Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
ο Τζίμι είναι αρχηγός κόμματος. .θα θεωρηθεί πολιτική δίωξη.  Και θα αθωωθει . Ποτέ και που είχες το τελευταίο  τριπ  τύπε ντερτυ?

Αν κοιτάξεις το Forum αυτό πως ξαναζωντάνεψε.. περίπου 30 με 35 σελίδες πίσω θα πάρεις όλες τις απαντήσεις. 4/4 μέχρι 10/4 αν θυμάμαι καλά ήμουν Chernivcy και μετά Chisinau, Odessa, tiraspol για άλλες 5 ημέρες, Bucaurest διανυκτέρευση και πίσω Θεσσαλονίκη. Και σε μια βδομάδα περίπου όσο οι φιλόσοφοι τύπου Πορνοπεπόνια θα αναλύουν τι κάνουν στα χωριουδάκια τους με κάτι τελειωμένες, καθυστερημένες πουτάνες (έλεος να ζεις μόνιμα στο Πετροχώρι και να πηδάς άσχημες πουτάνες...?), εγώ πάλι στα ίδια μέρη θα είμαι και πάλι. Και κάπου, κάπου ίσως ποστάρω και καμιά φωτογραφία, έτσι για να γελάω με τα σχόλια των καθυστερημένων τύπου Πορνοπεπόνια και σια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γυρίζει η γη γυρω απο τον ήλιο? :2funny:
Αν κοιτάξεις το Forum αυτό πως ξαναζωντάνεψε.. περίπου 30 με 35 σελίδες πίσω θα πάρεις όλες τις απαντήσεις. 4/4 μέχρι 10/4 αν θυμάμαι καλά ήμουν Chernivcy και μετά Chisinau, Odessa, tiraspol για άλλες 5 ημέρες, Bucaurest διανυκτέρευση και πίσω Θεσσαλονίκη. Και σε μια βδομάδα περίπου όσο οι φιλόσοφοι τύπου Πορνοπεπόνια θα αναλύουν τι κάνουν στα χωριουδάκια τους με κάτι τελειωμένες, καθυστερημένες πουτάνες (έλεος να ζεις μόνιμα στο Πετροχώρι και να πηδάς άσχημες πουτάνες...?), εγώ πάλι στα ίδια μέρη θα είμαι και πάλι. Και κάπου, κάπου ίσως ποστάρω και καμιά φωτογραφία, έτσι για να γελάω με τα σχόλια των καθυστερημένων τύπου Πορνοπεπόνια και σια.
Ναι εγώ μένω στο χωριουδάκι των 5 εκατομμυρίων κατοίκων  :2funny:
  Πάλι στα ίδια χά'ι' μέρη θα είσαι  :2funny:Ειδα παντος πως της ρίχνεις της γκόμενες φοβερος διάλογος  :2funny:
  Δε φοβάσαι οτι ο Σινοχάρας θα ανεβάσει καμιά φωτογραφία σου στο σά'ι'τ  :2funny:?Αν είσαι αυτός είσαι πολύ κωλόφατσα  :2funny:
  Πηγαινε μπας και  :knockinb: σου κάτσει καμιά 35χρονη  :2funny: πάλι φωτογραφίες απο ενα δωμάτιο ξενοδοχειου με μια κοπελα σκεπασμενη με σεντόνια που δεν θα φένεται τίποτα θα μας βάλεις  :jerking:.
 Προλαβαινεις πάντος να πας μέχρι να μαθω ποιός είσαι και να στειλω  στ'άφεντικό σου τα στοιχεια οτι απειλούσες και να δει και τι γράφεις θα πάρει κάμποσο χρόνο  :2funny:.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ ετοιμάζομαι να συναντισω την ψιλή γκομενίτσα εσύ πηγαινε μετα τη δουλεια αν δεν σε εχουνε ψωφίσει στη Θάλασσα  :2funny: φορώντας παντόφλες και ενα αθλιο μπλουζάκι οπως στη φωτογραφία μπας και πάρεις λίγο ματάκι  :2funny:
  Βούλγαρο δεν θα σε πω γιατι θα προσβάλω τους ανθρώπους ασε που για Βούλγαρος δεν μοιάζεις καθόλου  :2funny: με Αζέρο ή Τατζίκο μοιάζει η κωλόφατσα σου.Παντος Ελληνικη φάτσα δεν ειναι με τίποτα
  Ο Ιωσήφ μου είχε γράψει:Αυτα τα ζωα δεν μπορει να ειναι Ελληνες ναι εχουνε ταυτοτητες,διαβατήρια αλλα στην εθνικότητα δεν ειναι με τίποτα Ελληνες!Οι παπουδες τους δεν θα επρεπε να ειχαν καμια σχεση με Ελλάδα! :2funny:

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
Εγώ ετοιμάζομαι να συναντισω την ψιλή γκομενίτσα εσύ πηγαινε μετα τη δουλεια αν δεν σε εχουνε ψωφίσει στη Θάλασσα  :2funny: φορώντας παντόφλες και ενα αθλιο μπλουζάκι οπως στη φωτογραφία μπας και πάρεις λίγο ματάκι  :2funny:
 Βούλγαρο δεν θα σε πω γιατι θα προσβάλω τους ανθρώπους ασε που για Βούλγαρος δεν μοιάζεις καθόλου  :2funny: με Αζέρο ή Τατζίκο μοιάζει η κωλόφατσα σου.Παντος Ελληνικη φάτσα δεν ειναι με τίποτα
 Ο Ιωσήφ μου είχε γράψει:Αυτα τα ζωα δεν μπορει να ειναι Ελληνες ναι εχουνε ταυτοτητες,διαβατήρια αλλα στην εθνικότητα δεν ειναι με τίποτα Ελληνες!Οι παπουδες τους δεν θα επρεπε να ειχαν καμια σχεση με Ελλάδα! :2funny:
Δηλαδή εσύ είσαι Έλληνας Απόλλωνας  :2funny: Περισσοτερο σε πίθηκο φέρνεις  :2funny:  Γράφεις κάτι μπούρδες ώρες,ώρες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[quote author=Don Frantcesco  link=topic=89638.msg6338263#msg6338263 date=1434541260]
Δηλαδή εσύ είσαι Έλληνας Απόλλωνας  :2funny: Περισσοτερο σε πίθηκο φέρνεις  :2funny:  Γράφεις κάτι μπούρδες ώρες,ώρες
[/quote]Σε σχέση με αυτή τη κωλόφατσα είμαι θεός ομορφιάς! :2funny:Μιλαμε για πολυ κωλότφατσα  :2funny: μου θυμιζει κατι Αζέρους στα παζάρια ο  τύπος  :2funny:Οσο για το ντύσιμο του  :2funny: δεν εχω λόγια  :2funny:Αν ερθει εδω εννοειται οτι καμια γκόμενα ουτε θα γυρισει να τον κοιτάξει  :2funny:οι μόνοι που θα ασχολουντε μαζι του θα ειναι οι Αστυνομικοι που  θα τον σταματάνε σε κάθε γωνία για ελεγχο  :2funny:

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
Σε σχέση με αυτή τη κωλόφατσα είμαι θεός ομορφιάς! :2funny:Μιλαμε για πολυ κωλότφατσα  :2funny: μου θυμιζει κατι Αζέρους στα παζάρια ο  τύπος  :2funny:Οσο για το ντύσιμο του  :2funny: δεν εχω λόγια  :2funny:Αν ερθει εδω εννοειται οτι καμια γκόμενα ουτε θα γυρισει να τον κοιτάξει  :2funny:οι μόνοι που θα ασχολουντε μαζι του θα ειναι οι Αστυνομικοι που  θα τον σταματάνε σε κάθε γωνία για ελεγχο  :2funny:
Τελικά έχεις αυτογνωσία αυτό που έλεγαν οι πρόγονοι μας  "γνώθις εαυτόν"   :2funny:  :2funny:  :2funny:  Σε κλίμακα από το ένα έως το δέκα που βάζεις τον εαυτο σου ;;;;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[quote author=Don Frantcesco  link=topic=89638.msg6338312#msg6338312 date=1434542690]
Τελικά έχεις αυτογνωσία αυτό που έλεγαν οι πρόγονοι μας  "γνώθις εαυτόν"   :2funny:  :2funny:  :2funny:  Σε κλίμακα από το ένα έως το δέκα που βάζεις τον εαυτο σου ;;;;;
[/quote] :2funny: Είμαι ο μόνος που έβαλα πραγματικες φωτογραφίες οχι κατεβασμενες απο το ιντερνετ.Και συναντιεμαι με ατομα απο το σά'ι'τ δεν κρύβομαι οπως ο ψεύτης  :2funny:.Και οπως ειδατε απο της φωτογραφίες μπορώ και βγάζω 20χρονα γκομενάκια στην Αγία Πετρούπολη.Ο μόνος που έβαλε πραγαμτικές φωτογραφίες ηταν ο Νύκτερος με μια γκόμενα που  :knockinb: το 1999.Ο φουκαράς κυνηγάει 35χρονες Ουκρανές χωριάτισες  :2funny:Που πιθανότατα δεν του κάθονται ουτε αυτές να της  :knockinb:  :2funny:.Για την απελπησία του ανθρώπου που δίνει 170 Ευρώ για μια ώρα γυναικίας συντροφιάς το ξέρετε  :2funny:.Και που ξεκιναει να παει στα χωριά της Ουκρανίας για λίγη συντροφιά με μια 35χρονη  :2funny:.Τωρα έχει ψιλολουφάξει γιατι βρήκαμε ποιός είναι  :2funny:και δεν τον παίρνει να κάνει πιά μαγκές  :2funny:.

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
:2funny: Είμαι ο μόνος που έβαλα πραγματικες φωτογραφίες οχι κατεβασμενες απο το ιντερνετ.Και συναντιεμαι με ατομα απο το σά'ι'τ δεν κρύβομαι οπως ο ψεύτης  :2funny:.Και οπως ειδατε απο της φωτογραφίες μπορώ και βγάζω 20χρονα γκομενάκια στην Αγία Πετρούπολη.Ο μόνος που έβαλε πραγαμτικές φωτογραφίες ηταν ο Νύκτερος με μια γκόμενα που  :knockinb: το 1999.Ο φουκαράς κυνηγάει 35χρονες Ουκρανές χωριάτισες  :2funny:Που πιθανότατα δεν του κάθονται ουτε αυτές να της  :knockinb:  :2funny:.Για την απελπησία του ανθρώπου που δίνει 170 Ευρώ για μια ώρα γυναικίας συντροφιάς το ξέρετε  :2funny:.Και που ξεκιναει να παει στα χωριά της Ουκρανίας για λίγη συντροφιά με μια 35χρονη  :2funny:.Τωρα έχει ψιλολουφάξει γιατι βρήκαμε ποιός είναι  :2funny:και δεν τον παίρνει να κάνει πιά μαγκές  :2funny:.

Αυτά που γράφεις δεν με ενδιαφέρουν ,άλλο σε ρώτησα εγώ, πόσο όμορφο θεωρείς τον εαυτό σου βάλε μια βαθμολογία από το 1 έως το 10

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
854
:2funny: Είμαι ο μόνος που έβαλα πραγματικες φωτογραφίες οχι κατεβασμενες απο το ιντερνετ.Και συναντιεμαι με ατομα απο το σά'ι'τ δεν κρύβομαι οπως ο ψεύτης  :2funny:.Και οπως ειδατε απο της φωτογραφίες μπορώ και βγάζω 20χρονα γκομενάκια στην Αγία Πετρούπολη.Ο μόνος που έβαλε πραγαμτικές φωτογραφίες ηταν ο Νύκτερος με μια γκόμενα που  :knockinb: το 1999.Ο φουκαράς κυνηγάει 35χρονες Ουκρανές χωριάτισες  :2funny:Που πιθανότατα δεν του κάθονται ουτε αυτές να της  :knockinb:  :2funny:.Για την απελπησία του ανθρώπου που δίνει 170 Ευρώ για μια ώρα γυναικίας συντροφιάς το ξέρετε  :2funny:.Και που ξεκιναει να παει στα χωριά της Ουκρανίας για λίγη συντροφιά με μια 35χρονη  :2funny:.Τωρα έχει ψιλολουφάξει γιατι βρήκαμε ποιός είναι  :2funny:και δεν τον παίρνει να κάνει πιά μαγκές  :2funny:.

για κατσε ρε τυπε, δηλαδη καποιος ειναι ψευτης επειδη συναντηθηκε με 10 κι οχι μαζι σου;;; δηλαδη αληθινοι ειναι μονο αυτοι που σε συναντανε;;; ελα μουνι στον τοπο σου.....

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
854
[quote author=Don Frantcesco  link=topic=89638.msg6338877#msg6338877 date=1434555295]
Αυτά που γράφεις δεν με ενδιαφέρουν ,άλλο σε ρώτησα εγώ, πόσο όμορφο θεωρείς τον εαυτό σου βάλε μια βαθμολογία από το 1 έως το 10
[/quote]12

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
o χαρης ειναι ο ηλιος στον δωδεκαθεϊσμο;;;;
Οχι ο Ζευς  :2funny:
για κατσε ρε τυπε, δηλαδη καποιος ειναι ψευτης επειδη συναντηθηκε με 10 κι οχι μαζι σου;;; δηλαδη αληθινοι ειναι μονο αυτοι που σε συναντανε;;; ελα μουνι στον τοπο σου.....
Με ποιόν συναντήθηκε?με τους κλώνους?  :2funny: Μόνο με το Μάκη συναντηθηκε πηγαν στην ΠΜΡ και δεν  :knockinb: καμία  :2funny:.Εδειχνε όμως του Μάκη φωτογραφίες  :jerking: :2funny:.Και ο αλλος εβαλε φωτογραφίες απο Ουγγαρέζες Πορνοστάρ και έλεγε οτι της  :knockinb: στο Ντόνετσκ  :jerking: :2funny:.
  Αυτό οτι φοβάται να εκθέσει της χωριάτες ειναι για  :2funny:.Εγω τους βάζω λουριά,της τραβάω βίντεο με λουριά σα γάτες με τη θέληση τους  :2funny: και κάνω μαζι τους ότι ανωμαλία θέλω  :2funny:η πλάκα ειναι οτι αυτην δεν την πηρα κανενα τηλεφωνο την ειχα ξεχασει και μου εγραψε σημερα πότε θα βγουμε  :) της ειπα οτι εχω πολλες δουλειες και σε 3-4 θα της τηλεφωνίσω
Η ομορφια ειναι κατι το ανικειμενικό.Σ'εμένα δεν είναι τόσο η ομορφιά που τραβάει της γυναίκες όσο το στυλ μου που της τρελαινει οπως και η ανωμαλία  :2funny:.Εχω μεγάλη φαντασία και αυτό της τρελαινει.Ενα αλλο που τους αρέσει πολυ ειναι το οτι οπου πάμε ο κοσμος μας κοιτάει!Τραβάω την προσοχή  :)
  Ο ψευτης δεν έχει κανένα στάτους ειναι ενα υπάλληλος,εχει φάτσα κακομοιρη Αζέρου,ντυμένος εντελώς  :shit: δεν καταλαβαινω πως έβαλε τετοια φωτογραφία  :shit: στο ιντερνετ  σαν αυτη που είναι με της παντόφλες και το διαφημιστικο μπλουζάκι  :2funny: αφου αυτα ειναι τα χά'ι'του οι απλες φωτο πως ειναι?  :shit: :2funny:.Γ'αυτο και μπορει με πολλά παρακάλια να καλέσει μια 35χρονη απο κανενα χωριό.Και πρέπει να τον σταύρωσε και μπορει και να μην του κάθισε κιόλας  :2funny: γιατι αν δουνε καποιον αδυναμο που δεν μετράει βγάζουν τ'αποθημένα τους μαζί του  :headbang:
  Αν είχε γκόμενες θα μας είχε βάλει φωτογραφίες.Ειδηκά τωρα που εχουμε δει ποιος είναι  :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
φιλοι εχω ξαναπει
ο τζιμ σε αυτα που γραφει για την κατασταση γενικα οπου εχει παει δινει το70-80% της καταστασης κ πιο πολυ  ;)
το οτι  γραφει γι αυτον οτι πεφτουν κατω οι γκομενες μολις τον δουν  :grin: .δεν εχουν να κανουν με τα αλλα που γραφει
οπως τα λεει ειναι
ο ντιρτυ καποια γκολ μπορει να εβαλε κ του ευχομαι  σε περαταιρω,
αλλα η σχεση ποιοτητας χρονου κ σκορ ειναι τραβηγμενη στο πολυ αισιοδοξο.....
επαναλαμβανω  λοιπον
το κισινιοφ για καποιον ΤΟΥΡΙΣΤΑ ειναι δυσκολο μερος,σαφως καλυτερο βεβαια απο βουλγαριες ρουμανιες κλπ
τσερναφτσι πιο ευκολα,αλλα κ πιο βαρετοσαν μερος
αν ειναι καποιος εκει με φραγκα ΣΥΝΕΧΕΙΑ
με 2-3000 το μηνα,γαμαει οσες προλαβαινει απο 16-36 αν  αυτος ειναι μεχρι 45-50 ετων κι εμφανισημος...
αν ειναι πιο πολυ παλι γαμαει αλλα πιο μεγαλες βασικα,,απο 30-35+
ο τουριστας 5νθημερου  παει για σαβουρα με λεφτα  η για χουφτα η για λονγκ τερμ λοβ...
αυτια   :hi:

D

dude901123

Επισκέπτης
Οχι ο Ζευς  :2funny:Με ποιόν συναντήθηκε?με τους κλώνους?  :2funny: Μόνο με το Μάκη συναντηθηκε πηγαν στην ΠΜΡ και δεν  :knockinb: καμία  :2funny:.Εδειχνε όμως του Μάκη φωτογραφίες  :jerking: :2funny:.Και ο αλλος εβαλε φωτογραφίες απο Ουγγαρέζες Πορνοστάρ και έλεγε οτι της  :knockinb: στο Ντόνετσκ  :jerking: :2funny:.
  Αυτό οτι φοβάται να εκθέσει της χωριάτες ειναι για  :2funny:.Εγω τους βάζω λουριά,της τραβάω βίντεο με λουριά σα γάτες με τη θέληση τους  :2funny: και κάνω μαζι τους ότι ανωμαλία θέλω  :2funny:η πλάκα ειναι οτι αυτην δεν την πηρα κανενα τηλεφωνο την ειχα ξεχασει και μου εγραψε σημερα πότε θα βγουμε  :) της ειπα οτι εχω πολλες δουλειες και σε 3-4 θα της τηλεφωνίσωΗ ομορφια ειναι κατι το ανικειμενικό.Σ'εμένα δεν είναι τόσο η ομορφιά που τραβάει της γυναίκες όσο το στυλ μου που της τρελαινει οπως και η ανωμαλία  :2funny:.Εχω μεγάλη φαντασία και αυτό της τρελαινει.Ενα αλλο που τους αρέσει πολυ ειναι το οτι οπου πάμε ο κοσμος μας κοιτάει!Τραβάω την προσοχή  :)
  Ο ψευτης δεν έχει κανένα στάτους ειναι ενα υπάλληλος,εχει φάτσα κακομοιρη Αζέρου,ντυμένος εντελώς  :shit: δεν καταλαβαινω πως έβαλε τετοια φωτογραφία  :shit: στο ιντερνετ  σαν αυτη που είναι με της παντόφλες και το διαφημιστικο μπλουζάκι  :2funny: αφου αυτα ειναι τα χά'ι'του οι απλες φωτο πως ειναι?  :shit: :2funny:.Γ'αυτο και μπορει με πολλά παρακάλια να καλέσει μια 35χρονη απο κανενα χωριό.Και πρέπει να τον σταύρωσε και μπορει και να μην του κάθισε κιόλας  :2funny: γιατι αν δουνε καποιον αδυναμο που δεν μετράει βγάζουν τ'αποθημένα τους μαζί του  :headbang:
  Αν είχε γκόμενες θα μας είχε βάλει φωτογραφίες.Ειδηκά τωρα που εχουμε δει ποιος είναι  :2funny:

Βλέπω έγινες προσεκτικός. Νομίζεις πως με βρήκες αλλά δεν τολμάς να κάνεις μαλακία. Και καλά κάνεις γιατί όπως σου είπα θα σε κάνω να πληρώσεις. Είσαι η πιο αξιόπιστη επένδυση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Όσο για τα άλλα που λες.. μόνο με καμμένες και πουτάνες πας, επιπέδου φυλής. Ντύνεσαι σαν πρωταγωνιστής σόου στην Ανίτα Πάνια. Και μπαίνεις εδώ μέσα και όλο ασυναρτησίες λες. Ο Μάκης είδε και σου απάντησε. Αλλά λογικό ποιος θέλει να μπλέξει σε σκυλοκαβγά μαζί σου. Αφού έχεις οριακή νοημοσύνη. Δεν ακούς.. μόνο μιλάς, μιλάς και επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια. Στο τέλος θα τα πιστέψεις. Όσο για το αν συνάντησα μόνο το Μάκη.. άσε να ξέρουν αυτοί που τους συνάντησα. Οι μόνες λέξεις που άκουσα ακόμη και από ανθρώπους που σε υποστηρίζουν εδώ είναι να μην ασχολούμαι μαζί σου γιατί εισαι καμμένος.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Βλέπω έγινες προσεκτικός. Νομίζεις πως με βρήκες αλλά δεν τολμάς να κάνεις μαλακία. Και καλά κάνεις γιατί όπως σου είπα θα σε κάνω να πληρώσεις. Είσαι η πιο αξιόπιστη επένδυση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Όσο για τα άλλα που λες.. μόνο με καμμένες και πουτάνες πας, επιπέδου φυλής. Ντύνεσαι σαν πρωταγωνιστής σόου στην Ανίτα Πάνια. Και μπαίνεις εδώ μέσα και όλο ασυναρτησίες λες. Ο Μάκης είδε και σου απάντησε. Αλλά λογικό ποιος θέλει να μπλέξει σε σκυλοκαβγά μαζί σου. Αφού έχεις οριακή νοημοσύνη. Δεν ακούς.. μόνο μιλάς, μιλάς και επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια. Στο τέλος θα τα πιστέψεις. Όσο για το αν συνάντησα μόνο το Μάκη.. άσε να ξέρουν αυτοί που τους συνάντησα. Οι μόνες λέξεις που άκουσα ακόμη και από ανθρώπους που σε υποστηρίζουν εδώ είναι να μην ασχολούμαι μαζί σου γιατί εισαι καμμένος.
Επιτέλους το κατάλαβες, δεν είναι σωστό να τα βάζεις με το Α.Μ.Ε.Α

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom