Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σενάριο Α) Φτάνει ο Dirty στην Ουκρανία όπου στο δευτερο μισό της μέρας συναντάει μια Ουκρανέζα την  :knockinb: και το πρωί τη διώχνει! Αμέσως φτάνει η επόμενη που σε λίγες ώρες την  :knockinb: και αυτή και την ξαναστέλνει πίσω απ' όπου ήρθε για να υποδεχτεί την τρίτη που τη  :knockinb: και αυτή και το πρωί τη διώχνει για την τέταρτη που έρχεται την τρίτη μέρα το πρωί και τη  :knockinb: και αυτή μέχρι το μεσημέρι που φέυγει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σενάριο Β)Ανακαλύφθηκε πλανήτης που οι Σεξογίηνοι έχουν λύσει τα θέματα μίσους μεταξί τους και επιδίδονται σε ατελείωτα όργια και ζητάν εκπρώσωπο από τη Γη! Η ΝΑΣΑ κατώπιν παρακολουθήσεων στο ΜΠΟΥ ψάχνει να βρεί να στείλει τον DIRTY ως μέγάλος Γαμιάς που είναι!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Προσωπικώς το δευτερο σενάριο το θεωρώ πιο πιθανό :headbang: :headbang: :headbang:
Το πρώτο σενάριο μπορεί να συμβεί μόνο στη φαντασία του  :2funny: το δεύτερο ειναι έγινε ειδη.Νομίζω σημερα πετάει για το Χιούστον  :2funny:
ποιος ασχολείται μ αυτον δεν θα μου έκανε και τιμή να τα βάλω με το αρωστάκι :idiot: εκτός αυτού δεν ήμουν Ελλάδα
Να σου πήγε να έρθεις να με συναντήσεις  :2funny:Χέστης εισαι  :2funny: φοβόσουν μη σε βγάλουν καμια φωτογραφία και γελάνε με τα χάλια σου  :2funny:.Ενας πενηντάρης Ρωσσοπόντιος που το παίζει γαμιάς  :2funny:Ενω εισουν ετοιμος να συναντηθουμε ξαφνικά εφυγες στο εξωτερικό  :2funny:Και οπως μαντευω γυρισες και μπηκες στο ιντερνετ για να γράψεις,γιατι στο εξωτερικο δεν έχει ιντερνετ  :2funny:.Τα ζώα σαν τον ψευτη και τους αλλους φουκαράδες μόνο για χλευασμό και για γέλια ειναι  :2funny: :2funny: :2funny:Φυσικά και θα χλευάσω και θα γελάσω με τον ψεύτη  :2funny:
  Για πες μας τι έγινε? πέθανε ο Σινοχάρας ή όχι :priest:?Γεμάτο βιντεάκια είναι το ιντερνέτ με τιτλους αντιο Γιωργάρα  :priest:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Το πρώτο σενάριο μπορεί να συμβεί μόνο στη φαντασία του  :2funny: το δεύτερο ειναι έγινε ειδη.Νομίζω σημερα πετάει για το Χιούστον  :2funny:Να σου πήγε να έρθεις να με συναντήσεις  :2funny:Χέστης εισαι  :2funny: φοβόσουν μη σε βγάλουν καμια φωτογραφία και γελάνε με τα χάλια σου  :2funny:.Ενας πενηντάρης Ρωσσοπόντιος που το παίζει γαμιάς  :2funny:Ενω εισουν ετοιμος να συναντηθουμε ξαφνικά εφυγες στο εξωτερικό  :2funny:Και οπως μαντευω γυρισες και μπηκες στο ιντερνετ για να γράψεις,γιατι στο εξωτερικο δεν έχει ιντερνετ  :2funny:.Τα ζώα σαν τον ψευτη και τους αλλους φουκαράδες μόνο για χλευασμό και για γέλια ειναι  :2funny: :2funny: :2funny:Φυσικά και θα χλευάσω και θα γελάσω με τον ψεύτη  :2funny:
  Για πες μας τι έγινε? πέθανε ο Σινοχάρας ή όχι :priest:?Γεμάτο βιντεάκια είναι το ιντερνέτ με τιτλους αντιο Γιωργάρα  :priest:
50 δεν ειμαι,υπομονη 3-4 χρονακια ακομα και μακαρι και 100 να φτασω.Εδώ που τα λέμε εσύ είσαι μεγαλύτερος από εμένα άσχετα αν το κρύβεις   :2funny:  Ίντερνετ έχει παντού εγώ όμως είχα άλλες ασχολίες  :grin: Ο Sinoxaras πάλι μες τα νεύρα είναι γιατί (δεν στηνβάζω καλά)  :2funny: τα κιβώτια στην αποθήκη του

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
50 δεν ειμαι,υπομονη 3-4 χρονακια ακομα και μακαρι και 100 να φτασω.Εδώ που τα λέμε εσύ είσαι μεγαλύτερος από εμένα άσχετα αν το κρύβεις   :2funny:  Ίντερνετ έχει παντού εγώ όμως είχα άλλες ασχολίες  :grin: Ο Sinoxaras πάλι μες τα νεύρα είναι γιατί (δεν στηνβάζω καλά)  :2funny: τα κιβώτια στην αποθήκη του
Εγω δεν εκρυψα ποτέ πόσο είμαι.Και ουτε κρύβομαι  :2funny: καθε μερα με τα παιδια απο το σά'ι'τ ημουν.Εσυ και ο Σινοχάρας δεν εχετε πια ενδιαφέρον,τη μεγαλητερη πλάκα τωρα της έχει ο ψεύτης  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Σενάριο Α) Φτάνει ο Dirty στην Ουκρανία όπου στο δευτερο μισό της μέρας συναντάει μια Ουκρανέζα την  :knockinb: και το πρωί τη διώχνει! Αμέσως φτάνει η επόμενη που σε λίγες ώρες την  :knockinb: και αυτή και την ξαναστέλνει πίσω απ' όπου ήρθε για να υποδεχτεί την τρίτη που τη  :knockinb: και αυτή και το πρωί τη διώχνει για την τέταρτη που έρχεται την τρίτη μέρα το πρωί και τη  :knockinb: και αυτή μέχρι το μεσημέρι που φέυγει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σενάριο Β)Ανακαλύφθηκε πλανήτης που οι Σεξογίηήινοι έχουν λύσει τα θέματα μίσους μεταξί τους και επιδίδονται σε ατελείωτα όργια και ζητάν εκπρώόσωπο από τη Γη! Η ΝΑΣΑ κατώπιν παρακολουθήσεων στο ΜΠΟΥ ψάχνει να βρεί να στείλει τον DIRTY ως μέεγάλος Γαμιάς που είναι!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Προσωπικώς το δευτερο σενάριο το θεωρώ πιο πιθανό :headbang: :headbang: :headbang:

Και εσύ ζεις 30 χρόνια εκτός Ελλάδος και δεν μπορείς να γράψεις ορθογραφημένα 5 σειρές? Μας έβγαλες τα μάτια με τα λάθη και τις καταλήξεις των προτάσεων.

Βασικά εσύ γλύψε τον Πορνοπεπόνια μήπως σε πάει σε κανένα Sallon να γουστάρεις.. γιατί δεν το έχεις. Αν σου φαίνεται απίθανο όπως στον μέντορά σου και πιστεύεις πως όσα γράφω είναι ψέματα.. τότε είμαι απολύτως βέβαιος πως ένα από τα 3 τινά ή και όλα μαζί συνδυασμένα έχουν συμβεί?
1. Είσαι αόματος και δεν βλέπεις τις φωτογραφίες που ανέβασα σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία στο Chernivcy.
2. Είσαι βλάκας σαν τον άλλο και έχεις ως επάγγελμα να αμφισβητείς γιατί έχεις κόμπλεξ κατωτερότητας.
3. Απλά τρολάρεις για να λες κάτι και να υπάρχεις εδώ μέσα.
Διάλεξε τι σου ταιριάζει καλύτερα.

D

dude901123

Επισκέπτης
:2funny:Καταρχήν η κοπέλα του ψεύτη πιστευω πως είναι μία!Αυτη η 35χρονη Ουκρανή χωριάτα.Που δεν ξέρει ουτε αν ακομα και αυτη του κάθισε :2funny:Ποιές κοπέλες να σου δώσει  :2funny: εδω ο ίδιος κρυβεται μην δούνε τα χάλια του  :2funny:
  Γελάω που είπε οτι θα έρθει εδω να με δείρει  :2funny: ποιός ο υπηρέτης! :2funny:.
  Για να καταλάβεις την κατάντια και την κακομοιριά των Ελλήνων που πάνε σε αυτές της χώρες θα γραψω κάτι που είχα ξανα ανεφέρει:Ο Αλαντάλον ειχε παει απο το Κισινιώφ με τη νεκροφόρα του Αλέκου στο Μπεντέρι απο εκει έφερε Κισινιώφ μια τελειωμένη 35χρονη με 2 παιδιά που δεν ειχε να παρει γάλα στα παιδιά της....την ειχε  μαζι του και την  :knockinb:.Την αλλη μέρα αυτη πηγε με ενα Ελληνα απο τους εκει φουκαράδες για 50 Ευρώ  :2funny:.Και εμένα με ρωτάγανε τα καμάκια εκει αν εχω καποια γκόμενα να την πληρώσουνε για να την  :knockinb:.
   Αν ειδες εδω στο σά'ι'τ ο ψεύτης εχει και οπαδούς  :2funny: οι ιδιοι παλια ηταν οπαδοι του Davarits,Shinohara και των καμακιών της Μολδαβίας  :2funny:.Βλέπεις οτι ολοι τους είναι τελειωμένοι και δεν πάνε πουθενά.Απλος ο Ελληνας θελει πάντα να βρισκει καποιον να πιστεύει  :jerking: ετσι πιστεψε στον Παπανδρέου,Σαμαρά και τωρα πιστευει τον Τσίπρα  :jerking:.
  Αυτοι οι φουκαράδες ειναι καλοι για να  :2funny: μαζι τους και να τους κράζεις οπως κανω εγω  :2funny:  :2funny: :2funny:

Εντωμεταξύ όσο τρολάρετε εγώ ετοιμάζομαι και θα έλεγα πως έχει μεγαλύτερη επιτυχία από την άλλη φορα η προσπάθεια για γκόμενες απο Chernivcy. Μάλλον δεν θα χρειαστεί να ψάξω παραπέρα για Τερνόπιλ και Κίεβ. Άντε καλά σπαμαρίσματα στα παιδιά..

Συνημμένα

• scr.png
    scr.png
    169 KB · Εμφανίσεις: 28

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Εντωμεταξύ όσο τρολάρετε εγώ ετοιμάζομαι και θα έλεγα πως έχει μεγαλύτερη επιτυχία από την άλλη φορα η προσπάθεια για γκόμενες απο Chernivcy. Μάλλον δεν θα χρειαστεί να ψάξω παραπέρα για Τερνόπιλ και Κίεβ. Άντε καλά σπαμαρίσματα στα παιδιά..
Σε παλιά μου ποστ έγραψα ότι όταν είσαι Ουκρανία (σε κάποια σχετικά μικρή πόλη) και ανεβάσεις ένα όμορφο κείμενο στο μάμπα κάθε μέρα θα σου γράφουν 10-15 γκόμενες χωρις να τους έχεις γράψει πρώτος εσύ, οι 4-5 θα είναι πολύ πιο πάνω από τον μέσω όρο.Τότε πάλι έλεγα να αποφεύγετε τα μεγάλα τουριστικά θέρετρα όπως η Οδησσός,Κίεβο γιατί εκεί οι γκόμενες είναι επαγγελματίες πόρνες και υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός από ευρωπαίους και ασιάτες σεξοτουριστες. Εσείς που είστε από Θεσσαλονίκη θα ξέρετε καλά τι γινόταν στο Σαντάνσκι πριν 10 χρόνια όπου όλη η πόλη ήταν γεμάτη εκδιδόμενες και οι τιμές τους άρχιζαν από 50 ευρώ την ώρα  και στην Σοφία εβρισκες 100 φορές καλύτερες με 25 ευρώ την ώρα και 100 ευρώ για όλη νύχτα. Αυτο ακριβως γίνεται και στην Οδησσό τώρα.Κίεβο και Οδησσό δεν είναι καταλληλες πολεις. Προτίμησε τις μικρές πόλεις (300.000-900.000 κατοίκους) για να είσαι εκτός συναγωνισμού και να έχεις μεγαλύτερη επιτυχία.Για όσους θέλουν να βρεθούν με επαγγελματίες η Οδησσός ,Κίεβο είναι από τα καλύτερα μέρη. Όταν τα έγραψα αυτα ήμουν νέος στο σάιτ και πετάχτηκε ο Δημητρολ 29 και έγραψε ότι παραπλανω και εξαπατώ τον κόσμο και θα πάρω ανθρώπους στο λαιμό μου. Όταν πήγε και αυτός πρώτη φορά στην ζωή του Ουκρανία άλλαξε το τροπάριο και έλεγε δεν περίμενα να είναι τόσο εύκολες οι ουκρανές.  

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
o διμητρρακις ουκρανια ηρθε για να γαμισει αφου χαλια περνουσε μολδαβια.οδυσσο δεν γνωρισε νορμαλ γκομενες περισοτερο απο αυτα που του περιγραψα περιπου τι παιζει.φιλε τακη εχεις δικαιο,καναμε λιγη πλακα στον ντερτι αλλα παντα αποφευγω χαρακτηρισμους προσβλητικους.στο μαμπα δεν υπαρχει περιπτωσει μια να σου γραψει οτι θα ερθει για να γαμας τζαμπα και εμεις δουλευουμε με αυτο.ελληνας φιλος εφερε οδυσσο απο τσερνικοβ μια ταλαιπωρημενη αθλια 30,ηλικια δεν ειναι προβλημα αλλα εμοιαζε 50.μονο μπεκροπινε αυτη ενω ο ανθρωπος εψαχνε καμια να παρει μαζι ελλαδα χαχαχαχ.ακομα και στο αθλιο λουγανσκ που πηγαν πολλοι γνωστοι μου απο μαλακισμενες που γνωρισαν περασαν χαλια και παλι σε αυτο το αθλιοτερο μερος μαζι με μακιβκα περασαν χαλια.ακομα λουγανσκ φιλος πηγε μεχρι πρακτορειο γαμου,εφαγαν ηπιαν μαζι του και ηρθε μπροστα τους ο γκομενοσ και της πηρε με αυτοκινητο.νομιζετε μονο κιεβο και οδυσσο ειναι αρπακτικα και οι κοπελες εκει απο αυτες της πολεις ερχονται,παντου ανοιξαν τα ματια.δηλαδη οι κοπελες που εβρισκε ο ντερτι θελετε να πιστεψω μπορουσαν να ερχονται μονες με δικα τους εξοδα και μετα να φευγουν με δικα τους εξοδα πισω την επομενη για το αλλο ραντεβου.τι να πω συκωνω τα χερια

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
o διμητρρακις ουκρανια ηρθε για να γαμισει αφου χαλια περνουσε μολδαβια.οδυσσο δεν γνωρισε νορμαλ γκομενες περισοτερο απο αυτα που του περιγραψα περιπου τι παιζει.φιλε τακη εχεις δικαιο,καναμε λιγη πλακα στον ντερτι αλλα παντα αποφευγω χαρακτηρισμους προσβλητικους.στο μαμπα δεν υπαρχει περιπτωσει μια να σου γραψει οτι θα ερθει για να γαμας τζαμπα και εμεις δουλευουμε με αυτο.ελληνας φιλος εφερε οδυσσο απο τσερνικοβ μια ταλαιπωρημενη αθλια 30,ηλικια δεν ειναι προβλημα αλλα εμοιαζε 50.μονο μπεκροπινε αυτη ενω ο ανθρωπος εψαχνε καμια να παρει μαζι ελλαδα χαχαχαχ.ακομα και στο αθλιο λουγανσκ που πηγαν πολλοι γνωστοι μου απο μαλακισμενες που γνωρισαν περασαν χαλια και παλι σε αυτο το αθλιοτερο μερος μαζι με μακιβκα περασαν χαλια.ακομα λουγανσκ φιλος πηγε μεχρι πρακτορειο γαμου,εφαγαν ηπιαν μαζι του και ηρθε μπροστα τους ο γκομενοσ και της πηρε με αυτοκινητο.νομιζετε μονο κιεβο και οδυσσο ειναι αρπακτικα και οι κοπελες εκει απο αυτες της πολεις ερχονται,παντου ανοιξαν τα ματια.δηλαδη οι κοπελες που εβρισκε ο ντερτι θελετε να πιστεψω μπορουσαν να ερχονται μονες με δικα τους εξοδα και μετα να φευγουν με δικα τους εξοδα πισω την επομενη για το αλλο ραντεβου.τι να πω συκωνω τα χερια
Εγώ ρε Χαρη που τους τα γράφω στα ρωσικά ούτε μια μου έγραψε σαν και αυτες που αναφέρεις. Πρέπει να το χει η κούτρα σου να κατεβάζει ψείρες  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Σε παλιά μου ποστ έγραψα ότι όταν είσαι Ουκρανία και ανεβάσεις ένα όμορφο κείμενο στο μάμπα κάθε μέρα θα σου γράφουν 10-15 γκόμενες χωρις να τους έχεις γράψει πρώτος εσύ, οι 4-5 θα είναι πολύ πιο πάνω από τον μέσω όρο.Τότε πάλι έλεγα να αποφεύγετε τα μεγάλα τουριστικά θέρετρα όπως η Οδησσός,Κίεβο γιατί εκεί οι γκόμενες είναι επαγγελματίες πόρνες και υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός από ευρωπαίους και ασιάτες σεξοτουριστες. Εσείς που είστε από Θεσσαλονίκη θα ξέρετε καλά τι γινόταν στο Σαντάνσκι πριν 10 χρόνια όπου όλη η πόλη ήταν γεμάτη εκδιδόμενες και οι τιμές τους άρχιζαν από 50 ευρώ την ώρα  και στην Σοφία εβρισκες 100 φορές καλύτερες με 25 ευρώ την ώρα και 100 ευρώ για όλη νύχτα. Αυτο ακριβως γίνεται και στην Οδησσό τώρα.Κίεβο και Οδησσό δεν είναι καταλληλες πολεις. Προτίμησε τις μικρές πόλεις (300.000-500.000 κατοίκους) για να είσαι εκτός συναγωνισμού και να έχεις μεγαλύτερη επιτυχία.Για όσους θέλουν να βρεθούν με επαγγελματίες η Οδησσός ,Κίεβο είναι από τα καλύτερα μέρη. Όταν τα έγραψα αυτα ήμουν νέος στο σάιτ και πετάχτηκε ο Δημητρολ 29 και έγραψε ότι παραπλανω και εξαπατώ τον κόσμο και θα πάρω ανθρώπους στο λαιμό μου. Όταν πήγε και αυτός πρώτη φορά στην ζωή του Ουκρανία άλλαξε το τροπάριο και έλεγε δεν περίμενα να είναι τόσο εύκολες οι ουκρανές.  

Φίλε Νύχτερε εγώ δεν ξέρω Ρώσικα.. ξέρεις πόσες μου απαντάνε στα ρώσικα και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τη συνομιλία? Έστω με λίγα κουτσά αγγλικά μου κανονίζω τα ραντεβού μου και τα τοποθετώ σε βάση.. θα έρθω 2 ημέρες για εσένα, θα κάνω 1.400κμ, πίνουμε ένα καφέ και αν σου αρέσω ξεκινάμε κάτι και αργότερα το συνεχίζουμε στην Ελλάδα.. και ποιος ξέρει.. ίσως βγει και κάτι παραπάνω. Είναι από την αρχή ξεκάθαρο ότι ανεβαίνω για αυτήν, δεν ψάχνω φιλίες, δεν την πιέζω και αν δεν κάτσει να αρέσουμε ο ένας στον άλλο bye, bye και τέλος. Είναι ξεκαθαρισμένο πως σε 2 ημέρες πρέπει να φύγω και να γυρίσω στην Ελλάδα γιατί εργάζομαι. Αν κάτσει καλώς, αν όχι πάλι καλώς. Έτσι κι αλλιώς από την αρχή είναι ξεκαθαρισμένο πως το maximum της συνάντησης είναι 2 ημέρες όπως και να έχει. Και συνεχίζω με την επόμενη συνάντηση. Δεν ψάχνω μοντέλα, ανήλικα και ιστορίες που χρειάζονται χρόνο γιατί δεν ψάχνω γκόμενα ή χορηγία. Αυτό είναι όλο. Έλεος.. γίνεται πανεύκολα και με μια μικρή προετοιμασία ενός μήνα είσαι οκ τις περισσότερες φόρες. Δεν καταλαβαίνω τι κάψιμο είναι αυτό να μην πιστεύουν απλά πράγματα? Είπα για μοντέλα? Είπα για 18χρονες? Απλά next door κορίτσια, ομορφούλικα απο 25 έως 35 το μεγαλύτερο που είχα ποτέ συναντήσει. Τα περισσότερα εκεί γύρω στα 28,29,30. Δεν πληρώνω τίποτα περισσότερο από τα έξοδα μου και πάω για το ταξίδι και την εμπειρία.
Όποιος θέλει μπορεί σε προσωπική επικοινωνία να δει τα πάντα.. συνομιλίες, φωτογραφίες, αποδείξεις ξενοδοχείων.

Και εγώ αυτά είπα περί Κιέβου και Οδησσού. Οι γυναίκες εκεί είναι ψιλιασμένες από αγαπούληδες και το έχουν κάνει επιχείρηση το θέμα. Ο ανταγωνισμός μεγάλος και οι πιθανότητες λίγες κατ' εμέ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και εσύ ζεις 30 χρόνια εκτός Ελλάδος και δεν μπορείς να γράψεις ορθογραφημένα 5 σειρές? Μας έβγαλες τα μάτια με τα λάθη και τις καταλήξεις των προτάσεων.

Βασικά εσύ γλύψε τον Πορνοπεπόνια μήπως σε πάει σε κανένα Sallon να γουστάρεις.. γιατί δεν το έχεις. Αν σου φαίνεται απίθανο όπως στον μέντορά σου και πιστεύεις πως όσα γράφω είναι ψέματα.. τότε είμαι απολύτως βέβαιος πως ένα από τα 3 τινά ή και όλα μαζί συνδυασμένα έχουν συμβεί?
1. Είσαι αόματος και δεν βλέπεις τις φωτογραφίες που ανέβασα σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία στο Chernivcy.
2. Είσαι βλάκας σαν τον άλλο και έχεις ως επάγγελμα να αμφισβητείς γιατί έχεις κόμπλεξ κατωτερότητας.
3. Απλά τρολάρεις για να λες κάτι και να υπάρχεις εδώ μέσα.
Διάλεξε τι σου ταιριάζει καλύτερα.
Απλος βλέπει τι φουκαράς,αγάμητος και ψεύτης είσαι  :2funny:

Τωρα σε πιστέψαμε  :2funny: αυτες κ'αν ειναι αποδείξεις  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:.

Σε παλιά μου ποστ έγραψα ότι όταν είσαι Ουκρανία (σε κάποια σχετικά μικρή πόλη) και ανεβάσεις ένα όμορφο κείμενο στο μάμπα κάθε μέρα θα σου γράφουν 10-15 γκόμενες χωρις να τους έχεις γράψει πρώτος εσύ, οι 4-5 θα είναι πολύ πιο πάνω από τον μέσω όρο.Τότε πάλι έλεγα να αποφεύγετε τα μεγάλα τουριστικά θέρετρα όπως η Οδησσός,Κίεβο γιατί εκεί οι γκόμενες είναι επαγγελματίες πόρνες και υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός από ευρωπαίους και ασιάτες σεξοτουριστες. Εσείς που είστε από Θεσσαλονίκη θα ξέρετε καλά τι γινόταν στο Σαντάνσκι πριν 10 χρόνια όπου όλη η πόλη ήταν γεμάτη εκδιδόμενες και οι τιμές τους άρχιζαν από 50 ευρώ την ώρα  και στην Σοφία εβρισκες 100 φορές καλύτερες με 25 ευρώ την ώρα και 100 ευρώ για όλη νύχτα. Αυτο ακριβως γίνεται και στην Οδησσό τώρα.Κίεβο και Οδησσό δεν είναι καταλληλες πολεις. Προτίμησε τις μικρές πόλεις (300.000-900.000 κατοίκους) για να είσαι εκτός συναγωνισμού και να έχεις μεγαλύτερη επιτυχία.Για όσους θέλουν να βρεθούν με επαγγελματίες η Οδησσός ,Κίεβο είναι από τα καλύτερα μέρη. Όταν τα έγραψα αυτα ήμουν νέος στο σάιτ και πετάχτηκε ο Δημητρολ 29 και έγραψε ότι παραπλανω και εξαπατώ τον κόσμο και θα πάρω ανθρώπους στο λαιμό μου. Όταν πήγε και αυτός πρώτη φορά στην ζωή του Ουκρανία άλλαξε το τροπάριο και έλεγε δεν περίμενα να είναι τόσο εύκολες οι ουκρανές.  
Συγγνώμη πότε ειπα εγω κάτι τετοιο και δεν το ξέρω? :2funny: Εγω ειπα οτι ειναι κακοντυμενες,εχει φτώχια ολες ζητανε λεφτα και τους λειπουνε δόντια  :2funny: ή τα δόντια τους ειναι σαν να τα εχουνε λιμάρει  :2funny:.
 Οσο για τη Σόφια λες  :jerking: το 2005 ειχα πάει και αηδίασα! :shit: στις 100 αντε η μια να ηταν καλή με τα Ρωσσικά δεδομένα πάντα.

Εγω ηρθα πιο πολυ γιατι η Μολδαβή που ειχα μου ζήτησε τα κλειδια απο το διαμέρισμα  :rockon:για να ερχεται μετα το πανεπηστημιο  :tickedoff:.Και γιατι με επιανε καταθλιψη με τον Παναγιώταρο και τα εκει (καμάκια)  :2funny: και γενικα το Κισινιώφ ειναι να πας για τρεις μερες να γελασεις με τους κακομοιρηδες και να φύγεις!

D

dude901123

Επισκέπτης

Ρε Χάρη χαλάρωσε.. είναι θέμα επικοινωνίας, τακτικής, μπαλαμουτιάσματος, εμφάνισης.. Η ίδια γκόμενα που μπορεί εμένα να μου το παίζει ντίβα σε κάποιον άλλο με πιο κατάλληλο τρόπο ή καλύτερη εμφάνιση να του κάνει πίπες στο πρωτο δευτερόλεπτο. Λες ότι θα πας Οδησσό πάλι? Τι να κάνεις εκεί? Χορηγίες σε βλαμμένες? Εκτός και αν πας για διακοπές ή για πουτάνες. Αν είναι έτσι οκ.
Και σε παρακαλώ μην επαναλαμβάνεις αόριστες ιστορίες σαν τον Πορνοπεπόνια.. κάποιος, κάπου, κάτι..
Έλα Chernivcy να σου ανοίξω τα μάτια.. αν μιλάς όντως ρώσικα θα σε φτιάξω να κάνεις το μεταφραστή στο ιντερνετ και θα πεθάνεις στον πούτσο.. χωρίς χορηγίες και χρήματα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Φίλε Νύχτερε εγώ δεν ξέρω Ρώσικα.. ξέρεις πόσες μου απαντάνε στα ρώσικα και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τη συνομιλία? Έστω με λίγα κουτσά αγγλικά μου κανονίζω τα ραντεβού μου και τα τοποθετώ σε βάση.. θα έρθω 2 ημέρες για εσένα, θα κάνω 1.400κμ, πίνουμε ένα καφέ και αν σου αρέσω ξεκινάμε κάτι και αργότερα το συνεχίζουμε στην Ελλάδα.. και ποιος ξέρει.. ίσως βγει και κάτι παραπάνω. Είναι από την αρχή ξεκάθαρο ότι ανεβαίνω για αυτήν, δεν ψάχνω φιλίες, δεν την πιέζω και αν δεν κάτσει να αρέσουμε ο ένας στον άλλο bye, bye και τέλος. Είναι ξεκαθαρισμένο πως σε 2 ημέρες πρέπει να φύγω και να γυρίσω στην Ελλάδα γιατί εργάζομαι. Αν κάτσει καλώς, αν όχι πάλι καλώς. Έτσι κι αλλιώς από την αρχή είναι ξεκαθαρισμένο πως το maximum της συνάντησης είναι 2 ημέρες όπως και να έχει. Και συνεχίζω με την επόμενη συνάντηση. Δεν ψάχνω μοντέλα, ανήλικα και ιστορίες που χρειάζονται χρόνο γιατί δεν ψάχνω γκόμενα ή χορηγία. Αυτό είναι όλο. Έλεος.. γίνεται πανεύκολα και με μια μικρή προετοιμασία ενός μήνα είσαι οκ τις περισσότερες φόρες. Δεν καταλαβαίνω τι κάψιμο είναι αυτό να μην πιστεύουν απλά πράγματα? Είπα για μοντέλα? Είπα για 18χρονες? Απλά next door κορίτσια, ομορφούλικα απο 25 έως 35 το μεγαλύτερο που είχα ποτέ συναντήσει. Τα περισσότερα εκεί γύρω στα 28,29,30. Δεν πληρώνω τίποτα περισσότερο από τα έξοδα μου και πάω για το ταξίδι και την εμπειρία.
Όποιος θέλει μπορεί σε προσωπική επικοινωνία να δει τα πάντα.. συνομιλίες, φωτογραφίες, αποδείξεις ξενοδοχείων.

Και εγώ αυτά είπα περί Κιέβου και Οδησσού. Οι γυναίκες εκεί είναι ψιλιασμένες από αγαπούληδες και το έχουν κάνει επιχείρηση το θέμα. Ο ανταγωνισμός μεγάλος και οι πιθανότητες λίγες κατ' εμέ.
Σε αυτήν την κατηγορία και στα μερη που ψαχνεις βρίσκεις όσες θες,άσε τους άλλους να λένε  :orchestra:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Στο mail.ru δεν φοβασαι να βαλεις της φωτογραφίες σου  :2funny: εδω τρέμεις όμως να μας βάλεις φωτογραφία απο καμιά γκόμενα γιατι θα την βρει καποιος και θα γινεις ρεζίλι  :2funny:.Κατι παρομοιο επαθε και ο Σινοχάρας με το Χάρη του εδωσε το τηλεφωνο απο μια γκόμενα που υποτηθεται  :knockinb: με 400 Γκρίβνια ολη τη μέρα και του Χάρη του ειπε 750 την ώρα  :2funny:.

Ρε Χάρη χαλάρωσε.. είναι θέμα επικοινωνίας, τακτικής, μπαλαμουτιάσματος, εμφάνισης.. Η ίδια γκόμενα που μπορεί εμένα να μου το παίζει ντίβα σε κάποιον άλλο με πιο κατάλληλο τρόπο ή καλύτερη εμφάνιση να του κάνει πίπες στο πρωτο δευτερόλεπτο. Λες ότι θα πας Οδησσό πάλι? Τι να κάνεις εκεί? Χορηγίες σε βλαμμένες? Εκτός και αν πας για διακοπές ή για πουτάνες. Αν είναι έτσι οκ.
Ναι εσυ εχεις και εμπειρία και τακτική και στάτους ενω ο Χάρης δυστηχως δεν έχει :2funny:.Την εμπειρία πρεπει να την πήρες απο τα City Tour  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Και σε παρακαλώ μην επαναλαμβάνεις αόριστες ιστορίες σαν τον Πορνοπεπόνια.. κάποιος, κάπου, κάτι..
Έλα Chernivcy να σου ανοίξω τα μάτια.. αν μιλάς όντως ρώσικα θα σε φτιάξω να κάνεις το μεταφραστή στο ιντερνετ και θα πεθάνεις στον πούτσο.. χωρίς χορηγίες και χρήματα.
Ο Χάρης είναι καλό και πολύ φιλότιμο παιδί και πάντα κερνάει γυναίκες και άντρες και χωρίς να του το ζητήσουν

D

dude901123

Επισκέπτης
Στο mail.ru δεν φοβασαι να βαλεις της φωτογραφίες σου  :2funny: εδω τρέμεις όμως να μας βάλεις φωτογραφία απο καμιά γκόμενα γιατι θα την βρει καποιος και θα γινεις ρεζίλι  :2funny:.Κατι παρομοιο επαθε και ο Σινοχάρας με το Χάρη του εδωσε το τηλεφωνο απο μια γκόμενα που υποτηθεται  :knockinb: με 400 Γκρίβνια ολη τη μέρα και του Χάρη του ειπε 750 την ώρα  :2funny:.
  Ναι εσυ εχεις και εμπειρία και τακτική και στάτους ενω ο Χάρης δυστηχως δεν έχει :2funny:.Την εμπειρία πρεπει να την πήρες απο τα City Tour  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βρείτε το καλύτερο μουνί για τον Πορνοπεπόνια..
Οι επιλογές είναι οι εξής 2:

Συνημμένα

• phprCx3qIAM.jpg
    phprCx3qIAM.jpg
    62 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Alpine goat αλπίνος τράγος.jpg
    Alpine goat αλπίνος τράγος.jpg
    201,2 KB · Εμφανίσεις: 22

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βρείτε το καλύτερο μουνί για τον Πορνοπεπόνια..
Οι επιλογές είναι οι εξής 2:
Εγω της επιλογές μου της έβαλα στο σά'ι'τ και της ειδανε ολοι.Της δικές σου  :jerking: δεν της ειδε ποτέ κανενας  :2funny:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.893
Πόντοι
456
[redtube]
]

[redtube]
]

δεν αφησες πεπονι αγαμητο ρε διμιτρακι

:rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[redtube]
]

[redtube]
]

δεν αφησες πεπονι αγαμητο ρε διμιτρακι

:rockon:
Ναι αλλα γαμάω και γυναίκες.Ενω ο ψεύτης ουτε πεπόνια ούτε γυναίκες.
  Τελικα στο σά'ι'τ υπαρχουν φουκαράδες που ψαχνουν ενα για να θαυμάσουν  :2funny: βεβαια το ιδαλμα τους γινεται  :shit: καποτε θαυμαζαν τον ΡΕΝΤ μετα τον Davarits μετα τα καμακια της Μολδαβίας μετά τον Σινοχάρα και τωρα τον ψεύτη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Ναι αλλα γαμάω και γυναίκες.Ενω ο ψεύτης ουτε πεπόνια ούτε γυναίκες.
  Τελικα στο σά'ι'τ υπαρχουν φουκαράδες που ψαχνουν ενα για να θαυμάσουν  :2funny: βεβαια το ιδαλμα τους γινεται  :shit: καποτε θαυμαζαν τον ΡΕΝΤ μετα τον Davarits μετα τα καμακια της Μολδαβίας μετά τον Σινοχάρα και τωρα τον ψεύτη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν είναι θέμα θαυμασμου συζήτηση κάνουμε και ανταλλάσσουμε εμπειρίες και πληροφορίες αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης του φόρουμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom