Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Δηλαδη οποιος βαζει κρεμες είναι πουστης?Aυτα είναι χτυπήματα κατω από την μεση για τον αγαπητο δημητρακη29.Anyway  La Prairie βγαζει από τις πιο καλες και πιο ακριβες κρεμες αντι-γηρανσης made in switzerland  παρακαλω.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
διμητρακι σε παρακαλω να μην χαρακτηριζεις τον νυχτερο,παμε να φτιαξουμε το κλημα και λες προσβολες σε  ενα ανθρωπο που δεν σου εκανε τιποτα,καθενας την γνωμη του λεει.οταν μιλας ετσι παυει να ειναι πλακα,αν συμπεριφερωσουν καλα θα τους συναντουσες μεχρι τωρα.δεν μιλω μαζι τους αλλα δεν εναι σωστο ,κανε πλακα χωρισ χαρακτηρισμους.να σας απολογηθω εκμερους του σαν φιλος του αλλα ετσι ειναι ο τρελος δεν αλλαζει για αυτο μην τον βαζετε υποψη,κακο παιδι δεν ειναι.για μενα αν τον ρωτησετε θα πει ειμαι κακοντημενος και μοιαζω σαν πιθηκος χαχαχαχ,ειναι τετειος χαρακτηρας αλλα οσοι δεν τον γνωρισαν σιγουρα τρελενονται μαζι του

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
χαχαχαχαχ πεστου το αυτο,βαζει κρεμες 150 ευρο την μια λαπρερι,εγω η πιο ακριβη που βαζω ειναι λορεαλ 7-9 ευρο αλλα αυτος δεν ακουει χαχαχαχ,επιμενει κανει καλυτερη δουλεια.
Συγγνώμη με είδες απο κοντά για 30αρης φένομαι.Πανω απο 30-32 δεν με κανει κανένας.Ο Αλγερινός βάζει ελαιόλαδο,λεει οτι κανει καλο στη επιδερμίδα  :jerking:

του ειπε δουλευεις  γκαρσονι και κρατας δισκο,μενεις σε ενοικια και θελεις μια κοπελα σαν εμενα!απο το ταμποβ παρακαλω.
Για Ουκρανία δεν ξέρω αλλα εδώ ερχεσαι στα λόγια μου.Οτι σας λεω τόσα χρόνια η κοπέλα κοιτάει το στάτους στη Ρωσσία.Γκαρσόνι και να μένει στο νοίκι φυσικό είναι να τον φτύσει,απορώ και πως πήγε μαζι του  :think:.αν ηταν απο Αγία Πετρούπολη ουτε θα γυριζε να τον κοιτάξει.Ουκρανία σε αυτό ειναι πιο απλές δεν κοιτάνε τέτοια πράγματα.
  Εγώ ομως που εχω όλα αυτά της χορεύω στο ταψί  :2funny:Και τους κάνω καψόνια  :2funny: Το καλητερο συστημα αν τα εχεις όλα ειναι αυτό να μην της κυνηγάς να της αφήνεις μόνες τους να σου προτίνουνε να ερθουν σπίτι σου.
  Σχετικά με τη γκόμενα του Φιντέλιο στη Ρόδο και η γκόμενα του φίλου του ρολογά ειχε γνωρισει στη Ρόδο και που ήρθε Αγία Πετρούπολη για να την συναντίσει τα ιδια του έκανε!Καψόνια!Και τελικα δεν του κάθισε.Αυτό το κάνουν πολυ συχνά αν ειναι σε θέση ισχυρού απεναντι σου.Αν ομως εχεις αυτα που η γκόμενα θέλει τότε αυτη σε κυνηγάει.
  Για της Ουκρανές οπως ειπα και παραπάνω δεν ισχύει γιατι αρκούντε ο αντρας να εχει πολυ λίγα όπως π.χ. η δικιά σου που έμενε με τον Νταούτ τον Πακιστανό και ηταν και ευχαριστημενη που ειχε καπου να μένει στην Οδησσό και εναν να την  :knockinb: ας ηταν άθλιος Πακιστανός!

D

dude901123

Επισκέπτης
χαχαχαχαχ κλαιω απο τα γελια μαζι σας,καλα ρε παιδεια βρεθειτε απο κοντα να κανετε την πλακα σας,αν γνωριστειτε  δεν θα γινονται παρεξηγησεις και θα γελαμε ολοι με το χιουμορ σας.για σενα νυχτερε διαφωνω που υποστιριξες τον ντερτι οτι σε μικρες πολεις υα ερχονται ετσι μαζι σου για το τιποτα,πλεον δεν εχει τσαμπα πουθενα.μην ξεχνας οτι ολες οι κοπελες κιεβο,οδησσο απο τετειες πολεις ερχονται και μην ξεχνας οτι μπορει να μην πανε ξενοι πολλοι εκει αλλα εχει ουκρανους με λεφτα και εκει η απο μεγαλες πολεις που πανε εκει και παιζουν και αυτοι απο τα μαιλ ρθ δικα τους σαιτ ειναι.δεσ κοντακτε γκομενες μεχρι απο κισινιοφ,τιρασπολ,λουγανσκ,μαριουπολη να εχουν πανω απο 1000 ατομα followers δεν περιμενουν τον καθε ντερτι.ακομα να προσθεσω οτι πριν 15-17 χρονια ενας φιλος μου εφερε μια απο το ταμποβ ρωσια που μονο λυκους και εγληματιες εχει εκει,μεσω γνωστης ποντιας την καλεσε.αυτη ηταν 30 αυτος 35.οταν ηρθε η κοπελα με το βρακι που φορουσε του εκανε την ζωη κολαση και μια μερα πηγε να την ταισει ψαρι αγια ναπα.ηταν λυπημενη και ρωτα αυτος τι τρεχει,δεν θα πιστευεις τι απαντησε.του ειπε δουλευεις  γκαρσονι και κρατας δισκο,μενεις σε ενοικια και θελεις μια κοπελα σαν εμενα!απο το ταμποβ παρακαλω.ο φιλος μου τρελαθηκε και την κατεβασε απο το αυτοκινητο απο τα νευρα,μετα την πηρε στην ποντια και μαλωσανε γιατι συμπεριφερτικε ασχημα στην κοπελα απο τα νευρα του.απο τοτε ο φιλος γνωρισε χιλιαδεσ κοπελες παραλια στο ρεστοραν που δουλευει ακομα,πηγε και 2 φορες πετρουπολη,πριοζερσκ,μιλα και λιγα ρωσικα αλλα παντα μου λεει αυτο.τοτε δεν μου αρεσε τα λογια της λενας απο ταμποβ αλλα ειχε δικαιο,δισκο κρατανε οι αποτυχημενοι ρωσια και απο τις τοσες που γνωρισα παραλια δεν πιανονται εκτος απο βιζιτες η ψυχολογικα ανισοροπες και χαλια κατασταση ρωσια

Τώρα καταλαβαίνω γιατί τα έχετε βρει με τον Πορνοπεπόνια.. Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα, οι εμπειρίες, οι γνώσεις.. τότε έρχεται σαν από μηχανής Θεός μια ιστορία άσχετη όπου κάποιος, κάπου, έκανε κάτι και του συνέβη κάτι άλλο.. και αυτό είναι η απόδειξη για εσένα όλων όσων σκέφτεσαι. Έτσι αποδεικνύεις τα λεγόμενά σου, με μια άσχετη ιστορία. Ακριβώς τα ίδια κάνει και ο άλλος. Ρε Χάρη που ξέρεις εσύ τι γίνεται στην Ουκρανική επαρχία και δη στο Chernivcy? Πήγες? Πήγες σε κάποια άλλη κοντινή αντίστοιχη πόλη όπως Κολομια, Τερνόπιλ, Ιβανο Φρανκίφσκ? Γιατί αν πήγες θα ακούσω με σεβασμό όσα έχεις να πεις και θα μπω σε μια διαδικασία να τα συγκρίνω και να τα σχολιάσω. Αλλιώς απλώς προσθέτεις και εσύ άλλο ένα τρολάρισμα φαντασιώσεων όπου κάποιος, κάποτε, κάπου σε κάποια μακρινή πολη...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΣΑΛΟΣ στη Μύκονο

Ρωσσιδες  εεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;; καλάααααααααααααα  κοριτσια  :wanker: :wanker: :wanker:

Μιμήσε τον Βλάκμαν τωρα  :2funny:.Και αυτός έβαζε τσόντες για να δείξει τι γίνεται στην Πολωνία  :2funny:.
   Για σενα Χάρη καθως και για τους αλλους Ρωσσόφωνους του σά'ι'τ για να χαριτολογίσουμε και λιγάκι  :2funny: σας βάζω αυτό  :2funny: Αυτό εδώ είναι απο κλειστό Thread σχετικά με αυτή τη μπαλότσα  :2funny: :2funny: :2funny:έριξα πολύ γέλιο  :2funny:
  Να και η διεύθυνση της  :2funny:      οπως γραφει ο ходок και προσωπικός μου φίλος οι φωτο της δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικότητα.Εχει παντος πολυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ну, поскольку, все желающие в нашей вконтактной группе эту барышню уже переебли, то публикую свой отчёт тут.
Бабе 36 лет, хотя выглядит старше. Дети есть, замужем. Состоит в группах по поискам спонсора. Фотка не информативна.
Тащит в отель на Танкиста Хруститского. Отель ахтунговый, на входе требуют паспорт или права.Делают ли потом рассылку с опросом по приходившим клиентам - пока не знаю)))) Стоимость полулюкса 1к рупий за 2 часа.
Баба страшная как моя жизнь. Ебу её и плачу - себя жалко. Фотка оооочень удачная. В отличие от фотки, живот реально есть, на спине какие-то сковырянные прыщи и пластырь прилеплен. Руку в пизду засунул чуть выше косточки на запястье. Возражений не последовало. Сквиртует как ей кажется, я в сквирт не верю, поэтому искренне считаю, что ссытся. Изображение Основной калибр как вы уже поняли особой плотностью не обладает и хуй побалтавшись там как ложка в пустом стакане начал терять боевой настрой. Снял гандон и сунул ей в рот. Сосёт отвратительно - ооочень не глубоко, вяло, неплотно, помогая руками, при этом давится. Чему там давиться, если за губами только головка члена скрылась - ХЗ. С горем пополам член подняла, стал трахать в жопу - возражений не последовало. Достал, скинул гандон, поставил на колени и сунул на полшишки в рот. Пихаю, смотрю на её страшную рожу и думаю,что с этой бабой не кончить мне никогда. Тут у неё зазвонил телефон. Она, не вынимая хуя изо рта, поднимает трубку и начинает туда мычать, мужской голос на другой стороне спросил: "ты что там сосёшь?" Она утвердительно промычала. Он ей: "ну тогда соси", она вынула хуй изо рта и сказала ему: "ну ты тоже пока лижи там!" На этой позитивной ноте я почувствовал прилив сил и кончил. Баба сквиртанула, т.е. просто нассала на пол.
Короче, варик для особоголодных или для тех, кому пох чего... Я видимо в последнее время подзажрался и выпал из этой категории. За 2 часа во все дыры отдал 1к рупий.
Пасип камрадам за подгон.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τώρα καταλαβαίνω γιατί τα έχετε βρει με τον Πορνοπεπόνια.. Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα, οι εμπειρίες, οι γνώσεις.. τότε έρχεται σαν από μηχανής Θεός μια ιστορία άσχετη όπου κάποιος, κάπου, έκανε κάτι και του συνέβη κάτι άλλο.. και αυτό είναι η απόδειξη για εσένα όλων όσων σκέφτεσαι. Έτσι αποδεικνύεις τα λεγόμενά σου, με μια άσχετη ιστορία. Ακριβώς τα ίδια κάνει και ο άλλος. Ρε Χάρη που ξέρεις εσύ τι γίνεται στην Ουκρανική επαρχία και δη στο Chernivcy? Πήγες? Πήγες σε κάποια άλλη κοντινή αντίστοιχη πόλη όπως Κοτίν, Τερνόπιλ, Ιβανο Φρανκίφσκ? Γιατί αν πήγες θα ακούσω με σεβασμό όσα έχεις να πεις και θα μπω σε μια διαδικασία να τα συγκρίνω και να τα σχολιάσω. Αλλιώς απλώς προσθέτεις και εσύ άλλο ένα τρολάρισμα φαντασιώσεων όπου κάποιος, κάποτε, κάπου σε κάποια μακρινή πολη...
Αν εισαι οπως εσυ ντυμένος οπως στην Ελλάδα και άσχετος όλες σου φένονται θεές! :2funny: Το άσχετος το λέω γιατι απο αμάξια εχεις μεσάνυχτα  :jerking:.Δεν ξερεις καν οτι το Touareg και το Chayenne εχουν τον ιδιο σκελετό,ιδιο μοτέρ ακόμα και οι πόρτες ταιριάζουν!η μονη διαφορα ειναι στη μούρη!Εεγω πήρα Touareg γιατι ειναι πιο ανετο απο το Chayenne και μέσα ειναι πολυ πιο όμορφο.Το σαλόνι του Chayenne ειναι πολυ χειρότερο.Σκεφτομαι να παρω 911 cabrio αλλα με τον καιρο που κανει εδω θα το βγαζω 20 μέρες το χρόνο  :2funny:.Παντος το σιδερένιο μου άλογο και το κοιτάνε και οποια μπαινει στο σιδερένιο άλογο τα παίζει!
  Μ'αρέσει που ερχεσαι εσυ να μας πεις για την επαρχία που πηγαίνω τόσα χρόνια.Вологда ειχα αγωρασει διαμέρισμα και Новгород νοίκιαζα.Εμενα όλες εκει μου φένονται πολυ χωριάτισες ειναι εντελως κακοντυμένες,απερηποιητες και διπλα μου ειναι μια παραφωνία.Εκει παω πιο πολυ για το χαβαλέ οι περισσότερες μου ξυνίζουνε γ'αυτο και ο Αλγερινός ειχε γινει η ουρά μου  :2funny: γιατι του της έδινα  :2funny: του έλεγα πάρτες δεν της θέλω  :2funny:.Βεβαια απο της 100 η μία του καθόταν  :2funny:.Αν ειναι ομως να παω σε αυτα τα μέρη για να σπιτώσω μια 35χρονη και να παιζω της ενιάμιση βδομάδες ειναι μεγαλη  :jerking: :2funny:.Αν βεβαια ειναι καποιος στο επιπεδο σου τότε ναι του φένονται όλες θεές.
  Του Χάρη του αρέσουν τα τουριστικά μέρη δε νομιζω οτι θα αντέξει σε χωριά πανω απο μια μέρα.Και του αρέσει νακανει στις γκόμενες τον αφέντη  :2funny:.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
737
Τώρα καταλαβαίνω γιατί τα έχετε βρει με τον Πορνοπεπόνια.. Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα, οι εμπειρίες, οι γνώσεις.. τότε έρχεται σαν από μηχανής Θεός μια ιστορία άσχετη όπου κάποιος, κάπου, έκανε κάτι και του συνέβη κάτι άλλο.. και αυτό είναι η απόδειξη για εσένα όλων όσων σκέφτεσαι. Έτσι αποδεικνύεις τα λεγόμενά σου, με μια άσχετη ιστορία. Ακριβώς τα ίδια κάνει και ο άλλος. Ρε Χάρη που ξέρεις εσύ τι γίνεται στην Ουκρανική επαρχία και δη στο Chernivcy? Πήγες? Πήγες σε κάποια άλλη κοντινή αντίστοιχη πόλη όπως Κολομια, Τερνόπιλ, Ιβανο Φρανκίφσκ? Γιατί αν πήγες θα ακούσω με σεβασμό όσα έχεις να πεις και θα μπω σε μια διαδικασία να τα συγκρίνω και να τα σχολιάσω. Αλλιώς απλώς προσθέτεις και εσύ άλλο ένα τρολάρισμα φαντασιώσεων όπου κάποιος, κάποτε, κάπου σε κάποια μακρινή πολη...
ο χαρης ειναι γνωστης της ουκρανιας, απο τους καλυτερους, αλλα!! υπαρχει ενα αλλα
ειναι νευροσπαστος, δεν καθετε σε ενα σημειο, κινειτε συνεχεια και δεν εχει υπομονη με τις γκομενες, δεν το δουλευει καθολου, βρισκει μια του λεει μια τιμη τρελη τα περνει στην κρανα την διαολοστελνει και φευγει, οποτε κσνει κατ εμε τσαμπα ταξιδια, απο την αποψη του πορνοτουρισμου παντα,απο αλλη οπτικη γωνια καλα κανει....και κακος σε κραζει γιατι ξερω οτι εχει βγαλει γκομενες στην ηλικια που χτυπας εσυ χωρις χρημα...οποτε δεν καταλαβαινω για πιο λογο σε αμφισβητει....εσυ επειδη μου ειπαν εισαι πολυ καλος εμφανησιακα, οποτε δεν νομιζω ταζοντας λιγο ερωτα και παρμυθι να μην γαμας αυτα που λες.....ειδικα αν εχεις κανει και προετοιμασια στο ιντερνετ....

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
737
επισεις ειναι φιλοτιμος μεχρι μαλακιας.....σε σημειο που ορισμενοι τον πιανουν μαλακα και ειναι της προσκολησεως για να την βγαζουν τσαμπα σε βαρος του
γενικα ειναι παιδι που δεν κραταει κακιες οπως κραταω εγω,αλλα καθε ανθρωπος ειναι και διαφορετικος

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
επισεις ειναι φιλοτιμος μεχρι μαλακιας.....σε σημειο που ορισμενοι τον πιανουν μαλακα και ειναι της προσκολησεως για να την βγαζουν τσαμπα σε βαρος του
γενικα ειναι παιδι που δεν κραταει κακιες οπως κραταω εγω,αλλα καθε ανθρωπος ειναι και διαφορετικος
Αυτό ειναι αλήθεια θέλει να πληρώνει συνέχεια αυτός.Εγω έτρεχα πρώτος να προλάβω να πληρώσω και νευρίαζε!Του αρέσει ο τουρισμός γ'αυτό πηγαινει σε μέρη που απο πριν ξέρει οτι δεν εχει  :knockinb:.Δεν ειναι τόσο φανατισμένος και εθισμένος στο  :knockinb: οπως εγω του αρέσουν πιο πολυ οι ίντριγκες.Την βρίσκει να αλληλοκλάνονται με την τρελλή,να κάνει τον αφέντη στις γκόμενες,να τον κλάνουν και να της κυνηγάει.Ολο αυτο το παιχνήδι του αρέσει.
  Τον ψεύτη τον κράζει γιατι γράφει  :jerking:.Το πιο ωραιο το ειπε ο ρολογάς  :2funny: κάποιος που εδινε 170 Ευρώ την ωρα για city tour πηγε στην Ουκρανία και τον πληρώνουνε  :2funny:Εγω πιο πολυ  :2funny: μαζι του γιατι μου θυμίζει τους φουκαράδες του ΟΠΑ  :2funny:.Σχετικά με της γκόμενες αν είχε φωτογραφίες τους θα μας είχε φλωμόσει  :2funny:και θα ειχε κολίσει το σερβερ!Απλος δεν έχει γιατι δεν υπάρχουν!

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Τοσα σχολια για ένα χωριο στην Ουκρανια, μονο γι αυτό θα παω για να δω τι παιζει,Χαρη αν εισαι Οδησσο αρχες Ιουλη θα τα πουμε από κοντα, ξερει κανεις αν εχει λιμανια στον Δουναβη η Ουκρανια που να μπορεις να μεταφερεις εμπορεύματα μεχρι βουλγαρια?

D

dude901123

Επισκέπτης
Αν εισαι οπως εσυ ντυμένος οπως στην Ελλάδα και άσχετος όλες σου φένονται θεές! :2funny: Το άσχετος το λέω γιατι απο αμάξια εχεις μεσάνυχτα  :jerking:.Δεν ξερεις καν οτι το Touareg και το Chayenne εχουν τον ιδιο σκελετό,ιδιο μοτέρ ακόμα και οι πόρτες ταιριάζουν!η μονη διαφορα ειναι στη μούρη!Εεγω πήρα Touareg γιατι ειναι πιο ανετο απο το Chayenne και μέσα ειναι πολυ πιο όμορφο.Το σαλόνι του Chayenne ειναι πολυ χειρότερο.Σκεφτομαι να παρω 911 cabrio αλλα με τον καιρο που κανει εδω θα το βγαζω 20 μέρες το χρόνο  :2funny:.Παντος το σιδερένιο μου άλογο και το κοιτάνε και οποια μπαινει στο σιδερένιο άλογο τα παίζει!
  Μ'αρέσει που ερχεσαι εσυ να μας πεις για την επαρχία που πηγαίνω τόσα χρόνια.Вологда ειχα αγωρασει διαμέρισμα και Новгород νοίκιαζα.Εμενα όλες εκει μου φένονται πολυ χωριάτισες ειναι εντελως κακοντυμένες,απερηποιητες και διπλα μου ειναι μια παραφωνία.Εκει παω πιο πολυ για το χαβαλέ οι περισσότερες μου ξυνίζουνε γ'αυτο και ο Αλγερινός ειχε γινει η ουρά μου  :2funny: γιατι του της έδινα  :2funny: του έλεγα πάρτες δεν της θέλω  :2funny:.Βεβαια απο της 100 η μία του καθόταν  :2funny:.Αν ειναι ομως να παω σε αυτα τα μέρη για να σπιτώσω μια 35χρονη και να παιζω της ενιάμιση βδομάδες ειναι μεγαλη  :jerking: :2funny:.Αν βεβαια ειναι καποιος στο επιπεδο σου τότε ναι του φένονται όλες θεές.
  Του Χάρη του αρέσουν τα τουριστικά μέρη δε νομιζω οτι θα αντέξει σε χωριά πανω απο μια μέρα.Και του αρέσει νακανει στις γκόμενες τον αφέντη  :2funny:.

Όλο μιλάς, μιλάς.. και τίποτα δεν λες. Μας έχεις τρελάνει στο απόλυτο τίποτα.. Βρε ΑΜΕΑ για ουκρανία μιλάμε και εσύ μιλάς για Ρωσία? Υπάρχει Forum για ρώσικη επαρχία. Μπορείς να πας εκεί και να τα πεις.
Πόσο κάνει η μαύρη καλλονή? σε Ελληνικό site.. Μας έχεις τρελάνει στην παραμύθα και βασικά όχι εμάς.
Άντε μη πάω σε κανένα γερμανικό site και το χαρίζουν. Λες μαλακίες.. τις πιστεύεις κι όλας? Μήπως έχει και δερμάτινα καθίσματα από Bentley? Λάστιxα από F1?

D

dude901123

Επισκέπτης
Αν εισαι οπως εσυ ντυμένος οπως στην Ελλάδα και άσχετος όλες σου φένονται θεές! :2funny: Το άσχετος το λέω γιατι απο αμάξια εχεις μεσάνυχτα  :jerking:.Δεν ξερεις καν οτι το Touareg και το Chayenne εχουν τον ιδιο σκελετό,ιδιο μοτέρ ακόμα και οι πόρτες ταιριάζουν!η μονη διαφορα ειναι στη μούρη!Εεγω πήρα Touareg γιατι ειναι πιο ανετο απο το Chayenne και μέσα ειναι πολυ πιο όμορφο.Το σαλόνι του Chayenne ειναι πολυ χειρότερο.Σκεφτομαι να παρω 911 cabrio αλλα με τον καιρο που κανει εδω θα το βγαζω 20 μέρες το χρόνο  :2funny:.Παντος το σιδερένιο μου άλογο και το κοιτάνε και οποια μπαινει στο σιδερένιο άλογο τα παίζει!
 Μ'αρέσει που ερχεσαι εσυ να μας πεις για την επαρχία που πηγαίνω τόσα χρόνια.Вологда ειχα αγωρασει διαμέρισμα και Новгород νοίκιαζα.Εμενα όλες εκει μου φένονται πολυ χωριάτισες ειναι εντελως κακοντυμένες,απερηποιητες και διπλα μου ειναι μια παραφωνία.Εκει παω πιο πολυ για το χαβαλέ οι περισσότερες μου ξυνίζουνε γ'αυτο και ο Αλγερινός ειχε γινει η ουρά μου  :2funny: γιατι του της έδινα  :2funny: του έλεγα πάρτες δεν της θέλω  :2funny:.Βεβαια απο της 100 η μία του καθόταν  :2funny:.Αν ειναι ομως να παω σε αυτα τα μέρη για να σπιτώσω μια 35χρονη και να παιζω της ενιάμιση βδομάδες ειναι μεγαλη  :jerking: :2funny:.Αν βεβαια ειναι καποιος στο επιπεδο σου τότε ναι του φένονται όλες θεές.
 Του Χάρη του αρέσουν τα τουριστικά μέρη δε νομιζω οτι θα αντέξει σε χωριά πανω απο μια μέρα.Και του αρέσει νακανει στις γκόμενες τον αφέντη  :2funny:.

Όλο μιλάς, μιλάς.. και τίποτα δεν λες. Μας έχεις τρελάνει στο απόλυτο τίποτα.. Βρε ΑΜΕΑ για ουκρανία μιλάμε και εσύ μιλάς για χωριά στη Ρωσία? Υπάρχει Forum για ρώσικη επαρχία. Μπορείς να πας εκεί και να τα πεις.
Πόσο κάνει η μαύρη καλλονή? Βρήκα Χρυσή Ευκαιρία.. τρεξτε να αγοράσετε... σε Ελληνικό site..  Μας έχεις τρελάνει στην παραμύθα και βασικά όχι εμάς.
Άντε μη πάω σε κανένα γερμανικό site και το χαρίζουν. Λες μαλακίες.. τις πιστεύεις κι όλας? Μήπως έχει και δερμάτινα καθίσματα από Bentley? Λάστιxα από F1?

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
737
Όλο μιλάς, μιλάς.. και τίποτα δεν λες. Μας έχεις τρελάνει στο απόλυτο τίποτα.. Βρε ΑΜΕΑ για ουκρανία μιλάμε και εσύ μιλάς για χωριά στη Ρωσία? Υπάρχει Forum για ρώσικη επαρχία. Μπορείς να πας εκεί και να τα πεις.
Πόσο κάνει η μαύρη καλλονή? Βρήκα Χρυσή Ευκαιρία.. τρεξτε να αγοράσετε... σε Ελληνικό site..  Μας έχεις τρελάνει στην παραμύθα και βασικά όχι εμάς.
ενταξει στην ρωσια ειναι πιο ακριβο κανα 12αρι
στην βουλγαρια κανα 6αρι κανει

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
PORCHE CAYENNE,Cayenne is the capital of French Guiana, an overseas region and department of France located in South America,ετσι πηρε το ονομα του το γνωστο γερμανικο μοντελο της πορσε.The Tuareg  are Berber people with a traditionally nomadic pastoralist lifestyle. They are the principal inhabitants of the Saharan interior of North Africa,απο εκει ελαβε το ονομα το τουτου επονομαζομενο και σιδερενιο αλογο του δημητρακης 29.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οτι είσαι άσχετος αποδυκνίεται για μια ακόμα φορά .Τι με νοιάζει εμένα πόσο κάνει στην Ελλάδα? :jerking:Στο Ιράκ τα αυτοκίνητα είναι ακόμα φτηνότερα  :2funny: λες να παω να πάρω  εκει?  :2funny: Εγω στη Ρωσσία μένω.Και εδω εχουν άλλες τιμές!Με κάτω απο 20.000 Ευρώ με πλουσιο εξοπλισμο σε καλη κατασταση δεν βρίσκεις (οι τιμες πεσανε παρα πολυ τους τελευταιους μηνες λογω κρίσης πριν  μερικούς μήνες ηθελες 30.000 Ευρώ).

Και αυτο ειναι πολυ φτωχό ειναι στην πιο απλη εκδοση!Δεν εχει τίποτα ουτε υδροπνευματική ουτε καν κασετόφωνο με οθώνη εμένα πιάνει αρκετα παραπάνω.
  Οσο για τη Bentley εδω βρισκεις πολυ φτηνα γιατι η φορολογία παει με την ιπποδύναμη οποτε δεν συμφερει να εχεις αμαξι πανω απο 250 άλογα.Και η Bentley εχει απο 560hp. Αν ειχες λιγες γνωσεις σχετικα με αυτοκίνητα θα ηξερες οτι  η Bentley ανήκει στον όμιλο WAG απο το 1998  και το μοτέρ της καθως και όλα τα υπολοιπα μηχανικά μέρη της ειναι ακριβώς τα ίδια με το touareg το W12 5998cc  :2funny:.Οσο για τα δερμάτινα καθίσματα τα παίρνουν απο τον ίδιο προμηθευτη.Ακόμα και το κομπιούτερ στο κοντέρ ειναι το ίδιο!
  Καλά στο κόσμο δεν έχεις πάει πουθενά παραπέρα απο τα χωριά της Ουκρανίας και δεν έχεις γνώσεις.Αλλα για αυτοκίνητα επρεπε τουλάχιστον να ειχες καποιες στοιχειώδεις γνώσεις! :headbang:Εσυ εισαι εντελως στόκος.
  Αφου ειναι τόσο φτηνά στην Ελλάδα τα αυτοκίνητα γιατι δεν παίρνεις να έχεις? :2funny: και κυκλοφορεις με αυτο το σαράβαλο που έχεις?  :2funny:
 Πιστεύω σύντομα καποιος καλοθελητής θα μας δείξει ποιός είσαι και θα πεθάνουμε στα  :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
737
μπορουμε να πουμε γενικα πολλα για τον Ντιμας
αλλα οκ δεν ειναι και σαβουρα το αυτοκινητο του
μια χαρα ειναι και το προσεχει πιο πολυ κι απο την κορη του που λεει ο λογος
αυτο του αρεσει αυτο εχει
αλλα οχι κι οτι ειναι Φεραρι και το πιο γαματο αυτοκινητο της αγιας πετρουπολης :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ενταξει στην ρωσια ειναι πιο ακριβο κανα 12αρι
στην βουλγαρια κανα 6αρι κανει
Βρίσκεις και με 12.000 ενας φίλος μου ειχε βρει ενα.Αλλα ήθελε να ρίξεις τρελλά λεφτα!
 Αλλαγή διαφορικού (το καταλαβα αμέσως γιατι ειχε κραδασμους απο τα 65-80 χλμ.) 50.000 ρουβλια ιμιτασιον αμερικάνικο 90.000 ορίτζιναλ
 Αλλαγη υδροβαλβιδων κιβωτιου απο 60.000-70.000 ρουβλια επισκευη
 συστημα διευθυνσης σα'ι'λεντμπλοκ μπροστα, και η πισ αναρτηση ολη αλλαγμα 50.000 ρουβλια ιμιτασιον 80.000+ ορίτζιναλ
 η καδένα του κινητήρα φθαρμένη το πολυ σε 20.000-30.000 θα βάραγε (στο κομπιούτερ μου το έδειξε 9,5 μοίρες η καινουργια εχει 4-5,5 εντελως κατεστραμενη 10,5) πανω απο 150.000 ρουβλια γιατι αλλαζεις τα παντα μαζι της!Καλητερα να παρεις καινουργιο μοτέρ!
 Οποτε πας πανω απο 20.000 Ευρώ! Και αυτο το αμάξι ειναι Αμερικάνικο φενεται απο την φωτογραφία πισω ειναι διαφορετικο το μέρος οπου μπαίνει η πινακίδα (στα Αμερικάνικα ειναι τετράγωνο).Τα Αμερικάνικα ειναι παντα πολυ φτηνότερα.Ευρωπα'ι'κο στα ιδια χρονια και με την ιδια κατασταση θα ειχε 16.000 περιπου.Καλο ειναι να μην άγωράζεται Αμερικάνικα γιατι ειδηκα στο Toyota τα περισσότερα ανταλλακτικα ειναι άλλα και δεν ταιριάζουν με τα Ευρωπα'ι'κά.
 Αυτά σχετικά με τα αμάξια  :)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Ψευδές είδήσεις δίνεις εσυ!Που βάζεις και ψευτικες φωτογραφίες που κατεβάζεις απο το ιντερνέτ  :2funny:.
 Δηλαδή παραδέχεσε οτι είσαι ο Σινοχάρας?  :2funny:Αφου δεν εισαι εσυ μας είπες  :think: :2funny:Τότε πρέπει να αποδειξεις οτι δεν είσαι σκουλίκι  :2funny: .Τι εγινε παραπονέθηκες παλι στους Μοντεράτορ? Αυτό με αηδιάζει στους ανάπηρους και τους πούστηδες είναι που είστε βρώμικοι και ύπουλοι.Κάνετε τους μάγκες όπου σας παίρνει.Και είστε κοτούλες  :2funny:
  Η πλάκα ειναι οτι μπορείς να βρεθείς μπλεγμένος  :2funny: γιατι ο Ρωσσοπόντιος όπως και ο ψεύτης απήλεισανε οτι θα με δείρουνε  :2funny: και αυτο ειναι λιγάκι σοβαρό δεν είναι  :jerking:.Για να δει ο κόσμος πόσο κότες είστε  :2funny: Εγω ποτέ δεν απείλησα κανέναν οτι θα τον δείρω είπα στον Ρωσσοπόντιο να ερθει να συναντηθούμε στη Φυλής χωρις ξύλο (τωρα αν ηθελε αυτος να με δειρει εγω δεν το ξέρω  :2funny:) και αυτός κότεψε  :2funny:Μην τον παρουνε λεει φωτογραφία  :2funny: Για τον ψεύτη άστο καλήτερα  :2funny: τα έχω πει πως με απεφευγε στο Κισινιώφ  :2funny:.Αυτή είναι η μαγκιά σας  :2funny:πίσω απο το πληκτρολόγιο  :2funny: Είστε γελοιοί  :2funny: :2funny: :2funny:
 Να και αλλη μια φωτογραφία που φένονται καθαρά τα πρόσωπα όλων των καλεσμένων :2funny:Και αποτελεί αποδειξης παραβίασης προσωπικών δεδομένων  :2funny:  Είναι απο το γάμο του μεγιστάνα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Κοιτάχτε πλούτο  :2funny: :2funny: :2funny:
 Ποιό προξενείο πρέπει να πας και στην ιντερπόλ  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny: δοκίμασε και στο FBI  :2funny: :2funny: :2funny:.
Γράφω πριν έρθει να με συλάβει η ιντερπόλ  :2funny: ακριβώς έτσι είναι.Αν και εδω δεν ειναι το θέμα Ουκρανίδα ή Ρωσσίδα.Και Ρωσσίδα να ηταν θα είχε παρόμοια συμπεριφορά.Παρόμοια πραγματα ειχε γραψει και ενα παιδι που κάλεσε μια Ρωσσίδα.
 Αν ομως εχεις το στάτους που έχω αναφέρει και εισαι ο καταλληλος γαμπρός κατα τη γνώμη τους τότε σε κυνηγάνε αυτές  :2funny:
Χτυπώντας τα σκατά δεν γίνεται τίποτα, λερώνεις τα χέρια σου και αυτά βρωμάνε περισοτερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom