dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Λετε οτι ο Σινοχάρας ειναι μοναχοφαγάς.Ε,τότε γιατί σου πάσαρε την κοπέλα που σου είπε οτι μπορεις να την ολη μέρα με 400 Γκρίβνια? (το οτι αυτη σου ζήτησε 750 Γκρίβνια την ωρα ειναι άλλη ιστορία).Και αφου ειναι μονοφαγάς γιατι έδωσε στον Αλαντάλον την πρώην μις Οδησσό?αληθεια ο σινοχαρας με καλεσε το βραδι να παω μαζι του καραοκε στην ταιροβα αλλα δεν πηγα γιατι θα κερνουσα τζαμπα τις πουτανες του για το τιποτα χαχαχαχ.ο σινο ειναι μονοφαγας,αν ηθελε μπορουσε να με καλεσει μερα στο διαμερισμα και οχι βραδι στο κλαπμ,μαλακας και χαζος δεν ειμαι.
Τι ξέρει?Ας το γράψει?Δε νομίζω οτι υπάρχει κάποιο μυστικό σχετικά με εμένα .Το οτι δεν εγραψα οτι ετοιμάζομαι να παω Βερολίνο για τρεις μέρες ειναι επειδη στο κλειστο πάρτι των κτηνοβατών που με έχουνε καλέσει θα είναι βουλευτές της Γερμανίας,της Δανίας καποιοι βουλευτες και κυβερνιτικοι απο αλλα κράτη καθως πολυ πιθανόν και κάποιος πρωην υπουργός καθως και καποια μέλη του ΖΕΤΑ.Θα βγάλω 3000 Ευρώ (τα εξοδα δικα μου,ξενοδοχειο,αεροπορικά δηλαδη καθαρα θα μου μεινουν 2200-2300).Καλά ο Χάρης και για σένα επίσης ξέρει πολλά, άσχετα αν δεν μιλάει. Αν αρχίσει να γράφει για σένα θα γελάει το σάιτ ένα μήνα. Για αυτό μην τον τσιγκλας
Το μόνο μυστικό ειναι αυτό και το γράφω για να μην προλάβει να το γραψει καποιος αλλος γιατι το εχω πει στους περισσότερους φιλους μου .Ο ψευτης αυτα τα λεφτά τα βγάζει σε τρεις μηνες δουλειας ενω εγω θα τα βγαλω σε μερικές ωρες και θα κανω και φοβερες γνωρημίες και θα κιόλας .
Εσυ εισαι ο τελευταιος που πρεπει να μιλάς να ερθεις να με συναντίσεις ενω ελεγες οτι θα ερθεις να με δειρεις και απειλούσες ξαφνικα βρεθηκες στο εξωτερικό Δε νομιζω οτι τα πιστευει κανεις αυτα .Κότεψες μη δουνε τα χάλια σου και μην σε πάρουνε καμια φωτογραφία ή δεν ειναι έτσι?Εσυ το εγραψες οτι φοβασαι μη σε φωτογραφίσουνε .Τελικα ολοι εισαστε μαγκες πισω απο το πληκτρολόγιο