Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Καλά αυτό το σκέφτηκες πολυ για να το γράψεις?Ποιός τα έχασε γιά να τα βρεις εσύ :2funny: Ναι είσαι μεγιστάνας  :2funny: εφοπλιστής :2funny: Μήπως είσαι ο Ιβάν Σαββίδης? :2funny: :2funny: :2funny: Και ο ψεύτης μιλαγε για (σπορ) αμάξια,και οικονομικη άνεση και οτι εχει οσες γκόμενες θέλει στη Θεσσαλονίκη  :2funny: (χωρις να διευκρινισει οτι τους δίνει 170 Ευρώ για μια ώρα :2funny:) είδες όμως τελικά τι βγήκε  :2funny:.
  Θα απαντήσω με τα σοφά λόγια του Ιωσήφ στη γελοιότητα σας :Αχ να'χα τα λεφτά σας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μηπως απλός δεν υπάρχουν  :2funny: οπως δεν υπάρχουν και του ψεύτη  :2funny:.
  Είχες πει οτι ο Σινοχάρας σου εδωσε το τηλεφωνο απο μια γκόμενα που σου ειπε οτι την  :knockinb: μια μερα για 400 Γκρίβνια και οταν την πηρες τηλεφωνο σου ζητησε 700 για μια ώρα  :think:.
   Είναι τελικά όλοι τους εδώ μέσα γιά κλάματα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
αυτο ειναι αληθεια χαχαχαχ,700 γριβνα ηταν 70 ευρο τοτε,400  40 ευρο.εγω προτεινα 500 γριβνα και ουτε που απαντησε καν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτο ειναι αληθεια χαχαχαχ,700 γριβνα ηταν 70 ευρο τοτε,400  40 ευρο.εγω προτεινα 500 γριβνα και ουτε που απαντησε καν.
Και κατι άλλο ειχες γράψει οτι ηταν συνέχεια στο Ελληνικό και καθόταν.Δεν τον ειδες καν να σηκωνεται να περπατάει!Και δεν τον είδες με καμία γκόμενα.Καθόταν και έδειχνε φωτογραφίες απο γκόμενες.Και όταν τον ρωτάγαν που είναι οι γκόμενες του έλεγε οτι πήγαν Σινεμά  :2funny:.
  Παλιά το σά'ι'τ δεν ηταν τόσο  :shit: και τότε είχε ζώα αλλά κραζόντουσαν άσχημα  :2funny:.Τωρα έχει γεμίσει φουκαράδες και ψεύτες που δεν τους απασχολει τόσο το  :knockinb:  :2funny: Πιό πολυ ενδιαφέρονται πως θα βγάλουνε λεφτά.Καμια σχεση με τους παλιους Πορνοτουρίστες!Τωρα αυτοι ειναι δυστηχώς ειδος προς εξαφάνιση :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Και κατι άλλο ειχες γράψει οτι ηταν συνέχεια στο Ελληνικό και καθόταν.Δεν τον ειδες καν να σηκωνεται να περπατάει!Και δεν τον είδες με καμία γκόμενα.Καθόταν και έδειχνε φωτογραφίες απο γκόμενες.Και όταν τον ρωτάγαν που είναι οι γκόμενες του έλεγε οτι πήγαν Σινεμά  :2funny:.
 Παλιά το σά'ι'τ δεν ηταν τόσο  :shit: και τότε είχε ζώα αλλά κραζόντουσαν άσχημα  :2funny:.Τωρα έχει γεμίσει φουκαράδες και ψεύτες που δεν τους απασχολει τόσο το  :knockinb:  :2funny: Πιό πολυ ενδιαφέρονται πως θα βγάλουνε λεφτά.Καμια σχεση με τους παλιους Πορνοτουρίστες!Τωρα αυτοι ειναι δυστηχώς ειδος προς εξαφάνιση :2funny:
Βασικά το Forum έχει γεμίσει από spamarismata.. άσχετους να μιλάνε για άσχετα πράγματα, να κουβαλάνε τα προσωπικά τους κόμπλεξ, τη βλακεία τους και να μη δίνουν καμία πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει.. Η αποθέωση του τίποτα. Το συγκεκριμένο forum ιδρυματοποιήθηκε από τον μπουχέσα που δεν βρίσκει σκύλους να του δώσουν καμιά πιπούλα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βασικά το Forum έχει γεμίσει από spamarismata.. άσχετους να μιλάνε για άσχετα πράγματα, να κουβαλάνε τα προσωπικά τους κόμπλεξ, τη βλακεία τους και να μη δίνουν καμία πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει.. Η αποθέωση του τίποτα. Το συγκεκριμένο forum ιδρυματοποιήθηκε από τον μπουχέσα που δεν βρίσκει σκύλους να του δώσουν καμιά πιπούλα.
Ασε Ελλαδα ηρθα και βλεπω την καταντια  :2funny: ντυμενος εντελως απλα και ειμαι σαν Λόρδος μπροστα τους.Και μιλαμε για την πρωτευουσα δεν μπορω να φανταστω τα αλλα μεέρη  :huh: μου θυμιζει το ολο σκηνικο τη Ρωσσια τα ετη 1994-1995 .
      Τους βλεπω ολους μς κατι αυτοκινητα σαν το δικο σου ταλαιπωρημενους σαν και σενα .Οι γκομενες κοιτανε πιθανοτατα γιατι φενομαι οτι δεν ερχομαι απο το εξωτερικο.
    Εκανες το καλητερο πραγμα που κρυφτηκες  :2funny: γιατι μετα θα σε εκραζα ασχημα θα γινοσουν ακομα πιο ρεζιλι  :2funny: θα γελαγε ο κοσμος μαζι σου οπως γελαει με τα καμακια της Μολδαβιας :2funny:.Εχει πλακα μαζι σου που στην Ελλαδα μπορει να θεωρησε προνομιουχος επειδη εχεις δουλεια και παιρνεις ενα μισθο :2funny:.

D

dude901123

Επισκέπτης
Ασε Ελλαδα ηρθα και βλεπω την καταντια  :2funny: ντυμενος εντελως απλα και ειμαι σαν Λόρδος μπροστα τους.Και μιλαμε για την πρωτευουσα δεν μπορω να φανταστω τα αλλα μεέρη  :huh: μου θυμιζει το ολο σκηνικο τη Ρωσσια τα ετη 1994-1995 .
      Τους βλεπω ολους μς κατι αυτοκινητα σαν το δικο σου ταλαιπωρημενους σαν και σενα .Οι γκομενες κοιτανε πιθανοτατα γιατι φενομαι οτι δεν ερχομαι απο το εξωτερικο.
    Εκανες το καλητερο πραγμα που κρυφτηκες  :2funny: γιατι μετα θα σε εκραζα ασχημα θα γινοσουν ακομα πιο ρεζιλι  :2funny: θα γελαγε ο κοσμος μαζι σου οπως γελαει με τα καμακια της Μολδαβιας :2funny:.Εχει πλακα μαζι σου που στην Ελλαδα μπορει να θεωρησε προνομιουχος επειδη εχεις δουλεια και παιρνεις ενα μισθο :2funny:.

Μετά από πολύ σκέψη και συζήτηση με συναγωνιστές που θέλουν να διατηρηθεί η ανωνυμία τους ήρθε ο καιρός να πω την αλήθεια..
Είμαι πολύ μικρός, φτωχός και άσχημος για να αγγίξω την τελειότητα σου. Σε ζηλεύω, δεν μπορώ να σε φτάσω. Κάθε μέρα ξυπνάω και σκέφτομαι.. πότε θα μπορέσω να πλησιάσω τα standart που εσύ μεγάλε Δημήτρη έχεις θεσπίσει, κάτι ως ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, ώστε να αναρριχηθώ από το πάτωμα της θλίψης που βρίσκομαι.
Εγώ ο μπαρμπά-Θωμάς της Μολδαβίας πέφτω στα πόδια σου και ζητώ να με συγχωρέσεις που τόλμησα να αντιπαρατεθώ μαζί σου. Σε παρακαλώ δώσε μου μια ευκαιρία.. Μια τελευταία ευκαιρία..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μετά από πολύ σκέψη και συζήτηση με συναγωνιστές που θέλουν να διατηρηθεί η ανωνυμία τους ήρθε ο καιρός να πω την αλήθεια..
Είμαι πολύ μικρός, φτωχός και άσχημος για να αγγίξω την τελειότητα σου. Σε ζηλεύω, δεν μπορώ να σε φτάσω. Κάθε μέρα ξυπνάω και σκέφτομαι.. πότε θα μπορέσω να πλησιάσω τα standart που εσύ μεγάλε Δημήτρη έχεις θεσπίσει, κάτι ως ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, ώστε να αναρριχηθώ από το πάτωμα της θλίψης που βρίσκομαι.
Εγώ ο μπαρμπά-Θωμάς της Μολδαβίας πέφτω στα πόδια σου και ζητώ να με συγχωρέσεις που τόλμησα να αντιπαρατεθώ μαζί σου. Σε παρακαλώ δώσε μου μια ευκαιρία.. Μια τελευταία ευκαιρία..
Συγχωρεμένος :2funny: Το πρωτο δωρο που ειναι ενα τριημερο στο Κισινιωφ με ρεβεγιον στο ΟΠΑ με τα καμακια το κερδισε ο ΡΕΝΤ με την τρομερη ιστορια οτι η Ουκρανη τελωνιακος του εκανε τσιμπουκι μες το αμαξι οταν περναγε τα συνορα  :2funny:.Μπορεις να κερδισεις το δευτερο δωρο που ειναι γεύμα με το Σινοχαρα και μαθηματα καμακιου καθως και ντυσίματος απο το Σινοχάρα  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Συγχωρεμένος :2funny: Το πρωτο δωρο που ειναι ενα τριημερο στο Κισινιωφ με ρεβεγιον στο ΟΠΑ με τα καμακια το κερδισε ο ΡΕΝΤ με την τρομερη ιστορια οτι η Ουκρανη τελωνιακος του εκανε τσιμπουκι μες το αμαξι οταν περναγε τα συνορα  :2funny:.Μπορεις να κερδισεις το δευτερο δωρο που ειναι γεύμα με το Σινοχαρα και μαθηματα καμακιου καθως και ντυσίματος απο το Σινοχάρα  :2funny:

Σε ευχαριστώ!! Νιώθω πραγματικά πως με άγγιξε η τύχη να μου κάνεις τέτοια τιμή!!

Δημήτρη σε ευχαριστώ..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σε ευχαριστώ!! Νιώθω πραγματικά πως με άγγιξε η τύχη να μου κάνεις τέτοια τιμή!!

Δημήτρη σε ευχαριστώ..
Σημερα ο ΒΛΑΚΜΑΝ παντος σας ξεπερσε ολους  :2funny:εγραψε οτι πηγε στο Ποζναν μαυτον τον γελοιο Αμερικανο,Αγγλο ή τι διαολο ειναι και ο Αμερικανος εμεινε αναυδος οταν ειδε με τι ευκολια ο ΒΛΑΚΜΑΝ καμακωνε  :jerking: :2funny: Ισως παρει το πρωτο βραβειο ψευτιας ο ΒΛΑΚΜΑΝ  :2funny: Αν και η ιστορια του ΡΕΝΤ ειναι πολυ πιο  :jerking: βεβαια υπαρχει και ο Σινοχαρας με της κατεβασμενες φωτογραφιες απο το ιντερνετ  :2funny:Η μαχη θα ειναι δυσκολη :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Σημερα ο ΒΛΑΚΜΑΝ παντος σας ξεπερσε ολους  :2funny:εγραψε οτι πηγε στο Ποζναν μαυτον τον γελοιο Αμερικανο,Αγγλο ή τι διαολο ειναι και ο Αμερικανος εμεινε αναυδος οταν ειδε με τι ευκολια ο ΒΛΑΚΜΑΝ καμακωνε  :jerking: :2funny: Ισως παρει το πρωτο βραβειο ψευτιας ο ΒΛΑΚΜΑΝ  :2funny: Αν και η ιστορια του ΡΕΝΤ ειναι πολυ πιο  :jerking: βεβαια υπαρχει και ο Σινοχαρας με της κατεβασμενες φωτογραφιες απο το ιντερνετ  :2funny:Η μαχη θα ειναι δυσκολη :2funny:

Δημήτρη οι καιροί είναι χαλεποί. Έρχεται η στιγμή όπου και αυτοί σαν κι εμένα θα ζητήσουν συγχώρεση. Σε φαντάζομαι στην Αθήνα να μπαινοβγαίνεις στα μαγαζιά και όλα τα βλέμματα να είναι πάνω σου. Οι γυναίκες να ντρέπονται να ζητήσουν το τηλέφωνό σου. Μόνο όσες είναι από Πλάκα και ζουν σε δικό τους νεοκλασικό, παλιές αθηναίες, και μερικές με βίλες σε Κηφισιά και βόρεια προάστεια και Γλυφάδα έχουν ελπίδες να τις κοιτάξεις.
Υποθέτω πως έχεις νοικιάσει λιμουζίνα για να σε κυκλοφορεί μόνο σε μέρη όπου υπουργοί και μέλη της υψηλής κοινωνίας πηγαίνουν..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δημήτρη οι καιροί είναι χαλεποί. Έρχεται η στιγμή όπου και αυτοί σαν κι εμένα θα ζητήσουν συγχώρεση. Σε φαντάζομαι στην Αθήνα να μπαινοβγαίνεις στα μαγαζιά και όλα τα βλέμματα να είναι πάνω σου. Οι γυναίκες να ντρέπονται να ζητήσουν το τηλέφωνό σου. Μόνο όσες είναι από Πλάκα και ζουν σε δικό τους νεοκλασικό, παλιές αθηναίες, και μερικές με βίλες σε Κηφισιά και βόρεια προάστεια και Γλυφάδα έχουν ελπίδες να τις κοιτάξεις.
Υποθέτω πως έχεις νοικιάσει λιμουζίνα για να σε κυκλοφορεί μόνο σε μέρη όπου υπουργοί και μέλη της υψηλής κοινωνίας πηγαίνουν..

Εχει νοικιάσει λιμουζίνα αλλά άμα τον πιάσει κόψιμο σταματά και βγαίνει έξω στο δρόμο για να ρίξει ένα χέσιμο να πούμε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δειχνουν ενδιαφερον αλλα η διαφορα νοοτροπιας ειναι πολυ διαφορετικη.Θεωρειται εξωπραγματικο για μια γυναικα στην Ελλαδα οτι θα εχεις και αλλες ταυτοχρονα :rockon:.Η διαφορα με πρωτα ειναι οτι ΜΙΑ γκομενα μπορεις να βγαλεις και να εχεις.Δεν το βλεπω να ειναι δυσκολο τωρα (Δε μιλαω βεβαια για τέρατα της φυσεως  :2funny: αυτοι ειναι για  :2funny: ή για κλαματα).Ενω πρωτα ουτε αυτην δεν μπορουσες να εχεις!Το θεμα ειναι αξιζει τον κοπο?
  Ενα αλλο θετικο ειναι οτι εχουν ριξει της απαιτησεις τους παρα πολυ.Οσο για το στάτους δεν πολυ ειδα να νιαζονται.Αυτο δηλαδη της Ρωσσιας (ντυσιμο,κινητο,αμαξι,σπιτι)δεν βλεπω να υπαρχει τοσο.Η σημερινη Ελλαδα μου θυμιζει Μολδαβια.Θα γραψω αναλυτικα στο Thread της Ρωσσιας οταν βρω χρονο ή οταν γυρισω

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Ρε συ γιατι οταν οι αλλοι σε φτυνουν εσύ πάντα νομίζεις ότι βρέχει  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε συ γιατι οταν οι αλλοι σε φτυνουν εσύ πάντα νομίζεις ότι βρέχει  :2funny:
Αυτομτο εγραψε και το τέρας της φύσεως  :think:υποπτό.
  Και το τέρας να μην είσαι πρεπει να εισαι ο καθαρα Ελληνας Πιρφόρος  :2funny: Αφου τα ζωα της Μολδαβιας και αυτοιοι κατακαημενοι στην ουρά σου φενονται για ανεβασμένοι εγω τι να πω?Ενας αλλος μου ειπε ο Ελληνας μεταναστης εδω δεν ειναι χάλιας  :2funny: Αν εισαι στο επιπεδο τους εγω τι να πω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Αυτομτο εγραψε και το τέρας της φύσεως  :think:υποπτό.
  Και το τέρας να μην είσαι πρεπει να εισαι ο καθαρα Ελληνας Πιρφόρος  :2funny: Αφου τα ζωα της Μολδαβιας και αυτοιοι κατακαημενοι στην ουρά σου φενονται για ανεβασμένοι εγω τι να πω?Ενας αλλος μου ειπε ο Ελληνας μεταναστης εδω δεν ειναι χάλιας  :2funny: Αν εισαι στο επιπεδο τους εγω τι να πω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημήτρη Θεσσαλονίκη θα έρθεις? Θέλω να δεις την πόλη μας, τις γυναίκες εδώ και να προβείς σε μια λεπτομερή συγκριτική αναφορά σχετικά με Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Αγ.Πετρούπολη-Κισινάου-Οδησσό.
Επίσης θα ήθελα να σε παρατηρήσω όταν θα κυκλοφορήσεις στο κέντρο και θα μπαίνεις μέσα στα μαγαζιά πόσα βλέμματα θα τραβήξεις με το ντύσιμο και το αυτοκρατορικό σου ύφος.
Επίσης μια σημαντική ανάλυση και πάλι συγκριτική μπορεί να αφορά το επίπεδο των πληρωμένων υπηρεσιών εδώ σε σχέση με τις υπόλοιπες πόλεις. Δημήτρη θέλω να το σκεφτείς να έρθεις, γιατί μια τέτοια ανάλυση από έναν τόσο έμπειρο πολεμιστή λείπει από την πόλη μας. Θα μπορούσες να αφήσεις το στίγμα σου και οι μελλοντικές γενιές να βασίζονται πάνω στις αναλύσεις σου.
Μάλιστα θα μπορούσες να προταθείς στο αντίστοιχο Θρεντάκι ως επίτιμος πρόεδρος και να αυξήσεις το ενδιαφέρον όλων μας ενώνοντας μας σαν μια γροθιά.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Δημήτρη Θεσσαλονίκη θα έρθεις? Θέλω να δεις την πόλη μας, τις γυναίκες εδώ και να προβείς σε μια λεπτομερή συγκριτική αναφορά σχετικά με Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Αγ.Πετρούπολη-Κισινάου-Οδησσό.
Επίσης θα ήθελα να σε παρατηρήσω όταν θα κυκλοφορήσεις στο κέντρο και θα μπαίνεις μέσα στα μαγαζιά πόσα βλέμματα θα τραβήξεις με το ντύσιμο και το αυτοκρατορικό σου ύφος.
Επίσης μια σημαντική ανάλυση και πάλι συγκριτική μπορεί να αφορά το επίπεδο των πληρωμένων υπηρεσιών εδώ σε σχέση με τις υπόλοιπες πόλεις. Δημήτρη θέλω να το σκεφτείς να έρθεις, γιατί μια τέτοια ανάλυση από έναν τόσο έμπειρο πολεμιστή λείπει από την πόλη μας. Θα μπορούσες να αφήσεις το στίγμα σου και οι μελλοντικές γενιές να βασίζονται πάνω στις αναλύσεις σου.
Μάλιστα θα μπορούσες να προταθείς στο αντίστοιχο Θρεντάκι ως επίτιμος πρόεδρος και να αυξήσεις το ενδιαφέρον όλων μας ενώνοντας μας σαν μια γροθιά.
Θα έρθει μόνο αν ο δήμαρχος του παραδώσει το κλειδί της πόλης  :2funny:  Πολλά σιρόπια τυπε ,  :think: κάτι του ετοιμάζεται του Μήτσου  :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θα έρθει μόνο αν ο δήμαρχος του παραδώσει το κλειδί της πόλης  :2funny:  Πολλά σιρόπια τυπε ,  :think: κάτι του ετοιμάζεται του Μήτσου  :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Καλά έτσι και πάει να χέσει ο Δημητράκης Θεσσσαλονίκη ή να γαμήσει καμιά γάτα δεν τον βλέπω καλά.Οι Μακεδόνες δεν είναι άνετοι όπως οι χαμουτζήδες όπως αποκαλούν τους Αθηναίους.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ασε σημερα βοηθησα ενα Θεσσαλονικιο στη Φυλης δεν με γνωρισε απλοςνμε ρωτησε σχετικα με τα Μπουρδελάκια της Αθηνας και του εδωσα πληροφοριες.Ξερεις πόσοι φιλοι μου Θεσσαλονικεις ερχονται Αθηνα για να πανε στα Μπουρδελακια,και πόσους Θεσσαλονικιους συνανταω Φυλης και Μεταξουργειο!Ολοι λενε οτι στη Θεσσαλονικη ειναι  :shit: σε αυτο το θέμα.Στο βαρδάρη εχειμκατι 40χρονες.
    Αφου ολοι ερχονται Αθήνα εγω θα παω Θεσσαλονικη? :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης

Φίλε Νύκτερε ξέρεις πως ο Δημήτρης είναι βαθύς γνώστης.. Γιατί να χάσουμε μια ευκαιρία να κλέψουμε λίγη από τη λάμψη του τώρα που τον έχουμε τόσο κοντά μας? Γιατί να μην κάτσουμε και εμείς κάτω από το φως της γνώσης του, να λουστούμε και να βγούμε μέσα από το σκοτάδι της θλίψης και της μιζέριας που μας έχει κατακλύσει?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παρε και το σπορ αμαξι σου  :2funny: το ειδα σημερα και  :2funny:
  Πλακα πλακα αν πηγες με κανα τετοιο Ουκρανια και αν εισαι εμφανησιακα χάλια ειναι πολυ πιθανον να σου εκανε η Ουκρανη οτι και η Ρωσσιδα του φιλου που την καλεσε Ελλαδα και δεν τον αφησε να της πιασει ουτε τομχεράκι.Με τη διαφορα οτι αυτος μας ειπε την αληθεια

Συνημμένα

• 11267304_1033197880026235_972736707_n.jpg
    11267304_1033197880026235_972736707_n.jpg
    90,2 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 11297910_1033197820026241_1386922124_n.jpg
    11297910_1033197820026241_1386922124_n.jpg
    82,1 KB · Εμφανίσεις: 22

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom