Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
................. 

Συνημμένα

• Γέροι-του-muppet-show.jpg
    Γέροι-του-muppet-show.jpg
    32,3 KB · Εμφανίσεις: 28
D

dude901123

Επισκέπτης
τωρα αυτη η θολουρα που δεν δειχνει τιποτε  :think:!!!ειναι φωτογραφια απο γκομενα γυμναστρια τουμπανο ή καμμια μπαζο γρια  :uglystupid:??? βαλε φωτο καθαρες και ασε τα φιδια  :jerking:
μονο μια τυπε ???εσυ βαρας καθε φορα 4 γκομενες στις 3 ημερες...και χωρις λεφτα!!! :rockon:

Ρε φίλε θα μας τρελάνεις? Εσύ θα τη γαμήσεις ή εγώ? Χρειάζομαι γαμόσημο, για να τη γαμήσω πρέπει να πάρω άδεια καλής εμφάνισης? Αν δεν σου αρέσει τι να σου πω? Κάτσε εκεί που είσαι και πες πόσο μπάζο σου μοιάζει.. Η φωτογραφία δεν μπήκε για να άποδείξει την ομορφιά της αλλά για να υποστηρίξει τα γραφόμενα. Κανένα άλλο σκοπό δεν έχει. Όσο για το γυμνάστρια.. τι να κάνουμε.. πρέπει να τη γνωρίσεις, να τη δεις γυμνή και να τη γαμήσεις για να έχεις άποψη. Δυστυχώς το διαδίκτιο και ο καναπές δεν βοηθάει. Δες καμιά φωτογραφία του Πορνόβλακα με γύρους και σουβλάκια και κρίνε πόσο καλό είναι το κρέας. Τις βγάζει και καθαρές..

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
αντι να κραζις πες ποσα τακσιδια εχις κανι τελεφτεα κε τι εχις γαμισι;;;;
οκ ιχες δικιο στιν πολονια αλλα τορα το γαμας το θεμα
το αν ινε 2 ι 3 ι 4 ι 14 δεν με νιαζι καθολου
το θεμα ινε οτι γαμι
εστο κε μπαζα οπος λες
εσι αρχιδια γαμας
μονο κραζις
μια ουκρανι γαμισες ολη κι ολι κε ισε και χαντερ ντεβουσκον
αρχιδια καπαμα
εσυ ρε τυπε δηλαδη δεν βλεπεις τα φιδια;;;; οτι δεν φαινεται τιποτα στην φωτο;;;;εγω εβαλα φωτογραφιες με φατσα ολοσωμες με μια ουκρανιδα !κ εχω  φαει 2 ουκρανιδες κ τωρα ερχεται κ η τριτη(φωτο) ..εχω παει 3 φορες κιεβ σε ενα χρονο τον τελευταιο οχι πριν 15 χρονια!!!!!..εσυ τι γαμας;;;; Και ποτε δεν ειπα οτι γαμησα 4 σε 3 μερες κ ναι πολωνια δε φορτωσα πολωνεζες κ το ειπα φορα παρτιδα.δεν πουλαω φιδια!!!
και γιατι υπερασπιζεσαι ψευτες;;; ειστε φιλαρακια;;;;;μηπως συνοχαρας κομπανυ;;;

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    128 KB · Εμφανίσεις: 97
D

dude901123

Επισκέπτης
εσυ ρε τυπε δηλαδη δεν βλεπεις τα φιδια;;;; οτι δεν φαινεται τιποτα στην φωτο;;;;εγω εβαλα φωτογραφιες με φατσα ολοσωμες με μια ουκρανιδα !κ εχω  φαει 2 ουκρανιδες κ τωρα ερχεται κ η τριτη(φωτο) ..εχω παει 3 φορες κιεβ σε ενα χρονο τον τελευταιο οχι προν 15 χρονια!!!!!..εσυ τι γαμας;;;; Και ποτε δεν ειπα οτι γαμησα 4 σε 3 μερες κ ναι πολωνια δε φορτωσα πολωνεζες κ το ειπα φορα παρτιδα.δεν πουλαω φιδια!!!
και γιατι υπερασπιζεσαι ψευτες;;;ειστε φιλαρακια;;;;;μηπως συνοχαρας κομπανυ;;;

Εσύ μάλλον πληρώνεις το κρέας.. εισιτήρια, έξοδα, διακοπές και έχεις τη φιλοσοφία ότι δεν πειράζει να τις εκθέτεις τις κοπέλες και μάλιστα σε ένα site όπου οι πάντες σοδομίζουν τα πάντα, ακόμη και τα πεπόνια και τα ζώα. Εγώ το βλέπω αλλιώς. Στους φίλους μου και σε όσους γνωρίζω στην πραγματική ζωή δείχνω τις φωτογραφίες.. γελάμε και ακούω τα σχόλια τους. Εδώ μέσα γιατί να εκθέσω κοπέλες που δεν πλήρωσα ούτε καν τα εισιτήρια τους? Θα μου πεις μπράβο και θα νιώσω σπουδαίος? Σου μοιάζω για Πορνοηλίθιος? Εγώ δεν ξέρω τι κάνω? Χρειάζομαι επιβράβευση? Ψάξ' το λίγο με τον εαυτό σου και την ηθική σου. Και πρόσεξε.. μία που θα γνώριζα παραλίγο και έλεγε πως ήταν δικηγόρος μέχρι και λίγες ημέρες πριν τη συνάντηση, τελικά μου αποκάλυψε πως ήταν εισαγγελέας στο Dniepetropretrovsk και μου έστειλε φωτογραφία με τη στολή. Δεν έχω νομικές γνώσεις αλλά νομίζω προσωπικές φωτογραφίες που τράβηξες εσύ, ακόμη και αυτές που έχουν ανεβάσει οι ίδιες σε fb, vk κτλ χωρίς άδεια από τις ίδιες, δεν έχεις δικαίωμα να τις αναδημοσιεύσεις. Δεν ξέρω το προσωπικό και επαγγελματικό σου status αλλά εγώ δεν θα έμπλεκα σε τέτοιες ιστορίες. Και όπως είπα πέρα από το νομικό είναι και ηθικό θέμα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μήπως ήταν αυτή?  :2funny:ή μάλλον η δεύτερη  :2funny: που ειναι η εισαγγελέας του Ντιεπροπετρόφσκ.
  Όσο πιο πολύ γράφεις τόσο πιο γελοίος γίνεσαι  :2funny:.Μόνο εγω εβαλα φωτο που αποδυκνύουν οτι η γκομενα εχει καποια σχεση με μενα.Ουτε δωματια ξενοδοχειων  :jerking:,ουτε φωτο κατεβασμενες απο το ιντερνετ  :jerking:  :2funny:Και δεν κρύβομαι σαν αρουραίος οπως εσυ  :2funny:για να μην δουνε την κατάντια σου  :2funny:.Εισαι ενας κακομοίρης  :2funny:Γελάω που πηγαινεις στα πιο υποβαθμισμενα μέρη και τα βγαζεις οτι ειναι και χά'ι'  :2funny:Παντος πιο πολυ εγω γέλασα με το (σπορ) αμάξι που μας εγραφες οτι εχεις  :2funny: :2funny: :2funny:
  Το οτι δεν θέλεις να εκθέσεις της χωριάτες πες το κάπου αλλου  :2funny:απλος της γνωριζεις απο Αγγλοφωνα σά'ι'τ και εκει ειναι μόνο γυναικες που πηγαινουν με ξενους για λεφτα και υπαρχει περιπτωση καποιος απο 'δω μέσα να εχει γραψει στην ιδια κοπέλα και να σε κανει ρεζίλι  :2funny:.Η τελευταια (αν παρουμε το 1% οτι εβγαλες εσυ τη φωτο που δεν το πιστευω και οτι δεν ειναι απο ιντερνετ) θα ηταν καμια βίζιτα που την πηρες για μια ωρα  :2funny:.
  Λες να εχω προβλημα και να με συλλάβουνε που έβαλα φωτογραφίες στο σά'ι'τ (απο το google) χωρις να ρωτήσω? :2funny:

Συνημμένα

• 502-ZTIwYTgwNjhkNA.jpg
    502-ZTIwYTgwNjhkNA.jpg
    55,9 KB · Εμφανίσεις: 48
  • MARCHUK Natalya.jpg
    MARCHUK Natalya.jpg
    79,6 KB · Εμφανίσεις: 69

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Ναι ρε τυπε dirty...oι  εισαγγελεις ποσω μαλλον του ντιπροπετροβσκ ψαχνουν το μπου για φωτο κορασιδων  :2funny: ολοι φυλακη θα παμεεεε :headbang:  δημητρακη δεν σε κλεισανε ακομη μεσα;;;; :2funny:

Εσυ που τρεμεις τον νομο και εχεις ηθικες αρχες :θεμα υπαρχει μονο αν ειναι ασεμνη φωτο κ φαινεται κ φατσα....αν δεις τι φωτο βαζουν οι κορασιδες fb vk....  :wanker: αν ηταν γκομεναρες θα εβαζες κατι εστω κ χωρις φατσα

την συγκεκριμενη της φωτογραφιας δεν πληρωνω τιποτα ...εκλεισε μονη της πακετο για ελλαδα!!!! :rockon:
δωρακια κ ψιλοχορηγια εισητηρια χοτελ ρεστωραντ σε μια γκομενα που παιζει ψιλοσχεση παντα θα κανω ειτε ειναι ελληνιδα ειτε οχι ,ειτε διακοπες ´η αλλο καιρο.
αλλα φορτωτικη οπως λες ουκρανια με one night stand χωρις πληρωμη δεν παιζει....ουτε 4 γκομενες σε 3 μερες...κ χωρις λεφτα...ακομη κ για μπαμπουσκες 35+!!!!

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
εσυ ρε τυπε δηλαδη δεν βλεπεις τα φιδια;;;; οτι δεν φαινεται τιποτα στην φωτο;;;;εγω εβαλα φωτογραφιες με φατσα ολοσωμες με μια ουκρανιδα !κ εχω  φαει 2 ουκρανιδες κ τωρα ερχεται κ η τριτη(φωτο) ..εχω παει 3 φορες κιεβ σε ενα χρονο τον τελευταιο οχι πριν 15 χρονια!!!!!..εσυ τι γαμας;;;; Και ποτε δεν ειπα οτι γαμησα 4 σε 3 μερες κ ναι πολωνια δε φορτωσα πολωνεζες κ το ειπα φορα παρτιδα.δεν πουλαω φιδια!!!
και γιατι υπερασπιζεσαι ψευτες;;; ειστε φιλαρακια;;;;;μηπως συνοχαρας κομπανυ;;;
ελα μουνι στον τοπο σου
διλαδι επιδι διαφονο μαζι σου ιμε ο σινοχαρας;;;
φαντασματα βλεπετε;;;
κε απο πλιροφοριες που εχο απο βορια ελλαδα με ατομο που τον ιδε τον ντερτι
εμφανισιακα λεει οτι και λιγες γαμισε
εγο δεν τον ιδα
αλλα αυτος που μου τοπε ινε εμπιστος

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
την συγκεκριμενη της φωτογραφιας δεν πληρωνω τιποτα ...εκλεισε μονη της πακετο για ελλαδα!!!! :rockon:
δωρακια κ ψιλοχορηγια εισητηρια χοτελ ρεστωραντ σε μια γκομενα που παιζει ψιλοσχεση παντα θα κανω ειτε ειναι ελληνιδα ειτε οχι ,ειτε διακοπες ´η αλλο καιρο.
αλλα φορτωτικη οπως λες ουκρανια με one night stand χωρις πληρωμη δεν παιζει....ουτε 4 γκομενες σε 3 μερες...κ χωρις λεφτα...ακομη κ για μπαμπουσκες 35+!!!!
τα σιγχαριτιρια μου για το μορο

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Μήπως ήταν αυτή?  :2funny:ή μάλλον η δεύτερη  :2funny: που ειναι η εισαγγελέας του Ντιεπροπετρόφσκ.
  Όσο πιο πολύ γράφεις τόσο πιο γελοίος γίνεσαι  :2funny:.Μόνο εγω εβαλα φωτο που αποδυκνύουν οτι η γκομενα εχει καποια σχεση με μενα.Ουτε δωματια ξενοδοχειων  :jerking:,ουτε φωτο κατεβασμενες απο το ιντερνετ  :jerking:  :2funny:Και δεν κρύβομαι σαν αρουραίος οπως εσυ  :2funny:για να μην δουνε την κατάντια σου  :2funny:.Εισαι ενας κακομοίρης  :2funny:Γελάω που πηγαινεις στα πιο υποβαθμισμενα μέρη και τα βγαζεις οτι ειναι και χά'ι'  :2funny:Παντος πιο πολυ εγω γέλασα με το (σπορ) αμάξι που μας εγραφες οτι εχεις  :2funny: :2funny: :2funny:
   Το οτι δεν θέλεις να εκθέσεις της χωριάτες πες το κάπου αλλου  :2funny:απλος της γνωριζεις απο Αγγλοφωνα σά'ι'τ και εκει ειναι μόνο γυναικες που πηγαινουν με ξενους για λεφτα και υπαρχει περιπτωση καποιος απο 'δω μέσα να εχει γραψει στην ιδια κοπέλα και να σε κανει ρεζίλι  :2funny:.Η τελευταια (αν παρουμε το 1% οτι εβγαλες εσυ τη φωτο που δεν το πιστευω και οτι δεν ειναι απο ιντερνετ) θα ηταν καμια βίζιτα που την πηρες για μια ωρα  :2funny:.
   Λες να εχω προβλημα και να με συλλάβουνε που έβαλα φωτογραφίες στο σά'ι'τ (απο το google) χωρις να ρωτήσω? :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
χαχαχαχαχ διμητρακι εισαι μεγαλη γατα.θυμασε την μικρη που ειδες απο το σκαυπ που σου ελεγα ειναι σεξουαλα και με εστησε την προηγουμενη φορα οδεσσα?και αυτη εχει φοτο κοντακτε με αστυνομικη στολη χαχαχαχ.τοτε οταν ηρθε με τις διδιμες να  μεινει μαζι μου και την πηδηξα και αυτες διαολοεστειλα μου ειπε στην αρχη μαλακιες οταν την ρωτησα γιατι ντυθηκε μπατσενα και λεει σπουδαζω αστθνομικινα.φυσικα δεν την πιστεψα και της ειπα γιατι τοτε βαζεις φοτο προκλητικες και μια με τα στηθη εξω?χαχαχαχ.διμητρακι η τρελη χτες μεταξυ αστειου που δεν το πηρα αστειο μου ειπε αγορασε μου καλητερα στην πετρουπολη διαμερησμα και πουθενα δεν ξαναπαω αλλου να ζησω.μετα εγραψε αστειο αλλα οι γυναικες ριχνουν μπηχτες τετειες ιδικα στις χωρες μας

D

dude901123

Επισκέπτης

Εσύ είσαι τόσο βλάκας που κανείς εκτός εμάς δεν ασχολείται μαζί σου..
Βάλε ρε συ και καμιά σούβλα, καμιά γύφτισα με στολή, κανένα πεπόνι ντυμένο sexy..
Άλλωστε.. 

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
χαχαχαχ,οραιος ο σινο με τους κλωνους του.καλητερα να κανουμε πλακες ο ενας με τον αλλο παρα να τσακωνωμαστε για μαλακιες.ο διμητρακις σκεφτεται για οδυσσο μου ειπε χτες.την προηγουμενα φορα ελεγε σε κατι πωλητριες οτι ο θειος του κανει αγελαδες να εχουν οργασμο χαχαχαχ.αυτη την φορα θα τον παρω μαζι μου στο ταβρια σουπερ μαρκετ να καμακωσει κανα πεπονι χαχαχα,μονο πεπονια γαμας τζαμπα ουκρανια.θα εχει πλακα να δω και αυτο με τον τρελο.τωρα ειδα διμητρακι ξανα την συνομιλια με τρελη,ναι μου ειπε για διαμερισμα αλλα εγω τοπηρα στραβα,ενοουσε πισω εκει στον αντρα της μην ξαναπαει.πιο πανω ελεγε ουτε μερα θελω να ειμαι μαζι του και προτεινα να της παρω εισιτιριο να φυγει,λεει σπιτι να μην ξαναπατησω σε αυτον χαχαχαχ.οταν γυρισε απο πετρουπολη οδυσσο παλι λεει ουτε μερα θελω,πισω στην μανα μου πετρουπολη να φυγω αμεσως.καλυτερα που δεν εγραψα καμια μαλακια και ξαναδιαβασα απο αρχη προσεκτικα.ο μονος λογος που μενει οδυσσο δεν μπορει να παρει ολα τα λεφτα που εχει στην τραπεζα,θελει μια περιοδο 8-10 μηνες.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ελα μουνι στον τοπο σου
διλαδι επιδι διαφονο μαζι σου ιμε ο σινοχαρας;;;
φαντασματα βλεπετε;;;
κε απο πλιροφοριες που εχο απο βορια ελλαδα με ατομο που τον ιδε τον ντερτι
εμφανισιακα λεει οτι και λιγες γαμισε
εγο δεν τον ιδα
αλλα αυτος που μου τοπε ινε εμπιστος

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
και ο σινοχαρας ειναι εμφανισημος αλλα παλι πληρωνει χαχαχαχ

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
καλεσα τον διμητρακι κυπρο αλλα θελει να του βρω αγρινο το εθνικο προστατευομενο κριαρι της κυπρου για να πηδηξει χαχαχαχ.του ειπα ειναι δυσκολο ετσι θα του βρω κατσικακι χαχαχαχα.διμητρακι γαμας και πεθαμενα προβατακια η νεκροφιλος δεν εγινες ακομα?χαχαχααχ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι ρε τυπε dirty...oι  εισαγγελεις ποσω μαλλον του ντιπροπετροβσκ ψαχνουν το μπου για φωτο κορασιδων  :2funny: ολοι φυλακη θα παμεεεε :headbang:  δημητρακη δεν σε κλεισανε ακομη μεσα;;;; :2funny:

Εσυ που τρεμεις τον νομο και εχεις ηθικες αρχες :θεμα υπαρχει μονο αν ειναι ασεμνη φωτο κ φαινεται κ φατσα....αν δεις τι φωτο βαζουν οι κορασιδες fb vk....  :wanker: αν ηταν γκομεναρες θα εβαζες κατι εστω κ χωρις φατσα

Ας γραφει για να γελάμε  :2funny:.Αν διαβασεις ποστ 2 χρόνια πριν τα ίδια γράφανε και οι αλλοι για τη Μολδαβία  :2funny:...καθε μέρα γαμάγανε 18χρονες....οι Ελληνες εκει μετράνε κλπ. Και οταν πηγα εκει ειδα τα (καμακια) του ΟΠΑ  :2funny: σε 20+ μέρες δεν είδα κανεναν με γκόμενα  :2funny:.Αν προσεξες μετα απ'αυτο κανεις δεν τόλμισε να ξαναγραψει ψέματα  :2funny:.
  Αυτος ο φουκαράς πρεπει να ειναι πολυ υπαναπτικτος  :2funny: θυμιζει τον ανθρωπο Πιρφόρο λιγάκι  :2funny:.Του λες οτι το (σπορ) αμάξι του ειναι για  :shit: και γραφει γιατι δεν σ'αρέσει? :jerking: είδες τι φώτο βάζει για να μας πείσει  :2funny: .Με αυτες της ψευτικες φωτο που βάζει εχει το αντιθετο αποτέλεσμα  :2funny:
  Αν ειχε γκόμενες θα της ειχε βάλει και δεν θα κρυβόταν στο Κισινιώφ σαν αρουραίος  :2funny:για να μην δω τα χάλια του  :2funny:

χαχαχαχ,οραιος ο σινο με τους κλωνους του.καλητερα να κανουμε πλακες ο ενας με τον αλλο παρα να τσακωνωμαστε για μαλακιες.ο διμητρακις σκεφτεται για οδυσσο μου ειπε χτες.την προηγουμενα φορα ελεγε σε κατι πωλητριες οτι ο θειος του κανει αγελαδες να εχουν οργασμο χαχαχαχ.αυτη την φορα θα τον παρω μαζι μου στο ταβρια σουπερ μαρκετ να καμακωσει κανα πεπονι χαχαχα,μονο πεπονια γαμας τζαμπα ουκρανια.θα εχει πλακα να δω και αυτο με τον τρελο.τωρα ειδα διμητρακι ξανα την συνομιλια με τρελη,ναι μου ειπε για διαμερισμα αλλα εγω τοπηρα στραβα,ενοουσε πισω εκει στον αντρα της μην ξαναπαει.πιο πανω ελεγε ουτε μερα θελω να ειμαι μαζι του και προτεινα να της παρω εισιτιριο να φυγει,λεει σπιτι να μην ξαναπατησω σε αυτον χαχαχαχ.οταν γυρισε απο πετρουπολη οδυσσο παλι λεει ουτε μερα θελω,πισω στην μανα μου πετρουπολη να φυγω αμεσως.καλυτερα που δεν εγραψα καμια μαλακια και ξαναδιαβασα απο αρχη προσεκτικα.ο μονος λογος που μενει οδυσσο δεν μπορει να παρει ολα τα λεφτα που εχει στην τραπεζα,θελει μια περιοδο 8-10 μηνες.
Σε καθε πλακα υπαρχει και μια αληθεια λεει μια Ρωσσική παροιμια.Πες της οτι αγωραζεις διαμερισμα Αγια Πετρουπολη και πας να ζησεις εκει να δεις πως θα αλλαξει αμεσως η σταση της απεναντι σου  :2funny:Δοκίμασε και δεν θα το πιστεύεις!

καλεσα τον διμητρακι κυπρο αλλα θελει να του βρω αγρινο το εθνικο προστατευομενο κριαρι της κυπρου για να πηδηξει χαχαχαχ.του ειπα ειναι δυσκολο ετσι θα του βρω κατσικακι χαχαχαχα.διμητρακι γαμας και πεθαμενα προβατακια η νεκροφιλος δεν εγινες ακομα?χαχαχααχ
 Νεκρόφιλος δεν ειμαι  :2funny:.

αρχισες παλι να βλεπισ φαντασματα κι εσι

ολι ιμαστε σινοχαρας

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τα βιντεάκια με το Σινοχάρα στο ιντερνετ πολλαπλασιαζονται με γεωμετρικη ταχυτητα  :2funny: πρεπει να ειναι πανω απο 70-80  :2funny: και με πολυ καλα γραφικα!Μιλαμε για επαγγελματικη δουλεια! :2funny:δεινοσαυροι,φίδια με το κεφάλι του κατι ζωα που μπορει και να μην υπαρχουν στη φυση!Εγω ουτε τετοια προγράμματα εχω ουτε της γνώσεις αλλα ακομα και να ειχα αυτα τα προγραμματα και να ηξερα να τα δουλευω δεν εχω τόσο γρήγορο κομπιούτερ για να τα τρέξω!

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
  Τα βιντεάκια με το Σινοχάρα στο ιντερνετ πολλαπλασιαζονται με γεωμετρικη ταχυτητα  :2funny: πρεπει να ειναι πανω απο 70-80  :2funny: και με πολυ καλα γραφικα!Μιλαμε για επαγγελματικη δουλεια! :2funny:δεινοσαυροι,φίδια με το κεφάλι του κατι ζωα που μπορει και να μην υπαρχουν στη φυση!Εγω ουτε τετοια προγράμματα εχω ουτε της γνώσεις αλλα ακομα και να ειχα αυτα τα προγραμματα και να ηξερα να τα δουλευω δεν εχω τόσο γρήγορο κομπιούτερ για να τα τρέξω!
για στιλε μας κανα λινκ να γελασουμε;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
για στιλε μας κανα λινκ να γελασουμε;
Αν σου πω οτι μου τα στέλνουνε δεν τα βλέπω καν και σβινω τα μυνήματα για να μην γεμισει η μνήμη!Ενα δυό είδα.Ο Σινοχάρας δεν έχει πια ενδιαφέρον.Ο ψεύτης έχει τη μεγάλη πλάκα  :2funny: Που λέει αυτα τα εξωπραγματικα και επιμένει κιόλας  :2funny: Βαζει αυτες της φωτογραφιες που το αντιθετο τον κανουν ακομα πιο ρεζιλι.Και κρύβοταν οταν του ειπα να συναντηθουμε οταν ημασταν και οι δυο Κισινιώφ  :2funny:.
  Αν θες να πεθάνεις στα γέλια πας ενα τριήμερο Κισινιώφ στο ΟΠΑ :2funny: θα γελάσεις πολύ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Τον ψεύτη λιγο δυσκολο να τον συναντισει κανεις γιατι κρύβεται μην πάθει καμια λαχτάρα  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom