Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
ο διμητρακης φιλε ηταν φιλοξενουμενος μου και οπως ολους ποτε δεν καταδεχομαι απο κανενα ανθρωπο να πληρωσει αν ειναι μαζι μου αυτο το εχω στον χαρακτηρα μου.δεν πιστευω οτι εισαι φιλος με τον κλεανθη αφου δεν κανει παρεα με κανενα
ωπο
ο διμητρακις ηταν φιλοξενουμενος στην κυπρο δεν αφηνεις ποτε τους φιλοξενουμενους να πληρωσουν,το εχω στον χαρακτηρα μου ποτε δεν αφηνω καπειον που ειναι μαζι μου να πληρωσει.να σε παρακαλεσω να μην αναφερνεις ονοματα ανθρωπον που δεν γραφουν εδω,δεν τους γνωριζεις απλα συστηθηκες και δεν ειναι φιλοι σου.ο συγεκριμενος ανθρωπος αποκλειετε να εχει επαφη μαζι σου ουτε να μιλατε.
Εσύ μετά παραπονιέσαι γιατί όλες σου ζητάνε λεφτά.  :headbang: Μην είσαι τόσο φιλότιμος γιατί σε περνάνε για κοροιδο. Φιλικά στα λέω αυτά. Και εμένα μου φαίνεται για κλώνος του Σινο o bdsm1988 αλλά ο ίδιος μου το έχει αρνηθεί  :think:    

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
ο διμητρακης φιλε ηταν φιλοξενουμενος μου και οπως ολους ποτε δεν καταδεχομαι απο κανενα ανθρωπο να πληρωσει αν ειναι μαζι μου αυτο το εχω στον χαρακτηρα μου.δεν πιστευω οτι εισαι φιλος με τον κλεανθη αφου δεν κανει παρεα με κανενα
ωπο
ο διμητρακις ηταν φιλοξενουμενος στην κυπρο δεν αφηνεις ποτε τους φιλοξενουμενους να πληρωσουν,το εχω στον χαρακτηρα μου ποτε δεν αφηνω καπειον που ειναι μαζι μου να πληρωσει.να σε παρακαλεσω να μην αναφερνεις ονοματα ανθρωπον που δεν γραφουν εδω,δεν τους γνωριζεις απλα συστηθηκες και δεν ειναι φιλοι σου.ο συγεκριμενος ανθρωπος αποκλειετε να εχει επαφη μαζι σου ουτε να μιλατε.
το ιπα ισε φιλοτιμοσ εοσ μαλακιασ
ε δεν ιμαστε κε κολλιτι με τον αλλον
αλλα στα λεο γκαραντι....δεν τα βγαζο απο το μιαλο μου
ουτε τα μαντεβω
σου λεο τιν αλιθια....κε ι αλιθια ινε πικρι πολλεσ φορεσ

κε ο γριγορακισ που ινε τορα ελλαδα ροτα τον αν γαμισε κε ποσεσ απο τον σινοχαρα
ενο ο σαλονικιοσ αγαπουλισ απιλισε να τον διρι αν στελνι μνμτ στιν πσοφια που γαμαι

τεσπα
δικα σας ινε αφτα

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Εσύ μετά παραπονιέσαι γιατί όλες σου ζητάνε λεφτά.  :headbang: Μην είσαι τόσο φιλότιμος γιατί σε περνάνε για κοροιδο. Φιλικά στα λέω αυτά. Και εμένα μου φαίνεται για κλώνος του Σινο o bdsm1988 αλλά ο ίδιος μου το έχει αρνηθεί  :think:    
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βαζισ φοτιεσ αντε θα κανονισο με τον σινο να βγουμε κε οι τρισ παρεα να σου φιγι κι εσενα ι απορια
τον ροτισα για σενα κε εμαθα τι μεροσ του λογου ισε  :grin:
μονο καλα μου ιπε για σενα,

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βαζισ φοτιεσ αντε θα κανονισο με τον σινο να βγουμε κε οι τρισ παρεα να σου φιγι κι εσενα ι απορια
τον ροτισα για σενα κε εμαθα τι μεροσ του λογου ισε  :grin:
μονο καλα μου ιπε για σενα,
Καμία φωτιά δεν βάζω,αυτά που πιστεύω και  γράφω εδώ τα έχω πει και στον Σινοχαρα προσωπικά. Γενικά είχε δώσει πολλά και μπορούσε να δώσει ακόμα περισσότερα με της  γνώσεις που είχε, και μαλακία του που έφυγε . Και από τότε που έφυγε αυτός και δύο τρεις άλλοι το μόνο που θα δεις στα νήματα της ανατολικής ευρώπης  και εδώ είναι για κτηνοβασίες,πεπονογαμίσια και όλη την μαλακία και ανωμαλία του αυτιστικού κτηνοβάτη.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
αρκετα ιπα αποχορο απο εδο :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
 Εγω μόνο με αρνιά πηγαίνω και με θυλικά!Να και η αποδειξη 5 μηνες πριν.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Παππού άρχισες να μπερδευεσαι αυτό έχει μεγαλύτερα παπαρια και από τα δικά μου  :2funny:
Αυτο δεν το πήδηξα  :2funny: απλος εβγαλα φωτογραφία μαζι του.Με τράβηξε φωτο η γκόμενα που ειχα στο Τιράσπολ και σας είχα βάλει φωτογραφία που ημουν μαζι της.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny:
μονο ετσι κε ασε τουσ εροτεσ κε τισ γιουλιεσ
με τα ιπε ο κλεανθισ...οτι κερνασ ολουσ χορισ να στο ζιτανε
στα ορια του θιματοσ
μιν κερνασ κανεναν καλο δεν θα βρισ
κε ρε διμιτρακι αφου εχισ τοσα λεφτα γιατι στιν οδισσο τα πλιρονε ολα ο χαρισ;;;
φιλοτιμο δεν εχισ;;;;
Ηθελα να πληρωνει πάντα εγω συνηθως ετρεχα και πληρωνα για να μην προλάβει.Συνηθως πηγαινα πρώτος και πλήρωνα και γ'αυτόν και του ελεγα πληρωμένα οποτε δεν μπορουσε να κανει τίποτα  :).Αυτό δεν του άρεσε (οτι πληρωνα εγω) αλλα δεν μου αρεσει να υποχρεώνομαι

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Αυτο δεν το πήδηξα  :2funny: απλος εβγαλα φωτογραφία μαζι του.Με τράβηξε φωτο η γκόμενα που ειχα στο Τιράσπολ και σας είχα βάλει φωτογραφία που ημουν μαζι της.
Τι έχασε το κακόμοιρο αρνάκι :zfuck: τον κορυφαίο Greek lover αυτοπροσώπως.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διμητρακι εδωσε στον αλλαν και σε μενα κοπελα απο παλιες γνωριμιες που δεν χρειαζοταν,δεν δινει αυτες που εχει μαζι του εκεινη την ωρα.γιατι δεν εδωσε στον μικρο?στον γιαννη ειπε ολες ειναι για γενικη χρηση,λεει ο γιαννις εκτος οι δικες του χααχαχα αυτο καταλαβε και αυτοσ
Αρα δεν ειναι μοναχοφαγας δίνει γκόμενες (βίζιτες).Παντος και ο Γιάννης ειπε οτι κ'εσυ οτι καθοταν ολη τη μερα στο Ελληνικο και δεν τον ειδε ποτέ με καμια γκόμενα.
Καμία φωτιά δεν βάζω,αυτά που πιστεύω και  γράφω εδώ τα έχω πει και στον Σινοχαρα προσωπικά. Γενικά είχε δώσει πολλά και μπορούσε να δώσει ακόμα περισσότερα με της  γνώσεις που είχε, και μαλακία του που έφυγε . Και από τότε που έφυγε αυτός και δύο τρεις άλλοι το μόνο που θα δεις στα νήματα της ανατολικής ευρώπης  και εδώ είναι για κτηνοβασίες,πεπονογαμίσια και όλη την μαλακία και ανωμαλία του αυτιστικού κτηνοβάτη.
Τι εγραφε ο Σινοχάρας?Οτι μπορεις να γαμάς με 400 Γκρίβνια ολη τη μέρα?Ενω η ιδια γκόμενα του Χάρη του ζήτησε 750 για μια ώρα!Εγω δεν ειδα να γραφει τιποτα επικοδομοιτικο που να βοηθούσε  :think: ελεγε πως θα βγαλετε τελειωμένες βίζιτες απο το ιντερνετ και θεωρουσε μαγκιά να γράψει οτι εδωσε πολυ λιγότερα απ'όσα τους εδωσε στην πραγματικοτητα.
 Εσυ εισαι για κλάματα  :2funny: απειλούσες οτι θα ερθεις θα με βρεις να με δειρεις  :jerking: :2funny:Ολο μαγκιά,ολο νταηλίκη  :2funny: Σου ειπα που ειμαι κάθε μέρα και σε κάλεσα κιόλας να ερθεις εσυ ομως σκεφτηκες 100  :jerking: για να μην έρθεις.Τωρα που ειμαι μακριά μπορεις να κανεις το μάγκα πισω απο το πληκτρολόγιο  :2funny:.Οταν ξαναρθω πάλι θα εισαι στο Πετρίτσι  :jerking: ή στη Γουαδαλούπη  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Και μετά κατηγορείς το Σινοχάρα οτι δεν πηδάει τις γκόμενες απλά τις φωτογραφίζει γυμνές στο δωμάτιό του(συχνά με τον πούτσο του μέσα τους).

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εσι διλαδι θα πασαρεσ γκομενα που γαμουσες εκινι τιν ορα;;;; ι τιν ιχεσ αγκαζε;;; ο χοντρομαλακασ ο σαλονικιοσ εχι πασαρι καμια σε κανεναν;;; αφτοσ νομιζει οτι δεν του γαμανε τισ γκομενεσ οταν αφτοσ ινε σαλονικα κε βαζι τουσ αλλουσ να τιν προσεχουν ο αγαπουλομαλακασ

ε τιν μια του τιν γαμισα εγο :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σας εχω σιχαθει απο τις μαλακιες σας..........  ρε επι χρημασι σας γαμιεται και  η Ελεινιδα χαμηλοκολα πο την κανετε ΘΕΑ που σας κανει το βιο αβιωτο και το παιζει γκομενα ΣΤΑΡ αντε σοΒαρευτειτε  ΠΥΡΦΟΡΟΙ  ΓΑΜΙΚΟΥΛΕς ΟΛΟΙ ΕΔΩ  μαζευτικατε.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• kalamiagiakavalima.jpg
    kalamiagiakavalima.jpg
    105,3 KB · Εμφανίσεις: 27
  • SERNIKARAVI.jpg
    SERNIKARAVI.jpg
    38,6 KB · Εμφανίσεις: 23

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και μετά κατηγορείς το Σινοχάρα οτι δεν πηδάει τις γκόμενες απλά τις φωτογραφίζει γυμνές στο δωμάτιό του(συχνά με τον πούτσο του μέσα τους).
Καλα την επομενη φορα που θα φωτογραφίσω κανενα κατσικάκι θα πω να του βάλουν βρακί  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σας εχω σιχαθει απο τις μαλακιες σας..........  ρε επι χρημασι σας γαμιεται και  η Ελεινιδα χαμηλοκολα πο την κανετε ΘΕΑ που σας κανει το βιο αβιωτο και το παιζει γκομενα ΣΤΑΡ αντε σοΒαρευτειτε  ΠΥΡΦΟΡΟΙ  ΓΑΜΙΚΟΥΛΕς ΟΛΟΙ ΕΔΩ  μαζευτικατε.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντα έλεγα οτι ο Σινοχάρας είναι ψυχασθενής  :2funny: καθώς και Σαδομαζοχιστής  :2funny: Μου φένεται του αρέσει να τον κάνω σκόνη κάθε φορά  :2funny:Και με το Χάρη κολλητός ηταν αλλα οι κλώνοι του τον βρίζανε  :2funny:
  Η μαγκιά γ'αυτούς ειναι το ποιός γαμάει φτηνότερα  :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

να παραβω την εντολη του ετσι για να τελειωνει το θεμα.
οποιος εχει αντιστοιχη αποδειξη θα δικαιουτε να εκφερει αποψη αλοιως ειναι ΠΥΡΦΟΡΟΣ και παραμυθατζης αγαμητος ονειροπαρμενος ΤΕΛΟΣ.

Συνημμένα

• PB291157.JPG
    PB291157.JPG
    56,1 KB · Εμφανίσεις: 42
  • PB291173.jpg
    PB291173.jpg
    72,8 KB · Εμφανίσεις: 45

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ρε τύποι το φόρουμ είναι για να ενημερωνόμαστε, τι μαλάκυνση σας έχει πιάσει σε όλα τα θέματα της ανατολικής Ευρώπης να τσακώνεστε για το ποιος την έχει μεγαλύτερη; Έλεος  :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
να παραβω την εντολη του ετσι για να τελειωνει το θεμα.
οποιος εχει αντιστοιχη αποδειξη θα δικαιουτε να εκφερει αποψη αλοιως ειναι ΠΥΡΦΟΡΟΣ και παραμυθατζης αγαμητος ονειροπαρμενος ΤΕΛΟΣ.
Εγω έχω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• DSC01367a.jpg
    DSC01367a.jpg
    70,8 KB · Εμφανίσεις: 29

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

αααααααααααααααΞΙΟΣ  δωσε τροφη στο λαο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι κατσικες και πεπονια  και μαλακιες συζητατε   αυτη την κατσικα μαλιστα.........

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Σημ .. την φωτο ποιος την πηρε Δημητρακη ;;;;;;;; :think: :think: :think: :think: :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αααααααααααααααΞΙΟΣ  δωσε τροφη στο λαο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι κατσικες και πεπονια  και μαλακιες συζητατε   αυτη την κατσικα μαλιστα.........

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Σημ .. την φωτο ποιος την πηρε Δημητρακη ;;;;;;;; :think: :think: :think: :think: :think:
Ειχα στησει την κάμερα να παίρνει βίντεο και φωτογραφίες.Αλλα το βίντεο δεν το δημοσιευσα γιατι μου ειπε ο Σιρινάκης οτι αν το δημοσιευσω μετα κανεις δεν θα αγωραζε την τσόντα που ηθελα να γυρίσω.
  Σε μερικες μερες θα συναντισω την κακάσχημη και αυτη δεν εχει προβλημα αν της βάλω μάσκα να την πάρω φώτο θελω να την παρω βίντεο με μασκα γατουλα και να φοραει γούνα για το καινουργιο μου βιντεάκι με θένα εναλακτικες λυσεις αν δεν έχετε ζώο.Πως να κανετε τη φιλη σας να μοιάζει με ζωάκι  :2funny:
  Πάρε και μια σε στυλ Σινοχάρα  :2funny:και μια εξπερμάτωση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Οι φώτο ειναι πριν απο μερικους μηνες οταν ζυγιζα 5 κιλα παραπάνω τωρα ειμαι 74 κιλα  :).

Συνημμένα

• DSC01362a.jpg
    DSC01362a.jpg
    44,1 KB · Εμφανίσεις: 31
  • DSC01366a.jpg
    DSC01366a.jpg
    57,4 KB · Εμφανίσεις: 36
D

dude901123

Επισκέπτης
Είστε όλοι off topic. Βάζετε φωτογραφίες με γκόμενες που γαμήσατε σε άλλα μέρη. Sorry Δημητράκη που δεν είμαι ούτε χοντρός, ούτε μικροψώλης σαν κι εσένα.
Παρεπιπτώτος.. δεν έχει φωτογένεια ο πούτσος μου με τις Ουκρανές στο Chernivhy??

Συνημμένα

• php3xbr4EPM.jpg
    php3xbr4EPM.jpg
    91,8 KB · Εμφανίσεις: 35
  • phpnVY3wUPM.jpg
    phpnVY3wUPM.jpg
    70,7 KB · Εμφανίσεις: 35

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom