Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Ακριβώς έτσι είναι  :2funny:.Αλλα εχει πλάκα εγώ  :2funny: με την κατάντια του  :2funny:Απο τότε που αποκαλύφθηκε το (σπορ)  αμάξι του ,και πόσο κακομοίρης και αγάμητος είναι που δινει 170-250 Ευρώ για μια ώρα  :2funny:.Μαζευτηκε λιγάκι  :2funny:Δεν γραφει πια χοντράδες  :2funny:
  Ξξέχασες να πεις για τη χωριάτα εκει που γραφεις για το πως πήγε! :2funny:Γ'άυτην πήγε για να περάσει όμορφες στιγμές με μια 35χρονη Ουκρανη απο χωριό  :2funny:

Ο Σινοχάρας δεν έχει πια ενδιαφέρον,είδε όλος ο κόσμος την εμφανιση του,οτι ελεγε ψεματα και η αληθεια ηταν οτι επαιρνε γκόμενες για μια ωρα και οχι για ολη τη μέρα.Τωρα βαζει μια πραγματικη φωτογραφίες απο της παλιές του και αλλες 10 απο το ιντερνετ.Εχει γραφτει οτι οταν συναντιθηκε στην Οδησσό με τον Χάρη στο Ελληνικο που ο Σινοχάρας καθόταν ολη μερα δεν ηταν με καμια γκόμενα εδειχνε ομως φωτογραφίες  :2funny:.Αστον να γράφει ο κοσμος τον έχει δει και ξέρει ποιός είναι.
 Ο ψεύτης όμως εχει πολυ πλάκα  :2funny: λέει τα φίδια του  :2funny:της ιστορίες της φαντασίας του  :2funny:και  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Σε μια στιγμη θα βρεθει και η φωτογραφία του και θα πεθάνουμε στο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δηλαδή εσύ που πας στο Μεταξουργειο μεσα στην βρωμα και δυσωδια με 10 ευρώ και πηδάς εκεί που πηδάνε τα πακια είναι μαγκιά????? Να μοιραζεσαι τα ίδια στρώματα και σεντόνια και γυναίκες με λαθρομετανάστες, πρεζόνια,άστεγους είναι μαγκιά????? Και μετα να γράφεις για το υψηλό επίπεδο που κατέχεις  :headbang:  :headbang:  :headbang:  Για τον Σινοχαρα τι να πεις?????? Δίπλα του είσαι ο κανένας και ο τίποτας στην κυριολεξία. Στο μόνο πράγμα που είσαι πρώτος είναι το τρολάρισμα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο τρολ από εσένα για αυτό πρέπει να πάρεις παράσημο.    

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.205
Πόντοι
6.495
Οι άστεγοι και οι εξαρτημένοι δεν πάνε στα μπουρδέλα φίλε  :P

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Αστεγοι και πρεζόνια βγάζουν πενταπλάσια από τον μέσο έλληνα και φυσικά πάνε, εκτός και αν δουλεύεις τσατσά και μιλάς εκ πείρας οπότε πάω πάσο

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.205
Πόντοι
6.495
Αστεγοι και πρεζόνια βγάζουν πενταπλάσια από τον μέσο έλληνα και φυσικά πάνε, εκτός και αν δουλεύεις τσατσά και μιλάς εκ πείρας οπότε πάω πάσο

Δεν σε έβρισα οπότε άντε γαμήσου. Πέρα από αυτό, επαναλαμβάνω ότι τα πρεζόνια και οι άστεγοι δεν πάνε στα μπουρδέλα, τι δεν καταλαβαίνεις;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Θίξαμε το μαγαζί σου μαντάμ και ανέβασες το στροφόμετρο στα κοκκινα  ?

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.205
Πόντοι
6.495
Θίξαμε το μαγαζί σου μαντάμ και ανέβασες το στροφόμετρο στα κοκκινα  ?

Τέλος πάντων, δεν έχει νόημα να βριζόμαστε. Κοίτα να δεις, οι άστεγοι που κοιμούνται στα παγκάκια, ακόμα και 10 ευρώ να τους περίσσευαν και να είχαν τη διάθεση να τα ξοδέψουν σε μπουρδέλο, δεν θα τους δέχονταν τα κορίτσια. Όσο για τα πρεζάκια, έχουν άλλες ανάγκες να καλύψουν και αλλού το μυαλό τους από τις τσάρκες. Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει οποιοσδήποτε έχει περάσει από τα πρώτα νούμερα της Ιάσωνος  :boobies:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δηλαδή εσύ που πας στο Μεταξουργειο μεσα στην βρωμα και δυσωδια με 10 ευρώ και πηδάς εκεί που πηδάνε τα πακια είναι μαγκιά????? Να μοιραζεσαι τα ίδια στρώματα και σεντόνια και γυναίκες με λαθρομετανάστες, πρεζόνια,άστεγους είναι μαγκιά????? Και μετα να γράφεις για το υψηλό επίπεδο που κατέχεις  :headbang:  :headbang:  :headbang:  Για τον Σινοχαρα τι να πεις?????? Δίπλα του είσαι ο κανένας και ο τίποτας στην κυριολεξία. Στο μόνο πράγμα που είσαι πρώτος είναι το τρολάρισμα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο τρολ από εσένα για αυτό πρέπει να πάρεις παράσημο.    
Εγω πάω εκει να γαμίσω οχι για να εχω γυναικία συντροφιά  :2funny: και ο ψευτης απο τα γραφόμενα του στα City Tour ενα πούτσο ρίχνει.Αυτουνου του λειπει η γυναικία συντροφιά γ'αυτο και πάει.Εγω τετοιο πρόβλημα δεν έχω,δεν ειμαι μπακούρης να μην εχω γυναίκες.
  Τωρα σχετικά με το Σινοχάρα είδαμε τα χάλια του και γελάσαμε μαζί του  :2funny: εδω και ενα χρόνο οπως έχω γράψει δεν μπορει να περπατίσει πόσο μάλλλον να  :knockinb:.Ο Χάρης εγραψε για την Οδησσό και όχι εγω.Και με αλλα παιδια που μιλησα το ιδιο μου ειπανε καθόταν στο Ελληνικό ολη τη μέρα και εδειχνε φωτογραφίες απο γκόμενες.
  Φυσικό ειναι να τον υποστηρίζεις γιατι δουλεύεις στην εταιρία του....και όπως έμαθα σε στέλνει και στη Βουλγαρία στο Πετρίτσι στο γραφείο που έχει εκει η εταιρία του στην οδό Τσαρ Σιμεών.
  Σχετικα με τα Μπουρδελάκια.Τα πρεζάκια δεν γαμάνε γιατι δεν τους σηκώνετε  :2funny:και αν βρουνε ενα δεκάρικο θα πανε να παρουνε πρέζα και όχι να  :knockinb:  :2funny: δεν τους νοιάζει το γαμήσι.Οι άστεγοι γιατι να πάνε στα μπουρδέλα? :2funny:Γ'αυτους το δεκάρικο ειναι μια περιουσία σιγα μην το δωσουνε για να  :knockinb:  :2funny:Αστεγους και πρεζόνια να μπαινουν στα μπουρδέλα δεν εχω δει ακόμα  :think: :2funny:.
 Οι δε λαθρομετανάστες πανε εκει για βόλτα για να πάρουν το ματάκι τους και μετα να  :jerking:  :2funny:.Σπάνιο να δεις καποιον να μπαίνει στο δωμάτιο.
  Ξέρω εσεις γαμάτε και δεν έχετε ανάγκη να πάτε στα μπουρδέλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τέλος πάντων, δεν έχει νόημα να βριζόμαστε. Κοίτα να δεις, οι άστεγοι που κοιμούνται στα παγκάκια, ακόμα και 10 ευρώ να τους περίσσευαν και να είχαν τη διάθεση να τα ξοδέψουν σε μπουρδέλο, δεν θα τους δέχονταν τα κορίτσια. Όσο για τα πρεζάκια, έχουν άλλες ανάγκες να καλύψουν και αλλού το μυαλό τους από τις τσάρκες. Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει οποιοσδήποτε έχει περάσει από τα πρώτα νούμερα της Ιάσωνος  :boobies:
Αυτό έγραψα κ'εγω  :) Στην Ελλάδα όμως που όλοι γαμάνε  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: και ειναι ντροπή να πηγαίνεις στα μπουρδελάκια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Έχω διαφορετική γνώμη. Επειδή οι περισσοτεροι αστεγοι ζητιανεύουν και βγάζουν κάθε μέρα 100-150 ευρω και τα πρεζάκια μια δόση περνούν και 10 πουλάνε και επειδή όλοι έχουν σωματικές ανάγκες χρησιμοποιούν τα εν λόγω καταστήματα. 

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.205
Πόντοι
6.495
Έχω διαφορετική γνώμη. Επειδή οι περισσοτεροι αστεγοι ζητιανεύουν και βγάζουν κάθε μέρα 100-150 ευρω και τα πρεζάκια μια δόση περνούν και 10 πουλάνε και επειδή όλοι έχουν σωματικές ανάγκες χρησιμοποιούν τα εν λόγω καταστήματα. 

Αν ισχύουν αυτά που λες, που δεν ισχύουν αλλά λέμε, ελπίζω τουλάχιστον να μην μπαίνουν και στο θρεντ για τα παράνομα εξτράκια  :grin:

Τσάρε, είμαι έτοιμος για την εκδρομή με το μπάλκαν εξπρές, το μούσι έχει μακρύνει και έχω πάρει καινούργια πάνινα παπούτσια  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Συνημμένα

• 2757006-0.jpg
    2757006-0.jpg
    30,3 KB · Εμφανίσεις: 31
  • prodayu-motoroller-muravey-v-horoshem-sostoyanii-f2292123.jpg
    prodayu-motoroller-muravey-v-horoshem-sostoyanii-f2292123.jpg
    53,5 KB · Εμφανίσεις: 30
D

dude901123

Επισκέπτης
Το Τσερνοφτσί θα είναι ο τελευταίος σταθμός του οχήματος.Μετα απο το ρεβεγιόν στο Κισινιώφ το πολυτελέστατο όχημα θα πάει Τσερνοφτσί :2funny:.Το όχημα πηγαινει αργά για να βλέπετε καλητερα τη φύση  :2funny:.

Παντος τον RED στην ψευτιά δεν τον πιάνετε! Ειπε το αξεπέραστο ψέμα:Οτι μια Ουκρανη τελωνιακός στα σύνορα μπηκε στάμάξι του μαγευτηκες απο την ομορφιά του και αυτον την έβγαλε εξω και η τελωνιακός του πήρε τσιμπούκι  :2funny:  πιθανοτατα σε καμια τσόντα θα το είδε  :2funny:.

Ρε μπουμπούνα.. άσε να μιλήσει κανένας που ταξιδεύει και που γαμάει και κάτσε εσύ εκεί στο Πετροχώρι που σε έχει εξορίσει η οικογένεια σου να μιλάς για Salon και για κορίτσια που ντρέπονται να φωτογραφηθούν μαζί σου. Έχουμε σχεδόν φτάσει τις 30 σελίδες, έχεις γράψει 100 μηνύματα και τίποτα σχετικό που μπορεί να βοηθήσει κάποιον για πορνοτουρισμό στο Chernivcy. Μας τα έχεις κάνει τούμπανο με τα κόμπλεξ σου σχετικά με το άκυρο που έφαγες στη Μολδαβία και όλους αυτούς που καταδιώκεις και προσπαθείς να υποτιμήσεις. Τράβα να τους βρεις να τα πείτε προσωπικά. Εμείς γιατί πρέπει να τα ακούμε? Για ΟΠΑ, RED, Μολδαβία, γυναίκες με χρυσα δόντια και δεν ξέρω τι άλλο σου έχει κολήσει..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε μπουμπούνα.. άσε να μιλήσει κανένας που ταξιδεύει και που γαμάει και κάτσε εσύ εκεί στο Πετροχώρι που σε έχει εξορίσει η οικογένεια σου να μιλάς για Salon και για κορίτσια που ντρέπονται να φωτογραφηθούν μαζί σου. Έχουμε σχεδόν φτάσει τις 30 σελίδες, έχεις γράψει 100 μηνύματα και τίποτα σχετικό που μπορεί να βοηθήσει κάποιον για πορνοτουρισμό στο Chernivcy. Μας τα έχεις κάνει τούμπανο με τα κόμπλεξ σου σχετικά με το άκυρο που έφαγες στη Μολδαβία και όλους αυτούς που καταδιώκεις και προσπαθείς να υποτιμήσεις. Τράβα να τους βρεις να τα πείτε προσωπικά. Εμείς γιατί πρέπει να τα ακούμε? Για ΟΠΑ, RED, Μολδαβία, γυναίκες με χρυσα δόντια και δεν ξέρω τι άλλο σου έχει κολήσει..
Εσυ πηγαινεις πολυ συχνα εκει  :2funny:Ενάμιση χρόνο πριν είχες πάει ξανά  :2funny:.Τι να σου πω ζωάρα κάνεις  :2funny: :2funny: :2funny:
  Πέφτεις για ύπνο στις 22-22.30 ξυπνας τα χαράματα να πας στη δουλεια  :2funny: παίρνεις 800 το πολυ 1000 Ευρώ μισθό  :2funny: μια φορά το μήνα  :knockinb: City tour με 170 Ευρώ  :2funny: για γκόμενες στη Θεσσαλονίκη ουτε στα ονειρα σου  :2funny:.
  Και μια φορά τον ενάμιση χρόνο πηγαίνεις με το (σπορ) αμάξι 1400 κυβικα που το έχεις και με γκάζι  :rockon: στα πιό χά'ι' μέρη (Κισινιώφ,Τσερνοφτσί) για να περάσεις τεσσερις μέρες με μια 35χρονη χωριάτα  :2funny:
  Τι να σου πω ζηλεύω τη ζωή σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Συγγνώμη  :2funny: δεν σε είχα για τόσο αγράμματο! :2funny: Το πρεζόνι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ  :knockinb:!Δεν του σηκώνεται! :2funny:
  Όσο για τους ζητιάνους αν εβγαζαν 100-150 Ευρώ τη μέρα τότε θα γινόμασταν όλοι  :2funny:Θα ερχόμουν 2-3 μήνες το χρόνο Ελλάδα θα ζητιάνευα θα έφευγα με 9000-12000 Ευρώ και μετά θα ζούσα (χωρις πολλες σπαταλες) ενα χρόνο στη Ρωσσία  :2funny:
  Και εσυ δεν θα δουλευες στο Σινοχάρα να σε ζαλίζει να σε βάζει να γράφεις εδω για να τον υποστηρίξεις και να σου κάνει και τσιμπούκι κιόλας  :2funny:
Εκτός από σενάρια και παπαρολογία τίποτα άλλο κάτσε γράψε κανένα μυθιστόρημα καλύτερα. 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εκτός από σενάρια και παπαρολογία τίποτα άλλο κάτσε γράψε κανένα μυθιστόρημα καλύτερα. 
Μπα στο Πετρίτσι στην οδό Τσαρ Σημεών τι είναι και πας εκεί? :think:  :2funny: μηπως εχει γραφεια ο εργοδότης σου ο Σινοχάρας και σε στέλνει? :2funny: ή και αυτό της φαντασίας μου είναι? :think:.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Παιζει να ειμαι καλυτερα οικονομικα απο τον Σινοχάρα,  :2funny: και στο Πετριτσι δεν συχναζω, στην Σοφια εχω δικη μου εταιρεια πανω απο 17 χρονια

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
σινοχαρα μην εισαι μονοφαγας,στειλε μου καμια ντελιβερι οδυσσο χαχαχαχ.σημερα καλεσα μια κατο του μετριου γκομενα 27 που μιλουμε καποτε κοντακτε,να ερθει απο το ισμαηλ 6 ωρες στην οδυσσο.δεν θα πιστευεται τι μου ειπε,οσοι ξερουν απο ουκρανια δεν θα εκπλαγουν.μου εστειλε ενα λογαριασμο της καρτας της και λεει βαλε μου μεσα λεφτα να κοψω εισιτηριο για το τρενο χαχαχαχαχ.σκεφτειτε ακομα ειδε στο κοντακτε τις φοτο απο τα ταξιδια και την σπιταρωνα μου και δεν ειναι απο οτι φενεται διαθετιμενη να ερθει με 100 γριβνα να δει τον πριγιπα αν δεν της πληρωσω πρωτα το εισιτιριο με λεφτα στην καρτα χαχαχαχ.ακομα της γραφω στα ρωσικα και ξερει ποσα χρονια παω εκει.τις ειπα 100 στοιχειζει μολις ερθεις θα σου δωσω 600,το ιδιο εκανα και τελευταια με αλλη κοπελα.μολις μπηκε στο αυτοκινητο εδωσα το χρημα αμεσως για να δειξω οτι ενοω αυτα που προτεινα για αυτο  υγρανθηκε αμεσως το μουνακι της χαχαχαχ.καμια δεν σηκωνεται ετσι απλα για να γνωρισει τον οπειοδηποτε.μια αλλη μικρη που ειδε μαζι μου στο σκαυπ ο διμιτρακις πριν ενα μηνα ενω ηταν στο λεωφορειο και ερχοταν να με βρει,λιγο πριν φτασει επικεινωνουσε μια χαρα.μολις εφτασε χαθηκαν τα ιχνη της και δεν μου απαντουσε χαχαχαχ.ακομα αυτη με ηξερε και ξερει οτι δεν μπορουν να με συναγωνιστουν οι αφραγγοι που ηξερε οδυσσο.αλλα με εστησε και εκανε πλακα με την φιλη της μετα,μου το ειπε η αλλη δεν ξερω που κατεληξε αν και ηρθε οδυσσο.ο σινοχαρας διμητρακι δεν εφερνε ισως της γκομενες γιατι ειναι μονοφαγας και ισως ανησυχουσε οτι θα δεχονταν πυρινικη επιθεση απο τον μεγα καβλωλεον χαχαχαχα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιζει να ειμαι καλυτερα οικονομικα απο τον Σινοχάρα,  :2funny: και στο Πετριτσι δεν συχναζω, στην Σοφια εχω δικη μου εταιρεια πανω απο 17 χρονια
Καλά αυτό το σκέφτηκες πολυ για να το γράψεις?Ποιός τα έχασε γιά να τα βρεις εσύ :2funny: Ναι είσαι μεγιστάνας  :2funny: εφοπλιστής :2funny: Μήπως είσαι ο Ιβάν Σαββίδης? :2funny: :2funny: :2funny: Και ο ψεύτης μιλαγε για (σπορ) αμάξια,και οικονομικη άνεση και οτι εχει οσες γκόμενες θέλει στη Θεσσαλονίκη  :2funny: (χωρις να διευκρινισει οτι τους δίνει 170 Ευρώ για μια ώρα :2funny:) είδες όμως τελικά τι βγήκε  :2funny:.
  Θα απαντήσω με τα σοφά λόγια του Ιωσήφ στη γελοιότητα σας :Αχ να'χα τα λεφτά σας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σινοχαρα μην εισαι μονοφαγας,στειλε μου καμια ντελιβερι οδυσσο χαχαχαχ.σημερα καλεσα μια κατο του μετριου γκομενα 27 που μιλουμε καποτε κοντακτε,να ερθει απο το ισμαηλ 6 ωρες στην οδυσσο.δεν θα πιστευεται τι μου ειπε,οσοι ξερουν απο ουκρανια δεν θα εκπλαγουν.μου εστειλε ενα λογαριασμο της καρτας της και λεει βαλε μου μεσα λεφτα να κοψω εισιτηριο για το τρενο χαχαχαχαχ.σκεφτειτε ακομα ειδε στο κοντακτε τις φοτο απο τα ταξιδια και την σπιταρωνα μου και δεν ειναι απο οτι φενεται διαθετιμενη να ερθει με 100 γριβνα να δει τον πριγιπα αν δεν της πληρωσω πρωτα το εισιτιριο με λεφτα στην καρτα χαχαχαχ.ακομα της γραφω στα ρωσικα και ξερει ποσα χρονια παω εκει.τις ειπα 100 στοιχειζει μολις ερθεις θα σου δωσω 600,το ιδιο εκανα και τελευταια με αλλη κοπελα.μολις μπηκε στο αυτοκινητο εδωσα το χρημα αμεσως για να δειξω οτι ενοω αυτα που προτεινα για αυτο  υγρανθηκε αμεσως το μουνακι της χαχαχαχ.καμια δεν σηκωνεται ετσι απλα για να γνωρισει τον οπειοδηποτε.μια αλλη μικρη που ειδε μαζι μου στο σκαυπ ο διμιτρακις πριν ενα μηνα ενω ηταν στο λεωφορειο και ερχοταν να με βρει,λιγο πριν φτασει επικεινωνουσε μια χαρα.μολις εφτασε χαθηκαν τα ιχνη της και δεν μου απαντουσε χαχαχαχ.ακομα αυτη με ηξερε και ξερει οτι δεν μπορουν να με συναγωνιστουν οι αφραγγοι που ηξερε οδυσσο.αλλα με εστησε και εκανε πλακα με την φιλη της μετα,μου το ειπε η αλλη δεν ξερω που κατεληξε αν και ηρθε οδυσσο.ο σινοχαρας διμητρακι δεν εφερνε ισως της γκομενες γιατι ειναι μονοφαγας και ισως ανησυχουσε οτι θα δεχονταν πυρινικη επιθεση απο τον μεγα καβλωλεον χαχαχαχα.
Μηπως απλός δεν υπάρχουν  :2funny: οπως δεν υπάρχουν και του ψεύτη  :2funny:.
  Είχες πει οτι ο Σινοχάρας σου εδωσε το τηλεφωνο απο μια γκόμενα που σου ειπε οτι την  :knockinb: μια μερα για 400 Γκρίβνια και οταν την πηρες τηλεφωνο σου ζητησε 700 για μια ώρα  :think:.
  Είναι τελικά όλοι τους εδώ μέσα γιά κλάματα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom