Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αληθεια ο σινοχαρας με καλεσε το βραδι να παω μαζι του καραοκε στην ταιροβα αλλα δεν πηγα γιατι θα κερνουσα τζαμπα τις πουτανες του για το τιποτα χαχαχαχ.ο σινο ειναι μονοφαγας,αν ηθελε μπορουσε να με καλεσει μερα στο διαμερισμα και οχι βραδι στο κλαπμ,μαλακας και χαζος δεν ειμαι.
Λετε οτι ο Σινοχάρας ειναι μοναχοφαγάς.Ε,τότε γιατί σου πάσαρε την κοπέλα που σου είπε οτι μπορεις να την  :knockinb: ολη μέρα με 400 Γκρίβνια? (το οτι αυτη σου ζήτησε 750 Γκρίβνια την ωρα ειναι άλλη ιστορία).Και αφου ειναι μονοφαγάς γιατι έδωσε στον Αλαντάλον την πρώην μις Οδησσό?
Καλά ο Χάρης και για σένα επίσης ξέρει πολλά, άσχετα αν δεν μιλάει. Αν αρχίσει να γράφει για σένα θα γελάει το σάιτ ένα μήνα.  :2funny:  Για αυτό μην τον τσιγκλας  :2funny:
Τι ξέρει?Ας το γράψει?Δε νομίζω οτι υπάρχει κάποιο μυστικό σχετικά με εμένα  :2funny:.Το οτι δεν εγραψα οτι ετοιμάζομαι να παω Βερολίνο για τρεις μέρες ειναι επειδη στο κλειστο πάρτι των κτηνοβατών που με έχουνε καλέσει θα είναι βουλευτές της Γερμανίας,της Δανίας καποιοι βουλευτες και κυβερνιτικοι απο αλλα κράτη καθως πολυ πιθανόν και κάποιος πρωην υπουργός  :) καθως και καποια μέλη του ΖΕΤΑ.Θα βγάλω 3000 Ευρώ (τα εξοδα δικα μου,ξενοδοχειο,αεροπορικά δηλαδη καθαρα θα μου μεινουν 2200-2300).
  Το μόνο μυστικό ειναι αυτό και το γράφω για να μην προλάβει να το γραψει καποιος αλλος γιατι το εχω πει στους περισσότερους φιλους μου  :2funny:.Ο ψευτης αυτα τα λεφτά τα βγάζει σε τρεις μηνες δουλειας ενω εγω θα τα βγαλω σε μερικές ωρες και θα κανω και φοβερες γνωρημίες  :2funny: και θα  :zfuck: κιόλας  :2funny:.
  Εσυ εισαι ο τελευταιος που πρεπει να μιλάς να ερθεις να με συναντίσεις  :shit: ενω ελεγες οτι θα ερθεις να με δειρεις και απειλούσες  :2funny: ξαφνικα βρεθηκες στο εξωτερικό  :2funny:Δε νομιζω οτι τα πιστευει κανεις αυτα  :2funny:.Κότεψες μη δουνε τα χάλια σου και μην σε πάρουνε καμια φωτογραφία ή δεν ειναι έτσι?Εσυ το εγραψες οτι φοβασαι μη σε φωτογραφίσουνε  :2funny:.Τελικα ολοι εισαστε μαγκες πισω απο το πληκτρολόγιο  :2funny:

Συνημμένα

• FF94B479D833B578F11BD8EDE3FF7A0C.jpg
    FF94B479D833B578F11BD8EDE3FF7A0C.jpg
    209,5 KB · Εμφανίσεις: 29

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εκεί στο πάρτυ των κτηνοβατών θα στήσεις κώλο ή απλά θα σε βάλουν να γλύφεις πούτσες σκύλων;

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
xaxaxax κμα,εβγαλα τιν φοτν εισαι αρχοντας!ελα στην ουκρανια να κανουμε χαβαλε,μην φοβασε δεν βγαζω κανενα φοτο δεν ξερω απο κινητο ουτε να βαζω φοτο στο σαιτ.εωβγαλα τιν φοτο στο προφαι,προσπαθω να την βαλω παλι και δεν ξερω .εκλισα και το μαιλ ρυ καταλαθος ουτε προφαιλ να φτιαχνω μπορω,ασχετος ειμαι απο τετεια.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
διμητρακι εδωσε στον αλλαν και σε μενα κοπελα απο παλιες γνωριμιες που δεν χρειαζοταν,δεν δινει αυτες που εχει μαζι του εκεινη την ωρα.γιατι δεν εδωσε στον μικρο?στον γιαννη ειπε ολες ειναι για γενικη χρηση,λεει ο γιαννις εκτος οι δικες του χααχαχα αυτο καταλαβε και αυτοσ

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
χαχαχαχαχε  διμητρακι εισαι πολυ τρελα χχαχαχαχ,που το σκεφτηκες η κιβωτος του νωεχχαχαχαχ.τα πεπονακια ζουμερα οραια φενονται,ελπιζω να μας αστειευεις με τα κατσικακια χαχαχαχα

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
διμητρακι γραφω οσα ειδα παντα και την αληθεια.αλλα ποτε δεν θα προσβαλω καπειον με το πως μοιαζει εμφανισιακα η την καταγωγη του η την οικονομικη του κατασταση.οραια τωρα που φταχνεις τα βιντεακια να γελαμε.να κανουμε ολοι την πλακα μας να γελαμε χωρις προσβολες,οτι ειχα γραψει για σινοχαρα ηταν οτι ειδα και καταλαβα τι παιζει δεν εχω κατι αλλο να πω η να ασχολουμε μαζι του.και να με απειλησει δεν τον παιρνω σοβαρα και τα περνω ολα στην πλακα,εχω 1 φιλο κυπρο που κανει τα ιδια,πειραζει ολο τον κοσμο αλλα δεν δεχεται πλακα,αυτους που κανουν πλακες και δεν δεχονται τους αγνοω και δεν  μιλω μαζι τους ξανα ουτε αστειευω.να φοβηθω τι?

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Εκεί στο πάρτυ των κτηνοβατών θα στήσεις κώλο ή απλά θα σε βάλουν να γλύφεις πούτσες σκύλων;
Εγω μόνο με αρνιά πηγαίνω και με θυλικά!Να και η αποδειξη 5 μηνες πριν.
Αυτο για να μην γράφει  :jerking: ο καθε φουκαράς  
Εγω μόνο με αρνιά πηγαίνω και με θυλικά!Να και η αποδειξη 5 μηνες πριν.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Παππού άρχισες να μπερδευεσαι αυτό έχει μεγαλύτερα παπαρια και από τα δικά μου  :2funny:

Συνημμένα

• V0s2y-YqPpw.jpg
    V0s2y-YqPpw.jpg
    94,1 KB · Εμφανίσεις: 35

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
τον μαρτιο εφερα πρωτη φορα οδυσσο καθαρα σπονσαρισμα,δεν συμφωνησα απο πριν ρες αφου τιμη ετσι παρεξηγησε η κοπελα νομιζε θα σπονσαρω μονο ρουχα φαγητα και οχι λεφτα,οταν ειπα αυτο ενουσα με εριξε αμεσως κρεβατι και αρχισε τσιμπουκια.ειπε εχει διαφορα ειδη σπονσορινκ και δεν ειπα για σεξ λεφτα,ειπα αφου στο προφαιλ σου λες σεξ ενοω θα σε σπονσαρω για αυτο.την αλλη μερα την εδιωξα,εδωσα 500 γριβνα να ερθει,μετα αλλα 1500 για να φυγει αφου εκανα αλλη φαση που δεν μου βγηκε τελικα.μια αλλη τελευτεα μιλισαμε μια φορα κοντακτε και μου ειπε εχω γενεθλια δεν εχω λεφτα,οταν εειπα δεν στελνω οταν ερθω θα σε σπονσαρω ταχα προσβαλτηκε και λεει δεν ζητησα σου ειπα μονο εχω αναγγη καλα και το λεει σε μενα που δεν με ξερει ?χαχαχαχ.ετσι ειπα τελος σινοχαρα σταιλ.κανω ευκολα γνωριμιες χωρις ιτερνετ,ιδη γνωρισα 2 κυπρο απο κιεβο,χερσον βεβαια 40-45 φενονται αλλα πολυ καλες.δεν ειμαι καλος ηλικιες ολες τις βαζω μεγαλυτερες αφου δεν ρωτω.μιλαμε μεσω βαιπερ ειπα καθαρα για εξοδα πληρωμενα και οτι εχτρα αν και η μια δουλευει η αλλη παιζετε για κρυφοβιζιτα,καπειος την φερνει καθε 2-3  μηνες κυπρο.η πρωτη τωρα θα παει μποντρουν τουρκια 15 μερες λεει δεν με ξερει καλα να ερθι κυπρο ισως παρει 2-3 μερες αδεια να τα πουμε οδυσσο χαχαχαχ.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
.ετσι ειπα τελος σινοχαρα σταιλ.
:2funny: :2funny: :2funny:
μονο ετσι κε ασε τουσ εροτεσ κε τισ γιουλιεσ
με τα ιπε ο κλεανθισ...οτι κερνασ ολουσ χορισ να στο ζιτανε
στα ορια του θιματοσ
μιν κερνασ κανεναν καλο δεν θα βρισ
κε ρε διμιτρακι αφου εχισ τοσα λεφτα γιατι στιν οδισσο τα πλιρονε ολα ο χαρισ;;;
φιλοτιμο δεν εχισ;;;;

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:
μονο ετσι κε ασε τουσ εροτεσ κε τισ γιουλιεσ
με τα ιπε ο κλεανθισ...οτι κερνασ ολουσ χορισ να στο ζιτανε
στα ορια του θιματοσ
μιν κερνασ κανεναν καλο δεν θα βρισ
κε ρε διμιτρακι αφου εχισ τοσα λεφτα γιατι στιν οδισσο τα πλιρονε ολα ο χαρισ;;;
φιλοτιμο δεν εχισ;;;;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Εσυ εισαι ο τελευταιος που πρεπει να μιλάς να ερθεις να με συναντίσεις  :shit: ενω ελεγες οτι θα ερθεις να με δειρεις και απειλούσες  :2funny: ξαφνικα βρεθηκες στο εξωτερικό  :2funny:Δε νομιζω οτι τα πιστευει κανεις αυτα  :2funny:.Κότεψες μη δουνε τα χάλια σου και μην σε πάρουνε καμια φωτογραφία ή δεν ειναι έτσι?Εσυ το εγραψες οτι φοβασαι μη σε φωτογραφίσουνε  :2funny:.Τελικα ολοι εισαστε μαγκες πισω απο το πληκτρολόγιο  :2funny:
Σου είπα 5 λόγους για τους οποιους δεν γουστάρω να βρεθούμε   και εσύ κράτησες τον έναν .Θα στο αλλιώς μήπως το καταλάβεις δεν φοβάμαι τις κατσαρίδες της σιχαίνομαι και για αυτό δεν γουστάρω να είναι δίπλα μου .

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
διμητρακι εδωσε στον αλλαν και σε μενα κοπελα απο παλιες γνωριμιες που δεν χρειαζοταν,δεν δινει αυτες που εχει μαζι του εκεινη την ωρα.γιατι δεν εδωσε στον μικρο?στον γιαννη ειπε ολες ειναι για γενικη χρηση,λεει ο γιαννις εκτος οι δικες του χααχαχα αυτο καταλαβε και αυτοσ
εσι διλαδι θα πασαρεσ γκομενα που γαμουσες εκινι τιν ορα;;;; ι τιν ιχεσ αγκαζε;;; ο χοντρομαλακασ ο σαλονικιοσ εχι πασαρι καμια σε κανεναν;;; αφτοσ νομιζει οτι δεν του γαμανε τισ γκομενεσ οταν αφτοσ ινε σαλονικα κε βαζι τουσ αλλουσ να τιν προσεχουν ο αγαπουλομαλακασ

ε τιν μια του τιν γαμισα εγο :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
 Εγω μόνο με αρνιά πηγαίνω και με θυλικά!Να και η αποδειξη 5 μηνες πριν.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Παππού άρχισες να μπερδευεσαι αυτό έχει μεγαλύτερα παπαρια και από τα δικά μου  :2funny:
:2funny: Με τόσες ανωμαλίες που έχει ο τύπος καθόλου περίεργο δεν μου φαίνεται αυτό. Μπορεί και να τον γαμανε τα ζώα και να νομίζει ότι γαμάει  :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: Κοίτα να δεις κάτι άτομα που έχουν και απαιτήσεις να βρεθής μαζί τους.  :uglystupid:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ο διμητρακης φιλε ηταν φιλοξενουμενος μου και οπως ολους ποτε δεν καταδεχομαι απο κανενα ανθρωπο να πληρωσει αν ειναι μαζι μου αυτο το εχω στον χαρακτηρα μου.δεν πιστευω οτι εισαι φιλος με τον κλεανθη αφου δεν κανει παρεα με κανενα
ωπο
ο διμητρακις ηταν φιλοξενουμενος στην κυπρο δεν αφηνεις ποτε τους φιλοξενουμενους να πληρωσουν,το εχω στον χαρακτηρα μου ποτε δεν αφηνω καπειον που ειναι μαζι μου να πληρωσει.να σε παρακαλεσω να μην αναφερνεις ονοματα ανθρωπον που δεν γραφουν εδω,δεν τους γνωριζεις απλα συστηθηκες και δεν ειναι φιλοι σου.ο συγεκριμενος ανθρωπος αποκλειετε να εχει επαφη μαζι σου ουτε να μιλατε.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
εσι διλαδι θα πασαρεσ γκομενα που γαμουσες εκινι τιν ορα;;;; ι τιν ιχεσ αγκαζε;;; ο χοντρομαλακασ ο σαλονικιοσ εχι πασαρι καμια σε κανεναν;;; αφτοσ νομιζει οτι δεν του γαμανε τισ γκομενεσ οταν αφτοσ ινε σαλονικα κε βαζι τουσ αλλουσ να τιν προσεχουν ο αγαπουλομαλακασ

ε τιν μια του τιν γαμισα εγο :2funny: :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
και εγω μονοφαγας ειμαι χαχαχαχ.σιγουρα δεν περιμενα γκομενα δεν εχω αναγγη να μου πασαρουν απλα ειπα δεν μου προτεινε καπεια κοπελα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom