Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
δεν θα φας,εχει την τιμη της η κοπελα, τιμη σιγουρα οχι αυτην τον ιπποτων χαχαχαχ.κανε προταση καθαρα ποσα θελει αλλιοσ μην χαλασ λεφτα αδικα δεν θα κατσει η φαση,ουφ κουραστικα να τα γραφω συνεχεια,ο δασκλος ιωσηφ υσηχασε που δεν γραφει.δες μαιλ ρθ για ροδο να βρεις τις βιζιτες που ειναι εκει τωρα
Ωραιες συμβουλες δίνεται.  :2funny:  Μ αυτή την λογική καλύτερα να πάνε σε κανα στούντιο και να ξεχάσουν το καμάκι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εχει και με 7000 του 2006 οπως το δικο σου στα 3,6

ενταξει δεν εχει σημασια ποσο κανει αφου σου αρεσι και κανεις το κεφι σου

αυτο ειναι το λιγοτερο κακο
Τι εγραψα πριν  :)  

η καδένα του κινητήρα φθαρμένη το πολυ σε 20.000-30.000 θα βάραγε (στο κομπιούτερ μου το έδειξε 9,5 μοίρες η καινουργια εχει 4-5,5 εντελως κατεστραμενη 10,5) πανω απο 150.000 ρουβλια γιατι αλλαζεις τα παντα μαζι της!Καλητερα να παρεις καινουργιο μοτέρ!
 Και τι γράφει αυτός στην αγγελία:
 продам туарег без пневмы салон тряпка в хорошем сост зимой меняолся весь грм с регуляторами фаз(180000 руб)
  Αν διαβάσεις γράφει χωρις δερμάτινα καθίσματα,και χωρις υδροπνευματική ανάρτιση.Εμενα ειναι 2007 αλλα αυτο δεν εχει σημασια.
   ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΌΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ далее внимательно: наложено ограничение на рег действия,переоформить затрудительно , торга нет !

Μετάφραση:Προσοχή υπάρχει περιορισμός στη μεταβίβαση να το κανετε στο ονομα σας δύκολο!   δηλαδη αυτό το αμάξι εχει προβλημα με τα χαρτιά του.Το μόνο που μπορει να σου κανει αυτος ειναι ενα πληρεξούσιο για να το κυκλοφωρεις.Το πιθανοτερο ειναι να το αγωρασει καποιος για ανταλλακτικα.Αν ειναι σε καλη κατάσταση.
  Αυτό για να διαβάζεται πρώτα τι γράφει και μετά να κανετε τους έξυπνους.Γάυτο σας πιάνουνε κορό'ι'δα μια ζωη  :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε φιλε δεν εβαλα καν το πιο φτηνο μοντελο σαν και το δικο σου για το 2006 παντα

και παει

Γιατι αυτο να κανει τόσο?και με πλουσιο εξοπλισμο  :think:Με μονη διαφορα οτι ειναι Αμερικάνικο φενεται απο το κοντερ που ειναι με μίλια.Δεν σου φένεται λιγακι περίεργο? :think: Οταν ενος φίλου μου του το πήρε η αντιπροσωπεια για ανταλλαγη για 1.150.000 ρουβλια πριν ενα μήνα ενα Touareg του 2008  :think:.Αυτός αγώρασε το καινούργιο Touareg ή οι άλλοι τα βαζουνε με της τιμες της αγγελίας που σας εδειξα και πολιούντε.
  Αυτη η τιμή δεν ειναι καθολου λογική.Δεν ξερω τι παιζει?Πολλες φορες ειναι μαντρα αυτοκινητων και μια τετοια αγγελια ειναι διαφημιση πας εκει με σκοπο να αγωρασεις αμαξι σου λένε πωληθηκε αυτο αλλα εχουμε αλλα αμαξια να δειτε  :think: Αν ειναι τόσο φτηνό να παω να το πάρω να το κανω βίδες και να πουλάω ανταλλάκτικα  :2funny:
  Θυμαμαι το 1990 ειχα βαλει 4 αγγελίες με παπάκια με μια τιμη εντελως εξωπραγματική  :2funny:Kawasaki Max 100 με 1000 χλμ. 130.000 ΔΡΧ. ενω εκανε τουλαχιστον 300.000  :2funny: Τον ειχανε γαμίσει στα τηλέφωνα  :2funny: απαντουσε και έλεγε:ναι ναι πωλήθηκε  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε φιλε δεν εβαλα καν το πιο φτηνο μοντελο σαν και το δικο σου για το 2006 παντα

και παει

Γιατι αυτο να κανει τόσο?και με πλουσιο εξοπλισμο  :think:Με μονη διαφορα οτι ειναι Αμερικάνικο φενεται απο το κοντερ που ειναι με μίλια.Δεν σου φένεται λιγακι περίεργο? :think: Οταν ενος φίλου μου του το πήρε η αντιπροσωπεια για ανταλλαγη για 1.150.000 ρουβλια πριν ενα μήνα ενα Touareg του 2008  :think:.Αυτός αγώρασε το καινούργιο Touareg ή οι άλλοι τα βαζουνε με της τιμες της αγγελίας που σας εδειξα και πολιούντε.
  Αυτη η τιμή δεν ειναι καθολου λογική.Δεν ξερω τι παιζει?Πολλες φορες ειναι μαντρα αυτοκινητων και μια τετοια αγγελια ειναι διαφημιση πας εκει με σκοπο να αγωρασεις αμαξι σου λένε πωληθηκε αυτο αλλα εχουμε αλλα αμαξια να δειτε  :think: Αν ειναι τόσο φτηνό να παω να το πάρω να το κανω βίδες και να πουλάω ανταλλάκτικα  :2funny:
  Θυμαμαι το 1990 ειχα βαλει 4 αγγελίες με παπάκια με μια τιμη εντελως εξωπραγματική  :2funny:Kawasaki Max 100 με 1000 χλμ. 130.000 ΔΡΧ. ενω εκανε τουλαχιστον 300.000  :2funny: Τον ειχανε γαμίσει στα τηλέφωνα  :2funny: απαντουσε και έλεγε:ναι ναι πωλήθηκε  :2funny:
Μονο τα μπροστά φανάρια του κάνουν καινουργια πανω απο 100.000 ρουβλια :rockon:.Αν ειναι να παω να παρω να εχω ανταλλακτικα  :)και να πουλάω κιόλας.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
737
η αντιπροσωπια παντα δινει κατι παραπανω
εχει και σημασια απο πια πολη ειναι τι αναγκη εχει η δεν εχει ο καθενας
ευκαιριες υπαρχουν παντου
αλλα βρισκεις το μοντελο του 6 απο 5500 στην ρωσια εως 9000
οσο εχει ενα σμαρτ στην ελλαδα μεταχειρισμενο  :2funny:
οσο πιο λιγα κυβικα στην ελλαδα τοσο πιο ακριβο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
η αντιπροσωπια παντα δινει κατι παραπανω
εχει και σημασια απο πια πολη ειναι τι αναγκη εχει η δεν εχει ο καθενας
ευκαιριες υπαρχουν παντου
αλλα βρισκεις το μοντελο του 6 απο 5500 στην ρωσια εως 9000
οσο εχει ενα σμαρτ στην ελλαδα μεταχειρισμενο  :2funny:
οσο πιο λιγα κυβικα στην ελλαδα τοσο πιο ακριβο
Ελλάδα το ξέρω.Ασε που Ελλάδα να το πάρεις να το κάνεις τι?Ελλάδα εγω δεν εχω τίποτα και ουτε με ενδιαφέρει να πάρω γιατι δεν χρειαζεται μπελλάς ειναι οτι έχεις.Εδω ομως το καλο αμαξι ειναι εργαλειο.Εδω επειδη οι Ρώσσοι ειναι πολυ τσιγγούνιδες και εχουν τη νοοτροπία ας περιμένω δεν βιάζομαι και το εχουν να κάθεται μεχρι να πουλιθεί το βλεπω λιγακι δυσκολο να βρεις καλο αμαξι με τετοιες τιμες.
  Αν ηταν BMW X6 θα σου έλεγα οτι είναι με χτυπημένα νουμερα (αυτα δινουν συνηθως φτηνοτερα) αλλα τα touareg δεν τα κλέβουνε καθόλου οποτε δεν παιζει κατι τετοιο!(το οτι δεν τα κλέβουν ηταν ενας απο τους λόγους που το πήρα).Η δε κρίση δεν χτύπησε ακόμα ο κόσμος δεν εχει ακομα πρόβλημα.Σε ενα χρόνο σιγουρα θα υπαρξουν ευκαιρίες.
  Αυτα δεν τα βλεπω ευκαιριες ή διαφημιση ειναι οπως ειπα παραπάνω ή εχουν καποιο προβλημα με τα χαρτιά οπως αυτο που έβαλες με τον φίλο μου ειδαμε 4 Touareg και ολα τα απέρριψα!Το φτηνότερο εκανε 800.000 ρουβλια 2005 μοντελο αλλα επρεπε να ρίξει πανω απο 400.000 μεσα στα επομενα 20.000 χλμ. (αυτα που του βρήκα,ποιος ξερει τι αλλο θα ειχε).Με κατω απο 1.000.000 ειναι αδυνατον να βρεις Touareg σε καλη κατασταση!Δε μιλαω για ευκαιρίες που ακομα ειναι σπάνιες.Εκτος αν θες να το πάρεις με 9000 Ευρώ και να δωσεις αλλα τόσα για να το κανεις να πηγαινει.
  Ελλάδα οι περισσότεροι πηγαινουν και αγωράζουν οτι βρουνε χωρις να το ψάξουνε καθόλου.Το κοιτανε,προσεχουν αν εχει καλο κασετόφωνο  :2funny:ζαντολάστιχα, και το αγωράζουν  :jerking:.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Τοσα σχολια για ένα χωριο στην Ουκρανια, μονο γι αυτό θα παω για να δω τι παιζει,Χαρη αν εισαι Οδησσο αρχες Ιουλη θα τα πουμε από κοντα, ξερει κανεις αν εχει λιμανια στον Δουναβη η Ουκρανια που να μπορεις να μεταφερεις εμπορεύματα μεχρι βουλγαρια?
Ναι εχει και όχι μόνο στην Βουλγαρία αλλά σε όλο το μήκος του ποταμού υπάρχουν λιμάνια Αυστρία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Κροατία, Γερμανία, Σερβία, Μολδαβία και τα εμπορικά πλοία που κυκλοφορούν είναι αρκετά μεγάλα

D

dude901123

Επισκέπτης
Ελλάδα το ξέρω.Ασε που Ελλάδα να το πάρεις να το κάνεις τι?Ελλάδα εγω δεν εχω τίποτα και ουτε με ενδιαφέρει να πάρω γιατι δεν χρειαζεται μπελλάς ειναι οτι έχεις.Εδω ομως το καλο αμαξι ειναι εργαλειο.Εδω επειδη οι Ρώσσοι ειναι πολυ τσιγγούνιδες και εχουν τη νοοτροπία ας περιμένω δεν βιάζομαι και το εχουν να κάθεται μεχρι να πουλιθεί το βλεπω λιγακι δυσκολο να βρεις καλο αμαξι με τετοιες τιμες.
  Αν ηταν BMW X6 θα σου έλεγα οτι είναι με χτυπημένα νουμερα (αυτα δινουν συνηθως φτηνοτερα) αλλα τα touareg δεν τα κλέβουνε καθόλου οποτε δεν παιζει κατι τετοιο!(το οτι δεν τα κλέβουν ηταν ενας απο τους λόγους που το πήρα).Η δε κρίση δεν χτύπησε ακόμα ο κόσμος δεν εχει ακομα πρόβλημα.Σε ενα χρόνο σιγουρα θα υπαρξουν ευκαιρίες.
  Αυτα δεν τα βλεπω ευκαιριες ή διαφημιση ειναι οπως ειπα παραπάνω ή εχουν καποιο προβλημα με τα χαρτιά οπως αυτο που έβαλες με τον φίλο μου ειδαμε 4 Touareg και ολα τα απέρριψα!Το φτηνότερο εκανε 800.000 ρουβλια 2005 μοντελο αλλα επρεπε να ρίξει πανω απο 400.000 μεσα στα επομενα 20.000 χλμ. (αυτα που του βρήκα,ποιος ξερει τι αλλο θα ειχε).Με κατω απο 1.000.000 ειναι αδυνατον να βρεις Touareg σε καλη κατασταση!Δε μιλαω για ευκαιρίες που ακομα ειναι σπάνιες.Εκτος αν θες να το πάρεις με 9000 Ευρώ και να δωσεις αλλα τόσα για να το κανεις να πηγαινει.
  Ελλάδα οι περισσότεροι πηγαινουν και αγωράζουν οτι βρουνε χωρις να το ψάξουνε καθόλου.Το κοιτανε,προσεχουν αν εχει καλο κασετόφωνο  :2funny:ζαντολάστιχα, και το αγωράζουν  :jerking:.

Κάνε μου ανάλυση τώρα και για τις Πολωνές. Γιατί μιλούσα το χειμώνα με μια σε chat και μετά χαθήκαμε γιατί δεν είχα σκοπό να πάω Πολωνία. Μου έστειλε ένα Hello πριν μια βδομάδα και την ρώτησα αν θέλει να έρθει Ελλάδα να περάσουμε μαζί μια βδομάδα. Αρχικά μου είπε θέλει να δει που θα αφήσει το παιδί της (30αρα) και μόλις μου έστειλε μήνυμα πως τα κανόνισε όλα με τη δουλειά της και πρέπει να κλείσει αεροπορικά. Με την ερώτηση επίσης αν θα πάω να την πάρω από αεροδρόμιο. Και δες ρε γαμώτο.. δεν μου ζήτησε να της πληρώσω εισιτήρια αεροπορικά. Μόνο σε εμένα τυχαίνουν αυτά νομίζω ε? Το μόνο που με ρώτησε είναι που θα μείνει Θεσσαλονίκη και της είπα στο διαμέρισμά μου αν θέλει. Αν μου απαντήσει πως θέλει ξενοδοχείο θα τη στείλω σε εσένα να της πληρώσεις και τα αεροπορικά εισιτήρια, να της καβατζώσεις και κανένα ξενοδοχείο γιατί όπως λέτε.. μόνο με χρήματα και αν τις πληρώσεις σου κάθονται, ε? Αν είσαι πεινασμένος και τισ κυνηγάς σε εκμεταλεύονται όσο μπορούν. Αν όμως δουν πως είσαι χαλαρός, ενδιαφέρεσαι αλλά σε λογικά πλαίσια δεν παίζει κάτι τέτοιο. Και εκεί κάνουν την επιλογή τους. Όπως γίνεται και στην Ελλάδα, την Ουκρανία, τη Γερμανία, τη Μολδαβία και όλο το κόσμο. Το μόνο πρόβλημα τώρα είναι πως θέλει να έρθει 19 με 27 Ιούνη και εγώ 27 έχω το πρώτο ραντεβού στο Chernivcy.. Οπότε της έγραψα.. 26 ξημερώματα φεύγω.. αν δεν σε πειράζει έλα.
Φιλάκια στους Πολωνόφιλους.

D

dude901123

Επισκέπτης
και μόλις μου έστειλε και τα εξής μηνύματα..
1.Anna , 06/09/2015 21:01,
Hi,Yes,about where I stay i have only ask

2.Anna , 06/09/2015 21:02,
I have never come to someone so far away

3.Αnna , 06/09/2015 21:03,
it is natural that I was afraid a little bit

4.Anna , 06/09/2015 21:07,
i will be now only you there,when you dont come for me there in airport than will be for me very big disaster.I have speak with my grandmum,but she worries about me.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κάνε μου ανάλυση τώρα και για τις Πολωνές. Γιατί μιλούσα το χειμώνα με μια σε chat και μετά χαθήκαμε γιατί δεν είχα σκοπό να πάω Πολωνία. Μου έστειλε ένα Hello πριν μια βδομάδα και την ρώτησα αν θέλει να έρθει Ελλάδα να περάσουμε μαζί μια βδομάδα. Αρχικά μου είπε θέλει να δει που θα αφήσει το παιδί της (30αρα) και μόλις μου έστειλε μήνυμα πως τα κανόνισε όλα με τη δουλειά της και πρέπει να κλείσει αεροπορικά. Με την ερώτηση επίσης αν θα πάω να την πάρω από αεροδρόμιο. Και δες ρε γαμώτο.. δεν μου ζήτησε να της πληρώσω εισιτήρια αεροπορικά. Μόνο σε εμένα τυχαίνουν αυτά νομίζω ε? Το μόνο που με ρώτησε είναι που θα μείνει Θεσσαλονίκη και της είπα στο διαμέρισμά μου αν θέλει. Αν μου απαντήσει πως θέλει ξενοδοχείο θα τη στείλω σε εσένα να της πληρώσεις και τα αεροπορικά εισιτήρια, να της καβατζώσεις και κανένα ξενοδοχείο γιατί όπως λέτε.. μόνο με χρήματα και αν τις πληρώσεις σου κάθονται, ε? Αν είσαι πεινασμένος και τισ κυνηγάς σε εκμεταλεύονται όσο μπορούν. Αν όμως δουν πως είσαι χαλαρός, ενδιαφέρεσαι αλλά σε λογικά πλαίσια δεν παίζει κάτι τέτοιο. Και εκεί κάνουν την επιλογή τους. Όπως γίνεται και στην Ελλάδα, την Ουκρανία, τη Γερμανία, τη Μολδαβία και όλο το κόσμο. Το μόνο πρόβλημα τώρα είναι πως θέλει να έρθει 19 με 27 Ιούνη και εγώ 27 έχω το πρώτο ραντεβού στο Chernivcy.. Οπότε της έγραψα.. 26 ξημερώματα φεύγω.. αν δεν σε πειράζει έλα.
Φιλάκια στους Πολωνόφιλους.
Εχεις μεγάλη φαντασία τελικά  :2funny:Οι Πολωνέζες τρελένονται για θάλασσα και ήλιο και σκέφτονται την επαγγελματικη αποκατάσταση στην Ελλάδα :jerking: :2funny:.Ο Κμαν το έγραψε οι Πολωνοι εχουν φυγει ολοι η Πολωνία εχει αδειάσει  :jerking: :2funny:
  Η Βαρσοβία ειναι γεμάτη ξένους αν θελει να  :knockinb: βρίσκει σιγα μην ερχεται στην Ελλάδα για να βρει γκόμενο  :2funny:
  Πες της να σου δώσει και λεφτά κιόλας 100 Ευρώ τη μέρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτό που έχεις ειναι σχιζοφρένεια  :2funny: λέγεται παραλήρημα  :2funny: οπως καποιοι ακουνε φωνες που δεν υπαρχουν ετσι κ'εσυ βλέπεις γκόμενες που δεν υπάρχουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

D

dude901123

Επισκέπτης
Αυτό που έχεις ειναι σχιζοφρένεια  :2funny: λέγεται παραλήρημα  :2funny: οπως καποιοι ακουνε φωνες που δεν υπαρχουν ετσι κ'εσυ βλέπεις γκόμενες που δεν υπάρχουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

Απλά εγώ μπορώ.. εσύ μάλλον είσαι ονειρογάμης. Και με το άγχος που έχεις να είσαι ο καλύτερος έχεις πέσει πολύ χαμηλά. Τα βγάζω από το μυαλό μου, γράφω και τι θα ήθελα να μου γράψουν? Κάνω και σενάρια? Το μόνο που δεν μου έχεις πει ακόμη είναι πως δεν είμαι άνθρωπος αλλά πρόγραμμα στον υπολογιστή. Λοιπόν αν 3,4,5 Ιουλίου είναι ο Χάρης επάνω Οδησσό και θέλει θα γνωρίσει την εισαγγελέα που έχουμε ραντεβού εκείνη την ημερομηνία.. αρκεί να μην έχει πρόβλημα κι αυτός να με συναντήσει και να δει πόσο άδικο είχε τόσο καιρό. Ιδού η Ρόδος..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Απλά εγώ μπορώ.. εσύ μάλλον είσαι ονειρογάμης. Και με το άγχος που έχεις να είσαι ο καλύτερος έχεις πέσει πολύ χαμηλά. Τα βγάζω από το μυαλό μου, γράφω και τι θα ήθελα να μου γράψουν? Κάνω και σενάρια? Το μόνο που δεν μου έχεις πει ακόμη είναι πως δεν είμαι άνθρωπος αλλά πρόγραμμα στον υπολογιστή. Λοιπόν αν 3,4,5 Ιουλίου είναι ο Χάρης επάνω Οδησσό και θέλει θα γνωρίσει την εισαγγελέα που έχουμε ραντεβού εκείνη την ημερομηνία.. αρκεί να μην έχει πρόβλημα κι αυτός να με συναντήσει και να δει πόσο άδικο είχε τόσο καιρό. Ιδού η Ρόδος..
Εγω βάζω αληθινές φωτογραφίες με γκόμενες στο σπίτι μου.Δεν βάζω κατεβασμενες απο το ιντερνέτ οπως εσυ  :2funny:Αυτη ειναι η διαφορά μας  :2funny:.Αυτος δεν έχει κανένα προβλημα να σε συναντισει εσυ το εχεις το πρόβλημα και κρύβεσαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
και μόλις μου έστειλε και τα εξής μηνύματα..
1.Anna , 06/09/2015 21:01,
Hi,Yes,about where I stay i have only ask

2.Anna , 06/09/2015 21:02,
I have never come to someone so far away

3.Αnna , 06/09/2015 21:03,
it is natural that I was afraid a little bit

4.Anna , 06/09/2015 21:07,
i will be now only you there,when you dont come for me there in airport than will be for me very big disaster.I have speak with my grandmum,but she worries about me.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

μάθε ρε τύπε να κάνεις σωστές παραθέσεις, ήμαρτον  :headbang:

φιλικά στο λέω  :grin:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
σαν αυτη χιλιαδες μιλαμε ιτερνετ και τους λεμε τα ιδια μην κανεις ονειρα οτι θα ερθουν.μια τετεια μου ελεγε προχτες που γνωρισα κυπρο φοβατε να την φιλοξενησω,να πληρωσω ξενοδοχειο να μενει μονη και εισιτιρια δεν φοβαται χαχαχαχ.δεν πηγα σε αυτες τις πολεις αλλα κιεβο,οδυσο ολες απο εκει ερχονται που λες.μεχρι την πρωτη ιουλη θα ειμαι οδυσσο,σκεφτομαι να αλλαξω εισιτιριο και να παω απο 18 αντι 21 παιζεται.την προηγουμενη φορα που ειχες πει πηγες οδυσσο ημουν εκει αυτες τισ μερες και εγραφα μπουρδελα αλλα δεν μου εγραψες εισαι εκει τοτε.2-3 αλλα παιδακια που εγραφαν θα ερθουν απριλη ουτε αυτοι εμφανιστηκαν η εγραψαν εντυπωσεις.να πω και μια θετικη εμπειρια απο τον γυφτο φιλο μου που κθκλοφορουσε με τις φορμες μοσχα χαχαχαχ.η κοπελα που γνωρισε αρμενικης καταγωγης το περασμενο καλοκαιρι ελεγε δουλευει σε εναλακτηριο μοσχα.εγω τον κοροιδευα και ελεγα σε δουλευει,τι να κανει ενα ανεργο γυφτο σαν εσενα,τωρα κανει τον καφετζη αυτος.και ομως εδω και 2 μηνες η κοπελα ηρθε,παντρευτηκε με αυτον τον αθλιο πολιτικο γαμο και βρηκε δουλεια σε ρωσικη τραπεζα λευκωσια!αυτο ανατρεπει την θεωρια του στατους,υπαρχουν καλες κοπελες αλλα οχι στα ιτερνετ στα σαιτ που μιλαμε.καλεσα αρκετες κοπελες απο ιτερνετ απο  πολεις σαν πολταβα,ουμαν,κοτοβσκ.μαριουπολη,και αλλες αλλα ηθελαν εγγυησεις οτι θα πληρωσω εξοδα και εισιτιρια.ναι ειχα και τσαμπα απο τετειες πολεις αλλα εκαναν διακοπες οδυσσο σε φιλες και αφου γνωριστηκαμε παραλια μετακομισαν μαζι μου να περνανε καλα.απο ιτερνετ μονο διαπραγματευση γινεται.αλλη κοπελα μου εστειλε πριν 2 εβδομαδες ενα λογαριασμο να της βαλω λεφτα για εισιτιρια τρενου αλλα αρνηθηκα

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
επισεις ειναι φιλοτιμος μεχρι μαλακιας.....σε σημειο που ορισμενοι τον πιανουν μαλακα και ειναι της προσκολησεως για να την βγαζουν τσαμπα σε βαρος του
γενικα ειναι παιδι που δεν κραταει κακιες οπως κραταω εγω,αλλα καθε ανθρωπος ειναι και διαφορετικος

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
θυμασαι την ταινεια του λαμπρουκου κωνστανταρα που ηταν πλουσιος και πτωχευσε?του λενε εδινες δανικα και κερνουσες τον κοσμο ολο,απαντα ηταν το χομπι μου χαχαχαχ και εγω για τον εαυτο μου το λεω πολλες φορες σε φιλους.

D

dude901123

Επισκέπτης
σαν αυτη χιλιαδες μιλαμε ιτερνετ και τους λεμε τα ιδια μην κανεις ονειρα οτι θα ερθουν.μια τετεια μου ελεγε προχτες που γνωρισα κυπρο φοβατε να την φιλοξενησω,να πληρωσω ξενοδοχειο να μενει μονη και εισιτιρια δεν φοβαται χαχαχαχ.δεν πηγα σε αυτες τις πολεις αλλα κιεβο,οδυσο ολες απο εκει ερχονται που λες.μεχρι την πρωτη ιουλη θα ειμαι οδυσσο,σκεφτομαι να αλλαξω εισιτιριο και να παω απο 18 αντι 21 παιζεται.την προηγουμενη φορα που ειχες πει πηγες οδυσσο ημουν εκει αυτες τισ μερες και εγραφα μπουρδελα αλλα δεν μου εγραψες εισαι εκει τοτε.2-3 αλλα παιδακια που εγραφαν θα ερθουν απριλη ουτε αυτοι εμφανιστηκαν η εγραψαν εντυπωσεις.να πω και μια θετικη εμπειρια απο τον γυφτο φιλο μου που κθκλοφορουσε με τις φορμες μοσχα χαχαχαχ.η κοπελα που γνωρισε αρμενικης καταγωγης το περασμενο καλοκαιρι ελεγε δουλευει σε εναλακτηριο μοσχα.εγω τον κοροιδευα και ελεγα σε δουλευει,τι να κανει ενα ανεργο γυφτο σαν εσενα,τωρα κανει τον καφετζη αυτος.και ομως εδω και 2 μηνες η κοπελα ηρθε,παντρευτηκε με αυτον τον αθλιο πολιτικο γαμο και βρηκε δουλεια σε ρωσικη τραπεζα λευκωσια!αυτο ανατρεπει την θεωρια του στατους,υπαρχουν καλες κοπελες αλλα οχι στα ιτερνετ στα σαιτ που μιλαμε.καλεσα αρκετες κοπελες απο ιτερνετ απο  πολεις σαν πολταβα,ουμαν,κοτοβσκ.μαριουπολη,και αλλες αλλα ηθελαν εγγυησεις οτι θα πληρωσω εξοδα και εισιτιρια.ναι ειχα και τσαμπα απο τετειες πολεις αλλα εκαναν διακοπες οδυσσο σε φιλες και αφου γνωριστηκαμε παραλια μετακομισαν μαζι μου να περνανε καλα.απο ιτερνετ μονο διαπραγματευση γινεται.αλλη κοπελα μου εστειλε πριν 2 εβδομαδες ενα λογαριασμο να της βαλω λεφτα για εισιτιρια τρενου αλλα αρνηθηκα

Παρασκευή 3 Ιουλίου θα είμαι Οδησσό και θα μείνω έως 6 Ιουλίου. Ελπίζω αν είσαι και εσύ πάνω να πιούμε ένα καφέ ή ένα ποτό και να τα πούμε. Αλλά θέλω να είσαι ειλικρινής εδώ μέσα με αυτά που θα σου δείξω για όσα με κατηγορεί ο φίλος σου. Ξέρεις μετά τι θα πει ε? ..πως σε λάδωσα, σε πλήρωσα, είσαι ψεύτης, έχεις χρυσά δόντια, ζεις σε χωριό, είσαι κακομοίρης, έχεις Lada.. αρκεί να μην του πεις όσα θέλει να ακούσει και τη γ.. σες. Θα γίνεις ο νέος εχθρός του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom