Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν παύει να μην είναι σωστό ,εφόσον αυτός δεν την δημοσιεύει εσύ γιατί κανείς τον κόπο ? Με έχεις δει στα 5 χρόνια που είμαι εδώ να δημοσιεύω δικιά σου φωτογραφία η κάποιου αλλουνου? Ακόμα και όταν τσακωνόμαστε δεν το κάνω.Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να αποστομώσεις κάποιον δεν χρειαζετε να πέφτεις τόσο χαμηλά   
Το αντιθετο καλο ειναι να δει ο κόσμος την ξεφτίλα τους  :2funny:
Γιατί ρε παππού ωραία στα χώνει ο τύπος  :2funny:  :2funny:  :2funny: κοντευω να χάσω το συκώτι μου από τα γέλια
Τι ωραια :2funny:,βαζει μούφα φωτογραφίες που κατεβαζει απο το ιντερνετ και μας το παιζει γαμιάς  :2funny:Κρυβεται πισω απο το πληκτρολόγιο  :2funny: Κ'εσυ ενας κακομοιρης βρηκες ηγέτη να ακολουθησεις  :jerking: :2funny: οπως τα ζώα πιστεψαν στον Παπανδρέου,Σαμαρά και τωρα πιστευουν στον Τσίπρα  :2funny: ετσι εισαι κ'εσύ  :2funny: :2funny: :2funny:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16

Συνημμένα

• the-world_s-top-10-funniest-images-of-sheep-8.jpg
    the-world_s-top-10-funniest-images-of-sheep-8.jpg
    36,9 KB · Εμφανίσεις: 27

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Το αντιθετο καλο ειναι να δει ο κόσμος την ξεφτίλα τους  
Μια χαρά είναι ο άνθρωπος ,τι έχει δηλαδή ? Μήπως εγώ η μήπως εσύ είμαστε καλύτεροι ?  Ρε Δημητράκη βάλε μυαλό ρε εσύ στα 50 φτάνουμε σε λίγα χρόνια και ακόμα να το πάρεις χαμπάρι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μια χαρά είναι ο άνθρωπος ,τι έχει δηλαδή ? Μήπως εγώ η μήπως εσύ είμαστε καλύτεροι ?  Ρε Δημητράκη βάλε μυαλό ρε εσύ στα 50 φτάνουμε σε λίγα χρόνια και ακόμα να το πάρεις χαμπάρι
Για σενα και ο Σινοχάρας ειναι μιά χαρά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Κάτι παραπάνω ξέρω για τον Νταβάριτς , μιλήσαμε και στο skype. Έφυγε όταν βγήκαν οι φωτογραφίες του στην φορά.
se koliseee o xontros λακαμιααα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μακαρι να χαν βρει της φοτογραφιες μου  :jerking: :jerking: πιπα κολο μεχριι το 2050 θα τους πιγενααααα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  πεσ στον νικολακι να μιν τον κλονοπεζει αφου δεν γαμαι ο χοντροσ χαλχιδικιντεν!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  βιβααα μπαρτσααααααα!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  εκει που καθομουν σιμερα με βαρεσε μια υπνιλιαααα και τιν επεσααααααα ανασκελααααα και τον πιρααα !!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τον υπνο λεμε !!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  και ιρθε στον υπνομουυ οτι παρτουζονα με τον απολιτο μια ευρεα μοντερατορισααα ισραιλινιιι  :2funny: :2funny: :2funny: να!!!! της εκανα την σουφρααααααααα πεπονιιιι!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: εμεινε να γραφει μονητηςςς!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μπαρτσαααααααααααααααα ολεεεεεεεεεε  μπικα να γραψοοο λογοοο οσιοου ξιπνιτιριααααα του ροδιτιιιι μεγαλη η χαρη του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν μπορει να γαμισει αν δεν διαβαζει ποστ στο μπουρδελα!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μετα απο μια καριολλααα αλφα αλφα που του κανε κορδελακιαα τον πιρε απο κατο και αρχισε τα ποστ στο μπουρδελααααα :2funny: :2funny: :2funny: αξιος ο μικρος !!!!! και καλο παλικαρι με τα μιαλα στο κεφαλι του!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  αρεεε πιρλοοο το αξιζες σιμεραααα!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:  Υ.Γοοο μιτσουμμμμ μεγαααααα τιτανοτεραστιιεεεεεεεε προτογαμιααα  μετα απο κανα 6 αμινο αν υπαρχει ακομα το σαιτ !! θα ξαναμποοο να σε ματαξαναφορμαροσκισοκανομαγκιτι!!!! :2funny: :2funny: :2funny: καποτε ειχεσ πλακα τορα εγινες μαναβης :2funny: :2funny: :2funny: βιβα μιτσσουμμμμμμμμμ 

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
se koliseee o xontros λακαμιααα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μακαρι να χαν βρει της φοτογραφιες μου  :jerking: :jerking: πιπα κολο μεχριι το 2050 θα τους πιγενααααα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  πεσ στον νικολακι να μιν τον κλονοπεζει αφου δεν γαμαι ο χοντροσ χαλχιδικιντεν!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  βιβααα μπαρτσααααααα!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:   εκει που καθομουν σιμερα με βαρεσε μια υπνιλιαααα και τιν επεσααααααα ανασκελααααα και τον πιρααα !!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τον υπνο λεμε !!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  και ιρθε στον υπνομουυ οτι παρτουζονα με τον απολιτο μια ευρεα μοντερατορισααα ισραιλινιιι  :2funny: :2funny: :2funny: να!!!! της εκανα την σουφρααααααααα πεπονιιιι!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: εμεινε να γραφει μονητηςςς!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μπαρτσαααααααααααααααα ολεεεεεεεεεε  μπικα να γραψοοο λογοοο οσιοου ξιπνιτιριααααα του ροδιτιιιι μεγαλη η χαρη του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν μπορει να γαμισει αν δεν διαβαζει ποστ στο μπουρδελα!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μετα απο μια καριολλααα αλφα αλφα που του κανε κορδελακιαα τον πιρε απο κατο και αρχισε τα ποστ στο μπουρδελααααα :2funny: :2funny: :2funny: αξιος ο μικρος !!!!! και καλο παλικαρι με τα μιαλα στο κεφαλι του!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  αρεεε πιρλοοο το αξιζες σιμεραααα!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:  Υ.Γοοο μιτσουμμμμ μεγαααααα τιτανοτεραστιιεεεεεεεε προτογαμιααα  μετα απο κανα 6 αμινο αν υπαρχει ακομα το σαιτ !! θα ξαναμποοο να σε ματαξαναφορμαροσκισοκανομαγκιτι!!!! :2funny: :2funny: :2funny: καποτε ειχεσ πλακα τορα εγινες μαναβης :2funny: :2funny: :2funny: βιβα μιτσσουμμμμμμμμμ 

Καλως τον κι ας αργησες ........ Μας ελειψες ρεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οντως Χαλκιδικη μονο  ΚΑΠΗ αυτη την εποχή δεν παιζει τιποτα απο τουριστριες γαμευσιμες,
μονο χαζο Ελληνιδες παιζουν τετοια εποχή.
Μας τρωι η  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οσο για τις φωτο ασε τις παπαριες εσυ εισαι μην το αρνεισε εχω διασταυρωση απο κοινους γνωστους  χαχαααααααααααααα.

D

dude901123

Επισκέπτης
Το αντιθετο καλο ειναι να δει ο κόσμος την ξεφτίλα τους  :2funny:Τι ωραια :2funny:,βαζει μούφα φωτογραφίες που κατεβαζει απο το ιντερνετ και μας το παιζει γαμιάς  :2funny:Κρυβεται πισω απο το πληκτρολόγιο  :2funny: Κ'εσυ ενας κακομοιρης βρηκες ηγέτη να ακολουθησεις  :jerking: :2funny: οπως τα ζώα πιστεψαν στον Παπανδρέου,Σαμαρά και τωρα πιστευουν στον Τσίπρα  :2funny: ετσι εισαι κ'εσύ  :2funny: :2funny: :2funny:

Βρε ΠορνοΠεπόνια.. ακόμη πιστεύεις πως οι Φωτογραφίες είναι από το ίντερνετ? Αυτή είναι η υψιστη βλακεία.. Υπάρχουν προγράμματα, υπάρχει αναζήτηση τίποτα δεν μένει κρυφό σε επεξεργασμένες ή μη φωτογραφίες. Εδώ σου έγραφα τα ονόματα ξενοδοχείων που τραβήχτηκαν και εσύ εκεί.. μέσα στη βλακεία σου. Έχεις βρει τους πάντες από ψάξιμο φωτογραφιών στο διαδίκτυο.. Φυσικά και το ξέρεις πως λέω αλήθεια.. αλλά σου είναι δύσκολο να το παραδεχτείς. Θα γκρεμιστεί ο κόσμος της βλακείας που είχες χτίσει μέσα στο μυαλό σου για Άσχημους, Χρυσά δόντια, ΟΠΑ, Καφενεία, Χοντρούς.. Κατά βάθος σε συμπονώ. Κάποια στιγμή ο άνθρωπος φτάνει στο άκρο της γης και κοιτάει το κενό.. στη δική σου περίπτωση το κενό είναι το τέλος του παραμυθιού που είχες χτίσει και είχες αρχίσει να πιστεύεις. Έχεις 2 επιλογές.. να παραδεχτείς πως ίσως η πραγματικότητά σου είναι ασύμφωνη με όσα έλεγες ή να συνεχίσεις να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια.. Μπορείς να είσαι βλάκας που όμως έχει μεταγνώση της βλακείας του ή απλώς βλάκας χωρίς γυρισμό. Στην πρώτη περίπτωση υπάρχει ελπίδα για εσένα, άλλωστε λάθη όλοι κάνουμε.. στη δεύτερη θα συνεχίζεις να προσφέρεις γέλιο..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βρε ΠορνοΠεπόνια.. ακόμη πιστεύεις πως οι Φωτογραφίες είναι από το ίντερνετ? Αυτή είναι η υψιστη βλακεία.. Υπάρχουν προγράμματα, υπάρχει αναζήτηση τίποτα δεν μένει κρυφό σε επεξεργασμένες ή μη φωτογραφίες. Εδώ σου έγραφα τα ονόματα ξενοδοχείων που τραβήχτηκαν και εσύ εκεί.. μέσα στη βλακεία σου. Έχεις βρει τους πάντες από ψάξιμο φωτογραφιών στο διαδίκτυο.. Φυσικά και το ξέρεις πως λέω αλήθεια.. αλλά σου είναι δύσκολο να το παραδεχτείς. Θα γκρεμιστεί ο κόσμος της βλακείας που είχες χτίσει μέσα στο μυαλό σου για Άσχημους, Χρυσά δόντια, ΟΠΑ, Καφενεία, Χοντρούς.. Κατά βάθος σε συμπονώ. Κάποια στιγμή ο άνθρωπος φτάνει στο άκρο της γης και κοιτάει το κενό.. στη δική σου περίπτωση το κενό είναι το τέλος του παραμυθιού που είχες χτίσει και είχες αρχίσει να πιστεύεις. Έχεις 2 επιλογές.. να παραδεχτείς πως ίσως η πραγματικότητά σου είναι ασύμφωνη με όσα έλεγες ή να συνεχίσεις να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια.. Μπορείς να είσαι βλάκας που όμως έχει μεταγνώση της βλακείας του ή απλώς βλάκας χωρίς γυρισμό. Στην πρώτη περίπτωση υπάρχει ελπίδα για εσένα, άλλωστε λάθη όλοι κάνουμε.. στη δεύτερη θα συνεχίζεις να προσφέρεις γέλιο..

Χαιρομαι που πήρες τις συγκεκριμένες στο Donetsk κι είναι Ουκρανικά σκυλιά όπως λες!Οk η Βουδαπέστη με το Donetsk είναι δίπλα ένα τσιγάρο δρόμος.Έχουμε και λέμε:

Η δεύτερη είναι η Ουγγαρέζα πορνοστάρ April Blue κι όντως είναι ερασιτεχνικές φωτογραφίες και τις βρήκες σε άλλο site !

Η αλήθεια πάντα αποκαλυπτεται  :2funny: οι μόνες πραγματικές φωτογραφίες ειναι αυτες που εβαλε ο Ννύκτερος το 1999.
 Οσο για τα (καμάκια) του Κισινιώφ μπήκαν φωτογραφίες και είδαμε τα χάλια τους  :2funny:.Τωρα αν αυτοι οι τελειωμένοι για μερικούς μετράνε εγω τι να πω? :2funny:
  Όσο για σένα είσαι ο μεγαλήτερος ψεύτης  :2funny:.Τι θα κάνεις οταν θα πάθεις οτι έπαθε και ο Davarits? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσυ δεν τολμάς πια να γράψεις με το πραγματικό σου όνομα  :2funny: γέμισες το σά'ι'τ με ψεύτικες φωτογραφίες.Χτες όμως αποκαλυφθήκανε όλα  :2funny: :2funny: :2funny:
  Αυτη ειναι η μαγία του ιντερνέτ  :2funny: όποιος γινεται ρεζίλι φτιάχνει ενα κλωνο και το παίζει γαμιάς  :2funny:.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Εσυ δεν τολμάς πια να γράψεις με το πραγματικό σου όνομα  :2funny: γέμισες το σά'ι'τ με ψεύτικες φωτογραφίες.Χτες όμως αποκαλυφθήκανε όλα  :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτη ειναι η μαγία του ιντερνέτ  :2funny: όποιος γινεται ρεζίλι φτιάχνει ενα κλωνο και το παίζει γαμιάς  :2funny:.
Είπα πρώτος ότι βρίσκονται εύκολα η ψεύτικες φωτογραφίες, μόλις έβαλε κάποιος της βρήκαν.  Οι προηγούμενες όμως δεν βρέθηκαν

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
737
γιατι ρε φιλε εσυ γραφεις με το πραγματικο σου ονομα; Δημητρης χατζατζαρης;
η μηπως σε λεμε δημητρακης εικοσιεννιας;;;
γιατι απο τα 29 οταν ησουν εχουν περασει 15 χρονια
παρτο χαμπαρι οτι και να βαζεις στην μουρη σου, οπως και να ντυνεσε οσο και να μικροφερνεις (λεμε τωρα  :2funny: )
παλι εισαι ΜΕΣΗΛΙΚΑΣ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
se koliseee o xontros λακαμιααα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μακαρι να χαν βρει της φοτογραφιες μου  :jerking: :jerking: πιπα κολο μεχριι το 2050 θα τους πιγενααααα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  πεσ στον νικολακι να μιν τον κλονοπεζει αφου δεν γαμαι ο χοντροσ χαλχιδικιντεν!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  βιβααα μπαρτσααααααα!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:   εκει που καθομουν σιμερα με βαρεσε μια υπνιλιαααα και τιν επεσααααααα ανασκελααααα και τον πιρααα !!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τον υπνο λεμε !!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  και ιρθε στον υπνομουυ οτι παρτουζονα με τον απολιτο μια ευρεα μοντερατορισααα ισραιλινιιι  :2funny: :2funny: :2funny: να!!!! της εκανα την σουφρααααααααα πεπονιιιι!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: εμεινε να γραφει μονητηςςς!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μπαρτσαααααααααααααααα ολεεεεεεεεεε  μπικα να γραψοοο λογοοο οσιοου ξιπνιτιριααααα του ροδιτιιιι μεγαλη η χαρη του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν μπορει να γαμισει αν δεν διαβαζει ποστ στο μπουρδελα!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μετα απο μια καριολλααα αλφα αλφα που του κανε κορδελακιαα τον πιρε απο κατο και αρχισε τα ποστ στο μπουρδελααααα :2funny: :2funny: :2funny: αξιος ο μικρος !!!!! και καλο παλικαρι με τα μιαλα στο κεφαλι του!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  αρεεε πιρλοοο το αξιζες σιμεραααα!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:  Υ.Γοοο μιτσουμμμμ μεγαααααα τιτανοτεραστιιεεεεεεεε προτογαμιααα  μετα απο κανα 6 αμινο αν υπαρχει ακομα το σαιτ !! θα ξαναμποοο να σε ματαξαναφορμαροσκισοκανομαγκιτι!!!! :2funny: :2funny: :2funny: καποτε ειχεσ πλακα τορα εγινες μαναβης :2funny: :2funny: :2funny: βιβα μιτσσουμμμμμμμμμ 
Μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε, :'(  ανησυχήσαμε μήπως έπαθες τίποτα  :zombie: εκεί που τριγυρνάς στα Καρπαθια  :tooth: Θέλεις να μένουν ορφανά τα νήματα της Ανατολικής Ευρώπης ?  γράφε πιο συχνά ρε συ 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Όχι μια χαρά δύο χαρές είναι,τι έχει δηλαδή ? Είναι εντάξει και φιλότιμος. Μακάρι όλοι να ήταν σαν αυτόν.       
Αυτά τα λες γιατι δουλευεις γ'αυτόν  :2funny:
γιατι ρε φιλε εσυ γραφεις με το πραγματικο σου ονομα; Δημητρης χατζατζαρης;
η μηπως σε λεμε δημητρακης εικοσιεννιας;;;
γιατι απο τα 29 οταν ησουν εχουν περασει 15 χρονια
παρτο χαμπαρι οτι και να βαζεις στην μουρη σου, οπως και να ντυνεσε οσο και να μικροφερνεις (λεμε τωρα  :2funny: )
παλι εισαι ΜΕΣΗΛΙΚΑΣ
Το πραγματικό σου όνομα ειναι Shinoharas .Το 29 ειναι η ημερομηνια γεννησεως μου.Οι φωτογραφίες σου εχουνε μπει και εχει πεθάνει στα  :2funny: όλο το σά'ι'τ  :2funny:
  Τωρα εχουμε βρει τον ψεύτη για να  :2funny:εχει πιο ενδιαφέρον  :2funny: εσυ δεν εχεις πια τιποτα να γράψεις .
  το αν ειμαι μεσήλικας ή όχι φενεται.Ειμαι ο μόνος που βγαζω γκομενίτσες και εβαλα πραγματικες φωτογραφιες οχι κατεβασμενες απο το ιντερνετ οπως εσεις  :2funny:.
  Αν θες παντος να γελάνε με τα χάλια σου πάλι δεν εχω πρόβλημα  :2funny:Εκτος αν εχεις τάσεις μαζοχισμού  :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Αυτά τα λες γιατι δουλευεις γ'αυτόν  :2funny:
Ναι και μου δίνει 5000 ευρώ τον μήνα.  Ασε που περνώ και κάποια έξτρα μπόνους επειδή στα χώνω στο bourdela.com. Μην τον πας κόντρα μήπως σε πάρει και σένα στην δουλειά του και λαδώσει το  εντεράκι σου γιατί με τα ληγμένα που τρως  η κατάσταση σου επιδεινώνεται .

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Το πραγματικό σου όνομα ειναι Shinoharas .Το 29 ειναι η ημερομηνια γεννησεως μου.Οι φωτογραφίες σου εχουνε μπει και εχει πεθάνει στα  :2funny: όλο το σά'ι'τ  :2funny:
  Τωρα εχουμε βρει τον ψεύτη για να  :2funny:εχει πιο ενδιαφέρον  :2funny: εσυ δεν εχεις πια τιποτα να γράψεις .
  το αν ειμαι μεσήλικας ή όχι φενεται.Ειμαι ο μόνος που βγαζω γκομενίτσες και εβαλα πραγματικες φωτογραφιες οχι κατεβασμενες απο το ιντερνετ οπως εσεις  :2funny:.
 Αν θες παντος να γελάνε με τα χάλια σου πάλι δεν εχω πρόβλημα  :2funny:Εκτος αν εχεις τάσεις μαζοχισμού  :2funny:
Αυτό είναι αλήθεια, εκτός από το ανθρώπινο είδος  έχεις γκόμενες από όλα τα είδη του ζωικού βασιλείου.  :2funny:

Συνημμένα

• pinksheep1.jpg
    pinksheep1.jpg
    178 KB · Εμφανίσεις: 49

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Εγω μαγκες σε 3 μερες δεν καταφερα ακομη να την γαμισω ..μου την εσπασε τελειως χτες .. :headbang: και την γειωσα ...πολυ ψυχολογικο η γκομενα....μιλαω για μια ουκρανιδα απο κιεβ ψηλη 1,80 ξανθια...που ηρθε ροδο διακοπες!!!!

Βεβαια κατι ψευτες της μολδοβλαχιας του ιστορικου κεντρου προστασιας καμακιων υπο ουνεσκο ωπα ...και λοιπων ουκρανικων χωριων θα ειχαν γαμησει ηδη 4 σε 3 μερες και τσαμπα γιατι ειναι ομορφαντρες εχουν στυλ και περαση σε ολα τα μουνια της υφηλιου :jerking:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    78,1 KB · Εμφανίσεις: 53

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom