Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
Νομίζω με τη στάση σας σε αυτό που σας έδειξε ο Πεπόνιας όλοι αποκαλύψατε τι έννοειτε πέρα από λόγια χωρίς αξία σε στυλ.. χωριάτισσα, χωρίς δόντια, θεόμουνο, κουκλάρα, μίζερη, καημένη κτλ. Αν σας αρέσουν λοιπόν πουτάνες, άνω των 35, με χαλαρό δέρμα, από τα βάθη της ασίας που εκδίδονται σε μπουρδελάκια και θέλετε να τις κάνετε γκόμενές σας, ακολουθείστε το παράδειγμα του πρωτοπόρου ΠορνοΠεπόνια. Όλους αυτούς τους μήνες ανεβάζατε τον πήχη για να καταλήξετε να συμφωνήσετε πως εννοείτε τέτοιες σαβούρες? Κρίμα και σας απαντούσα νομίζοντας πως υπάρχει επίπεδο.. έστω κατά βάθος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ενώ εσείς στην Ελλάδα τρώτε φάπες από της Ελεηνίδες και δίνεται 170 Ευρώ γιά μιά ώρα γυναικίας συντροφιάς  :2funny: εγώ της τα'ί'ζω λουκανόπιτες και τους βάζω λουράκια  :2funny:Άντε φουκαράδες Πιρφόροι  :jerking: ξυπνίστε επιτέλους! :jerking: :jerking: :jerking:

[video]LzXwmVB9Kb0&feature=youtu.be[/video]
Εδω τα λέω όλα  :2funny: εσείς είστε μπακούρια  :2funny: γκόμενα δεν είχατε ποτέ στη ζωή σας  :2funny:.Εγω 2 μέρες γάμαγα 2 διαφορετικες.Σημερα ειπα να ξεκουραστώ,αυριο σκέφτομαι ποιά να πάρω να  :knockinb: :think:.Αυτή είναι η δουλειά μου.
  Τους βάζω λουράκια  :2funny: και δεν κωλόνω να στέλνω της φωτογραφίες και σε άλλες γκόμενες  :2funny:.Το μόνο που μου ζήτησε είναι να αλλάξω σεντόνια όταν έρθει  :2funny: (σας έβαλα το διάλογο).
  Δεν πηγαίνω στα χωριά της Ουκρανίας να κυνηγάω 35χρονες μπας και μου κάτσουνε  :2funny:
  Εχω ενα προαίσθημα οτι πλησιάζει ένα μεγάλο ρεζίλεμα για τον ψεύτη  :think: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Εδω τα λέω όλα  :2funny: εσείς είστε μπακούρια  :2funny: γκόμενα δεν είχατε ποτέ στη ζωή σας  :2funny:.Εγω 2 μέρες γάμαγα 2 διαφορετικες.Σημερα ειπα να ξεκουραστώ,αυριο σκέφτομαι ποιά να πάρω να  :knockinb: :think:.Αυτή είναι η δουλειά μου.
 Τους βάζω λουράκια  :2funny: και δεν κωλόνω να στέλνω της φωτογραφίες και σε άλλες γκόμενες  :2funny:.Το μόνο που μου ζήτησε είναι να αλλάξω σεντόνια όταν έρθει  :2funny: (σας έβαλα το διάλογο).
  Δεν πηγαίνω στα χωριά της Ουκρανίας να κυνηγάω 35χρονες μπας και μου κάτσουνε  :2funny:
  Εχω ενα προαίσθημα οτι πλησιάζει ένα μεγάλο ρεζίλεμα για τον ψεύτη  :think: :2funny: :2funny:

Μα ήδη έχεις ρεζιλευτεί περισσότερες φορές από όσες αναπνέεις. Αυτή που ανέβασες εδώ δεν τη γαμάει ούτε Πακιστανός στην Ομόνοια.. Πραγματικά είσαι για λύπηση. Να ζεις Αγ. Πετρούπολη και να πηδάς τελειωμένες πουτάνες 30-40 χρονών από τα βάθη της Ασίας? Και άντε ας πούμε πως όλοι έχουμε μπαζώσει κάποια στιγμή στη ζωή μας.. Εσύ να έχεις και σχέση μαζί της? Να τη συναντάς ξανά και ξανά? Εσύ που μιλούσες για πρωτευουσιάνες hi-class? Και να ανεβάσεις και τη φάτσα σου σε video μαζί της? Αυτή είναι η απόλυτη ξεφτίλα. Αλλά τι σου λέω εσένα.. εσύ πηδάς πεπόνια και κατσίκια, η βρωμιάρα ειναι αναβάθμιση για εσένα.
Όσο για το άλλο σου έχω πει. Δεν έχω ανεβάσει κανενός τη φάτσα, γκόμενας ή οποιουδήποτε έχουμε έρθει σε σύγκρουση και αν το κάνεις τότε θα δούμε πόσο γρήγορα τρέχεις.. Γιατί το έχω κάνει ξεκάθαρο σε όλους.. λέμε ότι λέμε.. μαλώνουμε, διαφωνούμε, κάνουμε χαβαλέ, συμφωνούμε αλλά ανώνυμα, εκτός και αν κάποιος θέλει να εκθέσει τον εαυτό του. Η διωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα χαρεί να σε γνωρίσει με την πρώτη μαλακία που θα κάνεις. Και εκείνο το σπίτι στην Πολωνία θα χαρώ να γίνει δκό μου μια και είναι εντος ευρωπαϊκης ένωσης. Τώρα που θα έρθει και η Πολωνή θα ήταν ωραία μια αγωγή. Νομίζω τέτοιου είδους θέματα δίνουν καλές αποζημιώσεις. Κρίμα που οι άλλοι δεν το έκαναν. Ίσως πάρει κάποια χρόνια αλλά θα είναι ωραία να ανοίξω τα φτερά μου στην Πολωνία.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταρχήν αυτή έχει 2 διαμερίσματα δικά της στα 10 χρόνια που δουλεύει το ένα δυάρι στην Αγία Πετρούπολη.Οπότε δεν έχει και μεγάλη ανάγκη από λεφτά.Θέλει και σήμερα να συναντηθούμε αλλά βαριέμαι.
  Το πιό γελοίο ήταν που έλεγες οτι θα έρθεις εδώ να με δείρεις  :2funny:Αν έρθεις εδώ θα σου βάλω κ'εσένα λουράκι και θα σε πάω βόλτα και θα σε βάλω να γαυγίζεις κιόλας φυσικά το λουράκι θα το βάλεις με τη θέληση σου αν μπορείς ας κάνεις κ'αλλιώς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: όσοι έχουν έρθει εδώ και με έχουνε γνωρίσει το ξέρουν ότι γιά μένα είναι πανεύκολο να το κάνω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Εισαι ο κλασικός Ελληνας Πιρφόρος το ανθρωπάκι της σφαλιάρας  :2funny:Που λέει ξέρεις ποιός είμ'εγώ? :jerking: :2funny:Φώτο δεν βάζεις γιατί δεν έχεις  :2funny:αν είχες θα μας είχες φλωμόσει  :2funny:Εσυ μας λες οτι γαμάς 4 σε τρεις μέρες εγώ όμως βάζω πραγματικές φωτογραφίες  :2funny:Είσαι κατα φαντασίαν γαμιάς  :2funny:.
  Τώρα γράφω από τη χέστρα του προξενείου που εκτίω την ποινή 2 ετών για εξύβριση του κλώνου του Σινοχάρα και για διασπορά ψευδών ειδήσεων  (οτι ο Σινοχάρας κάνει τσιμπουκάκια του Νύκτερου)  :2funny:οπότε και να θέλω δεν μπορώ  γιατι ο πρόξενος ελέγχει το ιντερνετ:2funny:.
  Να είχες έστω και ένα διαμέρισμα είναι γιά σένα όνειρο  :2funny:Πιό εύκολο είναι να πάρω εγώ Λίαρ Τζετ παρά εσύ διαμέρισμα  :2funny:  :2funny:.
  Σίγουρα αν κάποιος βρει φωτογραφίες σου και της βάλει θα συλληφθει...και θα καταδικασθει...η ιντερπόλ και το FBI θα τον βρούνε αμέσως  :2funny:.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καταρχήν αυτή έχει 2 διαμερίσματα δικά της στα 10 χρόνια που δουλεύει το ένα δυάρι στην Αγία Πετρούπολη.Οπότε δεν έχει και μεγάλη ανάγκη από λεφτά.Θέλει και σήμερα να συναντηθούμε αλλά βαριέμαι.
  Το πιό γελοίο ήταν που έλεγες οτι θα έρθεις εδώ να με δείρεις  :2funny:Αν έρθεις εδώ θα σου βάλω κ'εσένα λουράκι και θα σε πάω βόλτα και θα σε βάλω να γαυγίζεις κιόλας φυσικά το λουράκι θα το βάλεις με τη θέληση σου αν μπορείς ας κάνεις κ'αλλιώς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: όσοι έχουν έρθει εδώ και με έχουνε γνωρίσει το ξέρουν ότι γιά μένα είναι πανεύκολο να το κάνω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Εισαι ο κλασικός Ελληνας Πιρφόρος το ανθρωπάκι της σφαλιάρας  :2funny:Που λέει ξέρεις ποιός είμ'εγώ? :jerking: :2funny:Φώτο δεν βάζεις γιατί δεν έχεις  :2funny:αν είχες θα μας είχες φλωμόσει  :2funny:Εσυ μας λες οτι γαμάς 4 σε τρεις μέρες εγώ όμως βάζω πραγματικές φωτογραφίες  :2funny:Είσαι κατα φαντασίαν γαμιάς  :2funny:.
  Τώρα γράφω από τη χέστρα του προξενείου που εκτίω την ποινή 2 ετών για εξύβριση του κλώνου του Σινοχάρα και για διασπορά ψευδών ειδήσεων  (οτι ο Σινοχάρας κάνει τσιμπουκάκια του Νύκτερου)  :2funny:οπότε και να θέλω δεν μπορώ  γιατι ο πρόξενος ελέγχει το ιντερνετ:2funny:.
   Να είχες έστω και ένα διαμέρισμα είναι γιά σένα όνειρο  :2funny:Πιό εύκολο είναι να πάρω εγώ Λίαρ Τζετ παρά εσύ διαμέρισμα  :2funny:  :2funny:.
  Σίγουρα αν κάποιος βρει φωτογραφίες σου και της βάλει θα συλληφθει...και θα καταδικασθει...η ιντερπόλ και το FBI θα τον βρούνε αμέσως  :2funny:.

Άσε τους πιρφόρους στο κόσμο τους... Χτες μίλησα με τον Μπίλ και μου είπε πως θα φέρει αυτή που του γνώρισες, στη Ρόδο για να την  :knockinb:!!!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Μα ήδη έχεις ρεζιλευτεί περισσότερες φορές από όσες αναπνέεις. Αυτή που ανέβασες εδώ δεν τη γαμάει ούτε Πακιστανός στην Ομόνοια.. Πραγματικά είσαι για λύπηση. Να ζεις Αγ. Πετρούπολη και να πηδάς τελειωμένες πουτάνες 30-40 χρονών από τα βάθη της Ασίας? Και άντε ας πούμε πως όλοι έχουμε μπαζώσει κάποια στιγμή στη ζωή μας.. Εσύ να έχεις και σχέση μαζί της? Να τη συναντάς ξανά και ξανά? Εσύ που μιλούσες για πρωτευουσιάνες hi-class? Και να ανεβάσεις και τη φάτσα σου σε video μαζί της? Αυτή είναι η απόλυτη ξεφτίλα. Αλλά τι σου λέω εσένα.. εσύ πηδάς πεπόνια και κατσίκια, η βρωμιάρα ειναι αναβάθμιση για εσένα.
Όσο για το άλλο σου έχω πει. Δεν έχω ανεβάσει κανενός τη φάτσα, γκόμενας ή οποιουδήποτε έχουμε έρθει σε σύγκρουση και αν το κάνεις τότε θα δούμε πόσο γρήγορα τρέχεις.. Γιατί το έχω κάνει ξεκάθαρο σε όλους.. λέμε ότι λέμε.. μαλώνουμε, διαφωνούμε, κάνουμε χαβαλέ, συμφωνούμε αλλά ανώνυμα, εκτός και αν κάποιος θέλει να εκθέσει τον εαυτό του. Η διωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα χαρεί να σε γνωρίσει με την πρώτη μαλακία που θα κάνεις. Και εκείνο το σπίτι στην Πολωνία θα χαρώ να γίνει δκό μου μια και είναι εντος ευρωπαϊκης ένωσης. Τώρα που θα έρθει και η Πολωνή θα ήταν ωραία μια αγωγή. Νομίζω τέτοιου είδους θέματα δίνουν καλές αποζημιώσεις. Κρίμα που οι άλλοι δεν το έκαναν. Ίσως πάρει κάποια χρόνια αλλά θα είναι ωραία να ανοίξω τα φτερά μου στην Πολωνία.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ασε τις απειλες στον διμητρακι,βαζω στοιχημα οτι δεν θα γλιτωσεις απο αυτον χαχαχα.να σε δω οδυσσο τι να μου δειξεις?οτι μλας με πουτανες μαιλ ρυ?ολοι γελανε μαζι σου,η γυμναστρια απο σοφια,η εισαγγελεας χαχαχαχσε πειους τα λες αυτα.λυπαμε που δεν θα ειμαι οδυσσο να δεις τι ρεζιλεμα παθαινουν οι ψευτες.μεινε σαλονικη να τρως μπουγατσα και να μην ξαναπειλησεις τον διμιτρακι.σαν ψυχολογος εβγαλα την διαγνωση για σενα.πασχεις απο μοναξια και αναγγη για συντροφικοτητα,ο λογος που εισαι συνεχεια μαιλ ρυ.εχεις γκομενες σαλονικη αλλα δινεις 200 για συντροφια και πας ουκρανια γιατι στο δινουν τζαμπα ,χαχαχαχ.ευτυχος εχουμε εσενα και τον κμαν και γελαμε.χιλιαδες σαν εσενα γνωρισα για αυτο δεν θελω να σου μιλησω.ο διμητρακις μου ειπε να σε συναντησω και να σου δωσω ενα μαθημα πως αντιμετωπιζω τους ψευτες και απατεωνες αλλα σε λυπηθηκα γιατι φενεσαι καλο παιδακι και δεν μου εκανες κατι για να σε τρομαξω.απλα να σου ξεκαθαρισω ηθελα οτι δεν πιστευω τις ιστοριες σου οπως και ολοι.σωστα μιλησες στον φιντελιο,η με μια η ποτε σου καθονται,αλλα οι ιστοριες σου ερχονται αντιθεση σε οσα του λες.λυπαμε που μιλω ετσι γιατι αρχικα μονο πλιροφοριες εδινα.μετα καταλαβα κανενας δεν παει και ολοι μονο μαλακιες γραφουν.καμια δεν σε εχει αναγγη ουκρανια,στα αρχιδια τους δεν περιμενουν εσενα για τιποτα.

D

dude901123

Επισκέπτης
ασε τις απειλες στον διμητρακι,βαζω στοιχημα οτι δεν θα γλιτωσεις απο αυτον χαχαχα.να σε δω οδυσσο τι να μου δειξεις?οτι μλας με πουτανες μαιλ ρυ?ολοι γελανε μαζι σου,η γυμναστρια απο σοφια,η εισαγγελεας χαχαχαχσε πειους τα λες αυτα.λυπαμε που δεν θα ειμαι οδυσσο να δεις τι ρεζιλεμα παθαινουν οι ψευτες.μεινε σαλονικη να τρως μπουγατσα και να μην ξαναπειλησεις τον διμιτρακι.σαν ψυχολογος εβγαλα την διαγνωση για σενα.πασχεις απο μοναξια και αναγγη για συντροφικοτητα,ο λογος που εισαι συνεχεια μαιλ ρυ.εχεις γκομενες σαλονικη αλλα δινεις 200 για συντροφια και πας ουκρανια γιατι στο δινουν τζαμπα ,χαχαχαχ.ευτυχος εχουμε εσενα και τον κμαν και γελαμε.χιλιαδες σαν εσενα γνωρισα για αυτο δεν θελω να σου μιλησω.ο διμητρακις μου ειπε να σε συναντησω και να σου δωσω ενα μαθημα πως αντιμετωπιζω τους ψευτες και απατεωνες αλλα σε λυπηθηκα γιατι φενεσαι καλο παιδακι και δεν μου εκανες κατι για να σε τρομαξω.απλα να σου ξεκαθαρισω ηθελα οτι δεν πιστευω τις ιστοριες σου οπως και ολοι.σωστα μιλησες στον φιντελιο,η με μια η ποτε σου καθονται,αλλα οι ιστοριες σου ερχονται αντιθεση σε οσα του λες.λυπαμε που μιλω ετσι γιατι αρχικα μονο πλιροφοριες εδινα.μετα καταλαβα κανενας δεν παει και ολοι μονο μαλακιες γραφουν.καμια δεν σε εχει αναγγη ουκρανια,στα αρχιδια τους δεν περιμενουν εσενα για τιποτα.

Ποιο mail.ru? Και εσύ πίνεις Samagon? Λοιπόν δεν θα σε προσβάλω γιατί από κοινούς γνωστούς ξέρω πολλά για εσένα. Φαίνεσαι καλό παιδί. Μάλλον δεν θυμάσαι ότι πριν μερικούς μήνες εσύ μου έστειλες π.μ. με σχόλια αντίθετα από αυτά που λες εδώ. Για να δούμε ποιος είναι ψεύτης και ποιος Ρίζος(από όπως θέλω τα γυρίζω). Αν θέλεις ανεβάζω τις προσωπικές μας συνομιλίες σχετικά με τις απόψεις σου, πάντα με την άδεια σου. Δεν σε προσέβαλα, δεν σου έκανα προσωπική επίθεση και δεν στην είπα ποτέ. Ήμουν διατεθειμένος να σε συναντήσω και να δω μετά που θα κρυβόσουν. Όπως είπε και ο Νύχτερος όποιος μπλέκεται με τα σκατά μετά βρωμάει κι αυτός. Απλά αν είχες τα αρχίδια και ήσουν άντρας δεν θα έκανες τον ψευτόμαγκα στο ίντερνετ αλλά θα έπινες ένα καφέ και θα βλέπαμε την αλήθεια. Και πρόσεχε όταν απειλείς.. εγώ δεν σε απείλησα ποτέ. Τι πιο εύκολο να πιούμε ένα καφέ και να δει ο καθένας ποιος είναι ο άλλος και αν αυτά που λέει αποδεικνύονται. Τι περίεργο μόλις σου είπα να βρεθούμε Οδησσό κιότεψες.. Πεπονιάρικη σχολή ψευτο-μαγκιάς.

D

dude901123

Επισκέπτης
Και όσο για τις απειλές επαναλαμβάνω πως όποιος ανεβάσει φωτογραφίες μου χωρίς την άδειά μου, θα γίνει κολητός φίλος με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Δεν έχω εκθέσει κανέναν και δεν επιτρέπω σε κανέναν να το κάνει. Γελάμε, μιλάμε, βριζόμαστε, λέμε μαλακίες πάντα ανώνυμα. Δεν έχω εκθέσει κανέναν. Πεπονιάρη ακούς? Πρόσεξε εγώ δεν είμαι παιδάκι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τι πιο εύκολο να πιούμε ένα καφέ και να δει ο καθένας ποιος είναι ο άλλος και αν αυτά που λέει αποδεικνύονται. Τι περίεργο μόλις σου είπα να βρεθούμε Οδησσό κιότεψες.. Πεπονιάρικη σχολή ψευτο-μαγκιάς.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ότι να ΄ναι πάλι! Εσύ δείχνεις ποιος είσαι στους καφέδες??? Εδώ εμείς είμαστε μάχιμοι πεοφόροι(κατά τον Κμαν)
Ανά τα χρόνια που γράφω εδώ έχω κατά καιρούς συναντηθεί με μέλη του Φόρουμ της ανατολικής Ευρώπης του Μπου και άλλοι που ήταν να έρθουν αλλά δεν μπόρεσαν, αλλά όχι για καφέ.... Δηλαδή αν ο Φιντέλ στη Κρακοβία  με πήγαινε σε καφέ και μου έδειχνε φωτογραφίες δεν θα γαμούσα ποτέ! Κι εγώ με το που ήρθε ο Φιντέλιο φύγαμε για τα κλάμπ! Ο φίλος μου που ανέβηκε Αγ. Πετρούπολη μαζί με τον "άσπονδο φίλο σου" έκανε γνωριμία με Ρωσίδα που μάλλον θα έρθει! Πραγματικά γελάω με τους καφέδες σας...Τα ίδια λέγαν και για τον Σινοχάρα στα καφέ της Οδυσσού!!!
Και στη τελική οκ να κανονίσει κάποιος καφέ μαζί σου αλλά να εξαφανηστείς όπως έκανες στη Μολδαβία???

D

dude901123

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ότι να ΄ναι πάλι! Εσύ δείχνεις ποιος είσαι στους καφέδες??? Εδώ εμείς είμαστε μάχιμοι πεοφόροι(κατά τον Κμαν)
Ανά τα χρόνια που γράφω εδώ έχω κατά καιρούς συναντηθεί με μέλη του Φόρουμ της ανατολικής Ευρώπης του Μπου και άλλοι που ήταν να έρθουν αλλά δεν μπόρεσαν, αλλά όχι για καφέ.... Δηλαδή αν ο Φιντέλ στη Κρακοβία  με πήγαινε σε καφέ και μου έδειχνε φωτογραφίες δεν θα γαμούσα ποτέ! Κι εγώ με το που ήρθε ο Φιντέλιο φύγαμε για τα κλάμπ! Ο φίλος μου που ανέβηκε Αγ. Πετρούπολη μαζί με τον "άσπονδο φίλο σου" έκανε γνωριμία με Ρωσίδα που μάλλον θα έρθει! Πραγματικά γελάω με τους καφέδες σας...Τα ίδια λέγαν και για τον Σινοχάρα στα καφέ της Οδυσσού!!!
Και στη τελική οκ να κανονίσει κάποιος καφέ μαζί σου αλλά να εξαφανηστείς όπως έκανες στη Μολδαβία???

Ποιος Σινοχάρας και ποια καφέ της Οδησσού? Τα επιχειρήματά σου χρειάζονται translator, μόνο ο Πεπόνιας τα καταλαβαίνει που έχετε το ίδιο επίπεδο σκέψης.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ποιος Σινοχάρας και ποια καφέ της Οδησσού? Τα επιχειρήματά σου χρειάζονται translator, μόνο ο Πεπόνιας τα καταλαβαίνει που έχετε το ίδιο επίπεδο σκέψης.
Όπως ο Σινοχάρας το μόνο που έκανε στην Οδυσσό είναι να δείχνει φωτογραφίες έτσι και εσύ είσαι στο ίδιο επίπεδο! Δεν μας νοιάζουν οι Φωτογραφίες! Αντικειμενικές πληροφορίες θέλουμε και όχι σενάρια επιστημονικής φαντασίας!
Δηλαδή τώρα που το είπες κι εσυ---> Παίζεις πριν το ταξίδι στο ίντερνετ! Κανονίζεις με κάποιες γκόμενες που αν σου κάτσουν τους δίνεις την ελπίδα να μείνεις 3 μέρες μαζί τους αν όμως όχι τότε περιμένεις την επόμενη! Αν όμως σου κάτσει η πρώτη πως τη διώχνεις μετά από μερικές ώρες, αν έχει μάλιστα έρθει και από μακριά και της έχεις τάξει και 3 μέρες, για να υποδεχτείς την επόμενη??? :headbang: :headbang: :headbang:
Εσύ δεν χρειάζεσαι translator! Κομπιουτεράκι χρειάζεσαι για να μετράς τις (κατά φαντασία) γκόμενες που λες πως  :knockinb:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
854
το μονο που μπορω να πω εισαστε τραγικοι
ρε ρολογα ελεος κι εσυ...αν ειναι δυνατον...τι μαλακιες γραφεις;;;
τι συγκρινεις ανομοια πραγματα; ο Σινοχαρας εγραφε οτι πληρωνε σεμι-προ ακομα και ο χαρης ειπε οτι πασαρε γκομενες σε ολους
και ο ντερτι οτι παει με νεξτ ντορ κοπελες....
εχεις μνημη επιλεκτικη και θυμασε οτισε συμφερει, η απλα μνημη χρυσοψαρου

τους φαγατε τους ανθρωπους λες και σας γαμανε την γκομενα σας κανετε

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κι εγώ για να πειστώ δεν θέλω ούτε φωτογραφίες ούτε διαλόγους ούτε να δω τίποτα!
Μια αναλυτική περιγραφή των ημερών στο χωριό και να τονίζεις τα κρίσιμα σημεία! Ώρες συνάντησης και πως αποχώρισε η κάθε μια για να έρθει η επόμενη! Επίσης πως μέσα σε τόσο λίγη ώρα μεσημέρι και χωρίς να έχουν πιεί της έφερες σε κατάσταση να θέλουν να γαμηθούν!

(και μην μου πεις δεν έχεις χρόνο να γράφεις γιατί για να μας την πείς πάντα βρίσκεις...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
το μονο που μπορω να πω εισαστε τραγικοι
ρε ρολογα ελεος κι εσυ...αν ειναι δυνατον...τι μαλακιες γραφεις;;;
τι συγκρινεις ανομοια πραγματα; ο Σινοχαρας εγραφε οτι πληρωνε σεμι-προ ακομα και ο χαρης ειπε οτι πασαρε γκομενες σε ολους
και ο ντερτι οτι παει με νεξτ ντορ κοπελες....
εχεις μνημη επιλεκτικη και θυμασε οτισε συμφερει, η απλα μνημη χρυσοψαρου

τους φαγατε τους ανθρωπους λες και σας γαμανε την γκομενα σας κανετε
Το περίμενα πως θα σπαστείς... Αλλά εσύ είχες τρόπο! Σαμπάνια στο χέρι και φόρτωμα!!!

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
854
διμητρακι εδωσε στον αλλαν και σε μενα κοπελα απο παλιες γνωριμιες που δεν χρειαζοταν,δεν δινει αυτες που εχει μαζι του εκεινη την ωρα.γιατι δεν εδωσε στον μικρο?στον γιαννη ειπε ολες ειναι για γενικη χρηση,λεει ο γιαννις εκτος οι δικες του χααχαχα αυτο καταλαβε και αυτοσ
π.χ
δειχνοντας φωτο γαμησανε οι αλλοι;; με τηλεπαθεια;;

Το περίμενα πως θα σπαστείς... Αλλά εσύ είχες τρόπο! Σαμπάνια στο χέρι και φόρτωμα!!!
να σπαστω;;; για πιον λογο;;;
δεν υπαρχει κανενας λογος να σπαστω, ειδικα με καποιον που δεν εχω γνωρισει απο κοντα
απλα κρατας στην θυμιση σου οτι να ναι
και διαβασε τι λεει εξ αρχης ο ντερτι πως εγινε η φσαη με τις γκομενες

το φορουμ ειναι για τις προσωπικες εμπειριες του καθενα
το οτι κατι μπορει ενας δεν σημαινει οτι θα μπορεσει ο αλλος

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
854
Και δεν κωλόνω να στέλνω αυτες της φωτογραφίες και στις άλλες φίλες μου  :2funny:

Μου γράφει:Τουλάχιστον το κρεβάτι να σημάζευες  :2funny: (και αυτη στα ιδια σεντόνια είχε ξαπλωσει πριν απο μερικές μέρες  :2funny:)
 Οταν έρθω να αλλάξεις σεντόνια  :2funny:
   Και η συνέχεια στην επόμενη φωτογραφία απο την οθώνη  :2funny: :Οσο δεν ημουν η ιδια ακαταστασία
  Απανταώ:ενταξει θα αλλαξω σεντόνια (μου κανει το smail αγγελούδι)
  Και μετά της γράφω ετσι κ'αλλιως όλα θα ειναι μες τα χύσια γιατι τον παίζω καθε 3-4 ώρες  :2funny:.δεν μπορω να κανω τιποτα μ'αυτό  :2funny:
 Αυτά τους γράφω και παρόλαυτα έρχονται σε μένα  :2funny:

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΛΕΗΝΙΔΑ!?! ή ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΕΤΕ ΛΟΥΡΑΚΙ να δειτε τι ξύλο και χριστοπαναγίες θα ακούσετε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Μετά μου λέτε οτι εδώ δεν είναι ο παράδεισος!Και οτι δεν περνάω καλά  :2funny:.Ε,Τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ ειστε! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
πολυ τουμπανο η Καρινα ρεζα.....

D

dude901123

Επισκέπτης
Όπως ο Σινοχάρας το μόνο που έκανε στην Οδυσσό είναι να δείχνει φωτογραφίες έτσι και εσύ είσαι στο ίδιο επίπεδο! Δεν μας νοιάζουν οι Φωτογραφίες! Αντικειμενικές πληροφορίες θέλουμε και όχι σενάρια επιστημονικής φαντασίας!
Δηλαδή τώρα που το είπες κι εσυ---> Παίζεις πριν το ταξίδι στο ίντερνετ! Κανονίζεις με κάποιες γκόμενες που αν σου κάτσουν τους δίνεις την ελπίδα να μείνεις 3 μέρες μαζί τους αν όμως όχι τότε περιμένεις την επόμενη! Αν όμως σου κάτσει η πρώτη πως τη διώχνεις μετά από μερικές ώρες, αν έχει μάλιστα έρθει και από μακριά και της έχεις τάξει και 3 μέρες, για να υποδεχτείς την επόμενη??? :headbang: :headbang: :headbang:
Εσύ δεν χρειάζεσαι translator! Κομπιουτεράκι χρειάζεσαι για να μετράς τις (κατά φαντασία) γκόμενες που λες πως  :knockinb:

Λοιπόν όταν μιλάμε για χειμώνα οι περισσότερες αργίες που τις κολάω με άδειες, δεν πέφτουν σε δικές τους αντίστοιχες αργίες. Οπότε λέω έρχομαι μόνο για εσένα να σε δω για 2 μέρες. Και όπως είπα το κολάω με τη λογική εγώ κάνω τόσο μεγάλο ταξίδι, κόπο, χρήματα.. χρόνο όμως δεν εχω για παιχνίδια. Αν σου αρέσω ας δοκιμάσουμε, αν όχι φίλοι και ο καθένας το δρόμο του. Δεν μπορώ να ξαναέρθω σύντομα έτσι κι αλλιώς. Χώρο για εκμετάλευση δεν αφήνω. Πιθανόν να έχασα και μερικές έτσι.. Τι να πω.. εκεί που το πούλησα και απάντησαν οκ, πήγα. Εκεί που το παίξαν.. αν έρθεις συναντιόμαστε αλλά μη με πιέζεις, κατά 90% τις διέγραψα. Τόσο μεγάλη φιλοσοφία είναι? Αυτό με γκόμενες από μακριά έγινε μόνο στο Chernivcy και Chisinau με μια από Tiraspol. Το είχα πάντα πολύ συγκεκριμένο. Ανεβαίνω 2 μέρες για εσένα αλλά μετά όπως και να έχει πρέπει να φύγω γιατί έχω δουλειές Ελλάδα. Δεν είναι πυρινική φυσική. Αυτή που ήρθε από Κίεβο ταξίδεψε 12 ώρες να έρθει και 12 ώρες να επιστρέψει με το τραίνο για να με δει γύρω στις 28-30 ώρες. Και τώρα είναι Ελλάδα στη γιαγιά της και με έχει πρήξει να βρεθούμε.
Δεν μίλησα για μοντέλα, ούτε για κοριτσάκια 18,19. Δεν είναι το δικό μου target group. Δεν έχω χρόνο, χρήμα και διάθεση να ξοδέψω για να παρακαλάω μια ανατολική αρπαχτή που μιλάει με άλλους 50. Αυτά τα κάνουμε με κάποια δικιά μας που νομίζουμε πως αξίζει.
Δεν γαμάω τις γυναίκες σας και δεν λέω ψέματα. Όποιος θέλει εδώ είμαι να τα πούμε σε real life.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και να θέλεις να τον συναντίσεις δεν πρόκειται γιατί δεν θα έρθει  :2funny: οπως δεν ηρθε και σε μένα τότε που κρυβόταν στο Κισινιώφ  :2funny:.Καλεσε τον ας έρθει να σου δείξει και της γκόμενες του  :jerking: :2funny:.

Θα στο γράψω με κεφαλαία μήπως το πιάσεις.. ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ. ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ. ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΡ' ΕΛΠΙΔΑ ΒΡΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΕΔΩ.. ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ. ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΚΟΛΟΧΩΡΙ ΣΟΥ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ. ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ.
Αυτά φίλε ΠΟΡΝΟΠΕΠΟΝΙΑ.
Ωστε δεν απειλεις ρε γελοίε  :2funny:ε,ρε και να ρχόσουνα τι λουράκια θα ΄σου βαζα  :2funny:

Και όσο για τις απειλές επαναλαμβάνω πως όποιος ανεβάσει φωτογραφίες μου χωρίς την άδειά μου, θα γίνει κολητός φίλος με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Δεν έχω εκθέσει κανέναν και δεν επιτρέπω σε κανέναν να το κάνει. Γελάμε, μιλάμε, βριζόμαστε, λέμε μαλακίες πάντα ανώνυμα. Δεν έχω εκθέσει κανέναν. Πεπονιάρη ακούς? Πρόσεξε εγώ δεν είμαι παιδάκι.
Εισαι ενας υπηρέτης,ενας γελοίος φτωχομπινές ο Ελληνας Πιρφόρος ενα γελοίο άτομο που λέει ξέρεις ποιός ειμ'εγώ  :2funny: :jerking: :jerking:.Γ'αυτό και κρύβεσαι  :2funny:
  Σαν κάτι παιδάκια που λένε:ο πατέρας μου είναι αστυνομικός και θα σας συλλάβει  :2funny: Απλός έχεις χεστή πάνω σου  :shit: :2funny: γ'αυτό τα γράφεις αυτά  :2funny: σου κώπηκε η μαγκιά  :2funny:ολοι εδω είναι μάγκες πίσω απο το πληκτρολόγιο  :2funny:.
  Γιατί δεν πας στην Ε.Υ.Π που έχει και καλήτερο εξωπλισμό? :2funny:κάνε και στην ιντερπόλ και στο FBI καταγγελεία  :2funny:
  Εγώ είμαι ήδη φυλακή όπως είπα εκτίω την ποινή μου στη Χέστρα του προξενειου  :2funny:μετα την καταγγελεια του κλώνου του Σινοχάρα  :2funny:και απο εδω σας γράφω και ο πρόξενος ελεγχει οτι γράφω οποτε και να ειχα φωτογραφίες σου δεν θα μπορούσα να της βαλω  :2funny:
  Σχετικά με το Χάρη ξέρω οτι έχετε κοινό γνωστό το Σινοχάρα.Το οτι κάνες με τέτοιους παρέα δειχνει το επίπεδο σου  :2funny:Ο Χάρης τα γράφει όλα όπως είναι και δεν λέει ψέματα οπότε λίγο δύσκολο να τον εκθέσεις  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Και να θέλεις να τον συναντίσεις δεν πρόκειται γιατί δεν θα έρθει  :2funny: οπως δεν ηρθε και σε μένα τότε που κρυβόταν στο Κισινιώφ  :2funny:.Καλεσε τον ας έρθει να σου δείξει και της γκόμενες του  :jerking: :2funny:.
Ωστε δεν απειλεις ρε γελοίε  :2funny:ε,ρε και να ρχόσουνα τι λουράκια θα ΄σου βαζα  :2funny:

Εισαι ενας υπηρέτης,ενας γελοίος φτωχομπινές ο Ελληνας Πιρφόρος ενα γελοίο άτομο που λέει ξέρεις ποιός ειμ'εγώ  :2funny: :jerking: :jerking:.Γ'αυτό και κρύβεσαι  :2funny:
  Σαν κάτι παιδάκια που λένε:ο πατέρας μου είναι αστυνομικός και θα σας συλλάβει  :2funny: Απλός έχεις χεστή πάνω σου  :shit: :2funny: γ'αυτό τα γράφεις αυτά  :2funny: σου κώπηκε η μαγκιά  :2funny:ολοι εδω είναι μάγκες πίσω απο το πληκτρολόγιο  :2funny:.
   Γιατί δεν πας στην Ε.Υ.Π που έχει και καλήτερο εξωπλισμό? :2funny:κάνε και στην ιντερπόλ και στο FBI καταγγελεία  :2funny:
   Εγώ είμαι ήδη φυλακή όπως είπα εκτίω την ποινή μου στη Χέστρα του προξενειου  :2funny:μετα την καταγγελεια του κλώνου του Σινοχάρα  :2funny:και απο εδω σας γράφω και ο πρόξενος ελεγχει οτι γράφω οποτε και να ειχα φωτογραφίες σου δεν θα μπορούσα να της βαλω  :2funny:
   Σχετικά με το Χάρη ξέρω οτι έχετε κοινό γνωστό το Σινοχάρα.Το οτι κάνες με τέτοιους παρέα δειχνει το επίπεδο σου  :2funny:Ο Χάρης τα γράφει όλα όπως είναι και δεν λέει ψέματα οπότε λίγο δύσκολο να τον εκθέσεις  :2funny:

Ποιος κρύβεται? Μετά από χιλιάδες προσκλήσεις και ποσταρίσματα και αφού έχω συναντήσει μερικά μέλη εδώ Θεσσαλονίκη εσύ ακόμη λες ότι κρύβομαι? Κόψε τη μαλακία το βράδυ, σου χαλάει το μυαλό. Η εντύπωσή μου για το Χάρη είναι πως πρόκειται για καλό παιδί με πολλές αδυναμίες. Αν λοιπόν το επιτρέψει ο ίδιος θα ανεβάσω το π.μ. που μου έστειλε πριν μήνες για να δούμε ποιος άλλα λέει σήμερα και άλλα μετά, ανάλογα τι βολεύει στην εκάστοτε συγκυρία. Πεπονιάρη δεν ξέρω πόσο κατεστραμμένη προσωπική και κοινωνική ζωή έχεις για να εκθέτεις τον εαυτό σου με ζώα, φρούτα και τελειωμένες 35αρες σαβούρες πόρνες στο διαδίκτυο, αλλά εγώ προσέχω. Αν δω τη φάτσα μου εδώ, θα εξαντλήσω ότι ένδικο μέσο υπάρχει. Ρίξε μια ματιά τι αποζημιώσεις επιδικάζονται σε αντίστοιχες αγωγές. Θα είναι η καλύτερη επένδυση. Παίρνει πολλά χρόνια αλλά στο τέλος έχει καλή απόδοση, πολύ ανώτερη από τις μετοχές που αγόρασες. Και όταν πρόκειται για δουλείες, συγγενείς και γνωστούς δεν μπλέκουμε. Ένας καλός δικηγόρος αρκεί. Καλημέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom