Κότεψες?
Ισως ο Σινοχάρας σε απειλησε οτι θα γραψει για σένα
Εγω νόμιζα οτι θα τον σβίσεις?
Γιατι θα επρεπε απαραιτητα να της κεράσεις?Θα του ελεγες απο πριν οτι θα ερθεις για μιση ωρα,θα πηγαινες θα καθοσουν θα εβλεπες τι παιζει και θα έφευγες.Θα μίλαγες με της γκόμενες και θα καταλάβαινες τα παντα.Το πιθανότερο ειναι κατα τη γνώμη μου να της πλήρωσε με την ώρα μια ωρα εκει και μια ωρα σπιτι του.Εσυ αν τους μίλαγες θα τα καταλάβαινες όλα.Θες να πεις οτι αν γουσταρες καποια με 500 Γκριβνια την ωρα δεν θα την
?Ειδες τι εγραψα για το Κισινιώφ πως ενας λιγουρης απο αυτους τους αγαμητους στη Μολδαβία πηρε την τελειωμένη που έφερε ο Αλαντάλον απο το Τιράσπολ και την
με 50 Ευρώ.
Εμενα αυτες οι
δεν μου αρέσουν.Αυτος που εδωσε τα 50 Ευρώ ξεφτηλίστηκε και εδειξε τι γελοίος και αγάμητος είναι και κανένας άλλος.Θα μπορουσες απλος να πας για λιγο να δεις τι παιζει.
Οπως κ'εσυ και τα αλλα παιδια μου ειπαν οτι δεν ειδαν τον Σινοχάρα καθολου με γκόμενες μονο φωτογραφίες τους εδειχνε.Και οτι καθοταν απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ στο Ελληνικο σε μια καρέκλα.Το πιθανοτερο ειναι να επαιρνε πουτάνες με την ώρα το βράδυ.Εσεις τα ξερετε καλητερα αφου ησασταν εκει και καλο ειναι να γραψετε με καθε λεπτομέρια οπως εκανα εγω για τα ρεζίλια της Μολδαβίας
που βγηκε ολη η αληθεια για την κατάντια του
.
Ο Γρηγοράκης ειναι περίπτωση
εγω
που για να φτιαξει ενα σουβλακι εκανε μια ωρα
και δουλευε με Ουκρανικό μισθό
10 Γκρίβνια την ώρα πληρονόταν
.Ο Γρηγοράκης τι σου φταίει?Τι δουλεια εχει αυτός ο κακομοίρης?
Ο Σινοχάρας στην είπε
Νομιζα οτι θα το εκανες χώμα παλι το σύχαμα να γελάγαμε λιγάκι
Αλλα εσυ τον φοβάσαι μου φένεται