Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Με τις μαλακίες που διαβάζω θα μπώ στα Mamba και στα άλλα dating sites και θα αρχίσω τη συζήτηση με μερικές ντέβουσκες πως σκοπέυω να πάω με το σπόρ αμάξι μου για διακοπές εκεί και αν θέλουν να με συναντήσουν.. Να δούμε τι ψάρια θα πιαστούν...Αν δεχτούν να με συναντήσουν, τότε θα πω πως κάτι μου έτυχε...
Αν δεν διαφωνείς φίλε Dirty και σου χαλάσω τη πιάτσα...

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
φιλε ρολογα ακομα και με μενα που βλεπουν φοτο οτι λεω αληθεια και δεν απαντανε οι πιο πολλες απο ιτερνετ η οσες απαντανε θελουν εισιτιρια και λεφτα προκαταβολικα ,βαλε μου στην καρτα η λενε μαλακιες.τον ρωτησα σε πεια σαιτ μπαινει καμια απαντη οδση αν και ειμαι σιγουρος μαμπα,μαιλ ρυ.αν του πω θα παω εκει σιγουρα θα με αποφθγει.ασ ερθει κιεβο η οδυσσο να μου πουληση φιδια.θα τον βαλω σε μια αποθηκη χωρισ  φωτα να κανει παρεα  σε ποντικια 2 μερες.αλλος ελληνας και ο διμητρακις ξερει τι λεω χαχαχαχ

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Με τις μαλακίες που διαβάζω θα μπώ στα Mamba και στα άλλα dating sites και θα αρχίσω τη συζήτηση με μερικές ντέβουσκες πως σκοπέυω να πάω με το σπόρ αμάξι μου για διακοπές εκεί και αν θέλουν να με συναντήσουν.. Να δούμε τι ψάρια θα πιαστούν...Αν δεχτούν να με συναντήσουν, τότε θα πω πως κάτι μου έτυχε...
Τι μιζέρια ... Όλες στις φωτογραφίες πολύ μίζερες και μέχρι τα 25 είναι με παιδιά....
Τι επιτυχία είχε ο Dirty? 3 σε 4 μέρες?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
φιλε ρολογα ακομα και με μενα που βλεπουν φοτο οτι λεω αληθεια και δεν απαντανε οι πιο πολλες απο ιτερνετ η οσες απαντανε θελουν εισιτιρια και λεφτα προκαταβολικα ,βαλε μου στην καρτα η λενε μαλακιες.τον ρωτησα σε πεια σαιτ μπαινει καμια απαντη οδση αν και ειμαι σιγουρος μαμπα,μαιλ ρυ.αν του πω θα παω εκει σιγουρα θα με αποφθγει.ασ ερθει κιεβο η οδυσσο να μου πουληση φιδια.θα τον βαλω σε μια αποθηκη χωρισ  φωτα να κανει παρεα  σε ποντικια 2 μερες.αλλος ελληνας και ο διμητρακις ξερει τι λεω χαχαχαχ
Έτσι είναι.. Αυτές δεν είναι γυναίκες... Λογιστικές μηχανές είναι.. Μόνο μεθυσμένες πλησιάζουν το γυναικείο ον.. Και ο τύπος μάλιστα λέει πως τις ανεβάζει στο ξενοδοχείο μεσημέρι(αλλιώς δεν γίνεται 4σε3 μέρες) και τις  :knockinb: ξεμέθυστες... :rockon:
Πιστευω εξ αρχής πως τα παραλέει και επειδή ο Δημητράκης του την είπε ωμά και το θεώρησε προσβλητικό έχει μπεί σε έναν φαυλο κύκλο αποδείξεως ανυπόστατων πραγμάτων..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έτσι είναι.. Αυτές δεν είναι γυναίκες... Λογιστικές μηχανές είναι.. Μόνο μεθυσμένες πλησιάζουν το γυναικείο ον.. Και ο τύπος μάλιστα λέει πως τις ανεβάζει στο ξενοδοχείο μεσημέρι(αλλιώς δεν γίνεται 4σε3 μέρες) και τις  :knockinb: ξεμέθυστες... :rockon:
Πιστευω εξ αρχής πως τα παραλέει και επειδή ο Δημητράκης του την είπε ωμά και το θεώρησε προσβλητικό έχει μπεί σε έναν φαυλο κύκλο αποδείξεως ανυπόστατων πραγμάτων..

Αυτά που περιγράφει ο Dirty τα πετυχαίνεις άνετα με λίγο σπονσοριλίκι(100 ευρώ στην κάθε γκόμενα).Χωρίς λεφτά για Ουκρανία το θεωρώ σχεδόν αδύνατο.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Σαντανσκι εξωτικο μερος!!!! πανε κατι φτωχομπινεδες απο β ελλαδα για ψωνια μαιμουδες κ οδοντιατρο :2funny:  :2funny: :2funny:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
μονο ο διμιτρακις γαμαι τιπε
αντε κι ο μαροκινος μαιμουδατερ

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κάνουν τέτοια ζημιά οι Αλβανοί στη Ρόδο?
Αυτή τη στιγμή βλέποντας το 80-90% το τουριστών να περνάει από μπροστά μου υπάρχει τρομερή έλλειψη έστω και μεσαίων εμφανισιακά τουριστριών...
Προχτές είπα να ρίξω πολύ στάνταρ με μια Γερμανίδα μπάζο αλλά η φίλη της το αρχίμπαζο  κόλησε σε ένα έκτρωμα και την ξαπόστειλα και τη "δικιά μου"..
Θυμάσαι το ξέχεσμα επίσης στη ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ από το Πέρμ...

Τα εκτρώματα των Βαλκανίων δυστηχώς ρυθμίζουν καταστάσεις...

Αυτό που λέγαμε χτές ήταν πως τα μπάζα πάνε στους ...οικοδόμους ;)  

D

dude901123

Επισκέπτης
Οικονομικό-κοινωνικές αναλύσεις έγιναν ή όχι ακόμη..? βαριέμαι να σας διαβάζω.. σε όλα τα forum μπαίνετε και περιφέρετε τη Δημητρομιζέρια σας.. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι για να γαμήσεις Μολδαβή, Ουκρανή, Ρουμάνα, Βουλγάρα χρειάζεσαι χρήματα? Εννοώ όχι για τα έξοδα της βόλτας, του φαγητού και της διασκέδασης? Για να τις πείσετε να τις πηδήξετε?? Δίνετε 100άρια? Και γιατί να τρέχετε ταξίδια αν είναι έτσι, δεν έχει πουτάνες στα χωριά σας? Έλεος.. Ρε Χάρη.. μιλάς και ρώσικα.., αγόρι μου. Τέλος Ιουνίου θα ξαναπάω.. αν δεν θέλεις να πληρώνεις στο είχα πει και την άλλη φορά.. έλα μια βόλτα. Μην γίνεσαι Πορνοηλίθιος με χορηγίες και μαλακίες σαν τον άλλο που πηγαίνει μόνο στα sallon. Λίγο εμφανίσημος να είσαι, η Ουκρανική επαρχία τώρα με τον πόλεμο προσφέρει άπειρες ευκαιρίες.
Όσο για το Sandaski.. όντως παντού γύφτοι, λίγοι Βούλγαροι και Έλληνες βλαχοεπιχειρηματίες. Όσοι ενδιαφέρονται να βρουν πουτάνες ή να κάνουν καμάκι εκεί θα χάσουν το χρόνο τους. Εγώ πάλι έφτασα βράδυ, έριξα τα τεμάχια μου και το πρωί στις 11 το κορίτσι πήρε το λεωφορείο για Σόφια. Ιδανικό μέρος για τη δουλειά του.
Γυμνάστρια η κιουρία.. Το πιο σφιχτό 3αράκι βυζί που έχω δει.. Αλλά τι λέω τώρα. Σας χαλάω το παραμύθι και το χόρτο που αναμασάτε. Για τους αμφισβητίες οι φωτογραφίες είναι σε αυτό το Hotel

Συνημμένα

• DSC01999_opt.jpg
    DSC01999_opt.jpg
    55,7 KB · Εμφανίσεις: 28
  • DSC01995_opt.jpg
    DSC01995_opt.jpg
    65,7 KB · Εμφανίσεις: 37
D

dude901123

Επισκέπτης
Περιμένω με αγωνία τις αναλύσεις σας.. Γέροι στα καφενεία πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν. Άλλωστε ο ορισμός της μιζέριας δεν είναι να κάθεσαι στον υπολογιστή σου και να προσπαθείς να βρεις ελαττώματα σε σχέση με τη γκόμενα, το μέρος, τη φωτογραφία, το αυτοκίνητο αντί να δημιουργείς τις δικές σου εμπειρίες?

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Οικονομικό-κοινωνικές αναλύσεις έγιναν ή όχι ακόμη..? βαριέμαι να σας διαβάζω.. σε όλα τα forum μπαίνετε και περιφέρετε τη Δημητρομιζέρια σας.. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι για να γαμήσεις Μολδαβή, Ουκρανή, Ρουμάνα, Βουλγάρα χρειάζεσαι χρήματα? Εννοώ όχι για τα έξοδα της βόλτας, του φαγητού και της διασκέδασης? Για να τις πείσετε να τις πηδήξετε?? Δίνετε 100άρια? Και γιατί να τρέχετε ταξίδια αν είναι έτσι, δεν έχει πουτάνες στα χωριά σας? Έλεος.. Ρε Χάρη.. μιλάς και ρώσικα.., αγόρι μου. Τέλος Ιουνίου θα ξαναπάω.. αν δεν θέλεις να πληρώνεις στο είχα πει και την άλλη φορά.. έλα μια βόλτα. Μην γίνεσαι Πορνοηλίθιος με χορηγίες και μαλακίες σαν τον άλλο που πηγαίνει μόνο στα sallon. Λίγο εμφανίσημος να είσαι, η Ουκρανική επαρχία τώρα με τον πόλεμο προσφέρει άπειρες ευκαιρίες.
Όσο για το Sandaski.. όντως παντού γύφτοι, λίγοι Βούλγαροι και Έλληνες βλαχοεπιχειρηματίες. Όσοι ενδιαφέρονται να βρουν πουτάνες ή να κάνουν καμάκι εκεί θα χάσουν το χρόνο τους. Εγώ πάλι έφτασα βράδυ, έριξα τα τεμάχια μου και το πρωί στις 11 το κορίτσι πήρε το λεωφορείο για Σόφια. Ιδανικό μέρος για τη δουλειά του.
Γυμνάστρια η κιουρία.. Το πιο σφιχτό 3αράκι βυζί που έχω δει.. Αλλά τι λέω τώρα. Σας χαλάω το παραμύθι και το χόρτο που αναμασάτε. Για τους αμφισβητίες οι φωτογραφίες είναι σε αυτό το Hotel

τωρα αυτη η θολουρα που δεν δειχνει τιποτε  :think:!!!ειναι φωτογραφια απο γκομενα γυμναστρια τουμπανο ή καμμια μπαζο γρια  :uglystupid:??? βαλε φωτο καθαρες και ασε τα φιδια  :jerking:
μονο μια τυπε ???εσυ βαρας καθε φορα 4 γκομενες στις 3 ημερες...και χωρις λεφτα!!! :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

τυπε καλα τα λες μοιαζει στον λαζαρ ανγκελοφ στην φωτο η γκομενα,φαινεται καθαρα οτι ειναι γυμναστρια  :grin:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
τωρα αυτη η θολουρα που δεν δειχνει τιποτε  :think:!!!ειναι φωτογραφια απο γκομενα γυμναστρια τουμπανο ή καμμια μπαζο γρια  :uglystupid:??? βαλε φωτο καθαρες και ασε τα φιδια  :jerking:
μονο μια τυπε ???εσυ βαρας καθε φορα 4 γκομενες στις 3 ημερες...και χωρις λεφτα!!! :rockon:
αντι να κραζις πες ποσα τακσιδια εχις κανι τελεφτεα κε τι εχις γαμισι;;;;
οκ ιχες δικιο στιν πολονια αλλα τορα το γαμας το θεμα
το αν ινε 2 ι 3 ι 4 ι 14 δεν με νιαζι καθολου
το θεμα ινε οτι γαμι
εστο κε μπαζα οπος λες
εσι αρχιδια γαμας
μονο κραζις
μια ουκρανι γαμισες ολη κι ολι κε ισε και χαντερ ντεβουσκον
αρχιδια καπαμα

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Αυτή τη στιγμή βλέποντας το 80-90% το τουριστών να περνάει από μπροστά μου υπάρχει τρομερή έλλειψη έστω και μεσαίων εμφανισιακά τουριστριών...
Προχτές είπα να ρίξω πολύ στάνταρ με μια Γερμανίδα μπάζο αλλά η φίλη της το αρχίμπαζο  κόλησε σε ένα έκτρωμα και την ξαπόστειλα και τη "δικιά μου"..
Θυμάσαι το ξέχεσμα επίσης στη ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ από το Πέρμ...

Τα εκτρώματα των Βαλκανίων δυστηχώς ρυθμίζουν καταστάσεις...

Αυτό που λέγαμε χτές ήταν πως τα μπάζα πάνε στους ...οικοδόμους ;)  

απαγορεβετε να γαμαν αλι εκτος τον ελλινον στην ροδο;;;

και γιατη τα μπαζα να μινουν αγαμιτα;;;
ψιχι δεν εχουν;;
μουνακι κολαρακι και στοματακι;;;  :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι να πω,εχεις δίκιο στη φωτογραφια φένονται όλα  :2funny:Δε νομιζω οτι θα υπαρξει εστω και ένας που να μην  :2funny: :2funny: :2funny: μαζι σου μετα απο αυτες της φωτο που μας έβαλες.Καλά εσυ έγραφες οτι τρελενονται να φωτογραφίζονται και τωρα δεν σου κάθονται να της βγαλεις φωτογραφία? :2funny: Χτες δεν σε έκραξα εγω αλλα ολοι οι άλλοι  :2funny: Εγω με το που έγραψες για Μολδαβία αυτα τα εξωπραγματικα νομιζα οτι μπορεί να εισαι καποιος φίλος απο τα (καμάκια) του ΟΠΑ και πηγαινες να τους υποστηριξεις  :2funny:.Οταν κρυβόσουν κατάλαβα οτι 100% γράφεις  :jerking:  :2funny:.
 Σχετικα με της Μολδαβές για να σου κάτσουν πρέπει να δούνε οτι θα κάνεις σχέση μαζι του,οτι έχουνε μέλλον μαζί σου.Ενα πολυ καλο ποσοστό για Μολδαβία ειναι 2-3 μέτριες αν πας για 20 μέρες.Το πιθανοτερο ειναι να  :knockinb: μια και να σου γινει βάρος μετα και να μην μπορεις να την διωξεις.Ολα αυτα που λες εσυ ειναι της φαντασίας σου  :2funny:.
  Τωρα σχετικα με αυτα που λεω εγω.Επιβεβαιωθηκα για μια ακόμα φορά χτες....μιλαγα στο Σκά'ι'π με τον Χάρη,και μου είπε οτι ρώτησε την τρελλή τι θέλει να της φέρει που θα παει Οδησσό?Αυτη του κλάφτηκε οτι με τον αντρα της τα πάνε σαν το σκύλο με τη γάτα και του είπε οτι θέλει ενα διαμέρισμα στην Αγία Πετρούπολη!Και του απάντησα:Σκεψου να ειχες διαμερισμα στην Αγία Πετρούπολη!Η τρελλή θα σε κυνηγούσε  :).
  Εγω σας εχω πει χιλιάδες φορές οτι οι γκομενες σε αυτα τα μέρη κοιτάνε το στάτους που έχει ο αντρας μαζι με την εμφάνιση φυσικά.Αυτά που μας λεει ο ψεύτης είναι της φαντασίας του ,και φυσικα δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα!
  Αν καποιος ερθει εδω ντυμενος οπως ντυνονται στην Ελλάδα το πιθανοτερο ειναι να μην γυρισουν να τον κοιταξουν,αν επιμενει (οπως ο Ελληνας Μετανάστης τότε) οι γκόμενες μπορει να φωναξουν το σεκιουριτά  :2funny:.

τυπε καλα τα λες μοιαζει στον λαζαρ ανγκελοφ στην φωτο η γκομενα,φαινεται καθαρα οτι ειναι γυμναστρια  :grin:
Γαμήστρια είναι όχι γυμνάστρια  :2funny: :2funny: :2funny:.Υπαρχουν 2 εκδοχές η πρωτη και πιθανότερη (99%) να εβαλε τιποτα φωτο που βρήκε απο το ιντερνέτ :2funny: .Η δεύτερη εκδοχή (1%) να είναι καμιά βίζιτα απο το Σαντάνσκι που πλήρωσε για να  :knockinb:  :2funny:.Παντος φένεται πολυ ψωμομένη  :2funny: Ισως ειναι αρσιβαριστρια  :2funny: ή σαν την Σακοράφα πετάει ακόντιο  :2funny:.
  Καλά που έχουμε αυτόν τον κακομοίρη για να γελάμε με την κατάντια του και τα ψέματα του :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Ρε Πορνοκτηνοβάτη βάλε εσύ μια κατσίκα η ένα πεπόνι να κάνετε καμία κόντρα  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το μπου ειναι μαγικο τυπε  :2funny:
Ο ψεύτης πάντος έχει τη μεγαλήτερη πλάκα  :2funny: καθώς και τα ζώα του ΟΠΑ  :2funny: πρέπει να ψάξετε παρα πολυ για να βρείτε τέτοιους μεγαλους γαμιάδες  :2funny:Παρτε και το αρνί  :2funny:
  Αξίζει να παει κανεις εκει για να πεθάνει στα γέλια μαζι τους  :2funny:

Συνημμένα

• psino-arni-stin-souvla.jpg
    psino-arni-stin-souvla.jpg
    148,7 KB · Εμφανίσεις: 31

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom