Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε συ θα μας τρελάνεις? Θέλεις να εκθέτω τον εαυτό μου και τις γυναίκες που βγαίνω? Δεν είναι πουτάνες και ούτε τις πλήρωσα για να περάσω μερικές μέρες μαζί τους. Δεν ακολουθώ την τακτική σας. Λοιπόν η δικιά μου απόφαση είναι να μην εκθέτω τον εαυτό μου και τις γυναίκες με τις οποίες βγαίνω. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω..
Αυτό ειναι το πρόβλημα οτι είναι πουτάνες  :2funny: γ'αυτό και φοβάσαι  :2funny: για να μην της αναγνωρίσουνε  :2funny:και πουνε πόσα τους ζητήσανε? :2funny:Αν και κακος βαζω πλυθηντικο γιατι μια πρεπει να είναι  :2funny: αυτη η χωριάτα που πηγες και συναντισες στην Ουκρανία  :2funny: Ο εαυτός σου θα αργά ή γρήγορα θα εκτεθεί  :2funny: και ο Davarits νομιζε οτι θα μεινει ατιμώριτος και είδες τι έπαθε  :2funny: με 'σενα θα γελανε πολυ περισσότερο γιατι είσαι και μίζερος  :2funny:.Γ'αυτο και τρέμεις να με συναντίσεις  :2funny:Πιστευω οτι καποιος καλος Σαμαρίτης πρεπει να βρει μια φωτογραφία σου για να σε δούμε να σε θαυμάσουμε  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Αυτό ειναι το πρόβλημα οτι είναι πουτάνες  :2funny: γ'αυτό και φοβάσαι  :2funny: για να μην της αναγνωρίσουνε  :2funny:και πουνε πόσα τους ζητήσανε? :2funny:Αν και κακος βαζω πλυθηντικο γιατι μια πρεπει να είναι  :2funny: αυτη η χωριάτα που πηγες και συναντισες στην Ουκρανία  :2funny: Ο εαυτός σου θα αργά ή γρήγορα θα εκτεθεί  :2funny: και ο Davarits νομιζε οτι θα μεινει ατιμώριτος και είδες τι έπαθε  :2funny: με 'σενα θα γελανε πολυ περισσότερο γιατι είσαι και μίζερος  :2funny:.Γ'αυτο και τρέμεις να με συναντίσεις  :2funny:Πιστευω οτι καποιος καλος Σαμαρίτης πρεπει να βρει μια φωτογραφία σου για να σε δούμε να σε θαυμάσουμε  :2funny:

Πες ρε μαλάκα τι ζώο γάμησες χθες και άσε αυτή τη συζήτηση.. Δεν σου πάει, δεν το έχεις. Μίλα για ζώα και για τανκ που είσαι ειδικος και άσε τις γυναίκες..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πες ρε μαλάκα τι ζώο γάμησες χθες και άσε αυτή τη συζήτηση.. Δεν σου πάει, δεν το έχεις. Μίλα για ζώα και για τανκ που είσαι ειδικος και άσε τις γυναίκες..
Ενω εσυ είσαι πολυ ειδικός  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Εγώ πάντος δεν δίνω 170 Ευρώ για να  :knockinb: και να έχω λίγη γυναικία παρέα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 11069241_1019575381388485_380946126_o.jpg
    11069241_1019575381388485_380946126_o.jpg
    92,2 KB · Εμφανίσεις: 29
D

dude901123

Επισκέπτης
Ενω εσυ είσαι πολυ ειδικός  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Εγώ πάντος δεν δίνω 170 Ευρώ για να  :knockinb: και να έχω λίγη γυναικία παρέα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τσ, Τσ, τσ
Πάλι δεν διάβασες το μάθημα σου σκυλόφιλε..

Αχ ρε συ.. Για να δώσεις advance στον Πορνοηλίθιο βρήκες μια κριτική του 13. Πριν 2 χρόνια. Ναι λοιπόν, ας επανάλαβω όσα έχω γράψει τόσες φορές. Από το 2010 περίπου που γράφτηκα στο site έχω πληρώσει 3,4 φορές. Από το 2012 που άρχισα τα ταξίδια έχω πάει με 2 από όσο θυμάμαι επί πληρωμή για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Την μια πριν 5 μήνες περίπου, την οποία κάλεσα σπίτι μου και κάναμε παρτούζα με ένα γκομενάκι από Ρουμανία που γνώρισα σε ένα από τα πρώτα ταξίδια μου και ήρθε Θεσσαλονίκη και τη Julia η οποία έτυχε να μοιάζει με ένα αρρωστάκι που με γκαύλωσε ενώ συνταξιδεύαμε με αεροπλάνο για Βουκουρέστι. Την βρήκα σε ένα Site λίγους μήνες μετά και της πρότεινα μισά χρήματα από τα 170 που ζητούσε και παραδόξως δέχτηκε. Μάλιστα αν μπεις στον κόπο να διαβάσεις την κριτική μου όσα γράφω σήμερα τα έγραψα και τότε. Είναι 1 λεπτό δουλειά πριν κάνεις σαν τον Πορνοηλίθιο εύκολα σχόλια χωρίς βάθος.
Και επειδή η βαλίτσα πάει πολύ μακρία στα λόγια.. όποιος γουστάρει και θέλει να με εκθέσει.. να αποδείξει πως είμαι ψεύτης.. και είναι θεσσαλονίκη μπορεί αν θέλει να πάμε για ένα καφέ παρέα με τα laptop μας να διαπιστώσει την πραγματικότητα. Απλά μετά περιμένω ένα συγνώμη. Λέξη προς λέξη, γεγονός προς γεγονός για τα περισσότερα υπάρχουν φωτογραφίες, κρατήσεις σε ξενοδοχεία, συνομιλίες σε διάφορα site κτλ.
Αν πάλι θέλετε να συνεχίσουμε να γράφουμε τι πιστεύει ή τι δεν πιστεύει ο καθένας και να το κάνουμε εδώ φιλοσοφικές συνομιλίες μεταξύ ηλιθίων με το Δημητράκη αρχηγό μας.. keep going. Είμαστε στο σωστό δρόμο..

Που θα πάει μετά από 20 επαναλήψεις θα το εμπεδώσεις..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τσ, Τσ, τσ
Πάλι δεν διάβασες το μάθημα σου σκυλόφιλε..

Που θα πάει μετά από 20 επαναλήψεις θα το εμπεδώσεις..
η διαφορα μας ειναι οτι εγω μιλάω με αποδειξεις ενω εσυ γράφεις  :jerking:.
  Καμια δεκαρια σελίδες εχεις γράψει σχετικα με τα City Tour  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Αν καποιος μπει στο λογαριασμό σου τα βλέπει  :2funny: αυτό που σε κακευει περισσότερο ειναι οτι είσαι φτωχομπινες  :2funny: αυριο θα πας στη δουλειά? :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
η διαφορα μας ειναι οτι εγω μιλάω με αποδειξεις ενω εσυ γράφεις  :jerking:.
  Καμια δεκαρια σελίδες εχεις γράψει σχετικα με τα City Tour  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Αν καποιος μπει στο λογαριασμό σου τα βλέπει  :2funny: αυτό που σε κακευει περισσότερο ειναι οτι είσαι φτωχομπινες  :2funny: αυριο θα πας στη δουλειά? :2funny:

Αύριο θα πάω δουλειά και γουστάρω.. Δεν τρώω τα λεφτά της μαμάς και δεν κάνω τον καμπόσο χωρίς τα αρχίδια να υποστηρίξω μόνος μου τη ζωή μου και τον εαυτό μου. Αν ήσουν άντρας θα το ήξερες αυτό. Αλλά τι σου λέω τώρα..
Εσύ τι θα κάνεις? Θα βγάλεις κανένα βιντεάκι να πλένεις αυτοκίνητα? Να πίνεις καφέ σε καφενεία? Να γλύφεις πούτσες κατσικιών και σκύλων.. Εύγε..
Και πρόσεχε.. η αδερφή σου θέλει να σου τα φάει να χρήματα που έχεις.. Αποδείξεις εννοείς τις φωτογραφίες μέσω fb και τις θεωρείες για ντροπαλές ρωσίδες που δεν θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί σου? Ακόμη γελάει όλο τα σιτε καθώς ανεβάζουμε γυμνες φωτογραφίες.. ακόμη και αυτοί που σε υποστηρίζουν ανεβάζουν φωτογραφίες και στην ουσία σε διαψεύδουν.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Ναι αλλα η γκόμενα που πηγαίνω μαζί χεράκι χεράκι μετα ήρθε στο  σπίτι μου για να παίξουμε τάβλι  :2funny:
  Φενεται στη φωτογραφία διπλα μου και το ύψος της (εγω ειμαι 1,72-1,73 και αυτη αν προσέξατε ειναι λιγάκι πιο ψιλή απο 'μένα)
 Όσο για το αμάξι μου φένεται η πινακίδα του σε πολλές φωτο και σε πολλα απο τα βιντεάκια μου  :2funny:
Σιγά μην είσαι και 1,90 ψεύτη.  :2funny:  :2funny:  :2funny: Στο βίντεο που καθαρίζεις το αυτοκίνητο σου φαίνεται ότι έχεις το ίδιο ύψος με αυτό. Και το αυτοκίνητο σου είναι 1,54

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αύριο θα πάω δουλειά και γουστάρω.. Δεν τρώω τα λεφτά της μαμάς και δεν κάνω τον καμπόσο χωρίς τα αρχίδια να υποστηρίξω μόνος μου τη ζωή μου και τον εαυτό μου. Αν ήσουν άντρας θα το ήξερες αυτό. Αλλά τι σου λέω τώρα..
Εσύ τι θα κάνεις? Θα βγάλεις κανένα βιντεάκι να πλένεις αυτοκίνητα? Να πίνεις καφέ σε καφενεία? Να γλύφεις πούτσες κατσικιών και σκύλων.. Εύγε..
Και πρόσεχε.. η αδερφή σου θέλει να σου τα φάει να χρήματα που έχεις.. Αποδείξεις εννοείς τις φωτογραφίες μέσω fb και τις θεωρείες για ντροπαλές ρωσίδες που δεν θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί σου? Ακόμη γελάει όλο τα σιτε καθώς ανεβάζουμε γυμνες φωτογραφίες.. ακόμη και αυτοί που σε υποστηρίζουν ανεβάζουν φωτογραφίες και στην ουσία σε διαψεύδουν.
Ολο  :jerking: γράφεις ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει.Ασε της ειδαμε της γυμνες φωτογραφίες  :2funny:Τετοιες φωτο όσες θέλεις εχει το ιντερνετ  :2funny:Κανεις δε θελει να μου πάρει καμια περιουσία,γιατι απλούστατα εχω παραιτηθει υπερ της κόρης μου!Εσυ ουτε με ρούχα δεν ανεβάζεις φωτογραφίες  :2funny: λίγο φανήκαν τα ρούχα της και ήταν γιά κλάμματα λες και ηρθε απο κανένα колхоз  :2funny: :2funny: :2funny:

Σιγά μην είσαι και 1,90 ψεύτη.  :2funny:  :2funny:  :2funny: Στο βίντεο που καθαρίζεις το αυτοκίνητο σου φαίνεται ότι έχεις το ίδιο ύψος με αυτό. Και το αυτοκίνητο σου είναι 1,54
Για μια ακόμα φορά σήμερα θα φάτε  :shit: γιατι είστε γελοίοι  :2funny:
  Φωτο 1 (ειχα ξαναβαλει μια παρόμοια) δεν χρειαζεται να την σχολιάσω
  Φωτο2  το ύψος του Touareg είναι 1726 MM δηλαδή σχεδόν στο ύψος μου το εχω υπογραμίσει εκει που λέει Высота 1726 ММ η πλάκα ειναι οτι αυτο το ύψος είναι με τη 17αρα ζάντα και εγω του έχω βάλει 18άρα και είναι 2-3 εκατοστά ψηλότερο!

Αυτά για να σκέφτονται οι καθυστερημενοι πριν γράψουνε  :jerking: :2funny:

Τι να πω οτι ειστε ζώα?Οτι ουτε για  :shit: δεν κάνετε  :2funny:

Συνημμένα

• 11198396_1028024980543525_518907799_n.jpg
    11198396_1028024980543525_518907799_n.jpg
    29,4 KB · Εμφανίσεις: 32
  • 11251417_1028025753876781_1189462815_n.jpg
    11251417_1028025753876781_1189462815_n.jpg
    187,5 KB · Εμφανίσεις: 56

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το εβαλες 10 φορες ρε  :idiot:
Εσυ τι γαμησες ρε κλωνε;

Ποιος να εισαι αραγε;ο νο1 ´η ο νο.2;;;;παντως και οι δυο ειναι ομορφαντρες..σαν εσενα!!!!

Ο Σινοχάρας δεν κάνει κακό εντάξει βάζει φωτο που δεν ειναι όλες δικές του και ειναι απο τότε που πηγαινε Ουκρανία.... και τα φουσκώνει λιγάκι.Περνάει την ωρα του στο ιντερνετ και του αρέσει να παίζει.Αλλά δεν κάνει κακό ουτε παίρνει κανέναν στο λαιμό του δε νομίζω οτι πρέπει να τσακωνεστε.
 Ο Davarits ειναι για κλάμματα  :2funny: μπήκε εδω να υποστηρίξει τον ψεύτη που κατέρευσε γιατι πιθανότατα του το είχε υποσχεθει η μονη βοηθεια που του έδωσε ηταν μια φωτο απο μια γκομενα σε ενα δωμάτιο ξενοδοχειου και που έγραψε καμποσες μαλακίες  :2funny:...ο ψεύτης δεν εχει ουτε φωτογραφίες να βάλει ουτε καμια αποδειξη!
 Εγω εχω βαρεθει να ξεφτιλίζω τον ψεύτη κάθε μέρα  :2funny: μια σημερα που ειπε οτι οι φωτο που έβαλα ειναι παλιές (η βιντεοκαμερα στο αυτοκινητο γραφει ημερομηνια) μια που ειπανε για το υψος εβαλα φωτο με το πόσο υψος έχω και πόσο υψος έχει το Touareg.
 Πιθανότατα ο ψευτης ειναι φίλος καποιου απο αυτους τους κακομοιρηδες του ΟΠΑ και γ'αυτο τους υποστηρίζει τόσο θερμά  :).Παντος αυτα που λέει δεν γίνονται στη Μολδαβία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Το θέμα ειναι οτι κατι τετοιοι ψεύτες ρεζιλευουν το σά'ι'τ.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Ολο  :jerking: γράφεις ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει.Ασε της ειδαμε της γυμνες φωτογραφίες  :2funny:Τετοιες φωτο όσες θέλεις εχει το ιντερνετ  :2funny:Κανεις δε θελει να μου πάρει καμια περιουσία,γιατι απλούστατα εχω παραιτηθει υπερ της κόρης μου!Εσυ ουτε με ρούχα δεν ανεβάζεις φωτογραφίες  :2funny: λίγο φανήκαν τα ρούχα της και ήταν γιά κλάμματα λες και ηρθε απο κανένα колхоз  :2funny: :2funny:

Τι να πω οτι ειστε ζώα?Οτι ουτε για  :shit: δεν κάνετε  :2funny:

Λευτερια στα κολχοζ χαχαχα
Χωριατες ενωθειτε
Θεσνικη-βουδαπεστη με αμαξαρα 1.4  με γκαζι μεσω κισιναου κ ουκρανιας :2funny:
ωπα!!!
αφου λεει εφαγε 4 την μια φορα τσερνιφτσι ,4 στην μολδαβια κ αλλες 3 και 3  αλλες φορες εκει...αυτος τα γραφει εγω δεν ηξερα τα σκηνικα της μολδαβιας τα ειδα προσφατα και γελαω!!!!!
 και με 5μουνια διπλα στο ωπα !!!!αλλα δεν τον ειδες οταν πηγες...γαμαγε δεν προλαβαινε
Οποτε εχει φωτογραφικο υλικο να μας δειξει απο τουλαχιστον 14 γκομενες σε 4 ταξιδακια ολιγοημερα!!!!!!! :jerking:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Και για να μην ακουω μαλακιες βαζω κ μια που ειμαι κι εγω.
Οσοναφορα το τοπικ για τρομπαρισμα με σεξ-φωτο απο πρωην ..δεν ασχολουμαι με  :jerking:
Εχει πολυ πραμα στο νετ  :jerking: να την παιξετε

Σινοχαρας rules  :rockon:
Σιγά το σκιάχτρο ρε εσύ αλλά και εσύ δεν πας πίσω μπουχέσας και κλασομπανιέρας του κερατά  :2funny:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
εσυ τι γαμας ρε πυρφορε??????????? :jerking: ελεος ρε σαπιοκοιλια

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Όλοι σε αυτό το τόπικ κάνετε σαν νευρωτικοί ήρωες ταινιών του Γούντι Άλλεν.

Ή σαν γυναίκες λίγο πριν την εμμηνόπαυση.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Πηξαμε στους κλωνους (ντρεπονται με το παλιο νικ γιατι ειναι ρομπες)τους ψευτες( με τις ιστοριες τους )και τους πυρφορους.....
Εγω τσερνιφτσι δεν πηγα και ουτε προκειται αν θελω να περασω καλα παω κιεβ ´η κανα λβιβ που ειναι ωραια πολη.
Η αντιπαραθεση με τους παραπανω δεν εχει νοημα και δεν το συνεχιζω αλλο...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λευτερια στα κολχοζ χαχαχα
Χωριατες ενωθειτε
Θεσνικη-βουδαπεστη με αμαξαρα 1.4  με γκαζι μεσω κισιναου κ ουκρανιας :2funny:
ωπα!!!
αφου λεει εφαγε 4 την μια φορα τσερνιφτσι ,4 στην μολδαβια κ αλλες 3 και 3  αλλες φορες εκει...αυτος τα γραφει εγω δεν ηξερα τα σκηνικα της μολδαβιας τα ειδα προσφατα και γελαω!!!!!
 και με 5μουνια διπλα στο ωπα !!!!αλλα δεν τον ειδες οταν πηγες...γαμαγε δεν προλαβαινε
Οποτε εχει φωτογραφικο υλικο να μας δειξει απο τουλαχιστον 14 γκομενες σε 4 ταξιδακια ολιγοημερα!!!!!!! :jerking:
Ακριβώς έτσι είναι  :2funny:.Αλλα εχει πλάκα εγώ  :2funny: με την κατάντια του  :2funny:Απο τότε που αποκαλύφθηκε το (σπορ)  αμάξι του ,και πόσο κακομοίρης και αγάμητος είναι που δινει 170-250 Ευρώ για μια ώρα  :2funny:.Μαζευτηκε λιγάκι  :2funny:Δεν γραφει πια χοντράδες  :2funny:
  Ξξέχασες να πεις για τη χωριάτα εκει που γραφεις για το πως πήγε! :2funny:Γ'άυτην πήγε για να περάσει όμορφες στιγμές με μια 35χρονη Ουκρανη απο χωριό  :2funny:

Πηξαμε στους κλωνους (ντρεπονται με το παλιο νικ γιατι ειναι ρομπες)τους ψευτες( με τις ιστοριες τους )και τους πυρφορους.....
Εγω τσερνιφτσι δεν πηγα και ουτε προκειται αν θελω να περασω καλα παω κιεβ ´η κανα λβιβ που ειναι ωραια πολη.
Η αντιπαραθεση με τους παραπανω δεν εχει νοημα και δεν το συνεχιζω αλλο...
Ο Σινοχάρας δεν έχει πια ενδιαφέρον,είδε όλος ο κόσμος την εμφανιση του,οτι ελεγε ψεματα και η αληθεια ηταν οτι επαιρνε γκόμενες για μια ωρα και οχι για ολη τη μέρα.Τωρα βαζει μια πραγματικη φωτογραφίες απο της παλιές του και αλλες 10 απο το ιντερνετ.Εχει γραφτει οτι οταν συναντιθηκε στην Οδησσό με τον Χάρη στο Ελληνικο που ο Σινοχάρας καθόταν ολη μερα δεν ηταν με καμια γκόμενα εδειχνε ομως φωτογραφίες  :2funny:.Αστον να γράφει ο κοσμος τον έχει δει και ξέρει ποιός είναι.
  Ο ψεύτης όμως εχει πολυ πλάκα  :2funny: λέει τα φίδια του  :2funny:της ιστορίες της φαντασίας του  :2funny:και  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Σε μια στιγμη θα βρεθει και η φωτογραφία του και θα πεθάνουμε στο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom