Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
ανεβάζεις τις ίδιες κρυφές φωτογραφίες εδώ και 2 μήνες να περπατας στο δρόμο χεράκι, χεράκι και να κάθετε κάποια σε ένα δωμάτιο.. Φαντάζομαι αν κάποια κάθεται σε ένα δωμάτιο είναι απόδειξη πως την πήδηξες ε?

Ενω οι δικες οι φοβερες φωτο ειναι αποδειξη οτι πηδηξες φοβερα γκομενακια??? :2funny:δεν φαινεται τιποτα ρε φιλε στις φωτο που βαζεις..κατι θολες κατι πλατες κατι πατουσες και μια που κοιματαν με πιτζαμες..ουτε φατσα (καλυμμενη)ουτε σωμα!!!τιποτε!
ο δημητρακης εχει βαλει πολλες φωτο και εχει αποδειξει τι κανει!!!βαζει φωτογραφιες γκομενες μαζι του με φατσα και στο σπιτι του!!!λες να πηγαινουν για ταβλι εκει;  :2funny:

το μεγαλυτερο θεμα περα των ακυρων φωτο..ειναι πως μας ειπες 4 γκομενες σε 3μερες στην ουκρανια(δεν ηταν η πρωτη φορα και στην μολδαβια τα ιδια ελεγες) και τσαμπα,πηραν μαρσουτκες τραινα να ερθουν στο τσερνιφτσι να σε βρουν να τις γαμησεις δωρεαν και σε κοιταγανε σαν τον πριγκηπα του παραμυθιου που θα τις βαλει στο καμπριο!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: και θα της παει ελλαδα  :idiot: ...
μαλλον φιλε εισαι ο ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ ή αυτες καραμπαζα που δεν τα πηδα ουτε ο Ταρας Μπουλμπα  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Ενω οι δικες οι φοβερες φωτο ειναι αποδειξη οτι πηδηξες φοβερα γκομενακια??? :2funny:δεν φαινεται τιποτα ρε φιλε στις φωτο που βαζεις..κατι θολες κατι πλατες κατι πατουσες και μια που κοιματαν με πιτζαμες..ουτε φατσα (καλυμμενη)ουτε σωμα!!!τιποτε!
ο δημητρακης εχει βαλει πολλες φωτο και εχει αποδειξει τι κανει!!!βαζει φωτογραφιες γκομενες μαζι του με φατσα και στο σπιτι του!!!λες να πηγαινουν για ταβλι εκει;  :2funny:

το μεγαλυτερο θεμα περα των ακυρων φωτο..ειναι πως μας ειπες 4 γκομενες σε 3μερες στην ουκρανια(δεν ηταν η πρωτη φορα και στην μολδαβια τα ιδια ελεγες) και τσαμπα,πηραν μαρσουτκες τραινα να ερθουν στο τσερνιφτσι να σε βρουν να τις γαμησεις δωρεαν και σε κοιταγανε σαν τον πριγκηπα του παραμυθιου που θα τις βαλει στο καμπριο!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: και θα της παει ελλαδα  :idiot: ...
μαλλον φιλε εισαι ο ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ ή αυτες καραμπαζα που δεν τα πηδα ουτε ο Ταρας Μπουλμπα  :2funny:

Ξεφύτρωσαν όλοι.. αν εσύ δεν μπορείς να γαμήσεις την Cameron Diaz σημαίνει οτί κανένας δεν μπορεί? Και που τις βρήκα τις φωτογραφίες και μάλιστα σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία στο Chernivcy? Άκυρες φώτο γιατί? Καλλιστεία θα κάνουμε. Πρέπει να τις εγκρίνεις εσύ για να γαμήσω εγώ? Αν δεν μου δώσεις άδεια απαγορεύεται? Σου μοιάζω για αγαπούλης? Ναι ρε φίλε επείδή δεν είμαι παππούς, φαλακρός, ηλίθιος και ξέρω να μιλάω πήραν λεωφορεία οι 2 από Τερνόπιλ και τραίνο η άλλη από το Κίεβο και ήρθαν στο Chernivcy. Και αυτό το Σάββατο η Ira που ήταν στο Chernivcy έρχεται Θεσσαλονίκη από Κίεβο και πάλι δεν της πλήρωσα εισιτήριο.. Τι να κάνουμε.. να ζητήσω συγνώμη από τους ειδικούς που παραβιάσα όσα ξέρουν για τις Ουκρανές? Μοιράζεις και εσύ γαμόσημα..? Ρε πούστη μου.. όλοι οι μαλάκες οι αγάμητοι εδώ μέσα βρέθηκαν να μιζεριάζουν? Έχουμε 2 κολητούς και τον Γαμοπεπόνια μέχρι στιγμης. Εσύ γαμάς Πεπόνια και ζωάκια? Σου στέλνει ο Γαμοπεπόνιας φωτογραφίες από τα κατσίκια και τα πεπόνια να τα εγκρίνεις?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εσύ έχεις γίνει Γιουσουφάκι του ΓαμόΠεπόνια. Μπαίνεις εδώ μέσα και το μόνο που έχεις να πεις είναι.. τι θα μου κάνει ο ΠορνοΠεπόνιας? Σημαντική συμβολή στο Forum. Από το 2012 ανεβαίνω Ουκρανία, Μολδαβία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Υπερδνειστερία. Πάντα με φωτογραφίες από όσα κάνω και τα μέρη στα οποία βρίσκομαι. Επείδη ο ηλίθιος πήγε εκεί και κάθησε ένα μήνα χωρίς να πηδήξει (Μολδαβία) και όλες τον αγνοούσαν άρχισε να λέει για ΟΠΑ, χρυσά δόντια, μιζέρια, χωριά.. Στα αρχίδια μου η Μολδαβία και το επίπεδο ζωής τους. Στα αρχίδια μου τι κάνουν οι έλληνες εκεί και τα καφενεία τους. Για γκόμενες ανεβαίνουμε. Αλλά πραγματικά ποιος πάει σε χωριό στη Μολδαβία? Να κάνεις τι? Τώρα σοβαρά πιστεύεις πως έχουν σχέση με την πραγματικότητα όσα γράφει? Έχει γαμήσει όλα τα Forum.. μέχρι και ασχετοί τον παρακαλάνε να το βουλώσει. Του έγραψα 30 μηνύματα να χαλαρώσει και συνέχιζε να επαναλαμβάνει τα ίδια. Πότε είδες να ανεβάσει μια φωτογραφία από κάποια γκόμενα σε κάποιο δωμάτιο ημίγυμνη όπως έκανα εγώ από 5,6 διαφορετικές? Μέχρι κρυφή κάμερα έβαλε γιατί δεν του κάθνται να βγούν μια φωτογραφία μαζί του.. ά ξέχασα.. και εσύ το ίδιο πιστεύεις.. πως οι ανατολικές δεν γουστάρουν να βγαίνουν φωτογραφίες, ειδικά αν είναι από τη Μόσχα ή την Αγ. Πετρούπολη? Δεν θέλουν μόνο αν είναι πουτάνες και αν ντρέπονται για εσένα και δεν θέλουν τα τις έχεις σε φώτο και γίνουν ρεζίλι. Σταμάτα να γλύφεις επειδή πήγες στο κολοχώρι του και σας έβγαλε μια βόλτα. Αν έρθω στη Ρόδο που ζεις και με πας σε Clubaki και χαιρετήσεις και 2,3 τι σημαίνει? Αν έρθεις Θεσσαλονίκη και σε πάω επίσης σε κάποιο μαγαζί και μου μιλήσουν 2 γκόμενες τι έγινε? Ειδικά Αγ. Πετρούπολη που αν ξέρεις ρώσικα και δεν είσαι μεθυσμένος πρέπει να έχεις κάνει ολική αφαίρεση εγκεφάλου για να μη γαμήσεις.

Όσο για τα σχόλια σου περί αγάμητου.. μιλάμε έχεις μύτη.. οχι μαλακίες. Τα βρήκες όλα και εσύ.. εμπρός στο δρόμο του Πορνοηλίθιου. Σκέφτηκες να τον υιοθετήσεις? Τόσο που τρέχεις από πίσω του ρίξε του και κάνα πούτσο μήπως ηρεμήσει και ησυχάσουν τα ζώα και τα λαχανικά. Στη ρόδο δεν έχετε κανένα προστατευόμενο ζωάκι, φρούτο να γαμήσει μήπως ηρεμήσει λίγο?
Όλες σου οι :jerking: ακυρώνονται με μια μόνο κουβέντα... ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ  ποτέ Αγ Πετρούπολη!Ότι σου έχω γράψει και σου έχω σύρει μέχρι τώρα είναι προσωπική άποψη και δεν καταλαβαίνω τι λες για κολλητούς, γιουσουφάκια κτλ! Δεν αμφισβήτησα γνησιότητα φωτογραφιών!
Εγώ αμφισβητώ τις 4 σε 3 μέρες σε ταξίδι!!!!Είναι πρακτικώς αδύνατον!!!
Όσο για την Αγ Πετρούπολη ....ώπα ρε μεγάλε.... όσο χωριό είναι μια τέτοια πόλη άλλο τόσο γαμάς κι εσύ...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πρε φίλε Dirty? Έχεις λίγο ίχνος σοβαρότητας? Το άθλημα με τις Ρωσίδες δεν το κατέχεις... Υπάρχουν Ρωσίδες που δεν θέλουν καθόλου φωτογραφίες! Τι είναι χωριατάκια να παίζουν με τα κινητά? Αν επιμείνεις θα τη βγάλεις.. Αλλά αν δεν θέλει? Εδώ ο Δημητράκης μιλάει για πραγματικά ραντεβού και όχι στημένα! Όπως με τον φίλο μου που πήγε και τον είδε και γυρίσαν στα κλάμπ και κάναν νορμάλ καμάκι και όχι ιντερνετικές ιστορίες για αγρίους...
Αυτά είχα πεί... Πόσο πιο κατανοητά πια...΄΄Εχεις κάλο στο μυαλό που μάλλον προέρχεται από σεξουαλικό πρόβλημα!
Αν δεν μπορείς να γαμήσεις εσύ δεν σημαίνει πως δεν μπορούν και οι άλλοι...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Η πλάκα ειναι που ούτε ο ίδιος δεν πιστευει οτι υπαρχει ανθρωπος που να πιστευει τα ψέματα του  :2funny:γ'αυτο και χεστηκε πανω του οταν του ειπε αυτος απο τη Λατινική Αμερική οτι του εστειλε ΠΜ για να πανε μαζι θα νομισε οτι ειναι καποιος που θελει να τον πάρει φωτογραφία  :2funny:.Γ'αυτο και αρχισε να απειλει  :2funny:.Είναι ενας φουκαράς που στη δουλεια τρωει πουτσοσκάμπιλα  :2funny: δεν ξερω κανενα αφεντικό να πηγαινει στη δουλεια στις 7 το πρω'ί'  :2funny:.Για το (σπορ) αμάξι του δεν υπαρχουν σχόλια  :2funny: οι κρέμες που πηρα απο το αεροδρόμιο ειναι ακριβότερες  :2funny: Πόσο αγάμητος πρέπει να είναι κάποιος για να δίνει 170 Ευρώ για λίγη γυναικία συντροφιά  :2funny:.

D

dude901123

Επισκέπτης
Όλες σου οι :jerking: ακυρώνονται με μια μόνο κουβέντα... ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ  ποτέ Αγ Πετρούπολη!Ότι σου έχω γράψει και σου έχω σύρει μέχρι τώρα είναι προσωπική άποψη και δεν καταλαβαίνω τι λες για κολλητούς, γιουσουφάκια κτλ! Δεν αμφισβήτησα γνησιότητα φωτογραφιών!
Εγώ αμφισβητώ τις 4 σε 3 μέρες σε ταξίδι!!!!Είναι πρακτικώς αδύνατον!!!
Όσο για την Αγ Πετρούπολη ....ώπα ρε μεγάλε.... όσο χωριό είναι μια τέτοια πόλη άλλο τόσο γαμάς κι εσύ...

Αν αμφισβητείς όπως ο Πορνοπεπόνιας μη λες για μιζέρια μετά. Τι αποδείξεις χρειάζεσαι? Συνομιλίες σε κινητό, viber, chat? Φωτογραφίες σε βόλτες? Αποδείξεις εστιατορίων, ξενοδοχείων? Γυμνές φωτογραφίες μέσα στα δωματια? Σφραγίδες στο διαβατήριο? Όλα αυτά υπάρχουν και σε προσωπικό επίπεδο είναι στη διάθεση όποιου θέλει να τα δει. Να αρχίσω να παρακαλάω να τα δείτε για να το βουλώσετε το γαμόστομα? Είναι πρακτικώς αδύνατον? Αυτό που δεν μπορείς να κάνεις εσύ και μερικοί φίλοι σου είναι αδύνατον για όλους? Εσύ δεν έλεγες πως πήγαν για καμάκι και ήταν μια μελαχροινή σαύρα εκεί, που ανέβασε μετά φωτογραφίες, και δεν του κάθησε του φίλου σου? Τι είναι αυτό? Απόδειξη εγκυρότητας? Πήγαν σε Club πιάσαν κουβέντα με 1,2 γυναίκες, δεν τις γάμησαν αλλά το κοινωνικό status του Πορνοπεπόνια έλαμψε επειδή η γκόμενα μπορεί και να του καθόταν? Έλεος.. Santa Barbara το κάνατε. Γιατί δεν λες και τα υπόλοιπα, οτί μετα τους πήγε sallon πλήρωσαν και γάμησαν? Όλοι όσοι πήγαν στον Πορνοπεπόνια, μετα το Club κατέληξαν σε Sallon.

D

dude901123

Επισκέπτης
Η πλάκα ειναι που ούτε ο ίδιος δεν πιστευει οτι υπαρχει ανθρωπος που να πιστευει τα ψέματα του  :2funny:γ'αυτο και χεστηκε πανω του οταν του ειπε αυτος απο τη Λατινική Αμερική οτι του εστειλε ΠΜ για να πανε μαζι θα νομισε οτι ειναι καποιος που θελει να τον πάρει φωτογραφία  :2funny:.Γ'αυτο και αρχισε να απειλει  :2funny:.Είναι ενας φουκαράς που στη δουλεια τρωει πουτσοσκάμπιλα  :2funny: δεν ξερω κανενα αφεντικό να πηγαινει στη δουλεια στις 7 το πρω'ί'  :2funny:.Για το (σπορ) αμάξι του δεν υπαρχουν σχόλια  :2funny: οι κρέμες που πηρα απο το αεροδρόμιο ειναι ακριβότερες  :2funny: Πόσο αγάμητος πρέπει να είναι κάποιος για να δίνει 170 Ευρώ για λίγη γυναικία συντροφιά  :2funny:.

Βοηθήστε τον.. δεν ξέρει τι να διαλέξει..
Να τον γαμήσει τράγος Αλπίνο

Συνημμένα

• Alpine goat αλπίνος τράγος.jpg
    Alpine goat αλπίνος τράγος.jpg
    201,2 KB · Εμφανίσεις: 25
D

dude901123

Επισκέπτης

ή να γαμήσει ένα σεξουλιάρικο πεπόνι?

Συνημμένα

• phprCx3qIAM.jpg
    phprCx3qIAM.jpg
    62 KB · Εμφανίσεις: 25

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν αμφισβητείς όπως ο Πορνοπεπόνιας μη λες για μιζέρια μετά. Τι αποδείξεις χρειάζεσαι? Συνομιλίες σε κινητό, viber, chat? Φωτογραφίες σε βόλτες? Αποδείξεις εστιατορίων, ξενοδοχείων? Γυμνές φωτογραφίες μέσα στα δωματια? Σφραγίδες στο διαβατήριο? Όλα αυτά υπάρχουν και σε προσωπικό επίπεδο είναι στη διάθεση όποιου θέλει να τα δει. Να αρχίσω να παρακαλάω να τα δείτε για να το βουλώσετε το γαμόστομα? Είναι πρακτικώς αδύνατον? Αυτό που δεν μπορείς να κάνεις εσύ και μερικοί φίλοι σου είναι αδύνατον για όλους? Εσύ δεν έλεγες πως πήγαν για καμάκι και ήταν μια μελαχροινή σαύρα εκεί, που ανέβασε μετά φωτογραφίες, και δεν του κάθησε του φίλου σου? Τι είναι αυτό? Απόδειξη εγκυρότητας? Πήγαν σε Club πιάσαν κουβέντα με 1,2 γυναίκες, δεν τις γάμησαν αλλά το κοινωνικό status του Πορνοπεπόνια έλαμψε επειδή η γκόμενα μπορεί και να του καθόταν? Έλεος.. Santa Barbara το κάνατε. Γιατί δεν λες και τα υπόλοιπα, οτί μετα τους πήγε sallon πλήρωσαν και γάμησαν? Όλοι όσοι πήγαν στον Πορνοπεπόνια, μετα το Club κατέληξαν σε Sallon.
Που ειναι οι αποδειξεις σου? :2funny: εδω και 2 σχεδον χρόνια το μόνο που μας έβαλες ειναι μούφα φωτογραφίες απο γυναίκες που κοιμούντε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου  :2funny:.Οσο για της συναντίσεις άστο καλητερα πέρναγες απ'εξω φωτογράφιζες το μαγαζί και δεν έμπαινες μέσα να μου δείξεις της θε'ι'κές σου γκόμενες  :jerking: :2funny:.
 Σχετικα με τα κλαμπ οπου πηγαιναμε γινότανε χαμός!Γ'αυτο και για το αν μετράω ή όχι το έχουν γράψει πανω απο 10 άτομα μέλη του σά'ι'τ που ηρθαν και με βρήκανε.Εσυ πηγες να μας το παιξεις μάγκας αλλα προδώθηκες απο τα παλια σου ποστ  :2funny: περι (σπορ) αμαξιου,city tour κλπ.  :2funny:καθως και απο το οτι την πέφτεις για υπνο στις 10 το βράδυ  :2funny: καμάκι να πηγαινει για υπνο 10 το βραδυ δεν εχω δει  :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Το ολκληροτικό σου ρεζίλεμα θα γίνει πιστευω πολυ συντομα  :2funny: οταν θα κυκλοφορησει η φωτογραφία σου  :2funny:και θα δει ο κοσμος τα χάλια σου  :2funny: και ο Σινοχάρας έλεγε πριν τον δουμε οτι ειναι εμφανησιμος  :2funny:.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
περα απο τιν πλακα
το να απιλις κε να εκβιαζις μελοσ του σαιτ οτι θα αποκαλιπσισ τιν ιδιοτικοτιτα του ινε παρανομο σε ολο το κοσμο
απορο διλαδι.....το εκανες 1 το εκανεσ 2 τιποτα τιποτα δεν σε σταματα
αργιρις καμουρις  :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
περα απο τιν πλακα
το να απιλις κε να εκβιαζις μελοσ του σαιτ οτι θα αποκαλιπσισ τιν ιδιοτικοτιτα του ινε παρανομο σε ολο το κοσμο
απορο διλαδι.....το εκανες 1 το εκανεσ 2 τιποτα τιποτα δεν σε σταματα
αργιρις καμουρις  :2funny: :2funny:
Καταρχήν δεν εκβίασα κανέναν.Εκβιασμός είναι οταν ζητάς κάτι για αντάλλαγμα.Εγω δεν ζήτησα τίποτα!Το οτι θα τον αποκαλύψω δεν το κρύβω  :2funny:Ναι αυτο ειναι κακούργημα  :jerking: και  σηκώνει εκτέλεση  :jerking: :2funny:.Εδω ο κακομοίρης λέει οτι θα έρθει να με δείρει  :2funny:  Αυτό είναι σοβαρό δεν ειναι  :jerking:. Μίλαγα σήμερα στο τηλεφωνο με τον διευθυντή ασφαλείας των ΧΧΧΧ για καποια θέματα που είχαμε αλλα ξέχασα να του πω γ'αυτο  :2funny: έπρεπε για να με προστατευσει φοβάμαι  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Τελικά αυτός είναι απο τα πιό γελοία άτομα που έχουν περάσει απο το σά'ι'τ  :2funny: και όπως κατάλαβα για να μην απαντάς δεν πιστεύεις ούτε κ'εσύ τα ψέματα που γράφει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Καταρχήν δεν εκβίασα κανέναν.Εκβιασμός είναι οταν ζητάς κάτι για αντάλλαγμα.Εγω δεν ζήτησα τίποτα!Το οτι θα τον αποκαλύψω δεν το κρύβω  :2funny:Ναι αυτο ειναι κακούργημα  :jerking: και  σηκώνει εκτέλεση  :jerking: :2funny:.Εδω ο κακομοίρης λέει οτι θα έρθει να με δείρει  :2funny:  Αυτό είναι σοβαρό δεν ειναι  :jerking:. Μίλαγα σήμερα στο τηλεφωνο με τον διευθυντή ασφαλείας των ΧΧΧΧ για καποια θέματα που είχαμε αλλα ξέχασα να του πω γ'αυτο  :2funny: έπρεπε για να με προστατευσει φοβάμαι  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Τελικά αυτός είναι απο τα πιό γελοία άτομα που έχουν περάσει απο το σά'ι'τ  :2funny: και όπως κατάλαβα για να μην απαντάς δεν πιστεύεις ούτε κ'εσύ τα ψέματα που γράφει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγο χορισ να εχο παι δεν νομιζο να ινε δισκολο να γαμισισ εκι 40αρες αν πουλισισ και λιγο ζετεμ
to 4 se 3 meres diskolo nai....adinato oxi...o kollitos sou o kontos 2-2 tis eixe elege
αλλα κανισ λαθοσ ινε παρανομο να αποκαλιπτισ στιχια διμοσια καπιου

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγο χορισ να εχο παι δεν νομιζο να ινε δισκολο να γαμισισ εκι 40αρες αν πουλισισ και λιγο ζετεμ
to 4 se 3 meres diskolo nai....adinato oxi...o kollitos sou o kontos 2-2 tis eixe elege
αλλα κανισ λαθοσ ινε παρανομο να αποκαλιπτισ στιχια διμοσια καπιου
Μακαρι να προλαβω να τον αποκαλυψω εγώ  :2funny: αλλα παντα ερχομαι δευτερος  :2funny: παλι καποιος αλλος πριν απο μένα θα τον αποκαλύψει  :2funny:.
  Στη Μολδαβία ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!Εκτος αυτου το Κισινιώφ ειναι εντελώς χωριό!Και οι Μολδαβές στο χαρακτήρα σαν Ελεηνίδες.Εκτος αυτου αν εισαι κακομοίρης σαν κ'αυτόν καμία δεν πρόκειται να σε κοιτάξει  :2funny:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Μακαρι να προλαβω να τον αποκαλυψω εγώ  :2funny: αλλα παντα ερχομαι δευτερος  :2funny: παλι καποιος αλλος πριν απο μένα θα τον αποκαλύψει  :2funny:.
  Στη Μολδαβία ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!Εκτος αυτου το Κισινιώφ ειναι εντελώς χωριό!Και οι Μολδαβές στο χαρακτήρα σαν Ελεηνίδες.Εκτος αυτου αν εισαι κακομοίρης σαν κ'αυτόν καμία δεν πρόκειται να σε κοιτάξει  :2funny:
εγο απο πλιροφοριεσ που εχο το παλικαρι ειναι 1,90 ισοσ παραπανο και φιτ
γιμνασμενοσ αλλα οχι τουμπανιασμενοσ
κε οτι μετραι σαν αντρασ
μπορι να μου λενε μαλακιεσ...αλλα ο τιποσ που τον εχι δι ινε λιρα 100
οποτε κε να τον βρισ......μαλον δεν θα τον βγαλισ στον αερα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγο απο πλιροφοριεσ που εχο το παλικαρι ειναι 1,90 ισοσ παραπανο και φιτ
γιμνασμενοσ αλλα οχι τουμπανιασμενοσ
κε οτι μετραι σαν αντρασ
μπορι να μου λενε μαλακιεσ...αλλα ο τιποσ που τον εχι δι ινε λιρα 100
οποτε κε να τον βρισ......μαλον δεν θα τον βγαλισ στον αερα
Ασε κ'εσυ (αν εισαι ο Σινοχάρας) ελεγες οτι εισαι εμφανησιμος  :2funny:Ολοι εδω μέσα λένε οτι είναι εμφανησιμοι  :2funny:.Αν αυτος ο φουκαράς βλεπόταν θα μας είχε γεμίσει το σά'ι'τ με φωτογραφίες  :2funny: και δικες του (πιθανον με κρυμένο πρόσωπο) και απο της γκόμενες του!Οπως είδες αυτα που λεει  :jerking: οτι δεν θελει να εκθέσει της χωριάτες δεν τα πιστευει κανένας :2funny:Πρέπει να είναι κανένας μεγάλος φουκαράς και αγάμητος  :2funny:.
  Τωρα ποιός θα έχει την τιμή να δείξει στον κόσμο ποιός ειναι αυτος ο κακομοίρης δεν μπορω να το ξέρω  :2funny: εδω ειναι οποιος προλάβει πρώτος  :2funny:.Οπως καταλαβαινεις ειναι θέμα χρόνου  :2funny: :2funny: θα πέσει πολυ γέλιο πάντος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Ασε κ'εσυ (αν εισαι ο Σινοχάρας) ελεγες οτι εισαι εμφανησιμος  :2funny:Ολοι εδω μέσα λένε οτι είναι εμφανησιμοι  :2funny:.Αν αυτος ο φουκαράς βλεπόταν θα μας είχε γεμίσει το σά'ι'τ με φωτογραφίες  :2funny: και δικες του (πιθανον με κρυμένο πρόσωπο) και απο της γκόμενες του!Οπως είδες αυτα που λεει  :jerking: οτι δεν θελει να εκθέσει της χωριάτες δεν τα πιστευει κανένας :2funny:Πρέπει να είναι κανένας μεγάλος φουκαράς και αγάμητος  :2funny:.
  Τωρα ποιός θα έχει την τιμή να δείξει στον κόσμο ποιός ειναι αυτος ο κακομοίρης δεν μπορω να το ξέρω  :2funny: εδω ειναι οποιος προλάβει πρώτος  :2funny:.Οπως καταλαβαινεις ειναι θέμα χρόνου  :2funny: :2funny: θα πέσει πολυ γέλιο πάντος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παρακροσι εχετε με τον σινοχαρα;;;; :2funny: :2funny: :2funny:
εγο σου ιπα τι μου ιπαν
κε αφτοσ που μου τοπε ινε γκαραντι
σου ιπα εγο τον σινοχαρα τον γνορισα απο κοντα παρεα με τον Μ απο αγιαπετρουπολι
κσερο πολα λιγα λεο κε γραφο
κουτσομπολισ δεν ιμε
κε ουτε λεο τι εμαθα
κε κσερο με πιο νικ γραφι ο σινοχαρασ εδο
σε ολα εχισ πεσι εκσο :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παρακροσι εχετε με τον σινοχαρα;;;; :2funny: :2funny: :2funny:
εγο σου ιπα τι μου ιπαν
κε αφτοσ που μου τοπε ινε γκαραντι
σου ιπα εγο τον σινοχαρα τον γνορισα απο κοντα παρεα με τον Μ απο αγιαπετρουπολι
κσερο πολα λιγα λεο κε γραφο
κουτσομπολισ δεν ιμε
κε ουτε λεο τι εμαθα
κε κσερο με πιο νικ γραφι ο σινοχαρασ εδο
σε ολα εχισ πεσι εκσο :2funny: :2funny: :2funny:
Ο Σινοχάρας γράφει με πολλά νικ  :2funny:.Ποιός είναι αυτός που ειναι γκαραντί?  :2funny: και γιατι να συναντιθει με αυτον τον γελοίο? :2funny:
  Και τέλος αν ηταν εμφανήσιμος και σωματαράς οπως λες δεν θα έτρεμε να μην πάθει την ξεφτιλα που του έρχεται  :2funny:.Και Δεν θα είχε  :shit: να με συναντίσει.Αυτός έτρεμε και κρυβόταν απο μένα στο Κισινιώφ  :2funny:.Και εκτος αυτου θα ειχε μια γκόμενα να μας δειξει οχι την 35χρονη χωριατα που πληρωνε μπας και του κάτσει  :2funny:.Και τέλος δεν θα έδινε 170 Ευρώ για λιγη γυναικια συντροφιά  :jerking:.Είναι πιθανον να ειναι Βλαχόφατσα,Βουλγαρόφατσα (ετσι χαρακτηριζω καποιους που συνηθως εχουν καταγωγει απο χωρια εξω απο τη θεσσαλονικη).Ο χρόνος θα δειξει αργα ή γρηγορα πιστευω θα εχουμε την τυχη να τον θαυμασουμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom