για 13 γκομενες σε 4 τριημερες επισκεψεις :ΤΣΑΜΠΑ ....ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΜΙΑ ΟΚ ΑΛΛΑ 4 φορες;;;;;φωτο γιοκ ομως γιατι κανει τζιζ κατι πλατες πατουσες κ απο πισω...τουλαχιστον ο σινο εβαζε φωτο!
οι δικες σου οι φωτο που ειναι βρε αρχιψευτη;;
εβαλες μια φωτο απο καλοκαιρι και αυτο ειναι; εγινες ειδημων των ουκρανεζων
νταβαι ντουρακ νταβαι

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
να κι εγω βαζω φωτο απο πατουσες
κι εγω ειμαι ανξιοπιστος

Συνημμένα

• πατουσες.jpg
    πατουσες.jpg
    78,6 KB · Εμφανίσεις: 43

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
γαμησε ρε
εφερε ουκρανη στην Πολωνια  :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα φωτο της στην πολωνια μαζι της δεν εχει ποσταρει
ο ψευτης

βαλε καμμια απο τσοντα να την παιξεις τι θες δηλαδη να σου βαλω φωτο να ειμαι μαζι της στην μασοβιτσκι ´η στην old town να σου αποδειξω οτι πηγα πολωνια;;εγραψα δεν ειδα παιχνιδι απο πριν στην βαρσοβια κ καλεσα την ουκρανιδα.-
Ο αλλος που υποστηριζεις εβαλε φωτο απο πισω σε δωματιο που μπορει να ειναι οπουδηποτε χωρις να  φαινεται τιποτε !!!ουτε σωμα ουτε ηλικια ουτε σε ποιο χοτελ ειναι!!!!!!καθε φορα 4 σε 3 μερες φορτωνει!!!

Εσυ την φατσα σου θα την βαλεις;;;;

Εβαλα φωτος με εμενα κ αυτη προσωπο κ δεν βαζω αλλες απο αυτη...παιξτην με αλλες

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
καλα λεει ο Δημητρακης ολοι οι μεγαλοι γαμιαδες μαζευτηκαν εδω
να σε βγαλουμε για προεδρα ρε φιντελιε
περιμενουνε την ουκρανη σου για να την παιξουμε

χαχαχαχαχα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η μεγαλήτερη πλάκα ειναι οτι στη Μολδαβία η νοοτροπία τους ειναι σαν του χωριού!Καμια σχεση με Ρωσσία!Εσυ πρέπει να προσπαθισεις να κατακτίσεις την γκόμενα! :headbang:Αν σου κάτσει και την  :knockinb: γίνεσαι ο επίσημος γκόμενος της που της δίνει το διακιωμα να σε ρωταει που πηγαινεις,να σε σκάει  :2funny:,να πηγαινετε παντου μαζι χεράκι χεράκι κλπ. αυτο την  :knockinb: και την αλλη μερα πηρα αλλη και  :knockinb: εκει δεν ισχυει!Αυτά που γράφει ο ψεύτης είναι εξωπραγματικά! :2funny: είναι της φαντασίας του  :2funny:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Ρε γαριδακη δεν εχει βιαγκρα λογω καρδιας και +150 κιλων;;;;...να ξερασω  :S

Γαματε γιατι χανομαστε ρεεεεε

Χαιρετω

D

dude901123

Επισκέπτης
1)Το φόρουμ εδώ γι αυτό υπάρχει...Γκαυλιάρηδες είμαστε όλοι και ότι λέμε τα αποδεικνύουμε ΕΔΩ και όχι σε καφετέριες με λάπτοπ!Το πρόγραμα στη Ρόδο είναι απαιτητικό , δεν υπάρχει χρόνος για καφέδες και θεωρίες..μόνο ακατάπαυστο κυνήγι και  :knockinb:!
Όσο για τους φίλους μου που λέτε ήμουν σαφής ----> 3 σε 4 βράδια με τσιμπήματα απο κλάμπ!
2) ξεκίνησα να γράφω εδώ αναζητώντας πληροφορίες για την Ουκρανική πόλη γιατί φαινόταν ενδιαφέρον ΑΛΛΑ ο βασικός επισκέπτης που γράφει εδώ είναι τελείως ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ!!!Αναλώνεται σε συνεχείς αντιφάσεις και μανία κατά του φημισμένου μέλους του φόρουμ...Έτσι το όλο σκηνικό έχει καταντήσει μια διασκεδαστική φαρσοκωμωδία που επειδή είναι λίγο εύθυμη δεν θέλουμε να λήξει...

Μόνο που τώρα σας αφήνω γιατι η Ζωή είναι έξω απο εδώ..

Ρε συ θα μας τρελάνεις? Θέλεις να εκθέτω τον εαυτό μου και τις γυναίκες που βγαίνω? Δεν είναι πουτάνες και ούτε τις πλήρωσα για να περάσω μερικές μέρες μαζί τους. Δεν ακολουθώ την τακτική σας. Λοιπόν η δικιά μου απόφαση είναι να μην εκθέτω τον εαυτό μου και τις γυναίκες με τις οποίες βγαίνω. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω..
Δεν έχεις χρόνο.. αλλά να περνάς με τις ώρες εδώ μέσα και να διαφημίζεις τις.. επιτυχίες σου έχεις χρόνο. Όταν όμως κατηγορείς κάποιον ότι λέει παπαριές δεν έχεις χρόνο ε? Άλλος ένας που παπαρολογεί με επιχειρήματα που αυτοαναιρούνται.
Η αναξιοπιστία κρίνεται.. και βασικά όταν προκαλείσαι να δεις και μιλάς για αναξιοπιστία στην ουσία η δική αξιοπιστία αμαυρώνεται. Μην μιλάς αν δεν έχεις χρόνο και είσαι πολυάσχολος και μην ασχολείσαι με ιστορίες που δεν έχεις το χρόνο να διαπιστώσεις. Κάτσε στη Ρόδο και κυνήγα τουρίστριες. Μην γίνεσαι άλλος ένας ειδικός επί παντώς επιστητού.
Το φημισμένο μέλος του Forum, ο Πορνοηλίθιος που σε έβγαλε βόλτα στο Πετροχώρι και σε έκανε γιουσουφάκι σε εκθέτει γιατί τοποθετείς τον εαυτό σου στο ίδιο κάδρο. Σου αρέσουν και εσένα τα ζώα? Σε γαμένε σκύλοι και κατσίκια? Αυτά αποτελούν τις ερωτικές αναζητήσεις? Η μήπως γοητεύεσαι από τα βιντεάκια του να πλένει το σιδερένιο σαράβαλο και να βρίζει ότι δεν του κάθεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom