Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
:2funny: νατος και ο γαμιας με το γαμιομετρο!!!!!!!! :2funny:

εγω φιλαρακο αναφορα θα σου δωσω ποσες κ ποτε γαμαω;;; :idiot: αφου ρωτας η συγκεκριμενη ηταν πολυ εντυπωσιακη γκομενα ουκρανιδα ξανθια σωματαρα 8 αρι θα ελεγα..με 2 μεταπτυχιακα και δουλεια καλη στο κιεβ..την εβγαλα γκομενα με μεγαλη δυσκολια και πολυ προσπαθεια ,ψυχρη πολυ :headbang: Ο ΓΚΛΟΚ ΤΗΝ ΕΙΔΕ!!!
τις πρωτες μερες δεν με αφηνε καθολου να την αγγιξω μετα που θα επαιζε καποια φαση της ηρθε περιοδος  :headbang:..οποτε νεξτ ταιμ θα ερθει παλι ελλαδα και θα την παω με το σκαφος να την ξεσκισω καπου στο ιονιο. :fuck2: :fuck2: :fuck2: γουσταρω ιντριγκα θαλασαα και περιπετεια στην ροδο δεν εκατσε η δουλεια αλλα νεβερ μαιντ quality not quantity αλλα που να καταλαβεις εσυ !!!
αλλοι θελουν σιτυ τουρ ή γκομενες που τις γαμανε τσαμπε ανα 8ωρο και φευγουν με μαρσουτκες γεματες χαρα απο τα 5στερα ρεσορτς του τσερνιφτσυ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εν τω μεταξυ για  :knockinb: :knockinb: :knockinb: εχω πολλα στα υποψιν ακομα και εδω!!!το σκ θα ειμαι με 2 ελληνιδες τουμπανα!!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb: νο προμπλεμ δεν χρειαζομαι σιτυ τουρς σαν τους ψευτες της μολδοβλαχιας  ΩΠΑ :2funny: :2funny:
εσείς γράφετε ποιήματα ενώ ο Δημητράκης γαμαει και εχει και ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΩΡΑ!!! :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ενισχυεις το ΑΕΠ τυπε και το γκρικ τουρισμ :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:
θα παει βερολινο να παρει αεροπλανο να ερθει να σε δει????...και δεν εχει καθολου αντρες η Βαρσοβια!!!! :jerking: :jerking: :jerking:
θα την ξεναγησεις στην μενεμενη και θα πιειτε τσιπουρο κορδελιο.???μην πας στο shark και πληρωσει πολλα η κοπελα!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
ξεχασες να τον ρωτησεις το πιο λογικό?Γιατι να μην ερθει απο Βαρσοβία με τη Rainair ? Γιατι να παει Βερολίνο  :2funny:.
  Εγω βαζω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και αυτός διαλόγους και γράφει ποιήματα  :jerking: :2funny:
:2funny: νατος και ο γαμιας με το γαμιομετρο!!!!!!!! :2funny:

εγω φιλαρακο αναφορα θα σου δωσω ποσες κ ποτε γαμαω;;; :idiot: αφου ρωτας η συγκεκριμενη ηταν πολυ εντυπωσιακη γκομενα ουκρανιδα ξανθια σωματαρα 8 αρι θα ελεγα..με 2 μεταπτυχιακα και δουλεια καλη στο κιεβ..την εβγαλα γκομενα με μεγαλη δυσκολια και πολυ προσπαθεια ,ψυχρη πολυ :headbang: Ο ΓΚΛΟΚ ΤΗΝ ΕΙΔΕ!!!
τις πρωτες μερες δεν με αφηνε καθολου να την αγγιξω μετα που θα επαιζε καποια φαση της ηρθε περιοδος  :headbang:..οποτε νεξτ ταιμ θα ερθει παλι ελλαδα και θα την παω με το σκαφος να την ξεσκισω καπου στο ιονιο. :fuck2: :fuck2: :fuck2: γουσταρω ιντριγκα θαλασαα και περιπετεια στην ροδο δεν εκατσε η δουλεια αλλα νεβερ μαιντ quality not quantity αλλα που να καταλαβεις εσυ !!!
αλλοι θελουν σιτυ τουρ ή γκομενες που τις γαμανε τσαμπε ανα 8ωρο και φευγουν με μαρσουτκες γεματες χαρα απο τα 5στερα ρεσορτς του τσερνιφτσυ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εν τω μεταξυ για  :knockinb: :knockinb: :knockinb: εχω πολλα στα υποψιν ακομα και εδω!!!το σκ θα ειμαι με 2 ελληνιδες τουμπανα!!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb: νο προμπλεμ δεν χρειαζομαι σιτυ τουρς σαν τους ψευτες της μολδοβλαχιας  ΩΠΑ :2funny: :2funny:
εσείς γράφετε ποιήματα ενώ ο Δημητράκης γαμαει και εχει και ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΩΡΑ!!! :rockon:
Υπηρχε εδω ενας ακομα μεγαλητερος κατα φαντασία γαμιάς απο τον ψεύτη  :2funny: ο Γκαμπριέλ ενας Κουβανός απο το Μα'ι'άμι (Ισπανικης καταγωγης) έλεγε:γάμαγα μια γκόμενα επι τρεις ωρες και μετα το γαμήσι έκατσε στα γόνατα σταυρωσε τα χέρια σα να προσευχετε και μου έλεγε THANK YOU...THANK YOU  :2funny: Εγω τον ειρωνευόμουν  :2funny: του έλεγα πες μας για της γκόμενες σου  :2funny: ή έλεγα στους αλλους αυτά που έλεγε υποτιθεται με θαυμασμό  :2funny: και ο ψεύτης ομως έχει πλακα αλλα όχι τόσο  :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=89638.msg6326332#msg6326332 date=1434048304]
Πήγα πέρσι Μολδαβία

και έπηξα στην μαλακία

έψαχνα κανα μουνί

μα μου έτυχε αρνί

τι και αν είναι αρσενικό

το ξεκώλιασα και αυτό

Πήγα και Οδησσό στον Χάρη

που χει μεγα παλαμάρι

του πα για καμία πουτάνα

και μου έσκισε την κλάνα

όλα πάντα τα κερνουσε

μα τον κώλο μου γαμούσε

ήταν τόσο  νευρικός

με γαμούσε συνεχώς

και απ το πολύ γαμήσι

ο κώλος μου δεν λέει να κλείσει.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
χαχαχαχα τελειο και αυτο το ποιηματακι χαχαχαχ.κανε ενα για τον αρχοντα κμαν να γελασουμε

D

dude901123

Επισκέπτης
ενισχυεις το ΑΕΠ τυπε και το γκρικ τουρισμ :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:
θα παει βερολινο να παρει αεροπλανο να ερθει να σε δει????...και δεν εχει καθολου αντρες η Βαρσοβια!!!! :jerking: :jerking: :jerking:
θα την ξεναγησεις στην μενεμενη και θα πιειτε τσιπουρο κορδελιο.???μην πας στο shark και πληρωσει πολλα η κοπελα!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτό να το αναρρωτηθείς εσύ και όλοι αυτοί σαν τον φίλο σου τον Πεπονιάρη που γράφετε τόμους παπαρολογίες και αναλύσεις για κάτι πάρα πολύ απλό. Από ότι βλέπω είσαι και αγαπούλης.. την περίοδο την είδες ή απλά σου έδωσε ένα πεταχτό φιλάκι να σε κρατάει ζεστό σε άφησε και λίγο να τη χουφτώσεις όπως κάνανε κάποιες όταν ήμασταν 15 και μετά δεν σε άφησε να προχωρήσεις και σε απέφυγε για να συνεχίζεις να ελπίζεις και να πληρώνεις τα έξοδά της μήπως κάποια στιγμή σου κάτσει? Ξέρεις πόσο στοιχίζει η ξενάγηση στο τουριστικό γραφείο? Μη ρωτάς.. Βλέπω ξέρεις και τη Μενεμένη.. είσαι πολύ προχώ.. όταν έρθεις Θεσσαλονίκη εκεί να πας. Πλήρωνε κορόιδο εσύ και μη φοβάσαι.. κάποια 30αρα θα σου κάτσει, δεν μπορεί.

Παίδες όσοι ψάχνετε αγάπες και έρωτες και είστε διατεθειμένοι να πληρώνετε αυτή είναι η κατάλληλη συνταγή αποτυχίας. Μια κοπέλα που έρχεται για μια βδομάδα ή πάτε εσείς για λίγες μέρες τι περιμένει? Να σας ερωτευτεί? Να σας αγαπήσει? Να σας γνωρίσει καλύτερα? Να ρίξετε το κάστρο με πολιορκία? Απλά τα πράγματα.. ή θα σας κάτσει ή όχι και θα σας εκμεταλευτεί όσο την παίρνει. Στις 3 Ιουλίου στην Οδησσό έχω ραντεβού με την Εισαγγελέα από Dniepetropetrovsk. Να δεν σε ξέρω, να θέλω να σε γνωρίσω καλύτερα και μαλακίες στο viber. Της γράφω έρχομαι, συναντιόμαστε.. περνάμε μια μέρα μαζί και αν δεν μας βγει όλα καλά. Εγώ το επόμενο πρωί φεύγω πίσω Ελλάδα και εσύ πίσω στην πόλη σου. Αλλιώς αν μας βγει κάθομαι μαζί σου 3 μέρες σαν ζευγάρι και βλέπουμε που θα οδηγήσει αυτό. Νοίκιασα 1 δωμάτιο και της λέω αν δεν σου αρέσω μπορείς να βρεις άλλο. Δεν θα κάτσω να την κυνηγάω 3 μέρες, να την πληρώνω για να κάνει διακοπές μήπως και μου κάτσει. Αυτές είναι τακτικές άλλων.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
τι εγινε μαλακακο σχολασες απο την βαρδια στην βαλμαδα??? :2funny: αντε ποτε ερχεται η πολωνεζα να την πας για γυρο στον γιωτη..αντε το σουπερκαρ αμαξι με το γκας που εχει αλωνισει τα περατα της ουκρανικης επαρχιας θα εχει νεες δοξες!!!  ...στο σαρκ τρως πορτα ρε  :2funny: :2funny: ειναι ευκαιρια να πας μια φορα αφου θα σε πληρωσει η πολωνεζα για τις τρελλλλλες νυχτες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΓΩ ΡΕ  :jerking: ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΑ ΠΟΤΕ ΣΙΤΥ ΤΟΥΡ

D

dude901123

Επισκέπτης
τι εγινε μαλακακο σχολασες απο την βαρδια στην βαλμαδα??? :2funny: αντε ποτε ερχεται η πολωνεζα να την πας για γυρο στον γιωτη..αντε το σουπερκαρ αμαξι με το γκας που εχει αλωνισει τα περατα της ουκρανικης επαρχιας θα εχει νεες δοξες!!!  ...στο σαρκ τρως πορτα ρε  :2funny: :2funny: ειναι ευκαιρια να πας μια φορα αφου θα σε πληρωσει η πολωνεζα για τις τρελλλλλες νυχτες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΓΩ ΡΕ  :jerking: ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΑ ΠΟΤΕ ΣΙΤΥ ΤΟΥΡ

Μαλακάκο? Βαλμάδα? Μιλάμε μου την είπες τώρα και ντρέπομαι να κυκλοφορήσω. Πες και τα άλλα που ακούς να σου λένε κάθε μέρα στη ζωή σου.. Είσαι κορυφαίος.. θέλω να γίνουμε κολητοί. Όσο για το Shark μη μιλάς καλύτερα.. πριν 15-20 χρόνια ήταν πετυχημένο μαγαζί. Τώρα.. για κάτι ξέμπαρκες κομμώτριες και καημένους πωλητές έχει. Γνωρίζω, για να το πω καλύτερα γνώριζα, το 80% του προσωπικού που δούλευε εκεί. Βλέπω σε πείραξε που κατάλαβες πόσο κάτω είσαι στην τροφική αλυσίδα. Πλήρωνε... δεν μπορεί κάποια θα σου κάτσει.. και αν δεν σου κάτσει θα σε πάει ο Πορνοπεπόνιας στα Sallon μήπως και φύγουν τα χοντρά και ξεκολήσει το μυαλό σου.

ΕΓΩ ΡΕ  :jerking: ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΑ ΠΟΤΕ ΣΙΤΥ ΤΟΥΡ --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Αν πλήρωνες ίσως θα γαμούσες. Εσύ πλήρωσες για να σου κάνει παρέα η 30αρα για να σε κλάσει και μετά να πάει στο γκόμενο της να γαμηθεί. Και το αστείο είναι πως ελπίζεις πως την επόμενη φορά θα σου κάτσει. Κρίμα είσαι.. Δεν περιγράφω άλλο.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Αυτό να το αναρρωτηθείς εσύ και όλοι αυτοί σαν τον φίλο σου τον Πεπονιάρη που γράφετε τόμους παπαρολογίες και αναλύσεις για κάτι πάρα πολύ απλό. Από ότι βλέπω είσαι και αγαπούλης.. την περίοδο την είδες ή απλά σου έδωσε ένα πεταχτό φιλάκι να σε κρατάει ζεστό σε άφησε και λίγο να τη χουφτώσεις όπως κάνανε κάποιες όταν ήμασταν 15 και μετά δεν σε άφησε να προχωρήσεις και σε απέφυγε για να συνεχίζεις να ελπίζεις και να πληρώνεις τα έξοδά της μήπως κάποια στιγμή σου κάτσει? Ξέρεις πόσο στοιχίζει η ξενάγηση στο τουριστικό γραφείο? Μη ρωτάς.. Βλέπω ξέρεις και τη Μενεμένη.. είσαι πολύ προχώ.. όταν έρθεις Θεσσαλονίκη εκεί να πας. Πλήρωνε κορόιδο εσύ και μη φοβάσαι.. κάποια 30αρα θα σου κάτσει, δεν μπορεί.

Παίδες όσοι ψάχνετε αγάπες και έρωτες και είστε διατεθειμένοι να πληρώνετε αυτή είναι η κατάλληλη συνταγή αποτυχίας. Μια κοπέλα που έρχεται για μια βδομάδα ή πάτε εσείς για λίγες μέρες τι περιμένει? Να σας ερωτευτεί? Να σας αγαπήσει? Να σας γνωρίσει καλύτερα? Να ρίξετε το κάστρο με πολιορκία? Απλά τα πράγματα.. ή θα σας κάτσει ή όχι και θα σας εκμεταλευτεί όσο την παίρνει. Στις 3 Ιουλίου στην Οδησσό έχω ραντεβού με την Εισαγγελέα από Dniepetropetrovsk. Να δεν σε ξέρω, να θέλω να σε γνωρίσω καλύτερα και μαλακίες στο viber. Της γράφω έρχομαι, συναντιόμαστε.. περνάμε μια μέρα μαζί και αν δεν μας βγει όλα καλά.  :headbang:. Νοίκιασα 1 δωμάτιο και της λέω αν δεν σου αρέσω μπορείς να βρεις άλλο. Δεν θα κάτσω να την κυνηγάω 3 μέρες, να την πληρώνω για να κάνει διακοπές μήπως και μου κάτσει. Αυτές είναι τακτικές άλλων.

1.ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ALL INCLUSIVE 7-ΜΕΡΕΣ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΑ. ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ εχω φιλους....ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΑΜΗΣΙ  ΔΕΝ ΕΧΩ...ΝΑ ΠΑΩ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΔΙΚΩΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΠΑΖΑ Η' ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΕΣ???  :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: ειδαμε τισ γκομεναρες που μασ εβαλες  :uglystupid: :uglystupid:με τις θολες φωτο.. ΟΥΤΕ ΠΑΩ ΣΙΤΥ ΤΟΥΡΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ :S :S ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ HOTEL  :S :S :SΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

2.ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ...ΠΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟ 8ΩΡΟ ΡΕ ΤΥΠΕ???ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ???? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ΠΟΣΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥN τα κοριτσια για το 8 ωρο σοου "ΩΠΑ" εισαι ζιγκολο???:jerking: :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:jerking: :jerking: ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ OPTIONS :2funny: :2funny: :2funny: 8ΩΡΕΣ / ΜΙΑ ΜΕΡΑ Ή 3ΗΜΕΡΟ  :fuck2: :fuck2: :fuck2: και 4 ΓΚΟΜΕΝΕΣ σε 3ΜΕΡΕΣ  μην ΞΕΧΝΑΜΕ  :jerking: :jerking: :jerking:

ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ...ανεβηκες κατηγορια χαχα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τελικα υπαρχει ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ  :2funny: :2funny: :2funny:  :jerking:

D

dude901123

Επισκέπτης
1.ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ALL INCLUSIVE 7ΜΕΡΕΣ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΑ. ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ..ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑ..ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΑΜΑΣΙ  ΔΕΝ ΕΧΩ...ΟΥΤΕ ΠΑΩ ΣΙΤΥ ΤΟΥΡΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ HOTEL ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
2.ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ...ΠΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟ 8ΩΡΟ ΡΕ ΤΥΠΕ???ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ???? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ΠΟΣΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥN οι ντεβουσκεσ για το 8 ωρο σοου "ωπα" εισαι ζιγκολο???:jerking: :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:jerking: :jerking: ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ OPTIONS :2funny: :2funny: :2funny: 8ΩΡΕΣ / ΜΙΑ ΜΕΡΑ Ή 3ΗΜΕΡΟ  :fuck2: :fuck2: :fuck2: και 4 ΓΚΟΜΕΝΕΣ σε 3ΜΕΡΕΣ  μην ΞΕΧΝΑΜΕ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Βλέπω έχεις τρελή επιχειρηματολογία. Μετά τις βρισιές που δεν σου έβγαλαν το αποτέλεσμα που ευελπιστούσες to γύρισες λίγο στην ψευτοειρωνία, εξυπνάδα και αμφισβήτηση. Βελτιώνεσαι σιγά, σιγά. Μάλλον δεν έχεις εμπειρία από γυναίκες από ότι καταλαβαίνω. Πήγες να συναντήσεις κάποια στη Ρόδο. Οκ, λογικό ως εδώ. Περνάτε μια μέρα μαζί, βγαίνετε σου λέει καληνύχτα και κοιμάσαι μόνος σου. Άντε μέχρι εκεί όλοι θα κάναμε υπομονή να δούμε μήπως ήθελε μια μέρα να χαλαρώσει η γκόμενα για να βγάλει κάποιο κέρδος η επένδυσή μας. Περνάς τη δεύτερη μέρα πάλι σε φιλικό, φλερτάρω, επιφανειακό στυλάκι με κάποια που ήρθε από 1.500km μακριά και σου λέει το βράδυ και πάλι καληνύχτα και εσύ τι κάνεις? Συνεχίζεις? Πιστεύεις πως οι ανατολικές που έρχονται για διακοπές στην Ελλάδα έχουν ηθικο-κοινωνικούς φραγμούς και ήθελε να την κατακτήσεις? Να σε αγαπήσει? Να δει σε εσένα τον άντρα της ζωής της για να σου κάτσει? Και μετά έφτασε στο τέλος να σου λέει και για περίοδο.. την πιο παρωχημένη μαλακία. Κανόνισε τις διακοπές της μια βδομάδα στην Ελλάδα ημερομηνίες που περίμενε περίοδο? Σκέψου το λίγο? Με άλλη γκόμενα δεν έχεις πάει διακοπές? Εδώ κανονίζεις μήνες πριν και αυτές βλέπουν τις ημερομηνίες να μην πέφτουν κοντά σε περίοδο για να είναι χαλαρές για θάλασσα και γαμήσια.
Τώρα για τις λοιπές επιλογές σου.. αν σου αρέσουν οι 30αρες, 20αρες, 40αρες εμένα λόγος δεν μου πέφτει. Όπως και αν νομίζεις πως όλες είναι απο Κίεβο ή από Μόσχα. Αυτά είναι για όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα και πρέπει οπωσδήποτε κάτι να βρεις να πεις. Δηλαδή εσύ γαμάς μόνο Αθηναίες από την Πλάκα 3ης γενιάς? Ενδιαφέρον. θα το λέω στους φίλους μου να γελάμε. Επίσης ο δικός μου ο χρόνος είναι πολύτιμος.. τον διαθέτω για τη δική μου ευχαρίστηση και όχι για να ειμαι animateur των άλλων. Προτιμώ να χάσω μια γκόμενα παρά να την κυνηγάω μέρες και μετά να φάω ήττα και μάλιστα να πληρώσω, να διασκεδάσω τη γκόμενα και στο τέλος να μου πει καληνύχτα. Προτιμώ λοιπόν το σκληρό τρόπο που δεν πιάνει σε όλες, αλλά πιάνει σε πολλές και δεν αναρρωτιέσαι όπως εσύ τώρα... μήπως ήμουν ηλίθιος? Μήπως με δούλευε? Η εμπερία μου λέει πως αυτή που βγαίνει με ένα ξένο ξέρει ότι δεν έχει χρόνο για έρωτες. Αν δεν σου κάτσει από την πρώτη άντε δεύτερη νύχτα σε τέτοια συνάντηση λίγων ημερών, δεν θα σου κάτσει κατά 90% ποτέ. Γιατί δεν ζείτε ούτε στην ίδια πόλη, ούτε στην ίδια χώρα για να σκεφτεί.. οκ έχουμε χρόνο. Τώρα για το άλλο 10% αν εσύ νοιάζεσαι τόσο πολύ και θέλεις να προσπαθείς με όλες μέχρι τέλος οκ, δικό σου θέμα.
Και τώρα επειδή και εσύ δεν διαβάζεις τις απαντήσεις παρά μόνο επαναλαμβάνεις.. χάλασε 5 λεπτά και ξεστραβώσου. Θα γίνεις καλύτερος άνθρωπος και πιο έξυπνος όταν καταλάβεις τι λένε οι άλλοι και έχεις να πεις κάτι για αυτό.

Λοιπόν, ας επανάλαβω όσα έχω γράψει τόσες φορές. Από το 2010 περίπου που γράφτηκα στο site έχω πληρώσει 3,4 φορές. Από το 2012 που άρχισα τα ταξίδια έχω πάει με 2 από όσο θυμάμαι επί πληρωμή για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Την μια πριν 5 μήνες περίπου, την οποία κάλεσα σπίτι μου και κάναμε παρτούζα με ένα γκομενάκι από Ρουμανία που γνώρισα σε ένα από τα πρώτα ταξίδια μου και ήρθε Θεσσαλονίκη και τη Julia69 η οποία έτυχε να μοιάζει με ένα αρρωστάκι που με γκαύλωσε ενώ συνταξιδεύαμε με αεροπλάνο για Βουκουρέστι. Την βρήκα σε ένα Site λίγους μήνες μετά και της πρότεινα μισά χρήματα από τα 170 που ζητούσε και παραδόξως δέχτηκε. Μάλιστα αν μπεις στον κόπο να διαβάσεις την κριτική μου όσα γράφω σήμερα τα έγραψα και τότε. Είναι 1 λεπτό δουλειά πριν κάνεις σαν τον Πορνοηλίθιο εύκολα σχόλια χωρίς βάθος.
Και επειδή η βαλίτσα πάει πολύ μακρία στα λόγια.. όποιος γουστάρει και θέλει να με εκθέσει.. να αποδείξει πως είμαι ψεύτης.. και είναι θεσσαλονίκη μπορεί αν θέλει να πάμε για ένα καφέ παρέα με τα laptop μας να διαπιστώσει την πραγματικότητα. Απλά μετά περιμένω ένα συγνώμη. Λέξη προς λέξη, γεγονός προς γεγονός για τα περισσότερα υπάρχουν φωτογραφίες, κρατήσεις σε ξενοδοχεία, συνομιλίες σε διάφορα site κτλ.
Αν πάλι θέλετε να συνεχίσουμε να γράφουμε τι πιστεύει ή τι δεν πιστεύει ο καθένας και να το κάνουμε εδώ φιλοσοφικές συνομιλίες μεταξύ ηλιθίων με το Δημητράκη αρχηγό μας.. keep going. Είμαστε στο σωστό δρόμο..

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Με τη διαφορά οτι εγω σήμερα γάμαγα την κατσικούλα μου (την ψιλή γκόμενα που σας ειχα βάλει φωτο την αλλη φορά).Ενώ εσεις παίζατε  :jerking: :2funny:.
   Οι φώτο ειναι πολυ καλκης ποιότητας γιατι γινανε απο το τηλεφωνο στα κρυφα,αλλα αναγνωρίζεται οτι είναι στο σπίτι μου και ειναι πραγματικές  :) και οχι κατεβασμένες απο το ιντερνέτ οπως κάποιον ψευτών :2funny:.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
πολυ μου αρεσει το μορακι διμητρακι,τρελενομε για αυτα τα αδυνατα μωρακια.

D

dude901123

Επισκέπτης
Ας μη το συνεχίσουμε άλλο.. Δεν με ενδιαφέρουν οι κοκορομαχίες.. απλά μπορείς να μην παίρνεις ύφος χιλίων καρδιναλίων όταν μιλάς με βρισίες. Δεν ταιριάζουν αυτά τα 2. Υπάρχει ένας βλάκας εδώ μέσα.. που έχει γαμήσει 10 forum με ασυναρτησίες. Αν έχεις να πεις κάτι ή να ρωτήσεις κάτι ή να σχολιάσεις κάτι για την Ουκρανική επαρχία οκ. Τώρα αν θέλεις να μαλώσεις, αμφισβητήσεις, βρίσεις, κοροιδέψεις.. αυτά τα κάνεις στην πραγματική ζωή με πραγματικούς ανθρωπους και όχι πίσω από έναν υπολογιστή.
Καλή συνέχεια και χαιρετίσματα στην ομάδα της βαλμάδας, τον Αξιό Ανατολικού, που παίζαμε μπάλα στο χωμάτινο πριν 25 χρόνια και τρώγαμε σκόνη από τον αέρα. Τι μου θύμισες..

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Βλέπω έχεις τρελή επιχειρηματολογία. Μετά τις βρισιές που δεν σου έβγαλαν το αποτέλεσμα που ευελπιστούσες to γύρισες λίγο στην ψευτοειρωνία, εξυπνάδα και αμφισβήτηση. Βελτιώνεσαι σιγά, σιγά. Μάλλον δεν έχεις εμπειρία από γυναίκες από ότι καταλαβαίνω. Πήγες να συναντήσεις κάποια στη Ρόδο. Οκ, λογικό ως εδώ. Περνάτε μια μέρα μαζί, βγαίνετε σου λέει καληνύχτα και κοιμάσαι μόνος σου. Άντε μέχρι εκεί όλοι θα κάναμε υπομονή να δούμε μήπως ήθελε μια μέρα να χαλαρώσει η γκόμενα για να βγάλει κάποιο κέρδος η επένδυσή μας. Περνάς τη δεύτερη μέρα πάλι σε φιλικό, φλερτάρω, επιφανειακό στυλάκι με κάποια που ήρθε από 1.500km μακριά και σου λέει το βράδυ και πάλι καληνύχτα και εσύ τι κάνεις? Συνεχίζεις? Πιστεύεις πως οι ανατολικές που έρχονται για διακοπές στην Ελλάδα έχουν ηθικο-κοινωνικούς φραγμούς και ήθελε να την κατακτήσεις? Να σε αγαπήσει? Να δει σε εσένα τον άντρα της ζωής της για να σου κάτσει? Και μετά έφτασε στο τέλος να σου λέει και για περίοδο.. την πιο παρωχημένη μαλακία. Κανόνισε τις διακοπές της μια βδομάδα στην Ελλάδα ημερομηνίες που περίμενε περίοδο? Σκέψου το λίγο? Με άλλη γκόμενα δεν έχεις πάει διακοπές? Εδώ κανονίζεις μήνες πριν και αυτές βλέπουν τις ημερομηνίες να μην πέφτουν κοντά σε περίοδο για να είναι χαλαρές για θάλασσα και γαμήσια.
Τώρα για τις λοιπές επιλογές σου.. αν σου αρέσουν οι 30αρες, 20αρες, 40αρες εμένα λόγος δεν μου πέφτει. Όπως και αν νομίζεις πως όλες είναι απο Κίεβο ή από Μόσχα. Αυτά είναι για όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα και πρέπει οπωσδήποτε κάτι να βρεις να πεις. Δηλαδή εσύ γαμάς μόνο Αθηναίες από την Πλάκα 3ης γενιάς? Ενδιαφέρον. θα το λέω στους φίλους μου να γελάμε. Επίσης ο δικός μου ο χρόνος είναι πολύτιμος.. τον διαθέτω για τη δική μου ευχαρίστηση και όχι για να ειμαι animateur των άλλων. Προτιμώ να χάσω μια γκόμενα παρά να την κυνηγάω μέρες και μετά να φάω ήττα και μάλιστα να πληρώσω, να διασκεδάσω τη γκόμενα και στο τέλος να μου πει καληνύχτα. Προτιμώ λοιπόν το σκληρό τρόπο που δεν πιάνει σε όλες, αλλά πιάνει σε πολλές και δεν αναρρωτιέσαι όπως εσύ τώρα... μήπως ήμουν ηλίθιος? Μήπως με δούλευε? Η εμπερία μου λέει πως αυτή που βγαίνει με ένα ξένο ξέρει ότι δεν έχει χρόνο για έρωτες. Αν δεν σου κάτσει από την πρώτη άντε δεύτερη νύχτα σε τέτοια συνάντηση λίγων ημερών, δεν θα σου κάτσει κατά 90% ποτέ. Γιατί δεν ζείτε ούτε στην ίδια πόλη, ούτε στην ίδια χώρα για να σκεφτεί.. οκ έχουμε χρόνο. Τώρα για το άλλο 10% αν εσύ νοιάζεσαι τόσο πολύ και θέλεις να προσπαθείς με όλες μέχρι τέλος οκ, δικό σου θέμα.
Και τώρα επειδή και εσύ δεν διαβάζεις τις απαντήσεις παρά μόνο επαναλαμβάνεις.. χάλασε 5 λεπτά και ξεστραβώσου. Θα γίνεις καλύτερος άνθρωπος και πιο έξυπνος όταν καταλάβεις τι λένε οι άλλοι και έχεις να πεις κάτι για αυτό.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Παίδες όσοι ψάχνετε αγάπες και έρωτες και είστε διατεθειμένοι να πληρώνετε αυτή είναι η κατάλληλη συνταγή αποτυχίας. Μια κοπέλα που έρχεται για μια βδομάδα ή πάτε εσείς για λίγες μέρες τι περιμένει? Να σας ερωτευτεί? Να σας αγαπήσει? Να σας γνωρίσει καλύτερα? Να ρίξετε το κάστρο με πολιορκία? Απλά τα πράγματα.. ή θα σας κάτσει ή όχι και θα σας εκμεταλευτεί όσο την παίρνει.
Δηλώνοντας πως δεν με ενδιαφέρουν οι προσωπικές διαφορές σου με πορνομετανάστη ή Φιντέλιο αλλά μόνο αυτά που γράφεις για γυναίκες, πάλι η θεωρία σου πάσχει... Ξέρεις πόσες έχουν κάτσει και σε εμένα και σε πολλούς άλλους εδώ τελευταίο βράδι κι εκεί που λες όλα είναι τελειωμένα...Αυτές οι ιστορίες είναι από τις πιο μαγικές και τρελές! Πριν 6  χρόνια συναντούσα σε ένα μπαράκι φίλου μου μια σεξοβόμβα 18αρα από Αγ Πετρούπολη που επι 5 μέρες τις την έπεφταν μέχρι και οι πέτρες και αυτή έλεγε παντού το μπαράκι που είναι ο "γκομενός της"! Μου έκατσε και τον έφαγε σε μια σκοτεινή αυλή του μπάρ δίπλα σχεδόν από το κόσμο λίγες ώρες πριν φύγει... (Εγώ ο ίδιος πίεζα τον Φιντέλιο να συνεχίζει μέχρι τέλους και να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες)
Όσο για τις κοφτές εξηγήσεις που κάνεις και μάλιστα μέσω ίντερνετ μου φαίνεται πάλι σενάριο επιστημονικής φαντασίας!
Πιο πιθανό είναι να εκπέμπεις κοσμικά ραδιοκύματα και να κανονίζεις ραντεβού με εξωγίηνες παρά με Ουκρανέζες της επαρχίας ή του Κιέβου!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγώ το επόμενο πρωί φεύγω πίσω Ελλάδα και εσύ πίσω στην πόλη σου. Αλλιώς αν μας βγει κάθομαι μαζί σου 3 μέρες σαν ζευγάρι και βλέπουμε που θα οδηγήσει αυτό. Νοίκιασα 1 δωμάτιο και της λέω αν δεν σου αρέσω μπορείς να βρεις άλλο. Δεν θα κάτσω να την κυνηγάω 3 μέρες, να την πληρώνω για να κάνει διακοπές μήπως και μου κάτσει. Αυτές είναι τακτικές άλλων.
Σύμφωνα με αυτή λοιπόν τη τακτική ακυρώνεται τελείως το 4 σε 3 μέρες!!!!! Διότι αν κάνεις τέτοια εξήγηση πως διώχνεις τη πρώτη ή ακυρώνεις τις επόμενες??? Αφού έχεις τάξει ήδη 3 μέρες αν όλα πάνε καλά....? :think: :think: :think:

D

dude901123

Επισκέπτης
Δηλώνοντας πως δεν με ενδιαφέρουν οι προσωπικές διαφορές σου με πορνομετανάστη ή Φιντέλιο αλλά μόνο αυτά που γράφεις για γυναίκες, πάλι η θεωρία σου πάσχει... Ξέρεις πόσες έχουν κάτσει και σε εμένα και σε πολλούς άλλους εδώ τελευταίο βράδι κι εκεί που λες όλα είναι τελειωμένα...Αυτές οι ιστορίες είναι από τις πιο μαγικές και τρελές! Πριν 6  χρόνια συναντούσα σε ένα μπαράκι φίλου μου μια σεξοβόμβα 18αρα από Αγ Πετρούπολη που επι 5 μέρες τις την έπεφταν μέχρι και οι πέτρες και αυτή έλεγε παντού το μπαράκι που είναι ο "γκομενός της"! Μου έκατσε και τον έφαγε σε μια σκοτεινή αυλή του μπάρ δίπλα σχεδόν από το κόσμο λίγες ώρες πριν φύγει... (Εγώ ο ίδιος πίεζα τον Φιντέλιο να συνεχίζει μέχρι τέλους και να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες)
Όσο για τις κοφτές εξηγήσεις που κάνεις και μάλιστα μέσω ίντερνετ μου φαίνεται πάλι σενάριο επιστημονικής φαντασίας!
Πιο πιθανό είναι να εκπέμπεις κοσμικά ραδιοκύματα και να κανονίζεις ραντεβού με εξωγίηνες παρά με Ουκρανέζες της επαρχίας ή του Κιέβου!!!

Μάλλον έχεις αγνωσία.. δεν μπορείς να διαβάσεις.. εδώ μέσα όλοι γαμάτε υπερμούναρους απο 19 και κάτω και σας έχουν τύχει γαμήσια σε αυλές, σε σπιτάκια σκύλων, σε μπαλκόνια. Χαίρομαι και δεν αμφισβητώ τίποτα. Ξαναδιάβασε όμως άλλη μία φορά τι έγραψα χωρίς αλκοόλ... Είπα το 90% που θα σε συναντήσει σε ειδικές συνθήκες 2000km μακριά από την πόλη της,σου και εσύ θα χαλάσεις χρήματα για να πας, να πληρώνεις ξενοδοχεία, να τη διασκεδάζεις μήπως σου κάτσει την τελευταία μέρα? Οκ, ο καθένας διαθέτει τον εαυτό του όπως του αρέσει και αναλαμβάνει τα έξοδα των πράξεων του. Το θέμα δεν είναι πόσα θα χαλάσεις για εσένα. Το θέμα είναι πόσα θα χαλάσεις για να σε δουλέψει. Εμένα αυτο με ξενερώνει. Οι υπόλοιπες ειρωνιο-βλακείες Πεπόνια Style επειδή έβγαλε τους φίλους σου βόλτα και τους πήγε σε Sallon, σε υποτιμούν σαν άνθρωπο και λένε πράγματα για εσένα. Όπως και το γεγονός πως υποστηρίζεις πως πήγες Αγ. Πετρούπολη να συναντήσεις κάποια, πλήρωσες αεροπορικά, ξενοδοχεία, έξοδα και επειδή έριξες την τελευταία μέρα ένα γαμησάκι στα όρθια το θεωρείς ως απόδειξη επιτυχίας της μεθόδου.. κάνω υπομονή μήπως μου κάτσει. Γιατί εδώ για αυτό μιλάμε. Για κάποιον που πήγε Ρόδο και διασκέδασε 7 ημέρες μια γκόμενα και αυτή τον έκανε καληνυχτάκια.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
854
Σύμφωνα με αυτή λοιπόν τη τακτική ακυρώνεται τελείως το 4 σε 3 μέρες!!!!! Διότι αν κάνεις τέτοια εξήγηση πως διώχνεις τη πρώτη ή ακυρώνεις τις επόμενες??? Αφού έχεις τάξει ήδη 3 μέρες αν όλα πάνε καλά....? :think: :think: :think:
πω ρε ρολογα μου εισαι κουραστικος
ο φιλος σου στην πολωνια βδαζει 1 την μερα κατα δηλωση σου που την αμφησβητησαν ολοι της πολωνιας εκτος του λμαν
κι ερχεσε εδω κι αμφησβητης τον βρωμογαυρο7  :2funny:
δηλαδη τι παραπανω μπορει να εχει ο δικος σου φιλος απο τον σαλλονικιο μας φιλο; (με 2 λ το σαλλονικη  :2funny:)
σε πληροφορω υπαρχουν ανθρωποι που το εχουν κι ανθτωποι που δεν το εχουν το σπρεχεν στις γκομενες.....μαθε να κοιτας καλοπροαιρετα τα γραφομενα καπιου

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
854
1.ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ALL INCLUSIVE 7-ΜΕΡΕΣ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΑ. ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ εχω φιλους....ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΑΜΗΣΙ  ΔΕΝ ΕΧΩ...ΝΑ ΠΑΩ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΔΙΚΩΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΠΑΖΑ Η' ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΕΣ???  :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: ειδαμε τισ γκομεναρες που μασ εβαλες με τις θολες φωτο.. ΟΥΤΕ ΠΑΩ ΣΙΤΥ ΤΟΥΡΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ :S :S ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ HOTEL  :S :S :SΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ 
1) δηλαδη εσυ πηγες στην ροδο οχι για την γκομενα αλλα για τους φιλους;;;; οκ ντακς
2) φιλαρακο οπου δεν πιπτει ο λογος πιπτει το λαχανο.....

μια μικρη ιστορια....
κρητη.....τουριστικο θερετρο....στοιχημα μεταξυ ενος κουασιμοδου κι ενος δυνατου καμακιου πιος θα φαει πρωτος κατι ρωσσιδες σουπερ ντουπερ ουαου

προβαδισμα στο μπουρου μπουρου το καμακι καθετε και λεει τα παραμυθια του
παει ο κουασιμοδος στο τραπεζι και πεταει ενα κιτρινο λεγοντας,,,,το περνει οποια ερθει μαζι μου παω στο δωματιο
αφου τσακωθηκαν οι γκομενες μεταξυ τους ποια θα το παρει στο τελος αποφασισαν να το μοιραστουνε

αντε μπαϊ

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Μαλακάκο? Βαλμάδα? Μιλάμε μου την είπες τώρα και ντρέπομαι να κυκλοφορήσω. Πες και τα άλλα που ακούς να σου λένε κάθε μέρα στη ζωή σου.. Είσαι κορυφαίος.. θέλω να γίνουμε κολητοί. Όσο για το Shark μη μιλάς καλύτερα.. πριν 15-20 χρόνια ήταν πετυχημένο μαγαζί. Τώρα.. για κάτι ξέμπαρκες κομμώτριες και καημένους πωλητές έχει. Γνωρίζω, για να το πω καλύτερα γνώριζα, το 80% του προσωπικού που δούλευε εκεί. Βλέπω σε πείραξε που κατάλαβες πόσο κάτω είσαι στην τροφική αλυσίδα. Πλήρωνε... δεν μπορεί κάποια θα σου κάτσει.. και αν δεν σου κάτσει θα σε πάει ο Πορνοπεπόνιας στα Sallon μήπως και φύγουν τα χοντρά και ξεκολήσει το μυαλό σου.

ΕΓΩ ΡΕ  :jerking: ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΑ ΠΟΤΕ ΣΙΤΥ ΤΟΥΡ --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Αν πλήρωνες ίσως θα γαμούσες. Εσύ πλήρωσες για να σου κάνει παρέα η 30αρα για να σε κλάσει και μετά να πάει στο γκόμενο της να γαμηθεί. Και το αστείο είναι πως ελπίζεις πως την επόμενη φορά θα σου κάτσει. Κρίμα είσαι.. Δεν περιγράφω άλλο.
javascript:swapOptions();

δεν ξερω για μολδαβιες και ουκρανιες κτλ αλλα σε αυτο εχεις δικιο  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom